Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Annie Majlöf

Annie Majlöf

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ambjörntorp Enerotet 1, Östra Vårgårda, Vårgårda kommun
Ambjörntorp Enerotet 1, Östra Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 2
Ambjörntorp Enerotet 1, Östra Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 3

Ambjörntorp Enerotet 1

Villa
Östra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 695 000 kr
115 + 40 m²
5 rum
1 743 m² tomt

I Ambjörntorp, strax utanför Vårgårda, ligger denna charmiga villa med tillhörande garage och uthus. Ett drömläge för den som vill bo på landet, med fina vyer och trivsam miljö. Här bor du med kort och smidig väg in till centrala Vårgårda men samtidigt kunna njuta av bad eller skridskoåkning på Kvinnestadsjön som ligger endast 2 km från denna fastighet. Dessutom finns busshållplats med skolskjuts precis intill fastigheten. Köket, som renoverades ca 2005 är utrustat med en vedspis som definitivt höjer mysfaktorn. Det helkaklade badrummet gjordes om ca 2004 och har behaglig golvvärme. Här finns också ett inglasat uterum som förlänger utesäsongen och skapar en plats att njuta året runt. 2013 byggdes ett rejält garage/verkstad om ca 70 kvm med ett invändigt kontor, vilket gör det perfekt för egen verksamhet eller för den som vill ägna sig åt sina hobbys.

  • Premium
Torggatan 18, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun

Torggatan 18

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 200 000 kr
80 + 55 m²
5 rum
1 151 m² tomt

Nu kan vi erbjuda denna charmiga 30-talsvilla i centrala Vårgårda! Detta trivsamma hus är väl bevarat och ligger på en stor härlig tomt på Torggatan. På baksidan av huset, där trädgården sträcker ut sig får man känslan av att man befinner sig i en egen liten grönskande oas där växtligheten - som bland annat består av syren - ramar in tomten och skapar praktiskt och lummigt insynsskydd. Här finns även äppleträd. Huset är ljust och trivsamt med högt i tak och vackert ekgolv i vardagsrummet som ligger i fil med biblioteket. Närheten till skolor, centrum och kommunikationer är ett stort plus. Det tar endast 5 minuter att gå till mataffär samt järnvägs- och busstation. Med tåget kommer man in till Alingsås på 11 minuter och till Göteborg tar det 40 minuter - perfekt för pendlaren! Här finns också ett enklare, men stort och praktiskt garage - där fasaden målades om 2023. I källaren finns både en liten verkstad och stor tvättstuga. Denna fastighet erbjuder även en egen vattenbrunn som kan nyttjas till bevattning. Fiber installerades 2022. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare om du är intresserad!

  • Plus
Hovslagarevägen 12, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
  • Idag kl 17:15

Hovslagarevägen 12

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 250 000 kr
130 + 25 m²
6 rum
420 m² tomt

Välkommen till denna trevliga familjevilla i centrala Vårgårda, belägen i ett omtyckt område nära skola (F-6) och närhet till naturen. Boendet erbjuder fyra sovrum, ett allrum och ett ljust och rymligt vardagsrum. Här sprider en braskamin härlig värme i huset. Härifrån nås även den soliga altanen som ligger under tak med insynsskyddade staket mot grannen. Det kaklade badrummet med golvvärme ger en behaglig start på dagen. Köket är tidlöst med vita ramluckor. Vid fönstret finns en perfekt plats för matbord, med en halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Tvättstugan är renoverad och har generösa arbetsytor och skåp för förvaring. Här finns även tvättmaskin och torktumlare, samt en praktisk groventré till baksidan. Yttertaket byttes på fastigheten under 2013. Det isolerade garaget med tillbyggt förråd har genomgått förbättringar, inklusive utbyte av brädfodring på hela byggnaden. Här finns även en bekväm elport. Ett komplett hus med bekvämligheter och en idealisk belägenhet för den växande familjen som uppskattar en omsorgsfullt underhållen bostad med närhet till skola, natur och kommunikationer. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Furulundsvägen 19A, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
  • Mån 25 mar kl 16:00

Furulundsvägen 19A

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 250 000 kr
117 + 62 m²
4 rum
790 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 40-talshus i Herrljunga! Invändigt finns idag fyra rum och kök fördelat på 117 kvm samt en stor källare med pannrum och förvaringsmöjligheter. Det går att bygga om och ändra planlösningen om man önskar skapa fler rum. Här har man satsat på att renovera taket 2018 och även fräscha upp toaletten 2021. Från Furulundsvägen 19A har du gångavstånd till centrala Herrljunga med affärer vilket är ett stort plus och ger bekvämlighet och enkel åtkomst till kommunikationer. På tomten finns fruktträd som skapar en trivsam miljö. Här finns också ett rymligt fristående garage med en stor stenlagd uppfart. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
Lund Trappberget , Nordvästra Vårgårda, Vårgårda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lund Trappberget

Villa
Nordvästra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
850 000 kr
140 + 6 m²
5 rum
2 277 m² tomt

Charmig villa strax utanför Vårgårda med stor potential! Denna 140 kvm rymliga villa, byggd 1966, erbjuds nu till en ny ägare. Ett hus i behov av renovering för den som vill sätta sin prägel och skapa sitt drömhem. Här finns en väl tilltagen tomt på över 2 200 kvm, som passar både den trädgårdsintresserade och ger utrymme för familjens utomhusaktiviteter. Taket lades om ca 2018 vilket ger en trygghet många år framöver. Ägaren är ett dödsbo och friskrivningsklausul kommer finnas med i kontraktet. Varmt välkommen kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och bokning av visning!

  • Plus
Del av Fötene Jakersgården , Nordvästra Vårgårda, Vårgårda kommun

Del av Fötene Jakersgården

Tomt
Nordvästra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
480 000 kr
3 200 m² tomt

Nu erbjuds en väl tilltagen tomt strax utanför Vårgårda. Positivt förhandsbesked för enfamiljshus och garage finns! Den blivande tomten är uppskattad till 3200 kvm och ligger fint med vyer över öppna landskap. På tomten finns både berg i dagen och en fin björkdunge i bakkant. E20 når du snabbt och enkelt och sedan är du inne i centrala Vårgårda på bara några minuter. I anslutning till tomten finns också möjlighet att arrendera ca 3 ha betesmark för den hästintresserade. Den blivande tomten är ännu inte avstyckad av Lantmäteriet. Ansökan för detta skickas in enligt överenskommelse med markägaren/i samband med kontraktsskrivning. Kostnaden för avstyckning och arvode ingår i försäljningspriset. Välkommen att åka ut och kika på tomten och läget på egen hand. Kontakta fastighetsmäklare Annie Majlöf och lämna ert intresse redan nu!

Visar alla 6