Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Robin Strömsten

Robin Strömsten

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östersjövägen 40A, Karstorp, Västerviks kommun

Östersjövägen 40A

Lägenhet
Karstorp, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
895 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
5 122 kr/mån
11 188 kr/m²

Denna välplacerade trea på markplan i Västervik är en riktig pärla. Lägenheten har en boyta på 80 kvadratmeter fördelat på två sovrum, vardagsrum, kök, hall, klädkammare samt badrum. Lägenheten har även en inglasad uteplats som ger extra yta och möjlighet till utomhusmys året runt. Med en praktisk och genomtänkt planlösning bjuder denna bostadsrätt på bekvämt boende i en lugn och trevlig förening. Närområdet erbjuder en skön mix av natur och stadsliv. På bekvämt gångavstånd finns mataffärer, skolor, sportanläggningar restauranger och grönområden för sköna promenader. Med närhet till centrum, kommunikationer och service är detta ett utmärkt läge för den som vill bo både bekvämt och trivsamt. Välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, för mer information eller vid frågor!

  • Uteplats
Markörgatan 38D, Karstorp, Västerviks kommun
  • Tor 1 aug kl 15:30

Markörgatan 38D

Lägenhet
Karstorp, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
495 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2/3
7 040 kr/mån
5 211 kr/m²

I hjärtat av Karstorp, Västervik finner vi denna fyrarumslägenhet på andra våningen i Brf Hagelbössan. Här erbjuds en boyta om 95 kvadratmeter med generösa sällskapsytor. Balkongen ger möjlighet till avkopplande stunder utomhus. Närområdet kännetecknas av lugn och ro med närhet till grönområden för avkopplande promenader eller löprundor. För den som gillar att vara aktiva finns även motionsmöjligheter i form av närliggande idrottsanläggningar. Med fyra rum finns det gott om plats för familjen eller för den som önskar ett hemmakontor. Välkommen till ett trivsamt boende med närhet till allt vad Karstorp har att erbjuda. Här kan du trivas och njuta av både det inre och det yttre. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, vid frågor eller för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Klövergatan 2, Ekhagen, Västerviks kommun
  • Idag kl 11:30
Klövergatan 2, Ekhagen, Västerviks kommun, bild 2
Klövergatan 2, Ekhagen, Västerviks kommun, bild 3

Klövergatan 2

Villa
Ekhagen, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
4 995 000 kr
120 m²
5 rum
812 m² tomt

I en av Västerviks nyare stadsdelar Ekhagen finner ni ett lugnt och barnvänligt område med lekplats runt hörnet. På Klövergatan 2 har vi fått förtroendet att förmedla en tvåplansvilla på 120 kvadratmeter med härligt ljus, fantastiskt läge och smart planlösning med öppna ytor. Genomgående i villan möts vi av högkvalitativa tillval och enhetlighet. Det bjuds på stora sociala ytor och ett kök med stora förvaringsmöjligheter, mycket bänkyta och exklusiva materialval. På övre plan finns ett allrum och tre trivsamma sovrum med god förvaring. Vitlaserad ekparkett med vattenburen golvvärme på entréplan och vattenburna element på övre plan. Här finns två badrum av hög standard och en groventré kombinerad med tvättstuga, självklart även här med golvvärme. Infälld belysning både inom- och utomhus som kan styras via smartfunktion. Villan är belägen på en hörntomt med en välskött trädgård. Tillsammans med detta finns det två väl tilltagna uteplatser på både fram- och baksida med egna utgångar. Dessa blir som en förlängning av huset och är både lättmöblerade och insynsskyddade. Till villan finns även en carport med anslutande förråd. Här finns flera promenadstråk och närhet till Ekhagens Golfbana och från ditt nya hem når du Västerviks stadskärna på bara några minuter. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, vid frågor eller för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Lindögatan 12, Johannesdal., Västerviks kommun

Lindögatan 12

Lägenhet
Johannesdal., Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
475 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 437 kr/mån
8 559 kr/m²

På Lindögatan 12 hittar vi den här trevliga genomgångslägenheten. Tack vare fönster i två väderstreck bjuds det på mycket ljusinsläpp. Bostaden är på två rum och kök och har en stor och rymlig balkong Johannesdal är ett trevligt område med närhet till både natur och stadsliv. Här finns fina promenadstråk och grönområden att njuta av. Nära till bostaden hittar du även service såsom mataffärer, sportanläggningar, skolor och förskolor. Lägenheten passar perfekt för den som söker en bekväm boendelösning med närhet till det mesta. Med möjlighet till snabbt tillträde kan du snart kalla denna bostad ditt nya hem. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, vid frågor eller för mer information!

  • Balkong
Uknavägen 5, Överum, Västerviks kommun
  • Borttagen före visning

Uknavägen 5

Villa
Överum, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
695 000 kr
100 m²
4 rum
1 643 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Odensviholm Pärlan , Odensvi, Västerviks kommun

Odensviholm Pärlan

Villa
Odensvi, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 195 000 kr
170 + 9 m²
5 rum
1 378 m² tomt

I härliga Odensvi finns nu möjlighet att förvärva den här fina villan i ett härligt läge! Välkommen till detta charmiga familjehem i Odensvi, Västervik. Här erbjuds en rymlig bostad med 5 rum och 4 sovrum, perfekt för den större familjen. Med en boyta på 170 kvadratmeter och en stor trädgård med gräsmatta finns det gott om utrymme för lek och avkoppling. På entréplan finns bland annat ett stort kök, ett rymligt badrum, ett sovrum och ett stort vardagsrum med utgång till husets uteplats. På övre plan finns ytterligare tre sovrum, ett allrum samt ett badrum. Odensvi är ett lugnt och lantligt område som passar perfekt för den naturälskande familjen. Här kan man njuta av skogspromenader, fiske i närbelägna vattendrag och en genuin landsbygdskänsla. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, vid frågor eller för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
Mjösjövägen 6, Hornslandet, Västerviks kommun

Mjösjövägen 6

Villa
Hornslandet, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
995 000 kr
47 + 47 m²
2 557 m² tomt

Här får du möjligheten att skapa ditt eget drömboende i en mycket vacker omgivning. Fastigheten är belägen mellan Hästhagssjön och Mjösjön på Hornslandet i Västervik. Om du lockas av närhet till lugn, sjö, hav och natur är detta det perfekta läget för dig. Njut av lugnet och friden samtidigt som du har stadens bekvämligheter inom räckhåll. Detta är en unik möjlighet att förvärva en fastighet med stora möjligheter. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, för mer information eller vid frågor!

Stångelandsgatan 2, Gamleby, Västerviks kommun

Stångelandsgatan 2

Villa
Gamleby, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 795 000 kr
122 + 122 m²
6 rum
1 843 m² tomt

I Stångeland utanför Gamleby finns det här rymliga och fina huset! Här finns gott om utrymme med sex rum, varav fyra sovrum för hela familjen att trivas i. Byggåret är 1976 och tomtytan är generös med 1843 kvm att nyttja. Bostaden har bland annat en bastu och en mysig eldstad för sköna kvällar. Det lantliga läget ger en lugn och avslappnad atmosfär, perfekt för den som söker en fridfull tillvaro. Uteplatsen erbjuder möjlighet till avkoppling och trädgården inbjuder till trädgårdsarbete eller lek för barnen. Garaget ger gott om plats för bilen och förvaring. Området kring bostaden präglas av vacker natur och närhet till skog och mark. Här finns möjligheter till härliga skogspromenader och fiske i närbelägna vatten. Samtidigt finns service och bekvämligheter inom kort avstånd till Gamleby! Välkommen att boka in fig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, vid frågor eller för mer information!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Stora Trädgårdsgatan 13N, Fimmelstången, Västerviks kommun

Stora Trädgårdsgatan 13N

Lägenhet
Fimmelstången, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
750 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/2
6 325 kr/mån
8 333 kr/m²

I populära Fimmelstången i Västervik finns denna trevliga bostadsrätt med en radhuskänsla. På andra våningen, med egen ingång på markplan, hittar du detta trevliga hem med en boyta på 90 kvm. Med tre rum finns det gott om plats för vardagsliv och umgänge. Balkongen ger möjlighet till frisk luft och trevliga stunder. Denna bostadsrätt har en radhuskänsla och passar dig som vill bo med bekvämligheter och samtidigt få en känsla av eget boende. Här bor du med närhet till allt - centrum, mataffärer, skolor, natur och mycket mer. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, vid frågor eller för mer information!

  • Balkong
Tjustvägen 30, Ankarsrum, Västerviks kommun

Tjustvägen 30

Villa
Ankarsrum, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 195 000 kr
160 + 10 m²
5 rum
740 m² tomt

Ett rymligt hus med 160 kvadratmeter hittar vi på Tjustvägen 30 i Ankarsrum! Här finner du fyra sovrum och en lämplig boyta för en familj att trivas i. Bostaden är praktiskt planerad och med en stor social yta på övervåningen där vardagsrum och kök smälter samman. Det som sticker ut med detta hem är dess soutterängläge, vilket ger en extra dimension till boendet. Här har du även en härlig uteplats och trädgård att njuta av och en inbjudande bastu och eldstad för avkoppling och mysiga stunder. I närområdet finner du vacker natur med möjligheter till promenader och friluftsliv. Västervikskusten ligger inte långt bort, perfekt för den som uppskattar havsnära miljöer. Med möjlighet till snabbt tillträde är detta ett tillfälle att förvärva en trivsam bostad med goda möjligheter att skapa ditt drömboende. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, vid frågor eller för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Strömsgatan 20, Centrala Västervik, Västerviks kommun

Strömsgatan 20

Lägenhet
Centrala Västervik, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 585 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/4
2 589 kr/mån
25 772 kr/m²

Mitt i centrala Västervik finns denna moderna och smakfullt nyrenoverade bostadsrätt! Med två rum och en boyta på 61.5 kvadratmeter erbjuds det perfekta boendet för den som söker något praktiskt, centralt och bekvämt. Balkongen ger möjlighet att njuta av frisk luft och stadsutsikt. Lägenheten är nyrenoverad, har öppna ytor och med gedigna materialval. Här har man tänkt till i detalj! Området runt bostaden är levande och fullt av möjligheter. Med närhet till affärer, restauranger och kommunikationer har du allt du behöver inom räckhåll. Promenera längs med vattnet och upptäck Västerviks charmiga atmosfär. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, vid frågor eller för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ringvägen 37, Överum, Västerviks kommun

Ringvägen 37

Villa
Överum, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
495 000 kr
133 + 67 m²
5 rum
990 m² tomt

I utkanten av Överum finns det är rymliga huset! Huset är i två plan med källare och har en boyta på 133 kvm och en biyta på 67 kvm. Här kan du njuta av en stor tomt på 990 kvm med stor inglasad uteplats samt uteplats utan inglasning, perfekt för grillkvällar och umgänge med nära och kära. Denna bostad erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem med en fin tomt och gott om utrymme för kreativitet. Med närhet till naturen och bekvämligheter i närområdet är detta ett perfekt hem för den som söker lugn och ro i en vacker miljö. Närområdet bjuder på vacker natur med skogar och sjöar, perfekt för långa promenader och utflykter. För den som älskar friluftsliv finns det gott om möjligheter att utforska omgivningarna. I Överum finns även bra förbindelser, och både skolor och affärer, vilket gör det till en bekväm plats att bo på. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, vid frågor eller för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Idåkra Tallåsen , null, Västerviks kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00

Idåkra Tallåsen

Villa
Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 350 000 kr
149 + 15 m²
4 rum
8 914 m² tomt

Mellan Västervik och Linköping hittar vi det här rejäla huset. Boytan är på 149 kvm och till det hör en stor tomt på hela 8914 kvm. Byggår 1919 ger en genuin känsla och ger utrymme för 4 rum, perfekt för att skapa ditt drömhem. Två till tre sovrum erbjuder gott om plats för hela familjen. Läget bjuder på närhet till sjö, perfekt för naturälskaren eller den som längtar efter lugn och ro. Eldstäder finns i huset för mysiga kvällar och skapar en varm atmosfär. Med möjlighet till en snabbt tillträde kan du snart börja njuta av det lantliga livet. Omgivningen erbjuder vacker natur och frisk luft, perfekt för långa promenader eller picknickar. Här kan du skapa din egna oas och njuta av det enkla livet. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, vid frågor eller för mer information!

  • Plus
Glasmakarevägen 5, Blankaholm, Västerviks kommun

Glasmakarevägen 5

Tomt
Blankaholm, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
690 000 kr
1 182 m² tomt

I Blankaholm, 30 minuter från Västervik finns just nu möjligheten att förvärva den här tomten på 1182 kvadratmeter med närhet till havet. Här kan du njuta av lugnet och naturen runt omkring dig. Fastigheten erbjuder gott om utrymme för att skapa din drömboende. Närområdet bjuder på vacker natur och möjligheter till friluftsliv. Med närhet till skog och mark finns bra möjligheter till promenader och andra aktiviteter. Här kan du skapa ditt drömhem och njuta av det lantliga läget samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter. Välkommen att kontakta mig Robin Strömsten, för mer information eller vid frågor!

Glasbruksvägen 1, Blankaholm, Västerviks kommun

Glasbruksvägen 1

Tomt
Blankaholm, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
690 000 kr
931 m² tomt

I Blankaholm, 30 minuter från Västervik finns just nu möjligheten att förvärva den här tomten på 931 kvadratmeter med närhet till havet. Här kan du njuta av lugnet och naturen runt omkring dig. Fastigheten erbjuder gott om utrymme för att skapa din drömboende. Närområdet bjuder på vacker natur och möjligheter till friluftsliv. Med närhet till skog och mark finns bra möjligheter till promenader och andra aktiviteter. Här kan du skapa ditt drömhem och njuta av det lantliga läget samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter. Välkommen att kontakta mig Robin Strömsten, för mer information eller vid frågor!

Baldersrum Olofsgården 2, null, Västerviks kommun

Baldersrum Olofsgården 2

Villa
Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 995 000 kr
166 + 73 m²
5 rum
4 895 m² tomt

I Baldersum utanför Gamleby finns det här rymliga souterränghuset med sjöutsikt, ett fantastiskt lantligt läge och stor tomt! Huset har bland annat fyra sovrum och en stor boyta på 166 kvm. Här får du inte bara gott om plats för hela familjen utan också en fantastisk sjöutsikt från den härliga balkongen. Med lantligt läge erbjuder detta hem en fridfull tillflyktsort med närhet till naturen. När du kliver in i bostaden möts du av generösa sällskapsytor och fyra sovrum, vardagsrum, kök, förvaringsutrymmet och mycket mer - perfekt för den större familjen. Med den vackra sjöutsikten som följeslagare kan du njuta av fantastiska soluppgångar och lugna kvällar. Passa på att förvärva detta drömboende där sjöutsikt och lantlig idyll möts tillsammans. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, för mer information eller vid frågor!

  • Plus
  • Balkong
Fabriksgatan 20B, Gamla Norr, Västerviks kommun

Fabriksgatan 20B

Lägenhet
Gamla Norr, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
650 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/3
1 994 kr/mån
21 667 kr/m²

I centralt belägna Gamla Norr hittar vi den här fina ettan! Bostaden är smakfullt renoverad och inredd. Lägenheten är med sina 30 kvm det perfekta boendet för dig som bara vill flytta in och ta del av ett enkelt och bekvämt boende. Området Gamla Norr präglas av pittoreska gränder och vackra byggnader. Här kan du njuta av promenader längs med vattnet, besöka trevliga caféer och restauranger samt ta del av allt vad centrum har att erbjuda. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, för frågor eller för mer information!

Nyslättsvägen 12, Källvik, Västerviks kommun

Nyslättsvägen 12

Fritidshus
Källvik, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
2 795 000 kr
101 + 4 m²
3 rum
1 258 m² tomt

I idylliska Källvik i Loftahammar finns det här trevliga och arkitektritade fritidshuset. Byggt år 1983, erbjuder denna sommarpärla tre rum, varav två sovrum. Den lantliga atmosfären gör sig påmind med en generös tomtyta på 1258 kvm, perfekt för den som söker lugn, ro och avskildhet. Huset har en charm med mycket trädetaljer och öppet till taknock i kök och vardagsrum. Två sovrum, badrum, käk med matplatsdel och ett rymligt vardagsrum. Eldstaden i hemmet bidrar till en mysig atmosfär och ger extra värme under kyliga kvällar. Utöver huvudbyggnaden finns även en större gäststuga med badrum och plats för flera bäddar. Det som verkligen sticker ut med denna bostad är närheten till havet, vilket gör den idealisk för dig som älskar vatten och natur. Med möjlighet till bryggplats kastar du enkelt loss. Trädgården är vackert och fint inramad på både baksidan och framsidan. Med en trädgård med gräsmatta och uteplats får du gott om utrymme att njuta av det vackra området runt omkring dig. Med möjlighet till vackra promenader och naturen som granne är detta en plats för avkoppling och fridfullhet. En riktig pärla för dig som drömmer om att bo nära havet i en genuin miljö. Välkommen att boka in er på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, vid frågor eller för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
Norrlandsvägen 13, Piperskärr, Västerviks kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30

Norrlandsvägen 13

Villa
Piperskärr, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 895 000 kr
119 + 55 m²
5 rum
1 150 m² tomt

Vill du bo med med det finaste promenadstråket in till centrum? Då är Norrlandsvägen 13 i Piperkärr en fullträff för dig! Huset är i souterräng och på hela 119 kvm boarea. I huset finns det tre sovrum, vardagsrum, matsalsdel, två badrum och ett stort och rymligt kök med gott om plats för stora middagsbjudningar och stora sällskap. På källarplanet finns det bland annat ett hobbyrum. Till huset hör även en fin och relativt insynsskyddad trädgård, på både fram- och baksidan. På baksidan är skogen närmsta granne. I Piperkärr bor du bland annat med närhet till centrum, förskola, skola, natur och hav. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, vid frågor eller mer information!

  • Plus
  • Uteplats
Solvändan 12A, Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun

Solvändan 12A

Lägenhet
Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
3 150 000 kr
94 m²
3 rum
vån 2/2
6 700 kr/mån
33 511 kr/m²

I härliga Gertrudsvik finns den här fantastiska lägenheten som erbjuder den perfekta balansen mellan naturnära liv och stadens bekvämligheter. Belägen endast 50 meter från en glittrande sjö och med en lummig omgivning, är detta en plats där du kan njuta av lugnet och stillheten som naturen erbjuder, samtidigt som du har stadens puls på bekvämt avstånd. Här får du en ljus och rymlig trea med öppen planlösning och stora fönster som släpper in härligt ljusflöde. Köket är modernt utrustat med eleganta ytor och allt du behöver för att laga dina favoriträtter. Vardagsrummet bjuder in till mysiga kvällar med familj och vänner, och sovrummet erbjuder en harmonisk plats för avkoppling. Du kan enkelt ta en promenad ner till sjön för en simtur på sommaren eller en lugn paddeltur i kanot eller vintertid på längskidor eller skridskor – naturen ligger helt nära till hands! Omgivningarna erbjuder även fina promenad- och cykelvägar, perfekt för den som älskar att vistas utomhus. Med bara 5 km till stadens centrum når du enkelt kaféer, shopping och restauranger. För pendlaren ligger E22:an och transportmöjligheter till Ljungheden strategiskt nära, vilket gör detta boende idealiskt för både arbete och fritid. Här har du chansen att förvärva en unik lägenhet med enastående läge vid sjön, omgiven av natur och med staden på bekvämt avstånd. Missa inte möjligheten att göra detta till ditt nya hem. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, för frågor eller mer information!

  • Plus
  • Balkong
Snipvägen 12, Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun

Snipvägen 12

Tomt
Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
630 000 kr
1 084 m² tomt

Tomt på 1084 kvm i Gertrudsvik Sjöstad! Tomten är belägen på Snipvägen 12 i ett naturnära område i fin miljö. Detaljplanen tillåter byggrätt om 250 kvm bruttoarea, 180 kvm byggarea, 50 kvm komplementsbyggnad. Gertrudsvik Sjöstad är ett populärt område med närhet till service och bekvämligheter. I området finns förskolor, fina naturstråk längs med Gamlebyviken och vid sjön Maren, närhet till Ljunghedens handelsområde med mera. Välkommen att kontakta mig Robin Strömsten, för mer information eller vid frågor!

Pionjärvägen 3, Överum, Västerviks kommun

Pionjärvägen 3

Villa
Överum, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
675 000 kr
112 + 65 m²
4 rum
1 102 m² tomt

Välkomna till det här huset på Pionjärvägen 3 i den gamla och mysiga bruksorten Överum. Huset ligger på en lugn gata och till huset hör en stor trädgård och på husets övervåning återfinns även en balkong. Huset har fyra rum varav 2-3 sovrum utefter behov. Stort och rymligt kök samt fräscht badrum på nedervåningen. Härifrån är det nära till Centrum, skola m.m Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Kuskvägen 8, Hästhagens Sjöområde, Västerviks kommun

Kuskvägen 8

Tomt
Hästhagens Sjöområde, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 850 000 kr
1 273 m² tomt

Här får du chans att skapa ditt drömboende på en av de få obebyggda tomter som finns kvar på denna underbara plats. Tomten ligger intill Hästhagsjön och bjuder på en rofylld utsikt över vattnet. Tillsammans med sjöutsikten får du även ett läge där du följer solen från morgon till kväll. Här bor du på en familjevänlig gata, intill naturen i ett skärgårdsnära område. Området är vackert och innehar bland annat motionsspår i skogen utmed med Hästhagssjön och längs med havet och Örserumsviken. På knappt 10 minuters bilfärd hamnar du åt ena hållet i Västerviks stadskärna alternativt åt andra hållet ute på vackra Horns Udde med dess tillgång till skärgård och kajakled. Precis nedanför tomten ligger en trevlig liten badplats som lockar till såväl morgondopp som kvällsdopp i den härliga sjön. Här kan du skapa ett hem för permanentboende eller fritidsboende. Det är minst sagt en trivsam plats med många möjligheter och med ett oslagbart läge! Möjlighet finns även att förvärva tomten på Kuskvägen 10. Välkommen att kontakta mig Robin Strömsten, för mer information och frågor!

  • Plus
Örtgatan (Tomt 3), Ekhagen, Västerviks kommun

Örtgatan (Tomt 3)

Tomt
Ekhagen, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
2 000 000 kr
1 000 m² tomt

Skärgårdsnära tomter på natursköna Ekhagen med ett underbart läge mot Gudingen. Vi kan nu erbjuda 9 fantastiska tomter där du i samarbete med Lindén Villan kan rita ditt eget drömhus. Tomterna har bästa läget med sjöutsikt från de flesta. Natursköna omgivningar och närhet till förskola, skolor, båtliv, golfbana och endast ca 2 km till centrum med stort utbud av restauranger, nöjen och shopping. Anslutningsavgift för VA, el, grovplanerad tomt och nybyggnadskarta ingår i priset! Välkommen att hitta din drömtomt! Kontakta Johan Hammarstedt på Lindén Villan för reservation av tomt, processinformation och allmänna frågor. Johan Hammarstedt 070- 551 68 50 [email protected] Ytterligare information om Lindén Villan, referensobjekt & ritningar hittar du på lindenvillan.com

  • Nyproduktion
Örtgatan (Tomt 1), Ekhagen, Västerviks kommun

Örtgatan (Tomt 1)

Tomt
Ekhagen, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 250 000 kr
675 m² tomt

Skärgårdsnära tomter på natursköna Ekhagen med ett underbart läge mot Gudingen. Vi kan nu erbjuda 9 fantastiska tomter där du i samarbete med Lindén Villan kan rita ditt eget drömhus. Tomterna har bästa läget med sjöutsikt från de flesta. Natursköna omgivningar och närhet till förskola, skolor, båtliv, golfbana och endast ca 2 km till centrum med stort utbud av restauranger, nöjen och shopping. Anslutningsavgift för VA, el, grovplanerad tomt och nybyggnadskarta ingår i priset! Välkommen att hitta din drömtomt! Se bifogade dokument för exempelhus & ritningar. Kontakta Johan Hammarstedt på Lindén Villan för reservation av tomt, processinformation och allmänna frågor. Johan Hammarstedt 070- 551 68 50 [email protected] Ytterligare information om Lindén Villan, referensobjekt & ritningar hittar du på lindenvillan.com

  • Nyproduktion

Visar 1 - 25 av 27