Fastighetsbyrån Vara

Fastighetsbyrån Vara

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hällum Kyrkan 1, null, Vara kommun

Hällum Kyrkan 1

Övrigt
Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara

475 000 kr

140 m²

4 390 m² tomt

Välkommen till före detta kyrkan i Hällum! En spännande byggnad med stor naturskön tomt invid Lidan. Marken skänktes av Stora Halla egendom på 1940-talet och kyrkan uppfördes sedan på 50-talet. Byggnaden ritades av arkitekt Bo Wedenmark och på tomten finns också klockstapel kvar. Här finns även en komplementbyggnad med wc och kallförråd. Vatten saknas på fastigheten och avloppet går till en sluten tank. Välkommen med din visningsanmälan!

Almgatan 4 C lgh 1002, Vara, Vara kommun

Almgatan 4 C lgh 1002

Lägenhet
Vara, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara

280 000 kr

45 m²

1 rum

2 755 kr/mån

6 222 kr/m²

Trevlig etta med kök och balkong på första våning! På Almgatan 4 C finns denna ljusa enrummare med ett kök som rymmer en liten matgrupp, helkaklat badrum och rymlig klädkammare. Centralt läge med närhet till matbutiker, skola, konserthus, tågstation m.m. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

Södra vägen 3, null, Essunga kommun

Södra vägen 3

Villa
Essunga kommun
Fastighetsbyrån Vara

1 995 000 kr

200 m²

7 rum

802 m² tomt

Unik och rymlig familjevilla med nostalgisk charm i centrala Nossebro! Här möts du av en underhållsfri fasadsten och ett nyrenoverat tak, omgiven av en uppvuxen trädgård med växthus och flera plattsatta uteplatser. Huset bjuder in till en varm och familjär atmosfär, med generösa sällskapsytor i matsal och salong, där du kan njuta av den vackra fiskbensparketten, de fina spänntaken och de eleganta glasade pardörrarna. Den övre våningen erbjuder rymliga sovrum, ett badrum och inte mindre än två balkonger för avkoppling och utsikt. Källarplanet ger dig möjligheter för olika ändamål, till exempel att bedriva egen verksamhet med egen ingång, eller att njuta av en mysig gillestuga och gott om förvaringsutrymme. Denna energieffektiva villa är utrustad med modern bergvärme från 2018 och fiberanslutning, vilket ger dig utmärkta förutsättningar för arbete hemifrån. Med gångavstånd till matvarubutiker, ett välrenommerat charkuteri, restauranger, bageri, skolor och bank, samt närheten till Nossans årum med sina vackra vandringsleder, erbjuder Nossebro ett bekvämt och naturskönt boende. Läget är strategiskt och ger enkel pendling till städer som Trollhättan, Alingsås, Göteborg med flera, och ombyggnationen av E20 förväntas bli klar kring årsskiftet. Så varmt välkommen med din intresseanmälan och upptäck detta fantastiska hem som kombinerar bekvämlighet, stil och möjligheter!

Larv Fagerholmen 1, Larv, Vara kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Larv Fagerholmen 1

Tomt
Larv, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara

85 000 kr

5 439 m² tomt

Stor tomt med naturskönt läge i vacker skogsbygd. Fastigheten ligger utmed den slingrande vägen mellan Fåglavik och Larv. Bostadshuset som tidigare låg på tomten har brunnit ner. Välkommen med din intresseanmälan!

Sparlösa Sven Månsgården 1, Sparlösa, Vara kommun
  • Tis 13 jun

Sparlösa Sven Månsgården 1

Gård/Skog
Sparlösa, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara

2 425 000 kr

134 m²

6 rum

1,8 ha tomt

Avstyckad gård med högt och fritt läge i vackra Sparlösa. Stor trädgård med grusad rundel på framsidan. Rymlig gårdsplan omgärdad av väl efterhålla ekonomibyggnader med plåttak. Möjlighet för kvalitativt lantligt boende och tex egen verksamhet, förvaring eller för djurhållning i mindre skala. Rymligt bostadshus med nyare luft-vattenvärmepump, stora sällskapsrum och möjlighet för tre till fyra sovrum. Ca 0,9 ha öppen mark. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
Lingongatan 6, Vedum med omnejd, Vara kommun

Lingongatan 6

Villa
Vedum med omnejd, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara

1 495 000 kr

150 m²

5 rum

954 m² tomt

Mycket trevligt 1-planshus med vidbyggt garage och fin trädgård. Huset består av 5 rum och kök på en boyta om 150 kvm. Baksidan på huset ligger ostört och erbjuder ett perfekt västerläge. Bra pendlarläge med tåg och endast ca 10 mil till Göteborg.

Tallvägen 1, Jonslund Med Omnejd, Essunga kommun
  • Imorgon

Tallvägen 1

Villa
Jonslund Med Omnejd, Essunga kommun
Fastighetsbyrån Vara

1 495 000 kr

139 m²

7 rum

962 m² tomt

Välkommen till denna ståtliga fasadstensvilla med ca 200 kvadratmeters levnadsyta! Vackert anlagd trädgård med många finna buskar, träd och växter. Härlig baksida med skyddat söderläge i husets vinkel. Trädgården ansluter till en trivsam grönyta. Isolerat dubbelgarage med motordrivna portar. Stora sällskapsutrymmen i entréplan och gillestuga. Värmande braskamin i gillestugan, i källaren finns också bastu samt dusch. Fiber, klassiskt 70-talskök, blått trivsamt kakel i entréplanets badrum. Fyra bra sovrum samt möjligt till ett extra i källaren. Stor praktisk tvättstuga och rymliga förrådsutrymmen i källare! Varmt välkommen med din intresseanmälan till framtidens Jonslund med närhet till E20, skola och utomhusbad, fin natur och ny 24-Sju butik!

  • Plus
Södra vägen 20, Nossebro, Essunga kommun

Södra vägen 20

Villa
Nossebro, Essunga kommun
Fastighetsbyrån Vara

1 595 000 kr

120 m²

3 rum

1 050 m² tomt

Välkommen till Södra Vägen 20 i Nossebro med centralt och bra läge. Entréplan med lantligt kök, matplats och utgång till stor härlig altan på baksidan samt vardagsrum. Övreplan med två sovrum liten alkov och badrum. Källare med bra förvaringsmöjligheter.

Skogsvägen 10, St Levene Med Omnejd, Vara kommun

Skogsvägen 10

Villa
St Levene Med Omnejd, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara

1 250 000 kr

160 m²

5 rum

1 200 m² tomt

Rymligt hus på lugn och trivsam gata i St Levene. Välkomna till denna familjevilla med trevlig planlösning och härliga sällskapsutrymmen i kök och allrum. Tre till fyra sovrum samt praktisk källare. Uppvärmning via bergvärme! Fristående garage om ca 100 kvm.

Tråvadsgatan 9, Vara, Vara kommun

Tråvadsgatan 9

Villa
Vara, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara

2 700 000 kr

161 m²

6 rum

835 m² tomt

Rymlig villa med bergvärme från 2019, fiber och dubbelgarage med tilltagen takhöjd. Lugnt läge på barnvänliga Tråvadsgatan, lättskött trädgård och stor altan runt husets västra sida. Spännande arkitektur och det valmade taket gör fasaden lättskött. Ljust och trevligt vardagsrum med ljusinsläpp från tre håll och med centralt placerad kamin. Sovrum med walk-in-closet, trivsamt kök med gott om förvaring, praktisk tvättstuga och badrum med plats för badkar. Övre plan med enhetliga golv, ljust allrum, tre bra sovrum, wc med bidé och bra förvaringsutrymmen. Välkommen med din visningsanmälan!

Visar alla 10