Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Tumba

Fastighetsbyrån Tumba

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skogsvägen 5, Tumba, Botkyrka kommun

Skogsvägen 5

Villa
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
3 995 000 kr
64 + 62 m²
3 rum
1 085 m² tomt

Välskött hus i populärt område med centralt läge. På entréplan finns umgängesytorna som kök och vardagsrum samt två sovrum och duschrum. På nedre plan finns ytterligare ett sovrum, gillestuga, tvättstuga och ett badrum med bastu samt pannrum. Stor terras med högt soligt läge utan insyn, här finns också ett Spa-bad och ett inglasat uterum. På tomten finns också ett förråd och ett växthus samt P-plats för flera bilar på uppfarten. Gångavstånd till kommunikationer och förskolor, skolor och Tumba Centrum. Fiber är indragen och huset har solceller som bidrar till låg driftkostnad.

Munkhättevägen 27D, Tumba, Botkyrka kommun

Munkhättevägen 27D

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 495 000 kr
79 m²
4 rum
6 660 kr/mån
31 582 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 4:a endast 200 m från Tumba C och pendeltåg. Här erbjuds en välskött lägenhet med rikligt ljusinsläpp och dubbla uteplatser. Den södervända uteplatsen är en av områdets största med träaltan och sol under större delen av dagen. Vidare erbjuds tre sovrum, badrum med egen tvättutrustning samt ett rymligt förråd i lägenheten. Gångavstånd till pendeltåg (ca 25 min till Stockholm C) och Tumba centrum med dess service. Närhet till skolor, idrottshall och vårdcentral.

 • Uteplats
 • Hiss
Poppelvägen 22, Vårsta, Botkyrka kommun

Poppelvägen 22

Villa
Vårsta, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
3 995 000 kr
140 m²
5 rum
771 m² tomt

Unikt tillfälle att komma över en rymlig 1-plansvilla i Vårsta med lugnt och bra läge på hörntomt gränsande mot allmänning med lekplatsen runt knuten. En riktigt familjevilla med 4 bra sovrum, 2 badrum och stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats. Huset är tillbyggt vilket gör att storleken på huset och planlösningen är unik. Huset ligger på en gata utan genomfartstrafik och förutom lekplatsen och parken utanför huset är det nära till förskolor, skola och centrum med livsmedelsbutik. Busshållplatsen som tar dig till Tumba ligger endast någon minut bort. Badplats vid Brosjön på bekvämt gångavstånd och fina naturområden med promenadstråk finns också i närområdet.

Banslättsvägen 10, Tullinge, Botkyrka kommun

Banslättsvägen 10

Villa
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
6 495 000 kr
150 m²
5 rum
1 273 m² tomt

Rymlig familjevilla med ett av Tullinges absolut mest centrala lägen med endast någon minuts promenad till pendeltågsstation och Tullinge Centrum. Inbjudande trädgårdstomt med soligt läge med ett uppvärmt dubbelgarage om ca 40 m2 med fjärrstyrd port. Till huset hör ett vidbyggt förråd om ca 50 m2 med separat ingång och här finns förberett för vatten och avlopp samt värme som kopplas ihop med husets frånluftsvärmepump vilket ger förutsättningar att inreda förrådet till kontor, studio eller lägenhet för uthyrning. På tomten finns även ett lusthus om ca 8 m2 och på husets baksida som ligger i västerläge finns en stor, välbyggd altan, delvis under markis med automatik. Trots det centrala läget så är det lugnt i området och en bergknalle dämpar effektivt ljudet mot järnvägen. Invändigt finns entréplan med vardagsrum där braskamin från Handöl finns installerad, kök med matplats, hall, badrum, sovrum samt tvättstuga. Övre plan rymmer ett mycket fint och smakfullt renoverat badrum, allrum samt 2 sovrum som enkelt kan göras om till 3 sovrum.

Tant Gredelins väg 41C, Norra Uttran/sandstugan, Botkyrka kommun

Tant Gredelins väg 41C

Lägenhet
Norra Uttran/sandstugan, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
1 550 000 kr
20 + 14 m²
1 rum
1 394 kr/mån
77 500 kr/m²

Välkommen till en lägenhet med radhuskänsla. Effektivt planerad 1,5:a i markplan med uteplats i underbart läge. Här bor du med skogen som granne. Hög standard med genomgående parkettgolv och målade väggar. Lägenheten har kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet når man uteplatsen. Helkaklat badrum. Till lägenheten hör en parkeringsplats. Lugn gata med naturen inpå i utkanten av området Kvarnsjön. Området ligger ca 2 km från Tumba centrum där ett stort utbud av butiker finns och pendeltåg. Området har skogen och flera sjöar i närheten. I området har en närbutik och en restaurang nyligen öppnat. Strax utanför nyöppnade Jensens Campus Kvarnsjö grundskola med årskurs F-9. Två busshållplatser finns i närheten.

Brf Skogsbrynet i Tullinge, Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
 • 2 lediga bostäder

Brf Skogsbrynet i Tullinge

Radhus
Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
fr. 4 290 000 kr
115 m²
5 rum
5 615 kr/mån

Flytta in i ditt nya hus redan i vår 2024! Välkommen att besöka vårt visningshus på Hanvedens Allé 30 för att redan nu får se ett färdigställt hus! Räntegaranti i tre år på föreningens lån. Möjlighet till amorteringsfrihet i upp till 5 år. Rikstens friluftsstad i Tullinge är en riktig familjeidyll – med storstaden runt knuten. Här bygger Eksjöhus Bostad 44 radhus och parhus med allt du behöver för att få ihop familjelivet. Området ligger nära naturen och i området finns flertalet förskolor och en skola f-9. Från Brf Skogsbrynet bor du på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholms innerstad. På cykelavstånd finns Karolinska sjukhuset i Huddinge. Möjligheterna till en aktiv fritid är stora med närheten till Lida Friluftsgård som bland annat erbjuder bad, vandringsleder och motionsspår. I närområdet finns även Brantbrinks idrottsanläggningar, golfbana och möjligheter till längdskidåkning när snön har kommit. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Nybyggnadsprojekt
Kvällsvägen 12, Tullinge, Botkyrka kommun

Kvällsvägen 12

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 795 000 kr
118 m²
4 rum
vån 3/6
6 809 kr/mån
23 686 kr/m²

Välkomna till denna lägenhet i etage belägen i välskött förening med hiss i huset och mycket nära till pendeltåget och Tullinge centrum med butiker. Lägenheten består av tre sovrum i bra storlek, en WC samt ett allrum på övre plan. På entréplan finns praktiskt kök, öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum, förråd samt ett duschrum. Det finns en balkong på vardera våningsplan, varav den på övre plan är inglasad och den nedre har markis. Båda vetter åt söder mot husets lugna baksida. Ett förråd tillhörande lägenheten finns i markplan. Stabil förening med god ekonomi som genomgått många större underhåll såsom bland annat bytt ut fönster och hissar. I månadsavgiften ingår även bredband och basutbud av tv-kanaler. Föreningen har många gemensamhetsutrymmen som medlemmarna kan utnyttja, bland annat träningslokal, bastu, övernattningsrum, vävstuga och snickerilokal. Kort promenad till pendeltåget som tar dig till Stockholm C på ca 20 min.

 • Balkong
 • Hiss
Vasavägen 9, Tumba, Botkyrka kommun
 • Idag kl 17:00
Vasavägen 9, Tumba, Botkyrka kommun, bild 2
Vasavägen 9, Tumba, Botkyrka kommun, bild 3

Vasavägen 9

Villa
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
7 795 000 kr
322 + 188 m²
11 rum
1 117 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva detta stora hus om totalt 510kvm med en insynsfri och lummig tomt i Tumba villastad. Husets stora ytor gör det perfekt för egenföretagare eller för familjen som har krav på stora ytor. Huset rymmer i dagsläget 7-8 sovrum, varav två i uthyrningsdelen. Åtkomst till inomhuspool från huset men finns i separat byggnad. Fristående garage. Bergvärme är installerat. Missa inte denna chans!

 • Premium
Vretakroken 16, Tumba, Botkyrka kommun
 • Idag kl 17:30

Vretakroken 16

Villa
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
5 250 000 kr
145 + 13 m²
6 rum
1 120 m² tomt

Välkommen till detta fantastiskt fina hus i populära och barnvänliga Vretarna på lugn återvändsgata. Huset erbjuder stora sociala ytor, 5 sovrum och en fantastisk trädgård utöver det vanliga. Huset erbjuder även garage och plats för flera bilar på uppfarten. Huset har gångavstånd till förskola, kommunikation och natursköna områden. Detta vill du inte missa! Hör av dig redan nu för att visa intresse.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Flottiljvägen 99, Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
 • Idag kl 18:30
Flottiljvägen 99, Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun, bild 2
Flottiljvägen 99, Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun, bild 3

Flottiljvägen 99

Radhus
Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
4 995 000 kr
135 m²
5 rum
486 m² tomt

Välkommen till detta trevliga parhus med öppna och ljusa ytor och en skyddad baksida som ansluter mot skogen. Nedre plan rymmer ett fint renoverat kök med utgång till baksidans skyddade altan. Öppen planlösning mot vardagsrum. Sovrum, badrum och tvättstuga finns också på nedre plan medan övre plan rymmer ett nyrenoverat badrum, 2 sovrum, allrum och förråd. Möjlighet till ytterligare sovrum om allrummet delas av eller om takfönster monteras i förrådet. Nära till matbutik och busshållplats, skola och förskolor. Stora och fina naturområden i anslutning till Riksten och nära till Brantbrink med idrottsanläggningar och motionsspår.

 • Premium
Gjutarvägen 2, Tullinge, Botkyrka kommun

Gjutarvägen 2

Radhus
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
4 995 000 kr
133 + 4 m²
4 rum
858 m² tomt

Välkommen till Tullinge Skog och Gjutarvägen 2. Fint beläget med en av områdets största tomter finns denna välskötta villa som underhållits väl. Solpaneler är monterade 2023 och ger med husets dubbla luftvärmepumpar väldigt goda möjligheter till låga driftskostnader. Dessutom är huset tilläggsisolerat och fönstren är utbytta. Nytt tak och fasad 2013. Området är lugnt och barnvänligt där både förskola och skola finns på gångavstånd liksom svampskogen runt hörnet och Brantbrinks fina idrottsanläggning. Nära till bussen och pendeltåg finns på gångavstånd.

Ringvägen 123, Vårsta, Botkyrka kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ringvägen 123

Lägenhet
Vårsta, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
1 595 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 701 kr/mån
27 739 kr/m²

Välplanerad tvåa i en trappa upp med en stor balkong i västerläge mot föreningens gård. Lägenheten ligger i välskötta Brf Malmsjödalen i Vårsta med närhet till Vårsta centrum med bussar och livsmedelsbutik. På gångavstånd finns också skola och förskola. Vårsta är ett naturnära och lugnt område med gångstråk och badsjö i närheten.

 • Plus
Myntvägen 10, Tumba, Botkyrka kommun

Myntvägen 10

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 195 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
5 236 kr/mån
32 761 kr/m²

*Vänligen kontakta ansvarig mäklare Romeo Sharro 076-213 67 10 för privat visning* Nu erbjuds denna stora 2:a med gavelläge i centrala Tumba. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett nyrenoverat och stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Vidare erbjuds ett rogivande och rymligt sovrum med walk-in closet samt en härlig inglasad balkong med vy mot föreningens gård. Här bor man med gångavstånd till Tumba C där pendeltåg, köpcentrum, buss m.m finns. Via pendeltåget tar man sig till Stockholm C på ca 25 minuter.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sandstuguvägen 55, Uttran, Botkyrka kommun

Sandstuguvägen 55

Lägenhet
Uttran, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
1 495 000 kr
30,1 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 515 kr/mån
49 668 kr/m²

Yteffektiv 1,5:a med balkong i västerläge i ett hus som stod klart 2016. Lägenheten har ett mindre sovrum med fönster. Låg månadsavgift. Helkaklat badrum med golvvärme. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Varmgarage under huset. Förråd finns i källaren. Området ligger ca 2 km från Tumba centrum där ett stort utbud av butiker finns och pendeltåg. Området har skogen och flera sjöar i närheten. I området har en närbutik, restaurang och gym. En nybyggd grundskola och förskola finns. Två busshållplatser finns på kort gångavstånd.

 • Balkong
 • Hiss
Katrinebergsvägen 95C, Tullinge, Botkyrka kommun

Katrinebergsvägen 95C

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
1 990 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 1/1
6 548 kr/mån
29 481 kr/m²

Välplanerad och yteffektiv gavellägenhet om 3 rok belägen en trappa upp i tvåvåningshus. Genomgående hög standard och smakfulla färg- och materialval. Tack vare gavelläget finns ljusinsläpp i tre riktningar vilket ger lägenheten ett härligt ljus. Nära till kommunikationer, barnomsorg, HD sjukhus och högskola. Varmt välkomna på visning.

 • Balkong
Aspvägen 4, Vårsta, Botkyrka kommun

Aspvägen 4

Radhus
Vårsta, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
3 995 000 kr
113 + 32 m²
5 rum
381 m² tomt

Tillfälle att förvärva detta välskötta kedjehus med garage i familjevänliga och naturnära Vårsta. Huset rymmer bland annat 4 sovrum, kök, vardagsrum samt 2 badrum varav ett nyreonverat. Lättskött plan tomt med påkostade stensättningar på fram-/ och baksida och altan med tak. Framsidans uteplats rymmer 2 bilar och ytterligare parkering finns i området. Barnvänligt område med närhet till lekplats och park. Förskolor och skola på gångavstånd liksom den trevliga badplatsen vid Brosjön. Även natur och strövområden alldeles i närheten. Väldigt nära busshållplats, ett enkelt boende helt enkelt!

Dalsta 1002, Grödinge, Botkyrka kommun

Dalsta 1002

Lägenhet
Grödinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
3 500 000 kr
110 m²
5 rum
4 950 kr/mån
31 818 kr/m²

Kring natursköna Dalsta på Grödingelandet uppförs 24 st bostadsrätter om i form av 16 st parhus om 110 m2 samt 8 st Attefallshus med storlek på antingen 30 m2 eller 55 m2. Husen byggs med med hög standard och påkostad modern inredning med bl.a. kök från Marbodal, vitvaror från Bosch och Hafa badrumsinredning. I Dalsta bor man med närhet till skog, landsbygd och salta hav och bad men samtidigt nära kommunikationer och både förskola och skola finns en kort biltur bort. Parhusen om 110 m2 och 5 rum och kök har en effektiv planlösning med 4 sovrum samt badrum på båda bostadsplanen. Husen är byggda med betongplatta och har en egen frånluftsvärmepump från Nibe samt vattenburen golvvärme på både övervåning samt nedervåning. Varje parhus kommer att ha ett fristående förråd om ca 5 m2. Husen är anslutna till kommunalt vatten och avlopp och fiber kommer gå att ansluta till. Bostadsrättsföreningen äger 8 st fastigheter och på varje fastighet kommer 3 st bostadsrätter att upprättas. Ett parhus med 2 st bostadsrätter som färdigställs och därefter uppförs ett Attefallshus på varje fastighet. Avgifterna inkluderar skötsel och underhåll av det gemensamma området samt sophämtning. Värme, vatten och hushållsel tillkommer. I detta tidiga skede emottas reservationer för parhusen. När rätt antal reservationer uppnåtts kommer kostnadskalkylen uppdateras och därefter skrivs förhandsavtal. Varmt välkomna att kontakta Fastighetsbyrån Tumba för mer information samt för att göra en intresseanmälan!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Brf Dalsta Gård, Grödinge, Botkyrka kommun
 • 3 lediga bostäder

Brf Dalsta Gård

Lägenhet
Grödinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
fr. 3 500 000 kr
110 m²
5 rum
4 950 kr/mån

Kring natursköna Dalsta på Grödingelandet uppförs 24 st bostadsrätter om i form av 16 st parhus om 110 m2 samt 8 st Attefallshus med storlek på antingen 30 m2 eller 55 m2. Husen byggs med med hög standard och påkostad modern inredning med bl.a. kök från Marbodal, vitvaror från Bosch och Hafa badrumsinredning. I Dalsta bor man med närhet till skog, landsbygd och salta hav och bad men samtidigt nära kommunikationer och både förskola och skola finns en kort biltur bort. Parhusen om 110 m2 och 5 rum och kök har en effektiv planlösning med 4 sovrum samt badrum på båda bostadsplanen. Husen är byggda med betongplatta och har en egen frånluftsvärmepump från Nibe samt vattenburen golvvärme på både övervåning samt nedervåning. Varje parhus kommer att ha ett fristående förråd om ca 5 m2. Husen är anslutna till kommunalt vatten och avlopp och fiber kommer gå att ansluta till. Bostadsrättsföreningen äger 8 st fastigheter och på varje fastighet kommer 3 st bostadsrätter att upprättas. Ett parhus med 2 st bostadsrätter som färdigställs och därefter uppförs ett Attefallshus på varje fastighet. Avgifterna inkluderar skötsel och underhåll av det gemensamma området samt sophämtning. Värme, vatten och hushållsel tillkommer. I detta tidiga skede emottas reservationer för parhusen. När rätt antal reservationer uppnåtts kommer kostnadskalkylen uppdateras och därefter skrivs förhandsavtal. Varmt välkomna att kontakta Fastighetsbyrån Tumba för mer information samt för att göra en intresseanmälan!

 • Nybyggnadsprojekt
Kyrkvärdsplan 5, 1 tr, Uttran, Botkyrka kommun

Kyrkvärdsplan 5, 1 tr

Lägenhet
Uttran, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 200 000 kr
78,4 m²
3 rum
vån 1/3
4 251 kr/mån
28 061 kr/m²

Välplanerad och stor trea en trappa upp med balkong. Gångavstånd till både Tumba centrum samt fina strövområden i Segersjö. Modernt kök, stort vardagsrum med gott om plats för både soff- och matgrupp, två sovrum i bra storlek och duschrum som renoverades i samband med föreningens stambyte 2008. Balkong i söderläge med sol hela dagen. Till lägenheten finns ett förråd och en matkällare. Parkeringsplats kan hyras separat. Stabil förening där många större renoveringar såsom bland annat stambyte har utförts och avgifterna är låga. Bredband och TV-kanaler ingår i avgiften. Gångavstånd till Tumba C med dess affärer och pendeltåg. Runt knuten finns fina naturområden, sjöar och hundrastgård.

 • Balkong
Tullingebergsvägen 23, Tullinge, Botkyrka kommun

Tullingebergsvägen 23

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
1 995 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 920 kr/mån
26 779 kr/m²

Genomgående renoverad trea högst upp i huset. Köket renoverades under 2014 och duschrummet under 2011. Lägenheten har ett enhetligt golv och vitmålade väggar. Balkong i sydvästläge. Stabil förening. Förråd i källaren.

 • Balkong
Skäcklingevägen 51, 1 tr, Tumba, Botkyrka kommun

Skäcklingevägen 51, 1 tr

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
1 495 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/1
5 794 kr/mån
21 667 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerad trea med balkong i härligt söderläge! Genomgående ljus lägenhet med fönster i tre väderstreck. Här finns två sovrum i bra storlek, ett renoverat badrum förberett för tvättmaskin, fräscht kök med matplats samt vardagsrum väldigt bra ljusinsläpp. Stabil förening med flera gemensamhetsanläggningar såsom gemensamhetslokal, bastu, gym m.m. Tvättstuga finns i trapphuset. I avgiften ingår bland annat Telias stora kanalpaket och bredband. Tvättstuga finns på entréplan och förråd finns direkt utanför huset. Gångavstånd till bland annat förskola, skola och mataffär. Precis utanför området finns busshållsplats. Naturnära område med närhet till centrum och kommunikationer. Pendeltåget tar dig in till city på ca 25 min

 • Balkong
Sandavägen 1P, Vårsta, Botkyrka kommun

Sandavägen 1P

Lägenhet
Vårsta, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 995 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/1
5 549 kr/mån
33 278 kr/m²

Stor fyra som sällan är till salu belägen en trappa upp i Vårsta. Lägenheten är i genomgående fint skick och har ett helkaklat badrum samt ett duschrum. Två förråd varav ett strax utanför entrédörren. Balkong i söderläge som ligger mot föreningens gård och Malmsjön. Mycket välskött förening. Kort gångavstånd till centrum och bussar.

 • Balkong
Tumba Torg 107, Tumba, Botkyrka kommun

Tumba Torg 107

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 150 000 kr
112 m²
4 rum
8 186 kr/mån
19 196 kr/m²

Nu finns ett sällsynt tillfälle att förvärva denna etagevåning om hela 112 kvm. Stor och välplanerad lägenhet högst upp i huset med härlig utsikt. Här finns tre sovrum, renoverat kök i stilfull smak, rymliga sällskapsytor, badrum och gäst-wc som renoverades i samband med föreningens stambyte (2014) och klädkammare. Bostaden har två balkonger att tillgå som gör det möjligt att njuta av solen från morgon till kväll. Ett stenkast från bostaden finns pendeltåg och Tumba centrum med dess service. Pendeltåget tar dig till Stockholm city på ca 25 minuter. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sandavägen 22, Vårsta, Botkyrka kommun
Sandavägen 22, Vårsta, Botkyrka kommun, bild 2
Sandavägen 22, Vårsta, Botkyrka kommun, bild 3

Sandavägen 22

Radhus
Vårsta, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
4 495 000 kr
132 + 34 m²
6 rum
328 m² tomt

Ett fint och påkostat kedjehus på populära och familjevänliga Sandavägen 22 med allt som kan önskas. Ett modernt boende i gott skick med utmärkt planlösning och totalyta om 166 kvm. Här bor du centralt med närhet till förskola, skolor och lekplatser samt Vårsta Centrum. Huset ligger högt med magiskt fin utsikt och mycket bra solläge med eftermiddags och kvällssol beroende på årstid från den stora balkongen och trädgården med altan på baksidan. På framsidan finns två fina uteplatser som är stenlagda. Här finns även ett stort garage med goda förvarings utrymmen samt parkering för två bilar. Tomten vetter mot vacker allmänning som ger ett optimalt insynsskyddat och ostört läge.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Enrotsvägen 19, Grödinge, Botkyrka kommun

Enrotsvägen 19

Villa
Grödinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
3 395 000 kr
82 m²
4 rum
1 987 m² tomt

Längst in vid vändplan på Enrotsvägen i Kagghamra med soligt läge ligger detta hus på en stor tomt med avskilt läge. Gäststuga på tomten och carport samt förråd. Vatten från borrad brunn och enskilt avlopp. Kommunalt VA och fiber finns att ansluta till. Detaljplanen tillåter en byggarea om 130 m2 i 2 plan samt 40 m2 sidobyggnad. Läget är naturnära med skog, åkermark och hav i närheten. Möjlighet till båtplats via samfälligheten där det även finns ett havsbad.

Visar 1 - 25 av 54