Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Hanna Alavik

Hanna Alavik

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Prästgårdsgatan 13A, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Prästgårdsgatan 13A

Radhus
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 295 000 kr
106 m²
5 rum
5 861 kr/mån
21 651 kr/m²

Detta nyproducerade tvåplansradhus, med fina detaljer och tillval, erbjuder en perfekt kombination av modern design och praktisk funktionalitet. Med sina 5 rum och kök är detta ett perfekt hem för den moderna familjen. Köket och vardagsrummet på entréplanet ger en social yta, dessutom har ni en härlig altan och trädgård på baksidan av huset. På övervåningen finner ni den privata delen med tre sovrum som har gott om förvaring i bland annat skjutdörrsgarderober. Helkaklade badrum i varje plan med dusch och badkar. Två egna parkeringsplatser utanför huset ger plats till familjens bilar. Välkommen på visning!

Björkvägen 16A, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Björkvägen 16A

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 695 000 kr
92 + 80 m²
5 rum
810 m² tomt

Här på Björkvägen 16 bor ni bekvämt och enkelt där närhet till bland annat skola, affärer, och tågstation kommer underlätta vardagen. Bostaden har gott om praktiska utrymmen för alla familjemedlemmar, flertalet garage och verkstadsutrymmen. Mysig trädgård med uterum som ligger skyddat från gatan, växthuset är perfekt för dig med gröna fingrar och grönskan i trädgården gör det lummigt och mysigt. Huset har blivit väl omhändertaget under åren och med bergvärme från 2014, vedpanna samt solfångare på taket får ni en energieffektiv villa. För dig som pendlar går tågen flera gången om dagen och till exempelvis Göteborg tar det ca 50 min. Välkommen på visning!

Enebacken 4, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Enebacken 4

Radhus
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 150 000 kr
104 m²
4 rum
4 400 kr/mån
11 058 kr/m²

Nära skolor och grönområden ligger populära bostadsrättsföreningen Furulundsbacken. I en gemytlig och väl underhållen förening trivs barnfamiljer, äldre och yngre tillsammans. Nu erbjuds en lägenhet med 4 rum och kök i två plan, där gavelläget ger er en fin trädgård, stor altan och carport i direkt anslutning till boendet. På andra sidan infarten finns den gemensamma lekparken - perfekt läge för att ha uppsikt på barnen som leker. Bostaden inrymmer 3 sovrum, rymligt kök, vardagsrum med utgång till altanen samt badrum i båda planen. Varmt välkommen på visning!

Barrgatan 7, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Barrgatan 7

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 450 000 kr
125 + 154 m²
6 rum
913 m² tomt

Längst in på återvändsgatan ligger Barrgatan 7. Dess placering på gatan ger ett högt och skyddat läge där naturen och grönskan blir närmaste granne. Här bor ni nära till skola, central service och pendling, dessutom får ni en trygg uppvärmning via bergvärme. Bostaden som inrymmer ett plan och källare ger gott om plats för hela familjen. På entréplanet finner vi fyra möjliga sovrum, ett stort vardagsrum med ett uterum utanför som används flitigt så snart solen börjar värma. Kök och badrum med hög standard gör att ni får ett hem som kan nyttjas och trivas i från dag ett. Källarvåningen har perfekta utrymmen för hobby, lek och praktiska bestyr i tvättstuga och verkstad. Det vidbyggda garaget som ger plats för bil och trädgårdsredskap dessutom bra parkering utanför gör det extra bekvämt. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Västergårdsgatan 68, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
  • Lör 20 apr kl 11:00
Västergårdsgatan 68, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun, bild 2
Västergårdsgatan 68, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun, bild 3

Västergårdsgatan 68

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 575 000 kr
180 + 90 m²
5 rum
969 m² tomt

Denna härliga funkisvilla från 1939 bjuder in till en unik kombination av klassisk elegans och modern komfort. Med en arkitektur som hyllar det praktiska och det vackra, står detta hem som ett tidlöst bevis på stil och funktionalitet. Villan har stora, lättskötta ytor och tillsammans med raka linjer, natursten och mycket ljusinsläpp bildar detta ett välmående och unikt hem där varje rum har en känsla av rymd och välbehag. I två plan inrymmer bostaden 5 rum och kök och dessutom finns en källare med praktiska ytor. Huset har genomgått stora renoveringar för att hålla måttet för dagens användning samtidigt som man varsamt bevarat originaldetaljer. Utomhus väntar en lika förtrollande atmosfär, med flera välkomnande sällskapsytor på olika nivåer, alla omsorgsfullt avskärmade för att erbjuda privatliv och lugn. Här finns gott om plats för en matplats, ett utekök och en avslappnad loungehörna, perfekt för att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar i gott sällskap.

  • Premium
Karlavägen 4, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Karlavägen 4

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 500 000 kr
197 + 109 m²
7 rum
1 155 m² tomt

Karlavägen 4 erbjuder en välmående villa med högt läge i ett lugnt villakvarter. Här får ni bland annat en perfekt planlösning för att rymma familj och vänner samt en hel källare som erbjuder förvaring och praktiska ytor. Dessutom finns ett uterum och en härlig balkong att njuta av så snart solen kikar fram. Vattenburen värme via luft/vattenvärmepump men också en eldstad i vardagsrummet samt luft/luft-pump på övre plan ger låga driftkostnader. Garage, carport och rejäl garageuppfart ger plats till bilarna och återvändsgatan gör att det är lugnt och tryggt utanför dörren. Välkommen med ert intresse för att inte missa chansen!

  • Energieffektiv
Prästgårdsgatan, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Prästgårdsgatan

Lägenhet
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 499 000 kr
106 m²
5 rum
vån 1/1
5 963 kr/mån
23 575 kr/m²

I Brf Harabergs Backar har vi uppfört 23 nya bostäder i form av radhus och lägenheter i en första etapp. Nu planerar vi för nästa del - 8 nya bostäder som parhus. Det nya kvarteret ligger centralt i Herrljunga med gångavstånd till centrum, ca 750m från torget. Här bor du tryggt och lugnt inbäddat i ett klassiskt villaområde. Härliga grönytor omger området och rikligt med cykelvägar som tar dig runt om i samhället. Parhusen planeras som bostadsrätter med inflyttning Q1-2 2025. Det moderna parhuset är på 4-5 rum och kök och har 3st sovrum som standard. För dig som behöver ett extra rum finns valmöjligheten att sätta igen väggen till allrummet på överplan. Matplatsen och köket vetter mot framsidan vilket skapar trevlig kontakt med entrén och gatan utanför. Vardagsrummet passar bra för både samvaro och även här finns plats för ytterligare ett matsalsbord. Från vardagsrummet når du också den härliga altanen och den egna trädgården på husets baksida. I det stora sovrummet på överplan finns skjutdörrsgarderob och en inåtgående fransk balkongdörr, önskar du så finns möjligheten att välja till en större balkong. Två parkeringsplatser med möjlighet att välja till carport! Bokningen är öppen så kontakta oss redan idag för att inte missa chansen!

  • Plus
Fågelvägen 1, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Fågelvägen 1

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 650 000 kr
108 + 108 m²
7 rum
1 283 m² tomt

Välvårdad och hemtrevlig villa i fyra etage belägen på en lugn och trevligt gata. Bostaden har en praktisk planlösning med gott om plats för hela familjen, bra förvaringsutrymmen samt garage med direkt ingång till bostaden. Bostaden inrymmer bland annat 4 sovrum, två sällskapsrum och en stor tvättstuga. Fin trädgård och en stor altan med tak som skyddar både mot sol och regn. Välkommen på visning!

Prästgårdsgatan 19B, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Prästgårdsgatan 19B

Lägenhet
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 550 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/2
4 160 kr/mån
21 831 kr/m²

Välkommen till Prästgårdsgatan 19B och känn känslan av att kliva in i ett helt nytt och orört hem. Här erbjuds 3 rum och kök med hög standard såsom parkettgolv i alla rum, kakel och klinker i badrum, fönsterbänkar i kalksten och ett VEDUM-kök. Dessutom får du gott om förvaring i klädkammare, stora garderober och förråd precis utanför ytterdörren. Du bor på markplan vilket ger dig två uteplatser och en alldeles egen trädgård med fint läge i området! Strax utanför finns parkeringsplatsen där du har din specifika plats. Här kommer du garanterat att trivas då området erbjuder både närhet till natur och affärer samt pendlingsmöjligheter - allt bara en kort promenad bort. Som ny ägare övertar du alla garantier och fördelarna med att flytta in i en helt nyproducerad lägenhet. Välkommen på visning!

Materialvägen 6, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Materialvägen 6

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 195 000 kr
125 + 60 m²
4 rum
1 850 m² tomt

Välkommen till Materialvägen 6 där du hittar en fantastisk bostad med en lantlig miljö väldigt nära centrala Herrljunga. Denna villa har blivit väl underhållen genom åren och har uppdaterats med bland annat ett nytt tak, ny dränering samt en modern luft/vatten-värmepump men också en vedpanna. Bostaden är välplanerad och erbjuder tre sovrum på övre plan, ett nyligen renoverat kök och ett mysigt vardagsrum på entréplanet. Den stora altanen på baksidan ger gott om utrymme för att njuta av omgivningarna under våren och sommaren! På tomten finns även en gäststuga, ett garage och ett uthus samt en härlig trädgård - perfekt för blommor och barnens lek. Detta är ett hem där du kan flytta in direkt och trivas från första dagen. Varmt välkommen på visning!

Furustigen 3, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Furustigen 3

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
4 250 000 kr
198 m²
5 rum
850 m² tomt

Här på Furustigen erbjuds nu en helt nyproducerad villa, perfekt för dig som vill bo bra och bekvämt! Huset är helt klart för inflyttning och tillgängligt omgående. Genomtänkt planlösning med fyra bra sovrum, ett fantastiskt vardagsrum med härliga fönsterpartier ut mot trädgården. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet med en stor köksö och exklusiv maskinell utrustning. Vattenburen golvvärme med separata termostater i varje rum samt väl tilltaget med isolering i vägg, golv och tak gör att boendekostnaden blir låg. Villan är belägen i ett trevligt bostadsområde med närhet till skola och pendling. Här finns också naturen nära till hand med många trevliga promenadvägar och elljusspår. Välkommen på visning!

Visar alla 11