Mäklare Hanna Alavik

Hanna Alavik

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Altorpsvägen 8, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Altorpsvägen 8

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

1 495 000 kr

106 m²

4 rum

981 m² tomt

Välkommen till denna trevliga enplansvilla med källare! Här får du en perfekt kombination av modern bekvämlighet och charmig livsstil. Bostaden är utrustad med vattenburen värme via luft/vattenvärmepump, vilket garanterar en bekväm och kostnadseffektiv uppvärmning året om. Bostaden har också ett nytt tak. På första plan finns två sovrum men med den anpassningsbara planlösningen skulle det kunna bli fyra sovrum. Bostaden har en ljus och välkomnande atmosfär som gör det enkelt att trivas. Källaren är en stor bonus och innehåller bland annat sällskapsrum, sovrum, tvättstuga och praktisk förvaring. Här kan du skapa ett hem som passar dina behov och önskemål. Trädgården har grönskande växter, fruktträd och bärbuskar som ger dig möjlighet att njuta av naturen och odla dina egna frukter och bär. Sammanfattningsvis är detta en fantastisk bostad som också ligger nära till pendling, skolor och affärer!

Heden Skattegården 1, Västra Herrljunga, Herrljunga kommun

Heden Skattegården 1

Tomt
Västra Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

125 000 kr

7 537 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet som är omgiven av den vackra landsbygden strax utanför Herrljunga! Här har du möjlighet att skapa din drömhemmiljö med en utsikt över den natursköna omgivningen. Med torpet från ca 1934 som behöver rivas, finns det en fantastisk möjlighet att skapa ett unikt och personligt boende, perfekt för dig som vill bo på landet. Fastigheten ligger knappt 3 km från Herrljunga, vilket gör det enkelt att ta sig till Herrljungas bekvämligheter samtidigt som du kan njuta av lugnet och rofylldheten på din nya tomt. Här finns det även möjlighet att odla och skapa en grönskande trädgård. Fastigheten består av tre skiften varav tomten där torpet står är ca 5000 kvm, de två små skiftena ligger norr om fastigheten. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Fastigheten säljes i befintligt skick.

Västergatan 3, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun

Västergatan 3

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

2 295 000 kr

126 m²

6 rum

966 m² tomt

Här på Västergatan erbjuds nu en centralt belägen villa! Här bor ni bekvämt med närhet till affärer, skola och pendlingsmöjligheter. Bostaden inrymmer bra plats för hela familjen och den skyddade trädgården är lättskött. Bergvärme för bekväm och trygg värme, sociala ytor och vidbyggt garage! Välkommen att anmäla er till visningen!

Alingsåsvägen 10, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Alingsåsvägen 10

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

1 950 000 kr

130 m²

4 rum

1 284 m² tomt

Härlig villa som erbjuder jättefina utrymmen både inne och ute! Bostaden har under åren blivit väl omhändertagen med stora renoveringar utförda vilket ger er möjligheten att flytta in och njuta av bekvämligenheten direkt. Vattenburen värme via bergvärme gör dessutom vardagslivet enkelt. I vardagsrummet finns också en öppenspis med insats (Keddy) som sprider härlig värme. Fina sällskapsutrymmen med ett mysigt vardagsrum som ligger i anslutning till uterummet ger bra och trevliga sällskapsytor. På övre plan finns sovrumsavdelningen och tredje vind ger extra utrymme för förvaring eller att inreda. I trädgården finns perfekta ytor för dig som är trädgårdsintresserad och uthuset kan bidra till både verkstad, förvaring och gästrum. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Rågvägen 8, Södra Herrljunga, Herrljunga kommun

Rågvägen 8

Villa
Södra Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

1 395 000 kr

155 m²

5 rum

906 m² tomt

Här på Rågägen 8 finner ni en perfekt familjevilla med närhet till bland annat skola, friluftsområde, pendling och service. Bostaden har fem rum och kök med möjlighet att dela av till ytterligare ett sovrum. Stort och härligt uterum ger extra utrymme att umgås i. Vill du komma hem och koppla av med en bok i kvällssolen så finns altan i västerläge. Vintertid kan du istället tända en brasa i kaminen och njuta av stunden. Vidbyggt garage. Välkommen på visning!

BRF Harabergs backar lgh 22, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

BRF Harabergs backar lgh 22

Lägenhet
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

1 395 000 kr

71 m²

3 rum

3 785 kr/mån

19 648 kr/m²

I vackra Herrljunga och Brf Harabergs Backar uppför Cederfors nya bostäder i form av radhus och lägenheter med egen trädgård och. Det nya kvarteret ligger centralt i Herrljunga med gångavstånd till centrum, ca 750m från torget. Tillträde sommaren 2023. Här bor du tryggt och lugnt inbäddat i ett klassiskt villaområde. Härliga grönytor omger området och rikligt med cykelvägar som tar dig runt om i samhället. Kvarteret kommer byggas ut med 23 bostäder. Skolorna är Herrljunga kommuns stolthet och här erbjuds en trygg miljö för lärande och utveckling från förskoleklass till och med gymnasium, alla centralt belägna med cykelväg från ytterdörren. Skolorna får mycket goda resultat i de undersökningar som görs och har små trivsamma skolenheter med engagerad och erfaren personal, där varje enskild elev blir sedd och uppmuntrad utifrån sina förutsättningar. I området Harabergs Backar finns en blandning av flera olika bostadstyper och storlekar. 2or, 3or och 4or finns i markplan med egen trädgård eller en trappa upp med egen stor entrébalkong. Alla lägenheterna har gott om förvaring med egen klädkammare, skjutdörrsgarderob och separat förråd i anslutning till bostaden. Oavsett bostadsstorlek finns en bra placerad hemarbetsplats förberedd för dig som ibland arbetar hemifrån eller behöver en bra plats för läxläsning. Egen tvättmaskin och torktumlare finns i varje bostad.

  • Nyproduktion
  • Balkong
Furustigen 3, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Furustigen 3

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

4 250 000 kr

198 m²

5 rum

850 m² tomt

Här på Furustigen erbjuds nu en helt nyproducerad villa, perfekt för dig som vill bo bra och bekvämt! Huset är helt klart för inflyttning och tillgängligt omgående. Genomtänkt planlösning med fyra bra sovrum, ett fantastiskt vardagsrum med härliga fönsterpartier ut mot trädgården. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet med en stor köksö och exklusiv maskinell utrustning. Vattenburen golvvärme med separata termostater i varje rum samt väl tilltaget med isolering i vägg, golv och tak gör att boendekostnaden blir låg. Villan är belägen i ett trevligt bostadsområde med närhet till skola och pendling. Här finns också naturen nära till hand med många trevliga promenadvägar och elljusspår. Välkommen på visning!

BRF Harabergs backar lgh 12, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

BRF Harabergs backar lgh 12

Lägenhet
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

1 745 000 kr

84 m²

4 rum

4 360 kr/mån

20 774 kr/m²

I vackra Herrljunga och Brf Harabergs Backar uppför Cederfors nya bostäder i form av radhus och lägenheter med egen trädgård. Det nya kvarteret ligger centralt i Herrljunga med gångavstånd till centrum, ca 750m från torget. Tillträde sommaren 2023. Här bor du tryggt och lugnt inbäddat i ett klassiskt villaområde. Härliga grönytor omger området och rikligt med cykelvägar som tar dig runt om i samhället. Kvarteret kommer byggas ut etappvis med 23 bostäder i första etappen. I området Harabergs Backar finns en blandning av flera olika bostadstyper och storlekar. 2or, 3or och 4or finns i markplan med egen trädgård eller en trappa upp med egen stor entrébalkong. Alla lägenheterna har gott om förvaring med egen klädkammare, skjutdörrsgarderob och separat förråd i anslutning till bostaden. Oavsett bostadsstorlek finns en bra placerad hemarbetsplats förberedd för dig som ibland arbetar hemifrån eller behöver en bra plats för läxläsning. Egen tvättmaskin och torktumlare finns i varje bostad.

  • Nyproduktion
BRF Harabergs backar , Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

BRF Harabergs backar

Lägenhet
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

1 395 000 kr

84 m²

4 rum

3 785 kr/mån

Nu finns möjligheten att köpa ett nyproducerat boende i centrala Herrljunga med inflyttning sommaren 2023! I vackra Herrljunga och Brf Harabergs Backar planerar Cederfors att uppföra nya bostäder i form av radhus och lägenheter med egen trädgård. Det nya kvarteret ligger centralt i Herrljunga med gångavstånd till centrum, ca 750m från torget. Skolorna är Herrljunga kommuns stolthet och här erbjuds en trygg miljö för lärande och utveckling från förskoleklass till och med gymnasium, alla centralt belägna med cykelväg från ytterdörren. Skolorna får mycket goda resultat i de undersökningar som görs och har små trivsamma skolenheter med engagerad och erfaren personal, där varje enskild elev blir sedd och uppmuntrad utifrån sina förutsättningar. Här finns allt från den välplanerade lägenheten med två rum och kök i markplan till radhus med fem rum och kök i två plan. Alla lägenheter har hög standard med klädkammare, Vedum kök- och badrumsinredning samt tvättmaskin och torktumlare. Dessutom får du parkeringsplats och förråd tillhörande varje lägenhet. Alla lägenheter och radhus säljs i bostadsrättsform. Här bor du tryggt och lugnt inbäddat i ett klassiskt villaområde. Härliga grönytor omger området och rikligt med cykelvägar som tar dig runt om i samhället. Kvarteret kommer byggas ut med 23 bostäder. ARKITEKTENS ORD (Linnea Leijon - Liljewall Arkitekter) På Liljewall arkitekter vill vi jobba med arkitektur där vi fokuserar lika mycket på livet utanför som innanför väggarna. Så inför arbetet med Harabergs backar har utgångspunkten varit att skapa ett trivsamt och bekvämt boende med fokus på det vardagliga livet. Härligt tillskott till Herrljunga Utformningen av husen har inspirerats av småskalig traditionell trähusarkitektur med ett modernt uttryck. Med kvarterets utformning har vi velat skapa ett sammanhållet område där man kan hitta en variation mellan bostäderna där den röda tråden lyser igenom i färgval och gestaltning. Skissarbetet resulterade i radhus som tillsammans med 4BO-husen skapar ett sammanhållet område med lugna gårdsrum. 4BO-husen är en bostadstyp som kombinerar kvalitéerna av en lägenhet och enskilt boende för att erbjuda rymliga och generösa lägenheter. Ett modernt formspråk har kombinerats med traditionell svensk trähusarkitektur i fasaderna och en naturlig och harmoniserande färgpalett knyter tydligt an till den omgivande naturen. Med plats för vardagen Samtliga bostäder har genomgående planlösningar där majoriteten av bostäderna har ljus från tre håll. Detta ökar rymden och de rumsliga kvalitéerna i bostäderna. Varje bostad förses med fönster ner till golv som släpper in ljus och skapar kontakt med omgivningen genom uteplatserna. I arbetet med planlösningarna har fokus legat på rymliga sociala ytor där familjen kan samlas – en plats där det vardagliga livet får växa. Genomtänka kök och harmoniserande inredning skapar förutsättningar för att sätta din personliga prägel på ditt boende.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 9