Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Björn Olmats

Björn Olmats

Om mig

Med över 20 år som mäklare har jag samlat på mig gott om erfarenhet. Du är välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte. Jag vill alltid kunna leverera en mäklartjänst av högsta kvalitet där du kan räkna med största engagemang och tillgänglighet från min sida. Kunskap och trygghet är också ledord som jag jobbar efter och som resulterat i många återkommande kunder. Fastighetsbyrån står för den kvalitet, kunskap och etik som jag själv alltid jobbat efter!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hasselbacken 13, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Sön 5 maj
Hasselbacken 13, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Hasselbacken 13, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Hasselbacken 13

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
2 195 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 1/5
4 862 kr/mån
32 519 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostadsrätt belägen i HSB Brf Terrassen. Med en boyta på 67.5 kvadratmeter fördelat och omgjort till tre rum (det är en 2 rok lgh från början), erbjuder denna lägenhet en inglasad altan samt en fantastisk stor terrass som skapar en perfekt plats för avkoppling och sociala sammankomster. Belägen på första våningen i en byggnad från 1979 med garage i källaren. Området runt huset erbjuder bekvämligheter som närhet till affärer, restauranger och grönområden för härliga promenader. Detta ett perfekt hem för dig som vill bo centralt med bekvämligheter inom räckhåll. Välkommen till ditt nya boende!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Centralvägen 12, 2tr, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Centralvägen 12, 2tr, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Centralvägen 12, 2tr, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Centralvägen 12, 2tr

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
2 995 000 kr
113 m²
4 rum
vån 3/4
7 655 kr/mån
26 504 kr/m²

Välkommen på visning! Eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning! Ljus och unik hörnlägenhet om fyra rum och kök, med två badrum en stor, underbar och lummig balkong och mycket centralt och attraktivt läge i populära, pulserande och omtyckta kvarter. Här bor du alldeles intill köpcentrum, restauranger, bra kommunikationer, caféer och tågstation.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Herrgårdsvägen 81, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Herrgårdsvägen 81, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 81, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 81

Villa
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
5 250 000 kr
117 m²
5 rum
258 m² tomt

Ett fantastiskt tillfälle att förvärva ett sällsynt förekommande Eksjöhus med byggår 1999 i Centrala Väsby! Trevlig tomt med bästa solläge, två altaner och genomgående välhållet skick med bra planlösning. Bredband via fiber. Lugnt, barnvänligt och populärt samt beläget i en av Upplands Väsbys mest centrala delar men med ett väldigt ostört läge. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning!

 • Premium
 • Uteplats
Lövängsvägen 2, Hagängen, Upplands Väsby kommun
 • Budgivning pågår
Lövängsvägen 2, Hagängen, Upplands Väsby kommun, bild 2
Lövängsvägen 2, Hagängen, Upplands Väsby kommun, bild 3

Lövängsvägen 2

Lägenhet
Hagängen, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
800 000 kr
20 m²
1 rum
vån 1/3
2 329 kr/mån
40 000 kr/m²

Nytt pris! Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning! Välkommen till 20 smart planerade kvadratmeter! Ett boende med härlig "studio"-känsla. Detta är ett perfekt förstaboende eller för dig som pendlar och söker en övernattningslägenhet. Här bor du bekvämt med en låg boendekostnad. Lägenheten har genomgående stilrena och smakfulla materialval. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Tillfälle för dig som söker ett naturnära läge men ändå med bra pendlingsavstånd till Stockholm C - Arlanda (ca. 15 min) samt Uppsala. Helkaklat badrum som helrenoverades 2010/11. Gångavstånd till sjön Fysingen där det finns badplats med sandstrand samt grillplats! På väg ner mot badet passerar man Löwenströmska sjukhuset. Här finns vårdcentral och är man hungrig finns lunchrestaurang! Några få minuters promenad till tennisbana, utomhusgym samt basketplan. Närhet även till en liten jourlivs. Tillgång till p-plats precis utanför lägenheten. Även tillgång till balkong som nås via trappuppgången. Föreningen äger marken. Möjlighet till snabbt tillträde.

 • Premium
Husarvägen 14, 1tr, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Husarvägen 14, 1tr

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
2 150 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
5 775 kr/mån
27 922 kr/m²

Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning! Ljus och hemtrevlig trerummare på populära, omtyckta och trivsamma Husarvägen. Här bor du centralt, familjevänligt och attraktivt med skola, köpcentrum och bra kommunikationer alldeles runt hörnet. Lägenheterna på Husarvägen är precis klara med stambytet så badrummet är i nyskick! Välkommen på visning!

 • Balkong
Tolanvägen 64, 1tr, Odenslunda, Upplands Väsby kommun

Tolanvägen 64, 1tr

Lägenhet
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
1 600 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/2
4 426 kr/mån
34 043 kr/m²

Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning! En fint planerad 2:a i omtyckta Odenslunda. Öppet mellan kök och vardagsrum. Genomgående ekparkett i hela bostaden. Fönster finns från olika håll och ger bra med ljus. Här bor du i en bra förening med grönskande omgivning och närhet till det mesta. Är du på jakt efter ett hem i fint skick där du bara kan flytta in och koppla av kan det här vara lägenheten för dig. Här disponerar du en yta om 47 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. Här bor du i en optimalt planerad lägenhet där varje kvadratmeter känns genomtänkt.

 • Balkong
Dragonvägen 82, 1tr & NB, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Dragonvägen 82, 1tr & NB

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
1 450 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 2/5
2 332 kr/mån
42 029 kr/m²

Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning! En mycket välplanerad 1,5:a med låg avgift, byggår 2019. Här bor du i ett centralt läge i Riksbyggens nyproduktionsprojekt Ljuspunkten med fina faciliteter. Lägenheten är utrustad med allt du kan önska av en etta, ett ordentligt genomgående god standard på materialvalen och balkong i sydvästläge. Detta är lägenheten för dig som vill ha en rymlig etta praktiskt avdelat med en separat sovalkov, till alla lägenheter hör även ett vindsförråd. I föreningens byggnad finns garage, bilpool, stort cykelrum, gemensamhetslokal med plats för övernattning samt tre lokaler som hyrs ut externt. Ovan garaget finns trivsamma gemensamma ytor med pergola, grillplats, odlingslådor och soldäck. Föreningens byggnad har även blivit certifierad "Miljöbyggnad - Nivå silver". För dig som söker ett mycket centralt i Väsby är detta ett utmärkt val ett snabbväxande, populära och pulserande område är det lätt att trivas – i närområdet finns köpcentrum, bra kommunikationer, gym, tågstation och matbutik. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning!

 • Balkong
 • Hiss
Hagvägen 6C, 2tr, Runby, Upplands Väsby kommun

Hagvägen 6C, 2tr

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
995 000 kr
18 m²
1 rum
vån 2/3
1 615 kr/mån
55 278 kr/m²

Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning! Nu säljs en mysig 1:a med perfekt centralt läge och bra planlösning i Brf Runby-Ingrid. Stambytt o helkaklat duschrum (2007), låg avgift, fräscha ytskikt och endast några minuters gångavstånd till pendeltågsstation, matbutiker, restauranger och Väsby C. Flexibelt tillträde!

Visar alla 8