Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Moa Kronståhl Pil

Moa Kronståhl Pil

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Terrassvägen 7, Piperskärr, Västerviks kommun
  • Sön 19 maj kl 12:30

Terrassvägen 7

Villa
Piperskärr, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
8 195 000 kr
220 + 27 m²
7 rum
1 066 m² tomt

Välkommen till en välbyggd suterrängvilla med oändliga badmöjligheter och en fantastisk utsikt över Gamlebyviken samt in mot Västerviks stadskärna! Här erbjuds egen båtplats genom samfällighet som ger dig möjlighet att ta dig ut och upptäcka Tjust Skärgård. Bostaden på 220 kvm är välplanerad och inrymmer såväl den stora familjen som släkt och vänner. Här finns även goda förvaringsmöjligheter. Mot Gamlebyviken ligger altanen som bjuder in till många soltimmar och solnedgångar. Västerviks stadskärna har du på bekvämt avstånd, på cykel under 10 minuter. Likaså den närliggande 18-håls golfbanan med tillhörande restaurang och Gränsö med dess fina vandringsleder och natur. I närområdet ligger Näktergalens Skola och Ekbackens förskola. Denna bostad är perfekt för dig som älskar naturen, havet och samtidigt vill ha tillgång till bekvämligheter och fritidsaktiviteter. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Nygatan 7 & 9 med gårdshus, Gamla Öster, Västerviks kommun
  • Imorgon kl 13:00
Nygatan 7 & 9 med gårdshus, Gamla Öster, Västerviks kommun, bild 2
Nygatan 7 & 9 med gårdshus, Gamla Öster, Västerviks kommun, bild 3

Nygatan 7 & 9 med gårdshus

Villa
Gamla Öster, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
6 000 000 kr
91 + 70 m²
3 rum
279 m² tomt

Nu finns möjligheten att uppleva historiens vingslag och förvärva en del av kvarteret Båtsmannen beläget på Gamla Öster i Västerviks stadskärna. Med sin anrika historia och kullerstensbelagda gator är det här ett kvarter med mycket historia och charm. Fastigheten innefattar två bostadshus, ett gårdshus och en gårdslänga samt en skyddad innergård. Här bor du mitt i idyllen. Gamla Öster är känt för sina vackra byggnader och pittoreska miljö, dessutom beläget ett stenkast från Skeppsbrofjärden. Alldeles runt husknuten har du Västerviks restaurangliv och även med båtförbindelser ut i Tjust Skärgård. Uppskattad boarea på de olika byggnaderna enligt Lantmäteriet och säljaren: Gröna huset: 80 + 35 kvm Vita huset: 91 + 70 kvm Röda huset: ca 33 kvm Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Karl-Erik Månssons torg 1A, Gamleby, Västerviks kommun

Karl-Erik Månssons torg 1A

Övrigt
Gamleby, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
7 500 000 kr
1 323 m²
838 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva fastigheten Katedern 4 med ett utmärkt affärsläge mitt i Gamleby Centrum. Tidigare inrymdes hälsocentralen i byggnaden varpå vissa anpassningar efter sådan verksamhet finns kvar, men här finns goda möjligheter tack vare de stora ytorna att anpassa byggnaden efter annan verksamhet. Beläget mitt på torget med bank, apotek, köpcentrum samt parkeringsplatser alldeles inpå finner du här ett unikt läge att starta igång eller flytta din verksamhet till. Visas efter överenskommelse och säljes med friskrivningsklausul. Kontakta mäklaren för mer information.

Mommehåls Gård, Mommehål, Västerviks kommun

Mommehåls Gård

Gård/Skog
Mommehål, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
5 250 000 kr
273 m²
8 rum
8 ha tomt

Välkommen till Mommehåls gård - en möjlig hästgård med fantastiskt läge nära kommunikationer och omgiven av natur. Denna gård erbjuder en stor huvudbyggnad (idag med HVB-klassning, bedrivs som pensionatuthyrning) två flyglar, en ladugård och ett stall, vilket ger dig alla förutsättningar att förverkliga dina drömmar om ett liv eller en verksamhet på landet. Med hela 8 hektar mark att utforska och utnyttja finns här gott om utrymme för odlingar, ridning och avkoppling i den vackra omgivningen. Huvudbyggnadens storlek på 273 kvadratmeter ger gott om utrymme för hela familjen eller om du önskar att bedriva verksamhet här. Här finns generösa sällskapsutrymmen, ljusa sovrum och en trivsam atmosfär som präglas av charm och karaktär. De två flyglarna om 89 kvm vardera erbjuder även dessa gott om utrymme för familj eller uthyrning. Med sin närhet till E22:an ger gården dig närhet till stadens bekvämligheter samtidigt som du kan njuta av lugnet och frisk luft på landsbygden. Oavsett om du önskar en plats att koppla av på eller vill förverkliga dina hästrelaterade drömmar, erbjuder Mommehåls gård ett unikt tillfälle att skapa ditt eget paradis i natursköna omgivningar. Välkommen till ett liv på landet alldeles utanför staden! Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Glasbruksvägen 3, Blankaholm, Västerviks kommun

Glasbruksvägen 3

Tomt
Blankaholm, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
800 000 kr
927 m² tomt

Drömmer du om att bo nära havet i ett nybyggt hus där du själv bestämmer planlösning och materialval? Då är Glasbruksvägen 3 något för dig! Havsnära tomt med generös byggrätt enligt detaljplan. Här bor du med både hav och natur bakom husknuten med närhet till skärgårdsliv samt 40 minuters bilväg till Västerviks stadskärna. Kontakta mäklaren för mer information.

Glasbruksvägen 5, Blankaholm, Västerviks kommun

Glasbruksvägen 5

Tomt
Blankaholm, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
700 000 kr
787 m² tomt

Välkommen till möjligheternas tomt på Glasbruksvägen 5! Här finns en havsnära tomt med generös byggrätt enligt detaljplan. I Blankaholm bor du med både hav och natur bakom husknuten och i närheten av Blankaholms Gästhamn. Skärgårdslivet hägrar utanför dörren samtidigt ligger Västerviks stadskärna med 40 minuters bilresa bort. Kontakta mäklaren för mer information.

Stora Trädgårdsgatan 27 & 29, Kristineberg, Västerviks kommun

Stora Trädgårdsgatan 27 & 29

Övrigt
Kristineberg, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
5 000 000 kr
653 m²
3 712 m² tomt

Nu finns två industrifastigheter i centrala Västervik till salu, där samtliga ytor är uthyrda. Strategiskt belägna fastigheter som förmedlas i bolagsform där affären avser båda fastigheterna, areal på totalt 3712 kvm samt ytor på 520 kvm + 133 kvm.

  • Plus

Visar alla 7