Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Romeo Sharro

Romeo Sharro

Om mig

Jag är strukturerad och förtroendegivande vilket medför att både köpare och säljare blir tydligt informerade om allt som sker under processen samtidigt som de känner sig involverade i affären. Dessutom har jag ett hängivet driv och en passion för utmaningar! För många är en bostadsaffär den allra största affären man gör i livet och just därför är det viktigt att finnas där för både köpare och säljare. Genom att erbjuda min expertis och lokala kännedom vägleder jag dem till kloka beslut.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Aspenvägen 28, Tumba, Botkyrka kommun

Aspenvägen 28

Villa
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
3 995 000 kr
127 m²
5 rum
188 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska tvåplansradhus i Vretarna! Denna imponerande bostad om 127 kvm kommer definitivt att uppfylla din krav och kriterier för ett framtida hem. När du kliver in genom dörren möts du av ett rymligt och välinrett kök, perfekt för den stora familjen. Här finns gott om utrymme för matlagning och sociala sammankomster. Intill köket hittar du även en praktisk tvättstuga och ett rymligt skafferi, som ger dig extra förvaringsmöjligheter. På entréplanet finner du även ett ljust och inbjudande vardagsrum, där stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus. Detta vardagsrum blir verkligen den centrala delen av huset med sin utgång till det stora uterummet. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe eller bjuda in vänner och familj till trevliga tillställningar året runt. På övre planet finner du fyra rymliga sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. De ljusa och luftiga sovrummen är perfekta oavsett hur du önskar att inreda. Dessutom finns ett stilrent badrum som är helkaklat och erbjuder en fräsch och modern atmosfär. Utvändigt finner du ett praktiskt förråd och ett garage i närliggande garagelänga, vilket ger gott om plats för förvaring. Dessutom erbjuds en dedikerad parkeringsplats för din bekvämlighet. Du kommer även att älska det tilltalande uterummet som ligger i anslutning till vardagsrummet, där du har plats för allt som önskas. Framsidan av huset pryds av en härlig altan där du kan koppla av och njuta av soliga dagar. Det optimal läget i Vretarna bor du i närhet till bland annat förskola, skola, busshållplats samt tågstation med ca 10 minuters cykelavstånd från bostaden. Tumba Centrum med sitt stora utbud av både service och kommunikationer ligger i närheten av bostaden. Botkyrkahandelsplats med sitt stora utbud av både service och handel en bit bort och Hågelbyparken med sina vackra omgivningar och aktiviteter ligger en cykeltur bort. Drömläge för den som söker ett bekymmersfritt och välbeläget boende i Tumbas efterfrågade bostadskvarter.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Tullingebergsvägen 46, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tullingebergsvägen 46

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 295 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 056 kr/mån
30 805 kr/m²

*Vänligen kontakta ansvarig mäklare Romeo Sharro 076-213 67 10 för privat visning* Välplanerad trea med stor inglasad balkong i sydvästläge. Fint ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Lägenheten är i genomgående bra skick med ett uppdaterat och fullt utrustat kök samt ett enhetligt askfärgat trägolv. Bostadens samtliga rum är nyligen ommålade. Helkaklat duschrum med golvvärme. Förråd, matkällare och tvättstuga finns i huset. Föreningen har flera gemensamhetsutrymmen såsom bland annat träningslokal och bastu. Nära till förskola, skola och gymnasium. Gångavstånd till Tullinge centrum där pendeltåg och butiker finns. Buss går från området. Grundskola, förskolor och gymnasium finns i närheten. Några kilometer bort finns Brantbrink och Lida som är ett stort friluftsområde med bland annat badplats, motions- och skidspår samt värdshus.

  • Balkong
Tycho Brahes väg 111, Tumba, Botkyrka kommun

Tycho Brahes väg 111

Radhus
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
3 395 000 kr
120 m²
5 rum
6 335 kr/mån
28 292 kr/m²

*Vänligen kontakta ansvarig mäklare Romeo Sharro 076-213 67 10 för privat visning* Trevligt brf-radhus med härligt solläge och härlig uteplats med altan och gräsmatta. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet som har gott om ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Övervåningen har tre sovrum och ett trivsamt allrum som enkelt kan göras om till ytterligare ett sovrum. Två helkaklade badrum varav det ena har tvättutrustning under praktisk arbetsbänk. Ekparkett med golvvärme på entréplan samt på övre plan. Fiber är indraget. Två parkeringsplatser på framsidan av huset.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Travbanan 31, Tumba, Botkyrka kommun
Travbanan 31, Tumba, Botkyrka kommun, bild 2
Travbanan 31, Tumba, Botkyrka kommun, bild 3

Travbanan 31

Villa
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
6 395 000 kr
150 m²
6 rum
821 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade familjevilla belägen på lugn återvändsgata i barnvänligt område. Detta rymliga hus har genomgående hög standard och en stor och plan insynsskyddad tomt. Huset har genomgått flera omfattande renoveringar såsom duschrummet på entréplan (2020) och ny frånluftsvärmepump från Nibe (2021). Detta hem erbjuder bekvämligheter såsom flera uteplatser och altaner samt låg energiförbrukning och driftkostnader tack vare nyinstallerade solceller och batteri. Interiört erbjuds generösa umgängesytor på entréplan med öppen planlösning och braskamin. På övre plan finns fyra sovrum, allrum samt ytterligare ett badrum. Stor plan baksida som vetter mot naturskyddsområde. Isolerat garage och förråd.

  • Premium
  • Uteplats
Tycho Brahes väg 36, Tumba, Botkyrka kommun
Tycho Brahes väg 36, Tumba, Botkyrka kommun, bild 2
Tycho Brahes väg 36, Tumba, Botkyrka kommun, bild 3

Tycho Brahes väg 36

Radhus
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
3 495 000 kr
110 m²
5 rum
5 807 kr/mån
31 773 kr/m²

*Vänligen kontakta ansvarig mäklare Romeo Sharro 076-213 67 10 för privat visning* ●Gavelradhus i bostadsrättsform om 110 kvm i två plan i insynsskyddat läge● ●Välvårdat och nyligen byggt (2019-2020)● ●Upp till fyra parkeringsplatser utanför huset● Äntligen har du chansen att förvara detta välvårdade gavelradhus med insynsskyddad tomt på Solhöjden i Tumba. Radhuset har fem rum och kök med väl genomtänkt planlösning i två plan om 110 kvm. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet som har gott om ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Övervåningen har fyra sovrum och ett helkaklat badrum. Golv i ekparkett och vitmålade väggar. Hela huset har vattenburen golvvärme som är justerbar i samtliga rum vilket ger en känsla av lyx. Baksida med altan, stor gräsyta och förråd i härligt läge. Stenbelagd framsida med plats för upp till fyra bilar. Fiber finns indraget.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Dalvägen 148, Vårsta, Botkyrka kommun

Dalvägen 148

Lägenhet
Vårsta, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 195 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
6 901 kr/mån
27 099 kr/m²

*Vänligen kontakta ansvarig mäklare Romeo Sharro 076-213 67 10 för privat visning* Välkommen till Dalvägen 148 och denna rymliga fyra högst upp i huset. Lägenheten ligger i gavel med fönster i tre väderstreck. Bostaden erbjuder tre sovrum, fin inglasad balkong, stort kök samt helkaklat badrum. Från lägenheten är det promenadavstånd till Vårsta C där det finns mataffär, restauranger, bibliotek samt grund- och förskola. Bra kommunikationer till Tumba Centrum med busshållplats precis utanför föreningens mark.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hanvedens Allé 48B, Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun

Hanvedens Allé 48B

Lägenhet
Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 995 000 kr
82 m²
4 rum
4 975 kr/mån
36 524 kr/m²

*Vänligen kontakta ansvarig mäklare Romeo Sharro 076-213 67 10 för privat visning* Varmt välkommen till Hanvedens Allé 48 och denna välplanerade familjefyra! Bostaden präglas av generösa sociala ytor, väl tilltagna fönsterpartier och modern planlösning. Denna fantastiska lägenhet erbjuder ett stilrent kök, med moderna vitvaror och alla tänkbara bekvämligheter i öppen planlösning mot vardagsrummet som rymmer både matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet når man lägenhetens ena uteplats i ett soligt västerläge med plats för utemöbler, planteringar och grill. Här har altanen byggts ut vilket bidrar till att man får plats med ett större sällskap för trevliga sittningar när vädret tillåter. Lägenhetens andra uteplats, belägen på framsidan nås direkt tack vare gavelläget och detta bidrar till att man kan följa solens alla timmar. Vidare erbjuds ett stort master bedroom, två sovrum i bra storlek samt ett helkaklat badrum med tvätt- och torkmaskin. Till lägenheten hör ett externt förråd.

  • Plus
Kälkbacken 19C, Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun

Kälkbacken 19C

Lägenhet
Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 650 000 kr
82 m²
4 rum
vån 2/2
6 710 kr/mån
32 317 kr/m²

*Vänligen kontakta ansvarig mäklare Romeo Sharro 076-213 67 10 för privat visning* Välplanerad 4:a en trappa upp med balkong! Lägenheten har även extra tillval såsom vitpigmenterat ekparkettgolv och ett fullt utrustat kök i beige med rostfria vitvaror. Bostaden präglas av ljusa väggfärger och stora fönster med generöst ljusinsläpp, vilket ger ett luftigt hem fullt med energi. Vidare erbjuds tre rymliga sovrum, gott om förvaring och badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Till varje lägenhet finns också ett förråd med plats för allt du behöver. Parkeringsplats till varje lägenhet finns att hyra och det finns även parkeringsplatser med laddboxar för elbilar. I avgiften ingår uppvärmning, vattenförbrukning och TV/bredband från Telia Triple Play.

  • Balkong
Myntvägen 14, Tumba, Botkyrka kommun

Myntvägen 14

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
1 895 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/3
2 942 kr/mån
43 068 kr/m²

*Vänligen kontakta ansvarig mäklare Romeo Sharro 076-213 67 10 för privat visning* Här är den optimala bostaden för dig som söker en tvåa! Kvadratsmart lägenhet med balkong och fri utsikt belägen i Tumba Park. Genomgående ljus bostad om 44 kvm med bra sällskapsytor. Öppet mellan kök och vardagsrum med anslutning till en härlig balkong mot föreningens trevliga innergård. Lägenheten erbjuder ett sovrum i bra storlek, ett helkaklat duschrum med tvättmaskin och ett stort förråd. Gångavstånd till pendeltåg och Tumba centrum med dess service. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Segersjövägen 37, Uttran, Botkyrka kommun

Segersjövägen 37

Lägenhet
Uttran, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
1 895 000 kr
55,7 m²
2 rum
3 068 kr/mån
34 022 kr/m²

*Vänligen kontakta ansvarig mäklare Romeo Sharro 076-213 67 10 för privat visning* Välplanerad tvåa på entréplan med väldigt låg avgift! Lägenheten är i genomgående bra skick med ett modernt kök och renoverade ytskikt. Till lägenheten hör ett förråd. Mycket stabil förening med väldigt låg belåning. Föreningen har genomgått många större underhåll. Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte. Föreningen erbjuder medlemmarna många faciliteter såsom bland annat badplats, uteplatser med grillmöjlighet, lekplats, bastu, övernattningslägenhet, samlingslokal och vävstuga.

  • Balkong
Länsmansvägen 8A, Tumba, Botkyrka kommun

Länsmansvägen 8A

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 795 000 kr
72 m²
4 rum
vån 1/3
5 774 kr/mån
38 819 kr/m²

*Vänligen kontakta ansvarig mäklare Romeo Sharro 076-213 67 10 för privat visning* Nu finns chansen att förvärva denna nyproducerade bostad från 2020. Huset ligger lugnt beläget på villagata endast någon minut från Tumba centrum. Här kan du praktiskt taget gå ner i tofflor och köpa din frukost, skynda till tåget på endast några minuter och ta del av allt som Tumba centrum kan erbjuda och mer eller mindre ta hissen hem igen. Till bostaden hör ett förråd i källarplan. Byggnaden ligger på en tomt med trädgårdskänsla i anslutning till ett villakvarter. Sex stycken parkeringsplatser med motorvärmare och ytterligare parkering finns i nära anslutning till fastigheten. Separat förråd och hiss finns. Lägenheterna inreds på ett ljust och smakfullt sätt med materialval av god kvalitet. Bostaden har en egen klimatanläggning som gör att du själva kan styra inomhusmiljön.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sandavägen 1P, Vårsta, Botkyrka kommun

Sandavägen 1P

Lägenhet
Vårsta, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 995 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/1
5 549 kr/mån
33 278 kr/m²

*Vänligen kontakta ansvarig mäklare Romeo Sharro 076-213 67 10 för privat visning* Stor fyra som sällan är till salu belägen en trappa upp i Vårsta. Lägenheten är i genomgående fint skick och har ett helkaklat badrum samt ett duschrum. Två förråd varav ett strax utanför entrédörren. Balkong i söderläge som ligger mot föreningens gård och Malmsjön. Mycket välskött förening. Kort gångavstånd till centrum och bussar.

  • Balkong
Tullingebergsvägen 44, Tullinge, Botkyrka kommun

Tullingebergsvägen 44

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
1 895 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 056 kr/mån
30 813 kr/m²

*Vänligen kontakta ansvarig mäklare Romeo Sharro 076-213 67 10 för privat visning* Välkommen till Tullingebergsvägen 44 och denna trevliga samt yteffektiva 2:a. Lägenheten ligger högst upp i huset och har ett halvkaklat badrum med tvättmaskin, renoverat kök med exklusiva materialval, stor balkong mot föreningens innergård, renoverade ytskikt och goda förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör två förråd i källarplan. Tvättstuga i grannhuset runt hörnet. Tvärs över gatan finns Tullingebergsskolan samt Karlavagnens förskola. I området finns livsmedelsaffär, frisör och restaurang. Buss går utanför området och det är gångavstånd till Tullinge centrum där butiker och pendeltåg finns. På ca 20 min tar du dig från Tullinge till Stockholm C.

  • Balkong
Tumba torg 107, Tumba, Botkyrka kommun

Tumba torg 107

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 495 000 kr
111 m²
5 rum
vån 6/6
7 692 kr/mån
22 477 kr/m²

*Vänligen kontakta ansvarig mäklare Romeo Sharro 076-213 67 10 för privat visning* Sällan till salu! På sjätte våningen med fantastisk utsikt ligger denna stora 5:a om hela 111 kvm med både ett badrum och ett duschrum som är renoverade. Lägenheten har fyra sovrum och två balkonger varav en i öst och en inglasad i väst. På detta våningsplan finns bara den här lägenheten och på våningen ovan finns förråd. Här bor du centralt i Tumba och på någon minut tar du dig ner till Tumba centrum med butiker och pendeltåg.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 14