Fastighetsbyrån Tumba

Fastighetsbyrån Tumba

Mäklare

Harrvägen 5, Tumba, Botkyrka kommun
 • Sön 5 feb kl 12:00
Harrvägen 5, Tumba, Botkyrka kommun, bild 2
Harrvägen 5, Tumba, Botkyrka kommun, bild 3

Harrvägen 5

Radhus
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

4 495 000 kr

90 m²

6 rum

392 m² tomt

Välkommen till detta exklusiva kedjehus om totalt 180 kvm som erbjuder 6 rum och kök, inredd i två plan. Löpande renoverad med exklusiva materialval. Luftig sällskaps del med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till uterum med stora ytor, vacker utsikt samt optimalt läge. Fyra Sovrum , varav två på entréplan samt två i nedre plan. Med enkla medel går det att skapa två extra sovrum se alternativ planlösning. Här finner du även två badrum, goda förvaringsutrymmen i from av garderober, en stor tvättstuga samt ett allrum som du nyttjar efter eget behag, allrum, avlastningsrum eller kontor. Optimal läge med sol från morgon till kväll med stort garage, stor altan med plats för allt som önskas samt uppskattat uterum med direkt access från kök och vardagsrum som blickar över trädgården. Den friköpta tomten är i högt och fritt läge. Närhet till bra skolor, förskolor och naturområden. Kort promenadavstånd till Tumba centrum. Drömläge för den som söker ett bekymmersfritt och välbeläget boende i Tumbas efterfrågade bostadskvarter. Välkommen till Harrvägen 5!

 • Premium
 • Uteplats
Skäcklingevägen 83, Tumba, Botkyrka kommun
 • Sön 5 feb kl 12:15

Skäcklingevägen 83

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

1 595 000 kr

69 m²

3 rum

6 897 kr/mån

23 116 kr/m²

Välkommen till denna renoverade trea belägen i markplan med uteplats i söderläge, här bor du i en lugn omgivning. Lägenheten har ett otroligt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Bredband och kabel-TV med stort kanalpaket ingår i avgiften. Lugnt och naturnära område där tvåvåningshus med lägenheter blandas med radhus och grönska. Gångavstånd till Tumba Centrum med butiker och pendeltåg. Buss går även från området var 15:e minut och det finns även en direktbuss som går in till stan. Närhet till flera naturområden, bland annat Lida som har flera motions och skidspår. Rymligt förråd tillhörande lägenheten finns.

 • Plus
Aspvägen 55, Grödinge, Botkyrka kommun
 • Sön 5 feb kl 13:00

Aspvägen 55

Radhus
Grödinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

3 495 000 kr

79 m²

4 rum

815 m² tomt

Välkommen till trivsamma Aspvägen! Här är ett välskött hus i hörnläge med skogen som närmsta granne på baksidan. Huset erbjuder 3 sovrum, gott om förvaring, garage och en fantastiskt vacker trädgård. Boka in dig på visningarna för att komma och titta.

 • Plus
 • Uteplats
Skäcklingevägen 131, 1 tr, Tumba, Botkyrka kommun

Skäcklingevägen 131, 1 tr

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

2 150 000 kr

69 m²

3 rum

5 085 kr/mån

31 159 kr/m²

Välplanerad trea som är genomgående renoverad i ett lugnt och barnvänligt område. Lägenheten erbjuder ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning, kök i vitt med moderna vitvaror samt renoverade ytskikt. Två stora sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Här bor du i ett naturnära område men med närhet till centrum. Balkong i soligt söderläge och utsikt mot skogen. Fönster i flera väderstreck ger ett fint ljusinsläpp. Tvättstuga finns i samma port. Stort förråd tillhörande lägenheten ligger utanför huset. Stabil förening. Fiber är indraget i området och bredband ingår i avgiften. Buss går utan för området. Gångavstånd till Tumba centrum där butiker och pendeltåg finns. Med pendeltåget tar du dig till Stockholm C på ca 25 min. Förskolor och skola finns i närheten.

 • Balkong
Segersjövägen 37, Uttran, Botkyrka kommun

Segersjövägen 37

Lägenhet
Uttran, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

1 895 000 kr

55,7 m²

2 rum

2 922 kr/mån

34 022 kr/m²

Välplanerad tvåa på entréplan med väldigt låg avgift! Lägenheten är i genomgående bra skick med ett modernt kök och renoverade ytskikt. Till lägenheten hör ett förråd. Mycket stabil förening med väldigt låg belåning. Föreningen har genomgått många större underhåll. Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte. Föreningen erbjuder medlemmarna många faciliteter såsom bland annat badplats, uteplatser med grillmöjlighet, lekplats, bastu, övernattningslägenhet, samlingslokal och vävstuga.

 • Balkong
Månskensvägen 101, Tullinge, Botkyrka kommun

Månskensvägen 101

Radhus
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

3 195 000 kr

108 m²

5 rum

7 471 kr/mån

29 583 kr/m²

Välkomna till detta välplanerade radhus med ett av områdets bästa lägen. Till radhuset hör en garageplats med motoröppning via fjärrkontroll. Genomgående bra skick med helkaklade badrum, renoverat kök med moderna vitvaror och fina ytskikt. Här erbjuds fyra sovrum, två badrum, en separat tvättstuga samt två träbelagdauteplatser med vattenutkastare vid varje uteplats och möjlighet till att njuta av solen under större delen av dagen. Dubbla förråd på framsidan samt vindsförråd för optimal förvaring och bärbuskar samt planteringslådor på baksidan. Fiber är indraget i huset. Smart lock till ytterdörren med fjärröppningsfunktion. Närhet till kommunikationer, centrum, för- och grundskolor samt Huddinge sjukhus och Södertörns högskola.

 • Balkong
 • Uteplats
Skogshemsvägen 58, Tullinge, Botkyrka kommun

Skogshemsvägen 58

Villa
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

4 295 000 kr

70 m²

3 rum

2 242 m² tomt

Enplansvilla med delvis källare på stor härlig tomt i populära och barnvänliga kvarter. Huset har stort underhållsbehov både in och utvändigt. Garage med plats för en bil och parkeringsmöjlighet på uppfarten. För den som vill ha mer boyta eller komplementbyggnader finns det en generös detaljplan och stora ytor på denna tomt som ger dig optimala förutsättningar att bygga ut eller bygga till. Se detaljplan under dokument och länkar. Stor tomt om 2 242 kvm med oändliga möjligheter med optimalt solläge dag som kväll. Den friköpta tomten stäcker sig över ett grönskande berg med ett högt och fritt läge. Närhet till bra skolor, förskolor och naturområden. 400 m till buss som tar dig vidare till Tullinge station och pendeltåg.

Dappens backe 11, Grödinge, Botkyrka kommun

Dappens backe 11

Fritidshus
Grödinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

2 650 000 kr

78 m²

3 rum

2 544 m² tomt

Stor tomt med sol från tidig morgon till solnedgång. Här finns möjlighet att sätta sin egen prägel då övreplan inte är inrett ännu. Två sovrum på entréplan samt vardagsrum och kök, i källarplanet finns ytterligare två sovrum, tvättstuga, groventré samt gott om förvaringsutrymmen. Gott om plats för uppställning av lastbil eller bilar på gården. Fiber finns. Här bor du med lugnt och insynsskyddat läge nära naturen.

Segersjövägen 41, Uttran, Botkyrka kommun

Segersjövägen 41

Lägenhet
Uttran, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

1 995 000 kr

74 m²

3 rum

3 730 kr/mån

26 959 kr/m²

I populär förening med bra ekonomi finns nu en trea till salu. Här kan du gå ner och ta ditt morgondopp i segersjön som du ser från balkongen. På andra sidan huset ligger en friidrottsanläggning och ett skogsparti så närhet till träning och promenader finns. Fiber är indraget

Lantjägarvägen 110, Tumba, Botkyrka kommun

Lantjägarvägen 110

Radhus
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

1 795 000 kr

105,5 m²

5 rum

9 911 kr/mån

17 014 kr/m²

Renoverat radhus med gavelläge i Lövholmen i Tumba. Genomgående bra färg- och materialval med parkett på golv och ljusa väggar. Det nedre planet har nyligen fått ett nytt fiskbensparkettgolv. Modernt kök. Två helkaklade badrum, ett med lejonfotsbadkar och ett med dusch. Två uteplatser, en på framsidan samt en stor på baksidan mot lummig allmänning. Ytterförråd på framsida. Lugnt och naturnära område. Nära till busshållplats. På gång-/cykelavstånd finns Tumba centrum med butiker och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 25 min.

Plommonvägen 10D, Tullinge, Botkyrka kommun
 • Idag kl 17:15

Plommonvägen 10D

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

2 595 000 kr

71,5 m²

4 rum

5 210 kr/mån

36 294 kr/m²

Välplanerad 4:a i omtyckta Tullinge Trädgårdsstad. Här bor du en trappa upp i ett familjevänligt område. Lägenheten har en modern standard då huset är byggt 2008. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och tre sovrum. Lägenheten är i fint skick med ett kök som renoverades i slutet av 2016. Balkong med eftermiddags-/kvällssol som ligger in mot föreningens gård. Stort förråd tillhörande lägenheten finns i markplan. Möjlighet att hyra parkeringsplats finns. Föreningen har målat alla fasader under sommaren 2020. Lugnt och trivsamt område med naturen inpå knuten. Här finns skola, förskolor, idrottsplats, fotbollsplan och lekpark. Närhet till Tullingesjön där badplats finns. Buss går från området. Tullinge centrum finns ca 2 km bort och där finns bland annat butiker och pendeltåg. Det tar ca 20 min med pendeltåget från Tullinge station till Stockholm C. Några kilometer bort finns Brantbrinks IP och på ca en mils avstånd finns Lida som är ett stort friluftsområde med bland annat badplats, motions- och skidspår samt värdshus. På ungefär samma avstånd finns Flottsbro som också är ett friluftsområde som är mest känt för sin skidbacke.

 • Plus
 • Balkong
Tullingebergsvägen 12B, Tullinge, Botkyrka kommun
 • Idag

Tullingebergsvägen 12B

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

1 695 000 kr

59,5 m²

2 rum

4 481 kr/mån

28 487 kr/m²

Välplanerad tvåa i genomgående bra skick. Gott om förvaring i lägenheten med klädkammare och platsbyggda garderober i hallen. Tvättstuga, förråd och bastu finns i föreningen. Parkering finns att hyra. Brf Violen ligger med ett lugnt läge och du tar dig in till huset via föreningens innergård som även har en lekplats. Föreningen är stabil och välskött och har genomgått många större underhåll såsom bland annat stam- och fönsterbyte. Gångavstånd till Tullinge centrum där pendeltåg och butiker finns. Buss går också utanför området som snabbt tar dig till Huddinge sjukhus och Södertörns högskola eller Tullinge centrum.

 • Plus
Vattravägen 26, Uttran, Botkyrka kommun
 • Borttagen före visning

Vattravägen 26

Villa
Uttran, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

4 000 000 kr

70 m²

5 rum

1 516 m² tomt

Varmt välkommen att redan nu boka in dig för visning på Vattravägen 26 ! Charmigt hus i populära kvarter i Uttran. Huset ligger på promenadavstånd till vackra promenadstråk och kommunikationer. Inte långt från huset finns skola, förskola och livsmedelsbutik. Huset erbjuder 3-4 sovrum, trevlig planlösning och lekvänlig tomt.

 • Plus
 • Uteplats
Vasavägen 15, Tumba, Botkyrka kommun
 • Idag kl 18:00

Vasavägen 15

Villa
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

4 500 000 kr

128 m²

5 rum

1 758 m² tomt

Varmt välkommen att redan nu anmäla ditt intresse för detta fantastiskt charmiga hus på Vasavägen 15. Ett hus för den stora familjen i lugna barnvänliga kvarter med skogen som närmsta granne på baksidan. Huset erbjuder stora sociala ytor och vackra originaldetaljer. Gedigen tomt på 1758 kvm och byggrätten är upp till 300 kvm, se bifogade planbestämmelser. Gångavstånd till Tumba centrum med butiker, mataffärer och pendeltåg. På gångavstånd finns även förskola och skola. Varmt välkommen på visning

 • Plus
 • Uteplats
Munkhättevägen 27D, Tumba, Botkyrka kommun

Munkhättevägen 27D

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

2 695 000 kr

79 m²

4 rum

6 225 kr/mån

34 114 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 4:a endast 200 m från Tumba C och pendeltåg. Här erbjuds en välskött lägenhet med rikligt ljusinsläpp och dubbla uteplatser. Den södervända uteplatsen är en av områdets största med träaltan och sol under större delen av dagen. Vidare erbjuds tre sovrum, badrum med egen tvättutrustning samt ett rymligt förråd i lägenheten. Gångavstånd till pendeltåg (ca 25 min till Stockholm C) och Tumba centrum med dess service. Närhet till skolor, idrottshall och vårdcentral.

 • Uteplats
 • Hiss
Kvällsvägen 8, Tullinge, Botkyrka kommun

Kvällsvägen 8

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

2 995 000 kr

149 m²

6 rum

7 775 kr/mån

20 101 kr/m²

*Sällan till salu* *149 kvm på två plan* *Dubbla badrum* *Dubbla balkonger* *Huskänsla* Unikt tillfälle att förvärva den största lägenheten i populära och stabila HSB Brf Banslätt. Med hela 149 kvm på två plan är detta ett hem att trivas i många år. Här erbjuds fyra st sovrum varav två av dessa med walk-in closet och vardagsrum på nedre plan samt ett allrum på övre plan. Vidare erbjuds dubbla balkonger, dubbla badrum och ett funktionellt kök med matplats. Här bor du bekvämt i en av Tullinges mest omtyckta föreningar. HSB Brf Banslätt är en stabil förening med väldigt god ekonomi, så pass bra att de har valt att inte höja månadsavgiften för år 2023. I månadsavgiften ingår bredband, TV-kanaler och IP-telefoni. Föreningen har dessutom övernattningsrum, motionslokal, bastu, vävstuga, snickarverkstad, föreningslokal, lekplatser, boulebana och flera grillplatser. Föreningen har ett kollektivt tecknat elabonnemang för att hålla nere elkostnaden för de boende. Elkostnaden betalas till föreningen i samband med månadsavgiften och korrigeras löpande efter avläsning. På några få minuters promenad är du framme vid Tullinge centrum där det bland annat finns matbutik, bageri, restauranger, bank, apotek, blomsteraffär, vårdcentral och tandläkare. Invid Tullinge centrum finns även pendeltåg och bussar. Gångavstånd till flera skolor och en förskola finns i huset intill. Huddinge sjukhus och Södertörns högskola ligger ca 3,5 km bort och det finns bra gång- och cykelvägar dit.

 • Balkong
 • Hiss
Månskensvägen 99, Tullinge, Botkyrka kommun

Månskensvägen 99

Radhus
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

3 195 000 kr

108 m²

4 rum

7 471 kr/mån

29 583 kr/m²

Välkomna till detta välplanerade radhus med ett av områdets bästa lägen. Till radhuset hör en garageplats med motoröppning och fjärrkontroll samt laddbox till elbilar. Genomgående bra skick med helkaklade badrum, renoverat kök och fina ytskikt. Här erbjuds tre sovrum, två badrum, en separat tvättstuga samt två träbelagdauteplatser med möjlighet till att njuta av solen under större delen av dagen. Närhet till kommunikationer, centrum, för- och grundskolor samt Huddinge sjukhus och Södertörns högskola.

 • Balkong
 • Uteplats
Annelötsvägen 32, Grödinge, Botkyrka kommun

Annelötsvägen 32

Villa
Grödinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

5 495 000 kr

160 m²

6 rum

4 131 m² tomt

Livskvalité! Fastigheten bedöms att vara avstyckningsbar enligt detaljplan. Kontakta Botkyrka kommun för vidare information. https://www.botkyrka.se/ I hjärtat av Sibble ligger denna fantastiska villa om 160 kvm med en friköpt tomt på 4131 kvm med oändliga möjligheter som vetter mot grönskande allmänning. En kort promenad bort ligger Kaggfjärden med sina vackra badplatser och möjlighet till båtplats som ingår i fastighetsförvärvet. Plant belägen tomt om 4131 kvm som bjuder in för lek, bärplock och uppskattade skogspromenader då den vetter mot grönskande allmänning. Tomten är i optimalt sydvästläge och större delen har sol morgon till kväll. Observera att bekvämligheter som kommunalt vatten/avlopp är installerat. - Havsnära och lantlig idyll - Friköpt tomt om 4131 kvm - Möjlighet till båtplats - Besiktad - Garage, förråd och verkstad (isolerat samt el finns). - Parkeringsplats för flertalet fordon. Lantligt men nära till allt! Välkommen till denna välplanerad och trivsam familjevilla belägen i omtyckta Sibble. Villan i 1½-plan erbjuder generösa, sociala ytor med öppen planlösning mellan matsal och vardags rum för hela familjen, släkt och vänner att vistas i. Huset erbjuder 3–7 sovrum, ett stort allrum, tvättstuga med uppskattad grov entré, stort kök, två badrum samt goda förvaringsutrymmen i from av garderober och klädkammare. Stor tomt med rejäl framsida där du har möjlighet att ställa flertalet fordon. Plan och insynsskyddad baksida i kombination av gräsytor och trä trall med uppskattad med oändliga möjligheter där bara fantasin är begränsningen, pool, Attefalls hus, lekplats varför inte alla tre. Till huset hör en stor garage, ett förråd och en verkstad. Detta hus skulle rekommenderas för familjen som önskar att bo i en lugn och trygg miljö men ändå ha nära till allt. Läget är högt, fritt och ni bor med närhet till både natur och hav. I närområdet finns förskola, restaurang, café, golfbana samt Grödinge båtklubb. Buss finns precis utanför området som antingen tar er till Tumba Centrum eller om ni vill till färjeläget i Skanssundet. till Stockholms-Central tar ni er med bil på ca 45 minuter Välkomna till ert nya hem!

 • Uteplats
Tycho Brahes väg 51, Tumba, Botkyrka kommun

Tycho Brahes väg 51

Villa
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

6 495 000 kr

144 m²

6 rum

530 m² tomt

Välkommen till Tycho Brahes väg 51 ! Ett enastående välplanerat hus i populära och barnvänliga kvarter på Solhöjden. Här har du en familjevilla i absoluta toppklass. Lättskött boende på hörntomt och i direkt anslutning till lekplats. Huset erbjuder stor uppfart, garage, elbilsladdare och lekvänlig tomt. Invändigt kan du njuta av stora sociala ytor i öppen planlösning, helkaklade badrum, stora och tilltagna sovrum. Hela huset pryds av stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Här har du en möjlighet att få ett toppklassigt boende med flexibel inflyttning. Boka in dig till visningen redan nu!

 • Uteplats
Kanslivägen 32, Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kanslivägen 32

Lägenhet
Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

1 895 000 kr

50 m²

2 rum

3 131 kr/mån

37 900 kr/m²

Välplanerad och yteffektiv lägenhet med en stor och härlig träbelagd uteplats om ca 20 kvm. Här erbjuds genomgående ekparkett på golv och stora fönsterpartier i hela lägenheten som ger väldigt bra ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger goda sociala sällskapsytor. Sovrum i bra storlek och ett helkaklat duschrum med golvvärme. På gården finns ett externt förråd. Parkeringsplats kan hyras separat. Närhet till förskolor, skola och matbutik. 5-7 minuter till Tullinge C med buss.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Hålvasterssonsvägen 7, Tullinge, Botkyrka kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hålvasterssonsvägen 7

Villa
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

7 195 000 kr

211 m²

6 rum

1 260 m² tomt

- Friköpt tomt. - Byggt 2019 och löpande uppdaterad därefter. - 1260 kvm tomt. - Besiktad. - Parkeringsplats för flertalet bilar. - Spa bad. - Vattenburengolvvärme - Attefalls hus med uthyrningsmöjlighet om 25 kvm. Nu saluförs denna stora villa i Tullinge om 236 kvm med friköpt tomt på hela 1260 kvm samt Attefalls hus. Välplanerad och trivsam familjevilla belägen i populära Tullinge. Villan i två plan erbjuder generösa, sociala ytor med stort vardagsrum med stora fönster samt utgång till uteplats och trädgård. Huset erbjuder 4–6 sovrum, ett allrum samt ett stort vardagsrum. Stor tomt med rejäl stensatt framsida. Stor och insynsskyddad baksida med spabad och plats för allt som önskas. Till huset hör ett stort Attefalls hus om 20 kvm samt stor stenlagd yta för möjlighet att parkera flertalet bilar. Detta hus skulle rekommenderas för familjen som önskar att flytta in i sitt nya hem utan att behöva tänka på renoveringar och alla kostnader de kan medföra. Bostadens läge är högt och fritt med närhet till bland annat förskola, skola, köpcentrum, busshållplats, tåg och Tullinges vackra naturområden. Brantbrinks IP ligger i närheten av huset med sitt stora utbud av träning och aktivitet. Tullinge centrum med sitt uppskattade utbud av service, handel och kommunikationer som finns en promenad bort och Tumba Centrum med sitt stora utbud av både service och kommunikationer finns en cykel tur bort från bostaden. Till Stockholms central är det ca en halvtimme med tåg. Välkomna på visning för ert nya hem!

 • Uteplats
Barkvägen 18, Tumba, Botkyrka kommun

Barkvägen 18

Radhus
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

4 395 000 kr

119 m²

5 rum

403 m² tomt

Välvårdat och bra planerat kedjehus med garage och förråd. Huset ligger på lugn återvändsgata och baksidan vetter mot natur och skogsområde. Nedre plan har kök, vardagsrum, duschrum tvättstuga och ett sovrum. På övre plan finns ytterligare tre sovrum och ett badrum samt ett förråd. Flera uteplatser i olika sollägen ger möjligheter till sol från morgon till kväll. Stor stensatt uppfart med plats för flera bilar. Närhet till förskolor, skola och kommunikationer.

 • Uteplats
Norrskensbacken 19, 1 tr, Tullinge, Botkyrka kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Norrskensbacken 19, 1 tr

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

2 695 000 kr

94 m²

4 rum

5 692 kr/mån

28 670 kr/m²

Välplanerad fyra i stabil och populär HSB-förening med ett centralt läge i Tullinge. Tre ljusa sovrum i bra storlek med fönster mot mysig och grön innergård, öppna ytor mellan vardagsrum, matplats och kök samt två helkaklade badrum. Inglasad balkong i söderläge. Till lägenheten hör två förråd, varav ett på samma våningsplan. Hiss finns i huset. Fin innergård med lekpark, grillplats, välskötta växter och flera bord för umgänge. Möjlighet att hyra parkering via föreningen. Föreningen har många gemensamhetsutrymmen såsom bland annat gym, övernattningslägenhet och bastu. På gångavstånd ligger pendeltåget som tar dig till Stockholm C på ca 20 min och Tullinge centrum med butiker. Även Huddinge sjukhus och Södertörns högskola ligger på promenadavstånd. Flera skolor och förskolor finns i området. Några kilometer bort finns Brantbrink och Lida som är ett stort friluftsområde med bland annat badplats, motions- och skidspår samt värdshus.

 • Plus
 • Hiss
Elgentorpsvägen 18, Tullinge, Botkyrka kommun

Elgentorpsvägen 18

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

2 700 000 kr

134 m²

5 rum

9 156 kr/mån

20 149 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Ring ansvarig mäklare Romeo Sharro 076-213 67 10 för privatvisning! *Sällan till salu* *134 kvm enplanslägenhet* *Dubbla balkonger* *Direct access till varmgarage via hissen* Unikt tillfälle att förvärva en av de största lägenheterna i Brf Akvarellen. Med hela 134 kvm på ett plan är detta ett hem att trivas i många år. Här erbjuds fyra st sovrum varav ett med walk-in closet och egen balkong. Vidare erbjuds ett gäst WC samt ett badrum, ett kök med halvöppen planlösning mot ett luftigt och ljust vardagsrum. Ta del av den enorma balkongen i söderläge med planteringsyta. Här bor du bekvämt i en av Tullinges mest omtyckta föreningar som erbjuder medlemmarna många faciliteter. Här finns bland annat bastu, pool, relaxrum, träningslokal, festlokal, vävstuga, hobbyrum, bollplan, boule, lekplats och en gästlägenhet. På några få minuters promenad går du ner till Tullinge centrum där det bland annat finns matbutiker, café, restaurang, bank, apotek, blomsteraffär, inredningsbutik och tandläkare. Invid Tullinge centrum finns även pendeltåg och bussar. Gångavstånd till flera skolor och en förskola finns i huset intill. Huddinge sjukhus och Södertörns högskola ligger ca 3,5 km bort och det finns bra gång- och cykelvägar dit.

 • Balkong
 • Hiss
Månstorpsvägen 14, Tullinge, Botkyrka kommun

Månstorpsvägen 14

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

2 750 000 kr

106,5 m²

4 rum

5 491 kr/mån

25 822 kr/m²

Nu är en av de få stora fyrorna med öppen spis uppe på Tullingeberg till salu. Lägenheten ligger på första plan i huset och är genomgående bra skick med parkettgolv och smakfulla färger. Fönster i fyra väderstreck. Balkong i sydvästläge. Stabil förening med en låg belåning på endast 1758 kr/kvm och en månadsavgift som även inkluderar bredband. I lägenheten finns en klädkammare. Ett förråd och en matkällare finns i huset. I samma hus finns tvättstuga och barnvagnsrum. Gångavstånd till Tullinge centrum där pendeltåg och butiker finns. Buss går från området. Grundskola, förskolor och gymnasium finns i närheten. Vid Tullingesjön ligger badplatsen Stendalsbadet. Några kilometer bort finns Brantbrink och Lida som är ett stort friluftsområde med bland annat badplats, motions- och skidspår samt värdshus.

Grytstigen 69, Tumba, Botkyrka kommun

Grytstigen 69

Radhus
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

3 495 000 kr

94 m²

4 rum

115 m² tomt

Ett fint och påkostat radhus på populära och familjevänliga Grytstigen med allt som kan önskas i ett radhus. Ett modernt boende i fint skick med utmärkt planlösning om 94 kvm. Här bor du centralt med närhet till förskola, skolor och lekplatser samt Tumba Centrum. Bostaden är besiktad och ni tar del av alla önskade dokument på plats alternativt digitalt under "Dokument & länkar" Ink (Dolda fel försäkring tecknas i samband med tillträde) Stor uteplats på baksidan med insynsskyddat läge. På framsidan finns ett stort förråd med goda förvarings utrymmen. Entréplan med gäst WC, vardagsrum och kök. Övre plan med tre stora sovrum samt badrum. Varmt välkomna på visning till ert nya hem!

 • Uteplats
Norrskensbacken 13, Tullinge, Botkyrka kommun

Norrskensbacken 13

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

2 395 000 kr

73 m²

2.5 rum

4 384 kr/mån

32 808 kr/m²

*Möjlig 3:a!* *Egen uteplats i västerläge* *Stabil förening med väldigt god ekonomi* *Renoverade ytskikt och uppdaterade vitvaror från 2021* *Helkaklat badrum renoverat 2016* Varmt välkommen till en renoverad och välplanerad lägenhet med egen uteplats. Bostaden har renoverade ytskikt och uppdaterade vitvaror från 2021. Här erbjuds ett rymligt sovrum som går att dela av till två mindre sovrum om så önskas. Här finns även ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning som renoverades 2016. Ekparkett och ljusa moderna kulörer i hela bostaden. Halvöppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Populär och stabil förening med många gemensamhetsutrymmen såsom träningslokal, bastu och övernattningslägenhet. På den bilfria gården finns också en trevlig lekplats. Kort gångavstånd till Tullinge centrum där butiker och service finns samt pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 20 min. Möjlighet att hyra garage- eller parkeringsplats via föreningen. Skolor finns i direkt närhet och Södertörns högskola samt Huddinge sjukhus ligger på gångavstånd.

 • Uteplats
 • Hiss
Skogsmulles väg 17D, Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun

Skogsmulles väg 17D

Lägenhet
Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

2 150 000 kr

53 m²

3 rum

3 345 kr/mån

40 566 kr/m²

Yteffektiv trea om 53 kvm på Riksten i Tullinge. Huset stod klart under 2018. Lägenheten är ljus med fönster i tre väderstreck och ett högt läge i området. Balkongen ligger i söderläge och från det större sovrummet finns en fransk balkong. Köket är från HTH med vitvaror från Siemens och i det helkaklade duschrummet finns en tvättpelare. Invid lägenheten finns en tillhörande parkeringsplats och ett förråd om ca 5 kvm. I området finns skola, flera förskolor och matbutik. Buss går från området till Tullinge centrum där pendeltåg och flera butiker finns. Med pendeltåget tar det ca 20 min till både Stockholm C och Södertälje. I Riksten bor du med naturen runt knuten, här finns fina strövområden samt närhet till Lida Friluftsområde som erbjuder aktiviteter året runt. Bland annat finns badplats, grillplats, värdshus, motions- och skidspår, gym och mycket mer.

 • Plus
 • Balkong
Stubbestigen 5, Tumba, Botkyrka kommun

Stubbestigen 5

Radhus
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

4 500 000 kr

120 m²

5 rum

447 m² tomt

ACCEPTERT PRIS! RING VID INTRESSE! Välkomna till detta kedjehus i lugnt och omtyckt område utan genomfartstrafik. Bra planlösning där utrymmen utnyttjats på ett optimalt sätt. Vardagsrum, kök, sovrum och badrum på entréplan och tre sovrum samt badrum på övre plan. Framsida med stenlagd uteplats och baksida med altan och sol hela dagen. Nära till natur, dagis, skolor och kommunikationer.

 • Uteplats
Tornkroken 46, Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun

Tornkroken 46

Radhus
Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

4 995 000 kr

120 m²

5 rum

4 628 kr/mån

41 625 kr/m²

Varmt välkommen till detta välplanerade radhus som ligger i perfekt läge på Tornkroken 46 med två härliga uteplatser i soligt läge! Entréplanet erbjuder sovrum, badrum, kök, matsal och vardagsrum med utgång till den underbara altanen. En trappa upp erbjuds tre bra sovrum, allrum, läshörna och perfekt plats för hemmakontoret, badrum samt klädkammare. Här är det bara att flytta in och trivas! Nybyggd stadsdel med närhet till förskola, skola, natur, Ica butik, biograf samt bra kommunikationer. Inflyttning enligt överenskommelse.

Myntvägen 24, Tumba, Botkyrka kommun

Myntvägen 24

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

1 695 000 kr

39 m²

1 rum

2 316 kr/mån

43 462 kr/m²

Välplanerad etta i markplan i populära Tumba park. Lägenheten är i fint skick i ett hus som stod klart under 2014. Trevlig uteplats i soligt läge. Helkaklat duschrum med tvättutrustning och golvvärme. Stor klädkammare i lägenheten. Låg avgift som inkluderar bredband och TV-kanaler. Kort gångavstånd till Tumba centrum med butiker och pendeltåg.

 • Uteplats
 • Hiss
Hanvedens Allé, Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun

Hanvedens Allé

Lägenhet
Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

4 290 000 kr

115 m²

5 rum

4 989 kr/mån

37 304 kr/m²

Rikstens friluftsstad i Tullinge är en riktig familjeidyll – med storstaden runt knuten. Här planerar Eksjöhus Bostad att bygga 44 radhus och parhus med allt du behöver för att få ihop familjelivet. Området ligger nära naturen och i området finns flertalet förskolor och en skola f-9. Från BRF Skogsbrynet bor du på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholms innerstad. På cykelavstånd finns Karolinska sjukhuset i Huddinge. Möjligheterna till en aktiv fritid är stora med närheten till Lida Friluftsgård som bland annat erbjuder bad, vandringsleder och motionsspår. I närområdet finns även Brantbrinks idrottsanläggningar, golfbana och möjligheter till längdskidåkning när snön har kommit. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Hanvedens Allé, Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun

Hanvedens Allé

Lägenhet
Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

4 750 000 kr

115 m²

5 rum

4 989 kr/mån

41 304 kr/m²

Rikstens friluftsstad i Tullinge är en riktig familjeidyll – med storstaden runt knuten. Här planerar Eksjöhus Bostad att bygga 44 radhus och parhus med allt du behöver för att få ihop familjelivet. Området ligger nära naturen och i området finns flertalet förskolor och en skola f-9. Från BRF Skogsbrynet bor du på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholms innerstad. På cykelavstånd finns Karolinska sjukhuset i Huddinge. Möjligheterna till en aktiv fritid är stora med närheten till Lida Friluftsgård som bland annat erbjuder bad, vandringsleder och motionsspår. I närområdet finns även Brantbrinks idrottsanläggningar, golfbana och möjligheter till längdskidåkning när snön har kommit. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Hanvedens Allé, Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun

Hanvedens Allé

Lägenhet
Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

4 390 000 kr

115 m²

5 rum

4 989 kr/mån

38 174 kr/m²

Rikstens friluftsstad i Tullinge är en riktig familjeidyll – med storstaden runt knuten. Här planerar Eksjöhus Bostad att bygga 44 radhus och parhus med allt du behöver för att få ihop familjelivet. Området ligger nära naturen och i området finns flertalet förskolor och en skola f-9. Från BRF Skogsbrynet bor du på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholms innerstad. På cykelavstånd finns Karolinska sjukhuset i Huddinge. Möjligheterna till en aktiv fritid är stora med närheten till Lida Friluftsgård som bland annat erbjuder bad, vandringsleder och motionsspår. I närområdet finns även Brantbrinks idrottsanläggningar, golfbana och möjligheter till längdskidåkning när snön har kommit. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Brf Skogsbrynet i Tullinge, Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun

Brf Skogsbrynet i Tullinge

Lägenhet
Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

4 290 000 kr

115 m²

5 rum

4 989 kr/mån

Rikstens friluftsstad i Tullinge är en riktig familjeidyll – med storstaden runt knuten. Här planerar Eksjöhus Bostad att bygga 44 radhus och parhus med allt du behöver för att få ihop familjelivet. Området ligger nära naturen och i området finns flertalet förskolor och en skola f-9. Från Brf Skogsbrynet bor du på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholms innerstad. På cykelavstånd finns Karolinska sjukhuset i Huddinge. Möjligheterna till en aktiv fritid är stora med närheten till Lida Friluftsgård som bland annat erbjuder bad, vandringsleder och motionsspår. I närområdet finns även Brantbrinks idrottsanläggningar, golfbana och möjligheter till längdskidåkning när snön har kommit. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Nybyggnadsprojekt
Tant Gredelins väg 41C, Uttran, Botkyrka kommun

Tant Gredelins väg 41C

Lägenhet
Uttran, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba

1 695 000 kr

20 m²

1 rum

800 kr/mån

84 750 kr/m²

Välkommen till en lägenhet med radhuskänsla. Effektivt planerad 1,5:a i markplan med uteplats i underbart läge. Här bor du med skogen som granne. Hög standard med genomgående parkettgolv och målade väggar. Lägenheten har kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet når man uteplatsen. Helkaklat badrum. Till lägenheten hör en parkeringsplats. Lugn gata med naturen inpå i utkanten av området Kvarnsjön. Området ligger ca 2 km från Tumba centrum där ett stort utbud av butiker finns och pendeltåg. Området har skogen och flera sjöar i närheten. I området har en närbutik och en restaurang nyligen öppnat. Strax utanför nyöppnade Jensens Campus Kvarnsjö grundskola med årskurs F-9. Två busshållplatser finns i närheten.

Visar alla 36