Mäklare Marcus Nyberg

Marcus Nyberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Bäckebovägen 15, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Bäckebovägen 15

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

2 200 000 kr

113 m²

5 rum

1 043 m² tomt

Välkommen till Bäckebovägen 15! Nu kan vi presentera en klassisk familjevilla med ypperligt hörnläge. Med totalt 199 kvadratmeter till förfogande finns det gott om plats för hela familjen. Här finns tre bra sovrum på entréplan, källare med gillestuga och värdefulla förvaringsutrymmen samt vidbyggt garage. Lummig och insynsskyddad trädgård och trevlig uteplats som nås från vardagsrummet. Garage håller bilen frostfri om vintern. Bo tryggt i ett lugnt och barnvänligt område utan genomfartstrafik, närhet till fina naturupplevelser och aktiviteter på Lassalyckan, sim- och sporthallen samt med bekvämt promenadavstånd till skola och förskola. Varmt välkommen att boka in dig för visning! ----- Var förberedd inför kommande visning - äger du ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri muntlig värdering? Ta kontakt med Marcus Nyberg på 0720 611 005 eller epost [email protected] för att boka en tid.

  • Uteplats
Smörsoppsgatan 16, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Smörsoppsgatan 16

Tomt
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

5 404 785 kr

1 220 m² tomt

Tomt 2 är på 1220 kvm. På denna tomt visualiserar vi ett Villa Nidingen men du kan du välja mellan både Villa Nolvik, Stenskär, Vinga, Lindö och Hällevik. På Bergsäter i Ulricehamn växer det fram ett tryggt villaområde med fantastiska naturområden och ett aktivt fritidsliv som granne. Vår första etapp Kvarter Granithöjden består av 7 generösa tomter. För att underlätta för dig i ditt husval har vi utifrån tomternas förutsättningar, våra erfarenheter och önskemål från er intressenter tagit fram olika husförslag. Besök vår projektsida för mer information om området, den uppdateras löpande där du alltid kan ta del av den senaste informationen! https://bergsaterulricehamn.se/?utm_campaign=bergsater&utm_source=apsis&utm_medium=email

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Smörsoppsgatan 11, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Smörsoppsgatan 11

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

5 400 770 kr

141 m²

6 rum

1 252 m² tomt

Välkommen till tomt 6 i Kv.Granithöjden i Bergsäter. Tomten är på 1252 kvm. Här visualiserar vi ett Villa Sandö med dubbelgarage, men valet är ditt, du kan du välja mellan både Villa Nolvik, Vallda, Lycke, Nidingen, Vinga och Lindö. På Bergsäter i Ulricehamn växer det fram ett tryggt villaområde med fantastiska naturområden och ett aktivt fritidsliv som granne. Vår första etapp Kvarter Granithöjden består av 7 generösa tomter. För att underlätta för dig i ditt husval har vi utifrån tomternas förutsättningar, våra erfarenheter och önskemål från er intressenter tagit fram olika husförslag. Besök vår projektsida för mer information om området, den uppdateras löpande där du alltid kan ta del av den senaste informationen! Är detta något för dig? Kontakta mäklaren för mer information. https://bergsaterulricehamn.se/?utm_campaign=bergsater&utm_source=apsis&utm_medium=email

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Bergsäter, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Bergsäter

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

4 457 885 kr

155 m²

7 rum

1 299 m² tomt

Säljstarten är igång för den första etappen Kv.Granithöjden i Bergsäter. Vår första etapp Kvarter Granithöjden innefattar 7 generösa tomter intill vad som kommer bli ett parkområde. För att underlätta för dig i ditt husval så har vi utifrån tomternas förutsättningar, våra erfarenheter och önskemål från er intressenter tagit fram 9 valbara husmodeller för första etappen. På Bergsäter planeras det nu för ett nytt bostadsområde. Här vill vi skapa ett tryggt villaområde med fantastiska naturområden och ett aktivt fritidsliv som granne. Här får du tid med livet. För att underlätta för dig i ditt husval så har vi utifrån tomternas förutsättningar, våra erfarenheter och önskemål. Här finns något för alla! Besök vår projektsida för mer information om området, den uppdateras löpande där du alltid kan ta del av den senaste informationen! https://bergsaterulricehamn.se/ Vill du vara med på en spännande resa mot en ny bostad? Anmäl ditt intresse redan idag och få löpande information om projektet.

  • Nybyggnadsprojekt
Kölingared 105, Kölingared, Ulricehamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kölingared 105

Villa
Kölingared, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

1 195 000 kr

220 m²

12 rum

6 721 m² tomt

Välkommen till Kölingareds gamla skola och möjligheternas fastighet! Nu finns en unik möjlighet att bli ägare av ett fantastiskt hus med stora ytor, högt i tak och oändlig potential. Den gamla skolan byggdes 1898 och tjänade under många år som bygdens skola. Här finns idag hela tolv rum fördelat på två våningsplan. Den nyare skolbyggnaden byggdes på 70-talet och har skolsalarna intakta, här kan man enkelt föreställa sig dåtidens skolmiljö. Efter att skolan lades ner har byggnaden använts för olika verksamheter och på senare år som garage och lager. Detta är en fastighet som behöver upplevas på plats - varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Visar alla 5