Mäklare Birgitta Passchier

Birgitta Passchier

Om mig

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 1989 med försäljning av villor, fritidshus och bostadsrätter i vår fina kommun Västervik. Kombinationen av möten med människor, försäljning, juridik och ekonomi är en mix som jag gillar. Jag strävar efter att anpassa försäljningen efter varje kunds behov, vara lyhörd, engagerad och förmedla trygghet under hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kårby Högalid , Hummelstad, Västerviks kommun
 • Sön 11 jun kl 14:00

Kårby Högalid

Fritidshus
Hummelstad, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik

600 000 kr

45 m²

1 rum

2 735 m² tomt

Söker du en fastighet där det finns bra möjligheter för odling och njuta av naturen så har du hittat rätt. Den härliga trädgården inbjuder till odlingsglädje i växthus och odlingslådor och i det stora, fina växthuset/uterummet finns gott om plats för familj och vänner eller en lugn stund för dig själv i avkopplande miljö. Huset är inrett med kök, allrum, hygienutrymme och förråd/verkstad. På tomten finns friggebod, uthuslänga med förråd, vedbod, utedass samt en jordkällare. Vatten tas från grävd brunn men är inte indraget i huset, avlopp saknas.

 • Plus
 • Uteplats
Österhult 1 & 2, Getterum, Västerviks kommun
 • Ons 7 jun kl 16:30

Österhult 1 & 2

Villa
Getterum, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik

1 250 000 kr

150 m²

6 rum

6 726 m² tomt

Med ett enskilt och naturskönt läge i Österhult ligger den här avstyckade gården som passar både som permanent- eller fritidsboende. Fastigheten består av en huvudbyggnad om sex rum och kök och två flyglar - varav den ena är inredd med fyra rum och kök och den andra som alteljé/magasin. På tomten finns även en stor ladugård, uthuslänga, vedbod och garage. En kort promenad från huset ligger Gissjön där du kan svalka dig med ett dopp och ca 10 km bort ligger Hjorted med skola och mindre affär. Pendlingsavstånd till flera närliggande orter såsom Västervik, Vimmerby och Oskarshamn.

 • Plus
Odengatan 9, Södermalm, Västerviks kommun

Odengatan 9

Villa
Södermalm, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik

2 790 000 kr

149 m²

6 rum

760 m² tomt

Centralt belägen fastighet med generösa ytor med gott om plats för den större familjen då huset erbjuder fyra sovrum, vardagsrum med kakelugn, matrum och rymligt kök. I källaren finns allrum med kakelugn, gästrum, arbetsrum, hobbyrum och badrum. Yttertaket är omlagt 2016, uppvärmning sker med bekväm fjärrvärme. Lättskött och lagom stor hörntomt med staket runtom. Vidbyggt garage. Gångavstånd till centrum, flera skolor, idrottsanläggningar, sjukhus och resecentrum.

Södra Järnvägsgatan 23, Södermalm, Västerviks kommun

Södra Järnvägsgatan 23

Villa
Södermalm, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik

4 625 000 kr

225 m²

6 rum

1 077 m² tomt

Pampig och väl omhändertagen 20-tals villa med generösa ytor och centralt läge. Det vackra huset erbjuder fina detaljer med spegeldörrar, fiskbensparkett, tre eldstäder, serveringsrum, fina sällskapsutrymmen och flera sovrum. Större renoveringar är gjorda såsom nytt plåttak, ny putsad fasad, nya fönster, balkongdörr och ytterdörr. Lägg därtill en stor härlig trädgård med flera perenna växter, fruktträd och fina ytor för umgänge, lek och uteplatser. Intill huset finns dubbelgarage, vedförråd och redskapsbod. Centralt beläget med gångavstånd till citykärnan, affärer, sjukhus och flera skolor.

 • Balkong
Sillgatan 26, Skogshaga, Västerviks kommun

Sillgatan 26

Villa
Skogshaga, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik

2 375 000 kr

149 m²

5 rum

519 m² tomt

I familjevänligt område på Sillgatan finns nu tillfälle att förvärva denna 1,5-plansvilla med generösa ytor och ett fint läge på friköpt tomt som gränsar mot grönområde. Här finns gott om sällskapsutrymmen i både vardagsrum och stort allrum, tre sovrum med möjlighet att dela av till fler, två badrum, kök med intilliggande matplats, tvättavdelning med groventré. Stor altan i skyddat sydväst läge, lättskött trädgård med fina gräsytor för lek och umgänge. Garage och förråd/verkstad. Nya 3-glasfönster, uppvärmning via fjärrvärme. Beläget i lugnt och trivsamt villaområde på återvändsgata med närhet till skolor och affärsområde.

 • Balkong
 • Uteplats
Markörgatan 19A, Karstorp, Västerviks kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Markörgatan 19A

Lägenhet
Karstorp, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik

180 000 kr

43 m²

1 rum

3 070 kr/mån

4 186 kr/m²

Kvadratsmart etta med kök belägen på andra våningen. En lägenhet för dig som söker ditt första egna boende eller kanske en övernattningslägenhet med en månadsavgift där allt ingår! Lägenhetens 43 kvadrat bjuder på hall med goda förvaringsmöjligheter, ett rymligt vardagsrum, ett funktionellt kök och badrum med dusch. Bor du här så får du nära till Västerviks Campus, gymnasiet, sportanläggningar och fina friluftsområden. Välkommen på visning!

Hagnäsvägen 7, Gamleby, Västerviks kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hagnäsvägen 7

Villa
Gamleby, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik

875 000 kr

78 m²

3 rum

767 m² tomt

Lättskött enplansvilla med källare beläget på hörntomt i lugnt område. Den trivsamma altanen under tak har ett fint söderläge och intill huset finns ett tillbyggt garage. Taket är omlagt 2008 och uppvärmning sker med fjärrvärme. Huset rymmer vardagsrum, två sovrum, kök och badrum på entréplan samt källare med goda utrymmen för hobby och förvaring. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Lysingsvägen 7A, null, Västerviks kommun

Lysingsvägen 7A

Lägenhet
Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik

580 000 kr

75 m²

3 rum

5 926 kr/mån

7 733 kr/m²

Tillfälle att förvärva en ljus och trivsam hörnlägenhet på första våningen på fina Lysingsvägen. Vardagsrummet har ljusinsläpp från två håll med utgång till balkong, kök med matplats, badrum och två sovrum. I källaren finns förråd, tvättstuga och cykelrum. Bekvämt boende en halv trappa upp, nära till affär och med busshållplats utanför huset. Välkommen på visning!

 • Balkong
Djurgårdsgatan 10A, Djurgården, Västerviks kommun

Djurgårdsgatan 10A

Villa
Djurgården, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik

6 500 000 kr

161 m²

6 rum

611 m² tomt

Tillfälle att förvärva gedigen fastighet med underbart läge vid Gamlebyviken med sjöutsikt och del i brygga ett stenkast från huset. Enplansvillan med suterrängplan har generösa sällskapsutrymmen med stort vardagsrum, vinterbonat uterum med panoramavy över viken, allrum, tre-fyra sovrum & två badrum. Altanen bjuder på många soltimmar både morgon och kväll. Carport, förråd och lättskött trädgård. Djurgårdsgatan är en lugn återvändsgata och längs vattnet leder fina gång- och cykelbanor ända in till centrum.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 9