Mäklare Yngve Qvarnström

Yngve Qvarnström

Om mig

Fastighetsmäklare sedan 2006 och kontorschef för Fastighetsbyrån Tumba med förmånen att få jobba på hemmaplan; uppvuxen i Tullinge och bosatt i Grödinge. Jag har bott i kommunen i stort sett hela sitt liv och är väl bekant med alla dess områden. Jag förmedlar fastigheter och nyproducerade bostäder med fokus på affärer som ger både nöjda köpare och säljare. Min målsättning är återkommande kunder och rekommendationer som genererar nya kunder och affärer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Blåmesvägen 5, Grödinge, Botkyrka kommun

Blåmesvägen 5

Villa
Grödinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
3 995 000 kr
78 m²
3 rum
2 058 m² tomt

Välkommen till denna härliga och inbjudande 1-plansvilla med garage, och vedeldad bastu. Fastigheten ligger högt i Kagghamra, Grödinge med fanstastiska omgivningar och dramatiska solnedgångar då himlen lyser i olika färger mellan träden. En välbyggd Västkuststuga i gott skick med tillhörande garage, förråd och carport. Garaget har vattenburen golvvärme, förrådet är isolerat och i carporten finns uttag för elbil. En nyligen uppförd vedeldad bastu skapar pricken över i. Endast 10 minuters promenad till havsvik med småbåtshamn och badplats. Kommunalt vatten och avlopp är betalt.

Pionvägen 30, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Borttagen före visning

Pionvägen 30

Villa
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
6 250 000 kr
145 m²
5 rum
1 602 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Ravinvägen 12, Grödinge, Botkyrka kommun

Ravinvägen 12

Tomt
Grödinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
1 295 000 kr
2 171 m² tomt

Längst in vid vändplan närmast skog och natur ligger denna fina och härliga tomt med möjlighet att bygga ett mindre hus på. Läget är lugnt och stilla med ett högt naturvärde där skogen ligger i direkt anslutning och havet finns på gångavstånd. Byggrätten i området är 80 m2 byggarea samt uthus/gårdsbyggnad om 30 m2. Busshållplats finns på ca 15 minuters promenadavstånd och brevlådan passeras på vägen in mot fastigheten ca 600 meter bort.

Nibblebacken 99, Tullinge, Botkyrka kommun

Nibblebacken 99

Tomt
Tullinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
3 495 000 kr
979 m² tomt

Välkommen till denna unika möjlighet att förvärva en generös bostadstomt i den natursköna Tullinge. Denna tomt erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt eget drömboende precis som du vill ha det. Läget är perfekt med närhet till kommunikationer, skolor och förskolor, samtidigt som du kan njuta av lugnet i områdets grönska. Det är den perfekta platsen för den som söker en balans mellan natur och stadsliv. På fastigheten finns idag ett garage om ca 40 kvm med goda förvaringsutrymmen som hör till tomten. Kommunalt avlopp och vatten är draget till tomtgräns. Detaljplan lyder följande: Största byggnadsarea 200 kvm per fastighet varav högsta byggnads area för uthus är 40 kvm största bruttoarea är 275 kvm. högst två lägenheter per fastighet varav en högst 70 kvm. För vidare information läsa under dokument och länkar. Denna bostadstomt i Tullinge är en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i en trivsam miljö med alla bekvämligheter inom räckhåll. Hör gärna av er till mig vid intresse och visning!

Hanvedens Allé 14, Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun

Hanvedens Allé 14

Radhus
Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
4 290 000 kr
115 m²
5 rum
5 615 kr/mån
37 304 kr/m²

Visningshus klart så hör av er så visar vi. Flytta in i ditt nya hus i december 2023 eller i april 2024! Räntegaranti i 3 år. Möjlighet till amorteringsfrihet i upp till 5 år. Rikstens friluftsstad i Tullinge är en riktig familjeidyll – med storstaden runt knuten. Här planerar Eksjöhus Bostad att bygga 44 radhus och parhus med allt du behöver för att få ihop familjelivet. Området ligger nära naturen och i området finns flertalet förskolor och en skola f-9. Från BRF Skogsbrynet bor du på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholms innerstad. På cykelavstånd finns Karolinska sjukhuset i Huddinge. Möjligheterna till en aktiv fritid är stora med närheten till Lida Friluftsgård som bland annat erbjuder bad, vandringsleder och motionsspår. I närområdet finns även Brantbrinks idrottsanläggningar, golfbana och möjligheter till längdskidåkning när snön har kommit. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Brf Skogsbrynet i Tullinge, Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun

Brf Skogsbrynet i Tullinge

Radhus
Rikstens Friluftsstad, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
fr. 4 290 000 kr
115 m²
5 rum
5 615 kr/mån

Flytta in i ditt nya hus redan i vår 2024! Välkommen att besöka vårt visningshus på Hanvedens Allé 30 för att redan nu får se ett färdigställt hus! Räntegaranti i tre år på föreningens lån. Möjlighet till amorteringsfrihet i upp till 5 år. Rikstens friluftsstad i Tullinge är en riktig familjeidyll – med storstaden runt knuten. Här bygger Eksjöhus Bostad 44 radhus och parhus med allt du behöver för att få ihop familjelivet. Området ligger nära naturen och i området finns flertalet förskolor och en skola f-9. Från Brf Skogsbrynet bor du på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholms innerstad. På cykelavstånd finns Karolinska sjukhuset i Huddinge. Möjligheterna till en aktiv fritid är stora med närheten till Lida Friluftsgård som bland annat erbjuder bad, vandringsleder och motionsspår. I närområdet finns även Brantbrinks idrottsanläggningar, golfbana och möjligheter till längdskidåkning när snön har kommit. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 6