Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anton Andersson

Anton Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hörngatan 6B, Centralt, Trollhättans kommun

Hörngatan 6B

Lägenhet
Centralt, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 100 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/3
8 242 kr/mån
13 580 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och fina bostadsrätt belägen centralt i Trollhättan. En charmig 3-rummare i Hsb Brf Fisken byggd 1939, som erbjuder bekvämt boende på första våningsplanet av tre. Med en boyta på 81 kvadratmeter har du gott om utrymme att trivas på. Föreningen Hsb Brf Fisken är välskött och området erbjuder närhet till allt du behöver. Promenera till det lokala kaféet för en god fika eller ta en kort tur runt kanalen eller till närliggande parker för avkoppling. Denna bostad har många möjligheter att skapa ditt eget personliga hem precis som du vill ha det. Med sitt centrala läge har du allt du behöver inom räckhåll. Välkommen till ditt nya hem i Trollhättan!

Drottninggatan 44A, Centrum, Trollhättans kommun

Drottninggatan 44A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 100 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 670 kr/mån
20 561 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt mitt i Trollhättan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och fransk balkong. Här bor du bekvämt på andra våningen i föreningen Brf Älvkvarnen Upa, som präglas av en trivsam gemenskap och närhet till stadens puls. Med ett centralt läge har du allt du behöver inom räckhåll - shopping, restauranger och grönområden. Ta en promenad längs älvstranden eller besök stadens mix av kultur och nöje. Denna tvårummare erbjuder den perfekta kombinationen av moderna bekvämligheter och genuin karaktär. Tillsammans utforskar vi möjligheterna som denna bostadsrätt har att erbjuda. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Hovslagaregatan 51, Kronogården, Trollhättans kommun

Hovslagaregatan 51

Villa
Kronogården, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
2 700 000 kr
110 + 134 m²
6 rum
801 m² tomt

Välkommen till detta rymliga familjehem beläget i Kronogården. Med sex rum och möjlighet till upp till fem sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Boytan på 110 kvadratmeter och biytan på 134 kvadratmeter ger gott om utrymme för både vardagsliv och umgänge. Området kring huset bjuder på lugn och ro, perfekt för barnfamiljer eller den som önskar en avkopplande tillvaro. Med en tomtyta på 801 kvadratmeter finns det även utrymme för lek och trädgårdsarbete. Kronogården erbjuder närhet till vacker natur och promenadstråk för den som gillar att vara aktiv utomhus. Här finns även bra skolor och förskolor i närheten, vilket gör detta område till ett populärt val för barnfamiljer. Med bekvämt avstånd till både service och grönområden är detta hemmet där ni kan skapa minnen tillsammans. Välkommen att kontakta mäklare vid intresse för att boka visning!

  • Uteplats
Hovslagaregatan 30, Kronogården, Trollhättans kommun

Hovslagaregatan 30

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
5 989 kr/mån
6 188 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostadsrätt belägen på Hovslagaregatan. Här erbjuds en trivsam och välskött förening, Hsbs Brf Stigbygeln i Trollhättan, med närhet till både service och natur. Bostaden på tredje våningen erbjuder en boyta på 80 kvadratmeter fördelat på tre rum och kök med en trevlig planlösning. Hemmet är uppdaterat med bland annat nyare kök och ytskikt. Området kring Kronogården bjuder på vackra grönområden, promenadstråk och närhet till skolor och affärer. På gångavstånd finner du även kommunikationer och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. En perfekt plats för dig som söker ett hem att trivas och växa i. Varmt välkommen att upptäcka potentialen i denna fina bostadsrätt på Hovslagaregatan!

  • Balkong
Slåttervägen 131, Kronogården, Trollhättans kommun

Slåttervägen 131

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
445 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 501 kr/mån
7 479 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 2-rumslägenhet med inglasad balkong belägen i Kronogården, Trollhättan. Här erbjuds en bostadsrätt i Riksbyggens Brf Trollhättehus Nr 11, uppfört 1967. Med en boyta om 59.5 kvm och beläget på andra våningen i en trevåningsfastighet, finner du här en bekväm och praktisk bostad. Denna bostadsrätt passar den som söker en enklare boendelösning i ett trivsamt område med närhet till det mesta. Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
Repslagaregatan 1a, Tingvalla, Trollhättans kommun

Repslagaregatan 1a

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 050 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 572 kr/mån
27 632 kr/m²

På Repslagaregatan hittar du denna välplanerade och välrenoverade 1,5 rums lägenhet med kök och badrum från 2018 och smakfulla val gjorda i hela lägenheten, bland annat ett trevligt fiskbenslaminatgolv som finns genomgående i lägenheten. Är du på jakt efter ett hem i ett centralt men lugnt område med fint skick där det bara är att flytta in kan den här lägenheten vara helt rätt. I Tingvalla bor du alldeles intill resecentrum, Högskolan väst och centrum med allt vad det har att erbjuda och en kort promenad från bostaden finner du fina promenadstråk runt bland annat kanalen och Spikön. Bredband ingår i avgiften. Vid intresse välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Karlstorpsvägen 101, Karlstorp, Trollhättans kommun

Karlstorpsvägen 101

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 140 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 901 kr/mån
16 403 kr/m²

Välkommen på visning av detta hem som erbjuder ett boende i gott skick. På Karlstorpsvägen 101 ligger denna hemtrevliga lägenhet vars sociala ytor bjuder in till umgänge med släkt och vänner. Här disponerar du en yta om 70 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. Den inglasade balkongen blir som ett extra rum med lättmöblerade ytor och gott om soltimmar. Karlstorp är lugnt, grönskande och barnvänligt. Närheten till bland annat pizzeria och Hemköp och närmsta busshållplats ligger nästan precis utanför. Vid intresse kontakta mäklare för att boka visning!

  • Balkong

Visar alla 7