Mäklare Markus Cederljung

Markus Cederljung

Om mig

Markus är den som förmedlat flest fastigheter och bostadsrätter med högst försäljningsvärde i Trollhättan de senaste åren. Han är även den mest rekommenderade mäklaren de senaste åren enligt Reco.se. Utmärkelser: - Flest försäljningar Trollhättan helår 2022- Högst försäljningsvärde 2022 - Flest försäljningar Trollhättan helår 2021- Högst försäljningsvärde 2021 - Flest försäljningar Trollhättan helår 2020- Högst försäljningsvärde 2020 Mest rekommenderad 2022, 2021, 2019, 2018.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Astrakanvägen 6, Hälltorp, Trollhättans kommun

Astrakanvägen 6

Villa
Hälltorp, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
6 500 000 kr
265 m²
7 rum
1 157 m² tomt

Det här huset är verkligen något utöver det vanliga. Med sin moderna stil och öppna planlösning blir det en perfekt plats för att umgås med familj och vänner. Den höga takhöjden ger en unik atmosfär och skapar en känsla av rymd. Med 7 rum varav 4-5 sovrum, vardagsrum och två allrum finns det gott om plats för alla. Dessutom finns 3st badrum och en separat tvättstuga med groventré. Det är inte bara huset som är stort, fastigheten har också ett garage om ca 75kvm, uppfart med plats för upp till 8 bilar. Som ger möjligheten för att ha gott om utrymmen för fordon och förvaring. Stor altan som går runt huset. Vattenburen golvvärme på både undre och övre plan. Prydlig tomt med fin stensättning och gräsmatta. Fastigheten är befriad från fastighetsavgift fram till 2030. Varmt välkommen att boka in er på visning!

  • Uteplats
Stenebyvägen 16, Skogshöjden, Trollhättans kommun

Stenebyvägen 16

Villa
Skogshöjden, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
4 695 000 kr
131 m²
6 rum
1 031 m² tomt

NYTT LÄGRE PRIS! På trevliga och lugna Stenebyvägen finner man detta väldisponerade enplanshus från 2007. Huset erbjuder 6 rum och kök med både vardagsrum, allrum samt 4st sovrum. Dessutom finns två badrum samt en separat tvättstuga med groventré. Här finns ett härlig altan med sol från förmiddag till kväll. Trädgården är genomtänkt och lättskött samt så ramas tomten in av en fin häck. Baksidan är insynsskyddad och gränsar mot grönområde och motionplats/ fotbollsplan och ett utegym. Garage med automatport och uppfart med plats för två bilar, elbilsladdare finns. Vid garaget finns även ett gym. Vattenburen golvvärme med frånluftsvärmepump ger låga driftkostnader! Huset är beläget på en lugn återvändsgata. Är du på jakt efter ett nyare hus i fint skick så kan det här vara möjligheten du har väntat på! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats

Visar alla 2