Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Tomelilla

Fastighetsbyrån Tomelilla

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Albovägen 20, Brösarp, Tomelilla kommun
  • Sön 12 maj kl 14:30

Albovägen 20

Villa
Brösarp, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
3 995 000 kr
230 m²
7 rum
1 400 m² tomt

Ett generöst och mycket fint boende med uthyrningsbart gästhus som 2022 gav intäkter som finansierade hela driftskostnaden och mer därtill, tilltalande poolområde med uppvärmd pool, spa-bad, fantastiska utemiljöer med orangeri och uterum samt en sagolik trädgård. Lägg till en ateljé där möjligheten att ställa ut konst eller arrangera evenemang, moderna och fräscha och stora härliga bostadsytor och en tilltalande planlösning. Plötsligen har ni Albovägen 20 i Brösarp i er hand! Välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Banmästaregatan 22, Tomelilla, Tomelilla kommun

Banmästaregatan 22

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
1 350 000 kr
126 + 85 m²
5 rum
699 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad belägen i Tomelilla - ett trevligt och trivsamt område med närhet till det mesta. Bostaden bjuder in till en hemtrevlig atmosfär med sina generösa ytor och mysig uteplats att njuta av soliga dagar och kvällar på. Med en lättskött tomt om 675 kvadratmeter finns det även gott om utrymme för trädgårdsarbete eller lek för de minsta. Med närhet till skolor, affärer och kommunikation är detta ett perfekt läge för familjen. Hjärtligt välkommen att boka in dig för visning!

  • Uteplats
Lagerhusgatan 25, Tomelilla, Tomelilla kommun

Lagerhusgatan 25

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
1 995 000 kr
90 + 50 m²
3 rum
1 071 m² tomt

I centrala Tomelilla finner vi denna fina välbehållna 50-talsvilla som snart ska få en ny lycklig ägare efter att ha varit i samma ägande i 35 år. Denna bostad utgör en fantastisk möjlighet för den som vill bo bekvämt och trivsamt, beläget på ett centralt läge med närhet till service av alla slag. Hjärtligt välkommen att boka in dig för visning!

  • Uteplats
Västergatan 6, Tomelilla, Tomelilla kommun

Västergatan 6

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
1 875 000 kr
124 + 96 m²
4 rum
382 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 30-talshus i Tomelilla, där du finner en perfekt kombination av klassisk design och modern bekvämlighet. Med fiskbensparkett och rum i fil erbjuder detta hem en tidlös elegans och en känsla av genuin hemtrevnad. Trädgården är insynsskyddad och perfekt för avkoppling och privatliv. Här kan du njuta av lugna stunder eller bjuda in vänner och familj för trevliga grillkvällar. Med en bostadsyta på 124 kvm och biyta på 96 kvm finns det gott om plats för behov och önskemål. Området i Tomelilla bjuder på vacker natur och ett lugnt tempo, samtidigt som du har bekvämt avstånd till allt du behöver. Med närhet till skolor, affärer och kommunikation är detta ett perfekt läge för både den lilla familjen eller paret som söker en fridfull tillvaro. Välkomna hem!

SÄLSHÖG 1809, Tomelilla, Tomelilla kommun
SÄLSHÖG 1809, Tomelilla, Tomelilla kommun, bild 2
SÄLSHÖG 1809, Tomelilla, Tomelilla kommun, bild 3

SÄLSHÖG 1809

Gård/Skog
Tomelilla, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
4 550 000 kr
202 m²
6 rum
1,5 ha tomt

Längs med en grusväg på landet men med närhet till Tomelilla ligger Sälshög 1809. Här kan vi njuta av de fria vidderna och lugnet men samtidigt närheten om bara tre kilometer in till centrum. Nuvarande ägare väljer att citera Ulf Lundell som i Öppna landskap beskriver det, "långt till närmsta hus men ändå så pass nära att en tyst och stilla natt, när man sitter under stjärnorna, kan höra festens skratt".

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Banmästaregatan 31, Tomelilla, Tomelilla kommun
Banmästaregatan 31, Tomelilla, Tomelilla kommun, bild 2
Banmästaregatan 31, Tomelilla, Tomelilla kommun, bild 3

Banmästaregatan 31

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
3 295 000 kr
172 + 174 m²
7 rum
1 310 m² tomt

På Banmästaregatan 31 ligger en av Tomelillas allra ståtligaste villor. Huset som byggdes redan 1925 har allt man kan tänka sig, stora sociala ytor, uterum som förenar innemiljö med utemiljö, lusthus, garage och stor fin trädgård. Bostaden har renoverats med fingertoppskänsla samt utrustats med allt för att skapa en praktisk vardag med guldkant. Här finns solpaneler på taket, vattenburet uppvärmningssystem med ny självgående pelletspanna och kamin. Huset är belägen på en lugn återvändsgata, med absolut närhet till centrum, skolor och förskolor. En komplett villa med plats för hela familjen. Välkomna att anmäla intresse redan nu!

  • Premium
Malmövägen 43, Tomelilla, Tomelilla kommun

Malmövägen 43

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
2 495 000 kr
124 + 80 m²
7 rum
797 m² tomt

På Malmövägen 43, i centrala Tomelilla ligger denna fina 40-talsvilla som snart ska få en ny ägare. Det välplanerade huset värms upp med fjärrvärme och fönstren är 3-glas. Husets 204 kvadratmeter fördelar sig på 124 kvm boarea och 80 kvm biarea i källaren. Det har löpande renoverats genom åren och är idag i fint skick, inifrån och ut. Man har allt man behöver för hela familjen; gott om sociala ytor, flera sovrum, rymligt kök i öppen planlösning med ett ljust och luftigt matrum och allrum. Dessutom en genomtänkt och fint iordninggjord trädgård om 797 kvm med sol hela dagen. Här finns det två trädäck och härliga utemiljöer för umgänge med familj och vänner. På tomten finns också ett garage, ett förråd samt en stor uppfart med plats för två bilar. Huset är beläget på ett centralt läge i Tomelilla med närhet till förskolor, högstadieskola, matbutiker och kommunikationer. Det här är ett hus att flytta rakt in i. Välkomna att anmäla intresse redan nu!

BYAVÄGEN 9, Tomelilla, Tomelilla kommun

BYAVÄGEN 9

Lägenhet
Tomelilla, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
850 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/3
6 014 kr/mån
8 854 kr/m²

Välkomna till Byavägen 9 och denna trivsamma bostad om fyra rum och kök som är fördelat på 96 kvadratmeter. En välplanerad lägenhet med gott om förvaring samt en inglasad balkong som blir en härlig förläning av bostaden som med fördel kan användas som ett extra rum från tidig vår till sen höst. Ett lugnt och bekvämt boende med gemensam tvättstuga, trevlig innergård och närhet till stationen för kommunikationer, centrum och mataffärer.

  • Plus
  • Balkong
Byavägen 7, Tomelilla, Tomelilla kommun
  • Ons 8 maj kl 15:45

Byavägen 7

Lägenhet
Tomelilla, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
750 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
4 991 kr/mån
9 494 kr/m²

Centralt i Tomelilla hittar vi denna välplanerade trerumslägenhet med inglasad balkong i söderläge mot innergården. Lägenhetens 79 kvm är fördelat på kök, allrum, två sovrum och badrum. I lägenheten finns dessutom gott om förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Bostaden ligger på ett familjevänligt område med trevlig innergård med både umgängesytor och grillplats. Bostaden är belägen med gångavstånd till allt vad Tomelilla har att erbjuda i form av matbutiker, affärer, caféer, restauranger, skolor och förskolor. För pendlaren har du dessutom nära till stationen där både tåg och bussar snabbt tar dig till Ystad, Simrishamn eller vidare till Lund och Malmö. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Onslunda 337, Onslunda, Tomelilla kommun

Onslunda 337

Gård/Skog
Onslunda, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
3 600 000 kr
115 + 13 m²
3 rum
6,5 ha tomt

Denna gård på Österlen är inbäddad i det vackra kulturlandskapet och sträcker sig över 6 hektar mark. Med 1 hektar betesmark och 5 hektar åkermark erbjuder den en mångsidig yta. Det traditionella skånska boningshuset har röda träpaneler, vita knutar och plåttak. Betesmarken ger plats åt vänliga betesdjur, medan åkermarken ger möjlighet till ett småskaligt lantbruk. Gården har även stallar som är omgjorda till maskinhallar. Men häst på lösdrift och får funkar fint i byggnaderna. Med en fridfull atmosfär och enastående utsikt över landskapet, ger denna plats en chans att leva det enkla lantlivet i harmoni med naturen.

VÄSTERGATAN 49, Tomelilla, Tomelilla kommun

VÄSTERGATAN 49

Lägenhet
Tomelilla, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
4 526 kr/mån
13 707 kr/m²

Centralt i Tomelilla hittar vi denna stilrena och moderna tvårumslägenhet med balkong i öster. Här bor du på 58 välplanerade kvadrat med praktisk hall med förvaring, modernt kök med matplats, ett vardagsrum med utgång till balkongen, ett nyrenoverat badrum från 2016 samt ett sovrum och klädkammare. Bostaden är perfekt för dig som vill ha nära till allt!

  • Balkong
Björkebogatan 4 A , Tomelilla, Tomelilla kommun

Björkebogatan 4 A

Lägenhet
Tomelilla, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
745 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
5 185 kr/mån
9 430 kr/m²

Välkomna till denna rymliga trerummare högst upp i huset. Bostaden som är genomgående är ljus och luftig och bjuder på en öppen känsla med en välplanerad planlösning. Det finns kök, allrum, två sovrum av bra storlek, gott om förvaringsutrymme i form av två bra klädkammare samt ett nyrenoverat, helkaklat badrum. Dessutom en härlig inglasad balkong som blir som ett extra rum nästan året runt. Bostaden är belägen på populära Björkebo med gångavstånd till allt vad Tomelilla har att erbjuda i form av matbutiker, affärer, caféer, restauranger, skolor och förskolor. För pendlaren har du dessutom nära till stationen där både tåg och bussar snabbt tar dig till Ystad, Simrishamn eller vidare till Lund och Malmö. Välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 12