Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Moa Kronståhl Pil

Moa Kronståhl Pil

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Styrmansgatan 7, Södermalm, Västerviks kommun
  • Mån 28 okt kl 16:00
Styrmansgatan 7, Södermalm, Västerviks kommun, bild 2
Styrmansgatan 7, Södermalm, Västerviks kommun, bild 3

Styrmansgatan 7

Villa
Södermalm, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
2 195 000 kr
92 + 16 m²
3 rum
346 m² tomt

Charmig villa belägen mitt i stan med en mysig trädgård. Här bor du bekvämt med en härlig balkong, kök, vardagsrum, två sovrum och två toaletter samt totalt fyra eldstäder i huset. På tomten finns en uppfart för 1-2 bilar, gårdslänga med både förvaring, potentiellt gästrum och tvättstuga. På Styrmansgatan bor du endast ett stenkast från Västerviks sjukhus och stadskärnan, med service och goda kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Holländaregatan 12, Stenhagen, Västerviks kommun

Holländaregatan 12

Övrigt
Stenhagen, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
3 495 000 kr
913 m² tomt

Mården 9 är en välskött fastighet med 27 garageplatser centralt belägen i Stenhagen. Fastigheten genererar hyresintäkter om 207 360 kr per år (2025). Detta är en god investeringsmöjlighet för dig som söker en stabil inkomstström med minimalt underhåll och låga driftkostnader. Byggnaderna har nyligen genomgått renoveringar, där både fasaden har målats om och nya garageportar installerats. Fastigheten är el- och VA-befriad, men har ett dagvattenavlopp anslutet till det kommunala nätet, vilket minimerar driftkostnaderna ytterligare. Denna fastighet erbjuder en problemfri förvaltning och långsiktig avkastning, perfekt för den som vill ha en pålitlig och lättskött investering. Kontakta mäklaren för mer information eller visning!

Nygatan 11, Gamla Öster, Västerviks kommun

Nygatan 11

Villa
Gamla Öster, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
4 295 000 kr
70 m²
3 rum
152 m² tomt

Oerhört charmig stadsvilla med anor från 1700-talet beläget mitt bland dom kullerstensbeklädda gatorna på Gamla Öster. Med ett lite större boningshus i genomgående fint skick och ett gårdshus som har alla bekvämligheter är det här ett ypperligt läge för dig som vill bo vackert och bekvämt. Huset innefattar idag 1-2 sovrum men den gedigna vinden skulle kunna inredas med sovrum även den, vidare finns tre eldstäder, mängder av charmiga detaljer från en svunnen tid, vinkällare, hobbyrum samt en charmig innergård. Gårdshuset bjuder på sovrum, köksdel, bastu och badrum. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
SmartYta 15, Ljungheden Handelsområde, Västerviks kommun

SmartYta 15

Övrigt
Ljungheden Handelsområde, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 250 000 kr
73 m²
73 m² tomt

Smart Yta nr 15 finns nu till försäljning, en yta om drygt 70 kvm golvyta med entresol om ca 36 kvm. Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som t ex all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Denna Yta har lokalanpassats med trefas, LED-belysning på båda planen, entresol, WC (varmvattenberedare med storlek för dusch finns förberedd) och ett mindre kök med alla bekvämligheter m.m. Välkommen att ta kontakt för visning!

  • Plus
Rådhusgatan 3A-C, Gamla Norr, Västerviks kommun

Rådhusgatan 3A-C

Övrigt
Gamla Norr, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
8 975 000 kr
388 m²
321 m² tomt

Snipan 3 är en fastighet om sju lägenheter belägen på Gamla Norr i Västerviks stadskärna. Lägenheterna är fördelade med sex lägenheter i det charmiga mintgröna huset som är uppfört år 1751 och en lägenhet i det pittoreska gula, putsade huset. Samtliga lägenheter är i fint skick och uthyrda. I förrådslängan finns ett förråd till varje lägenhet. Fastigheten är om totalt 321 kvm och bruksarean är på 388 kvm. Uppvärmning sker via fjärrvärme och flertalet renoveringar är utförda dom senaste åren. Hyresintäkterna ligger fn på 542 626 kr/år. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
Ytterhults Gård , null, Västerviks kommun
Ytterhults Gård , null, Västerviks kommun, bild 2
Ytterhults Gård , null, Västerviks kommun, bild 3

Ytterhults Gård

Gård/Skog
Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
14 000 000 kr
196 + 100 m²
11 rum
5,4 ha tomt

Ytterhults Gård erbjuder en unik möjlighet att äga en bit av Sveriges rika historia och njuta av Tjusts dramatiska landskap. Huvudbyggnaden är uppförd år 1797 och bjuder på 300 kvadratmeter elegans och rikligt med vackra detaljer. Utöver den pampiga huvudbyggnaden finns på gården bl.a. Mormorsstugan som är en tidigare arbetarbostad, fasanhus, stall, loge, verkstad, hönshus/vagnsbod och en sjöbod i äldre stil men som är uppförd med modern konstruktion på berget nere vid sjön Maren som når ut till Verkebäcksviken genom en kanal. Denna egendom om ca 5,5 ha ligger beläget endast 8 km från Västerviks stadskärna och är för dig som vill leva i natursköna miljöer med karaktär och historia. Kontakta mäklare Moa Kronståhl Pil för att boka en privat visning.

  • Premium
Sjöbrisvägen 17, Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun

Sjöbrisvägen 17

Villa
Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
6 595 000 kr
156 + 94 m²
5 rum
1 344 m² tomt

Belägen i Gertrudsvik Sjöstad och med utsikt över Gamlebyviken ligger Sjöbrisvägen 17, en välplanerad och påkostad villa med det lilla extra. Här finns pool, attefall/poolhus och uterum. Med sina 156 kvm och 3-4 sovrum, i genomgående stilrent och mycket fint skick rymmer denna villa både familj och vänner. Här bor du med badrocksavstånd till Gamlebyviken där även möjlighet till båtplats finns. I Gertrudsvik Sjöstad bor du med naturen och havet invid husknuten. Strandpromenaden tar dig in till Västerviks stadskärna med restauranger och shopping. I närområdet finns fina promenadstråk och mycket goda friluftsmöjligheter. Tjustleden ansluter i området.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Körsbärsstigen 4, Solsidan, Västerviks kommun

Körsbärsstigen 4

Tomt
Solsidan, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 450 000 kr
989 m² tomt

Drömmer du om att skapa ditt eget drömhem? Här har du en fantastisk möjlighet att göra verklighet av den visionen! Tomten är redan grovplanerad, och alla anslutningsavgifter för vatten, avlopp och el är inkluderade i priset, vilket ger dig en smidig start på ditt byggprojekt. Belägen på eftertraktade Solsidan, med ett högt och naturskönt läge vid Gamlebyviken, erbjuder tomten både närhet till naturen och bekväm access till stadens puls. Här finns generösa byggrätter som möjliggör en byggyta på upp till 250 kvm. Bostadshuset ska placeras minst 4 meter från tomtgränsen mot grannarna, och garaget ska vara minst 6 meter från gatan. Takets lutning får vara maximalt 27 grader, vilket ger stora möjligheter för både moderna och klassiska hustyper. Solsidan är ett nyetablerat och nu färdigutvecklat område, perfekt för barnfamiljer eller för dig som söker ett lugnt och trivsamt läge. Med bara 2,5 km till Västerviks stadskärna, och både skola och förskola inom bekvämt räckhåll, har du alla bekvämligheter nära till hands. Ta chansen att bygga ditt drömhus i en miljö som kombinerar det bästa av natur och stadsliv!

  • Plus
Lunnargatan 13, Ljungheden Handelsområde, Västerviks kommun

Lunnargatan 13

Övrigt
Ljungheden Handelsområde, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
9 200 000 kr
431 m²
6 000 m² tomt

Industrifastighet med möjlighet att driva biltvätt i egen regi och tack vare stor obebyggd tomtyta finns chans till exploatering! Byggnaden är uppdelad på två ytor där Carspect hyr en yta om 269 kvm och den befintliga fastighetsägaren bedriver en biltvätt på 163 kvm. Fastigheten är belägen med ett perfekt affärsläge på en av Västerviks mest trafikerade gator och med närhet till bl.a. Ica Maxi, Julia, Biltema och Rusta. I samband med försäljningen av fastigheten säljs även Autotvätten i Västervik AB i bolagsform. Köpeskillingen för inventarierna i detta bolag tillkommer på köpeskillingen, kontakta mäklaren för mer information!

Karl-Erik Månssons torg 1A, Gamleby, Västerviks kommun

Karl-Erik Månssons torg 1A

Övrigt
Gamleby, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
6 995 000 kr
1 323 m²
838 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva fastigheten Katedern 4 med ett utmärkt affärsläge mitt i Gamleby Centrum. Tidigare inrymdes hälsocentralen i byggnaden varpå vissa anpassningar efter sådan verksamhet finns kvar, men här finns goda möjligheter tack vare de stora ytorna att anpassa byggnaden efter annan verksamhet. Beläget mitt på torget med bank, apotek, köpcentrum samt parkeringsplatser alldeles inpå finner du här ett unikt läge att starta igång eller flytta din verksamhet till. Visas efter överenskommelse och säljes med friskrivningsklausul. Kontakta mäklaren för mer information.

Glasbruksvägen 5, Blankaholm, Västerviks kommun

Glasbruksvägen 5

Tomt
Blankaholm, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
700 000 kr
787 m² tomt

Välkommen till möjligheternas tomt på Glasbruksvägen 5! Här finns en havsnära tomt med generös byggrätt enligt detaljplan. I Blankaholm bor du med både hav och natur bakom husknuten och i närheten av Blankaholms Gästhamn. Skärgårdslivet hägrar utanför dörren samtidigt ligger Västerviks stadskärna med 40 minuters bilresa bort. Kontakta mäklaren för mer information.

Visar alla 11