Mäklare Lena Larsson

Lena Larsson

Om mig

Efter mina första år som mäklare känns det att jag valt helt rätt. Naturligtvis är det en fördel för mig att bokstavligen vara på min mammas gata. Är född och uppvuxen i Salem och numera bosatt i Tullinge. Tycker att jag kan varenda kvarter i båda kommunerna – och känner mig uppdaterad på skolor, kommunikationer, fritid o s v. Dessutom är mitt jobb väldigt roligt – att lyssna och vägleda människor och att leva upp till krav och förväntningar i en så stor affär som att sälja eller köpa sitt hem.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Oxelvägen 34, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Oxelvägen 34

Villa
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
6 750 000 kr
187 m²
7 rum
673 m² tomt

Representativ villa i två plan, här bor du med alla bekvämligheter du kan tänka dig i ett modernt och smakfullt hus från Fiskarhedenvillan. Huset har två fulla plan med fyra rymliga sovrum ett allrum samt badrum på övre plan. Stort kök, vardagsrum och badrum samt tvättstuga och inglasat uterum på entréplan. Intill huset finns Carport och asfalterad p-plats för fyra bilar. Huset har en plan lättskött tomt och ligger väldigt nära den omtyckta Trädgårdsstadsskolan och två förskolor samt buss. Låga driftskostnader.

Månstorpsvägen 1, 2tr, Tullinge, Botkyrka kommun

Månstorpsvägen 1, 2tr

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
1 995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
5 000 kr/mån
25 909 kr/m²

Välkommen till ljus fin gaveltrea med fönster i tre väderstreck. Lägenheten har två bra sovrum, öppet fint kök med köksö och stor matplats vid fönster. vardagsrum och ett helkaklat badrum. Balkong i perfekt syd/väst läge. Till lägenheten hör två förråd på källarplan, där också tvättstugan finns. Strax utanför föreningens hus finns närbutik, pizzeria, frisör och busshållplats. Promenadavstånd till Tullinge station och Centrum men vill man ta bussen finns den utanför dörren.

Aftonvägen 81, Tullinge, Botkyrka kommun

Aftonvägen 81

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
1 995 000 kr
75 m²
3.5 rum
vån 2/2
6 870 kr/mån
26 600 kr/m²

Här bor du på en lugn återvändsgata högst upp med två balkonger och med skogen som granne. Intill huset har du även carport och förråd. Gångavstånd till förskola, skola och pendeltåget samt Tullinge centrum.

  • Balkong
Hanvedens Allé 38, Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun

Hanvedens Allé 38

Radhus
Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
4 290 000 kr
115 m²
5 rum
5 615 kr/mån
37 304 kr/m²

Rikstens friluftsstad i Tullinge är en riktig familjeidyll – med storstaden runt knuten. Här har Eksjöhus Bostad byggt 44 radhus och parhus med allt du behöver för att få ihop familjelivet. Området ligger nära naturen och i området finns flertalet förskolor och en skola f-9. Slutbesiktning är gjord och garantier finns. Från BRF Skogsbrynet bor du på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholms innerstad. På cykelavstånd finns Karolinska sjukhuset i Huddinge. Möjligheterna till en aktiv fritid är stora med närheten till Lida Friluftsgård som bland annat erbjuder bad, vandringsleder och motionsspår. I närområdet finns även Brantbrinks idrottsanläggningar, golfbana och möjligheter till längdskidåkning när snön har kommit. Visningshus finns så kontakta mäklaren så får ni se huset.

Hanvedens Allé 30, Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun

Hanvedens Allé 30

Radhus
Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
4 750 000 kr
115 m²
5 rum
5 615 kr/mån
41 304 kr/m²

Visningshus klart så hör av er så visar vi. Flytta in i ditt nya hus i december 2023 eller i april 2024! Räntegaranti i 3 år. Möjlighet till amorteringsfrihet i upp till 5 år. Rikstens friluftsstad i Tullinge är en riktig familjeidyll – med storstaden runt knuten. Här planerar Eksjöhus Bostad att bygga 44 radhus och parhus med allt du behöver för att få ihop familjelivet. Området ligger nära naturen och i området finns flertalet förskolor och en skola f-9. Från BRF Skogsbrynet bor du på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholms innerstad. På cykelavstånd finns Karolinska sjukhuset i Huddinge. Möjligheterna till en aktiv fritid är stora med närheten till Lida Friluftsgård som bland annat erbjuder bad, vandringsleder och motionsspår. I närområdet finns även Brantbrinks idrottsanläggningar, golfbana och möjligheter till längdskidåkning när snön har kommit. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Nyproduktion
  • Uteplats

Visar alla 5