Fastighetsbyrån Tyresö

Fastighetsbyrån Tyresö

Mäklare

Njupkärrsvägen 46, Centrala Tyresö, Tyresö kommun

Njupkärrsvägen 46

Lägenhet
Centrala Tyresö, Tyresö kommun
Fastighetsbyrån Tyresö

2 095 000 kr

76,5 m²

2 rum

5 032 kr/mån

27 386 kr/m²

Välplanerad gavel 2: a med stor uteplats i fritt läge mot skogsdunge. Här kommer du kunna avnjuta solen under större delen av dagen. Här får du stora ytor och gott om förvaring. Stilfullt kök med köksö och rymlig matplats. Stort vardagsrum med gott om plats för soffgrupp samt utgång till den härliga uteplatsen. Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och skrivbordshörna. Från sovrummet nås även en klädkammare. Helkaklat stilrent badrum med badkar och golvvärme. Om så önskas kan lägenheten göras om till en 3: a. Hsb brf Bergfoten är en välskött förening som har gjort flera stora renoveringar under åren bland annat renoverat taken, renoverat tvättstugorna samt installerat säkerhetsdörrar i alla lägenheter. Föreningen har en låg skuldsättning och välskött ekonomi. Föreningen satsar väldigt mycket på trivsel och har en tennisbana där det även är uppritat för basketplan, badminton och bandy. I port 94 finns en övernattningslokal som kan hyras. I port 62 finns bastu och gym. I port 64 finns det snickerilokal. Föreningen har även extra förråd som går att hyra. På varje gård finns det också ett miljöhus. På föreningens gårdar finns även lek- och grillplatser. Lägenheten har ett centralt och lugnt läge nära till bra kommunikationer till Gullmarsplan och Centrala Stockholm. Promenadavstånd till Tyresö centrum, flertalet skolor och förskolor. För de allra minst finns lekplatser i området. I närområdet finns också golfbana, rackethall, simhall, flera gym och bowlinghall. För mer info om denna välplanerade lägenhet kontakta ansvarig mäklare. Väntar du för länge kanske någon annan hinner före.

 • Plus
 • Uteplats
Sikvägen 33 , Centrala Tyresö, Tyresö kommun

Sikvägen 33

Lägenhet
Centrala Tyresö, Tyresö kommun
Fastighetsbyrån Tyresö

2 790 000 kr

80 m²

3 rum

5 006 kr/mån

34 875 kr/m²

Välplanerad 3:a i lugnt och trevlig läge på Sikvägen. Här kommer du kunna njuta av solen på den mysiga balkongen under större delen av dagen och kvällen. Ljust och trevligt kök i bra skick och med stor matplats, vardagsrum med utgång till balkong, två rymliga sovrum, klädkammare och stambytt badrum med tvättmaskin. Supermysig balkong i perfekt sydvästläge. Möjlighet finns att ändra planlösningen så att man får ett till sovrum där matplatsen är idag. Lägenheten är renoverad 2012 med nytt kök, stambytt badrum och nya ytskikt i större delen av lägenheten. Trivsam och trygg trappuppgång med bra gemenskap och en av föreningens tvättstugor i porten. Välskött förening som har gjort flera stora renoveringar under åren bland annat stambyte, bytt fönster och renoverat tvättstugorna. I föreningen finns det bastu, övernattningslägenhet, grovsoprum och två tvättstugor. Föreningen har en god ekonomi och satsar väldigt mycket på miljö samt trivsel. För seniorerna finns det även möjlighet att bli medlem i Seniorklubben Fiskarna. Tyresö Centrum är en vacker och naturskön oas endast 20 minuter från Stockholm City. Här finns vacker natur, goda kommunikationer och all service ni behöver. Under rusningstid går även direktbussar till Stockholm C. Golfbana och Alby Friluftsgårds löparspår och utegym ligger i närområdet.

 • Balkong
 • Hiss
Pärlröksgången 70, Krusboda, Tyresö kommun

Pärlröksgången 70

Lägenhet
Krusboda, Tyresö kommun
Fastighetsbyrån Tyresö

2 950 000 kr

67,5 m²

2.5 rum

3 891 kr/mån

43 704 kr/m²

Varmt välkommen till Pärlröksgången 70 och denna välplanerade 3:a med stor solig uteplats med sol större delen av dagen. Rymlig kök med matplats för 4-6 personer, vardagsrum med stora fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp, två sovrum och badrum med tvättdel. Praktiskt stort förråd i anslutning till uteplatsen. Lägenheten är från början en 2:a och har byggt om nyttjas idag som en 3:a. Alby friluftsområde ligger på promenadavstånd med fin badstrand, natur och motionsspår mm. Buss till Gullmarsplan ca 25 min. Här bor du i en välskött aktiv förening som satsar på att få ner driftkostnaderna. Populära Krusboda är perfekt för barnen med de bilfria innergårdarna och med närhet till Krusbodabadet, skola och förskola. För mer info kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

 • Plus
 • Uteplats
Granitvägen 25B, Centrala Tyresö, Tyresö kommun

Granitvägen 25B

Lägenhet
Centrala Tyresö, Tyresö kommun
Fastighetsbyrån Tyresö

1 995 000 kr

45 m²

1.5 rum

2 888 kr/mån

44 333 kr/m²

Välplanerad lägenhet med stor och inhägnad altan i härligt sydvästläge med fri utsikt över naturen. Fint skick i bostaden med modernt kök, stambytt och renoverat duschrum, vardagsrum, sovalkov samt klädkammare. Uteplatsen ger goda möjligheter för sociala sammanhang. Tillgång till barnvagnsrum och cykelrum samt tvättstuga. Till lägenheten hör ett källarförråd. Lugnt läge och närhet till bussar, skolor, förskolor och Tyresö C. Varmt välkomna för mer information!

 • Uteplats
Videvägen 52, Tyresö Strand, Tyresö kommun

Videvägen 52

Lägenhet
Tyresö Strand, Tyresö kommun
Fastighetsbyrån Tyresö

4 995 000 kr

164,8 m²

5 rum

8 151 kr/mån

30 309 kr/m²

Varmt välkomna till Videvägen 52 och detta unika boende i Tyresö Strand. Här får du spännande arkitektur och townhouse-känsla. Här bor du nära bussar till stan och ändå nära skärgård och natur. Radhuset ligger fint placerat med ett insynsskyddat läge med egen uteplats och balkong i söderläge. Radhuset är i 3 plan och har två entréer. Möjlighet till garageplats finns. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Boendet har fantastiskt läge med närhet till det mesta: -En minut från huset går direktbussar till Gullmarsplan (ca 25 min) och Sthlm city (ca 30 min) och resten av Tyresö och Haninge. -Gångavstånd till Strandbadet med båtbryggor och badplatser samt till Öringesjön. -Precis bakom radhuset ligger skogen som tar dig ner till Uddby gård och friluftsområde. -Gångavstånd till Tyresö slott, Strandtorget med förskola, grundskola, livsmedelsaffär, restauranger. Bostadsrättsföreningen är en äkta förening och har bland annat hyresintäkter från lokaler där välrenommerade Capio har vårdcentral. Föreningen har en mysig och barnvänlig innergård. I föreningen finns också barnvagns- och cykelförråd samt källsorteringsrum. Radhuset är byggt i tre plan. Det nedre planet har ingång från Videvägen och kan användas som uthyrningsdel eller generationsboende. Här finns ett stort allrum och förråd (förberedd för bastu), tvättstuga samt badrum med wc. Vid entrén mot Videvägen finns en mindre uteplats i soligt läge. Från allrummet leder en trappa upp till plan två som har entré från innergården med egen uteplats. Här ligger köket och vardagsrummet i öppen planlösning med stora fönster mot Videvägen och mot innergården vilka ger underbart ljusinsläpp. Vid köket finns en halldel med plats för avhängning av kläder samt ytterligare ett badrum med wc Radhusen har genomgående ekparkett och vita väggar som skapar enhet och rymd. Vid köket finns en halldel med plats för avhängning av kläder. På plan tre finns 3 st sovrum och ett ytterligare WC.

 • Balkong
 • Uteplats
Siklöjevägen 14, Centrala Tyresö, Tyresö kommun

Siklöjevägen 14

Lägenhet
Centrala Tyresö, Tyresö kommun
Fastighetsbyrån Tyresö

2 495 000 kr

90 m²

3 rum

6 626 kr/mån

27 722 kr/m²

Välplanerad lägenhet i gavel med vackert ljusflöde i bostaden och inglasad balkong. Här finns ett vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats, vilket ger goda möjligheter för sociala sammanhang. Vidare finns ett badrum, två sovrum, ett hobbyrum med fönster som med fördel kan nyttjas som barnkammare. Bekvämt boende med närhet till Tyresö Centrum och kommunikationer. P-plats finns att tillgå i mån av plats. Varmt välkomna för mer information!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6