Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Viktoria Bernerek

Viktoria Bernerek

Om mig

Jag är fastighetsmäklare och franchisetagare, och har sedan 2008 haft det stora förtroendet att lotsa flera hundra köpare genom livets största affär. Att alla parter är riktigt nöjda när vi är i mål med affären är det viktigaste för mig – det är till och med nödvändigt om man, som jag, ska verka på samma marknad och leva på att få förnyat förtroende. Med ett glatt humör och service ut i fingerspetsarna guidar jag dig genom din bostadsaffär! Du får ett brett kontaktnät och hög kompetens. Vi ses!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Smörblomsvägen 5, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
 • Mån 29 apr kl 16:00

Smörblomsvägen 5

Radhus
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 995 000 kr
89,3 m²
4 rum
5 597 kr/mån
22 340 kr/m²

På den vackra adressen Smörblomsvägen erbjuds nu ett kedjehus i bostadsrättsform, välisolerat och med vattenburen golvvärme! Tomten är stor, och insynen minimal. Kedjehuset är knappt 90 kvm stort, allt i ett plan, inrett som 3-4 rum och kök. Bilen parkeras praktiskt i carport precis utanför dörren, och här finns också ett praktiskt, isolerat förråd och en uppfart med plats för fler bilar. Dessutom ligger gästparkering och sophus inom räckhåll. Bostaden sticker ut med sin generösa takhöjd, framför allt i kök och vardagsrum där det är öppet upp till nock. Tryggt att släppa ut barnen då det inte är någon genomfartstrafik på gatan. Motionsspår finns ett stenkast bort, och nybyggd förskola finns i området. Gång-/cykelavstånd till mataffärer, station och aktiviteter. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Ambjörntorp Enerotet 1, Östra Vårgårda, Vårgårda kommun
 • Ons 24 apr kl 16:00
Ambjörntorp Enerotet 1, Östra Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 2
Ambjörntorp Enerotet 1, Östra Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 3

Ambjörntorp Enerotet 1

Villa
Östra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 695 000 kr
115 + 40 m²
5 rum
1 743 m² tomt

I Ambjörntorp, strax utanför Vårgårda, ligger denna charmiga villa med tillhörande garage och uthus. Ett drömläge för den som vill bo på landet, med fina vyer och trivsam miljö. Här bor du med kort och smidig väg in till centrala Vårgårda men samtidigt kunna njuta av bad eller skridskoåkning på Kvinnestadsjön som ligger endast 2 km från denna fastighet. Dessutom finns busshållplats med skolskjuts precis intill fastigheten. Köket, som renoverades ca 2005 är utrustat med en vedspis som definitivt höjer mysfaktorn. Det helkaklade badrummet gjordes om ca 2004 och har behaglig golvvärme. Här finns också ett inglasat uterum som förlänger utesäsongen och skapar en plats att njuta året runt. 2013 byggdes ett rejält garage/verkstad om ca 70 kvm med ett invändigt kontor, vilket gör det perfekt för egen verksamhet eller för den som vill ägna sig åt sina hobbys.

 • Premium
Torggatan 24, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
 • Mån 22 apr kl 16:00
Torggatan 24, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 2
Torggatan 24, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 3

Torggatan 24

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 585 000 kr
93 + 93 m²
4 rum
879 m² tomt

Tillfälle att förvärva en välskött fastighet på Torggatan 24 i centrala Vårgårda! Några få minuters promenad till station, och ännu närmare till mataffär. För de som behöver fler sovrum kan det stora vardagsrummet enkelt delas av, till den uppdelning som tidigare varit. Huset erbjuder också bland annat ett ljust uterum, en gillestuga med öppen spis, en stor tvättstuga, goda förvaringsutrymmen och sidobyggnader i form av friggebod och vidbyggt garage med fjärrstyrd port. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
 • Uteplats
Parkgatan 12A, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
 • Ons 24 apr kl 16:30
Parkgatan 12A, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 2
Parkgatan 12A, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 3

Parkgatan 12A

Lägenhet
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
945 000 kr
33 m²
1 rum
vån 3/5
3 280 kr/mån
28 636 kr/m²

Här erbjuds ett prisvärt och trevligt boende fördelat på 33 välplanerade kvm med ypperligt läge i centrala Vårgårda, byggår 2022-2023. Perfekt som första lägenhet, eller för dig som veckopendlar. Lägenheten håller genomgående hög standard och är ljusa och modern med balkong i söderläge. Precis i närområdet ligger centrum med mataffärer och tåg- och busstation. Här inryms välkomnande entréhall, kök, vardagsrum/sovrum (med möjlighet att sätta upp vägg för att skapa en sovalkov) och helkaklat badrum. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kvarngatan 7, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
 • Tor 25 apr kl 16:00

Kvarngatan 7

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 695 000 kr
110 m²
5 rum
1 065 m² tomt

Charmig 20-talsvilla på Kvarngatan blir snart tillgänglig för ny ägare! Det aktuella huset är det första som byggdes på gatan, och här finns vackra sektionsradiatorer, gamla trägolv och en renoverad murstock. Idag inrymmer huset tre sovrum, men det går att ordna minst ett till. Köket renoverades 2015 och badrummet 2016. På tomten finns isolerat garage och lekstuga samt Vårgårdas största Magnolia! Fönstren är från 2015, och yttertaket är också bytt under senare år. Bra läge på återvändsgata, med gång- och cykelväg till station, skolor och mataffär m.m. Välkommen att höra av dig för mer information!

 • Plus
 • Uteplats
Parkgatan 12B, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun

Parkgatan 12B

Lägenhet
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 695 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/5
5 780 kr/mån
22 013 kr/m²

På första våningen av tre, med egen entré, är denna rymliga trea belägen. Huset är alldeles nybyggt och lägenheten är ljus och med stilrena materialval. Uteplatser i två väderstreck, varav en av dem är inglasad, och en trevlig och lugn innergård som kontrast till det centrala läget. Mataffär, apotek och station ligger inom mycket kort gångavstånd, och har du bil så parkeras den enkelt i carport som är belägen några meter från ytterdörren. Välkommen till Parkgatan 12B!

 • Uteplats
 • Hiss
Mjölnaregatan 2, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun

Mjölnaregatan 2

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 695 000 kr
129 + 33 m²
5 rum
1 084 m² tomt

Välkommen till Mjölnaregatan 2 och denna trivsamma och familjevänliga enplansvilla! Spottar i taksimsen ger huset ett trevligt utseende i skymning. Invändigt finns tre bra sovrum, samt stora gemenskapsytor i form av två vardagsrum (varav ett förstås kan göras om till ytterligare sovrum om man önskar). Från det ena vardagsrummet nås ett inglasat uterum. Stor tomt på baksidan, lämpad för odling, kubbmatcher och barn med spring i benen. Här finns också en fristående byggnad som skulle kunna nyttjas som t.ex. tonårsrum eller kontor. Bergvärme och nytt vattenburet system installerades i huset 2010. Badrummet renoverades 2013 och gästtoaletten samma år. Fiberanslutning finns sedan 2014. Och den självgående gräsklipparen ingår i köpet!

 • Uteplats
Skräddaregatan 1, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
 • Budgivning pågår
 • Tis 23 apr kl 16:00

Skräddaregatan 1

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 795 000 kr
110 + 110 m²
6 rum
1 101 m² tomt

Välhållen villa med eftertraktat läge i centrala Vårgårda! Trädgården är välarbetad och erbjuder flera uteplatser + spännande vrår och gångar samt mängder av perenner som återkommer år efter år. Det finns rosor, klematisar, fruktträd, björkar m.m. Kaffe i trädgården till ljudet av ett porlande litet vattenfall, vad sägs om det? Gång- och cykelväg ansluter precis utanför och leder till skola och sporthall m.m. Köket, som för tankarna till en villa på den franska landsbygden, sattes in 2023. Precis utanför finner vi en altan i sydvästläge. Badrummet på entréplanet är också nyligen renoverat och stämmer även det väl in i stilen. Husets andra badrum finns på källarplanet; inrymmer bl.a. jacuzzi samt bastu i en relaxavdelning, iordningställt 2009. Alla husets fönster byttes 2020. På tomten finns också fristående varmgarage samt carport.

 • Plus
 • Uteplats
Hoberg Annelunds Backe, null, Vårgårda kommun

Hoberg Annelunds Backe

Tomt
Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
485 000 kr
2 500 m² tomt

I vackra omgivningar i Hoberg ett fåtal kilometer från centrala Vårgårda finns två väl tilltagna tomter till salu! Här kan du bygga ditt drömhus och kanske ett stort garage intill. Det finns stora möjligheter att anlägga trädgård där odlingsintresset får ta plats. De små barnen tar enkelt bussen till skolan, och de lite äldre kan snart ta sig till skola, kompisar och aktiviteter på egen hand med cykel. Här kan du leva en fridfull och enkel tillvaro. Tomterna styckas av inom kort och tillträde kan ske när förrättningen är klar. Förhandsbesked för byggnation finns. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Lagmansholms Herrgård, Västra Vårgårda, Vårgårda kommun

Lagmansholms Herrgård

Gård/Skog
Västra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
14 950 000 kr
650 m²
19 rum
7,4 ha tomt

Unikt tillfälle att förvärva representativa Lagmansholms Herrgård, belägen drygt 5 mil norr om Göteborg. Pampig mangårdsbyggnad om ca 650 kvm fördelat på 19 rum och tre våningar. Två parställda flyglar (180 kvm resp 140 kvm) skapar en vacker och karaktäristisk gårdsbild, tillsammans med den formklippta häcken på mangårdsbyggnadens norra sida. Renoveringarna av husen har skett med varsamhet för att bevara de unika interiörerna. Gamla och stilfullt ärrade trägolv, ursprungliga spegeldörrar, välbevarade takmålningar och flertalet kakelugnar samt öppna spisar är några detaljer som vittnar om en svunnen tid. Egendomen erbjuder en fullskalig ridanläggning med två stall (11-15 boxplatser + sadelkammare med intilliggande kök och badrum), fiberbana samt ridhus (22 x 72 meter) med läktare och bevattningssystem. Knappt 8 ha åker/bete med god arrondering - inhägnade beteshagar i direkt anslutning till anläggningen. Fina ridvägar i vackra omgivningar. Marken sträcker sig till närliggande Säveån där man brukar fiska kräftor. Godset Lagmansholm finnes i skrift för första gången år 1546 och blev sätesgård på 1600-talet. Mangårdsbyggnaden uppfördes i två våningar i slutet av 1700-talet och den tredje våningen påbyggdes under 1800-talet. De båda flyglarna är från 1600- respektive 1700-tal, men gården har alltså anor från medeltiden. Varmt välkommen att uppleva en svårslagen fastighet på plats. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

 • Uteplats

Visar alla 10