Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Vara

Fastighetsbyrån Vara

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Eling Björkås 4, null, Vara kommun

Eling Björkås 4

Gård/Skog
Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
1 600 000 kr
169 m²
7 rum
3 860 m² tomt

Avstyckat gårdscentra med vacker mangårdsbyggnad i klassisk stil. Fint inramad trädgård och gårdsplan. Rödmålade uthus. Rymligt hus med fina sällskapsutrymmen, bevarade pärlsponttak och spegeldörrar i entréplan. Breda dörrar möjliggör bra framkomlighet för rullstol eller gåstol. Övre plan med fyra bra sovrum. Låg driftskostnad och smidig uppvärmning med jordvärme. Här finns både trädgårdsland och växthus för egen odling. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Högelundsvägen 12, Nossebro, Essunga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Högelundsvägen 12

Villa
Nossebro, Essunga kommun
Fastighetsbyrån Vara
1 495 000 kr
152 m²
4 rum
3 681 m² tomt

Med lugnt naturskönt läge och stor fin tomt ligger denna rymliga enplansvilla med gästrum/tonårsrum. Trivsam miljö i utkanten av lilla Essunga kyrkby och med ca 15 min cykelavstånd in till Nossebro tätort. Huset är lättåtkomligt med ramp in, lätta passager mellan rummen och rymligt badrum med stor duschyta. Dessutom ljust och luftigt allrum med centralt placerad öppenspis, fin altan som delvis är under tak och har ett bra hörn för tex ett utekök. Mindre altan som är inglasad. Tre bra sovrum, ljust praktiskt kök och bra förvaringsutrymmen i tvättstuga, klädkammare och isolerat varmförråd. Gästrum/tonårsrum i "annexet" med hall, allrum och stort färggrant badrum med blått kakel. Effektiv uppvärmning med pelletspanna till tekniktank, samt luft-luftvärmepump. Asfalterad uppfart och stor parkering med plats för tex husvagn eller husbil. Carport med en större och en mindre parkeringsplats. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Skogsvägen 22, St Levene Med Omnejd, Vara kommun

Skogsvägen 22

Villa
St Levene Med Omnejd, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
950 000 kr
99 + 99 m²
5 rum
933 m² tomt

På lugn och fin hörntomt i barnvänliga Stora Levene ligger denna charmiga fasadstensvilla! Uppvuxen trädgård och effektiv uppvärmning med luftvattenvärmepump. Rymligt vardagsrum med parkettgolv och rikt ljusinsläpp med fönster åt tre håll. Kök med gott om skåpsförvaring, matplats och utgång till altan. Tre sovrum samt ett äldre badrum. I källaren finns gott om förvaringsutrymmen, gillestuga, tvättstuga, matkällare mm. Garage, carport och stor uppgrusad parkering. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
Södra Kedum Raggården 2, Arentorp Med Omnejd, Vara kommun

Södra Kedum Raggården 2

Villa
Arentorp Med Omnejd, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
1 250 000 kr
60 m²
3 rum
4 227 m² tomt

Charmig villa med torpkänsla och fritt läge på landsbygden, perfekt som permanent- eller fritidsboende! Stor insynsskyddad tomt med rymligt uterum, altan och gräsmatta i söderläge. Uthuslänga med snickarbod samt förvaring. Välgjord jordkällare. Fiber, kommunalt vatten, vedspis under murad kåpa, kamin och braskasett. Pärlspont- och hyvlade paneltak. Kök med direktutgång till uterummet. Övre plan med allrum och öppen planlösning. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Skolgatan 16, Vara, Vara kommun

Skolgatan 16

Övrigt
Vara, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
2 475 000 kr
193 m²
7 rum
937 m² tomt

Charmig hyresfastighet med centralt läge i Vara! Stor renoverad "ägarlägenhet" på övre plan med nytt badrum och fina ytskikt. Entréplan med två stycken 2:or, varav den ena renoverades 2019 med nytt badrum och fina ytskikt. Källaren är fin och 2015 dränerades den på tre av fyra sidor. Trädgård i söderläge som sköts av en robotgräsklippare. Grusad parkering på innergården med plats för 2 bilar. Möjlighet att utöka parkeringen och slang framdragen för tex laddstolpe. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Södra vägen 15, Nossebro, Essunga kommun

Södra vägen 15

Villa
Nossebro, Essunga kommun
Fastighetsbyrån Vara
725 000 kr
98 + 73 m²
3 rum
1 050 m² tomt

Charmigt hus från 30-talet med mycket potential, centralt beläget i Nossebro. Här är du omgiven av vacker natur och lugn omgivning. Inom bekvämt avstånd finns all tänkbar service såsom skolor, affärer mm. Med en tomt på 1050 kvm finns gott om utrymme för framtida trädgårdsprojekt eller kanske en mysig uteplats att njuta av soliga dagar på. Detta bostadsobjekt är perfekt för den som söker ett hem med möjligheter att skapa sina egna drömmar och minnen. Välkommen med din intresseanmälan!

Fornminnesgatan 8, Vedum med omnejd, Vara kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fornminnesgatan 8

Villa
Vedum med omnejd, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
1 250 000 kr
132 + 56 m²
4 rum
964 m² tomt

Charmigt suterränghus med lugnt och högt läge i Vedum. Barnvänligt med grönområde i anslutning till trädgården. Praktiskt entréplan med garage och direktingång till huset. Rymlig hall och bra förvaringsmöjligheter. Här finns också dusch och bastu samt ett sovrum/kontor. Övre plan med allrum och fin utsikt mot Vedums kyrka. Stor vardagsrum med fönster åt två håll och utgång till den inglasade altanen. Anslutande kök med praktisk arbetsbänk, plats för matbord och utgång till altan i söderläge. Helkaklat badrum med elektrisk golvvärme. Två sovrum, varav ett större. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Edsvära Backgården 2, Kvänum Med Omnejd, Vara kommun

Edsvära Backgården 2

Villa
Kvänum Med Omnejd, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
1 900 000 kr
131,5 + 92,2 m²
5 rum
2 258 m² tomt

På det stora nybyggda altandäcket kan man sitta och njuta av en helt fantastisk vy utöver det vackra åkerlandskap bygden erbjuder. Charmig 40-talsvilla som renoverats i ljusa fina toner. Här möts du av en välkomnade hall, wc, vardagsrum med fint burspråk och kök med utgång till den härliga altanen. På övreplan finner man husets tre sovrum samt ett snyggt badrum i bra storlek. På nedre plan finns gott om förvaringsutrymme med en fräsch tvättstuga samt ytterligare badrum.

 • Energieffektiv
Hantverkaregatan 47, Kvänum Med Omnejd, Vara kommun

Hantverkaregatan 47

Villa
Kvänum Med Omnejd, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
2 495 000 kr
167 + 13 m²
6 rum
1 284 m² tomt

Välkomna till denna mycket välskötta enplansvilla med lantligt läge i utkanten av Kvänum. Trevlig planlösning med bra sällskapsutrymmen, genomgående ljusa rum med fina parkettgolv och vattenburen golvvärme. Trivsamma sovrum med mycket förvaring. Plats för hemmakontor och hobby. Garage med access till groventré via stort förråd. Altan i västligt läge samt en prydlig trädgård med vackra perenner, fruktträd mm. Bergvärme & fiber.

 • Plus
 • Energieffektiv
Västra Skolgatan 21, Vara, Vara kommun

Västra Skolgatan 21

Radhus
Vara, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
1 575 000 kr
137 m²
5 rum
326 m² tomt

Trevligt radhus på "hörntomt" i barnvänligt och populärt område. Stort allrum med utgång till rymlig altan i fint västerläge. Låg driftskostnad med luft-luftvärmepump och modern anslutning med fiber. Tre bra sovrum varav ett med utgång till balkong, allrum på övre plan som lätt går att dela av till ett fjärde sovrum. Nära till förskola och skola. Garage i länga med fjärrstyrd port. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Vårgatan 7, Emtunga, Vara kommun

Vårgatan 7

Villa
Emtunga, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
1 295 000 kr
150 + 90 m²
6 rum
1 274 m² tomt

Välkommen till Vårgatan 7 i Emtunga, här finner man ett gediget och rymligt 1½-plans fasadstenshus med källare. Närhet till trevliga promenadstråk i närliggande skog samt belyst cykelväg in till Vara. Villan har stora och rejäla sällskapsytor där det är lätt att umgås med släkt och vänner. Entréplan med fin och rymlig hall, helkaklad wc, sovrum/kontor och kök. En vardagsingång med praktisk förvaring bakom skjutgarderober. Vardagsrum som består av två rum i fil med öppenspis och kassett för extra mys och värme samt matsal. Övreplan med stort allrum och utgång till inglasad balkong. Tre sovrum, ett stort badrum med vattenburen golvvärme. Källarplan med tvättstuga, gott om förrådsutrymme och garage. Uppvärmning via bergvärme, fiber installerat.

Södra Kedum Korsmaden Jord och skog, Arentorp Med Omnejd, Vara kommun
 • Budgivning pågår
Södra Kedum Korsmaden Jord och skog, Arentorp Med Omnejd, Vara kommun, bild 2
Södra Kedum Korsmaden Jord och skog, Arentorp Med Omnejd, Vara kommun, bild 3

Södra Kedum Korsmaden Jord och skog

Gård/Skog
Arentorp Med Omnejd, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
475 000 kr
2,5 ha tomt

Liten lantbruksfastighet alldeles i utkanten av Arentorp med ca 1 ha åkermark och resterande skogs- och betesmark. På tomten vid korsningen, där det tidigare har legat ett hus, finns också ett äldre uthus. I området finns förening för kommunalt VA, kontakta mäklaren för mer information kring denna. Är du intresserad av att bygga på fastigheten kontakta Vara kommun för att undersöka möjligheterna. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Dahlénsgatan 15, Emtunga, Vara kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Dahlénsgatan 15

Villa
Emtunga, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
1 600 000 kr
130 + 45 m²
5 rum
895 m² tomt

Välkommen till Dahlénsgatan 15 i barnvänliga och populära Emtunga! Villa om 5 rum och kök med trevlig och bra planlösning. Vi finner här ett kök med utgång till inglasad altan, trivsamt vardagsrum samt fyra st sovrum och vidbyggt garage. Uppvärmning via luft-vatten.

Rydegatan 3, Tråvad, Vara kommun

Rydegatan 3

Villa
Tråvad, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
1 350 000 kr
124 + 24 m²
5 rum
1 246 m² tomt

Trevlig stenhus på härlig hörntomt i Tråvad. Här finns bland annat fin nybyggd skola F-3, laddstation för elbilar, vacker badplats och en härlig atmosfär. Lummig och rymlig trädgård med bla vackra äppleträd, päron och plommon. Charmig förrådsbyggnad, nyare garage med parkering framför. Ljust kök med klassiskt skafferi, stort vardagsrum och möjlighet till tre sovrum. Källaren, som är dränerad, har gott om förvaringsutrymmen. Kanske framtida tonårsrum, gillestuga eller relax? Bergvärme och fiber. Ny elcentral och till stora delar nydragen el. Varm välkommen med din intresseanmälan!

Larvsvägen 9, Järnvägsgatan 2, 4 och 6, Vedum med omnejd, Vara kommun
Larvsvägen 9, Järnvägsgatan 2, 4 och 6, Vedum med omnejd, Vara kommun, bild 2
Larvsvägen 9, Järnvägsgatan 2, 4 och 6, Vedum med omnejd, Vara kommun, bild 3

Larvsvägen 9, Järnvägsgatan 2, 4 och 6

Övrigt
Vedum med omnejd, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
6 900 000 kr
1 255 m²
2 243 m² tomt

Hyresbestånd med 17 lägenheter fördelat på fyra huskroppar. Centralt läge i Vedum med närhet till matbutik och tågstation. Årshyra på drygt 1,1 miljoner.

 • Premium
Södra vägen 3, Nossebro, Essunga kommun

Södra vägen 3

Villa
Nossebro, Essunga kommun
Fastighetsbyrån Vara
1 695 000 kr
200 + 146 m²
7 rum
802 m² tomt

Unik och rymlig familjevilla med nostalgisk charm i centrala Nossebro! Här möts du av en underhållsfri fasadsten och ett nyrenoverat tak, omgiven av en uppvuxen trädgård med växthus och flera plattsatta uteplatser. Huset bjuder in till en varm och familjär atmosfär, med generösa sällskapsytor i matsal och salong, där du kan njuta av den vackra fiskbensparketten, de fina spänntaken och de eleganta glasade pardörrarna. Den övre våningen erbjuder rymliga sovrum, ett badrum och inte mindre än två balkonger för avkoppling och utsikt. Källarplanet ger dig möjligheter för olika ändamål, till exempel att bedriva egen verksamhet med egen ingång, eller att njuta av en mysig gillestuga och gott om förvaringsutrymme. Denna energieffektiva villa är utrustad med modern bergvärme från 2018 och fiberanslutning, vilket ger dig utmärkta förutsättningar för arbete hemifrån. Med gångavstånd till matvarubutiker, ett välrenommerat charkuteri, restauranger, bageri, skolor och bank, samt närheten till Nossans årum med sina vackra vandringsleder, erbjuder Nossebro ett bekvämt och naturskönt boende. Läget är strategiskt och ger enkel pendling till städer som Trollhättan, Alingsås, Göteborg med flera, och ombyggnationen av E20 förväntas bli klar kring årsskiftet. Så varmt välkommen med din intresseanmälan och upptäck detta fantastiska hem som kombinerar bekvämlighet, stil och möjligheter!

Tråvadsgatan 9, Vara, Vara kommun

Tråvadsgatan 9

Villa
Vara, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
2 490 000 kr
161 + 60 m²
6 rum
835 m² tomt

Rymlig villa med bergvärme från 2019, fiber och dubbelgarage med tilltagen takhöjd. Lugnt läge på barnvänliga Tråvadsgatan, lättskött trädgård och stor altan runt husets västra sida. Spännande arkitektur och det valmade taket gör fasaden lättskött. Ljust och trevligt vardagsrum med ljusinsläpp från tre håll och med centralt placerad kamin. Sovrum med walk-in-closet, trivsamt kök med gott om förvaring, praktisk tvättstuga och badrum med plats för badkar. Övre plan med enhetliga golv, ljust allrum, tre bra sovrum, wc med bidé och bra förvaringsutrymmen. Välkommen med din visningsanmälan!

Visar alla 17