Mäklare Anders Arosenius

Anders Arosenius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Slättvägen 6, Främmestad Med Omnejd, Essunga kommun
 • Tis 5 dec kl 15:45

Slättvägen 6

Villa
Främmestad Med Omnejd, Essunga kommun
Fastighetsbyrån Vara
1 495 000 kr
98 + 49 m²
4 rum
1 155 m² tomt

Charmig oas i trivsamma Främmestad med mycket fin enplansvilla med härlig baksida som bjuder till umgänge sommar som vinter! Ombonad känsla i varje rum där möjlighet till ytterligare sovrum finns. Trevligt kök och rymligt vardagsrum med eldstad. FTX-ventilation som gynnar både friskluft och värmespridning. Trädgård lämpad för både två och fyrfota familjemedlemmar! Gott om parkeringsmöjligheter för både bilar, husvagn och husbil. Bilplats finns även i garage och carport. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Larv Skogsgläntan 1, Larv, Vara kommun

Larv Skogsgläntan 1

Villa
Larv, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
1 280 000 kr
118 + 6 m²
6 rum
2 784 m² tomt

Välskött villa med fint lantligt läge och ca 2 km in till Larv. Här bor man fridfullt med ett stenkast till en liten "badsjö" och skogen inpå tomten med fina svamptillgångar och milsvida promenadstigar! Larv erbjuder en nyrenoverad skola med årskurserna 3-6 och nybyggd förskola Arken som invigdes 2021. Här finns också den aktiva föreningen Larvs FK med idrottsplatsen Hedensborg med bland annat fotboll, cricket, bilbingo, spökvandring och aktivitetspark till sina medlemmar. Den rymliga tomten vårdas av en robotgräsklippare och erbjuder många soliga lägen. Här finns gott om parkering på uppfarten samt bra förvaring i förråd/vedbod. Huset har ett uppvärmt garage, inglasad altan med västerläge och direktutgång från kök. Huset präglas av ljusa färger, båda badrummen är renoverade och det finns möjlighet för 3-4 sovrum. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Oxelgatan 4, Nossebro, Essunga kommun
 • Mån 4 dec kl 15:30

Oxelgatan 4

Villa
Nossebro, Essunga kommun
Fastighetsbyrån Vara
950 000 kr
104 + 55 m²
4 rum
1 262 m² tomt

Med lugnt och lummigt läge ligger detta charmiga villa med trädgård i syd-sydväst. Huset har i dag kök på båda planen och separata ingångar så möjligheten finns att använda som generationsboende eller hyra ut den ena delen. Stor balkong i söderläge. Garage och gott om parkeringsplatser. Omlagt tak och dränerat kring källaren. Fiber och bra pelletsanläggning med ackumulatortank. Välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
Klövervägen 1, null, Essunga kommun

Klövervägen 1

Villa
Essunga kommun
Fastighetsbyrån Vara
575 000 kr
110 + 45 m²
4 rum
1 424 m² tomt

Rymlig funkisvilla belägen i Essunga kyrkby med fin natur och nära till skog med milsvida promenadstråk. Cykelmöjlighet via grusväg och sedan belyst och asfalterad cykelväg in till Nossebro. Långsmal trädgård med äppleträd, vinbär, nypon och björnbär. Stor altan med skyddat läge på baksidan. Entréplan med hall, retrokök i äldre utförande, vardagsrum och matplats i öppen planlösning och utgång till altan. Övre plan med hall, sovrum, genomgångsrum/sovrum, sovrum och enkelt badrum med duschkabin. Källare med förvaringsutrymme. Underhåll och renoveringsbehov föreligger. Välkommen med din intresseanmälan!

Södra Kedum Korsmaden Jord och skog, Arentorp Med Omnejd, Vara kommun
Södra Kedum Korsmaden Jord och skog, Arentorp Med Omnejd, Vara kommun, bild 2
Södra Kedum Korsmaden Jord och skog, Arentorp Med Omnejd, Vara kommun, bild 3

Södra Kedum Korsmaden Jord och skog

Gård/Skog
Arentorp Med Omnejd, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
475 000 kr
2,5 ha tomt

Liten lantbruksfastighet alldeles i utkanten av Arentorp med ca 1 ha åkermark och resterande skogs- och betesmark. På tomten vid korsningen, där det tidigare har legat ett hus, finns också ett äldre uthus. I området finns förening för kommunalt VA, kontakta mäklaren för mer information kring denna. Är du intresserad av att bygga på fastigheten kontakta Vara kommun för att undersöka möjligheterna. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Järnvägsgatan 13, null, Essunga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Järnvägsgatan 13

Övrigt
Essunga kommun
Fastighetsbyrån Vara
1 425 000 kr
276 m²
2 187 m² tomt

Stor industritomt med många möjligheter och bra läge i Nossebro! Byggnaden, som är om ca 240 kvm och har byggår 2000, ligger på den inre delen av tomten med grusad väg fram och hårdgjord gjuten yta framför gavelporten. Den halva av tomten som ligger mot järnvägsgatan består av gräsmatta. Isolerad industrilokal med stor vikport på gaveln samt en gångdörr. Fribärande konstruktion med öppet till nock. Vatten, avlopp och el är anslutet. Välkommen att höra av dig för att boka visning!

Tråvad Skogsbo 6, Tråvad, Vara kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tråvad Skogsbo 6

Villa
Tråvad, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
1 160 000 kr
109 + 90 m²
5 rum
1 522 m² tomt

Mycket trevligt hus med fin trädgård och härliga vyer över slätten! Väl omhändertaget med fasadsten och gavelspetsar i trä samt ett stort vidbyggt isolerat garage. Huset rymmer tre sovrum, två badrum, härligt kök och fina sällskapsytor som ger rum för familj och vänner. Fiber samt praktisk och effektiv uppvärmning med luft-vattenvärmepump från 2020. Ett inglasat uterum förlänger sommarsäsongen och bjuder in till härliga kvällar. I källaren finns tvättstuga, pannrum och förvaringsmöjligheter. Runt knuten finns fin natur, Bjertorps golfbana och slott och Tråvad samhälle med skola, föreningsliv och litet livs med service. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Rosengatan 2, Nossebro, Essunga kommun

Rosengatan 2

Villa
Nossebro, Essunga kommun
Fastighetsbyrån Vara
1 350 000 kr
122 m²
4 rum
1 212 m² tomt

Rymlig enplansvilla med tilltalande planlösning och attraktivt läge i Nossebro! Fint omgärdad tomt med robotgräsklippare och passage till grönområde. Kök och matplats ligger centralt placerat i huset med pardörrar in till den väl tilltagna vardagsrummet. Här går tex att dela av till ett extra sovrum eller ta ner vägg mellan matplats och vardagsrum. Här finns fiber och praktisk uppvärmning med frånluftsvärmepump. Vidbyggt uppvärmt garage. Välkommen den din visningsanmälan!

 • Plus
Sveagatan 2B Lgh 1102, Vara, Vara kommun

Sveagatan 2B Lgh 1102

Lägenhet
Vara, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
715 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
3 017 kr/mån
13 000 kr/m²

Fin 2:a i populära och välskötta förening Tjädern med låg avgift och god ekonomi. Lägenheten har ett nytt stilrent kök från Vedum, nya fina ytskikt i både vardagsrum och sovrum samt en ljus hall med två rymliga garderober med skjutdörrar i spegelglas. Badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Fiber. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
Lidköpingsvägen 7, St Levene Med Omnejd, Vara kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lidköpingsvägen 7

Villa
St Levene Med Omnejd, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
750 000 kr
112 + 80 m²
5 rum
1 654 m² tomt

Rymlig villa belägen i utkanten av familjevänliga St Levene. Här finns bra kommunikation med tåg och buss, matbutik, populärt konditori samt skola F-6. Fastigheten har en stor tomt och många möjligheter. Fint fasadstenshus med träpanel på gavelspetsarna. Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till altan. Tre möjliga sovrum in entréplanet. Stor inredningsbar vind. Retrobadrum i original med läckert ljusblått kakel. Inredningsbar vind med trapp från entréhallen. Renoverad gillestuga samt flera praktiska serviceutrymmen och förrådsmöjligheter i källaren. Fiber är beställ och beräknad installation är första halvåret 2024. Fristående isolerad verkstad och förråd med vidbyggt kallgarage. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Rydegatan 3, Tråvad, Vara kommun

Rydegatan 3

Villa
Tråvad, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
1 350 000 kr
124 + 24 m²
5 rum
1 246 m² tomt

Trevlig stenhus på härlig hörntomt i Tråvad. Här finns bland annat fin nybyggd skola F-3, laddstation för elbilar, vacker badplats och en härlig atmosfär. Lummig och rymlig trädgård med bla vackra äppleträd, päron och plommon. Charmig förrådsbyggnad, nyare garage med parkering framför. Ljust kök med klassiskt skafferi, stort vardagsrum och möjlighet till tre sovrum. Källaren, som är dränerad, har gott om förvaringsutrymmen. Kanske framtida tonårsrum, gillestuga eller relax? Bergvärme och fiber. Ny elcentral och till stora delar nydragen el. Varm välkommen med din intresseanmälan!

Larvsvägen 9, Järnvägsgatan 2, 4 och 6, Vedum med omnejd, Vara kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Larvsvägen 9, Järnvägsgatan 2, 4 och 6, Vedum med omnejd, Vara kommun, bild 2
Larvsvägen 9, Järnvägsgatan 2, 4 och 6, Vedum med omnejd, Vara kommun, bild 3

Larvsvägen 9, Järnvägsgatan 2, 4 och 6

Övrigt
Vedum med omnejd, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
6 900 000 kr
1 255 m²
2 243 m² tomt

Hyresbestånd med 17 lägenheter fördelat på fyra huskroppar. Centralt läge i Vedum med närhet till matbutik och tågstation. Årshyra på drygt 1,1 miljoner.

 • Premium
Södra vägen 3, null, Essunga kommun

Södra vägen 3

Villa
Essunga kommun
Fastighetsbyrån Vara
1 995 000 kr
200 + 146 m²
7 rum
802 m² tomt

Unik och rymlig familjevilla med nostalgisk charm i centrala Nossebro! Här möts du av en underhållsfri fasadsten och ett nyrenoverat tak, omgiven av en uppvuxen trädgård med växthus och flera plattsatta uteplatser. Huset bjuder in till en varm och familjär atmosfär, med generösa sällskapsytor i matsal och salong, där du kan njuta av den vackra fiskbensparketten, de fina spänntaken och de eleganta glasade pardörrarna. Den övre våningen erbjuder rymliga sovrum, ett badrum och inte mindre än två balkonger för avkoppling och utsikt. Källarplanet ger dig möjligheter för olika ändamål, till exempel att bedriva egen verksamhet med egen ingång, eller att njuta av en mysig gillestuga och gott om förvaringsutrymme. Denna energieffektiva villa är utrustad med modern bergvärme från 2018 och fiberanslutning, vilket ger dig utmärkta förutsättningar för arbete hemifrån. Med gångavstånd till matvarubutiker, ett välrenommerat charkuteri, restauranger, bageri, skolor och bank, samt närheten till Nossans årum med sina vackra vandringsleder, erbjuder Nossebro ett bekvämt och naturskönt boende. Läget är strategiskt och ger enkel pendling till städer som Trollhättan, Alingsås, Göteborg med flera, och ombyggnationen av E20 förväntas bli klar kring årsskiftet. Så varmt välkommen med din intresseanmälan och upptäck detta fantastiska hem som kombinerar bekvämlighet, stil och möjligheter!

Tråvadsgatan 9, Vara, Vara kommun

Tråvadsgatan 9

Villa
Vara, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
2 700 000 kr
161 + 60 m²
6 rum
835 m² tomt

Rymlig villa med bergvärme från 2019, fiber och dubbelgarage med tilltagen takhöjd. Lugnt läge på barnvänliga Tråvadsgatan, lättskött trädgård och stor altan runt husets västra sida. Spännande arkitektur och det valmade taket gör fasaden lättskött. Ljust och trevligt vardagsrum med ljusinsläpp från tre håll och med centralt placerad kamin. Sovrum med walk-in-closet, trivsamt kök med gott om förvaring, praktisk tvättstuga och badrum med plats för badkar. Övre plan med enhetliga golv, ljust allrum, tre bra sovrum, wc med bidé och bra förvaringsutrymmen. Välkommen med din visningsanmälan!

Visar alla 14