Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Erica Sjöholm

Erica Sjöholm

Om mig

Jag har jobbat på Fastighetsbyrån sedan 2012 och förmedlar både bostadsrätter och fastigheter i Trollhättan. Eftersom jag är född och uppvuxen här har det gett mig en stark lokalkännedom. Jag står för ett högt engagemang och en personlig relation, där jag alltid finns tillgänglig för både säljare och köpare. Något som jag lägger stor vikt vid är att alla parter känner sig trygga genom hela bostadsaffären och mitt mål är att leverera en mäklartjänst på högsta nivå!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Strömslundsgatan 12, Strömslund, Trollhättans kommun

Strömslundsgatan 12

Villa
Strömslund, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
3 995 000 kr
131 + 79 m²
4 rum
764 m² tomt

På Stömslundsgatan 12 finns nu en unik möjlighet att förvärva en charmig sekelskiftesvilla uppförd 1922 som renoverats med stor omsorg såväl ute som inne. 2008 fick huset nya fönster och fasaden kläddes om i tidstypisk träpanel. Samma år byttes även taket. Förutom en stor uppfart med plats för flertalet bilar så finns det ett stort dubbelgarage (2005) med golvvärme samt en carport! Välkommen in på entréplan där det bjuds på härliga sociala ytor. Det första du möter är en stor inbjudande hall. Denna delen byggdes till 2011. Här finns möjlighet att skapa ett extra sovrum om behov finns. Vidare når vi det stora lyxiga köket från Marbodal med stor köksö med stenskiva och mycket bra arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Köket renoverades 2020. Öppen planlösning mot vardagsrummet känns extra trevligt vid sociala tillställningar. Vidare till villans mysiga uterummet som byggdes 2002, här får både vänner och familj plats utan problem. Dessutom kommer du direkt ut till trädgården och en stensatt uteplats. Utöver de sociala ytorna finns också ett stort helkaklat badrum med badkar på detta våningsplan. Vattenburen golvvärme på hela detta våningsplan! En trappa upp har ni de tre sovrummen samt ytterligare ett helkakalt badrum med dusch. I Strömslund bor man med närhet till det mesta så som förskola, skola, lekplatser och kommunikationer. Fina promenadstråk ned till älven samtidigt som bekvämligheter som matbutik, pizzeria och mysiga Kakerian. Fritidsaktiviteter med fotboll och Skidstugans motionsspår också finns i närheten. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Pipströmsgatan 11, Skoftebyn, Trollhättans kommun

Pipströmsgatan 11

Villa
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
3 995 000 kr
238 + 8 m²
7 rum
874 m² tomt

Välkommen till Skoftebyn och denna arkitektritade 60-talsvilla på Pipströmsgatan 11. En välplanerad och rymlig villa med boendeyta om hela 238 kvm, dessutom tillkommer ett dubbelgarage. Huset är byggt för umgänge, sociala sammanhang och representation med sina generösa ytor och stora fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp. Huset har totalt fyra generösa sovrum samt två allrum, vilket gör det perfekt för en större familj eller gäster som kommer på besök. Ett fint helkaklat badrum, en gäst-wc samt dusch med bastu och toalett i souterrängplanet. Det gör morgonrutinerna smidiga och bekväma. Köket med matsal är en dröm för den som älskar att laga och njuta av trevligt sällskap med vänner och familj. Matsalen erbjuder en mysig plats att samlas och njuta av måltider medan du blickar ut över takåsarna. Vardagsrummet är centrum för hemmet och har en inbjudande, vacker öppen spis som skapar en varm och mysig atmosfär. Här kan du koppla av och umgås med familj och vänner. Läget i Skoftebyn lämnar inte mycket mer att önska för en familj som har höga krav på området kring sitt boende. Fotbollsplan, tennisplan, lekplatser och flertalet skolor och förskolor finns i området och både Slussarna och Slätthults naturreservat finns inom bekvämt avstånd. Varmt välkommen att anmäla intresse redan nu!

  • Balkong
  • Uteplats
Elfhögsgatan 13B, Centrum, Trollhättans kommun
Elfhögsgatan 13B, Centrum, Trollhättans kommun, bild 2
Elfhögsgatan 13B, Centrum, Trollhättans kommun, bild 3

Elfhögsgatan 13B

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
1 050 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
5 100 kr/mån
19 444 kr/m²

Ljus och centralt belägen 2:a med tre min till Resecentrum samt gångavstånd till allt som staden har att erbjuda i form av matbutik, gym, restauranger och caféer med mera. Ett stenkast från kanalen och trevliga promenadstråk runt Spikön. Lägenheten har högt i tak med rymliga rum, totalrenoverat badrum 2019 samt kök med ordentlig matplats. Tillgång till gemensamma utrymmen som nybyggd altan samt bastu med relax/dusch.

  • Premium
Hörngatan 6A, Centrum, Trollhättans kommun

Hörngatan 6A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
990 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
5 366 kr/mån
18 679 kr/m²

Bra planerad och mycket välskött genomgångstvåa med högt i tak i ordningsam HSB-förening. Lägenheten har en riktigt stor balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Stambyte och badrumsrenovering genomfördes 2005 och köket renoverades 2011. Hela lägenheten har genomgående fina trägolv och parkettgolv och de flesta ytskikt är nyligen ommålade i ljusa färger. Bra läge i de lugnare delarna av centrum där det är lätt att få p-plats, samt nära till vackra gångstråk längs med kanalen och slussarna.

  • Balkong

Visar alla 4