Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Karin Spåre

Karin Spåre

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skäcklinge gårds väg 14, Tumba, Botkyrka kommun

Skäcklinge gårds väg 14

Villa
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
4 295 000 kr
159 + 32 m²
4 rum
884 m² tomt

Välkommen till Skäcklinge gårds väg 14 och denna rymliga familjevilla i populärt område. Stor uppfart med plats för flera bilar och ett garage på ca 25 kvm sammanbyggt med huset. Huset är fördelat på rymlig hall, ett stort sovrum, tvättstuga med förråd, duschrum, och matkällare i entréplan. På övre plan möts man av en öppen planlösning mellan hall, vardagsrum och matplats med härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Här finns även ett rymligt duschrum, två sovrum och kök med utgång till balkong som leder kring hela huset och ut i trädgården.

Vasavägen 9, Tumba, Botkyrka kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Vasavägen 9, Tumba, Botkyrka kommun, bild 2
Vasavägen 9, Tumba, Botkyrka kommun, bild 3

Vasavägen 9

Villa
Tumba, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
7 795 000 kr
322 + 188 m²
11 rum
1 117 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva detta stora hus om totalt 510kvm med en insynsfri och lummig tomt i Tumba villastad. Husets stora ytor gör det perfekt för egenföretagare eller för familjen som har krav på stora ytor. Huset rymmer i dagsläget 7-8 sovrum, varav två i uthyrningsdelen. Åtkomst till inomhuspool från huset men finns i separat byggnad. Fristående garage. Bergvärme är installerat. Missa inte denna chans!

  • Premium
Odlarstigen 17, Grödinge, Botkyrka kommun

Odlarstigen 17

Fritidshus
Grödinge, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
1 995 000 kr
30 m²
3 rum
2 762 m² tomt

Tomt i Grödinge! Plan fin tomt som kan användas som uppställningsplats eller anläggas och göra det till sitt eget. Flertalet buskar och träd planterade på tomten under 2022. Tomten är avverkad och anlagd med gräsytor samt utfyllnad av bergkross och makadam. Förberett för betongplatta med markduk, bergkross och makadam samt dränering runtom. Det finns också ett äldre fritidshus med litet kök och vedspis, två sovhytter och indragen el. Garagetält samt container ingår i köp. Brunn finns nyligen anlagd och en vattenutkastare finns i närheten som sköts av samfälligheten. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. OBS! Infart från väg 549 ej från Odlarstigen se skyltning.

  • Plus
Aspvägen 33, Vårsta, Botkyrka kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Aspvägen 33, Vårsta, Botkyrka kommun, bild 2
Aspvägen 33, Vårsta, Botkyrka kommun, bild 3

Aspvägen 33

Radhus
Vårsta, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Tumba
3 995 000 kr
119 + 2 m²
5 rum
418 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och välplanerade bostad på Aspvägen 33. Perfekt för familjen med två fräscha badrum, tre till fyra sovrum, kök, vardagsrum med braskamin och tvättstuga samt goda förvaringsutrymmen i form av kattvindar och garderober. Stor tomt med rejäl framsida och plats för flera bilar. Stor och insynsskyddad baksida som gränsar mot skogen. Till huset hör en carport, två altaner, separat relaxdel med bastu, stort förråd samt möjlighet att parkera flertalet bilar. Bostaden är besiktad och ni tar del av alla önskade dokument på plats alternativt digitalt under "Dokument & länkar”. (Dolda fel försäkring tecknas i samband med tillträde) Kedjehuset är beläget på en lugn och trivsam gata. Barnvänligt område med närhet till natur, badsjö och skola. I Vårsta finns affär, pizzeria och kommunikationer. Nära gångavstånd till Vårsta centrum och buss. Bussar åker till Tumba, där har du flera butiker och restauranger, men även tillgång till pendeltåg som tar dit till Stockholm city på ca 25 minuter.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 4