Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Viktor Eliasson

Viktor Eliasson

Om mig

Jag heter Viktor Eliasson och jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2011 och jag älskar verkligen det jag gör! Några av mina främsta egenskaper när jag utför mitt jobb är det att jag är extremt lyhörd och otroligt målinriktad samt sätter kunderna i maximalt fokus. För mig är det viktigt att varje affär behandlas unikt och att jag överträffar mina säljare och köpares förväntningar varje gång!

Mäklarens försäljning på Hemnet
HAGAGRÄND 29, Haga, Västerås kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30
HAGAGRÄND 29, Haga, Västerås kommun, bild 2
HAGAGRÄND 29, Haga, Västerås kommun, bild 3

HAGAGRÄND 29

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 150 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3
3 647 kr/mån
20 354 kr/m²

Ljus och rymlig 2:a med rejält kök/matrum. Lägenheten har ett fritt och trivsamt läge på området med fönster åt två håll, balkong i soligt sydvästläge. Populärt område med cykelavstånd till city.

  • Premium
  • Balkong
FURUGATAN 1B, Haga, Västerås kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00

FURUGATAN 1B

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 050 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 463 kr/mån
21 212 kr/m²

På tredje våningen finner du denna charmiga och fräscha lägenhet redo att flytta in i! Med en balkong och en uteplats har du möjlighet att njuta av både morgon- och kvällssolen. Beläget i Västerås, erbjuder området Haga ett lugnt och trivsamt boende med närhet till grönområden och bra kommunikationer. Här finns även trevliga promenadstråk och service såsom matbutiker och restauranger inom bekvämt avstånd. Detta hem passar perfekt för dig som söker en prisvärd och trivsam bostad i en populär del av Västerås. Med närheten till både stadsliv och natur har du det bästa av två världar. Välkommen att upptäcka potentialen i denna bostadsrätt i Haga!

  • Plus
  • Balkong
GENUAGATAN 2, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 5 maj kl 12:00
GENUAGATAN 2, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
GENUAGATAN 2, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

GENUAGATAN 2

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 995 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1
5 675 kr/mån
35 235 kr/m²

Letar du efter ett hem omgivet av naturskön miljö och hög livskvalitet? Då är detta boendet perfekt för dig! Beläget i ett av Västerås mest eftertraktade områden, erbjuder detta hem allt du behöver inom räckhåll. Med vackra promenadvägar längs Mälaren, utsökta restauranger och badmöjligheter, är detta verkligen ett boende att längta hem till. Hemmet självt är en rymlig trea med en välplanerad layout och generöst ljusinsläpp. Den fantastiska uteplatsen mot innergården bjuder in till avkoppling och gemensamma stunder. Här kan du verkligen känna dig hemma och njuta av lugnet. Med genomgående fina materialval och färgsättning känns hela bostaden som ny. Dessutom är badrummet utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Missade inte chansen att uppleva detta fantastiska hem - anmäl dig till visning redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
BACKSIPPSGATAN 13C, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00

BACKSIPPSGATAN 13C

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 095 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/3
5 164 kr/mån
16 103 kr/m²

Perfekt bostadsrätt för dig som vill bo i mysiga Gideonsberg! Denna trea erbjuder en fin förening med tillgång till gym. Fönster från två håll ger ett ljust och luftigt intryck. Med balkongen kan du njuta av frisk luft och utsikt över området. Här bor du med bekvämt avstånd till stan, perfekt för dig som gillar att ta cykeln. Upptäck charmiga kvarter och trivsamma omgivningar. En välkomnande bostad som passar dig som uppskattar en aktiv livsstil och nära till det mesta. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
ÖSTRA HAMNGATAN 6, Östra Hamnen, Västerås kommun
ÖSTRA HAMNGATAN 6, Östra Hamnen, Västerås kommun, bild 2
ÖSTRA HAMNGATAN 6, Östra Hamnen, Västerås kommun, bild 3

ÖSTRA HAMNGATAN 6

Lägenhet
Östra Hamnen, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
5 650 000 kr
124 m²
4 rum
vån 1
6 687 kr/mån
45 565 kr/m²

- Vacker utsikt över Mälarens inlopp
 - Garanterad p-plats! - Stabil förening med god ekonomi Välkommen till detta fantastiska hem med en imponerande utsikt över Mälarens inlopp och en rymlig inglasad balkong där du kan njuta av den vackra omgivningen. Lägenheten är en generös 4:a på 124 kvm med öppna och sociala ytor. Köket är välutrustat med gott om förvaringsutrymme och moderna apparater, inklusive en stor köksö. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönster som låter ljuset strömma in och ger dig en oslagbar vy. Härifrån når du även balkongen, som blir ett förlängt utrymme under sommarhalvåret. Sovrummen är välplanerade med gott om förvaringsmöjligheter, inklusive en walk-in-closet i master-bedroom. Två badrum erbjuder bekvämlighet med varav de ena med badkar och tvättmöjligheter och och de andra med dusch. Boendet ligger på en attraktiv adress med närhet till centralstationen, vilket gör det perfekt för pendlaren. Missa inte chansen att uppleva detta unika hem - välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
RÅSEGELGATAN 14, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00

RÅSEGELGATAN 14

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
3 800 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/5
5 719 kr/mån
37 255 kr/m²

Välkommen till Råsegelgatan 14! Denna charmiga 4:a vid Öster Mälarstrand erbjuder ett Mälarnära läge och ett bekvämt och smidigt boende. Lägenheten är ljus och luftig med fönster i tre väderstreck som sprider en härlig ljusstämning genom hela hemmet. Den trevliga planlösningen skapar en välkomnande atmosfär med en lagom öppenhet mellan kök och vardagsrum. Med tre mysiga sovrum, varav ett med en stor klädkammare och ett med en mindre, finns det gott om plats för förvaring. De två helkaklade badrummen ger extra bekvämlighet. Den stora inglasade balkongen bjuder på en underbar utsikt och möjlighet till avkoppling. Närområdet erbjuder fantastiska promenadstråk längs Mälaren och bekvämligheter som affärer, restauranger och nöjen, inklusive det välkända Steam-hotell. Detta är verkligen ett hem att trivas och njuta av! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
SLÄGGKASTARGATAN 12, Rönnby, Västerås kommun
SLÄGGKASTARGATAN 12, Rönnby, Västerås kommun, bild 2
SLÄGGKASTARGATAN 12, Rönnby, Västerås kommun, bild 3

SLÄGGKASTARGATAN 12

Lägenhet
Rönnby, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
995 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 6
3 518 kr/mån
20 515 kr/m²

Välkommen till den fridfulla och grönskande stadsdelen Rönnby. På sjätte våningen välkomnar vi dig till denna ljusa och mycket trevliga tvåa med ett fantastiskt läge. Här finner du ett välplanerat kök, luftigt vardagsrum, hall med klädkammare, rymligt sovrum och fräscht badrum. Den rymliga inglasade balkongen bjuder på kvällssol och är perfekt för avkoppling. Badrummet är nyligen renoverat och ger en modern touch till bostaden. Med närhet till Rönnbyspåret, goda logistikförbindelser och grönområden är detta ett idealiskt läge för den naturälskande individen. Här trivs man verkligen! Dessutom inkluderas el i månadsavgiften vilket ger låga boendekostnader. Vi hälsar dig varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
VIOLSTIGEN 3A, Gideonsberg, Västerås kommun

VIOLSTIGEN 3A

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 345 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 1/1
2 788 kr/mån
30 225 kr/m²

RING FÖR VISNING. Stig in i denna enastående lägenhet med en känsla av eget radhus. Med en egen ingång och fördelen av ett gavelläge, får du den optimala kombinationen av integritet och naturligt ljus. Den generösa uteplatsen välkomnar solen från morgon till kväll, vilket gör den till den perfekta platsen för avkoppling och sociala sammankomster. Här kan du njuta av ostördhet och lugn i en välorganiserad förening med låga avgifter och en garanterad möjlighet att hyra en parkeringsplats. Detta är en unik chans att äga en stabil och exklusiv bostad som erbjuder det bästa av båda världar - lägenhetens bekvämlighet och radhusets charm. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
LÖPARGATAN 25, Rönnby, Västerås kommun

LÖPARGATAN 25

Villa
Rönnby, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
4 295 000 kr
136 + 18 m²
6 rum
888 m² tomt

Nu finns möjlighet att överta denna friköpta familjevilla på barnvänliga Rönnby. En hemtrevlig villa med ett perfekt läge i området. Här finner finner du ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier vilket ger ett fint ljus till rummet, ett luftigt, badrum, gästtoalett, samt fyra sovrum. Till huset finns ett vidbyggt garage. Trädgården är lättskött och bjuder in till både lek och avkoppling. Här finns inglasat uterum och pool med tillhörande pooldäck. Perfekt för varma sommardagar! Här bor du i ett idylliskt villaområde med närhet till mataffär, förskola och skola samt bussförbindelser. I närområdet når du dessutom fina grönområden, lantliga vyer och motionsspår. Missa inte denna möjlighet - Anmäld dig till visning!

  • Uteplats
HÄRNEVIGATAN 11B, Skiljebo, Västerås kommun

HÄRNEVIGATAN 11B

Lägenhet
Skiljebo, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 995 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/3
5 352 kr/mån
20 152 kr/m²

Ljus och rymlig 4:a och kök i högt fritt läge på populära Skiljebo! Ursprungligen två hopslagna lägenheter som kan återställas. Praktiskt belägen en trappa upp med ljusa färger, fräscha ytskikt och en balkong i söderläge. Stabil förening med inkluderat bredband i avgiften. Nära kommunikationer, gym, affärer, service och strövområden. Välkommen på visning!

  • Balkong
BANGATAN 45, Nordanby Gärde, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

BANGATAN 45

Lägenhet
Nordanby Gärde, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 950 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/3
4 406 kr/mån
21 667 kr/m²

Upptäck denna fantastiska möjlighet till ett bekvämt och ekonomiskt boende! Välkommen till denna välplanerade gavel-lägenhet som erbjuder en rymlig balkong i en solig och underbar omgivning med en hisnande vacker utsikt. Detta hem har tre gedigna sovrum, perfekt för familjen eller för dig som behöver extra utrymme. Köket är utrustat med en stor matplats som gör det till en idealisk plats för att njuta av måltider och umgås med nära och kära. Så ta tillfället i akt och kom på visning för att uppleva allt detta själv. Du kommer snabbt att bli imponerad av den genomtänkta planlösningen, den soliga balkongen och den fantastiska utsikten. Missa inte chansen att bli ägare till denna ekonomiska vinnare och skapa ditt drömboende. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
KRISTIANSBORGSALLÉN 1A, City, Västerås kommun

KRISTIANSBORGSALLÉN 1A

Lägenhet
City, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 495 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 279 kr/mån
30 825 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a i centrala Västerås! Denna lägenhet kommer verkligen att imponera på dig. Den är i genomgående gott skick och erbjuder rymliga rum samt en härlig balkong. Du kommer att älska det generösa ljusinsläppet som fönstren i två väderstreck ger. Det stilrena köket är verkligen något att beundra. Det är smakfullt inrett med snygga detaljer och har smarta lösningar som en integrerad tvättmaskin, vilket gör vardagen både enklare och mer effektiv. Badrummet är helkaklat och välplanerat. Läget är perfekt för dig som vill bo centralt och ha allt inom räckhåll. Du har närhet till Västerås centrum och Mälardalens universitet, vilket ger dig möjlighet att ta del av stadens puls och alla dess bekvämligheter. Lägenhetens centrala läge gör det också lämpligt att pendla med tåget , 47min, centrum Stockholm- Centrum Västerås. Tid för En god start och reflektion på dagen och efter arbetets slut. (Avstånd från lägenheten till centralstationen är ca 5 min.) Föreningen är ekonomiskt stabil och avgiften är låg, vilket ger dig trygghet och möjlighet att leva bekvämt utan att behöva oroa dig för höga kostnader. Ta chansen att uppleva denna fantastiska lägenhet själv. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 12