Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kristina Stomberg

Kristina Stomberg

Om mig

Hej! Kristina Stomberg heter jag men kallas oftast för Tina. Jag har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2009. Jag är född och uppvuxen i kommunen så jag har god lokalkännedom i området jag arbetar i. I mitt arbete som mäklare är jag noggrann, ambitiös och omtänksam. Det viktigaste för mig är att både säljare och köpare känner sig trygga och nöjda. Att möta människor och få möjligheten att hjälpa dem med deras kanske största affär i livet inspirerar och driver mig framåt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vårgatan 7, Emtunga, Vara kommun

Vårgatan 7

Villa
Emtunga, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
1 295 000 kr
150 + 90 m²
6 rum
1 274 m² tomt

Välkommen till Vårgatan 7 i Emtunga, här finner man ett gediget och rymligt 1½-plans fasadstenshus med källare. Närhet till trevliga promenadstråk i närliggande skog samt belyst cykelväg in till Vara. Villan har stora och rejäla sällskapsytor där det är lätt att umgås med släkt och vänner. Entréplan med fin och rymlig hall, helkaklad wc, sovrum/kontor och kök. En vardagsingång med praktisk förvaring bakom skjutgarderober. Vardagsrum som består av två rum i fil med öppenspis och kassett för extra mys och värme samt matsal. Övreplan med stort allrum och utgång till inglasad balkong. Tre sovrum, ett stort badrum med vattenburen golvvärme. Källarplan med tvättstuga, gott om förrådsutrymme och garage. Uppvärmning via bergvärme, fiber installerat.

Barnegatan 5, Vara, Vara kommun
  • Idag kl 16:30

Barnegatan 5

Villa
Vara, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
1 550 000 kr
108 + 108 m²
6 rum
730 m² tomt

Fin och välvårdad villa på Barnegatan 5 i Vara. Lugnt läge med närhet till centrum. Entréplan med rymlig och välkomnade hall, badrum, två sovrum i detta plan och fint vardagsrum i vinkel med utgång till inglasat uterum. Praktiskt kök med matplats och utgång till uterum. Inredd källare med bl a två rum som tidigare använts som sovrum, badrum, gillestuga och gott om förrådsutrymme. Bergvärme!

  • Plus
  • Energieffektiv
Dahlénsgatan 15, Emtunga, Vara kommun

Dahlénsgatan 15

Villa
Emtunga, Vara kommun
Fastighetsbyrån Vara
1 600 000 kr
130 + 45 m²
5 rum
895 m² tomt

Välkommen till Dahlénsgatan 15 i barnvänliga och populära Emtunga! Villa om 5 rum och kök med trevlig och bra planlösning. Vi finner här ett kök med utgång till inglasad altan, trivsamt vardagsrum samt fyra st sovrum och vidbyggt garage. Uppvärmning via luft-vatten.

Visar alla 3