Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Birgitta Passchier

Birgitta Passchier

Om mig

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 1989 med försäljning av villor, fritidshus och bostadsrätter i vår fina kommun Västervik. Kombinationen av möten med människor, försäljning, juridik och ekonomi är en mix som jag gillar. Jag strävar efter att anpassa försäljningen efter varje kunds behov, vara lyhörd, engagerad och förmedla trygghet under hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lindögatan 12, Johannesdal., Västerviks kommun
 • Imorgon kl 17:00

Lindögatan 12

Lägenhet
Johannesdal., Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
490 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 438 kr/mån
8 829 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostadsrätt på första våningen i charmiga Johannesdal. Perfekt för dig som vill bo bekvämt och smidigt på första våningen i en välskött lägenhet. Brf Ringholmen erbjuder en stabil ekonomi, vilket skapar trygghet för dig som boende. Här finns ett renoverat välutrustat kök, hall med bra förvaring, sovrum, badrum och balkong för trevliga stunder utomhus. Med närhet till affär, busshållplats och flera skolor är detta en plats där du har det mesta inom bekvämt räckhåll. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Norralidsvägen 14B, Överum, Västerviks kommun
 • Borttagen före visning

Norralidsvägen 14B

Villa
Överum, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
650 000 kr
82 + 82 m²
4 rum
955 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Odlingsvägen 2A, Piperskärr, Västerviks kommun
 • Fre 14 jun kl 14:00
Odlingsvägen 2A, Piperskärr, Västerviks kommun, bild 2
Odlingsvägen 2A, Piperskärr, Västerviks kommun, bild 3

Odlingsvägen 2A

Radhus
Piperskärr, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
3 100 000 kr
123,3 m²
5 rum
5 150 kr/mån
25 142 kr/m²

På en solig hörntomt ligger det här fina parhuset i New England stil som erbjuder ett rymligt boende fördelat på två våningar med gott om plats för familjen att trivas på. Allt är väl omhändertaget och smakfullt inrett med fina sociala ytor, ett härligt inglasat uterum, amerikansk veranda, flera uteplatser och en trädgård som inbjuder till både lek och odling. Härifrån är det nära till förskola, skola, fina naturområden, badplatser, perfekt för den aktiva familjen. En fin gång- och cykelbana leder dig in till Västerviks centrum och allt som erbjuds där. Med en carport för bekymmersfri parkering och en härlig uteplats för grillkvällar finns allt du behöver för en bekväm vardag. Ett äkta hem med personlig touch, där du är välkommen att skapa ditt drömboende. Ta chansen att bo i ett trivsamt område nära det bästa Västervik har att erbjuda. Tveka inte, kontakta oss för att boka en visning tillsammans.

 • Premium
 • Uteplats
Östra kyrkogatan 9A, null, Västerviks kommun

Östra kyrkogatan 9A

Lägenhet
Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
795 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 861 kr/mån
18 706 kr/m²

I mysiga och centrala kvarter i Gamla Norr finner vi den här charmiga och rymliga ettan med balkong mot innergård. Här bor du bekvämt och centralt. Utsikt får du över den härliga lummiga innergården och den vackra kyrkan Sankta Gertrud. Föreningen är trygg och stabil och här bor du med låg månadsavgift, tillgång till nyrenoverad tvättstuga och till övernattningsrum. Välkommen på visning.

 • Balkong
Trädgårdsgatan 19, Gamleby, Västerviks kommun

Trädgårdsgatan 19

Villa
Gamleby, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 300 000 kr
112 + 55 m²
4 rum
890 m² tomt

Välkommen till detta charmiga boende med hörntomt i hjärtat av Gamleby. Här finner du en välplanerad bostad med fina trägolv, ett nyare badrum och kök som ger en modern touch till det klassiska. En perfekt mix av bekvämlighet och stil! Denna friköpta bostad från 1937 bjuder på 112 kvadratmeter boyta fördelat på 4 rum med 2-3 sovrum. I den uppväxta trädgården finns gott om utrymme för grönska och utomhusaktiviteter. Boendet är fördelat på två våningar och dessutom en källare med bra utrymmen. Med garage på tomten får du enkelt plats med bilen och övrig förvaring. Området kring bostaden erbjuder lugn och härifrån är det nära till centrum, förskola, skolor och bekvämligheter. Ta en kort promenad och utforska allt som Gamleby har att erbjuda. Detta är ett perfekt hem för den som söker en harmonisk tillvaro i en trivsam miljö. Välkommen att tillsammans utforska möjligheterna och skapa ditt nya liv här!

 • Balkong
Sjöstigen 3, Gränsö, Västerviks kommun

Sjöstigen 3

Villa
Gränsö, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
7 200 000 kr
167,5 + 21,5 m²
5 rum
1 182 m² tomt

Med ett underbart läge på Gränsö med fri utsikt över Gudingen ligger det här gedigna timmerhuset ett stenkast från havet med badplats och Gränsös fina naturreservat inpå knuten. Här finns gott om plats för både avkoppling och umgänge med fina sociala ytor, utemiljöer och ett gästhus om 22 kvm med pentry och badrum perfekt för vänner och familj som vill övernatta. Bostaden rymmer fem rum och kök fördelat på tre sovrum, stort kök, matplats/vardagsrum, allrum och två badrum. Trädgården har ett fint solläge så här finns gott om möjligheter att njuta av utomhuslivet och goda odlingsmöjligheter. Med solpaneler på taket kan du vara både miljövänlig och spara på elkostnaderna. Närområdet erbjuder vacker natur, fina vandringsleder och bad. Här kan du njuta av lugnet och friden samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens service och bekvämligheter. Sammanfattningsvis är detta en bostad som erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet, vacker natur och möjligheten till avkoppling och socialt umgänge. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Getterum Östantorp 2, Getterum, Västerviks kommun

Getterum Östantorp 2

Villa
Getterum, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
325 000 kr
90 m²
4 rum
1 426 m² tomt

I den småländska idyllen Getterum finns nu möjlighet att köpa ett rött torp med vita knutar. Den enkla standarden ger möjlighet att utforma din torpdröm och låta din kreativitet flöda fritt. Så söker du ett hus som är i behov av omvårdnad och vill utforma den efter din livsstil har du hittat rätt! På den stora tomten finns fina möjligheter till odling, lek och umgänge. Närområdet bjuder in till lugna promenader i den vackra naturen eller kanske en picknick med familjen.

Stora Trädgårdsgatan 28, Peru, Västerviks kommun

Stora Trädgårdsgatan 28

Lägenhet
Peru, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
950 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 532 kr/mån
12 667 kr/m²

Välkommen till en härligt färgstark lägenhet med fina ljusinsläpp och ett bra läge högst upp i huset. Planlösningen är genomgående och här finner du ett modernt kök med fina ytor, en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter, två rejäla sovrum, ett rymligt vardagsrum samt badrum med dusch och tvättmaskin. Här kan du njuta av lugnet i ett etablerat område samtidigt som du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Föreningen erbjuder bl a gästrum, träningslokal och en fin innergård med gröna ytor. Välkommen på visning!

 • Balkong
Framnäsgatan 3, Almvik, Västerviks kommun

Framnäsgatan 3

Villa
Almvik, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 995 000 kr
104 + 97 m²
4 rum
1 074 m² tomt

Här bor du nära naturen, med gångavstånd till Gamlebyviken och med lagom pendlingsavstånd till både Västervik och Gamleby. Huset omgärdas av en trädgård med fina ytor för umgänge, lek, odlingsmöjligheter och en härlig altan i soligt söderläge. Flera renoveringar är gjorda såsom kök, badrum med bastu, renoverade ytskikt och 3-glas fönster. Vattenburen värme gm pelletspanna, braskamin & luft/luft värmepump. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Getterum Långvik , Getterum, Västerviks kommun

Getterum Långvik

Villa
Getterum, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 375 000 kr
155 + 25 m²
4 rum
4 113 m² tomt

Naturskönt boende i charmigt hus från början av 1900-talet med avskilt läge mellan Västervik och Oskarshamn. På den stora tomten finns en magasinsbyggnad med dubbelgarage, verkstad och inredd vindsvåning/loge. Dessutom finns en större carport med plats för flera fordon. Huset är inrett med tre sovrum, två badrum, stort vardagsrum med fin kakelugn och ett rymligt kök med öppen spis intill matplatsen. Här bor du nära Hemsjön där du har servitut på båtplats. Ett drömboende för den som söker ett lantligt beläget hem med stor tomt och bra utrymme i ekonomibyggnader och med närhet till naturen.

Holmgatan 1G, Johannesdal., Västerviks kommun

Holmgatan 1G

Radhus
Johannesdal., Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
2 100 000 kr
121 m²
5 rum
197 m² tomt

Bekvämt och lättskött boende med fina ytor för hela familjen fördelat på två plan. Här bor du med närhet till flera skolor, sportanläggningar och affär. Entréplan erbjuder rymligt kök, stort vardagsrum med utgång till uteplats, badrum & tvättavdelning. På övre plan finns tre sovrum, badrum och allrum med utgång till balkong. Fina utemiljöer med altaner både åt öster och väster där man kan njuta av soliga dagar från morgon till kväll. Förråd intill entrén. Ny fasadpanel 2020 och ny värmeväxlare 2019. Liten lättskött tomt med staket och häck runtom. Samfällighet med gemensam innergård och garage i länga.

 • Balkong
 • Uteplats
Vimpelgatan 9A, Johannesdal., Västerviks kommun

Vimpelgatan 9A

Lägenhet
Johannesdal., Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
550 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 097 kr/mån
10 000 kr/m²

Ljus och välhållen hörnlägenhet som med en yta på 55 kvadratmeter erbjuder en perfekt boendemiljö för dig som söker något mindre och lättskött. Bostaden ligger på andra våningen och har balkong åt väster, perfekt för en avkopplande stund där du kan njuta av många soltimmar eftermiddag och kväll. Interiört är bostaden välskött och genomgående ljus, vilket ger en luftig och inbjudande atmosfär. Med två välplanerade rum finns gott om utrymme för både vardagsliv och avskildhet. Beläget i ett område med goda kommunikationer, närhet till affär, skolor och sportanläggningar. Välkommen till Vimpelgatan 9A och en ljus och välskött bostad!

 • Balkong
Alphyddsvägen 12/Grantorpsvägen 24, Grantorpet, Västerviks kommun

Alphyddsvägen 12/Grantorpsvägen 24

Villa
Grantorpet, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
5 900 000 kr
176 + 15 m²
5 rum
997 m² tomt

Unikt stenhus på Grantorpet beläget i naturskönt område med egen båtplats en kort promenad från huset. Huset är ett åttkantigt, österländskt inspirerat betonghus, ritat av Ola Torrångs arkitektkontor, byggt med underhållsfri, stark stomme av välisolerade betongelement. Den har en flexibel planlösning utan bärande mellanväggar med en funktionell inredning. Unika detaljer genomsyrar huset som inbyggd fiskdamm, hörnfönster som ger vacker ljusspridning i rummen, vedspis med rostfri skorsten som löper genom hela huset, ljuskupol, orangeri och en härlig balkong med sjöutsikt. Vattenburen golvvärme i båda våningsplanen. På tomten finns ett rejält dubbelgarage och trädgården omgärdas av fint smidat järnstaket på mur mot gatan. Del i gemensamhetsanläggning med soldäck i fint sydvästläge, egen båtplats med segelbåtsdjup vid gemensam brygga och badplats.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 13