Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Moa Kronståhl Pil

Moa Kronståhl Pil

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hällmarksvägen 36A, null, Västerviks kommun
 • Ons 24 jul kl 16:30
Hällmarksvägen 36A, null, Västerviks kommun, bild 2
Hällmarksvägen 36A, null, Västerviks kommun, bild 3

Hällmarksvägen 36A

Radhus
Västerviks kommun
OBOS i Sverige
3 225 000 kr
115 m²
5 rum
464 m² tomt

Inflyttningsklart parhus om 115 kvm. Här bor du omgiven av fantastisk natur, och där skärgården blir din vardag. Naturens skönhet ligger bokstavligt talat runt hörnet, med möjligheter till skogspromenader, golfrundor och uppfriskande båtturer. Och du har bara tio minuters bilresa till centrala Västervik. Här finns allt du kan tänkas behöva. Bostaden är utrustad med solceller värda cirka 75 000 kr. Genom att producera din egen el minskar du dina månadskostnader och gör en smart investering för en grönare och mer ekonomisk framtid! Och du bor dessutom med en trygg månadsavgift fram till 2028. KAPMPANJ: Solceller på köpet, värde 75 000 kr. Det här välplanerade hemmet är i 2 plan och fördelas över 115 kvadratmeter. ENTRÉPLAN Hall med klinkergolv och skjutdörrsgarderob. Badrum med kaklade väggar, klinkergolv, handfat i kommod, duschhörna med vikbara duschväggar, tvättmaskin, torktumlare, tvättho och frånluftsvärmepump från Nibe. Grått kök från HTH, laminatbänkskiva i ljus betong, infällda spotlight under väggskåp, underlimmad diskho och blandare Oras Vega. Rosfria vitvaror från Siemens, kyl, frys, induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggd mikrovågsugn samt diskmaskin. Vardagsrum och matplats med mycket fina ljusinsläpp och utgång till uteplats. ÖVRE PLAN Tre sovrum med garderober. Allrum perfekt för tv-hörnan eller arbetsplatsen. Badrum med vita kaklade väggar, grått klinkergolv, duschhörna med vikbara duschväggar och handfat i kommod. Klädkammare att utforma efter dina egna behov. Bilen placerar du smidigt i carporten eller på uppfarten. Du har även ett förråd om 10 kvm att förvara cyklar, golfbag mm. Passar inte planerade visningar, så kontakta Tobias Ankréus 070-7314240 eller Moa Kronståhl Pil 070-5284044 på Fastighetsbyrån.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
Lunnargatan 13, Ljungheden Handelsområde, Västerviks kommun

Lunnargatan 13

Övrigt
Ljungheden Handelsområde, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
9 200 000 kr
431 m²
6 000 m² tomt

Industrifastighet med möjlighet att driva biltvätt i egen regi och tack vare stor obebyggd tomtyta finns chans till exploatering! Byggnaden är uppdelad på två ytor där Carspect hyr en yta om 269 kvm och den befintliga fastighetsägaren bedriver en biltvätt på 163 kvm. Fastigheten är belägen med ett perfekt affärsläge på en av Västerviks mest trafikerade gator och med närhet till bl.a. Ica Maxi, Julia, Biltema och Rusta. I samband med försäljningen av fastigheten säljs även Autotvätten i Västervik AB i bolagsform. Köpeskillingen för inventarierna i detta bolag tillkommer på köpeskillingen, kontakta mäklaren för mer information!

Nyborgsgatan 2, Stenhagen, Västerviks kommun

Nyborgsgatan 2

Villa
Stenhagen, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
2 250 000 kr
95 m²
4 rum
631 m² tomt

I populära Stenhagen på Nyborgsgatan 2 ligger denna enplansvilla som innefattar tre sovrum och en trevlig planlösning. Med dubbelgarage och gott om förvaring samt en lummig trädgård har man goda möjligheter att sätta sin egna prägel och göra denna bostad till sitt nästa drömboende. Området bjuder på vacker natur och trevliga grannar, perfekt promenadavstånd till Västerviks stadskärna men ändå nära strövområden. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Uteplats
Brf Havsbrisen, null, Västerviks kommun
 • 3 lediga bostäder

Brf Havsbrisen

Radhus
Västerviks kommun
OBOS i Sverige
fr. 3 175 000 kr
115 m²
5 rum
464 m² tomt

Välkommen till Brf Havsbrisen i vackra Ekhagen, bara 10 minuter från centrala Västervik, kan drömmen om ett hem nära naturen bli verklighet. Här får du allt av det goda: grönska utanför dörren och ett modernt hem som både bjuder in till umgänge och en avkopplande vardag. Från huset kan du både se havet och känna dess vindar. Brf Havsbrisen blir ett ljust och luftigt kvarter. Här bor du i parhus på 115 välplanerade kvadratmetrar i två plan – med alla bekvämligheter. Härliga sociala ytor, tre trivsamma sovrum och två stora uteplatser där du kan njuta av den fantastiska naturen. Omgivningarna kring Brf Havsbrisen är något alldeles extra. Här finns något för alla - närheten till golfbanan, fina promenadstråk och vatten precis intill. Västervik har ett flertal småbåtshamnar, och du har aldrig långt till ett svalkande dopp. När shopping, nöjen och restauranger lockar så hittar du det i Västerviks centrum, bara några minuter från ditt nya hem. Kontakta mäklaren om du är intresserad av en bostad i Brf Havsbrisen!

 • Nybyggnadsprojekt
Lärkgatan 17, Brevik, Västerviks kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lärkgatan 17

Villa
Brevik, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
2 695 000 kr
74 + 74 m²
3 rum
501 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa i Brevik! Här finner du ett välplanerat hem i mycket fint skick med två till tre sovrum, inredd källare och gott om utrymme för hela familjen. På tomten finns ett garage och gott om uppställningsplats för bilar samt en lummig trädgård med vacker grönska. I Brevik bor du centralt med närhet till hav och natur. Här bor du även nära mataffärer och kommunikationer samt en kort promenad till stadskärnan där det finns shopping och ett brett restaurangutbud.

 • Uteplats
Nygatan 7 & 9 med gårdshus, Gamla Öster, Västerviks kommun
Nygatan 7 & 9 med gårdshus, Gamla Öster, Västerviks kommun, bild 2
Nygatan 7 & 9 med gårdshus, Gamla Öster, Västerviks kommun, bild 3

Nygatan 7 & 9 med gårdshus

Villa
Gamla Öster, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
5 500 000 kr
91 + 70 m²
3 rum
279 m² tomt

Nu finns möjligheten att uppleva historiens vingslag och förvärva en del av kvarteret Båtsmannen beläget på Gamla Öster i Västerviks stadskärna. Med sin anrika historia och kullerstensbelagda gator är det här ett kvarter med mycket historia och charm. Fastigheten innefattar två bostadshus, ett gårdshus och en gårdslänga samt en skyddad innergård. Här bor du mitt i idyllen. Gamla Öster är känt för sina vackra byggnader och pittoreska miljö, dessutom beläget ett stenkast från Skeppsbrofjärden. Alldeles runt husknuten har du Västerviks restaurangliv och även med båtförbindelser ut i Tjust Skärgård. Uppskattad boarea på de olika byggnaderna enligt Lantmäteriet och säljaren: Gröna huset: 80 + 35 kvm Vita huset: 91 + 70 kvm Röda huset: ca 33 kvm Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Karl-Erik Månssons torg 1A, Gamleby, Västerviks kommun

Karl-Erik Månssons torg 1A

Övrigt
Gamleby, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
6 995 000 kr
1 323 m²
838 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva fastigheten Katedern 4 med ett utmärkt affärsläge mitt i Gamleby Centrum. Tidigare inrymdes hälsocentralen i byggnaden varpå vissa anpassningar efter sådan verksamhet finns kvar, men här finns goda möjligheter tack vare de stora ytorna att anpassa byggnaden efter annan verksamhet. Beläget mitt på torget med bank, apotek, köpcentrum samt parkeringsplatser alldeles inpå finner du här ett unikt läge att starta igång eller flytta din verksamhet till. Visas efter överenskommelse och säljes med friskrivningsklausul. Kontakta mäklaren för mer information.

Mommehåls Gård, Mommehål, Västerviks kommun

Mommehåls Gård

Gård/Skog
Mommehål, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
5 250 000 kr
273 m²
8 rum
8 ha tomt

Välkommen till Mommehåls gård - en möjlig hästgård med fantastiskt läge nära kommunikationer och omgiven av natur. Denna gård erbjuder en stor huvudbyggnad (idag med HVB-klassning, bedrivs som pensionatuthyrning) två flyglar, en ladugård och ett stall, vilket ger dig alla förutsättningar att förverkliga dina drömmar om ett liv eller en verksamhet på landet. Med hela 8 hektar mark att utforska och utnyttja finns här gott om utrymme för odlingar, ridning och avkoppling i den vackra omgivningen. Huvudbyggnadens storlek på 273 kvadratmeter ger gott om utrymme för hela familjen eller om du önskar att bedriva verksamhet här. Här finns generösa sällskapsutrymmen, ljusa sovrum och en trivsam atmosfär som präglas av charm och karaktär. De två flyglarna om 89 kvm vardera erbjuder även dessa gott om utrymme för familj eller uthyrning. Med sin närhet till E22:an ger gården dig närhet till stadens bekvämligheter samtidigt som du kan njuta av lugnet och frisk luft på landsbygden. Oavsett om du önskar en plats att koppla av på eller vill förverkliga dina hästrelaterade drömmar, erbjuder Mommehåls gård ett unikt tillfälle att skapa ditt eget paradis i natursköna omgivningar. Välkommen till ett liv på landet alldeles utanför staden! Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Glasbruksvägen 3, Blankaholm, Västerviks kommun

Glasbruksvägen 3

Tomt
Blankaholm, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
800 000 kr
927 m² tomt

Drömmer du om att bo nära havet i ett nybyggt hus där du själv bestämmer planlösning och materialval? Då är Glasbruksvägen 3 något för dig! Havsnära tomt med generös byggrätt enligt detaljplan. Här bor du med både hav och natur bakom husknuten med närhet till skärgårdsliv samt 40 minuters bilväg till Västerviks stadskärna. Kontakta mäklaren för mer information.

Glasbruksvägen 5, Blankaholm, Västerviks kommun

Glasbruksvägen 5

Tomt
Blankaholm, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
700 000 kr
787 m² tomt

Välkommen till möjligheternas tomt på Glasbruksvägen 5! Här finns en havsnära tomt med generös byggrätt enligt detaljplan. I Blankaholm bor du med både hav och natur bakom husknuten och i närheten av Blankaholms Gästhamn. Skärgårdslivet hägrar utanför dörren samtidigt ligger Västerviks stadskärna med 40 minuters bilresa bort. Kontakta mäklaren för mer information.

Stora Trädgårdsgatan 27 & 29, Kristineberg, Västerviks kommun

Stora Trädgårdsgatan 27 & 29

Övrigt
Kristineberg, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
5 000 000 kr
653 m²
3 712 m² tomt

Nu finns två industrifastigheter i centrala Västervik till salu, där samtliga ytor är uthyrda. Strategiskt belägna fastigheter som förmedlas i bolagsform där affären avser båda fastigheterna, areal på totalt 3712 kvm samt ytor på 520 kvm + 133 kvm.

 • Plus

Visar alla 11