Fastighetsbyrån Upplands Väsby

Fastighetsbyrån Upplands Väsby

Mäklare

Kavallerigatan 93, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Kavallerigatan 93

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

2 295 000 kr

79 m²

3 rum

4 316 kr/mån

29 051 kr/m²

Här öppnar du dörren till ett mycket smakfullt och genomarbetat hem där ingenting saknas. På Kavallerigatan 93 ligger denna ljusa lägenhet där allt är modernt. Här disponerar du en yta om 79 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. Här märks det på en gång att det har funnits en tanke bakom varje kvadratmeter. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras enbart på den senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Lövstavägen 23, 4 tr, Runby, Upplands Väsby kommun
 • Idag kl 17:00

Lövstavägen 23, 4 tr

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

1 445 000 kr

29 m²

1 rum

2 165 kr/mån

49 828 kr/m²

Bra läge högst upp i huset med hiss. Balkong i fritt läge nära skogen med löpspår ända ner till Kairobadet.

 • Plus
 • Hiss
Ägirvägen 22, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun
Ägirvägen 22, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun, bild 2
Ägirvägen 22, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun, bild 3

Ägirvägen 22

Radhus
Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

4 495 000 kr

130 m²

4 rum

225 m² tomt

Detta trevliga, insynsskyddade och fina huset med uteplatsen som hör till detta hus är någonting utöver det vanliga. Här erbjuds bland annat lättmöblerade ytor, plats för matbord och stolar och plats för soffgrupp. Ett smart planerat och mycket trivsamt hem med en 225 kvadratmeter stor tomt där både barn och vuxna trivs.

 • Premium
 • Uteplats
Drabantgatan 11, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Drabantgatan 11

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

1 495 000 kr

33 m²

1.5 rum

2 827 kr/mån

45 303 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en väldisponerad 1,5a på våning 1 av 4 med en stor uteplats! Denna bostad ligger centralt i Upplands Väsby ett stenkast till Väsby centrum och nära till Upplands Väsby station. Bostaden präglas av stilrena materialval och det erbjuds gott om förvaring. Här bor du med närhet till all möjlig service och du bor med gångavstånd till de bästa utbudet av kommunikationer. Det finns även tillhörande förråd. Här kommer ni att bo så centralt som man kan göra, med city känsla och endast ett stenkast från Upplands Väsby Centrum med all tänkbar service!, närbutiker och Väsby station. Utöver det centrum nära läget finns här även de mesta du kan önska dig i form av en aktiv fritid. Idrottsanläggningen Vilundaparken har ett brett utbud av aktiviteter så som ishall, sporthall, gym och simhall. Kommunen har även ett rikt naturliv med många smultronställen med grönområden, vandringsleder och sjöar. Utmärkt pendlingsläge, i Upplands Väsby finns goda kommunikationer i form av bussar och pendeltåg. Pendeltågsstationen ligger endast några minuter från porten och tar dig enkelt in till city eller Uppsala på ca 30 min. För att inte tala om närheten till resten av världen, på ca 8 minuter tar du dig smidigt ut till Arlanda. Den bilburna har E4:an några minuter bort. Kommunen har ett flertal skolor och förskolor. Ett stenkast bort ligger det kreativa kunskapscentret Messingen med bland annat kulturhus, gymnasieskola och musikskola samt Internationella engelska skolan. Välkommen på visning! Passa på att anmäla er till en privatvisning och missa inte chansen till denna fantastiska bostad!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Herrgårds­vägen 95, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Herrgårds­vägen 95

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

950 000 kr

20 m²

1 rum

1 502 kr/mån

47 500 kr/m²

RING FÖR ATT BOKA PRIVATVISNING! På Herrgårdsvägen 95 låter vi hälsa er välkomna till detta mysiga krypin på kvadratsmarta 20 kvm. Den här bostaden är perfekt för studenten, förstagångsköparen eller för singelhushållet som samtliga önskar bo med en låg boendekostnad, med ett centralt läge och med en modern standard. Bostaden har genomgått en renovering under 2020 då ett nytt kök sattes in och fräscha ytskikt fick beklä väggar och golv. Här finns också en inbjudande hall med avhängningsyta innanför ytterdörren samt ett helkaklat duschrum med klinkergolv. Här bor ni i en trygg förening med god ekonomi och med närhet till både grönområden, natursköna stadsparker, Väsby centrum, restauranger, mysiga cafeér, gym och pendeltågsstationen. På fastighetens baksida kan boende njuta av den trevliga trädgårdsytan under soliga dagar. Från Väsby pendeltågsstation når ni Uppsala och Stockholm City på ca 25 minuter samt Arlanda på ca 8 minuter.

Sundsborgsvägen 118, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
 • Idag kl 18:00
Sundsborgsvägen 118, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 2
Sundsborgsvägen 118, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 3

Sundsborgsvägen 118

Villa
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

6 495 000 kr

143 m²

7 rum

709 m² tomt

I ett fint lugnt villaområde ligger denna rymliga villa med totalt 5 sovrum. I markplan har du ett allrum, två sovrum, stor tvättstuga, badrum och hobbyrum. På övre plan hittar du ytterligare 3 sovrum, badrum, köket och ett stort härligt vardagsrum där du även får plats med matsalsmöbler. Här finns både en uteplats och balkong att njuta av solen på. Rymligt garage och ett asfalterad uppfart med plats för flera bilar.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Husarvägen 3 , Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Husarvägen 3 , Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Husarvägen 3 , Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Husarvägen 3

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

2 295 000 kr

77 m²

3 rum

4 817 kr/mån

29 805 kr/m²

Välkommen till Centrala Väsby och denna trerummare om 77 kvadratmeter. Bostaden, som är i utmärkt skick, är välplanerad och charmig och har fräscha ytskikt. Det är dessutom en modern lägenhet med utmärkt planlösning. En inbjudande och lättmöblerad hall med inbyggda garderober skapar ett positivt första intryck av denna lägenhet som i övrigt rymmer ett stort och öppet kök, två sovrum samt ett öppet vardagsrum med stora, lättmöblerade ytor och generösa sällskapsytor. Här hittar man även ett fint badrum med duschvägg, tvättmaskin, handdukstork, badrumsskåp och toalett. HSB Brf Hackspetten är en välskött förening med god ekonomi. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, replokal, lekplats och cykelrum. Här bor du centralt och familjevänligt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, skolor och bra kommunikationer. Fin innergård ligger precis runt hörnet, Vilunda vallen en kort promenad bort och Upplands Väsby centrum nås nästan lika enkelt. En familjebostad med ett perfekt läge i hjärtat av Centrala Väsby.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bondmoragatan 5, Runby, Upplands Väsby kommun

Bondmoragatan 5

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

7 000 000 kr

139 m²

5 rum

3 967 kr/mån

50 360 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS*** KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING 073 503 80 67! ANMÄLAN KRÄVS INFÖR VISNING! Anmälan krävs för att komma på visning. Detta görs till [email protected] till 073-503 80 67 eller via hemsidan. I populära och barnvänliga Eds allé finns nu denna fina familjevilla i bostadsrättsform! Varmt välkommen till populära Eds Allé och detta fantastiska bostadsrätts fristående hus, helt nybyggt fr 2018 med egen tomt om 480 kvm och carport! Med stora sociala och öppna ytor på nedre plan samt privata delar med sovrum och allrum på övre plan. Badrum finns på båda planen! Trevlig tomt med trädäckad uteplats samt carport om 9 kvm med förråd. Alla vitvaror/elektronik har 5-års garanti som gäller till 2023-03. I ditt nya hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum finns gott om gemensamma ytor för familjen. Här bor du fem minuter från Mälaren och nära två av områdets gemensamma lekparker. Direkt från gatan når du den separata groventrén som leder dig in i tvättstugan och vidare in i köket. Från ditt generösa vardagsrum kliver du rakt ut på altanen där det finns gott om rum för utemöblerna. Bakom häckarna på din nya uteplats väntar en av grannskapets gemensamma lekparker, här är det alltid nära till lek. Tomtstorlek: 480 m²

 • Uteplats
Genvägen 2 A, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Genvägen 2 A, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Genvägen 2 A, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Genvägen 2 A

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

1 995 000 kr

54 m²

2 rum

3 382 kr/mån

36 944 kr/m²

Välkommen till denna tvåa med mycket centralt, attraktivt och ostört läge på populära, pulserande och trevliga Genvägen. En ljus, luftig och hemtrevlig lägenhet med generös takhöjd, stora fönster och mycket dagsljus. Hemtrevlig, stilren och välplanerad lägenhet från funkiseran med mycket centralt, attraktivt och lugnt läge i populära, trendiga och snabbväxande Centrala Väsby. Här bor du på 54 kvadratmeter fördelade på två rum och kök, med närhet till såväl Väsby station, Centralvägen med dess utbud av restauranger, cafeér och butiker som Väsby centrum, Messingen gymnasium & bibliotek, Väsby idrottsanläggning och Medley simhall. Optimal bostad för ett par eller dig som vill ha nära till allt! Brf Vilunda-borgen är en välskött, solid och lågt belånad förening med god ekonomi, låga avgifter och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, cykelrum, grillplats, grovsoprum, en trevlig innergård och soprum. Läget i Centrala Väsby lämnar ytterst lite att önska för en familj som har höga krav på sitt boende. Väsby station, Centralvägen med dess utbud av restauranger, cafeér och butiker ligger runt knuten och en kort promenad bort hittar man även Väsby centrum, Messingen gymnasium & bibliotek, Väsby idrottsanläggning och Medley simhall. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vallvägen 1A, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Vallvägen 1A

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

1 295 000 kr

18 m²

1 rum

1 109 kr/mån

71 944 kr/m²

Ljus och charmig enrummare på populära, trevliga och trivsamma Vallvägen. Här bor du centralt med kollektivtrafik, skola, köpcentrum och matbutik alldeles runt hörnet. Välkommen på visning!

 • Plus
 Edsby Allé 8, Runby, Upplands Väsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Edsby Allé 8

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

1 895 000 kr

55 m²

2 rum

3 857 kr/mån

34 455 kr/m²

Letar du efter ett hem i perfekt skick där du bara kan koppla av och bo bra har du kommit helt rätt. På Edsby Allé 8 ligger denna ljusa lägenhet med sällsynt charm. Här disponerar du en yta om 55 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. De välplanerade ytorna gör det här till ett hem som man trivs i. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras enbart på den senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Indirekt nettoskuld 729 598,499 kr

 • Plus
 • Hiss
Sommarvägen 28c, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun

Sommarvägen 28c

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

1 995 000 kr

56 m²

2.5 rum

3 119 kr/mån

35 625 kr/m²

Här finner du en bostad i gott skick som har något för de allra flesta. På Sommarvägen 28c ligger denna ljusa lägenhet där allt är modernt. Här disponerar du en yta om 56 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. De välplanerade ytorna gör det här till ett hem som man trivs i.

 • Balkong
 • Hiss
Björkvallavägen 64, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Björkvallavägen 64

Radhus
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

4 495 000 kr

132 m²

4 rum

390 m² tomt

Fint gavelradhus centralt i Väsby! På trevliga Björkvallavägen centralt i Väsby finner man detta fina radhus i gavelläge. Huset har den perfekta tomten för barnfamiljen där det inbjuds till mycket lek och bus. För den som trivs med den värmande solen är altanen i söderläge en ljuvlig plats. Inbjudande och lummig. Föredrar du lite svalare väljer du den främre altanen. Det här är en modern bostad som håller hög standard rakt igenom. Längtar du efter att flytta in i ett hem i utmärkt skick där du inte behöver åtgärda någonting kan den här bostaden vara helt rätt. Här bor du centralt, familjevänligt och lugnt med närhet till skola, restauranger, tågstation, bra kommunikationer och köpcentrum. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Holmvägen 34, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Holmvägen 34

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

1 895 000 kr

62 m²

2 rum

4 242 kr/mån

30 565 kr/m²

Perfekt planerade 62 kvm i de centrala delarna av Upplands Väsby. I föreningen HSB Brf Hackspetten, en av Upplands Väsbys lägst belånade föreningar, kommer ni kunna bo med en trygg och stabil boendeekonomi i många år framöver! Genomgående fin planlösning där köket är delvis renoverat. Övriga ytskikt är i välhållet skick och med möjlighet till att skapa sitt eget drömboende. Fin balkong med gott om solchanser! Stora renoveringar är genomförda i byggnaden som stamrenovering av fastighet (relining) och nyinstallerade hissar. Centralt läge i en av Upplands Väsbys äldsta och mest stabila HSB-föreningar med gångavstånd till butiker och kommunikationer.

 • Balkong
 • Hiss
Bryggerivägen 1B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bryggerivägen 1B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Bryggerivägen 1B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Bryggerivägen 1B

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

3 200 000 kr

81 m²

3 rum

4 874 kr/mån

39 506 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS*** KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING 073 503 80 67! Nyproducerade lägenheter blir alltmer populära och det är lätt att förstå varför – det är så bekvämt och bekymmersfritt det kan bli. Stor & ljus 3:a högst upp i huset med fantastisk utsikt! Välkomna till denna ljusa och varma lägenhet centralt i Upplands Väsby. Här har man en smart och yteffektiv planlösning bestående av två sovrum, stort badrum, kök, vardagsrum och en stor balkong. Det stora och ljusa vardagsrummet ansluter på ett naturligt sätt till köket där den generösa matplatsen ger gott om plats att duka upp en härlig middag till hela familjen. Från vardagsrummet nås balkongen som har utsikt över hustopparna och bort mot skog och grönområden. Badrummet är så klart helkaklat med badkarshörna samt tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk och förvaring i form av överskåp. På Bryggerivägen 1 B kommer du att bo med ett bekvämt gångavstånd till det mesta - restauranger, caféer, matbutiker, gym och Väsby Centrum med ett stort utbud av butiker och service. På några minuters gångavstånd ligger Väsby Station med bussar och pendeltåg till såväl Stockholm City som Arlanda och Uppsala. Boka gärna PRIVATVISNING via ansvarig mäklare Orhan Aydin 073-503 80 67!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sommarvägen 15A, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
 • Sön 12 feb kl 12:00

Sommarvägen 15A

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

2 150 000 kr

64 m²

2 rum

3 394 kr/mån

33 594 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS - KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING 0709880720** Här öppnar du dörren till ett fint och välskött hem som går utmärkt att flytta in i precis som det är. På Sommarvägen 15A ligger denna ljusa lägenhet med helt oemotståndlig charm. Här disponerar du en yta om 64 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. Här bor du i en optimalt planerad lägenhet där varje kvadratmeter känns genomtänkt.

 • Plus
Tegelvägen 1A, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Tegelvägen 1A

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

2 250 000 kr

43 m²

2 rum

3 004 kr/mån

52 326 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS*** KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING 073 503 80 67! Välkommen till en attraktiv adress i centrala Upplands Väsby! Superbra läge i nyproduktion skick med gott om förvaringsmöjligheter, stort sovrum med skjutdörrs garderob, badrum och ett kök och vardagsrum med öppen planlösning. Bostaden är 43 kvm optimalt planerad och har en stor balkong om 9 kvm med kvällssol! I föreningen finns förråd i källare, möjlighet till garageplats, innergård med grillplatser, lek för de små och gångavstånd till pendeltågstation och närbutiker. I hjärtat av centrala Väsby ligger denna inbjudande och rymliga tvåa med balkong i ett av föreningens finaste lägen. Med ett trevligt läge och härligt ljusflöde får man här ett riktigt trivsamt boende. Genomgående ljusa ytskikt och en bra planlösning. Här bor man ett stenkast från kommunikationer, affärer och restauranger. Kvarteret Tegelbruket ligger mycket centralt och runt hörnet finner du både pendeltågsstationen och restauranger, på några minuters promenad når du även Väsby centrum. Husen varierar mellan 4-6 våningar och även i fasadfärg för att skapa ett levande intryck. I föreningen finns gemensam gård med grill, hiss, parkeringsgarage under husen och tillhörande förråd till varje lägenhet. Varmt välkommen på visning eller ring ansvarig mäklare Orhan Aydin - 073 503 80 67 för att boka en privatvisning! Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Optimusvägen 4B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Optimusvägen 4B

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

2 895 000 kr

77 m²

3 rum

4 813 kr/mån

37 597 kr/m²

Är du på jakt efter ett hem i fint skick där du bara kan flytta in och koppla av kan det här vara lägenheten för dig. På Optimusvägen 4B ligger denna ljusa lägenhet vars stilrena intryck hänger kvar hos alla som besöker den. Här disponerar du en yta om 77 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. De välplanerade ytorna gör det här till ett hem som man trivs i. Här bor du centralt med stenkast från Väsby station. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras enbart på den senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

 • Plus
 • Hiss
Ängsgröegatan 14, Runby, Upplands Väsby kommun

Ängsgröegatan 14

Radhus
Runby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

5 100 000 kr

140 m²

6 rum

6 245 kr/mån

36 429 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING 073 503 80 67! NYTT OCH MODERNT GAVELRADHUS MED VILLAKÄNSLA I FAMILJEIDYLL! Nu kan ni sluta leta, här har ni bostaden ni alltid drömt om! - Bli den första att bo i detta underbara radhus - Två stora vardagsrum - Stilrent och välplanerat hem - Bra kommunikationer Här bor ni med lyxen av ett helt eget radhus, med all bekvämlighet som kommer med att bo i en bostadsrättsförening. Köket från Ikea är stilrent och funktionellt, utrustat med varmluftsugn och induktionshäll, inbyggs mikro samt kyl/frys. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar ett socialt och välplanerat hem. Här rymmer ni både matplats samt soffgrupp. Badrummet är exklusivt med plattor på både golv och väggar. På nedervåningen finns en badrum med duschväggar och ett separat tvättrum. En trappa upp möts ni av ett till vardagsrum som är perfekt att använda som barnens vardagsrum. Generöst Manster Bedroom med med en stor walk in closet. Ytterligare två sovrum, utmärkt som barnrum eller hemmakontor. Badrummet på övervåningen är utrustat med badkar samt handfat med kommod. Huset genomsyras av ett otroligt ljus tack vare fönster i två olika väderstreck samt ljusa och harmoniska färger. Samtliga väggar är målade i naturvitt och på golvet ligger ett mattlackat ekparkettgolv. Till detta hus ingår en parkeringsplats utanför huset samt ett förråd på baksidan samt tomt om ca 286 kvm (se tomtfaktablad under dokument) Samtliga materialval hittar ni också under fliken dokument. Kontakta ansvarig mäklare för mer info! Orhan Aydin 073 503 80 67

 • Uteplats
Merkurigränd 50, Runby, Upplands Väsby kommun

Merkurigränd 50

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

1 850 000 kr

51 m²

2 rum

3 992 kr/mån

36 275 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS*** KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING 073 503 80 67! Mysig 2:a i markplan i naturskönt område med radhuskänsla. De välplanerade 51 kvm är genomgående välskötta med ljusa färgval, ett stilrent vitt kök och ett fint helkaklat badrum. Två stycken härliga uteplatser, varav en stor baksida med trall och gräsyta i västerläge. Till lägenheten hör en egen parkeringsplats med motorvärmare. Föreningen har även förmånliga gruppavtal tecknade för TV och bredband. Området bjuder på storslagen natur kring Edssjön och inte långt ifrån ligger Runby med dess tillgång till bär- och svampskogar, elljusspår, friluftsliv och badplatsen Kairo i Mälaren. I närheten finns förskolor på gångavstånd ligger Runby skola (F-9). Bussanslutning till pendeltåg och Väsby centrum. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning!

 • Uteplats
Trädgårdsvägen 2, Runby, Upplands Väsby kommun

Trädgårdsvägen 2

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

1 595 000 kr

32 m²

1.5 rum

2 295 kr/mån

49 844 kr/m²

Kontakta mäklare för privatvisning! Är du på jakt efter ett hem i fint skick där du bara kan flytta in och koppla av kan det här vara lägenheten för dig. På Trädgårdsvägen 2 ligger denna ljusa lägenhet med moderna detaljer, färgval och ytskikt. Här disponerar du en yta om 32 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på ett rum, rymligt sovloft och kök. Lägg där till lägenhetens stora altan så står du redo för sommarens grillkvällar. Det här är ett unikt hem vars motsvarighet är svår att hitta på dagens bostadsmarknad. Här välkomnas du till en ljus och modern lägenhet i genomgående fint skick. En unik etta med bra planlösning, generös takhöjd och mycket dagsljus. Här är det bara flytta in och börja trivas! Från vardagsrummet tar du klivet ut till den stora och mysiga uteplatsen som ger dig som boende utmärkta möjligheter att koppla av i solen. Här erbjuds lättmöblerade ytor och plats för soffgrupp.

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 21