Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Romeo Sharro

Romeo Sharro

Om mig

Jag är strukturerad och förtroendegivande vilket medför att både köpare och säljare blir tydligt informerade om allt som sker under processen samtidigt som de känner sig involverade i affären. Dessutom har jag ett hängivet driv och en passion för utmaningar! För många är en bostadsaffär den allra största affären man gör i livet och just därför är det viktigt att finnas där för både köpare och säljare. Genom att erbjuda min expertis och lokala kännedom vägleder jag dem till kloka beslut.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Murgrönsvägen 2C, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Kommande

Murgrönsvägen 2C

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
1 900 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 0/1
4 626 kr/mån
43 678 kr/m²

Välplanerad och renoverad lägenhet med egen ingång och stor altan (ca 24 kvm) i härligt sydvästläge. Här bor man i lugnt och trivsamt område mitt i villaidyllen. Lägenheten har genomgående ljust väggar och nyrenoverade ytskikt. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin. I avgiften ingår bland annat bredband och parkeringsplats med elbilsladdplats (elförbrukningen betalas separat). Utanför huset finns stort förråd tillhörande lägenheten. Gångavstånd till Tullinge centrum, Södertörns Högskola och Huddinge Sjukhus. I närområdet finns ett stort gym på fem minuters promenadavstånd från huset. Busshållplats utanför huset samt promenadavstånd till pendeltåg.

  • Uteplats
Skäcklingevägen 171, Tumba, Botkyrka kommun
  • Kommande

Skäcklingevägen 171

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
1 695 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 0/1
4 021 kr/mån
31 101 kr/m²

Välplanerad tvåa i markplan med egen ingång och två uteplatser varav en i väster med utgång från köket och en i öster invid entrén. Lägenheten i utomordentligt skick med uppdaterade ytskikt och nyrenoverat kök. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Bostaden präglas av rikligt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Tvättstuga finns i porten bredvid och stort förråd tillhörande lägenheten ligger utanför huset. Naturnära läge i lugnt och bilfritt område med busshållplats strax utanför. Närhet till friluftsliv, barnomsorg och mataffär. Med en bussfärd på ca 5 min når man till pendeltåg och Tumba C med dess service.

  • Uteplats
Kanslivägen 32, Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
  • Kommande

Kanslivägen 32

Lägenhet
Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
Pris saknas
50 m²
2 rum
3 601 kr/mån

Yteffektiv lägenhet med en stor och härlig träbelagd uteplats om ca 21 kvm i perfekt solläge. Här erbjuds genomgående ekparkett på golv och stora fönsterpartier i hela lägenheten som ger väldigt bra ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger goda sociala sällskapsytor. Bostadens sovrum är i bra storlek och det helkaklade duschrummet har sina bekvämligheter såsom golvvärme. På gården finns ett externt förråd. Parkeringsplats kan hyras separat. Närhet till förskolor, skola och matbutik. 5-7 minuter till Tullinge C med buss.

  • Uteplats
  • Hiss
Skäcklingevägen 131, Tumba, Botkyrka kommun
  • Kommande

Skäcklingevägen 131

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
4 709 kr/mån
33 261 kr/m²

Välplanerad trea som är genomgående renoverad i ett lugnt och barnvänligt område. Lägenheten erbjuder ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning, kök i vitt från IKEA med moderna vitvaror samt renoverade ytskikt. Två stora sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Här bor du i ett naturnära område men med närhet till centrum. Uteplats i soligt sydvästläge och utsikt mot skogen. Fönster i flera väderstreck ger ett fint ljusinsläpp. Tvättstuga finns i samma port. Stort förråd tillhörande lägenheten ligger utanför huset. Direktbussar till och från Fridhemsplan åker ett stenkast ifrån bostaden. Gångavstånd eller bussfärd på ca fem minuter till Tumba centrum där butiker och pendeltåg finns. Med pendeltåget tar du dig till Stockholm C på ca 25 min. Förskolor och skola finns i närheten.

  • Uteplats

Visar alla 4