Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anton Andersson

Anton Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hovslagaregatan 51, Kronogården, Trollhättans kommun

Hovslagaregatan 51

Villa
Kronogården, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
2 800 000 kr
110 + 134 m²
6 rum
801 m² tomt

Välkommen till detta rymliga familjehem beläget i Kronogården. Med sex rum och möjlighet till upp till fem sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Boytan på 110 kvadratmeter och biytan på 134 kvadratmeter ger gott om utrymme för både vardagsliv och umgänge. Området kring huset bjuder på lugn och ro, perfekt för barnfamiljer eller den som önskar en avkopplande tillvaro. Med en tomtyta på 801 kvadratmeter finns det även utrymme för lek och trädgårdsarbete. Kronogården erbjuder närhet till vacker natur och promenadstråk för den som gillar att vara aktiv utomhus. Här finns även bra skolor och förskolor i närheten, vilket gör detta område till ett populärt val för barnfamiljer. Med bekvämt avstånd till både service och grönområden är detta hemmet där ni kan skapa minnen tillsammans. Välkommen att kontakta mäklare vid intresse!

  • Uteplats
Kungsgatan 1A, Centrum, Trollhättans kommun

Kungsgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 550 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 441 kr/mån
26 496 kr/m²

Denna ljusa och smakfullt renoverade tvårummare utstrålar en underbar charm där planlösningen bidrar till ett härligt flöde i lägenheten. Belägen på tredje våningen har den ett centralt läge i hjärtat av Trollhättan. Med en boyta på 58,5 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för en bekväm vardag. Här erbjuds du att bo i en förening med härlig gemenskap och god ekonomi, vilket speglas i den låga avgiften. Närområdet präglas av vackra grönområden och bekvämligheter såsom matbutiker, restauranger och kommunikationer inom bekvämt avstånd. Denna bostadsrätt är perfekt för den som söker ett bekvämt och praktiskt boende med närhet till allt man kan önska sig i vardagen. Passa på att ta del av detta fantastiska tillfälle att flytta in i din drömlya! Varmt välkommen att kontakta mäklare vid intresse!

Trollgatan 2, Centralt, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Trollgatan 2

Lägenhet
Centralt, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 300 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
5 428 kr/mån
20 000 kr/m²

Välkommen till denna charmiga sekelskiftslägenhet belägen i populära Brf Trollet i Trollhättan. Med högt i tak ger denna lägenhet en känsla av rymd och karaktär. Hemmet består av 2 rum på andra våningen av totalt 4, vilket ger en lugn och behaglig atmosfär. Området är lugnt och trivsamt med närhet till grönområden och bekvämligheter. Här finns gott om trevliga promenadstråk och nära till lokala butiker och restauranger. Dessutom har du goda kommunikationer i närheten. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Drottninggatan 61a, Centralt, Trollhättans kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30

Drottninggatan 61a

Lägenhet
Centralt, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
750 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/4
3 181 kr/mån
20 833 kr/m²

Mysig och bra planerad 1:a om 36 kvm. Lägenheten är högt belägen på 3:e våningen (hiss finns) med stora fönster mot innergården vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Ett kanonläge i stan med gångavstånd till stadskärnan, resecentrum och högskolan. Dessutom finns busshållsplats och kanalen endast ett stenkast bort. Välkommen att boka dig på visning! Passar inte tiden, kontakta mäklare för att boka privatvisning.

  • Plus
  • Hiss
Repslagaregatan 1a, Tingvalla, Trollhättans kommun

Repslagaregatan 1a

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 050 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 572 kr/mån
27 632 kr/m²

På Repslagaregatan hittar du denna välplanerade och välrenoverade 1,5 rums lägenhet med kök och badrum från 2018 och smakfulla val gjorda i hela lägenheten, bland annat ett trevligt fiskbenslaminatgolv som finns genomgående i lägenheten. Är du på jakt efter ett hem i ett centralt men lugnt område med fint skick där det bara är att flytta in kan den här lägenheten vara helt rätt. I Tingvalla bor du alldeles intill resecentrum, Högskolan väst och centrum med allt vad det har att erbjuda och en kort promenad från bostaden finner du fina promenadstråk runt bland annat kanalen och Spikön. Bredband ingår i avgiften. Vid intresse välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Drottninggatan 49, Centralt, Trollhättans kommun

Drottninggatan 49

Lägenhet
Centralt, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
2 125 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 5/5
4 622 kr/mån
27 419 kr/m²

Hjärtligt välkommen på visning av denna vindsvåning som har det mesta du behöver för att trivas. På Drottninggatan 49 ligger denna trevliga och charmiga vindsvåning där du disponerar en yta om 77,5 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. Den mysiga balkongen med utsikt över takåsarna erbjuder fina möjligheter till avkoppling och återhämtning. Här lär du som flyttar in tillbringa mycket tid. Här finns även hiss och föreningens ekonomi är mycket god! Här bor du centralt och bra med närhet till allt du kan tänkas behöva. Precis utanför finns busshållplats och ett stenkast från bostaden finns matbutik, kanalen med fina promenadstråk samt Trollhättan centrum med allt vad det har att erbjuda! Möjlighet till garage eller parkeringsplats finns (separat kö). Vid intresse kontakta mäklare för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Karlstorpsvägen 101, Karlstorp, Trollhättans kommun

Karlstorpsvägen 101

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 140 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 901 kr/mån
16 403 kr/m²

Välkommen på visning av detta hem som erbjuder ett boende i gott skick. På Karlstorpsvägen 101 ligger denna hemtrevliga lägenhet vars sociala ytor bjuder in till umgänge med släkt och vänner. Här disponerar du en yta om 70 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. Den inglasade balkongen blir som ett extra rum med lättmöblerade ytor och gott om soltimmar. Karlstorp är lugnt, grönskande och barnvänligt. Närheten till bland annat pizzeria och Hemköp och närmsta busshållplats ligger nästan precis utanför. Vid intresse kontakta mäklare för att boka visning!

  • Balkong

Visar alla 7