Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Romeo Sharro

Romeo Sharro

Om mig

Jag är strukturerad och förtroendegivande vilket medför att både köpare och säljare blir tydligt informerade om allt som sker under processen samtidigt som de känner sig involverade i affären. Dessutom har jag ett hängivet driv och en passion för utmaningar! För många är en bostadsaffär den allra största affären man gör i livet och just därför är det viktigt att finnas där för både köpare och säljare. Genom att erbjuda min expertis och lokala kännedom vägleder jag dem till kloka beslut.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norrskensbacken 19, Tullinge, Botkyrka kommun

Norrskensbacken 19

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 395 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 4/6
4 873 kr/mån
29 387 kr/m²

Välplanerad lägenhet i genomgående bra skick och ett läge utöver det vanliga. Härlig inglasad balkong med ett högt och fritt läge. Lägenhetens kök har öppen planlösning mot vardagsrummet och badrummet är helkaklat. Ett förråd finns i lägenheten och ytterligare ett förråd i källaren. Möjlighet att dela av det ena sovrummet till två vid behov. Tvättstuga finns i samma hus. Lugnt område och välskött förening med många gemensamhetsutrymmen såsom gym, bastu, gemensamhetslokal och gästlägenhet samt en bilfri innergård med grill- och lekplats. Kort gångavstånd till Tullinge centrum där butiker och service finns samt pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 20 min. Möjlighet att hyra garage- eller parkeringsplats via föreningen. Skolor finns i direkt närhet och Södertörns högskola samt Huddinge sjukhus ligger på gångavstånd.

  • Balkong
  • Hiss
Länsmansvägen 8A, Tumba, Botkyrka kommun

Länsmansvägen 8A

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 795 000 kr
72 m²
4 rum
5 774 kr/mån
38 819 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna nyproducerade bostad från 2020. Huset ligger lugnt beläget på villagata endast någon minut från Tumba centrum. Här kan du praktiskt taget gå ner i tofflor och köpa din frukost, skynda till tåget på endast några minuter och ta del av allt som Tumba centrum kan erbjuda och mer eller mindre ta hissen hem igen. Till bostaden hör ett förråd i källarplan. Byggnaden ligger på en tomt med trädgårdskänsla i anslutning till ett villakvarter. Sex stycken parkeringsplatser med motorvärmare och ytterligare parkering finns i nära anslutning till fastigheten. Separat förråd och hiss finns. Lägenheterna inreds på ett ljust och smakfullt sätt med materialval av god kvalitet. Bostaden har en egen klimatanläggning som gör att du själva kan styra inomhusmiljön.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Grödingevägen 16A, Tumba, Botkyrka kommun

Grödingevägen 16A

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 395 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/3
6 667 kr/mån
23 252 kr/m²

Välkommen till denna rymliga lägenhet i entréplan endast 400 m från Tumba Centrum. Med en boyta på 103 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för hela familjen. Bostaden har fräscha ytskikt och stambyte skedde under 2020. Här erbjuds tre sovrum i bra storlek, helkaklat duschrum samt separat gäst-WC. Stilrent och renoverat kök med plats för stort matbord. Vidare erbjuds ett eget tvättrum med både tvätt- och torkmaskin samt tvättho för extra bekvämlighet i vardagen. Stabil förening med god ekonomi och kallgarage. Till bostaden hör ett förråd i källarplan. Gångavstånd till pendeltåg (ca 25 min till Stockholm C) och Tumba centrum med dess service. Närhet till skolor, idrottshall och vårdcentral.

  • Balkong
Oxelvägen 23S, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Oxelvägen 23S, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 2
Oxelvägen 23S, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 3

Oxelvägen 23S

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
3 595 000 kr
112 m²
4 rum
6 360 kr/mån
32 098 kr/m²

*Vänligen kontakta ansvarig mäklare Romeo Sharro 076-213 67 10 för privat visning* På Oxelvägen i Tullinge trädgårdsstad hittar ni detta mycket stilsäkra boende med townhousekänsla om 112 kvm fördelat på två plan samt fyra rum och kök. För den som önskar kan man med lätthet skapa ytterligare ett rum. Egen ingång tar en in på entréplanet där det finns ett sovrum, kök med matplats, rymligt vardagsrum med extra hög takhöjd och utgång till balkong samt helkaklat duschrum. På övre plan finns två sovrum i bra storlek, helkaklat stort badrum med bubbelbadkar samt en separat tvättstuga. Till bostaden hör en parkeringsplats med laddbox och ett förråd mot en kostnad om 650 kr/mån. För den som gillar att vistas ute är detta boende helt rätt - antingen sitter man på lägenhetens balkong i bästa söderläge, njuter av kvällssolen på entrésidan, eller tar ett svalkande dopp i föreningens pool. För den som gillar värme finns också ett spabad. Föreningen är välskött och fastigheten är i mycket gott skick. Läget på Oxelvägen är kanon, med skogsgläntan på husets baksida, och utsikten över Trädgårdsstaden från framsidan. Här finns dessutom bra kommunikationer och fler för- och grundskolor inom gångavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skäcklingevägen 121, Tumba, Botkyrka kommun

Skäcklingevägen 121

Radhus
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
1 995 000 kr
91,5 m²
3 rum
6 315 kr/mån
21 803 kr/m²

Nu får jag nöjet att presentera detta välplanerade och renoverade radhus beläget i ett barnvänligt område med både natur och skolor i närheten. Radhuset disponeras på två plan varav entréplan erbjuder ett modernt kök i vinkel med öppen planlösning mot vardagsrum samt ett helkaklat badrum med tvätt- och tork kombimaskin. På övre plan finns två sovrum i bra storlek och ett renoverat och helkaklat duschrum. Vitmålade väggar och enhetligt golv. På baksidan finns en altan samt en stor tomt med gräsyta och staket som ligger i nordväst med kvällssol. På framsidan finns en uteplats som vetter åt sydost med sol under dagen. På både fram- och baksidan kan man ägna större delen av våren och sommaren åt att plantera blommor, grönsaker och bär. Till radhuset ingår ett externt förråd. Naturnära läge i lugnt och bilfritt område med busshållplats strax utanför. Närhet till friluftsliv, barnomsorg och mataffär. Med en bussfärd på ca 5 min når man till pendeltåg och Tumba C med dess service.

  • Uteplats
Månstorpsvägen 1, Tullinge, Botkyrka kommun

Månstorpsvägen 1

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 495 000 kr
84 m²
4 rum
vån 2/3
5 534 kr/mån
29 702 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och fräsch fyra med modernt kök. Bostaden är präglas av fina ytskikt och har en trevlig balkong i insynsskyddat sydvästläge. Lägenheten erbjuder tre bra sovrum, ett badrum samt separat gäst-WC. Till lägenheten hör två st förråd i källarplan där även föreningens stora tvättstuga finns. Strax utanför föreningens hus finns närbutik, pizzeria, frisör och busshållplats. Via buss når man Tullinge C och pendeltåget på ca 5 min. I centrum finns matbutik, restauranger, bageri och vårdcentral.

  • Balkong
Myntvägen 10, Tumba, Botkyrka kommun
  • Sön 28 apr kl 14:15

Myntvägen 10

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 195 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
5 236 kr/mån
32 761 kr/m²

*Vänligen kontakta ansvarig mäklare Romeo Sharro 076-213 67 10 för privat visning* Nu erbjuds denna stora 2:a med gavelläge i centrala Tumba. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett nyrenoverat och stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Vidare erbjuds ett rogivande och rymligt sovrum med walk-in closet samt en härlig inglasad balkong med vy mot föreningens gård. Här bor man med gångavstånd till Tumba C där pendeltåg, köpcentrum, buss m.m finns. Via pendeltåget tar man sig till Stockholm C på ca 25 minuter.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sandavägen 1P, Vårsta, Botkyrka kommun

Sandavägen 1P

Lägenhet
Vårsta, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 995 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/1
5 549 kr/mån
33 278 kr/m²

Stor fyra som sällan är till salu belägen en trappa upp i Vårsta. Lägenheten är i genomgående fint skick och har ett helkaklat badrum samt ett duschrum. Två förråd varav ett strax utanför entrédörren. Balkong i söderläge som ligger mot föreningens gård och Malmsjön. Mycket välskött förening. Kort gångavstånd till centrum och bussar.

  • Balkong
Tycho Brahes väg 111, Tumba, Botkyrka kommun

Tycho Brahes väg 111

Radhus
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
3 695 000 kr
120 m²
5 rum
6 335 kr/mån
30 792 kr/m²

Trevligt brf-radhus med härligt solläge och härlig uteplats med altan och gräsmatta. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet som har gott om ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Övervåningen har tre sovrum och ett trivsamt allrum som enkelt kan göras om till ytterligare ett sovrum. Två helkaklade badrum varav det ena har tvättutrustning under praktisk arbetsbänk. Ekparkett med golvvärme på entréplan samt på övre plan. Fiber är indraget. Två parkeringsplatser på framsidan av huset.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Tullingebergsvägen 37, Tullinge, Botkyrka kommun

Tullingebergsvägen 37

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 195 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 829 kr/mån
29 463 kr/m²

*Vänligen kontakta ansvarig mäklare Romeo Sharro 076-213 67 10 för privat visning* Endast en trappa upp finner ni denna välskötta 3:a med ett nyrenoverat badrum. Vidare erbjuds två bra sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt ett praktiskt kök. Från vardagsrummet når man lägenhetens härliga inglasade balkong mot innergården. Till lägenheten hör ett förråd i källarplan. Tvättstuga i samma hus. Väldigt välskött förening med god ekonomi och flera gemensamma utrymmen såsom gym, bastu, gästlägenhet samt väv- och snickarlokal. Runt hörnet finns Tullingebergsskolan samt Karlavagnens förskola. Buss går utanför området och det är gångavstånd till Tullinge centrum där butiker och pendeltåg finns. På ca 20 min tar du dig från Tullinge till Stockholm C via pendeln.

  • Balkong
Tullingebergsvägen 44, Tullinge, Botkyrka kommun

Tullingebergsvägen 44

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
1 895 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 056 kr/mån
30 813 kr/m²

*Vänligen kontakta ansvarig mäklare Romeo Sharro 076-213 67 10 för privat visning* Välkommen till Tullingebergsvägen 44 och denna trevliga samt yteffektiva 2:a. Lägenheten ligger högst upp i huset och har ett halvkaklat badrum med tvättmaskin, renoverat kök med exklusiva materialval, stor balkong mot föreningens innergård, renoverade ytskikt och goda förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör två förråd i källarplan. Tvättstuga i grannhuset runt hörnet. Tvärs över gatan finns Tullingebergsskolan samt Karlavagnens förskola. I området finns livsmedelsaffär, frisör och restaurang. Buss går utanför området och det är gångavstånd till Tullinge centrum där butiker och pendeltåg finns. På ca 20 min tar du dig från Tullinge till Stockholm C.

  • Balkong
Tumba torg 107, Tumba, Botkyrka kommun

Tumba torg 107

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 495 000 kr
111 m²
5 rum
vån 6/6
7 692 kr/mån
22 477 kr/m²

Sällan till salu! På sjätte våningen med fantastisk utsikt ligger denna stora 5:a om hela 111 kvm med både ett badrum och ett duschrum som är renoverade. Lägenheten har fyra sovrum och två balkonger varav en i öst och en inglasad i väst. På detta våningsplan finns bara den här lägenheten och på våningen ovan finns förråd. Här bor du centralt i Tumba och på någon minut tar du dig ner till Tumba centrum med butiker och pendeltåg.

  • Balkong
  • Hiss
Solskensvägen 11, 5tr, Tullinge, Botkyrka kommun

Solskensvägen 11, 5tr

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 095 000 kr
63 m²
3 rum
vån 5/6
5 115 kr/mån
33 254 kr/m²

Väldisponerad trea nästhögst upp i huset med ett centralt läge i Tullinge. Här bor du bekvämt i ett hus med hiss och tvättstuga. Balkong i söder med ett insynsskyddat läge mot skogsdunge. Lägenhetens generösa planlösning har möjliggjort att man har kunnat skapa ytterligare ett sovrum vilket omvandlade denna originaltvåa till en trea. Här erbjuds två sovrum i bra storlek, vardagsrum, matplats och kök i väldigt gott skick. Badrummet är helkaklat och renoverades av föreningen 2006/2007. Bra förvaring med klädkammare i lägenheten och ett förråd i markplan. Välskött förening med många gemensamhetsutrymmen såsom gym, bastu, gemensamhetslokal och gästlägenhet samt en bilfri innergård med grill- och lekplats. Kort gångavstånd till Tullinge centrum där butiker och service finns samt pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 20 min. Skolor finns i direkt närhet och Södertörns högskola samt Huddinge sjukhus ligger på gångavstånd.

  • Balkong
  • Hiss
Nyängsvägen 8, Tullinge, Botkyrka kommun

Nyängsvägen 8

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 795 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 421 kr/mån
42 672 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade trea i populära Brf Fagerliden som stod klar under 2015 med en härlig balkong i insynsskyddat läge. Här bor du bekvämt med hiss i huset samt klädkammare i lägenheten och förråd i källarplan. Bredband ingår i avgiften och parkeringsplats kan hyras separat av föreningen. Perfekt läge med direkt närhet till Tullinge centrum och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 20 min. Några kilometer bort finns Brantbrink och Lida som är ett stort friluftsområde med bland annat badplats, motions- och skidspår samt värdshus.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kälkbacken 19C, Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun

Kälkbacken 19C

Lägenhet
Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 750 000 kr
82 m²
4 rum
vån 2/2
6 710 kr/mån
33 537 kr/m²

Nyproducerad 4:a en trappa upp med balkong! Lägenheten har även extra tillval såsom golv i vitpigmenterad ekparkett, fullt utrustat kök i beige med rostfria vitvaror, ljusa väggfärger och stora fönster med generöst ljusinsläpp, vilket ger ett luftigt hem fullt med energi. Vidare erbjuds tre rymliga sovrum, gott om förvaring och badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Till varje lägenhet finns också ett förråd med plats för allt du behöver. Parkeringsplats till varje lägenhet finns att hyra för 350 kr/månad och det finns även parkeringsplatser med laddboxar för elbilar. I avgiften ingår uppvärmning, vattenförbrukning och TV/bredband från Telia Triple Play. Kontakta ansvarig mäklare Romeo Sharro 076-213 67 10 för mer information.

  • Balkong

Visar alla 15