Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Orhan Aydin

Orhan Aydin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Holmvägen 5, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
 • Kommande
Holmvägen 5, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun, bild 2
Holmvägen 5, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun, bild 3

Holmvägen 5

Lägenhet
Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
2 450 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/7
4 761 kr/mån
27 528 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och snyggt renoverade 4:a (Möjlig 3:a) med låg avgift på 89 kvm på populära Holmvägen! Hela bostaden har genomgående fint skick med bland annat renoverad gäst wc, badrum och ytskikt med neutral färgsättning! Här är det bara är för er att flytta in och börja trivas. Bostaden har 2 balkonger med härligt sydvästläge och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Hiss och garage finns i huset!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Havregatan 13, Runby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande
Havregatan 13, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Havregatan 13, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Havregatan 13

Villa
Runby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
6 495 000 kr
129 + 7 m²
4 rum
446 m² tomt

BOKA GÄRNA PRIVATVISNINGAR RING ORHAN AYDIN - 073 503 80 67 FÖR ATT BOKA EN VISNING! På trevliga Havregatan 13 finner man detta fina och ljusa hus. Här njuter du av ett välplanerat hem där varje kvadratmeter känns genomtänkt. Ett ovanligt fint och välskött hem som har något även för den mest kräsne. Kliv in i detta hus och upptäck ett yteffektiva hem med stilrena detaljer och materialval. Här erbjuds du ett ljust boende där ingenting behöver göras eller fixas. Huset har Energiklass B vilket innebär att du kan ansöka om Grönt Bolån! Eds allé är en perfekt plats för familjer som vill njuta av natur och friluftsliv – här finns stora grönområden för promenader och löprundor, fina sjöar med badplatser och lantlig idyll runt knuten. Med Väsby centrum på promenadavstånd, är det ändå aldrig långt till butiker, service och goda kommunikationer.

 • Premium
 • Uteplats
Stallgatan 4B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande
Stallgatan 4B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Stallgatan 4B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Stallgatan 4B

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
2 195 000 kr
76 m²
3 rum
vån 4/7
4 505 kr/mån
28 882 kr/m²

Passa på att anmäla er till en privatvisning och missa inte chansen till denna fantastiska bostad! Välkommen till en härligt planerad bostad på våningsplan 4 av 7! I kombination med ett riktigt bra läge och med centrumkärnan runt knuten är detta en lägenhet att trivas i. Väl inne i lägenheten möts man av ljus och värme tack vare den öppna och mycket trevliga planlösning som erbjuds. Lägenheten har fönster från olika väderstreck, är i mycket bra skick och har enhetligt golv och harmonisk väggkulör. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt har bostaden en härlig balkong i sydväst med fantastisk solläge. Två stora sovrum och ett badrum. Här kommer ni att bo så centralt som man kan göra, med city känsla och endast ett stenkast från Upplands Väsby station, närbutiker och Väsby Centrum med all tänkbar service! Från ditt nya hem är det gångavstånd till Väsby station med bussar samt tåg och pendeltåg till Stockholms C, Arlanda och Uppsala. Väsby Centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och övrig service finns också en kort promenad hemifrån. Skola och förskola finns i närområdet. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Herrgårdsvägen 37, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande

Herrgårdsvägen 37

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
2 495 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 619 kr/mån
26 684 kr/m²

Perfekt planerad och rymlig fyrarummare på populära, trygga och omtyckta Herrgårdsvägen. Här bor du centralt och attraktivt med busshållplats, köpcentrum, lekparker, skola och fotbollsplan alldeles runt hörnet. Välkommen på visning!

 • Balkong
Ringvägen 9, Runby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande
Ringvägen 9, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Ringvägen 9, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Ringvägen 9

Villa
Runby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
6 495 000 kr
213 + 32 m²
7 rum
819 m² tomt

Välkommen till denna rymliga tvåplansvilla med naturnära, familjevänligt och attraktivt läge på fridfulla, omtyckta och trivsamma Ringvägen. Ett välplanerat och hemtrevligt hus med bra planlösning, öppen spis och sociala ytor. Här kan du njuta av en välskött, lättskött och rogivande trädgårdstomt och en stor, mysig och insynsskyddad uteplats.

 • Premium
 • Uteplats
Herrgårdsvägen 33, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande
Herrgårdsvägen 33, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 33, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 33

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
1 950 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
5 128 kr/mån
26 351 kr/m²

Återigen kan vi presentera en väldigt omtyckt 3:a med balkong i bra läge på Herrgårdsvägen. I föreningen HSB Brf Herrgården, en av Upplands Väsbys lägst belånade föreningar, kommer ni kunna bo med en trygg och stabil boendeekonomi i många år framöver! Denna lägenhet är i genomgående fräscht skick med bland annat fint kök, ekparkett på golv, ljusa väggar, helkaklat badrum med tvättmaskin och gott om förvaring. I övrigt erbjuder lägenheten smart förvaring bakom skjutdörrar i både sovrum och hall. Stora renoveringar är genomförda som fönster- och elbyte. I föreningen finns bekvämligheter som gym, tvätthall för bil, tvättstugor, relaxavdelning med bastu med mera. Centralt läge i en av Upplands Väsbys äldsta och mest stabila HSB-föreningar med gångavstånd till butiker och kommunikationer. OBS! Mer bilder inom kort!

 • Premium
 • Balkong
Bryggerivägen 1B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande
Bryggerivägen 1B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Bryggerivägen 1B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Bryggerivägen 1B

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
3 200 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/4
4 874 kr/mån
39 506 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS*** KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING 073 503 80 67! Nyproducerade lägenheter blir alltmer populära och det är lätt att förstå varför – det är så bekvämt och bekymmersfritt det kan bli. Stor & ljus 3:a högst upp i huset med fantastisk utsikt! Välkomna till denna ljusa och varma lägenhet centralt i Upplands Väsby. Här har man en smart och yteffektiv planlösning bestående av två sovrum, stort badrum, kök, vardagsrum och en stor balkong. Det stora och ljusa vardagsrummet ansluter på ett naturligt sätt till köket där den generösa matplatsen ger gott om plats att duka upp en härlig middag till hela familjen. Från vardagsrummet nås balkongen som har utsikt över hustopparna och bort mot skog och grönområden. Badrummet är så klart helkaklat med badkarshörna samt tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk och förvaring i form av överskåp. På Bryggerivägen 1 B kommer du att bo med ett bekvämt gångavstånd till det mesta - restauranger, caféer, matbutiker, gym och Väsby Centrum med ett stort utbud av butiker och service. På några minuters gångavstånd ligger Väsby Station med bussar och pendeltåg till såväl Stockholm City som Arlanda och Uppsala. Boka gärna PRIVATVISNING via ansvarig mäklare Orhan Aydin 073-503 80 67!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kavallerigatan 78, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande
Kavallerigatan 78, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Kavallerigatan 78, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Kavallerigatan 78

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
1 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/2
3 591 kr/mån
31 667 kr/m²

Nu säljs en 2:a på Kavallerigatan med fin tomt med uteplats. Uteplatsen ligger i öst vilket ger sol i stort sett hela dagen och kvällen. Gavel lägenhet med radhuskänsla. Populär förening med nära till allt! Nu har du chansen att köpa en välplanerad, stilren och rymlig lägenhet där det bara är att flytta in. Här disponerar du en yta om 63 effektivt utnyttjade kvadratmeter. Lägenhetens generösa storlek gör den lätt möblerad och det är inte svårt att skapa förvaringsutrymmen.

 • Premium
 • Uteplats
Bondmoragatan 19, Runby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande
Bondmoragatan 19, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Bondmoragatan 19, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Bondmoragatan 19

Villa
Runby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
5 695 000 kr
141 m²
5 rum
6 500 kr/mån

Eds allé är en perfekt plats för familjer som vill njuta av natur och friluftsliv – här finns stora grönområden för promenader och löprundor, fina sjöar med badplatser och lantlig idyll runt knuten. Med Väsby centrum på promenadavstånd, är det ändå aldrig långt till butiker, service och goda kommunikationer.

 • Premium
 • Uteplats
Bondmoragatan 5, Runby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande

Bondmoragatan 5

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
7 000 000 kr
139 + 6 m²
5 rum
vån 1/2
3 967 kr/mån
50 360 kr/m²

Generös uteplats med gräsmatta som gränsar till lekplatsen samt gemensamhetslokalen. Med sovrum med egen klädkammare och endast fem minuter till Mälaren är det enkelt att trivas i ditt nya hem. Rymliga allrum och vardagsrum med bra ljusinsläpp väntar dig och familjen i ert nya hem. På övervåningen ligger era stora sovrum varav ett med egen klädkammare. En trappa ner väntar uteplatsen och en stor gräsmatta som gränsar till den gemensamma lekparken. Här kan du njuta av solen på altanen samtidigt som du har uppsyn över barnen i lekparken. I populära och barnvänliga Eds allé finns nu denna fina familjevilla i bostadsrättsform! Varmt välkommen till populära Eds Allé och detta fantastiska bostadsrätts fristående hus, helt nybyggt fr 2018 med egen tomt om 470 kvm och carport! Med stora sociala och öppna ytor på nedre plan samt privata delar med sovrum och allrum på övre plan. Badrum finns på båda planen! Trevlig tomt med trädäckad uteplats samt carport om 9 kvm med förråd. Alla vitvaror/elektronik har 5-års garanti som gäller till 2023-03. I ditt nya hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum finns gott om gemensamma ytor för familjen. Här bor du fem minuter från Mälaren och nära två av områdets gemensamma lekparker. Direkt från gatan når du den separata groventrén som leder dig in i tvättstugan och vidare in i köket. Från ditt generösa vardagsrum kliver du rakt ut på altanen där det finns gott om rum för utemöblerna. Bakom häckarna på din nya uteplats väntar en av grannskapets gemensamma lekparker, här är det alltid nära till lek. Tomtstorlek: 470 m²

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Holmvägen 34, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande

Holmvägen 34

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
1 895 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
4 242 kr/mån
30 565 kr/m²

Perfekt planerade 62 kvm i de centrala delarna av Upplands Väsby. I föreningen HSB Brf Hackspetten, en av Upplands Väsbys lägst belånade föreningar, kommer ni kunna bo med en trygg och stabil boendeekonomi i många år framöver! Genomgående fin planlösning där köket är delvis renoverat. Övriga ytskikt är i välhållet skick och med möjlighet till att skapa sitt eget drömboende. Fin balkong med gott om solchanser! Stora renoveringar är genomförda i byggnaden som stamrenovering av fastighet (relining) och nyinstallerade hissar. Centralt läge i en av Upplands Väsbys äldsta och mest stabila HSB-föreningar med gångavstånd till butiker och kommunikationer.

 • Balkong
 • Hiss
Kvarnvägen 11, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande

Kvarnvägen 11

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
2 600 000 kr
75 m²
3 rum
vån 5/6
4 007 kr/mån
34 667 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS*** KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING 073 503 80 67! Ljus och smart planerad hörnlägenhet om tre rum och kök, med stor, ljus och inglasad balkong och mycket centralt, naturnära och attraktivt läge i nybyggda, omtyckta och populära kvarter. Här bor du alldeles intill lekparker, butiker, restauranger, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Edsby Alle 30, Runby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande

Edsby Alle 30

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
2 895 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/4
5 964 kr/mån
34 059 kr/m²

På Edsby Allé 30 hittar du denna luftiga lägenhet med ett underbart ljusinsläpp. Är du på jakt efter ett hem i utmärkt skick där du inte behöver åtgärda någonting kan den här lägenheten vara helt rätt. Nu har du chansen att köpa en ljus, luftig och smart planerad lägenhet där det bara är att flytta in. Denna 4:a är så gott som ny och erbjuder ett förstklassigt boende där ingenting saknas.

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv

Visar alla 13