Fastighetsbyrån Trollhättan

Fastighetsbyrån Trollhättan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Briljantvägen 9, null, Trollhättans kommun
 • Fre 8 mar kl 15:30
Briljantvägen 9, null, Trollhättans kommun, bild 2
Briljantvägen 9, null, Trollhättans kommun, bild 3

Briljantvägen 9

Radhus
Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 395 000 kr
113,5 m²
4 rum
8 314 kr/mån
12 291 kr/m²

Stort och rymligt bostadsrättsparhus om 113.5kvm uppdelat på två våningar. Bostaden erbjuder 3st ordentliga sovrum, stort vardagsrum samt kök med matrum. Här finns även två badrum (renoverade 2021 och 2022, våtrumsintyg finns) samt en separat tvättstuga. Här har man även en uteplats på framsidan med gräsmatta med sol från morgon till sen eftermiddag samt en altan och gräsmatta på baksidan med solnedgång bakom skogsdungen. Fristående garage med fjärrstyrd port samt uppfart för 2st bilar. För dig som söker ett lugnt, ostört och fint läge är Skogshöjden ett utmärkt val. I detta trivsamma, mysiga och familjevänliga område är det lätt att trivas – i närområdet finns skolor från årskurs 1-9, fotbollsplan, pizzeria och sjukhus. I närheten ligger även Överby köpcentrum med bland annat flera matbutiker och klädbutiker och centrum når du på en 5-10 minuters bil eller bussresa. Busshållplats finns precis runt hörnet från bostaden. Välkommen på visning!

 • Premium
Albertsvägen 2E, Fagerstrand, Trollhättans kommun

Albertsvägen 2E

Lägenhet
Fagerstrand, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
4 300 000 kr
130,9 m²
4 rum
9 425 kr/mån
32 850 kr/m²

Varmt välkommen till denna stora och trevliga etagelägenhet med en otrolig panoramautsikt över kanalen! Lägenheten är hela 130 kvadratmeter och erbjuder bland annat två balkonger varav den på nedre plan är delvis inglasad. Fin uteplats vid entrén, två badrum. Garageplats med elbilsladdare ingår som du kommer åt direkt från lägenheten. Välkommen att boka dig på visning!

 • Balkong
Karlstorpsvägen 119, Karlstorp, Trollhättans kommun

Karlstorpsvägen 119

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 050 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 2/3
6 608 kr/mån
13 043 kr/m²

Topprenoverad trea med många fördelar i omtyckta Brf Sköterskan! Bostaden om 80,5 kvm är belägen på andra våningen och inrymmer två rymliga sovrum, klädkammare, gäst-wc, vardagsrum med flertalet möbleringsmöjligheter, badrum med tvättmaskin samt ett ljust och modernt kök från HTH med en praktisk köksö. Utöver nämnda attribut har bostaden en stor balkong med sol hela dagen samt en fransk balkong. Bekvämt läge på trivsamma Karlstorp med drygt 2 kilometer in till Trollhättans centrum. I området finns matbutik, lekplatser, pizzeria och busshållplats. Från bostaden nås E45 på 2-3 minuter för vidare pendling mot Göteborg. Boka er gärna på visning!

Hyacintvägen 1, Sjuntorp, Trollhättans kommun

Hyacintvägen 1

Villa
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 695 000 kr
104 m²
4 rum
736 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en mysig enplansvilla med trevlig planlösning i barnvänligt och omtyckt område! Husets boarea om 104 kvm fördelas på 4 rum och kök varav 2 sovrum, ett stort vardagsrum med öppen spis, matsal som går utmärkt att göra om till ett extra sovrum om behov finns samt ett badrum med dusch och tvättmaskin. Till villan hör också ett vidbyggt garage och en praktisk friggebod. Här bor man i ett lugnt område med närhet till lekplatser, Rödjans motionsspår i vacker natur, förskolor, skola F-9, matbutik, idrottsanläggning, pizzeria och goda bussförbindelser.

 • Uteplats
Myrgången 76, Lextorp, Trollhättans kommun
 • Ons 6 mar kl 17:00
Myrgången 76, Lextorp, Trollhättans kommun, bild 2
Myrgången 76, Lextorp, Trollhättans kommun, bild 3

Myrgången 76

Villa
Lextorp, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 995 000 kr
137 + 17 m²
6 rum
266 m² tomt

Rymligt kedjehus i lugnt läge längst in i området med baksida som vetter mot naturområde. Huset är fördelat på 5 sovrum, två badrum, ett vardagsrum, kök, tvättstuga och två entrér. Huset har en trevlig altan, balkong, en mindre och lättskött trädgård på baksidan med eftermiddag/kvällssol. I avgiften till samfälligheten ingår värme, VA, garageplats samt två parkeringskort. Barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, lekplatser, busshållplats och mataffärer. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Pipströmsgatan 24, Skoftebyn, Trollhättans kommun
 • Borttagen före visning

Pipströmsgatan 24

Radhus
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 695 000 kr
114 m²
4 rum
413 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
Halvors Väg 114, Halvorstorp, Trollhättans kommun
 • Borttagen före visning

Halvors Väg 114

Lägenhet
Halvorstorp, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 450 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/2
3 507 kr/mån
21 014 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

Skattegårdsgatan 1A, Skoftebyn, Trollhättans kommun

Skattegårdsgatan 1A

Radhus
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
2 495 000 kr
131 + 40 m²
5 rum
544 m² tomt

Nu finns äntligen ett enplanhus till salu i Skoftebyn! På Skattegårdsgatan 1A finns detta välskötta och välplanerade hus. Många av de större renoveringarna är gjorda så som tak 2020, kök 2020, fönster 2018, byte av träpanel och samtidig tilläggsisolering. Huset har både bergvärme i kombination med solceller 2021 vilket ger väldigt låga driftskostnader. Lagom trädgård med insynsskyddat läge och ett uterum och altan i rätt solläge. Vidbyggt garage med laddbox och fjärrstyrd port samt ny stensatt uppfart med plats för 4 bilar utanför! Närhet till skola, förskola och det fina slussområdet runt hörnet. Huset är besiktigat och besiktningsprotokoll samt energideklaration går att ta del av som bilaga i annonsen under fliken dokument. Varmt välkommen att boka dig på visning

 • Plus
 • Uteplats
Kaggetorpsvägen 195, Sandhem, Trollhättans kommun

Kaggetorpsvägen 195

Lägenhet
Sandhem, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 495 000 kr
93,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 202 kr/mån
15 989 kr/m²

Här finner du en fint renoverad lägenhet som har något för de allra flesta. Här disponerar du en yta om 93,5 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. De välplanerade ytorna gör det här till ett hem som man trivs i. De två balkongerna gör att du kan tillbringa hela dagar utomhus utan att behöva lämna lägenheten. Stabil förening där garage, kabel-tv, och bredband ingår i avgiften. Till föreningen hör också en stor och barnvänlig innegård med stora gräsytor, grillplats och flertalet lekplatser. Nära till busshållplats, kiosk, pizzeria, mataffär och flertalet förskolor och skolor. Varmt välkommen att boka dig på visning!

 • Balkong
Drottningatan 59 , Centrum, Trollhättans kommun

Drottningatan 59

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 395 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/4
7 498 kr/mån
13 676 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en stor och rymlig 4:a om 102 kvm med balkong. Visst renoveringsbehov föreligger. Lägenheten har ett stort vardagsrum, tre stora sovrum, gäst wc samt ett stort badrum. Balkongen har sol hela dagen samt en fin vy över området. Lägenheten ligger centralt med närhet till Högskolan Väst och fem-tio minuters gångväg till resecentrum. Välkommen att boka dig på visning.

 • Hiss
Tessingatan 6b, Stavre, Trollhättans kommun

Tessingatan 6b

Lägenhet
Stavre, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 050 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
6 962 kr/mån
13 462 kr/m²

På Tessingatan 6B ligger denna hemtrevliga lägenhet om 78 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. Bostaden nås enkelt med hiss. Från lägenheten har man en härlig balkong som man når via vardagsrummet. Flertalet fria p-platser finns i området och möjlighet till hyrd p-plats och garage via separat kö hos föreningen. Vind-och källarförråd tillhör lägenheten. I BRF Gräsanden bor man komfortabelt med livsmedelsbutik, idrottsplats, blomsterbutik, frisör samt pizzeria i närområdet. Trollhättans centrum, högskolan väst och resecentrum ligger endast ca 15 minuters promenad bort. Välkommen att boka dig på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Kaflegatan 9b, Götalunden, Trollhättans kommun

Kaflegatan 9b

Lägenhet
Götalunden, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
900 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 764 kr/mån
24 000 kr/m²

På Kaflegatan 9b ligger denna charmiga och välskötta lägenhet där man trivs redan innan man hängt av sig jackan. Här disponerar du en yta om 38 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på ett rum och kök. Lägenhetens mysiga balkong erbjuder fina möjligheter till avkoppling och återhämtning. Här lär du som flyttar in tillbringa mycket tid. Läget i Götalunden är lugnt och tryggt med promenadavstånd till bland annat resecentrum, centrum med allt vad det har att erbjuda, Högskolan väst och Ica jätten. Varmt välkommen att boka dig på visning!

 • Balkong
Råbockevägen 4B, Sjölanda, Trollhättans kommun

Råbockevägen 4B

Lägenhet
Sjölanda, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
2 750 000 kr
121 m²
4 rum
6 574 kr/mån
22 727 kr/m²

Februarikampanj! 24 månaders avgiftsfritt! Kontakta mäklaren för mer information! Sjölanda Lakeview är bostadsrättsföreningen för dig som vill bo utanför centrum med närhet till sjö och natur men behålla alla de bekvämligheter som en bostadsrättsförening har att erbjuda. Föreningen består av 26 bostäder varav 16 av dem är radhus och 8 stycken är lägenheter. Radhusen är 121 kvadratmeter stora fördelat på två plan med fyra rum och kök. Här erbjuds två badrum, och två altaner, en på var sida huset och en härlig gräsmatta på baksidan. Lägenheterna är 93 kvadratmeter stora och fördelar sig på fyra rum och kök där fyra av dessa är placerade på markplan med en härlig skyddad altan och en egen gräsmatta. Resterande fyra lägenheterna ligger en trappa upp och har en stor balkong. Husen är arkitektritade och inredningen är unikt planerad av inredningsarkitekt. Köken är välplanerade och har fullt integrerade vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Badrummen är helkaklade och utrustas med tvätt- och torkmaskin. Bostäderna har gott om förvaringsutrymme med garderober i samtliga sovrum, och förråd utanför bostadsentrén. Lägenheterna utrustas även med ett förråd i bostaden och det stora sovrummet i radhuset har en egen klädkammare med fönster för att möjliggöra för en eventuell avskild arbetsplats i hemmet. Läget i Sjölanda är fantastiskt och flertalet av föreningens bostäder har utsikt över sjön Trehöringen. Här i natursköna Sjölanda är det definitivt inte svårt att trivas och läget på Råbockevägen är perfekt för den som vill kunna njuta av den friska luften i skogen eller ta en härlig simtur i sjön. Endast 3 minuters bilfärd når du Sjuntorp där matbutiker, skola och badhus med mera finns och på ca 12 minuter når du Trollhättan centrum Arkitektens beskrivning: Arkitekturens ursprung bottnar i en gyllene regel där man skall ta hänsyn till, och harmonisera med omgivningen och landskapets karaktär. Arkitekturen skall ta avstamp i regionens särart när det kommer till klimat, kultur, lokala material och byggnadstraditioner. Denna ideologi har legat till grund vid gestaltningen av Sjölanda Lakeview. Sjölanda besitter med sjön, skogen och ängsmarken värdefulla naturkvalitéer som självklart beaktas vid utveckling av området. Därför har fokus legat på att skapa en arkitektur som smälter in och känns naturlig på den aktuella platsen. Träden som fälls ersätts av byggnader vars fasader utgörs av stående träpanel som behandlas för att få naturliga kulörer som påminner om platsens ursprung. Byggnadernas placering och höjdläge följer den befintliga naturliga kuperingen. Vi har även strävat efter att skapa attraktiva och hållbara bostäder, samt ge platsen en unik karaktär där man ska känna sig hemma. Samtliga radhus har en egen framsida med altan i direkt anslutning till köket och entrén. På framsidan finns även privata parkeringsplatser. På baksidan finner man den privata uteplatsen med både altan, egen gräsmatta och avskiljande häck. Uteplatserna och byggnadernas orientering medför att både morgon- och eftermiddagssol kan fångas oavsett bostad. Bostäderna har stora rymliga sociala ytor och välplanerade kök. Varje kvadratmeter är noggrant planerad för att fylla en värdefull nutida funktion som även kan ändras med tiden. Exempelvis ges den stora klädkammaren i radhussovrummet ett fönster så att ytan även kan bli en arbetsplats om behovet uppstår, samt att matplatsen på radhusens framsida planeras för att med enkla medel kunna byggas om till ytterligare ett sovrum.

 • Uteplats
Nohabgatan 37C, Innovatumområdet, Trollhättans kommun
 • Mån 11 mar kl 16:30

Nohabgatan 37C

Lägenhet
Innovatumområdet, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 795 000 kr
55,2 m²
2 rum
vån 2/4
4 271 kr/mån
32 536 kr/m²

Prissänkt tvåa - nyproducerad och inflyttningsklar! Det är en lyxig känsla att flytta in i en helt nybyggd lägenhet. Nu har du chansen att förvärva denna ljusa påkostade tvåa med balkong i solläge. Vi har just nu sänkt priset till 1 795 000 kr vilket motsvarar en sänkning om 200 000 kr jämfört med priset i den ekonomiska planen. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti. Lägenheten är inflyttningsklar och du kan flytta in när det bäst passar dig. Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Innovatumområde i Trollhättan. Välplanerade kvadratmeter, modern atmosfär och stilrena detaljer. Med vita väggar som skapar en känsla av ljus och rymd tillsammans med ekparkett erbjuder denna bostad en tidlös design. Bostaden erbjuder bland annat stora sociala ytor via den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök och en väl tilltagen balkong. Bostaden ligger i anslutning till kanalen och slussområdets vackra omgivningar men också med närhet till centrum, matbutik, förskola, vårdcentral, gym och högskolan mm. Området har utvecklats mycket senaste åren och här möts modern arkitektur med bevarandet av de klassiska industribyggnaderna. Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Herman Levins väg 9, Åsaka, Trollhättans kommun
Herman Levins väg 9, Åsaka, Trollhättans kommun, bild 2
Herman Levins väg 9, Åsaka, Trollhättans kommun, bild 3

Herman Levins väg 9

Villa
Åsaka, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
5 500 000 kr
194 m²
5 rum
827 m² tomt

Varmt välkommen till detta optimalt planerade hus på Herman Levins väg 9! Här finner du ett stort hem som verkligen andas lyx och exklusivitet. Dubbelgarage och en trevlig baksida! Här bor ni naturnära med gångavstånd till förskola, skola F-6, lanthandel, pizzeria, idrottsanläggning och vackra promenadstråk. Trollhättans centrum nås enkelt på 10 minuter med bil.

 • Premium
Råbockevägen 12D, Sjölanda, Trollhättans kommun
Råbockevägen 12D, Sjölanda, Trollhättans kommun, bild 2
Råbockevägen 12D, Sjölanda, Trollhättans kommun, bild 3

Råbockevägen 12D

Lägenhet
Sjölanda, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
2 395 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/2
5 053 kr/mån
25 753 kr/m²

Denna yteffektiva lägenhet om fyra rum och kök med öppen planlösning mot vardagsrummet byggdes 2022 och är barnvänligt, naturnära och sjönära belägen på Råbockevägen 12D. Här kliver du in i en öppen och social bostad med hög materiell standard, stora fönster och bra planlösning. Lägenheten har dessutom behagliga färgval, sociala ytor och en vacker akustikpanel som pryder ena väggen i vardagsrummet. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare

 • Premium
 • Balkong
Gravensteinervägen 69, Hälltorp, Trollhättans kommun
 • Tor 7 mar kl 17:00
Gravensteinervägen 69, Hälltorp, Trollhättans kommun, bild 2
Gravensteinervägen 69, Hälltorp, Trollhättans kommun, bild 3

Gravensteinervägen 69

Lägenhet
Hälltorp, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
2 895 000 kr
107 m²
4 rum
vån 1/1
6 128 kr/mån
27 056 kr/m²

Nu finns möjlighet att köpa ett av de nyligen bostadsrättsradhusen på Hälltorps bästa läge! Radhuset är modernt planerad med bra sällskapsytor, en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt badrum på båda våningarna varav ena har tvättstuga. Bostaden är idag en 4:a med två sovrum och två vardagsrum, men går lätt att göra om till 3st sovrum vid behov. Lägenheten har både uteplats på framsidan, altan på baksidan, inglasat uterum samt balkong med vy ut över området. Baksidan ligger i sydväst. I den låga månadsavgiften ingår även en parkeringsplats. I föreningen finns tillgång till gemensam lekplats, pallkragar, utegym, växthus som används som sällskapsyta och samlingslokal. Bilfri och lugn innergård. Välkommen!

 • Premium
 • Energieffektiv
Nohabgatan 37B, Innovatumområdet, Trollhättans kommun
 • Mån 11 mar kl 16:45

Nohabgatan 37B

Lägenhet
Innovatumområdet, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
2 345 000 kr
78,9 m²
3 rum
vån 1/4
6 105 kr/mån
29 732 kr/m²

Prissänkt trea - nyproducerad och inflyttningsklar! Vill du vara den första som flyttar in i denna nyproducerade lägenhet på Nohabgatan 37B ? Det är en lyxig känsla att flytta in i en helt nybyggd lägenhet. Nu har du chansen att förvärva denna ljusa påkostade trea med uteplats i solläge. Vi har just nu sänkt priset till 2 345 000 kr vilket motsvarar en sänkning om 350 000 kr jämfört med priset i den ekonomiska planen. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti. Lägenheten är inflyttningsklar och du kan flytta in när det bäst passar dig. Först till kvarn! Välkommen till denna nyproducerade trerummare om 79 kvm på innovatum med direkt närhet till kanalen och slussområdet! Lägenheten har genomgående hög standard med vita väggar och ekparkettgolv i hela bostaden. Rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffa och matbord samt utgång till en terrass om ca 7,5 kvm. Köket har vita släta luckor och grafitgrå laminatbänksskiva. Köket är utrustat med kyl, frys, spis, spiskåpa, diskmaskin och förberett för mikrovågsugn. Två stora sovrum med gott om plats för förvaring i flertalet garderober. Från entrén når man badrummet som har grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt bänkskiva ovanför och väggskåp, tvättställ med kommod och spegelskåp, dusch med duschväggar i klarglas. I hallen finns en hatthylla samt en garderob. För att ge extra trygghet i rådande marknadsläge erbjuds räntesäkring för föreningen! Dessutom har fastigheten energiklass B vilket innebär att de flesta bankerna kan erbjuda grönt bolån med extra förmånlig ränta. Bostaden ligger i anslutning till kanalen och slussområdets vackra omgivningar men också med närhet till centrum, matbutik, förskola, vårdcentral, gym och högskolan mm. Området har utvecklats mycket senaste åren och här möts modern arkitektur med bevarandet av de klassiska industribyggnaderna. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Spjutgiljan 8, Upphärad, Trollhättans kommun
 • Budgivning pågår

Spjutgiljan 8

Villa
Upphärad, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
650 000 kr
58 m²
2 rum
1 215 m² tomt

Fint belägen tomt med nära till väg. Ett modernt fritidshus på cirka 58 kvm där allt utvändigt är färdigt men det invändiga arbetet behöver färdigställas av den nya ägaren. En stor fördel är att man kan fatta egna beslut och färdigställa efter sin egna smak och tycke. Vatten, avlopp och el är inkopplat till huset. 25 minuters bilväg till Trollhättan centrum. Bra väg in till tomten från stora vägen. Närhet till Koberg Golfklubb för den som spelar golf. Mataffär och skola finns i Upphärad med ca 10 min bilväg. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Repslagaregatan 1a, Tingvalla, Trollhättans kommun

Repslagaregatan 1a

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 050 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 572 kr/mån
27 632 kr/m²

På Repslagaregatan hittar du denna välplanerade och välrenoverade 1,5 rums lägenhet med kök och badrum från 2018 och smakfulla val gjorda i hela lägenheten, bland annat ett trevligt fiskbenslaminatgolv som finns genomgående i lägenheten. Är du på jakt efter ett hem i ett centralt men lugnt område med fint skick där det bara är att flytta in kan den här lägenheten vara helt rätt. I Tingvalla bor du alldeles intill resecentrum, Högskolan väst och centrum med allt vad det har att erbjuda och en kort promenad från bostaden finner du fina promenadstråk runt bland annat kanalen och Spikön. Bredband ingår i avgiften. Varmt välkommen på visning!

Slåttervägen 135, Kronogården, Trollhättans kommun

Slåttervägen 135

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 578 kr/mån
8 390 kr/m²

Är du på jakt efter ett hem i fint skick där du bara kan flytta in och koppla av kan det här vara lägenheten för dig. På Slåttervägen 135 ligger denna nyrenoverade lägenhet med en planlösning som inte lämnar något övrigt att önska. Gavelläge med ett extra fönster i vardagsrummet som bidrar till ett trevligt ljusinsläpp. Här disponerar du en yta om 59 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. Lägenheten får ett extra rum tack vare den inglasade balkongen. Två parkeringsplatser ingår i avgiften och i föreningen finns även gott om garageplatser (separat kö). Riksbyggens Brf Trollhättehus Nr 11 är en trevlig och välskött förening med god ekonomi, gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Välkommen att boka in er på visning!

 • Uteplats
Hovslagaregatan 36, Kronogården, Trollhättans kommun

Hovslagaregatan 36

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
495 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
5 974 kr/mån
6 111 kr/m²

Trevlig trea med härligt läge på Hovslagaregatan 36. Här disponeras en yta om 81 kvadrat som inrymmer två sovrum, kök, vardagsrum, badrum med tvättmaskin samt gäst-wc. Hsbs Brf Stigbygeln i Trollhättan är en stabil och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, övernattningslägenhet, cykelrum, lekplats och parkeringsplats. I månadsavgiften ingår värme, va, kabel-tv och bredband!

 • Balkong
Nohabgatan 37C, Innovatumområdet, Trollhättans kommun
 • Mån 11 mar kl 16:30

Nohabgatan 37C

Lägenhet
Innovatumområdet, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 770 000 kr
62,2 m²
2 rum
vån 1/4
4 816 kr/mån
28 447 kr/m²

Prissänkt tvåa - nyproducerad och inflyttningsklar! Vill du vara den första som flyttar in i denna nyproducerade lägenhet på Nohabgatan 37C? Det är en lyxig känsla att flytta in i en helt nybyggd lägenhet. Nu har du chansen att förvärva denna ljusa påkostade tvåa med balkong i solläge. Vi har just nu sänkt priset till 1 770 000 kr vilket motsvarar en sänkning om 225 000 kr jämfört med priset i den ekonomiska planen. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti. Lägenheten är inflyttningsklar och du kan flytta in när det bäst passar dig. Först till kvarn! Upptäck denna generösa tvåa på hela 62 kvm i Innovatumområdet i Trollhättan. Med stilrena vita väggar och ekparkett erbjuder detta hem en tidlös atmosfär. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en rymlig känsla. Här finns en härlig balkong ansluten till vardagsrummet och sovrummet är smart planerat med gott om förvaringsutrymme. Badrummet är välutrustat med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger i anslutning till kanalen och slussområdets vackra omgivningar men också med närhet till centrum, matbutik, förskola, vårdcentral, gym och högskolan mm. Området har utvecklats mycket senaste åren och här möts modern arkitektur med bevarandet av de klassiska industribyggnaderna. Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hörngatan 45, Hjortmossen, Trollhättans kommun

Hörngatan 45

Lägenhet
Hjortmossen, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
675 000 kr
31 m²
1 rum
vån 4/4
2 144 kr/mån
21 774 kr/m²

Välkommen till Hörngatan 45! Här får ni möjlighet att förvärva en ljus och härlig etta med låg avgift, perfekt för studenten eller för den som söker sitt första boende. Bostaden är belägen högst upp i huset vilket ger er fri sikt över omgivningarna. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter genom garderober, klädkammare samt vindsförråd. Smakfullt renoverade ytskikt 2017 men framförallt ett nyrenoverat kök 2023. Grönskande område med närhet till centrum, Högskolan Väst och resecentrum. Välkomnande innergård med grillplats samt lusthus med stor potential för många och långa sommarkvällar. Varmt välkommen att boka er på visning

Hovslagaregatan 44, null, Trollhättans kommun
Hovslagaregatan 44, null, Trollhättans kommun, bild 2
Hovslagaregatan 44, null, Trollhättans kommun, bild 3

Hovslagaregatan 44

Lägenhet
Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
499 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
5 974 kr/mån
6 160 kr/m²

Välplanerad och rymlig lägenhet med ett mycket bra läge, balkong med kvällssol och 2 badrum! Kök med goda förvaringsutrymmen och balkong, rymligt vardagsrum med ett insynsskyddat läge med fin utsikt över takåsarna och åkermarker, 2 sovrum av god storlek, stambytt badrum samt gästWC. Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Premium

Visar 1 - 25 av 49