Mäklare Erica Sjöholm

Erica Sjöholm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Björkängsvägen 8, Sjuntorp, Trollhättans kommun
  • Ons 8 feb kl 16:30

Björkängsvägen 8

Villa
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan

2 695 000 kr

145 m²

6 rum

1 109 m² tomt

Varmt välkomna till detta hemtrevliga och rymliga hus med en boyta om 145 kvm belägen på lugna Björkängsvägen i omtyckta Rönnängen. Här bor ni på en stor tomt om 1 109 kvm med garage och stor plan gräsmatta där barnen kan springa fritt. Uteplats på både bak- och framsida samt ett inglasat uterum. Elbilsladdare finns! På entréplan i huset har du familjens sociala ytor med kök -19 och vardagsrum i anslutning till varandra, vilket passar perfekt när du har vänner och familj på besök. På detta plan har du även två sovrum, allrum med utgång till inglasat uterum, badrum med jacuzzi, gäst-wc samt tvättstuga med helt ny bergvärmepump -22. På det övre planet har du två stora sovrum och helkaklat badrum -14 med golvvärme. Här bor ni med naturen runt knuten och inom gångavstånd finner ni både skola F-9, flertalet förskolor, badhus, Smörsjön för både bad och fiske, livsmedelsbutik och idrottsplats. På endast ett par minuter når du E45an som tar dig till Göteborg på ca 40 minuter och Trollhättans centrum når du på ca 10 minuter.

  • Plus
  • Uteplats
Hjortmossegatan 84, Hjortmossen, Trollhättans kommun

Hjortmossegatan 84

Lägenhet
Hjortmossen, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan

495 000 kr

27,5 m²

1 rum

2 029 kr/mån

18 000 kr/m²

Välkommen till denna mysiga och ljusa enrummare på Hjortmossegatan 84. Perfekt lägenhet för studenten eller för den som söker sitt första boende. Bra disponerade ytor med en praktisk kokvrå, ett totalrenoverat och helkaklat badrum (2022) och ett vardagsrum/kombinerat sovrum med plats för både säng, litet matbord och soffa. En inre reparationsfond om 5189 kr följer med lägenheten och dessutom ingår fiberbredband och elnätsavgift i månadsavgiften! Välskött förening med fin innergård och bra möjligheter för p-plats. Nära till mataffär, Ritz Konditori, pizzeria, kiosk och busshållplats. Inom bekvämt cykelavstånd når du även Högskolan Väst och centrum. Välkommen på visning!

  • Hiss
Drottninggatan 61b, Centralt, Trollhättans kommun

Drottninggatan 61b

Lägenhet
Centralt, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan

750 000 kr

41 m²

1 rum

2 731 kr/mån

18 293 kr/m²

Öppen och luftig lägenhet med centralt läge i pulserande och omtyckta kvarter. Här bor du på 41 kvadratmeter fördelade på ett rum och kök, med närhet till både Högskolan Väst och centrum. Perfekt för dig som söker ditt första boende och som vill ha nära till allt!

Visar alla 3