Mäklare Tobias Ankréus

Tobias Ankréus

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hällmarksvägen 36A, null, Västerviks kommun
 • Ons 28 feb kl 12:00
Hällmarksvägen 36A, null, Västerviks kommun, bild 2
Hällmarksvägen 36A, null, Västerviks kommun, bild 3

Hällmarksvägen 36A

Radhus
Västerviks kommun
OBOS i Sverige
3 225 000 kr
115 m²
5 rum
464 m² tomt

KAPMPANJ: Solceller på köpet, värde 75 000 kr. Bostaden är utrustad med solceller värda cirka 75 000 kr. Genom att producera din egen el minskar du dina månadskostnader och gör en smart investering för en grönare och mer ekonomisk framtid! Och du bor dessutom med en trygg månadsavgift fram till 2028. Här bor du omgiven av fantastisk natur, och där skärgården blir din vardag. Naturens skönhet ligger bokstavligt talat runt hörnet, med möjligheter till skogspromenader, golfrundor och uppfriskande båtturer. Och du har bara tio minuters bilresa till centrala Västervik. Här finns allt du kan tänkas behöva. Det här välplanerade hemmet är i 2 plan och fördelas över 115 kvadratmeter. ENTRÉPLAN Hall med klinkergolv och skjutdörrsgarderob. Badrum med kaklade väggar, klinkergolv, handfat i kommod, duschhörna med vikbara duschväggar, tvättmaskin, torktumlare, tvättho och frånluftsvärmepump från Nibe. Grått kök från HTH, laminatbänkskiva i ljus betong, infällda spotlight under väggskåp, underlimmad diskho och blandare Oras Vega. Rosfria vitvaror från Siemens, kyl, frys, induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggd mikrovågsugn samt diskmaskin. Vardagsrum och matplats med mycket fina ljusinsläpp och utgång till uteplats. ÖVRE PLAN Tre sovrum med garderober. Allrum perfekt för tv-hörnan eller arbetsplatsen. Badrum med vita kaklade väggar, grått klinkergolv, duschhörna med vikbara duschväggar och handfat i kommod. Klädkammare att utforma efter dina egna behov. Bilen placerar du smidigt i carporten eller på uppfarten. Du har även ett förråd om 10 kvm att förvara cyklar, golfbag mm. Passar inte planerade visningar, så kontakta Tobias Ankréus 070-7314240 eller Moa Kronståhl Pil 070-5284044 på Fastighetsbyrån.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Maj 2024
 • Uteplats
Hällmarksvägen 36B, null, Västerviks kommun

Hällmarksvägen 36B

Radhus
Västerviks kommun
OBOS i Sverige
3 175 000 kr
115 m²
5 rum
393 m² tomt

TRYGG MÅNADSAVGIFT! För att ge dig som köpare i Brf Havsbrisen en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift fram till 2028. Det ger dig friheten att planera din ekonomi flera år framåt. Kontakta oss idag så berättar vi mer. Här bor du omgiven av fantastisk natur, och där skärgården blir din vardag. Naturens skönhet ligger bokstavligt talat runt hörnet, med möjligheter till skogspromenader, golfrundor och uppfriskande båtturer. Och du har bara tio minuters bilresa till centrala Västervik. Här finns allt du kan tänkas behöva. Det här välplanerade hemmet är i 2 plan och fördelas över 115 kvadratmeter. ENTRÉPLAN Hall med grått klinkergolv och skjutdörrsgarderob. Badrum med kaklade väggar, klinkergolv, handfat i kommod, duschhörna med vikbara duschväggar, tvättmaskin, torktumlare, tvättho och frånluftsvärmepump från Nibe. Grått kök från HTH, laminatbänkskiva i ljus betong, infällda spotlight under väggskåp, underlimmad diskho och blandare Oras Vega. Rosfria vitvaror från Siemens, kyl, frys, induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggd mikrovågsugn samt diskmaskin. Du har även en stor köksö som öppnar upp mot vardagsrum och matplats. Vardagsrum och matplats med mycket fina ljusinsläpp och utgång till uteplats. ÖVRE PLAN Tre sovrum med garderober. Allrum perfekt för tv-hörnan eller arbetsplatsen. Badrum med vita kaklade väggar, grått klinkergolv, duschhörna med vikbara duschväggar och handfat i kommod. Klädkammare att utforma efter dina egna behov. Bilen placerar du smidigt i carporten eller på uppfarten. Du har även ett förråd om 10 kvm att förvara cyklar, golfbag mm. Passar inte planerade visningar, så kontakta Tobias Ankréus 070-7314240 eller Moa Kronståhl Pil 070-5284044 på Fastighetsbyrån.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Maj 2024
 • Uteplats
Lysingsvägen 12B, Johannesdal., Västerviks kommun

Lysingsvägen 12B

Lägenhet
Johannesdal., Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
450 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 883 kr/mån
7 692 kr/m²

I populära Johannesdal hittar du eventuellt ditt nästa boende i denna 2 rok där möjlighet till om gående tillträde finns. Genomgående planlösning där du sätter din egen prägel och formar ditt boende efter eget tycke och smak. Bekväm avgift där allt ingår. Välkommen på visning!

 • Balkong
Brf Havsbrisen, null, Västerviks kommun
 • 7 lediga bostäder

Brf Havsbrisen

Radhus
Västerviks kommun
OBOS i Sverige
fr. 3 095 000 kr
115 m²
5 rum
468 m² tomt

Välkommen till Brf Havsbrisen i vackra Ekhagen, bara 10 minuter från centrala Västervik, kan drömmen om ett hem nära naturen bli verklighet. Här får du allt av det goda: grönska utanför dörren och ett modernt hem som både bjuder in till umgänge och en avkopplande vardag. Från huset kan du både se havet och känna dess vindar. Brf Havsbrisen blir ett ljust och luftigt kvarter. Här bor du i parhus på 115 välplanerade kvadratmetrar i två plan – med alla bekvämligheter. Härliga sociala ytor, tre trivsamma sovrum och två stora uteplatser där du kan njuta av den fantastiska naturen. Omgivningarna kring Brf Havsbrisen är något alldeles extra. Här finns något för alla - närheten till golfbanan, fina promenadstråk och vatten precis intill. Västervik har ett flertal småbåtshamnar, och du har aldrig långt till ett svalkande dopp. När shopping, nöjen och restauranger lockar så hittar du det i Västerviks centrum, bara några minuter från ditt nya hem. Kontakta mäklaren om du är intresserad av en bostad i Brf Havsbrisen!

 • Nybyggnadsprojekt
Hällmarksvägen 34A, null, Västerviks kommun
 • Ons 28 feb kl 12:00

Hällmarksvägen 34A

Radhus
Västerviks kommun
OBOS i Sverige
3 095 000 kr
115 m²
5 rum
395 m² tomt

KAPMPANJ: Solceller på köpet, värde 75 000 kr. Bostaden är utrustad med solceller värda cirka 75 000 kr. Genom att producera din egen el minskar du dina månadskostnader och gör en smart investering för en grönare och mer ekonomisk framtid! Och du bor dessutom med en trygg månadsavgift fram till 2028. Den här välplanerade bostaden i 2 plan fördelas 115 kvadratmeter. ENTRÉPLAN Hall med klinkergolv och skjutdörrsgarderob. Badrum med kaklade väggar, klinkergolv, handfat i kommod, duschhörna med vikbara duschväggar, tvättmaskin, torktumlare, tvättho och frånluftsvärmepump från Nibe. Grått kök från HTH, laminatbänkskiva i ljus betong, infällda spotlight under väggskåp, underlimmad diskho och blandare Oras Vega. Rosfria vitvaror från Siemens, kyl, frys, induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggd mikrovågsugn samt diskmaskin. Du har även en stor köksö som öppnar upp mot vardagsrum och matplats. Vardagsrum och matplats med mycket fina ljusinsläpp och utgång till uteplats. ÖVRE PLAN Tre sovrum med garderober. Allrum perfekt för tv-hörnan eller arbetsplatsen. Badrum med vita kaklade väggar, grått klinkergolv, duschhörna med vikbara duschväggar och handfat i kommod. Klädkammare att utforma efter dina egna behov. Bilen placerar du smidigt i carporten eller på uppfarten. Du har även ett förråd om 10 kvm att förvara cyklar, golfbag mm. Passar inte planerade visningar, så kontakta Tobias Ankréus 070-7314240 eller Moa Kronståhl Pil 070-5284044 på Fastighetsbyrån.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Maj 2024
 • Uteplats
Ejdergatan 52, Brevik, Västerviks kommun

Ejdergatan 52

Villa
Brevik, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 695 000 kr
92 + 92 m²
4 rum
832 m² tomt

Kom och titta på detta enfamiljshus beläget i det populära Brevik. Med sin insynsskyddade trädgård erbjuder denna bostad en privat och avkopplande atmosfär. Här kan du njuta av lugna stunder och umgås med familj och vänner i det stora inglasade uterummet, oavsett väderlek. Bostaden har generösa ytor i två plan där det i entréplan går att ha tre sovrum samt ett gästrum i källarplan. Dessutom finns det ett praktiskt vidbyggt garage, som gör det bekvämt att parkera bilen direkt intill hemmet. På den väl tilltagna tomten finns det gott om plats för lek och rekreation i trädgården. Närhet till skolor, förskolor, affärer och centrum. Uppvärmning via fjärrvärme!

 • Uteplats
Hällmarksvägen 40B, null, Västerviks kommun
 • Borttagen före visning

Hällmarksvägen 40B

Radhus
Västerviks kommun
OBOS i Sverige
3 175 000 kr
115 m²
5 rum
402 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • April 2024
 • Uteplats
Idrottsgatan 23A, Lidhem, Västerviks kommun

Idrottsgatan 23A

Lägenhet
Lidhem, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
695 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 760 kr/mån
8 035 kr/m²

På trivsamma söder ligger lägenheten som tidigare tjänat som en etta och en tvåa men som nu är hopslagen till en och ger goda ytor med ett stort kök med matplats samt två toaletter. Balkong mot Bökensveds idrottsområde i kvälls soligt sydvästläge. Stabil förening där tak, fasad, tvättstuga och innergård är renoverade på senare tid.

 • Plus
 • Balkong
Jurastigen 72A, Kvännaren, Västerviks kommun

Jurastigen 72A

Lägenhet
Kvännaren, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
860 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/2
5 317 kr/mån
11 169 kr/m²

Trivsam gavellägenhet om 3 rok med rymlig balkong och egen entré med uteplats i markplan och bostadsdel en trappa upp. Vardagsrum, två sovrum varav det ena med utgång till balkong, kök samt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ett tillfälle för den som söker ett bekvämt boende i barnvänligt och trivsamt område med närhet till natur, service och butiker samt gångavstånd till förskola och skola.

 • Balkong
Kvistrumsgatan 10, Västralund, Västerviks kommun
 • Ons 28 feb kl 16:00

Kvistrumsgatan 10

Villa
Västralund, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 500 000 kr
120 + 40 m²
5 rum
602 m² tomt

Denna enplansvilla erbjuder en lummig och trädgård, vilket ger ett lugnt och avkopplande utomhusutrymme med insynsskyddad uteplats. Belägen i ett populärt och familjevänligt område, kombinerar huset ett utmärkt läge med trivsam boendemiljö. Fastigheten rymmer tre sovrum, hall, badrum, kök, matplats och vardagsrum. Dess genomtänkta planlösning och trivsamma atmosfär gör det till ett eftertraktat hem. Mindre källare där tvättstuga finns. Närhet till skolor, förskolor, centrum samt mataffärer.

 • Plus
 • Uteplats
Ejdergatan 26B, Brevik, Västerviks kommun

Ejdergatan 26B

Villa
Brevik, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
3 100 000 kr
160 m²
5 rum
366 m² tomt

Välrenoverat radhus i populärt område med två våningar där generösa ytor och trivsam design ger detta hem en känsla av lugn. Insynsskyddad uteplats i nordväst läge där många varma kvällar kan avnjutas. Entréplan med hall, badrum, kök och stort vardagsrum samt en övervåning som erbjuder allrum, badrum och två sovrum. Passa på att få en unik möjlighet att bo i ett drömläge med allt du behöver inom räckhåll.

 • Uteplats
Vimpelgatan 13A, Johannesdal., Västerviks kommun

Vimpelgatan 13A

Lägenhet
Johannesdal., Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
695 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
5 021 kr/mån
9 789 kr/m²

Visas 4/12! Renoverad lägenhet där du kan flytta in och bara bo och slappna av. Ytskikt löpande renoverat i ljusa materialval vilket bidrar till ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Balkong i härligt sydöstläge ger härliga soltimmar då tillfälle ges. Här bor du med närhet till affärer, sportanläggningar, skolor, natur med mera.

 • Plus
 • Balkong
Törnrosvägen 11B, Jenny, Västerviks kommun

Törnrosvägen 11B

Villa
Jenny, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
2 495 000 kr
154 + 61 m²
7 rum
687 m² tomt

Söker du ett boende där du snabbt tar dig ut ur Västervik eller kanske bara ett trivsamt boende i populärt och barnvänligt område? Då har du hittat rätt! Här huserar du på knappt 210 kvm golvyta i två plan med flertalet sovrum och sällskapsytor. Mysig trädgård med flertalet uteplatser att välja efter behag.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Getingstigen 25, Örbäcken, Västerviks kommun

Getingstigen 25

Villa
Örbäcken, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
2 795 000 kr
185 + 115 m²
7 rum
762 m² tomt

Välkommen till detta stora och rymliga hus i hela tre plan som kan vara det perfekta valet för en familj som söker bekvämlighet och stora ytor. Här kan du koppla av i din egen relaxavdelning och dra nytta av solcellerna på taket för att minska dina energikostnader. Med flera sovrum har alla i familjen gott om plats och du kan njuta av en lugn och avkopplande miljö med skogen som granne och en grönskande miljö runtomkring. Bra läge för barnfamiljer med närhet till skolor och lekplatser.

 • Uteplats
Lofta Norrsjö 3, Lofta, Västerviks kommun

Lofta Norrsjö 3

Fritidshus
Lofta, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
950 000 kr
125 m²
3 rum
1 384 m² tomt

Detta charmiga hus på landet, endast 15 km från Loftahammar, erbjuder det bästa av båda världar med närhet till skog och natur samt lätt tillgång till kommunikationer. Perfekt för den mindre familjen då huset är idealiskt som fritidsbostad men också som ett trivsamt helårsboende. Upplev den vackra omgivningen medan du njuter av bekvämligheter och en lugn och avslappnad livsstil. Möjlighet att hyra stallplats rakt över vägen finns med tillgång till skrittmaskin, ridhus, utebana och lösdrift!

 • Plus
 • Uteplats
Tändsticksvägen 12B, Fregatten/Tändstickan, Västerviks kommun

Tändsticksvägen 12B

Lägenhet
Fregatten/Tändstickan, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
2 595 000 kr
87 m²
4 rum
vån 2/3
6 449 kr/mån
29 828 kr/m²

Visas 26/2 kl. 16:00. Söker du efter ett nyare boende där en av grannarna är havet samt där du på några minuters gångavstånd är inne i Västerviks stadskärna? Då är detta boendet för dig! Bekymmersfritt boende i två plan med ljusa och fräscha materialval. Med hall, badrum, kök/vardagsrum i entréplan samt badrum och tre sovrum på övervåningen!

 • Balkong
Silurkroken 38, Kvännaren, Västerviks kommun

Silurkroken 38

Villa
Kvännaren, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
2 195 000 kr
140 + 30 m²
7 rum
409 m² tomt

Visas 6/12! Välkommen till denna 1-plans suterrängvilla med hela 5 sovrum som ger gott om plats för hela familjen och gäster. Entréplan med hall, kök, tvättstuga, vardagsrum, badrum och två sovrum. Nedre plan med allrum, badrum och tre sovrum. Beläget i ett lugnt och barnvänligt område med lekplats utanför dörren samt med närheten till skola, förskola och mataffärer gör det enkelt att få vardagen att fungera smidigt. Vidbyggt garage finns.

 • Balkong
 • Uteplats
Hällmarksvägen 40B, Ekhagen, Västerviks kommun

Hällmarksvägen 40B

Lägenhet
Ekhagen, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
3 175 000 kr
115 m²
5 rum
4 614 kr/mån
27 609 kr/m²

Maximerat parhus med havsnära läge och carport! På vackra Ekhagen, en cykeltur från centrala Västervik kan drömmen om ett hem nära hav och natur bli verklighet. Tillsammans med OBOS presenterar vi nu 18 bostäder i parhusform om 115 kvm fördelat på två plan. Här finns gott om sociala ytor och plats för hela familjen med uteplats mot Gudingen. Här bor du nära skärgårdslivet och golfbanan, runt knuten finns Gränsö Naturreservat och Västerviks stadskärna bjuder på rikt restaurangliv.

 • Nyproduktion
Hällmarksvägen 34A, Ekhagen, Västerviks kommun

Hällmarksvägen 34A

Lägenhet
Ekhagen, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
3 095 000 kr
115 m²
5 rum
4 614 kr/mån
26 913 kr/m²

Välplanerat parhus invid golfbanan! På vackra Ekhagen, en cykeltur från centrala Västervik kan drömmen om ett hem nära hav och natur bli verklighet. Tillsammans med OBOS presenterar vi nu 18 bostäder i parhusform om 115 kvm fördelat på två plan. Här finns gott om sociala ytor och plats för hela familjen med uteplats mot Gudingen. Här bor du nära skärgårdslivet och golfbanan, runt knuten finns Gränsö Naturreservat och Västerviks stadskärna bjuder på rikt restaurangliv.

 • Nyproduktion
Hällmarksvägen 46A, Ekhagen, Västerviks kommun

Hällmarksvägen 46A

Lägenhet
Ekhagen, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
3 295 000 kr
115 m²
5 rum
4 614 kr/mån
28 652 kr/m²

Maximerat parhus med hörntomt och carport! På vackra Ekhagen, en cykeltur från centrala Västervik kan drömmen om ett hem nära hav och natur bli verklighet. Tillsammans med OBOS presenterar vi nu 18 bostäder i parhusform om 115 kvm fördelat på två plan. Här finns gott om sociala ytor och plats för hela familjen med uteplats mot Gudingen. Här bor du nära skärgårdslivet och golfbanan, runt knuten finns Gränsö Naturreservat och Västerviks stadskärna bjuder på rikt restaurangliv.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Hällmarksvägen, Ekhagen, Västerviks kommun

Hällmarksvägen

Lägenhet
Ekhagen, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
3 095 000 kr
115 m²
5 rum
26 913 kr/m²

På vackra Ekhagen, en cykeltur från centrala Västervik kan drömmen om ett hem nära hav och natur bli verklighet. Tillsammans med OBOS presenterar vi nu 18 bostäder i parhusform om 115 kvm fördelat på två plan. Här finns gott om sociala ytor och plats för hela familjen med uteplats mot Gudingen. Här bor du nära skärgårdslivet och golfbanan, runt knuten finns Gränsö Naturreservat och Västerviks stadskärna bjuder på rikt restaurangliv.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Plommonstigen 5, Solsidan, Västerviks kommun

Plommonstigen 5

Tomt
Solsidan, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
2 100 000 kr
1 045 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt, här finns fina möjligheter att förverkliga den chansen! Beläget på Solsidan med ett högt läge intill Gamlebyviken och med närhet in till stadskärnan. Ca 400 m till skola och dagis och 1,5 km till Ekhagens Golfbana med restaurang.

Visar alla 22