Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

Mäklare

Ljunghedsvägen 5, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun

Ljunghedsvägen 5

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

3 275 000 kr

163 m²

4 rum

847 m² tomt

Välkommen till Ljunghedsvägen 5 och denna välplanerade enplansvilla! Härlig tomt med lummig och insynsskyddad baksida! Villan är belägen i populärt område, med närhet till låg- och mellanstadieskola samt en av Vårgårdas senast byggda förskolor. Här har du nära till natur och friluftsområde. I närområdet finns också vackra Ekhagen med trevlig promenadväg. Huset byggdes 2003 och har en tillbyggnad från 2010-2011. Här är tillgänglighetsanpassat och huset passar även bra för dig som har någon i familjen som tar sig fram i rullstol. Badrummet är stort, likaså sovrummen, och i köket finns höj- och sänkbara skåpsenheter. Det är lätt att ta sig in i huset, finns flera ingångar och allt i samma nivå. Bekvämt med carport precis utanför dörren, dessutom utrustad med laddbox för elbil. Skicka in din intresseanmälan redan idag!

 • Uteplats
Sveagatan 23, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun

Sveagatan 23

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

2 790 000 kr

180 m²

6 rum

1 172 m² tomt

Stor, rymlig och trevlig villa på trivsamma Sveagatan! Trots det mycket centrala läget så blickar man ut över skogsdunge och grönområde på framsidan. Villan inrymmer stor hall, fyra sovrum, generösa gemenskapsutrymmen och en värmande braskamin. Här finns dessutom två badrum där det ena är helkaklat med golvvärme och inrymmer både dusch och bastu. I princip alla fönster är bytta till 3-glas från 2010 och det rejäla yttertaket blänker av glaserade tegelpannor. Här finns också en trevlig trädgård med flera platser att slå sig ned med en kopp kaffe i solen, eller skuggan om man föredrar det. Entrésidan är välkomnande och här finns en stor grönyta för lek. Uppfarten är asfalterad och här finns även carport och rymligt garage med lika stort förrådsutrymme en trappa ner. Här bor du med endast några minuters gångväg till station, och mataffär ligger ett stenkast bort. Välkommen att höra av dig för mer information!

 • Balkong
 • Uteplats
Söderhöjdsgatan 11, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Söderhöjdsgatan 11, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 2
Söderhöjdsgatan 11, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 3

Söderhöjdsgatan 11

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

4 295 000 kr

161,9 m²

5 rum

700 m² tomt

Missa inte tillfället - kom och upplev en fantastisk villa på plats! Här erbjuds ett alldeles nybyggt hus med högt läge på Söderhöjdsgatan 11, kort cykelavstånd från station, affärer och övrig allmänservice i Vårgårda. Dryga 160 kvm fördelar sig över fem rum och kök, varav tre sovrum - allt i ett plan. I det tilltalande köket finns köksö och lyxigt skafferi, och alldeles intill finns ett trevligt vardagsrum med stort fönsterparti. Härliga sociala ytor för familj och vänner! Taket är öppet upp till nock vilket innebär 3,9 meter på högsta stället. Något att skryta om! Takhöjd i övrigt är 2,58 m. Gedigna materialval, såsom helkaklade badrum, enstavs ekgolv och massiva innerdörrar. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

 • Premium
 • Uteplats
Söderhöjdsgatan 3, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun

Söderhöjdsgatan 3

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

3 990 000 kr

125,2 m²

5 rum

884 m² tomt

Vem vill inte bo i en energieffektiv villa i dessa tider? Dessutom fritt från fastighetsavgift de första 15 åren! På Söderhöjdsgatan 3 erbjuds en stilren och välplanerad enplansvilla med högt läge. Den är belägen på Hjultorps Kulle, Vårgårdas nya bostadsområde där tomterna såldes snabbt. Villan har en genomtänkt planlösning och inrymmer hela fyra bra sovrum, varav ett med eget badrum och praktisk walk-in-closet. Här finns ljust kök samt vardagsrum i öppen planlösning, med stort fönster och dörrar i helglas ut till trädgården där man kan låta blicken vila på horisonten. I villan finns också två helkaklade badrum och en separat tvättstuga. Behaglig vattenburen golvvärme i hela huset! Det rymliga tvåbilsgaraget med fjärrstyrd port har direkt passage in till huset - smidigare blir det inte när barn och matkassar ska bäras in en regnig eftermiddag. Kort avstånd till station, affärer och övrig allmänservice i Vårgårda. Välkommen!

 • Plus
 • Uteplats
Alingsåsvägen 10, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Alingsåsvägen 10

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

1 950 000 kr

130 m²

4 rum

1 284 m² tomt

Härlig villa som erbjuder jättefina utrymmen både inne och ute! Bostaden har under åren blivit väl omhändertagen med stora renoveringar utförda vilket ger er möjligheten att flytta in och njuta av bekvämligenheten direkt. Vattenburen värme via bergvärme gör dessutom vardagslivet enkelt. I vardagsrummet finns också en öppenspis med insats (Keddy) som sprider härlig värme. Fina sällskapsutrymmen med ett mysigt vardagsrum som ligger i anslutning till uterummet ger bra och trevliga sällskapsytor. På övre plan finns sovrumsavdelningen och tredje vind ger extra utrymme för förvaring eller att inreda. I trädgården finns perfekta ytor för dig som är trädgårdsintresserad och uthuset kan bidra till både verkstad, förvaring och gästrum. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Ågatan 3, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
 • Mån 6 feb kl 16:00

Ågatan 3

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

2 895 000 kr

151 m²

6 rum

667 m² tomt

Välkommen till Ågatan och denna rymliga villa som är bra belägen i centrala Vårgårda - endast ett par långa stenkast från station till exempel. Nära också till skolor, sporthallar, mataffärer m.m. Grönområde med lekplats och stora ytor finns alldeles intill - praktiskt för dig som har barn och/eller hund. Rymligt dubbelgarage i husets bottenvåning! Inglasat uterum med plats för många gäster, eller sommarens pingisturnering med vännerna. Mysig uteplats på baksidan av huset, där grönskan under sommarhalvåret skapar en ombonad känsla och fungerar som insynsskydd. Här finns också ett SPA-bad man kan slinka ner i under kyliga höst- och vinterkvällar! Huset värms med bergvärme, och den öppna spisen blir ett bra komplement. Fiberanslutning finns såklart.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
BRF Harabergs backar lgh 3, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

BRF Harabergs backar lgh 3

Radhus
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

1 890 000 kr

106 m²

5 rum

5 334 kr/mån

17 830 kr/m²

I vackra Herrljunga och Brf Harabergs Backar uppför Cederfors nya bostäder i form av radhus och lägenheter med egen trädgård. Det nya kvarteret ligger centralt i Herrljunga med gångavstånd till centrum, ca 750m från torget. Tillträde sommaren 2023. Här bor du tryggt och lugnt inbäddat i ett klassiskt villaområde. Härliga grönytor omger området och rikligt med cykelvägar som tar dig runt om i samhället. Kvarteret kommer byggas ut med 23 bostäder. Skolorna är Herrljunga kommuns stolthet och här erbjuds en trygg miljö för lärande och utveckling från förskoleklass till och med gymnasium, alla centralt belägna med cykelväg från ytterdörren. Skolorna får mycket goda resultat i de undersökningar som görs och har små trivsamma skolenheter med engagerad och erfaren personal, där varje enskild elev blir sedd och uppmuntrad utifrån sina förutsättningar. Det moderna tvåplansradhuset är på 5 rum och kök och har 3 sovrum som standard. För dig som vill ha ett extra stort rum på det övre planet finns valmöjligheten att ta bort väggen mellan sovrum och allrummet. Matplatsen och köket vetter mot framsidan vilket skapar trevlig kontakt med entrén och gatan utanför. Vardagsrummet passar bra för både soffa, tv och matgrupp för den som önskar. Från vardagsrummet når du också den härliga altanen och den egna trädgården på husets baksida. I det stora sovrummet på överplan finns skjutdörrsgarderob och en fransk balkong med inåtgående dörr. Här finns även möjligheten att välja till en riktig balkong som tillval.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Tranan 7, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Tranan 7

Lägenhet
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

825 000 kr

71 m²

3 rum

5 266 kr/mån

11 620 kr/m²

Bostadsrätt i ett plan med egen trädgård, uterum och hörntomt. Här kommer ni bo bekvämt med "villa-känsla" men med fördelarna att vara del i en bostadsrättförening. Bostaden renoverades 2016 och håller ett jättefint skick. Här får ni bland annat parkettgolv i hela bostaden, fin ljust kök med nya vitvaror, trevlig trädgård med ny plattläggning och uteplatser på båda sidor av bostaden. Garage och parkering ingår i avgiften och fiber finns inkopplat. Välkommen att anmäla dig till vår visning!

Bokvägen 5, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
 • Tis 31 jan kl 16:30
Bokvägen 5, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun, bild 2
Bokvägen 5, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun, bild 3

Bokvägen 5

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

2 300 000 kr

150 m²

6 rum

1 088 m² tomt

På Bokvägen 5 bor ni i ett trivsamt kvarter med privat baksida som angränsar mot grönskan. Villan ger er gott om plats med hela 6 rok med en planlösning som går att anpassa efter behov. Fina ljusa rum och gott om förvaring i huset. Effektiv luft/luft-värmepump bidrar till en låg elförbrukning. Fristående garage och en härlig trädgård med jättefina ytor att nyttja för barnens lek eller odling. Från bostaden är det en kort promenad till skola, affärer, tågstation och övrig service. Välkommen på visning!

 • Premium
Rågvägen 8, Södra Herrljunga, Herrljunga kommun

Rågvägen 8

Villa
Södra Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

1 395 000 kr

155 m²

5 rum

906 m² tomt

Här på Rågägen 8 finner ni en perfekt familjevilla med närhet till bland annat skola, friluftsområde, pendling och service. Bostaden har fem rum och kök med möjlighet att dela av till ytterligare ett sovrum. Stort och härligt uterum ger extra utrymme att umgås i. Vill du komma hem och koppla av med en bok i kvällssolen så finns altan i västerläge. Vintertid kan du istället tända en brasa i kaminen och njuta av stunden. Vidbyggt garage. Välkommen på visning!

BRF Harabergs backar lgh 22, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

BRF Harabergs backar lgh 22

Lägenhet
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

1 395 000 kr

71 m²

3 rum

3 785 kr/mån

19 648 kr/m²

I vackra Herrljunga och Brf Harabergs Backar uppför Cederfors nya bostäder i form av radhus och lägenheter med egen trädgård och. Det nya kvarteret ligger centralt i Herrljunga med gångavstånd till centrum, ca 750m från torget. Tillträde sommaren 2023. Här bor du tryggt och lugnt inbäddat i ett klassiskt villaområde. Härliga grönytor omger området och rikligt med cykelvägar som tar dig runt om i samhället. Kvarteret kommer byggas ut med 23 bostäder. Skolorna är Herrljunga kommuns stolthet och här erbjuds en trygg miljö för lärande och utveckling från förskoleklass till och med gymnasium, alla centralt belägna med cykelväg från ytterdörren. Skolorna får mycket goda resultat i de undersökningar som görs och har små trivsamma skolenheter med engagerad och erfaren personal, där varje enskild elev blir sedd och uppmuntrad utifrån sina förutsättningar. I området Harabergs Backar finns en blandning av flera olika bostadstyper och storlekar. 2or, 3or och 4or finns i markplan med egen trädgård eller en trappa upp med egen stor entrébalkong. Alla lägenheterna har gott om förvaring med egen klädkammare, skjutdörrsgarderob och separat förråd i anslutning till bostaden. Oavsett bostadsstorlek finns en bra placerad hemarbetsplats förberedd för dig som ibland arbetar hemifrån eller behöver en bra plats för läxläsning. Egen tvättmaskin och torktumlare finns i varje bostad.

 • Nyproduktion
 • Balkong
Kullevägen 19 E, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun

Kullevägen 19 E

Radhus
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

2 750 000 kr

117,5 m²

5 rum

6 980 kr/mån

23 404 kr/m²

På en höjd vid Säveån i sydvästra Vårgårda byggs 10 st parhus med öppen och social planlösning och vilsamma vyer över det öppna landskapet. Förutom det fria läget erbjuds samtidigt närhet till centrum med skolor, affärer och fritidsaktiviteter. Husens gestaltning utgår från platsen och sammanhanget. Karaktären inspireras av de äldre industrimiljöerna längs ån, med spröjsade fönster och material och detaljer som åldras vackert och ger kvarteret en tydlig identitet. Att pendla till närliggande städer gör man snabbt och enkelt via tåg, eller nya motorvägen till Göteborg. Alingsås finns numera endast dryga 10 minuters bilresa bort. Här kan du slå rot och låta familjen växa. Planerad inflyttning i bostadsrätterna är 2023. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Nyproduktion
Kullevägen 19 J, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun

Kullevägen 19 J

Radhus
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

2 850 000 kr

117,5 m²

5 rum

6 980 kr/mån

24 255 kr/m²

På en höjd vid Säveån i sydvästra Vårgårda byggs 10 st parhus med öppen och social planlösning och vilsamma vyer över det öppna landskapet. Förutom det fria läget erbjuds samtidigt närhet till centrum med skolor, affärer och fritidsaktiviteter. Husens gestaltning utgår från platsen och sammanhanget. Karaktären inspireras av de äldre industrimiljöerna längs ån, med spröjsade fönster och material och detaljer som åldras vackert och ger kvarteret en tydlig identitet. Att pendla till närliggande städer gör man snabbt och enkelt via tåg, eller nya motorvägen till Göteborg. Alingsås finns numera endast dryga 10 minuters bilresa bort. Här kan du slå rot och låta familjen växa. Planerad inflyttning i bostadsrätterna är 2023. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Nyproduktion
Östadkulle Farekullen, Västra Vårgårda, Vårgårda kommun

Östadkulle Farekullen

Tomt
Västra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

595 000 kr

1 600 m² tomt

Välkomna till Östadkulle och Farekullen! Här erbjuds totalt sex naturnära villatomter i ett strategiskt beläget område, mitt emellan Alingsås och Vårgårda, där det ges möjlighet att bygga ert drömhus från Team Lyckebacka Hus & Bygg AB. Med detta läget är det lätt att trivas då man har närhet till både förskola, skola (F-6), idrottsplats och natur. Bergstena med badplats ligger också i närheten. Man når både Alingsås och Vårgårda med mataffärer och andra butiker på bara 10-15 minuter. Ett absolut drömläge för er som funderar på ert nästa boende och vill bo lantligt och samtidigt ha nära in till tätort. Hör av er till Jonas Lundgren 0733-820120, [email protected] på Team Lyckebacka för mer information om hus och entreprenad. Varmt välkomna att själva åka ut och kika på området eller kontakta fastighetsmäklare Annie Majlöf för mer information och intresseanmälan!

 • Nyproduktion
Östadkulle Farekullen, Västra Vårgårda, Vårgårda kommun

Östadkulle Farekullen

Tomt
Västra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

595 000 kr

1 600 m² tomt

Välkomna till Östadkulle och Farekullen! Här erbjuds totalt sex naturnära villatomter i ett strategiskt beläget område, mitt emellan Alingsås och Vårgårda, där det ges möjlighet att bygga ert drömhus från Team Lyckebacka Hus & Bygg AB. Med detta läget är det lätt att trivas då man har närhet till både förskola, skola (F-6), idrottsplats och natur. Bergstena med badplats ligger också i närheten. Man når både Alingsås och Vårgårda med mataffärer och andra butiker på bara 10-15 minuter. Ett absolut drömläge för er som funderar på ert nästa boende och vill bo lantligt och samtidigt ha nära in till tätort. Hör av er till Jonas Lundgren 0733-820120, [email protected] på Team Lyckebacka för mer information om hus och entreprenad. Varmt välkomna att själva åka ut och kika på området eller kontakta fastighetsmäklare Annie Majlöf för mer information och intresseanmälan!

 • Nyproduktion
Östadkulle Farekullen, Västra Vårgårda, Vårgårda kommun

Östadkulle Farekullen

Tomt
Västra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

595 000 kr

1 500 m² tomt

Välkomna till Östadkulle och Farekullen! Här erbjuds totalt sex naturnära villatomter i ett strategiskt beläget område, mitt emellan Alingsås och Vårgårda, där det ges möjlighet att bygga ert drömhus från Team Lyckebacka Hus & Bygg AB. Med detta läget är det lätt att trivas då man har närhet till både förskola, skola (F-6), idrottsplats och natur. Bergstena med badplats ligger också i närheten. Man når både Alingsås och Vårgårda med mataffärer och andra butiker på bara 10-15 minuter. Ett absolut drömläge för er som funderar på ert nästa boende och vill bo lantligt och samtidigt ha nära in till tätort. Hör av er till Jonas Lundgren 0733-820120, [email protected] på Team Lyckebacka för mer information om hus och entreprenad. Varmt välkomna att själva åka ut och kika på området eller kontakta fastighetsmäklare Annie Majlöf för mer information och intresseanmälan!

 • Nyproduktion
Villatomter - Östadkulle Farekullen, Västra Vårgårda, Vårgårda kommun

Villatomter - Östadkulle Farekullen

Tomt
Västra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

595 000 kr

1 700 m² tomt

Välkomna till Östadkulle och Farekullen! Här erbjuds totalt sex naturnära villatomter i ett strategiskt beläget område, mitt emellan Alingsås och Vårgårda, där det ges möjlighet att bygga ert drömhus från Team Lyckebacka Hus & Bygg AB. Med detta läget är det lätt att trivas då man har närhet till både förskola, skola (F-6), idrottsplats och natur. Bergstena med badplats ligger också i närheten. Man når både Alingsås och Vårgårda med mataffärer och andra butiker på bara 10-15 minuter. Ett absolut drömläge för er som funderar på ert nästa boende och vill bo lantligt och samtidigt ha nära in till tätort. Hör av er till Jonas Lundgren 0733-820120, [email protected] på Team Lyckebacka för mer information om hus och entreprenad. Varmt välkomna att själva åka ut och kika på området eller kontakta fastighetsmäklare Annie Majlöf för mer information och intresseanmälan!

 • Nybyggnadsprojekt
Kullevägen 19 B, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun

Kullevägen 19 B

Radhus
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

2 750 000 kr

117,5 m²

5 rum

6 980 kr/mån

23 404 kr/m²

På en höjd vid Säveån i sydvästra Vårgårda byggs 10 st parhus med öppen och social planlösning och vilsamma vyer över det öppna landskapet. Förutom det fria läget erbjuds samtidigt närhet till centrum med skolor, affärer och fritidsaktiviteter. Husens gestaltning utgår från platsen och sammanhanget. Karaktären inspireras av de äldre industrimiljöerna längs ån, med spröjsade fönster och material och detaljer som åldras vackert och ger kvarteret en tydlig identitet. Att pendla till närliggande städer gör man snabbt och enkelt via tåg, eller nya motorvägen till Göteborg. Alingsås finns numera endast dryga 10 minuters bilresa bort. Här kan du slå rot och låta familjen växa. Planerad inflyttning i bostadsrätterna är 2023. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Hjultorps Kulle, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun

Hjultorps Kulle

Radhus
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

2 750 000 kr

117,5 m²

5 rum

6 980 kr/mån

På en höjd vid Säveån i sydvästra Vårgårda byggs 10 st parhus i bostadsrättsform, med öppen och social planlösning och vilsamma vyer över det öppna landskapet. Förutom det fria läget erbjuds samtidigt närhet till centrum med skolor, affärer och fritidsaktiviteter. Husens gestaltning utgår från platsen och sammanhanget. Karaktären inspireras av de äldre industrimiljöerna längs ån, med spröjsade fönster och material och detaljer som åldras vackert och ger kvarteret en tydlig identitet. Att pendla till närliggande städer gör man snabbt och enkelt via tåg, eller nya motorvägen till Göteborg. Alingsås finns numera endast dryga 10 minuters bilresa bort. Här kan du slå rot och låta familjen växa. Planerad inflyttning i bostadsrätterna är 2023. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Nybyggnadsprojekt
Nygatan 3, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun

Nygatan 3

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

2 895 000 kr

166 m²

5 rum

895 m² tomt

Rymligt tvåfamiljshus till salu! Här erbjuds möjligheter att bo i rymlig 3:a på övre plan, och hyra ut en lika stor lägenhet på entréplan. Hyresgäst finns redan. På så vis får man ett centralt boende till rimlig månadskostnad! Här finns också möjlighet till generationsboende, eller för den stora familjen att bygga om till enbostadshus. Yttertaket byttes i sin helhet 2021. Fönstren byttes ca 2017, samma år som man förbättrade dräneringen runt huset. 2021 fick lägenheterna varsin ny altan/balkong. Huset värms via vattenburet system med hjälp av en luftvattenvärmepump. Nygatan är belägen endast ett par minuters gångväg från station, mataffär och Kungsgatan. Välkommen!

 • Balkong
 • Uteplats
Furustigen 3, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Furustigen 3

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

4 250 000 kr

198 m²

5 rum

850 m² tomt

Här på Furustigen erbjuds nu en helt nyproducerad villa, perfekt för dig som vill bo bra och bekvämt! Huset är helt klart för inflyttning och tillgängligt omgående. Genomtänkt planlösning med fyra bra sovrum, ett fantastiskt vardagsrum med härliga fönsterpartier ut mot trädgården. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet med en stor köksö och exklusiv maskinell utrustning. Vattenburen golvvärme med separata termostater i varje rum samt väl tilltaget med isolering i vägg, golv och tak gör att boendekostnaden blir låg. Villan är belägen i ett trevligt bostadsområde med närhet till skola och pendling. Här finns också naturen nära till hand med många trevliga promenadvägar och elljusspår. Välkommen på visning!

BRF Harabergs backar lgh 12, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

BRF Harabergs backar lgh 12

Lägenhet
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

1 745 000 kr

84 m²

4 rum

4 360 kr/mån

20 774 kr/m²

I vackra Herrljunga och Brf Harabergs Backar uppför Cederfors nya bostäder i form av radhus och lägenheter med egen trädgård. Det nya kvarteret ligger centralt i Herrljunga med gångavstånd till centrum, ca 750m från torget. Tillträde sommaren 2023. Här bor du tryggt och lugnt inbäddat i ett klassiskt villaområde. Härliga grönytor omger området och rikligt med cykelvägar som tar dig runt om i samhället. Kvarteret kommer byggas ut etappvis med 23 bostäder i första etappen. I området Harabergs Backar finns en blandning av flera olika bostadstyper och storlekar. 2or, 3or och 4or finns i markplan med egen trädgård eller en trappa upp med egen stor entrébalkong. Alla lägenheterna har gott om förvaring med egen klädkammare, skjutdörrsgarderob och separat förråd i anslutning till bostaden. Oavsett bostadsstorlek finns en bra placerad hemarbetsplats förberedd för dig som ibland arbetar hemifrån eller behöver en bra plats för läxläsning. Egen tvättmaskin och torktumlare finns i varje bostad.

 • Nyproduktion
Del av Fötene Jakersgården , Nordvästra Vårgårda, Vårgårda kommun

Del av Fötene Jakersgården

Tomt
Nordvästra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

450 000 kr

3 200 m² tomt

Nu erbjuds en väl tilltagen tomt tillsammans med Team Lyckebacka Hus & Bygg AB i Fötene strax utanför Vårgårda. Positivt förhandsbesked finns! Den blivande tomten är uppskattad till 3200 kvm och ligger fint med vyer över öppna landskap. På tomten finns både berg i dagen och en fin björkdunge i bakkant. E20 når du snabbt och enkelt och sedan är du inne i centrala Vårgårda på bara några minuter. I anslutning till tomten finns också möjlighet att arrendera betesmark för den hästintresserade. Välkommen att åka ut och kika på tomten och läget på egen hand. Vid frågor om hus och entreprenad går det bra att kontakta Anders Nilsson på VårgårdaHus: [email protected], tel: 0706-441291 Eller Jonas Lundgren på Team Lyckebacka Hus & Bygg AB: [email protected], tel: 0733-820120 Välkomna att kontakta fastighetsmäklare Annie Majlöf och lämna ert intresse redan nu!

Visar alla 23