Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jenny Arkmo

Jenny Arkmo

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fritunagatan 30 , Stenhagen, Västerviks kommun
  • Mån 29 apr kl 12:00

Fritunagatan 30

Lägenhet
Stenhagen, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
450 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/3
2 835 kr/mån
10 465 kr/m²

I populära Stenhagen med promenadavstånd till Västerviks stadskärna sjukhus, skolor och träningscenter finns nu möjlighet att förvärva en kvadratsmart 1:a på första våningen! Här bor du i en bra förening med låga avgifter med närhet till allt du önskar. Lägenheten är ljus och inbjudande med ett trevligt kök och ett generöst vardagsrum med sovalkov med plats för dubbelsäng. Den franska balkongen ger möjlighet att öppna upp och släppa in dagsljus och frisk luft. Badrummet är fräscht med klinker/kakel och har ny badrumsinredning. Brf Stenhagen erbjuder ett centralt boende med tillgång till en gästlägenhet, träningslokal och en fin relaxavdelning med spabad och bastu för sina medlemmar att hyra. På innergården finns boulebana, gasolgrill och en liten örtträdgård för den som tycker om att odla. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Bokgatan 1 , Hjorted, Västerviks kommun

Bokgatan 1

Villa
Hjorted, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
900 000 kr
72 + 72 m²
3 rum
974 m² tomt

Strålande strandnära 50-talsvilla med fantastiskt läge i Hjorted! Nu finns chansen för dig som söker ett trevligt hus med ett underbart läge direkt intill sjön Hjortens glittrande blå vatten. Här får du chans att skapa och utforma ditt eget drömhem med en magisk utsikt och dess direkta närhet till sjön. Tomten ligger i suterräng vilket skapar ett vackert inslag i av både berg och land och ger dig med trädgårdsintresse möjlighet att skapa din egna gröna oas bland fruktträd och rabatter. Villan har ett entréplan och källarplan med garage. Vi välkomnas in i en klassisk hall i vinkel med access till husets badrum, två sovrum, härligt vardagsrum och ett kök i originalskick som känns välbevarat och retro. Källarplanet har gott om förvaringsmöjligheter gör detta hus till ett praktisk bra boende på en ypperlig fastighet. Hjorted är ligger vacker beläget i naturskönt område och är ett trevligt litet gemytligt samhälle i den småländska landsbygden. Här bor du in en skön lantlig idyll endast några mil från sommarstaden Västervik. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Arabievägen 1C, Peru, Västerviks kommun

Arabievägen 1C

Lägenhet
Peru, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
950 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 064 kr/mån
16 102 kr/m²

Söker du en central placerad 2:a med ett perfekt läge? Nu finns möjlighet att förvärva denna ljusa trevliga hörnlägenhet i Brf Lien med ett utmärkt läge till Gamlebyvikens glittrande vatten någon minut bort, som tar dig genom en vacker strandpromenad in till stadens centrum. Lägenheten är kvadratsmart och välplanerad med 59 kvm fördelad över hall, sovrum, badrum och ett modernt stilrent nyrenoverat kök som skapar kreativitet och gör matlagning både inbjudande och enkel. I vardagsrummet flödar ljuset in från två väderstreck och en trevlig balkong som blir din oas i bästa söderläget för avkoppling i solen. Här bor du med närhet till allt du behöver och stadens puls inom i bekvämt räckhåll som erbjuder allt du behöver inom shopping, restauranger och Västerviks vackra småbåtshamn som sprudlar av liv under sommaren. Brf Lien är en bra och välskött trevlig förening med god ekonomi och som ger dig ett perfekt centralt läge med närhet till stadskärnan och härliga promenadstråk längst strandpromenaden. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Dalhemsvägen 22, Överum, Västerviks kommun

Dalhemsvägen 22

Radhus
Överum, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
325 000 kr
90 + 45 m²
3 rum
414 m² tomt

Söker du ett smidigt praktiskt boende, så kan detta parhus bli ditt nya drömboende! Här får du möjlighet att sätta din egen touch och skapa ditt nya drömhem med bra planlösning fördelat över två plan med källare. På entréplanet finner vi hall, kök och ett vardagsrum. Vidare en trappa upp på övre plan har vi en möblerbar hall med klädkammare/förråd, två sovrum, husets badrum, samt utgång till en balkong. I källarplan finns pannrum, tvättstuga, matkällare och en stor groventré ut till huset lilla trädgårdstäppa. Här bor du i en vacker bygd och ett trevligt samhälle som har en bra kommunikation både till Västervik och Linköping. För sommarens varma dagar finns en fin badplats inom cykelavstånd och vill du komma längre ut mot skärgården finns både Loftahammar och sommarstaden Västervik inte alls för långt bort. Välkomna på visning!

  • Balkong
Mellanvägen 6, Edsbruk, Västerviks kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Mellanvägen 6

Villa
Edsbruk, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
695 000 kr
105 + 135 m²
4 rum
866 m² tomt

I natursköna Edsbruk hittar vi en trevlig och välplanerad 40-talsvilla i högt läge med gott om utrymme. Huset inbjuder till ett socialt liv över välplanerade 105 kvadratmeter med en trevlig planlösning. Vi välkomnas in till en stor hall som öppnar upp mot ett generöst vardagsrum med en eldstad för trevliga sammankomster och fester med familj och vänner. I köket finns ett praktiskt skafferi som gör dig som matälskare lycklig. Vidare finns två sovrum och ett allrum som likväl kan bli ett tredje sovrum om så behövs, samt ett badrum. För er som behöver extra utrymme för kreativitet och hobbyverksamhet finns ett väl tilltaget källarplan på hela 135 kvadrat med två garage för den motorintresserade. Här finns även en extra toalett, matkällare, pannrum och tvättstuga med dusch. Härlig trädgårdstomt som inbjuder till hopp & lek och avkoppling för familj och vänner med två uteplatser för att ta vara på sommaren bästa dagar. Här kan du som är trädgårdsintresserad få utlopp för dina gröna fingrar och för sommarens gäster finns en praktisk gäststuga på tomten. Edsbruk ligger vackert beläget vid Edsån och Storsjön som erbjuder ett idylliskt läge som kommer att ta ditt hjärta med storm och med naturen runt hörnet kan du ta fina promenader i vackra omgivningar. Här finns en mataffär, antikaffär och grundskola med årskurs 1-6, samt öppen förskola. Perfekt beläget i närhet till Gamleby, Loftahammar, Västervik och Valdemarsvik. Varmt välkommen att boka er på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Falsterbovägen 16, Hjorted, Västerviks kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15

Falsterbovägen 16

Villa
Hjorted, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
895 000 kr
115 + 11 m²
4 rum
1 448 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva detta trevliga hus på en strandnära tomt med ett perfekt läge från 1939 i eftertraktade och natursköna Hjorted! Här bor du endast ett stenkast från sjön Hjorten med närhet till sol och bad. Varför inte starta dagen på bästa sätt med ett morgondopp i det blå! Huset välkomnar oss genom en härlig veranda till entréplan med en ljus hall med toalett, kök och öppen generös planlösning mot allrum och vardagsrum som inbjuder till trevligt umgänge med familj och vänner. Tre sovrum finns på övre plan och ett påbörjat fräscht badrum med nya ytskikt. I källarplan finns en gillestuga med öppen spis och gott om utrymme med bra förvaringsmöjligheter. Den stora trädgården inbjuder till utomhusaktivitet för både lek och avkoppling. Här finns plats att odla dina egna grönsaker och njuta av den vackra trädgården med fruktträd, blommor, buskar och prunkande grönska. Hjorted är ett trevligt gemytligt litet samhälle som ligger naturskönt vid sjön Hjorten. Här bor du in en lantlig idyll endast några mil från Västervik. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Hagagatan 48A  Lgh 1202, Gamleby, Västerviks kommun

Hagagatan 48A Lgh 1202

Lägenhet
Gamleby, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
150 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/3
2 568 kr/mån
4 688 kr/m²

Söker du ditt första boende eller behöver du en mindre och praktisk bostad? Nu finns chansen att skapa ditt framtida hem i Brf Haga 2 i Gamleby! Här bor du kvadratsmart fördelade över hall, ett ljust vardagsrum med praktisk sovalkov, ett mindre kök avsett för matlagning och ett badrum. Lägenheten har fin utsikt över berg och grönska med härligt ljusinsläpp från vardagsrum med fransk balkong och ett fönster i köket. Goda förvaringsmöjligheter finns i garderober i hall och två förråd beläget i källarplan. Här bor du i en bra förening med god ekonomi centralt belägen i hjärtat av Gamleby. Varmt välkommen på visning!

Jurastigen 22, Kvännaren, Västerviks kommun

Jurastigen 22

Lägenhet
Kvännaren, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
725 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
5 018 kr/mån
9 797 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en ljus trevlig 3:a i plan två på fina Jurastigen! Här bor du bekvämt fördelat över 74 kvm med två sovrum, vardagsrum och ett generöst trevligt kök med balkong i sydvästligt läge. Badrummet är fräscht stilrent och totalrenoverades -21 med egen tvättmaskin. Här bor du perfekt i ett trivsamt och lugnt område i en bra förening med närhet till både skola, grönområde och shoppingcenter vid infarten. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Rådjursstigen 14, Brevik, Västerviks kommun

Rådjursstigen 14

Villa
Brevik, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 895 000 kr
72 + 72 m²
3 rum
475 m² tomt

Söker du en trevlig och välskött mindre villa i hjärtat av Brevik så har du hittat rätt! Detta är ett perfekt hem för dig som söker ett eget hus eller för den lilla familjen som vill köpa sin första villa. Här finns allt du behöver för att trivas bekvämt och komfortabelt. Villan ligger på en lättskött trädgårdstomt som inbjuder till avkoppling och möjlighet att odla egna grönsaker och blommor. Trevlig uteplats under tak finns för sommarens sköna kvällar. Huset erbjuder ett fräscht badrum, sovrum och ett stort kök som öppnats upp till ett matrum, vilket ger en trivsam och öppen planlösning. Här njuter du av trevliga måltider och sociala stunder med familj och vänner. Ett trevligt och ljust vardagsrum nås från matrum och hall. En trappa upp finns ett inrett vindsrum som ger dig extra utrymme för gäster och möjlighet att anpassas efter dina behov. Källarplanet ger dig extra plats för förvaring och kanske hobbyverksamhet. Om du har bil eller motorcykel finns ett fristående garage på tomten. Här bor du bekvämt i ett populärt område med närhet till skolor, vårdcentral, köpcentrum och grönområde. Allt du behöver finns inom räckhåll och Västerviks centrum ligger en kort cykeltur bort. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Blåklintsgatan 7, Ekhagen, Västerviks kommun

Blåklintsgatan 7

Tomt
Ekhagen, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
2 400 000 kr
1 250 m² tomt

Förvekliga Din husdröm på Ekhagen! Med strålande utsikt mot havet och som granne med Ekhagens golfklubbs första och andra hål kan du knappast bo bättre! Här kan du förverkliga drömmen om att bygga nytt och skapa ditt eget drömboende i ett exklusivt naturskönt område på ett av Västerviks bästa lägen! Välkommen att kontakta mig för mer information och intresse!

Johannesbergsvägen 12, Johannesdal., Västerviks kommun

Johannesbergsvägen 12

Lägenhet
Johannesdal., Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
550 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
3 854 kr/mån
10 377 kr/m²

Söker du en bekväm lägenhet på första parkett? Nu finns möjlighet att förvärva en trevlig tvåa i Johannesdal som har ett fint hörnläge. Här bor du bekvämt på 53 kvm med ett fräscht nyrenoverat kaklat badrum och ett stort vardagsrum som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Lägenheten har fint ljusinsläpp från två väderstreck och en härlig balkong för varma dagar. Det klassiska köket har en matplats framför fönstret och bra med skåpsförvaring med bänkyta. Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng nås från övre delen av hallen som gör lägenheten komplett. Här bor du bekvämt i hjärtat av Johannesdal med närhet till matbutik, sportanläggningar och grönområden. En promenad bort ligger vackra Västerviks Resort för soliga dagar med bad och fritidsaktivitet vid havet. Västerviks centrum ligger bara en kort cykeltur bort, som har allt att erbjuda i form av shopping, restauranger och härliga strandpromenader. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 11