Mäklare Cecilia Eng

Cecilia Eng

Om mig

Mina kollegor beskriver mig såhär: Cecilia är verkligen en omtyckt medarbetare. Detta på grund av hennes fina sätt att möta människor och vägleda dem genom bostadsaffären på ett tryggt sätt. Bakom det vänliga och glada ansiktet döljer sig också en målinriktad förhandlare. Tydlig och transparent. En riktigt bra mäklare helt enkelt! Här kan du läsa mer om vad mina kunder säger om mig: https://www.reco.se/fastighetsbyran-tumba/cecilia-eng Hör gärna av dig för att boka ett möte med mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Eklundshovsvägen 27C, Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun

Eklundshovsvägen 27C

Lägenhet
Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 795 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/4
6 784 kr/mån
32 882 kr/m²

Varmt välkomna till Eklundshovsvägen 27 C. Här kan du njuta av en fin, väl underhållen 4a i populära Riksten. Direkt närhet till härliga naturområden, kommunikationer, Ica butik, förskola och skola. Lägenheten har social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, genomgående ljusinsläpp och balkong samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Varmt välkommen att redan nu höra av dig kring intresse.

  • Balkong
  • Hiss
Gripens väg 18, Tullinge, Botkyrka kommun

Gripens väg 18

Radhus
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
5 500 000 kr
137 m²
5 rum
366 m² tomt

På återvändsgata i lugnt och trevligt kvarter ligger detta parhus med carport. Här bor man i mysig miljö och barnen kan leka skyddat från trafik. Nära låg-, mellan- och högstadieskolor. Några 100 meter till närmsta förskola. 7 minuters gångavstånd till tåget och 10 min till Tullinge C. Trevligt vardagsrum med stora fönsterpartier och stor inbjudande altan i flera nivåer. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Tjädervägen 5, Grödinge, Botkyrka kommun

Tjädervägen 5

Villa
Grödinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
4 995 000 kr
106 + 83 m²
5 rum
2 470 m² tomt

Högt beläget med fina ljusförhållanden finns denna pärla på stor tomt bland Kagghamras vackra natur. Här finns både ett mycket välskött hus i 2 plan, ett gästhus och ett stort dubbelgarage. Kommunalt VA och fiber är indraget. Hela fastigheten och trädgården har ett mycket väl omhändertaget och välmående skick. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
Solskensvägen 17, 5tr, Tullinge, Botkyrka kommun

Solskensvägen 17, 5tr

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
1 995 000 kr
82 m²
4 rum
vån 5/6
6 313 kr/mån
24 329 kr/m²

Välkommen till populära och barnvänliga Solskensvägen. Lägenheten har ett snyggt praktiskt kök med köksö och social planlösning till vardagsrummet. Lägenheten ligger högt upp i huset och har en härlig utsikt! Välskött förening med många gemensamhetsutrymmen såsom gym, bastu, gemensamhetslokal och gästlägenhet samt en bilfri innergård med grill- och lekplats. Kort gångavstånd till Tullinge centrum där butiker och service finns samt pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 20 min. Skolor och förskolor finns i direkt närhet och Södertörns högskola samt Huddinge sjukhus ligger på gångavstånd.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bäverstigen 165, Tumba, Botkyrka kommun

Bäverstigen 165

Radhus
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
4 500 000 kr
127 m²
5 rum
230 m² tomt

Välkommen till detta välskötta och fina parhus på Bäverstigen, ett lugnt och barnvänligt område med flera lekplatser och bilfri gångväg till Kassmyraskolan. Huset har en stor altan med bubbelpool, härlig rymd och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt inredd vind. Huset är i bra skick med renoverat badrum, kök och inredd vind. Huset har FTX ventilationssystem för bästa luftomsättning och värms av fjärrvärme. Fiber finns indraget och ingår i samfällighetsavgiften. Välkomna att höra av er kring intresse.

  • Uteplats
Byrsta kvarn 38, Grödinge, Botkyrka kommun

Byrsta kvarn 38

Villa
Grödinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
3 395 000 kr
135 m²
5 rum
4 495 kr/mån

Välkommen till en nyproducerad bostadsrättsvilla som färdigställdes 2021, endast 30-35 min från Stockholms innerstad. Huset har ett fritt och ostört läge och erbjuder 135 kvm i boarea med upp till fem sovrum, två badrum, kök från Vedum med vitvaror från Bosch, tvättstuga med tvätt- och torkmaskin samt ett stort vardagsrum med utgång till altanen. Infarten delas inte med någon annan, utan disponeras av endast den här villan. Vid parkeringen finns elbilsladdare. Huset ligger med utsikt mot en härlig äng och grönområden. Här håller det nya villaområdet Byrsta Äng att växa fram med kort avstånd till busskommunikationer och i närområdet finns förskolor, skolor, friluftsliv, mataffärer och andra nödvändigheter och bekvämligheter. Låg energiförbrukning och nuvarande ägare har Grönt bolån idag. Missa inte detta fantastiskt fina hus!

  • Uteplats

Visar alla 6