Fastighetsbyrån Västervik

Fastighetsbyrån Västervik

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Grönhult Grönalund , Blackstad, Västerviks kommun

Grönhult Grönalund

Fritidshus
Blackstad, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 195 000 kr
97 + 49 m²
4 rum
3 838 m² tomt

Denna charmiga bostad på en hörntomt i natursköna Blackstad är en dröm för den som älskar lugn och ro. Med ett stort garage finns gott om plats för både bilar och verktyg. Byggd i början på 1900-talet har huset en genuin karaktär med fyra rum, varav två till tre sovrum och en boyta på 97 kvadratmeter. Den stora tomtytan ger gott om utrymme för trädgårdsarbete och lek. Eldstaden skapar en mysig atmosfär under kalla kvällar och ger extra värme under vintern. Blackstad är känt för sina vackra omgivningar med närhet till både skog och vatten, perfekt för den naturintresserade. Ett perfekt hem för den som söker en lugn tillvaro i en idyllisk miljö. Välkommen att kontakta mig Robin Strömsten, för mer information eller vid frågor!

 • Uteplats
Laxgatan 15, Skogshaga, Västerviks kommun

Laxgatan 15

Radhus
Skogshaga, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 600 000 kr
134 + 73 m²
5 rum
270 m² tomt

Nu finns möjligheten att flytta till det här rymliga radhuset i ett populärt och familjevänligt område! Bostaden är i tre plan och har gott om utrymme och även med en mindre trädgårdstomt. Med en boyta på 134 kvadratmeter, plus källare, finns det gott om plats för alla. Huset, som byggdes år 1980, erbjuder generösa utrymmen på tre olika plan. Öppen planlösning på bottenvåningen skapar en social och inbjudande atmosfär. Här finns även en trevlig uteplats att njuta av under sommarmånaderna. Området kring Laxgatan är känt för att vara familjevänligt och med närhet till förskolor, skolor, naturområden, mataffärer och mycket mer. Området har en bilfri gård med lekplatser samt gemensam lokal som är perfekt att boka för kalas och fest! Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, för mer information eller vid frågor!

 • Uteplats
Skyttegatan 16C, Karstorp, Västerviks kommun

Skyttegatan 16C

Lägenhet
Karstorp, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
600 000 kr
70,5 m²
2 rum
4 833 kr/mån
8 511 kr/m²

Markplanslägenhet med ett väldigt fint läge, stor balkong/uteplats i sydväst som vetter mot innergården och som har gott om plats för möblemang. Genomgående lägenhet fördelat på ett välplanerat kök, stort vardagsrum, sovrum, badrum och ett väl tilltaget förråd i lägenheten, allt i fint skick. Här bor du rymligt och bekvämt! Närhet till naturen, mataffärer och goda kommunikationer.

 • Uteplats
Snipvägen 12, Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun

Snipvägen 12

Tomt
Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
630 000 kr
1 084 m² tomt

Tomt på 1084 kvm i Gertrudsvik Sjöstad! Tomten är belägen på Snipvägen 12 i ett naturnära område i fin miljö. Detaljplanen tillåter byggrätt om 250 kvm bruttoarea, 180 kvm byggarea, 50 kvm komplementsbyggnad. Gertrudsvik Sjöstad är ett populärt område med närhet till service och bekvämligheter. I området finns förskolor, fina naturstråk längs med Gamlebyviken och vid sjön Maren, närhet till Ljunghedens handelsområde med mera. Välkommen att kontakta mig Robin Strömsten, för mer information eller vid frågor!

Ejdergatan 27J, Brevik, Västerviks kommun
 • Ons 6 mar kl 16:00

Ejdergatan 27J

Radhus
Brevik, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
2 095 000 kr
92 + 38 m²
6 rum
368 m² tomt

I härliga Brevik hittar vi det här fina radhuset beläget på en hörntomt! Med en yta på 92 kvadratmeter och en inredd övervåning erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen. Detta hem är perfekt för dig som älskar närheten till naturen, då det ligger i direkt anslutning till vackra grönområden. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter, skolor, mataffärer och mycket mer. Med sex rum och en smart planlösning erbjuder detta radhus en trivsam och modern atmosfär. Den generösa tomten ger möjlighet till både lek och avkoppling. Husets baksida erbjuder altan både med- och utan tak. Här har du alla förutsättningar för att skapa ett hem att trivas i! Varmt välkommen att boka in er på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, för frågor eller mer information!

 • Plus
 • Uteplats
Johannesbergsvägen 27, Johannesdal., Västerviks kommun

Johannesbergsvägen 27

Lägenhet
Johannesdal., Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
750 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/3
3 954 kr/mån
11 538 kr/m²

Här erbjuds en fin och ljus lägenhet med tre rum och kök belägen i en populär förening med låg avgift! Med fönster i tre väderstreck är bostaden fylld av naturligt ljus och erbjuder en härlig atmosfär. En stor balkong erbjuder möjligheter till avkoppling och umgänge med vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder plats för en mat- och soffgrupp och har ett fint ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck. I köket finns det gott om förvaring och arbetsytor samt plats för ett matbord. De två sovrummen erbjuder också gott om yta för både sängar och förvaring. Här bor du med närhet till fina grönområden, vatten, skolor och förskolor, mataffärer samt sportanläggningar. Välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, för mer information eller vid frågor.

 • Plus
 • Balkong
Lysingsvägen 12B, Johannesdal., Västerviks kommun

Lysingsvägen 12B

Lägenhet
Johannesdal., Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
450 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 883 kr/mån
7 692 kr/m²

I populära Johannesdal hittar du eventuellt ditt nästa boende i denna 2 rok där möjlighet till om gående tillträde finns. Genomgående planlösning där du sätter din egen prägel och formar ditt boende efter eget tycke och smak. Bekväm avgift där allt ingår. Välkommen på visning!

 • Balkong
Pionjärvägen 3, Överum, Västerviks kommun

Pionjärvägen 3

Villa
Överum, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
675 000 kr
112 + 65 m²
4 rum
1 102 m² tomt

Välkomna till det här huset på Pionjärvägen 3 i den gamla och mysiga bruksorten Överum. Huset ligger på en lugn gata och till huset hör en stor trädgård och på husets övervåning återfinns även en balkong. Huset har fyra rum varav 2-3 sovrum utefter behov. Stort och rymligt kök samt fräscht badrum på nedervåningen. Härifrån är det nära till Centrum, skola m.m Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Tillbergsgatan 2B, Brevik, Västerviks kommun

Tillbergsgatan 2B

Lägenhet
Brevik, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 100 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/2
5 301 kr/mån
21 359 kr/m²

På Tillbergsgatan 2B hittar vi den här nyrenoverade genomgångslägenheten med en härlig och inglasad balkong och med utsikt över Gamlebyviken, i det populära området Brevik i Västervik. Bostaden erbjuder en modern inredning och har nyligen genomgått en omfattande renovering för att säkerställa högsta möjliga standard och komfort. Den inglasade balkongen är perfekt för att njuta av den vackra utsikten året runt, oavsett väder. Här kan du koppla av och ta in den friska havsluften samtidigt som du njuter av den lugna atmosfären. Lägenheten är strategiskt belägen på första våningen, vilket gör den lättillgänglig och bekväm. Dessutom är den centralt belägen, vilket innebär att du har närhet till allt du behöver, inklusive restauranger, butiker och andra bekvämligheter. För dig som älskar havet kommer du att uppskatta det faktum att bostaden ligger nära stranden. Här kan du njuta av sol och bad eller ta en härliga promenader längs med Gamlebyviken. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en unik möjlighet att bo i en nyrenoverad bostad med havsutsikt och modern inredning. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad i en attraktiv del av Västervik. Välkommen att kontakta mig Marcus, för mer information eller frågor! Möjlighet till snabbt tillträde finns om så önskas.

 • Balkong
Östersjövägen 42B, null, Västerviks kommun

Östersjövägen 42B

Lägenhet
Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
695 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
4 335 kr/mån
10 692 kr/m²

Här på Östersjövägen, på bekvämt avstånd till Västerviks centrum, ligger den här fina 2:an med närhet till idrottsanläggningar, skolor, mataffär, gröna ytor och goda kommunikationer. Lägenheten är väl omhändertagen med flera renoveringar gjorda såsom nytt kök, ny el, nya ytskikt och walk in closet med Elfa inredning. Interiören är genomgående, ljus och luftig och har inglasad balkong i härligt sydväst läge mot grönområde. Badrummet har dusch och egen tvättmaskin. Bekvämt på samma våningsplan finns tillhörande förråd. Välkommen på visning av denna fina lägenhet - ett hem redo för inflytt - här är lätt att trivas!

 • Balkong
Ingaborgsstigen 37, Kvännaren, Västerviks kommun

Ingaborgsstigen 37

Villa
Kvännaren, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 590 000 kr
91 m²
3 rum
5 500 kr/mån

Här i ett omtyckt område finner man denna trevliga villa om 1 1/2 plan med garage! Huset bjuder på en bra och ljus planlösning med fint kök, allrum, två sovrum, badrum, gästtoa, tvättrum samt ett härligt soldäck på baksidan. Vidare finns även ett stort uterum med infravärme för sköna sommarkvällar. Lekvänlig och lättskött tomt. Härifrån är det nära till förskola, mataffärer och handelsområde. Välkomna på visning.

 • Uteplats
Skyttegatan 20A, Karstorp, Västerviks kommun

Skyttegatan 20A

Lägenhet
Karstorp, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
575 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 293 kr/mån
7 233 kr/m²

Ljus och luftig lägenhet som erbjuder generösa ytor och en genomgående planlösning. Balkongen i västerläge ger möjlighet till härliga soliga eftermiddagar och kvällar utomhus när årstiden tillåter. Den är bekvämt belägen en trappa upp, på andra våningen. På bekvämt avstånd endast en trappa upp når du lägenheten där du möts av en stor hall med god förvaring. Köket är ljust och rymligt med trivsam matplats intill stort fönster mot innergård. Från det generöst tilltagna vardagsrummet har du utgång till balkongen, det finns två sovrum och badrum med fint ljusinsläpp från fönster och egen tvättmaskin. Härifrån är det nära till mataffär, skolor, idrottsanläggningar, strövområden m.m. och det erbjuds fina cykelvägar och bra bussförbindelser. I centrala Västervik finns ett brett utbud av butiker, restauranger och kulturaktiviteter.

 • Balkong
Ejdergatan 52, Brevik, Västerviks kommun

Ejdergatan 52

Villa
Brevik, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 695 000 kr
92 + 92 m²
4 rum
832 m² tomt

Kom och titta på detta enfamiljshus beläget i det populära Brevik. Med sin insynsskyddade trädgård erbjuder denna bostad en privat och avkopplande atmosfär. Här kan du njuta av lugna stunder och umgås med familj och vänner i det stora inglasade uterummet, oavsett väderlek. Bostaden har generösa ytor i två plan där det i entréplan går att ha tre sovrum samt ett gästrum i källarplan. Dessutom finns det ett praktiskt vidbyggt garage, som gör det bekvämt att parkera bilen direkt intill hemmet. På den väl tilltagna tomten finns det gott om plats för lek och rekreation i trädgården. Närhet till skolor, förskolor, affärer och centrum. Uppvärmning via fjärrvärme!

 • Uteplats
Idrottsgatan 23A, Lidhem, Västerviks kommun

Idrottsgatan 23A

Lägenhet
Lidhem, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
695 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 760 kr/mån
8 035 kr/m²

På trivsamma söder ligger lägenheten som tidigare tjänat som en etta och en tvåa men som nu är hopslagen till en och ger goda ytor med ett stort kök med matplats samt två toaletter. Balkong mot Bökensveds idrottsområde i kvälls soligt sydvästläge. Stabil förening där tak, fasad, tvättstuga och innergård är renoverade på senare tid.

 • Plus
 • Balkong
Kärrgatan 8, Edsbruk, Västerviks kommun
 • Tis 5 mar kl 16:00

Kärrgatan 8

Villa
Edsbruk, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
525 000 kr
82 + 84 m²
3 rum
995 m² tomt

Nu finns möjlighet att i vackra Edsbruk förvärva en trevlig 60-talsvilla. Här finner du en välplanerad bostad på 82 kvadratmeter med ett optimalt läge för den som söker lugn och ro. Huset erbjuder två sovrum, stort kök, badrum och ett generöst vardagsrum med en gemytlig eldstad för höstens och vinterns myskvällar. I källarplanet finner du bl a ett praktiskt garage och ett hobbyrum som ger möjlighet till både förvaring och kreativa projekt. Här finns även en extra toalett för extra bekvämlighet. Fastigheten har en fin trädgårdstomt på 995 kvm som ger dig möjlighet att njuta av grönska och utomhusaktiviteter. Uteplats finns vid entrén och en stor altan på husets baksida, perfekt för dig att koppla av och njuta av en kopp kaffe i solen. Det natursköna samhället Edsbruk ligger belägen vid Edsån och Storsjön erbjuder ett idylliskt läge som kommer att ta ditt hjärta med storm. Med naturen runt hörnet kan du ta långa promenader i vackra omgivningar eller utforska närliggande sjöar och skogar. Här finns en mataffär, antikaffär och grundskola med årskurs 1-6, samt öppen förskola. Varmt välkommen att boka er på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Linnéavägen 6D, Gamleby, Västerviks kommun
Linnéavägen 6D, Gamleby, Västerviks kommun, bild 2
Linnéavägen 6D, Gamleby, Västerviks kommun, bild 3

Linnéavägen 6D

Villa
Gamleby, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
3 995 000 kr
300 + 36 m²
7 rum
790 m² tomt

Drömmer du om att driva ett bed & breakfast i ett härligt och naturfint område har du hittat rätt! I ett unikt och fint läge i Gamleby finner vi den här fina och välrenoverade fastigheten i herrgårdsmiljö! Byggnaden är på 300 kvm och idag bedrivs Bed & Breakfast i en del av huset, och den andra delen används som bostadsdel - helt perfekt avdelat för bästa möjliga kombination. Vill du däremot använda hela huset för bostad är även det möjligt. På husets framsida finns det en balkong och en härlig uteplats. På husets baksida finns det fina terrasser i tre nivåer. Här bor du med närhet till natur, centrum, fina badplatsen Hammarsbadet och mycket mer. Det finns möjlighet att ta över båtplats med 16 meter brygga, el och vatten i Gamleby Segelsällskaps hamn Välkommen att kontakta mig Robin Strömsten, för visning eller för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Mommehåls Gård, Mommehål, Västerviks kommun

Mommehåls Gård

Gård/Skog
Mommehål, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
5 750 000 kr
273 m²
8 rum
8 ha tomt

Välkommen till Mommehåls gård - en möjlig hästgård med fantastiskt läge nära kommunikationer och omgiven av natur. Denna gård erbjuder en stor huvudbyggnad (idag med HVB-klassning, bedrivs som pensionatuthyrning) två flyglar, en ladugård och ett stall, vilket ger dig alla förutsättningar att förverkliga dina drömmar om ett liv eller en verksamhet på landet. Med hela 8 hektar mark att utforska och utnyttja finns här gott om utrymme för odlingar, ridning och avkoppling i den vackra omgivningen. Huvudbyggnadens storlek på 273 kvadratmeter ger gott om utrymme för hela familjen eller om du önskar att bedriva verksamhet här. Här finns generösa sällskapsutrymmen, ljusa sovrum och en trivsam atmosfär som präglas av charm och karaktär. De två flyglarna om 89 kvm vardera erbjuder även dessa gott om utrymme för familj eller uthyrning. Med sin närhet till E22:an ger gården dig närhet till stadens bekvämligheter samtidigt som du kan njuta av lugnet och frisk luft på landsbygden. Oavsett om du önskar en plats att koppla av på eller vill förverkliga dina hästrelaterade drömmar, erbjuder Mommehåls gård ett unikt tillfälle att skapa ditt eget paradis i natursköna omgivningar. Välkommen till ett liv på landet alldeles utanför staden! Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Terrassvägen 7, Piperskärr, Västerviks kommun

Terrassvägen 7

Villa
Piperskärr, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
8 995 000 kr
220 + 27 m²
7 rum
1 066 m² tomt

Välkommen till en välbyggd suterrängvilla med oändliga badmöjligheter och en fantastisk utsikt över Gamlebyviken samt in mot Västerviks stadskärna! Här erbjuds egen båtplats genom samfällighet som ger dig möjlighet att ta dig ut och upptäcka Tjust Skärgård. Bostaden på 220 kvm är välplanerad och inrymmer såväl den stora familjen som släkt och vänner. Här finns även goda förvaringsmöjligheter. Mot Gamlebyviken ligger altanen som bjuder in till många soltimmar och solnedgångar. Västerviks stadskärna har du på bekvämt avstånd, på cykel under 10 minuter. Likaså den närliggande 18-håls golfbanan med tillhörande restaurang och Gränsö med dess fina vandringsleder och natur. I närområdet ligger Näktergalens Skola och Ekbackens förskola. Denna bostad är perfekt för dig som älskar naturen, havet och samtidigt vill ha tillgång till bekvämligheter och fritidsaktiviteter. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Vimpelgatan 9A, Johannesdal., Västerviks kommun

Vimpelgatan 9A

Lägenhet
Johannesdal., Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
550 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 097 kr/mån
10 000 kr/m²

Ljus och välhållen hörnlägenhet som med en yta på 55 kvadratmeter erbjuder en perfekt boendemiljö för dig som söker något mindre och lättskött. Bostaden ligger på andra våningen och har balkong åt väster, perfekt för en avkopplande stund där du kan njuta av många soltimmar eftermiddag och kväll. Interiört är bostaden välskött och genomgående ljus, vilket ger en luftig och inbjudande atmosfär. Med två välplanerade rum finns gott om utrymme för både vardagsliv och avskildhet. Beläget i ett område med goda kommunikationer, närhet till affär, skolor och sportanläggningar. Välkommen till Vimpelgatan 9A och en ljus och välskött bostad!

 • Balkong
Ekbacksgatan 27B, Arabien, Västerviks kommun

Ekbacksgatan 27B

Lägenhet
Arabien, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 250 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
4 381 kr/mån
17 123 kr/m²

Här på populära Ekbacksgatan ligger det en fin trerummare med perfekt avskilt läge högst upp i huset. Läget på hörnet ger mycket ljusinsläpp, fin utsikt över parken utanför och en stor härlig inglasad balkong. Från balkongen och vardagsrummet kan du njuta av en fin vy över parken på husets baksida. Lägenhetens genomgående planlösning bjuder på två sovrum, ett fint renoverat kök, en hall med mycket förvaringsmöjligheter och ett härligt vardagsrum. Här bor du i en omtyckt förening med låg månadsavgift och välskötta gemensamhetslokaler såsom relax och övernattningsrum. Från lägenheten tar du dig smidigt och snabbt ner till Västerviks stadskärna, skola/förskola har du i närheten och havet med dess vackra promenadstråk når du efter en kort promenad. Varmt välkomna att höra av er eller boka er på visning om ni vill veta mer om detta boende!

 • Balkong
Jurastigen 72A, Kvännaren, Västerviks kommun

Jurastigen 72A

Lägenhet
Kvännaren, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
860 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/2
5 317 kr/mån
11 169 kr/m²

Trivsam gavellägenhet om 3 rok med rymlig balkong och egen entré med uteplats i markplan och bostadsdel en trappa upp. Vardagsrum, två sovrum varav det ena med utgång till balkong, kök samt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ett tillfälle för den som söker ett bekvämt boende i barnvänligt och trivsamt område med närhet till natur, service och butiker samt gångavstånd till förskola och skola.

 • Balkong
Jurastigen 22, Kvännaren, Västerviks kommun
 • Ons 6 mar kl 12:00

Jurastigen 22

Lägenhet
Kvännaren, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
750 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
5 018 kr/mån
10 135 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en ljus trevlig 3:a i plan två på fina Jurastigen! Här bor du bekvämt fördelat över 74 kvm med två sovrum, vardagsrum och ett generöst trevligt kök med balkong i sydvästligt läge. Badrummet är fräscht stilrent och totalrenoverades -21 med egen tvättmaskin. Här bor du perfekt i ett trivsamt och lugnt område i en bra förening med närhet till både skola, grönområde och shoppingcenter vid infarten. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Högalundsgatan 8, Brevik, Västerviks kommun

Högalundsgatan 8

Villa
Brevik, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
2 950 000 kr
92 + 71 m²
3 rum
842 m² tomt

På en trivsam gata i populära Brevik ligger det här fina enplanshuset med källare. Planlösningen är ljus och öppen med vardagsrum, braskamin, kök & matrum, stort badrum samt två sovrum på entréplan. Källaren är inredd med två bra sovrum, allrum, walk-in-closet, fräsch tvättstuga. Två fina altaner med sittvänliga trappor inbjuder till sköna stunder i sol eller skugga. Flera större renoveringar är gjorda såsom ny dränering och nya fönster. Huset ligger i ett barnvänligt område där tomten gränsar mot skogen och du når Gamlebyviken endast en kort promenad från huset.

 • Uteplats
Kvistrumsgatan 10, Västralund, Västerviks kommun

Kvistrumsgatan 10

Villa
Västralund, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 500 000 kr
120 + 40 m²
5 rum
602 m² tomt

Denna enplansvilla erbjuder en lummig och trädgård, vilket ger ett lugnt och avkopplande utomhusutrymme med insynsskyddad uteplats. Belägen i ett populärt och familjevänligt område, kombinerar huset ett utmärkt läge med trivsam boendemiljö. Fastigheten rymmer tre sovrum, hall, badrum, kök, matplats och vardagsrum. Dess genomtänkta planlösning och trivsamma atmosfär gör det till ett eftertraktat hem. Mindre källare där tvättstuga finns. Närhet till skolor, förskolor, centrum samt mataffärer.

 • Plus
 • Uteplats
Idrottsgatan 3, Östermalm, Västerviks kommun

Idrottsgatan 3

Lägenhet
Östermalm, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 095 000 kr
82,5 m²
4 rum
vån 3/3
4 312 kr/mån
13 273 kr/m²

Nu finns chansen för dig som söker en stor härlig genomgångslägenhet om 4 rok med ett perfekt centralt läge! Här bor du med absolut närhet till Bökensveds sporthall, skolor och centrum endast kort promenad bort. Vi bjuds in till en fräsch lägenhet högst upp i huset, som flödar av ljus med sina välplanerade 82,5 kvadratmetrar fördelade över tre sovrum och ett generöst vardagsrum som har en stor balkong i österläge för bästa förmiddagssolen. Intill vardagsrummet ligger ett fint parallellkök med matplats vid fönstret. Hallen har en praktisk skjutdörrsgarderob från golv till tak och som öppnar upp sig mot ett kaklat badrum med egen tvättmaskin rakt fram. Här bor du i en riktigt bra förening med närhet till att du behöver och önskar, så tveka inte att komma och upplev denna fina ljusa lägenheten som förhoppningsvis blir ditt nya drömboende i centrum. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong

Visar 1 - 25 av 60