Mäklare Viktoria Bernerek

Viktoria Bernerek

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Skogsgatan 6, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Skogsgatan 6

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

2 450 000 kr

143 m²

5 rum

741 m² tomt

Här på Skogsgatan 6 finns ett härligt hus för hela familjen! Beläget längst in i kvarteret med insynsskyddad hörntomt och naturen som närmaste granne. Samtidigt gång-/cykelväg till skola, mataffär och station för pendling. Bostaden har en social planlösning med fina sällskapsutrymmen i båda planen, dessutom finns ett stort uterum som under vår, sommar och höst blir det självklara valet att spendera tid i. Köket med massiva ekluckor och stenbänkskivor har ett stort hörnkylskåp och intill induktionshällen finns två gasolplattor. Matplatsen är stor och här är taket öppet till nock vilket ger en härlig känsla. Med fyra sovrum, två badrum och en praktisk groventré med tvättstuga blir vardagslivet bekvämt! Fasaden byttes för några år sedan och består av underhållsfri cementbetong. Den nya frånluftsvärmepumpen ger låga driftkostnader och en bra bostadsekonomi. Rymligt, fristående garage om 56 kvm, med förråd samt ett inrett rum. Missa inte chansen - Välkommen på visning!

 • Uteplats
Ljunghedsvägen 5, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun

Ljunghedsvägen 5

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

3 275 000 kr

163 m²

4 rum

847 m² tomt

Välkommen till Ljunghedsvägen 5 och denna välplanerade enplansvilla! Härlig tomt med lummig och insynsskyddad baksida! Villan är belägen i populärt område, med närhet till låg- och mellanstadieskola samt en av Vårgårdas senast byggda förskolor. Här har du nära till natur och friluftsområde. I närområdet finns också vackra Ekhagen med trevlig promenadväg. Huset byggdes 2003 och har en tillbyggnad från 2010-2011. Här är tillgänglighetsanpassat och huset passar även bra för dig som har någon i familjen som tar sig fram i rullstol. Badrummet är stort, likaså sovrummen, och i köket finns höj- och sänkbara skåpsenheter. Det är lätt att ta sig in i huset, finns flera ingångar och allt i samma nivå. Bekvämt med carport precis utanför dörren, dessutom utrustad med laddbox för elbil. Skicka in din intresseanmälan redan idag!

 • Uteplats
Söderhöjdsgatan 11, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
 • Ons 22 feb kl 16:00
Söderhöjdsgatan 11, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 2
Söderhöjdsgatan 11, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 3

Söderhöjdsgatan 11

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

4 295 000 kr

161,9 m²

5 rum

700 m² tomt

Missa inte tillfället - kom och upplev en fantastisk villa på plats! Här erbjuds ett alldeles nybyggt hus med högt läge på Söderhöjdsgatan 11, kort cykelavstånd från station, affärer och övrig allmänservice i Vårgårda. Dryga 160 kvm fördelar sig över fem rum och kök, varav tre sovrum - allt i ett plan. I det tilltalande köket finns köksö och lyxigt skafferi, och alldeles intill finns ett trevligt vardagsrum med stort fönsterparti. Härliga sociala ytor för familj och vänner! Taket är öppet upp till nock vilket innebär 3,9 meter på högsta stället. Något att skryta om! Takhöjd i övrigt är 2,58 m. Gedigna materialval, såsom helkaklade badrum, enstavs ekgolv och massiva innerdörrar. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

 • Premium
 • Uteplats
Söderhöjdsgatan 3, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
 • Tis 21 feb kl 16:00

Söderhöjdsgatan 3

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

3 990 000 kr

125,2 m²

5 rum

884 m² tomt

Vem vill inte bo i en energieffektiv villa i dessa tider? Dessutom fritt från fastighetsavgift de första 15 åren! På Söderhöjdsgatan 3 erbjuds en stilren och välplanerad enplansvilla med högt läge. Den är belägen på Hjultorps Kulle, Vårgårdas nya bostadsområde där tomterna såldes snabbt. Villan har en genomtänkt planlösning och inrymmer hela fyra bra sovrum, varav ett med eget badrum och praktisk walk-in-closet. Här finns ljust kök samt vardagsrum i öppen planlösning, med stort fönster och dörrar i helglas ut till trädgården där man kan låta blicken vila på horisonten. I villan finns också två helkaklade badrum och en separat tvättstuga. Behaglig vattenburen golvvärme i hela huset! Det rymliga tvåbilsgaraget med fjärrstyrd port har direkt passage in till huset - smidigare blir det inte när barn och matkassar ska bäras in en regnig eftermiddag. Kort avstånd till station, affärer och övrig allmänservice i Vårgårda. Välkommen!

 • Plus
 • Uteplats
Ågatan 3, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
 • Imorgon kl 16:00

Ågatan 3

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

2 790 000 kr

151 m²

6 rum

667 m² tomt

Välkommen till Ågatan och denna rymliga villa som är bra belägen i centrala Vårgårda - endast ett par långa stenkast från station till exempel. Nära också till skolor, sporthallar, mataffärer m.m. Grönområde med lekplats och stora ytor finns alldeles intill - praktiskt för dig som har barn och/eller hund. Rymligt dubbelgarage i husets bottenvåning! Inglasat uterum med plats för många gäster, eller sommarens pingisturnering med vännerna. Mysig uteplats på baksidan av huset, där grönskan under sommarhalvåret skapar en ombonad känsla och fungerar som insynsskydd. Här finns också ett SPA-bad man kan slinka ner i under kyliga höst- och vinterkvällar! Huset värms med bergvärme, och den öppna spisen blir ett bra komplement. Fiberanslutning finns såklart.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Nygatan 3, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun

Nygatan 3

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

2 895 000 kr

166 m²

5 rum

895 m² tomt

Rymligt tvåfamiljshus till salu! Här erbjuds möjligheter att bo i rymlig 3:a på övre plan, och hyra ut en lika stor lägenhet på entréplan. Hyresgäst finns redan. På så vis får man ett centralt boende till rimlig månadskostnad! Här finns också möjlighet till generationsboende, eller för den stora familjen att bygga om till enbostadshus. Yttertaket byttes i sin helhet 2021. Fönstren byttes ca 2017, samma år som man förbättrade dräneringen runt huset. 2021 fick lägenheterna varsin ny altan/balkong. Huset värms via vattenburet system med hjälp av en luftvattenvärmepump. Nygatan är belägen endast ett par minuters gångväg från station, mataffär och Kungsgatan. Välkommen!

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 6