Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kvinnestad Tormundgärde 5, Östra Vårgårda, Vårgårda kommun
  • Ons 14 aug kl 17:45

Kvinnestad Tormundgärde 5

Villa
Östra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 995 000 kr
100 m²
4 rum
1,3 ha tomt

Välkommen till Kvinnestad Tormundgärde och denna lantliga idyll några kilometer från bra badsjö! Vackra omgivningar med stenmurar, ängar och lövträd. Tomten är på totalt drygt 13 000 kvm och möjliggör både odling och djurhållning, då lösdrift finns för två storhästar. Hus i vacker 30-talsstil, med stensatt gång från entrén och runt huset bak till den charmiga uteplatsen under tak. Växterna slingrar sig och skapar en ombonad känsla, här kan det bli många trevliga grillkvällar! På tomten finns också fristående uthuslänga med förråd och hönshus.

  • Plus
Stockholmsvägen 14, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
  • Ons 14 aug kl 16:00
Stockholmsvägen 14, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 2
Stockholmsvägen 14, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 3

Stockholmsvägen 14

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 575 000 kr
82 + 104 m²
5 rum
1 289 m² tomt

I skogskanten, endast ett fåtal minuters promenad från mataffär, station och Kungsgatan med butiker, är denna välhållna villa belägen. Entréplan återfinns en nivå upp från gatuplan vilket ger minimalt med insyn! Lummig baksida med härliga ytor för barn, barnbarn eller kanske hunden att vistas på. Altanen på baksidan erbjuder sol fram till kvällen och rymmer enkelt grill, matbord och loungemöbel. Här kan du njuta av sena sommarkvällar med grill medan barnen roar sig på tomten som inbjuder till lek och upptäcktsfärder. Även på framsidan finns en stor uteplats, vilket gör att du kan följa solen från morgonen. Huset, som värms med bergvärme (2013), har fräscha ytskikt som uppdaterats på senare år. Här erbjuds bland annat två helkaklade badrum, tre bra sovrum, vardagsrum med vacker fiskbensparkett och en källare som kan inredas med fler sovrum för den som behöver. Merparten av fönstren byttes 2013, fasaden inkl grundmuren målades om 2021-2022 och taket byttes 2011. Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Premium
Campingvägen 24, null, Vårgårda kommun
Campingvägen 24, null, Vårgårda kommun, bild 2
Campingvägen 24, null, Vårgårda kommun, bild 3

Campingvägen 24

Övrigt
Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
9 950 000 kr
4 650 m²
1,8 ha tomt

Unikt tillfälle att förvärva sport- och evenemangshall som under många år varit en av kommunens populäraste mötesplatser! Används för idrott, mässor, utställningar, konserter och andra evenemang. Kanske kan bli regionens nya lekland eller minigocartbana? Tångahallen inrymmer spelplan/evenemangsyta om 3 160 kvm (71 x 45 m + läktare) samt två kök, matsalar/konferensutrymmen, bowlinghall, padelhall och gott om förråd, toaletter och omklädningsrum. Camping och boendemöjligheter finns intill, och centrala Vårgårda med tågstation och övrig allmänservice finns drygt 1500 m bort. En fin fastighet att förvalta och utveckla! Mer information kommer, kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan.

  • Premium
Vetevägen 3 lgh 1001, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
  • Tis 13 aug kl 16:00
Vetevägen 3 lgh 1001, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 2
Vetevägen 3 lgh 1001, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 3

Vetevägen 3 lgh 1001

Lägenhet
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 450 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/4
5 311 kr/mån
20 423 kr/m²

Välkommen till Vetevägen och en mysig trea med väl tilltagen uteplats i soligt läge! Trots markplan är insynen väldigt begränsad. Takhöjd om 2,60 m och generösa fönsterpartier gör att lägenheten upplevs som ljus och luftig. Lägenheten erbjuder fönster i tre väderstreck vilket ger ett genomgående ljusinsläpp. Här erbjuds ett trivsamt svensktillverkat Sentenskök i anslutning till vardagsrum, samt två sovrum och helkaklat badrum med tvättavdelning. Dessutom en bra klädkammare. Carport och förråd finns praktiskt nog precis utanför dörren. Kort cykelavstånd till station och affärer. Förskola finns alldeles intill och skola finns i närområdet. Ett centralt boende med närhet till naturen! Vackra Ekhagen erbjuder trevliga promenader. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vetevägen 1A lgh 1201, null, Vårgårda kommun
  • Tis 13 aug kl 18:15
Vetevägen 1A lgh 1201, null, Vårgårda kommun, bild 2
Vetevägen 1A lgh 1201, null, Vårgårda kommun, bild 3

Vetevägen 1A lgh 1201

Lägenhet
Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
5 759 kr/mån
19 416 kr/m²

Snart blir en av de populära 3:orna i Brf Skördaren tillgänglig för ny ägare! Lägenheten, som inrymmer två sovrum, vardagsrum med två balkonger, kök, klädkammare med Elfa-system samt helkaklat badrum, har en takhöjd på hela 2,60 m, och dessutom generösa fönsterpartier vilket gör att den upplevs som ljus och luftig. På bottenvåningen i ett närliggande hus finns föreningens gemensamhetslokal med kök, bastu samt övernattningsmöjlighet. Nära till mysig kvällspromenad runt Ekhagen, och nära till centrum med station och mataffär. Skicka in din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Alingsåsvägen 25A, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Alingsåsvägen 25A

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 650 000 kr
87 + 10 m²
5 rum
1 346 m² tomt

Välkommen till denna Alingsåsvägen 25A där det nu erbjuds en bostad med stora sällskapsytor och en härlig tomt med fin potential. Här får ni tegelfasad och nyare tak samt vattenburen värme via kombipanna med pellets vilket ger er bra förutsättningar för att kunna skapa er ett härligt hem för hela familjen. Bostaden inrymmer 3-4 sovrum och via vardagsrummet når ni ett uterum som leder er vidare ut till en härlig altan där ni kommer trivas under de varma månaderna. Här bor ni med kort promenadavstånd till skolor, affärer, tågstation och andra bekvämligheter. Välkommen till visning!

Ågatan 31, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
  • Tor 8 aug kl 16:00
Ågatan 31, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 2
Ågatan 31, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 3

Ågatan 31

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
3 485 000 kr
124 + 126 m²
5 rum
950 m² tomt

Välkommen till Ågatan 31 och detta välbyggda och väl underhållna Hultsfredshus med lummigt och ostört läge på återvändsgata! Nära till grönområde med bra gång-/cykelvägar och gångavstånd till skola. Gångavstånd till station. Garage med fjärrstyrd port. Huset är välskött och energisnålt. Tilläggsisolering är gjord, ett extra fönsterglas insatt och braskamin samt två luft/luftvärmepumpar installerade. I huset inryms 5 rum och kök och källare med stor verkstad/hobbyrum - perfekt till exempel för dig som vill ha någon form av verksamhet hemma. Uppvuxen trädgård med fruktträd, bärbuskar, perennland samt växthus med en ståtlig vinranka. Vattenutkastare x2 med åvatten för bevattning underlättar för den odlingsintresserade. Nytt kök sattes in 2015, yttertaket på hus och garage byttes 2021 och huset dränerades om 2014. Fiber finns. Här kan du bara flytta in. Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Parkgatan 12A, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
  • Tis 6 aug kl 16:00
Parkgatan 12A, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 2
Parkgatan 12A, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 3

Parkgatan 12A

Lägenhet
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
895 000 kr
33 m²
1 rum
vån 3/5
3 280 kr/mån
27 121 kr/m²

Här erbjuds ett prisvärt och trevligt boende fördelat på 33 välplanerade kvm med ypperligt läge i centrala Vårgårda. Sätt upp en vägg eller annan avskiljare mot sovalkoven och det blir 1,5 rum direkt! Perfekt som första lägenhet, eller för dig som veckopendlar. Lägenheten håller genomgående hög standard och är ljusa och modern med balkong i söderläge, byggår 2022-2023. Precis i närområdet ligger centrum med mataffärer och tåg- och busstation. Här inryms välkomnande entréhall, kök, vardagsrum med sovalkov och helkaklat badrum. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sjövägen 3, Sydvästra Vårgårda, Vårgårda kommun
Sjövägen 3, Sydvästra Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 2
Sjövägen 3, Sydvästra Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 3

Sjövägen 3

Fritidshus
Sydvästra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 475 000 kr
58 + 24 m²
4 rum
1 343 m² tomt

Detta välskotta hus ligger idylliskt nära Storsjön i populära Horla, mellan Alingsås och Vårgårda. Med två till tre sovrum och en boyta på 58 +24 kvadratmeter erbjuder detta hem en perfekt plats för dig som älskar friluftsliv samt lugn och ro. Den stora tomtytan på 1343 kvadratmeter ger gott om utrymme för trädgårdsarbete eller avkoppling utomhus. Även vintertid är Storsjön ett mycket vackert och mysigt ställe for att åka skridskor. Här är det enkelt att komma bort från vardagens stress och bara njuta av naturen. Denna bostad är perfekt för er som söker ett året runt fritidshus eller ett lugnt permanentboende i Horlas fina samhälle med närhet till sjö och skog. Välkommen att upptäcka detta boende och dess vackra miljö! Området är känt för sitt vackra natur och möjligheter till friluftsliv. Med badrocksavstand till badstranden kan du alltid njuta av ett avkopplande dopp och fina promenader runt hela sjön eller i Yxnås naturreservatet som ligger bara ett stenkast bort. Denna bostad är perfekt för dig som söker ett mindre fritidshus eller ett lugnt boende med närhet till naturen. Välkommen att upptäcka detta boende i lantlig miljö!

  • Premium
Mjäldrunga Hagalund 1, Östra Herrljunga, Herrljunga kommun
  • Mån 12 aug kl 16:30
Mjäldrunga Hagalund 1, Östra Herrljunga, Herrljunga kommun, bild 2
Mjäldrunga Hagalund 1, Östra Herrljunga, Herrljunga kommun, bild 3

Mjäldrunga Hagalund 1

Villa
Östra Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
650 000 kr
134 + 20 m²
7 rum
2 674 m² tomt

Längst med den idylliska landsvägen, där du passerar gårdar och gröna fält ligger Mjäldrunga Hagalund 1. Här ligger den gamla lärarbostaden som kan ge er möjligheten till ett fantastiskt boende. Med högt i tak och stora härliga rum erbjuder detta renoveringsobjekt möjligheten att skapa en fantastisk bostad med massor av charm. Bostaden inrymmer 7 rum och kök där rummen kan anpassa till vad ni har behov av, kanske blir det gott om sovrum, rum där kreativiteten kan flöda eller stora sällskapsytor - här finns alla möjligheter!

  • Premium
Andrégatan 7, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
  • Ons 7 aug kl 18:00
Andrégatan 7, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun, bild 2
Andrégatan 7, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun, bild 3

Andrégatan 7

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 925 000 kr
78 + 73 m²
6 rum
731 m² tomt

Välkommen till Andregatan 7 och detta trevlig bostadshus mitt i Herrljunga. Här får du förutom en mysigt hus, ett dubbelgarage med underhållsfri fasad, nytt tak från 2021 och vattenburen värme via luft/vattenvärmepump. Fiber finns inkopplat vilket underlättar för hemmajobb! Med tre bra sovrum på övervåningen får du gott om plats för hela familjen och källaren skapar rum för förvaring, gästrum och praktisk tvättstuga med dusch och jacuzzi. På övreplanet finner du ett renoverat badrum från 2017 men det bästa kommer ändå vara att kunna koppla av i det privata spabadet på altanen och bara njuta av tillvaron under alla årstider. Omgivet av en lättskött finns gott om utrymme för lek och odling - äppleträden bjuder på mycket frukt! Närområdet bjuder på lugn och ro samtidigt som du har bekvämt gångavstånd till butiker, restauranger och kommunikationer. Herrljunga erbjuder vacker natur med fina promenadstråk och många aktiviteter för stora och små! Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
Prästgårdsgatan 11D, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Prästgårdsgatan 11D

Lägenhet
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 595 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/2
4 160 kr/mån
22 465 kr/m²

På Prästgårdsgatan 11D erbjuds nu en bostadsrätt i toppskick, beläget på andra våning med en stor och solig terrass. Med en bekväm och tidlös stil passar bostaden perfekt för både yngre och äldre som söker ett hem med hög standard. Terrassen har sol hela dagen och gott om plats för grill, loungehörna och solstolar – den perfekta platsen på sommaren! Lägenheten inrymmer två rymliga sovrum, båda med fin utsikt över området och Haraberget. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en ljus och luftig atmosfär. Köket från VEDUM i linnebeige med bänkskiva i Kvartsit är både snyggt och praktiskt, och de fina parkettgolven ger en varm och inbjudande känsla. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch samt både tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet. Varje detalj i bostaden är noggrant genomtänkt med fina färgval på väggarna, fönsterbänkar i sten och en lyxig heltäckningsmatta i sovrummen som ger en extra touch av lyx. Ni får en egen parkeringsplats strax nedan för entrén, och bostadens läge är perfekt med promenadavstånd till pendling, affärer och natursköna områden. Välkomna på visning!

Vetevägen 5A lgh 1201, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun

Vetevägen 5A lgh 1201

Lägenhet
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 595 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
5 759 kr/mån
20 714 kr/m²

Missa inte tillfället - En lyxig trea längst upp i huset på adress Vetevägen 5A, med ostört läge längst in på gatan. Kvällspromenaden tar du i närliggande vackra Ekhagen och efter några minuter på cykeln är du mitt i centrum med skolor, affärer och station inom räckhåll. Lägenheten, som inrymmer två sovrum, vardagsrum med två balkonger, kök, klädkammare samt helkaklat badrum, har en takhöjd på hela 2,60 m, och dessutom generösa fönsterpartier vilket gör att den upplevs som ljus och luftig. I källaren i samma hus finns gemensamhetslokal med bastu samt förråd. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Villavägen 6, Södra Herrljunga, Herrljunga kommun
  • Ons 14 aug kl 16:30

Villavägen 6

Villa
Södra Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 575 000 kr
113 + 75 m²
5 rum
627 m² tomt

På Villavägen 6 erbjuds snart ett hem som passar dig som önskar moderna inslag, sociala ytor och närhet till affärer och pendling. Solceller som installerades 2023 ger effektiv produktion av el för både uppvärmning och elbilsladdaren. Bostadens entréplan välkomnar dig med trevliga sällskapsytor, där uterummet under vår och sommar erbjuder den extra platsen att njuta av - även när sommarregnet smattrar på taket. Köket har nyligen genomgått en totalrenovering och utgör den naturliga samlingsplatsen både vardag och helg, med gott om plats för både matlagning och familjemåltider! På det övre planet finns den privata delen med tre sovrum och ett mindre rum som för närvarande fungerar som walk-in closet, men som lika gärna kan anpassas till ett barnrum eller kontor. Källaren erbjuder utrymme för garage, en rymlig tvättstuga och praktiska områden för groventré och förvaring! Missa inte chansen - välkommen på visning!

  • Plus
Västergårdsgatan 68, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Västergårdsgatan 68, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun, bild 2
Västergårdsgatan 68, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun, bild 3

Västergårdsgatan 68

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 475 000 kr
180 + 90 m²
5 rum
969 m² tomt

Denna härliga funkisvilla från 1939 bjuder in till en unik kombination av klassisk elegans och modern komfort. Med en arkitektur som hyllar det praktiska och det vackra, står detta hem som ett tidlöst bevis på stil och funktionalitet. Villan har stora, lättskötta ytor och tillsammans med raka linjer, natursten och mycket ljusinsläpp bildar detta ett välmående och unikt hem där varje rum har en känsla av rymd och välbehag. I två plan inrymmer bostaden 5 rum och kök och dessutom finns en källare med praktiska ytor. Huset har genomgått stora renoveringar för att hålla måttet för dagens användning samtidigt som man varsamt bevarat originaldetaljer. Utomhus väntar en lika förtrollande atmosfär, med flera välkomnande sällskapsytor på olika nivåer, alla omsorgsfullt avskärmade för att erbjuda privatliv och lugn. Här finns gott om plats för en matplats, ett utekök och en avslappnad loungehörna, perfekt för att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar i gott sällskap.

  • Premium
Kullevägen 19 G, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun

Kullevägen 19 G

Radhus
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 490 000 kr
117,5 m²
5 rum
5 950 kr/mån
21 191 kr/m²

På en höjd vid Säveån i sydvästra Vårgårda byggs 10 st parhus med öppen och social planlösning och vilsamma vyer över det öppna landskapet. Förutom det fria läget erbjuds samtidigt närhet till centrum med skolor, affärer och fritidsaktiviteter. Husens gestaltning utgår från platsen och sammanhanget. Karaktären inspireras av de äldre industrimiljöerna längs ån, med spröjsade fönster och material och detaljer som åldras vackert och ger kvarteret en tydlig identitet. Att pendla till närliggande städer gör man snabbt och enkelt via tåg, eller nya motorvägen till Göteborg. Alingsås finns numera endast dryga 10 minuters bilresa bort. Här kan du slå rot och låta familjen växa. Planerad inflyttning i bostadsrätterna är efter sommaren 2025. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Åkergränd 4, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Åkergränd 4

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 395 000 kr
96 m²
4 rum
1 145 m² tomt

På återvändsgatan Åkergränd ligger detta mysiga hus som inrymmer 4 rum och kök. Här får ni ett läge med en lantlig miljö bara ett stenkast från Herrljungas centrala delar. Mysig bostad med braskamin som värmer i vardagsrum och bakugnen i köket. På tomten finns en gammal smedja som ger möjlighet till verkstad eller förvaring. Trädgården är insynsskyddad och i ena hörnet finns en mysig damm. Välkommen på visning!

Ringvägen 19, Södra Herrljunga, Herrljunga kommun

Ringvägen 19

Villa
Södra Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 395 000 kr
94 + 96 m²
4 rum
703 m² tomt

Välkommen till Ringvägen 19, här får du ett hem som är perfekt för dig som bara vill flytta in och bo bekvämt! Villan har genomgått stora renoveringar under de senaste åren med bland annat dränering, värmesystem, fönsterbyte, nytt badrum, kök och mycket mer. Bostaden inrymmer 4 rok på entréplan och källaren ger ytterligare utrymme. Härlig uteplats och lättskött trädgård. Nära till affär, tågstation och skola. Välkommen på visning!

  • Plus
Prästgårdsgatan 13A, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Prästgårdsgatan 13A

Radhus
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 295 000 kr
106 m²
5 rum
5 861 kr/mån
21 651 kr/m²

Detta nyproducerade tvåplansradhus, med fina detaljer och tillval, erbjuder en perfekt kombination av modern design och praktisk funktionalitet. Med sina 5 rum och kök är detta ett perfekt hem för den moderna familjen. Köket och vardagsrummet på entréplanet ger en social yta, dessutom har ni en härlig altan och trädgård på baksidan av huset. På övervåningen finner ni den privata delen med tre sovrum som har gott om förvaring i bland annat skjutdörrsgarderober. Helkaklade badrum i varje plan med dusch och badkar. Två egna parkeringsplatser utanför huset ger plats till familjens bilar. Välkommen på visning!

Prästgårdsgatan, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Prästgårdsgatan

Lägenhet
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 499 000 kr
106 m²
5 rum
vån 1/1
5 963 kr/mån
23 575 kr/m²

I Brf Harabergs Backar har vi uppfört 23 nya bostäder i form av radhus och lägenheter i en första etapp. Nu planerar vi för nästa del - 8 nya bostäder som parhus. Det nya kvarteret ligger centralt i Herrljunga med gångavstånd till centrum, ca 750m från torget. Här bor du tryggt och lugnt inbäddat i ett klassiskt villaområde. Härliga grönytor omger området och rikligt med cykelvägar som tar dig runt om i samhället. Parhusen planeras som bostadsrätter med inflyttning Q1-2 2025. Det moderna parhuset är på 4-5 rum och kök och har 3st sovrum som standard. För dig som behöver ett extra rum finns valmöjligheten att sätta igen väggen till allrummet på överplan. Matplatsen och köket vetter mot framsidan vilket skapar trevlig kontakt med entrén och gatan utanför. Vardagsrummet passar bra för både samvaro och även här finns plats för ytterligare ett matsalsbord. Från vardagsrummet når du också den härliga altanen och den egna trädgården på husets baksida. I det stora sovrummet på överplan finns skjutdörrsgarderob och en inåtgående fransk balkongdörr, önskar du så finns möjligheten att välja till en större balkong. Två parkeringsplatser med möjlighet att välja till carport! Bokningen är öppen så kontakta oss redan idag för att inte missa chansen!

  • Plus
Fågelvägen 1, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Fågelvägen 1

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 650 000 kr
108 + 108 m²
7 rum
1 283 m² tomt

Välvårdad och hemtrevlig villa i fyra etage belägen på en lugn och trevligt gata. Bostaden har en praktisk planlösning med gott om plats för hela familjen, bra förvaringsutrymmen samt garage med direkt ingång till bostaden. Bostaden inrymmer bland annat 4 sovrum, två sällskapsrum och en stor tvättstuga. Fin trädgård och en stor altan med tak som skyddar både mot sol och regn. Välkommen på visning!

Odlarvägen 5D, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
  • Borttagen före visning

Odlarvägen 5D

Lägenhet
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 625 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/2
5 110 kr/mån
18 056 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Prästgårdsgatan 19B, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Prästgårdsgatan 19B

Lägenhet
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 550 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/2
4 160 kr/mån
21 831 kr/m²

Välkommen till Prästgårdsgatan 19B och känn känslan av att kliva in i ett helt nytt och orört hem. Här erbjuds 3 rum och kök med hög standard såsom parkettgolv i alla rum, kakel och klinker i badrum, fönsterbänkar i kalksten och ett VEDUM-kök. Dessutom får du gott om förvaring i klädkammare, stora garderober och förråd precis utanför ytterdörren. Du bor på markplan vilket ger dig två uteplatser och en alldeles egen trädgård med fint läge i området! Strax utanför finns parkeringsplatsen där du har din specifika plats. Här kommer du garanterat att trivas då området erbjuder både närhet till natur och affärer samt pendlingsmöjligheter - allt bara en kort promenad bort. Som ny ägare övertar du alla garantier och fördelarna med att flytta in i en helt nyproducerad lägenhet. Välkommen på visning!

Del av Fötene Jakersgården , Nordvästra Vårgårda, Vårgårda kommun

Del av Fötene Jakersgården

Tomt
Nordvästra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
430 000 kr
3 200 m² tomt

Nu erbjuds en väl tilltagen tomt strax utanför Vårgårda. Positivt förhandsbesked för enfamiljshus och garage finns! Den blivande tomten är uppskattad till 3200 kvm och ligger fint med vyer över öppna landskap. På tomten finns både berg i dagen och en fin björkdunge i bakkant. E20 når du snabbt och enkelt och sedan är du inne i centrala Vårgårda på bara några minuter. I anslutning till tomten finns också möjlighet att arrendera ca 3 ha betesmark för den hästintresserade. Den blivande tomten är ännu inte avstyckad av Lantmäteriet. Ansökan för detta skickas in enligt överenskommelse med markägaren/i samband med kontraktsskrivning. Kostnaden för avstyckning och arvode ingår i försäljningspriset. Välkommen att åka ut och kika på tomten och läget på egen hand. Kontakta fastighetsmäklare Annie Majlöf och lämna ert intresse redan nu!

Hoberg Annelunds Backe, null, Vårgårda kommun

Hoberg Annelunds Backe

Tomt
Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
485 000 kr
2 500 m² tomt

I vackra omgivningar i Hoberg ett fåtal kilometer från centrala Vårgårda finns två väl tilltagna tomter till salu! Här kan du bygga ditt drömhus och kanske ett stort garage intill. Det finns stora möjligheter att anlägga trädgård där odlingsintresset får ta plats. De små barnen tar enkelt bussen till skolan, och de lite äldre kan snart ta sig till skola, kompisar och aktiviteter på egen hand med cykel. Här kan du leva en fridfull och enkel tillvaro. Tomterna styckas av inom kort och tillträde kan ske när förrättningen är klar. Förhandsbesked för byggnation finns. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visar 1 - 25 av 27