Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Karin Sökare

Karin Sökare

Om mig

Jag är oerhört tacksam för alla mina härliga kunder som rekommenderar mig, vilket har resulterat i flera fina utmärkelser genom åren. Det är ni som gör mitt jobb så roligt efter över 20 år i yrket och ett betyg på att jag gör något rätt😊. Ser även stora fördelar med att bo och verka i samma kommun där jag även är starkt engagerad i både föreningslivet och Väsby Promotion. Väsby är en expansiv kommun med en stor variation på boenden – allt från slott till ”koja”- insprängt i fin grönskande natur

Mäklarens försäljning på Hemnet
Runhällsgatan 17D, 1 tr, Fresta, Upplands Väsby kommun
 • Kommande

Runhällsgatan 17D, 1 tr

Lägenhet
Fresta, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
Pris saknas
69 m²
3 rum
vån 2/2
4 300 kr/mån

VISNING SÖN 8/10 kl 13.00-13.30! På Runhällsgatan 17D ligger denna ljusa gavellägenhet vars utmärkta planlösning skapar ypperliga förutsättningar att bo bra och bekvämt. Här disponerar du en yta om 70 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. Den fina balkongen ger utmärkta förutsättningar för både umgänge och avkoppling. Här tillbringar man mer än gärna varma dagar och ljumma kvällar.

 • Balkong
Hasselbacken 70, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande

Hasselbacken 70

Villa
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
3 995 000 kr
129 + 41 m²
250 m² tomt

Uppe på Hasselbacken ligger detta trevliga hus i helt fritt läge med bara skogen nedanför. Huset har en trevlig atriumgård som ger spännande ljusinsläpp men också möjlighet att göra en härlig trädgård eller varför inte en populär badtunna att njuta av helt insynsskyddad utifrån. Entrén har öppnats upp och ger gott om plats för förvaring. Rymligt, renoverat kök med plats för familj och vänner. Stort vardagsrum och två sovrum. Längsgående balkong att sitta och njuta av den fina utsikten i soligt sydvästläge! Badrum finns i båda plan varav en med bastu. Nedre plan finns även tvättstugan, en "snickarverkstad" och tre sovrum. Utgång till en stor trälagd altan med gott om plats för utemöblerna. Huset är uppvärmt med fjärrvärme. Perfekt läge invid naturen, paddelbanan, pendeltåget (blivande Stockholm Norr där tågen snabbt tar dig till city eller kanske Arlanda) och centrum på samma gång.

 • Balkong
 • Uteplats
Torpvägen 14, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
 • Kommande
Torpvägen 14, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Torpvägen 14, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Torpvägen 14

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
Pris saknas
81 m²
3 rum
vån 3/5
6 148 kr/mån

Trevlig lägenhet i gavelläge med två rymliga sovrum. Här har du en inglasad terrass i soligt söderläge som blir som ett extra rum! Lyxigt även med två våtrum med dusch i båda. Här finns även ett fint renoverat kök ca -06 med extra ljusinsläpp från gavelfönstret. Till lägenheten hör även ett stort förråd i samma våningsplan, förutom klädkammaren i lägenheten. Hiss finns ner till garaget.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vallvägen 1A, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande
 • Budgivning med BankID pågår

Vallvägen 1A

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
1 295 000 kr
18 m²
1 rum
vån 1/3
1 109 kr/mån
71 944 kr/m²

Ljus och charmig enrummare på populära, trevliga och trivsamma Vallvägen. Här bor du centralt med kollektivtrafik, skola, köpcentrum och matbutik alldeles runt hörnet. Välkommen på visning!

 • Plus

Visar alla 4