Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emil Malmer

Emil Malmer

Om mig

Jag ser utmaningar i det mesta och tycker det roligaste med mitt jobb är att vi mäklare kan göra stor skillnad för kunderna både ekonomiskt och känslomässigt. Varje affär är den viktigaste för mina kunder och jag lever på att bli rekommenderad för mitt omsorgsfulla arbete. Anlitar du mig får du en målfokuserad mäklare och Fastighetsbyråns vassa tjänster som verkligen ger resultat. Ring mig gärna om du har frågor inför ett bostadsbyte eller bara vill ha en värdering av din bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dammgatan 36, Centrala Ystad, Ystads kommun
 • Sön 16 jun kl 13:30
Dammgatan 36, Centrala Ystad, Ystads kommun, bild 2
Dammgatan 36, Centrala Ystad, Ystads kommun, bild 3

Dammgatan 36

Villa
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
8 950 000 kr
180 + 8 m²
9 rum
232 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva ett underbart gatuhus med tyst och lugnt läge i hjärtat av det historiska Ystad. Detta välrenommerade Hotell, Bäckagården, erbjuder både en framgångsrik verksamhet och möjligheten att användas som privatbostad. Här finns 7 rum (18 bäddar) personligt inredda i olika stilar, alla med egen dusch och WC. Besök gärna www.hotellbackagarden.se för mer info. Från fastigheten är det promenadavstånd till tåg- och busstation samt till Polen- och Bornholmsfärjorna. Malmö flygplats nås på ca 30 minuter med bil. Hotellets centrala läge med alla kommunikationer, gågator med affärer, apotek och annan service gör att verksamheten smidigt kan drivas året runt. Bäckagården är ett charmigt, välskött och hemtrevligt privat gatuhus från ca 1850 där det idag bedrivs hotellverksamhet. Den ståtliga byggnaden från sekelskiftet har precis fått ny putsad fasad och har ingång från Dammgatan samt en port från innergården ut till charmiga gångstråket Åfåran där det en bit bort finns en lekplats för barnen. Fastigheten ligger inbäddad bland andra fina gamla gatuhus på kullerstensgator mitt emot ”Charlotte Berlins museum”. Området är lugnt och tyst utan genomfartstrafik men med hög tillgänglighet. En kort promenad från hotellet ligger småbåtshamnen och två sandstränder. Ett garage alt P-plats alldeles nära fastigheten kan ingå och för gäster finns många allmänna parkeringsplatser alldeles i närheten. Entréplanet domineras av den ljusa matsalen där frukost med hembakat bröd dukas upp till gästerna. Under vintertid ger den fungerande öppna spisen hög trivselfaktor. Alldeles intill matsalen ligger köket med glasdörr ut till den stensatta grönskande innergården där gästerna vid fint väder kan äta frukost, fika etc och njuta av sol från morgon till kväll. Alla 7 gästrum varierar i storlek, är individuellt renoverade och alla har egna fräscha badrum med dusch och WC. Trappan som leder till övre våningen, är original. I gårdshuset har inretts en separat liten lägenhet att användas av ägaren eller personalen. Där finns också tvättstugan och ett av gästrummen. Ystad, beläget på Sveriges riviera, är känt för sina många filminspelningar, underbara stränder och de fina promenadstråken i Sandskogen. Närheten till kontinenten och utmärkta kommunikationer till Malmö/Köpenhamn/Polen gör Ystad till en attraktiv destination för turister året runt. Detta lilla, gemytliga hotell erbjuder stor lönsamhet och en unik möjlighet för den nya ägaren.

 • Premium
Vallmobacken 15, Mellan Hedeskoga och Öja, Ystads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vallmobacken 15

Villa
Mellan Hedeskoga och Öja, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
3 395 000 kr
75 + 44 m²
4 rum
7 244 m² tomt

Vi har glädjen att erbjuda en mysig Skånelänga med fantastisk utsikt till försäljning. Kakelugn, veranda med spröjsade fönster och såpade brädgolv ger karaktär åt detta charmiga hem. En över 7000 kvm stor tomt öppnar upp för kreativa möjligheter att anpassa och utveckla detta unika boende. Varmt välkomna hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Dragaregatan 16 A, Centrala Ystad, Ystads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Dragaregatan 16 A

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 495 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/3
6 049 kr/mån
19 801 kr/m²

På bästa läge, med utsikt från köket mot grönområdet, närhet till tågstation, butiker och restauranger, väntar denna fina och nymålade bostadsrätt med 3 rum och kök på sin nya lyckliga ägare. Här bor vi i effektivt planerade ytor om 75,5 kvadratmeter, som inkluderar ett stort vardagsrum och en västvänd balkong. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum och ett generöst kök med plats för ett större matbord. Lägenheten utgör ett väldigt tyst, lugnt och bekvämt boende med egen tvättmaskin. Vi når lägenheten enkelt via hiss eller trappor i det nymålade och fräscha trapphuset. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bellevuevägen 24, Bellevue, Ystads kommun
 • Borttagen före visning

Bellevuevägen 24

Lägenhet
Bellevue, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 295 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/4
4 783 kr/mån
20 556 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
Lilla Rådmansgatan 8, Simrishamn, Simrishamns kommun

Lilla Rådmansgatan 8

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
4 995 000 kr
209 m²
8 rum
515 m² tomt

Mitt i vår vackra gamla stadskärna ligger Lilla Rådmansgatan, en tvärgata till sin storasyster Stora Rådmansgatan. Längs med kullerstensgator, prunkande stockrosor och färgglada fasader ligger på ett hörn hus nummer 8. Ett praktfullt korsvirkeshus som med sin karaktär utmärker sig vid första anblick. Det här är en oslipad diamant i sin allra sannaste bemärkelse. Det här är en unik chans att få förvärva, förvandla, förädla ett gathus från 1800-talets första år där allt är bevarat och inget fördärvat. Huset är hela 209 kvm stort och är beläget på en insynsskyddad fin tomt om 515 kvm. Förutom bostadshus finns också ett lusthus, eller som tidigare ägare kallade det - drömhus. Samt ett garagen en matkällare och ett trädgårdsförråd.

 • Uteplats

Visar alla 5