Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nora Ask

Nora Ask

Om mig

Med mig som mäklare så får ni en ödmjuk och målmedveten person som tar hand om varje del i er affär med fullt fokus.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergkullevägen 169, Sylte, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 169

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
695 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/3
7 541 kr/mån
7 394 kr/m²

Välkommen till Hsb Brf Myggan 2 på Bergkullevägen. Välplanerad och rymlig lägenhet belägen på markplan med stor inglasad balkong. Lägenheten erbjuder tre sovrum, kök med matplats, vardagsrum, gäst-wc samt badrum som renoverades i samband med stamrenovering -06.

  • Balkong
Nohabgatan 37A, Innovatumområdet, Trollhättans kommun

Nohabgatan 37A

Lägenhet
Innovatumområdet, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
2 345 000 kr
79,4 m²
3 rum
vån 1/4
6 149 kr/mån
29 523 kr/m²

Prissänkt trea - nyproducerad och inflyttningsklar! Vill du vara den första som flyttar in i denna nyproducerade lägenhet på Nohabgatan 37B ? Det är en lyxig känsla att flytta in i en helt nybyggd lägenhet. Nu har du chansen att förvärva denna ljusa påkostade trea med uteplats i solläge. Vi har just nu sänkt priset till 2 345 000 kr vilket motsvarar en sänkning om 350 000 kr jämfört med priset i den ekonomiska planen. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti. Lägenheten är inflyttningsklar och du kan flytta in när det bäst passar dig. Först till kvarn! Välkommen till denna nyproducerade trerummare om 79 kvm på Innovatum med direkt närhet till kanalen och slussområdet! Lägenheten har genomgående hög standard med vita väggar och ekparkettgolv i hela bostaden. Rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffa och matbord samt utgång till en terrass om ca 7,5 kvm. Köket har vita släta luckor och grafitgrå laminatbänksskiva. Köket är utrustat med kyl, frys, spis, spiskåpa, diskmaskin och förberett för mikrovågsugn. Två stora sovrum med gott om plats för förvaring i flertalet garderober. Från entrén når man badrummet som har grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt bänkskiva ovanför och väggskåp, tvättställ med kommod och spegelskåp, dusch med duschväggar i klarglas. I hallen finns en hatthylla samt en garderob. För att ge extra trygghet i rådande marknadsläge erbjuds räntesäkring för föreningen! Dessutom har fastigheten energiklass B vilket innebär att de flesta bankerna kan erbjuda grönt bolån med extra förmånlig ränta. Bostaden ligger i anslutning till kanalen och slussområdets vackra omgivningar men också med närhet till centrum, matbutik, förskola, vårdcentral, gym och högskolan mm. Området har utvecklats mycket senaste åren och här möts modern arkitektur med bevarandet av de klassiska industribyggnaderna. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Stridsbergsgatan 4A, Tingvalla, Trollhättans kommun
  • Tor 9 maj kl 16:30

Stridsbergsgatan 4A

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
650 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/3
3 343 kr/mån
18 571 kr/m²

Helt perfekt läge mellan centrum, Högskolan Väst och Resecentrum. Utmärkt för dig som pendlar, studerar eller vill bo centralt. Välskött HSB-förening med låg belåning och stor underhållsfond. Stambyte genomfördes 1987. Bredband ingår i avgiften! Varmt välkommen att boka in er på visning

  • Plus
Torparegatan 18, Kronogården, Trollhättans kommun

Torparegatan 18

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
295 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
4 980 kr/mån
4 403 kr/m²

Välplanerad och snyggt renoverad lägenhet med balkong! Belägen i ett lugnt och trevligt område med närhet till naturstigar och kommunikation. 67 väldisponerade kvadratmeter som disponeras över ett stort och ljust vardagsrum, rymligt sovrum, trevligt kök och stambytt badrum. Bör ses!

  • Plus
  • Balkong
Hovslagaregatan 44, null, Trollhättans kommun
Hovslagaregatan 44, null, Trollhättans kommun, bild 2
Hovslagaregatan 44, null, Trollhättans kommun, bild 3

Hovslagaregatan 44

Lägenhet
Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
450 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
5 974 kr/mån
5 556 kr/m²

Välplanerad och rymlig lägenhet med ett mycket bra läge, balkong med kvällssol och 2 badrum! Kök med goda förvaringsutrymmen och balkong, rymligt vardagsrum med ett insynsskyddat läge med fin utsikt över takåsarna och åkermarker, 2 sovrum av god storlek, stambytt badrum samt gästWC. Varmt välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
Nohabgatan 37C, Innovatumområdet, Trollhättans kommun

Nohabgatan 37C

Lägenhet
Innovatumområdet, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 795 000 kr
55,2 m²
2 rum
vån 2/4
4 271 kr/mån
32 536 kr/m²

Prissänkt tvåa - nyproducerad och inflyttningsklar! Det är en lyxig känsla att flytta in i en helt nybyggd lägenhet. Nu har du chansen att förvärva denna ljusa påkostade tvåa med balkong i solläge. Vi har just nu sänkt priset till 1 795 000 kr vilket motsvarar en sänkning om 200 000 kr jämfört med priset i den ekonomiska planen. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti. Lägenheten är inflyttningsklar och du kan flytta in när det bäst passar dig. Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Innovatumområde i Trollhättan. Välplanerade kvadratmeter, modern atmosfär och stilrena detaljer. Med vita väggar som skapar en känsla av ljus och rymd tillsammans med ekparkett erbjuder denna bostad en tidlös design. Bostaden erbjuder bland annat stora sociala ytor via den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök och en väl tilltagen balkong. Bostaden ligger i anslutning till kanalen och slussområdets vackra omgivningar men också med närhet till centrum, matbutik, förskola, vårdcentral, gym och högskolan mm. Området har utvecklats mycket senaste åren och här möts modern arkitektur med bevarandet av de klassiska industribyggnaderna. Varmt välkommen att boka in er på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nohabgatan 37C, Innovatumområdet, Trollhättans kommun

Nohabgatan 37C

Lägenhet
Innovatumområdet, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 770 000 kr
62,2 m²
2 rum
vån 1/4
4 816 kr/mån
28 447 kr/m²

Prissänkt tvåa - nyproducerad och inflyttningsklar! Vill du vara den första som flyttar in i denna nyproducerade lägenhet på Nohabgatan 37C? Det är en lyxig känsla att flytta in i en helt nybyggd lägenhet. Nu har du chansen att förvärva denna ljusa påkostade tvåa med balkong i solläge. Vi har just nu sänkt priset till 1 770 000 kr vilket motsvarar en sänkning om 225 000 kr jämfört med priset i den ekonomiska planen. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti. Lägenheten är inflyttningsklar och du kan flytta in när det bäst passar dig. Först till kvarn! Upptäck denna generösa tvåa på hela 62 kvm i Innovatumområdet i Trollhättan. Med stilrena vita väggar och ekparkett erbjuder detta hem en tidlös atmosfär. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en rymlig känsla. Här finns en härlig balkong ansluten till vardagsrummet och sovrummet är smart planerat med gott om förvaringsutrymme. Badrummet är välutrustat med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger i anslutning till kanalen och slussområdets vackra omgivningar men också med närhet till centrum, matbutik, förskola, vårdcentral, gym och högskolan mm. Området har utvecklats mycket senaste åren och här möts modern arkitektur med bevarandet av de klassiska industribyggnaderna. Varmt välkommen att boka in er på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Myrgången 99, null, Trollhättans kommun

Myrgången 99

Villa
Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
2 500 000 kr
137 + 17 m²
5 rum
433 m² tomt

Här finner ni ett välplanerat kedjehus med ett utav de bästa lägena i området! Här bor man med ett fritt läge vid entrén samt en baksida utan insyn. Parkering för fyra till fem bilar precis vid entrén och nära till garage. Detta hus rymmer fem rum varav tre sovrum med bra storlek, två badrum, ett stort allrum på övre plan med balkong samt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Tvättstuga och ett stort förråd med plats för mycket förvaring! Välkomna att boka in er till visning!

Kungsgatan 16B, Centrum, Trollhättans kommun

Kungsgatan 16B

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
925 000 kr
38 m²
1 rum
vån 4/4
2 885 kr/mån
24 342 kr/m²

Mycket fin och stilren 1:a mitt i centrum med snyggt renoverat badrum och kök. Lägenheten passar utmärkt för ett första boende eller för studenter då lägenheten har ett perfekt läge med Resecentrum/Järnvägsstation samt Högskolan endast ca 400 meter bort och Hemköp precis intill. Dessutom ett stenkast från gågatan och nära till kanalen med vackra gångstråk över småöarna. Omtyckt förening med god ekonomi och med en populär och ostörd innergård med uteplatser/grillplatser. I månadsavgiften ingår även bredband 250Mbit/s.

Torparegatan 18, Kronogården, Trollhättans kommun

Torparegatan 18

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
495 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
4 980 kr/mån
7 388 kr/m²

Nu har du chansen att köpa en lägenhet som är en mindre renovering ifrån att bli ett riktigt fint hem. Det finns en inre reparationsfond på 8 663 kr som kan användas för renovering av lägenheten. Här disponerar du en yta om 67 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. I månadsavgiften ingår värme, va, kabel-tv och bredband!

Skrällebergsvägen 16A, null, Trollhättans kommun

Skrällebergsvägen 16A

Lägenhet
Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
5 225 kr/mån
22 547 kr/m²

Välkommen till Götalunden och denna trevliga gavellägenhet i gott skick som har det mesta! Här disponerar man en yta om 53 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. En rymlig inglasad balkong med eftermiddags och kvällssol ger lägenheten en större helhet. Bra läge med närhet till busshållplats, mataffär, frisör, kiosk och pizzeria. Bra pendlarläge med kort promenad till resecentrum. Möjlighet till p-plats och garage via separat kö. Föreningen HSB Näktergalen har är en stabil och lugn förening som även har tillgång till gemensamma ytor som samlingslokal, bastu/relaxavdelning, övernattningsrum mm.

  • Balkong

Visar alla 11