Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Annie Majlöf

Annie Majlöf

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rapphönegatan 10, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
 • Tis 2 jul kl 16:15

Rapphönegatan 10

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 795 000 kr
230 m²
8 rum
1 232 m² tomt

Välkommen till Rapphönegatan 10, där drömmen om ett rymligt hem blir verklighet! Med imponerande 230 kvm boarea finns gott om plats för både umgänge och avskildhet. Beläget längst in på en återvändsgata i populärt område erbjuder detta hus en lugn tillvaro med närhet till centrum med faciliteter. På den väl tilltagna altanen kan man njuta av sena sommarkvällar. Dubbelgaraget är perfekt för den bilintresserade eller för den som behöver plats för hobby eller förvaring. Här har man också installerat både fiber och elbilsladdare. Gräsmattan sköter robotgräsklipparen om. Denna fastighet är perfekt för den stora familjen eller den som längtar efter generöst utrymme. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
 • Uteplats
Horla Gläntan , Sydvästra Vårgårda, Vårgårda kommun
 • Mån 1 jul kl 16:00

Horla Gläntan

Fritidshus
Sydvästra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
575 000 kr
35 m²
2 rum
1 238 m² tomt

Varmt välkommen på visning till detta välskötta fritidshus i populära Horla! Här erbjuds nu ett mysigt hus med fint läge och vacker omgivande natur - endast ett par kilometer från badsjön i Horla. Fastigheten ligger även med närhet till fina strövområden och Säveån med paddlingsmöjligheter. Under de senaste åren har det gjorts flera förbättringar på fastigheten. Man har målat fasad och fönster, jämnat ut tomten och dragit in el. Renoverat kök och förråd samt installerat praktisk separett-toalett, och mycket mer. Vatten & avlopp finns ej idag. Kom och upplev det fridfulla och ostörda läget på plats!

 • Plus
 • Uteplats
Kullevägen 19 G, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun

Kullevägen 19 G

Radhus
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 490 000 kr
117,5 m²
5 rum
5 950 kr/mån
21 191 kr/m²

På en höjd vid Säveån i sydvästra Vårgårda byggs 10 st parhus med öppen och social planlösning och vilsamma vyer över det öppna landskapet. Förutom det fria läget erbjuds samtidigt närhet till centrum med skolor, affärer och fritidsaktiviteter. Husens gestaltning utgår från platsen och sammanhanget. Karaktären inspireras av de äldre industrimiljöerna längs ån, med spröjsade fönster och material och detaljer som åldras vackert och ger kvarteret en tydlig identitet. Att pendla till närliggande städer gör man snabbt och enkelt via tåg, eller nya motorvägen till Göteborg. Alingsås finns numera endast dryga 10 minuters bilresa bort. Här kan du slå rot och låta familjen växa. Planerad inflyttning i bostadsrätterna är efter sommaren 2025. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Hantverksgatan 3, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
 • Tis 2 jul kl 17:15

Hantverksgatan 3

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 950 000 kr
156 + 70 m²
6 rum
853 m² tomt

Välkommen till denna unika villa med ett oslagbart läge mitt i hjärtat av Vårgårda. Beläget granne med Kungsgatan, når du inom bekvämt gångavstånd alla bekvämligheter som finns att erbjuda, inklusive butiker, mataffärer och tågstationen. Villan är väl omhändertagen och den bevarande känslan kombineras med ett modernt kök och bekväm uppvärmning via bergvärme. Fiber är också installerat. Här finns också ett garage och längs med ena garageväggen i västligt läge väntar en trevlig insynsskyddad uteplats där du kan njuta av soliga dagar och kvällar. På baksidan av huset finns plats för lek och underhållning med vänner och familj. Med sitt oslagbara läge och omsorgsfullt bevarade karaktär är det en möjlighet som inte får missas. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet till visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Odlarvägen 5D, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
 • Tor 27 jun kl 16:30

Odlarvägen 5D

Lägenhet
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 625 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/2
5 110 kr/mån
18 056 kr/m²

Nu är denna trevliga 3:a (möjlig 4:a) på hela 90 kvm i vackra och naturnära Algutstorp ute till försäljning! Här erbjuds en stor och välplanerad lägenhet på andra plan med rymlig balkong i fantastiskt sydvästläge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar härlig luftig känsla och köksön är praktisk med både sittplats och förvaringsmöjligheter. Genomgående är lägenheten ljus och i samtliga rum kläs golvet av ekparkett. Lägenheten erbjuder även ett stilrent helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en extra toalett. Här får du bo och uppleva ett modernt boende i ett trivsamt och bra område. Carport och kallförråd ingår.

 • Plus
 • Balkong
Lund Trappberget , Nordvästra Vårgårda, Vårgårda kommun
 • Budgivning pågår

Lund Trappberget

Villa
Nordvästra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
850 000 kr
140 + 6 m²
5 rum
2 277 m² tomt

Charmig villa strax utanför Vårgårda med stor potential! Denna 140 kvm rymliga villa, byggd 1966, erbjuds nu till en ny ägare. Ett hus i behov av renovering för den som vill sätta sin prägel och skapa sitt drömhem. Här finns en väl tilltagen tomt på över 2 200 kvm, som passar både den trädgårdsintresserade och ger utrymme för familjens utomhusaktiviteter. Taket lades om ca 2018 vilket ger en trygghet många år framöver. Ägaren är ett dödsbo och friskrivningsklausul kommer finnas med i kontraktet. Varmt välkommen kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och bokning av visning!

 • Plus
Del av Fötene Jakersgården , Nordvästra Vårgårda, Vårgårda kommun

Del av Fötene Jakersgården

Tomt
Nordvästra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
430 000 kr
3 200 m² tomt

Nu erbjuds en väl tilltagen tomt strax utanför Vårgårda. Positivt förhandsbesked för enfamiljshus och garage finns! Den blivande tomten är uppskattad till 3200 kvm och ligger fint med vyer över öppna landskap. På tomten finns både berg i dagen och en fin björkdunge i bakkant. E20 når du snabbt och enkelt och sedan är du inne i centrala Vårgårda på bara några minuter. I anslutning till tomten finns också möjlighet att arrendera ca 3 ha betesmark för den hästintresserade. Den blivande tomten är ännu inte avstyckad av Lantmäteriet. Ansökan för detta skickas in enligt överenskommelse med markägaren/i samband med kontraktsskrivning. Kostnaden för avstyckning och arvode ingår i försäljningspriset. Välkommen att åka ut och kika på tomten och läget på egen hand. Kontakta fastighetsmäklare Annie Majlöf och lämna ert intresse redan nu!

Visar alla 7