Mäklare Robin Strömsten

Robin Strömsten

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Uncas Backe 5, Amerika, Västerviks kommun

Uncas Backe 5

Villa
Amerika, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
4 250 000 kr
103 + 70 m²
6 rum
995 m² tomt

I ett fantastiskt läge, endast ett stenkast från Gamlebyviken finns det här fina och väl omhändertagna huset! Här bjuds det på bland annat på en magisk havsutsikt, mycket fina och trevliga sociala ytor samt ett stort inglasat uterum. Huset är i tre plan med kök, badrum och vardagsrum samt matsalsdel på entréplan. På husets övre plan finns det tre sovrum och ett badrum. I husets suterängplan finns det två sovrum, eller tv-rum om man hellre vill det, en tvättstuga samt ett möjligt badrum. Området Amerika gränsar till Gertrudsvik och här finns allt som önskas. promenadstråk längs med Gamlebyviken, fina skogsområden vid sjön Maren, förskolor och skolor, närhet till mataffärer och mycket mer. Välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, för mer information eller vid frågor!

 • Balkong
 • Uteplats
Tillbergsgatan 2B, Brevik, Västerviks kommun

Tillbergsgatan 2B

Lägenhet
Brevik, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
595 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 1/2
3 832 kr/mån
15 867 kr/m²

Enkelt och smidigt boende i denna bostadsrätt belägen i vackra Brevik. Med sjöutsikt och närhet till havet erbjuds en lugn och avslappnad livsstil. Bostaden är på 37,5 kvm och består av ett rymligt rum med tillhörande inglasad balkong med utsikt över Gamlebyviken, ett kök med generösa ytor och gott om förvaringsmöjligheter, ett badrum samt en luftig hall. Tack vare takhöjden upplevs bostaden som luftig. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, för frågor eller mer information.

 • Balkong
Laxgatan 15, Skogshaga, Västerviks kommun
 • Tor 7 mar kl 15:00

Laxgatan 15

Radhus
Skogshaga, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 600 000 kr
134 + 73 m²
5 rum
270 m² tomt

Nu finns möjligheten att flytta till det här rymliga radhuset i ett populärt och familjevänligt område! Bostaden är i tre plan och har gott om utrymme och även med en mindre trädgårdstomt. Med en boyta på 134 kvadratmeter, plus källare, finns det gott om plats för alla. Huset, som byggdes år 1980, erbjuder generösa utrymmen på tre olika plan. Öppen planlösning på bottenvåningen skapar en social och inbjudande atmosfär. Här finns även en trevlig uteplats att njuta av under sommarmånaderna. Området kring Laxgatan är känt för att vara familjevänligt och med närhet till förskolor, skolor, naturområden, mataffärer och mycket mer. Området har en bilfri gård med lekplatser samt gemensam lokal som är perfekt att boka för kalas och fest! Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, för mer information eller vid frågor!

 • Plus
 • Uteplats
Grönhult Grönalund , Blackstad, Västerviks kommun

Grönhult Grönalund

Fritidshus
Blackstad, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 195 000 kr
97 + 49 m²
4 rum
3 838 m² tomt

Denna charmiga bostad på en hörntomt i natursköna Blackstad är en dröm för den som älskar lugn och ro. Med ett stort garage finns gott om plats för både bilar och verktyg. Byggd i början på 1900-talet har huset en genuin karaktär med fyra rum, varav två till tre sovrum och en boyta på 97 kvadratmeter. Den stora tomtytan ger gott om utrymme för trädgårdsarbete och lek. Eldstaden skapar en mysig atmosfär under kalla kvällar och ger extra värme under vintern. Blackstad är känt för sina vackra omgivningar med närhet till både skog och vatten, perfekt för den naturintresserade. Ett perfekt hem för den som söker en lugn tillvaro i en idyllisk miljö. Välkommen att kontakta mig Robin Strömsten, för mer information eller vid frågor!

 • Uteplats
Snipvägen 12, Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun

Snipvägen 12

Tomt
Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
630 000 kr
1 084 m² tomt

Tomt på 1084 kvm i Gertrudsvik Sjöstad! Tomten är belägen på Snipvägen 12 i ett naturnära område i fin miljö. Detaljplanen tillåter byggrätt om 250 kvm bruttoarea, 180 kvm byggarea, 50 kvm komplementsbyggnad. Gertrudsvik Sjöstad är ett populärt område med närhet till service och bekvämligheter. I området finns förskolor, fina naturstråk längs med Gamlebyviken och vid sjön Maren, närhet till Ljunghedens handelsområde med mera. Välkommen att kontakta mig Robin Strömsten, för mer information eller vid frågor!

Ejdergatan 27J, Brevik, Västerviks kommun
 • Imorgon kl 14:40

Ejdergatan 27J

Radhus
Brevik, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
2 095 000 kr
92 + 38 m²
6 rum
368 m² tomt

I härliga Brevik hittar vi det här fina radhuset beläget på en hörntomt! Med en yta på 92 kvadratmeter och en inredd övervåning erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen. Detta hem är perfekt för dig som älskar närheten till naturen, då det ligger i direkt anslutning till vackra grönområden. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter, skolor, mataffärer och mycket mer. Med sex rum och en smart planlösning erbjuder detta radhus en trivsam och modern atmosfär. Den generösa tomten ger möjlighet till både lek och avkoppling. Husets baksida erbjuder altan både med- och utan tak. Här har du alla förutsättningar för att skapa ett hem att trivas i! Varmt välkommen att boka in er på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, för frågor eller mer information!

 • Plus
 • Uteplats
Johannesbergsvägen 27, Johannesdal., Västerviks kommun
 • Tor 7 mar kl 12:00

Johannesbergsvägen 27

Lägenhet
Johannesdal., Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
750 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/3
3 954 kr/mån
11 538 kr/m²

Här erbjuds en fin och ljus lägenhet med tre rum och kök belägen i en populär förening med låg avgift! Med fönster i tre väderstreck är bostaden fylld av naturligt ljus och erbjuder en härlig atmosfär. En stor balkong erbjuder möjligheter till avkoppling och umgänge med vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder plats för en mat- och soffgrupp och har ett fint ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck. I köket finns det gott om förvaring och arbetsytor samt plats för ett matbord. De två sovrummen erbjuder också gott om yta för både sängar och förvaring. Här bor du med närhet till fina grönområden, vatten, skolor och förskolor, mataffärer samt sportanläggningar. Välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, för mer information eller vid frågor.

 • Plus
 • Balkong
Linnéavägen 6D, Gamleby, Västerviks kommun
Linnéavägen 6D, Gamleby, Västerviks kommun, bild 2
Linnéavägen 6D, Gamleby, Västerviks kommun, bild 3

Linnéavägen 6D

Villa
Gamleby, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
3 995 000 kr
300 + 36 m²
7 rum
790 m² tomt

Drömmer du om att driva ett bed & breakfast i ett härligt och naturfint område har du hittat rätt! I ett unikt och fint läge i Gamleby finner vi den här fina och välrenoverade fastigheten i herrgårdsmiljö! Byggnaden är på 300 kvm och idag bedrivs Bed & Breakfast i en del av huset, och den andra delen används som bostadsdel - helt perfekt avdelat för bästa möjliga kombination. Vill du däremot använda hela huset för bostad är även det möjligt. På husets framsida finns det en balkong och en härlig uteplats. På husets baksida finns det fina terrasser i tre nivåer. Här bor du med närhet till natur, centrum, fina badplatsen Hammarsbadet och mycket mer. Det finns möjlighet att ta över båtplats med 16 meter brygga, el och vatten i Gamleby Segelsällskaps hamn Välkommen att kontakta mig Robin Strömsten, för visning eller för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Ekbacksgatan 27B, Arabien, Västerviks kommun

Ekbacksgatan 27B

Lägenhet
Arabien, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 250 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
4 381 kr/mån
17 123 kr/m²

Här på populära Ekbacksgatan ligger det en fin trerummare med perfekt avskilt läge högst upp i huset. Läget på hörnet ger mycket ljusinsläpp, fin utsikt över parken utanför och en stor härlig inglasad balkong. Från balkongen och vardagsrummet kan du njuta av en fin vy över parken på husets baksida. Lägenhetens genomgående planlösning bjuder på två sovrum, ett fint renoverat kök, en hall med mycket förvaringsmöjligheter och ett härligt vardagsrum. Här bor du i en omtyckt förening med låg månadsavgift och välskötta gemensamhetslokaler såsom relax och övernattningsrum. Från lägenheten tar du dig smidigt och snabbt ner till Västerviks stadskärna, skola/förskola har du i närheten och havet med dess vackra promenadstråk når du efter en kort promenad. Varmt välkomna att höra av er eller boka er på visning om ni vill veta mer om detta boende!

 • Balkong
Kuskvägen 8, Hästhagens Sjöområde, Västerviks kommun

Kuskvägen 8

Tomt
Hästhagens Sjöområde, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 850 000 kr
1 273 m² tomt

Här får du chans att skapa ditt drömboende på en av de få obebyggda tomter som finns kvar på denna underbara plats. Tomten ligger intill Hästhagsjön och bjuder på en rofylld utsikt över vattnet. Tillsammans med sjöutsikten får du även ett läge där du följer solen från morgon till kväll. Här bor du på en familjevänlig gata, intill naturen i ett skärgårdsnära område. Området är vackert och innehar bland annat motionsspår i skogen utmed med Hästhagssjön och längs med havet och Örserumsviken. På knappt 10 minuters bilfärd hamnar du åt ena hållet i Västerviks stadskärna alternativt åt andra hållet ute på vackra Horns Udde med dess tillgång till skärgård och kajakled. Precis nedanför tomten ligger en trevlig liten badplats som lockar till såväl morgondopp som kvällsdopp i den härliga sjön. Här kan du skapa ett hem för permanentboende eller fritidsboende. Det är minst sagt en trivsam plats med många möjligheter och med ett oslagbart läge! Möjlighet finns även att förvärva tomten på Kuskvägen 10. Välkommen att kontakta mig Robin Strömsten, för mer information och frågor!

 • Plus
Norra vägen 72, Norra Brevik, Västerviks kommun

Norra vägen 72

Villa
Norra Brevik, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
2 195 000 kr
96 + 96 m²
7 rum
600 m² tomt

I populära Brevik finns det nu möjlighet att förvärva det här trevliga huset med hörntomt i ett barnvänligt område! Här får du ett hus i två plan med en stor och öppen planlösning på övre plan med stort kök och vardagsrum i ett, två sovrum, ett mindre allrum, förvaringsutrymmen och badrum. På källarplanet finns ett stort tv-rum, två rum som idag används som sovrum och förvaringsutrymmen. Till huset får du även en fin trädgård med en stor trätrall runt halva huset, inglasad altan samt ett SPA-bad. I det här området bor du närhet till skolor, förskolor, handelsområdet Ljungheden, naturområden och vatten. Välkommen att kontakta mig Robin Strömsten, för att anmäla dig på visning eller för frågor!

 • Plus
 • Uteplats
Kuskvägen 6B, Hästhagens Sjöområde, Västerviks kommun

Kuskvägen 6B

Radhus
Hästhagens Sjöområde, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
3 995 000 kr
166 + 11 m²
6 rum
595 m² tomt

I ett fantastiskt läge invid Hästhagssjön, på en familjevänlig gata finner du det här nybyggda parhuset! Från husets baksida får du en magisk sjöutsikt och kan följa solen från morgon till kväll och avnjuta både härlig morgon- och kvällssol. Tack vare de stora fönstren bjuds det på härligt ljusinsläpp i hela huset. Rymligt vardagsrum med ett hemtrevligt kök i smakfullt utförande är bara några av fördelarna. Här får du ett energieffektivt hus i modern stil och med fina materialval. Huset är i 1½ plan och 166 kvm. Helt enkelt ett hem att trivas i och med många möjligheter! Här kan du skapa ett hem för permanentboende, fritidsboende eller varför inte ett generationsboende. Välkommen att kontakta mig Robin Strömsten, för mer information eller bokning av visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Gladhammar Snickargården , Gladhammar, Västerviks kommun

Gladhammar Snickargården

Villa
Gladhammar, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
3 295 000 kr
260 + 40 m²
7 rum
4 778 m² tomt

Gladhammars Snickargård är en högt belägen fastighet med ypperligt solläge och panoramavy över det rogivande jordbrukslandskapet. Gårdsplanen omges av fem huskroppar, ett bostadshus (260 kvm), ett gästhus (30 kvm) , en maskinhall (155 kvm), en timmerstuga (50 kvm) samt en snickarverkstad med carport ( 86 kvm). Det oinredda bostadshuset ger den händige visionären möjlighet att färdigställa sitt hem helt efter eget huvud, det långdragna förarbetet är slutfört och nu är det bara det roliga kvar. Millimeternoggranhet och funktionalitet genomsyrar hela fastigheten och samtliga byggnader är smakfullt uppförda för att harmonisera med omgivningen. Snickargården måste upplevas på plats och skapar vid första anblick förnimmelser om det goda livet på landet! Fastigheten ligger bara 14 km från den levande sommarstaden Västervik med mataffärer, butiker, restauranger och en fantastisk skärgård. (Se bifogade dokument för bygglovsritningar). Det fina huset önskas färdigställas, varpå en stor mängd byggmaterial redan finns för färdigställande, bl.a fönster och ytterdörrar till Stora Huset tillika Timmerhuset Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

 • Plus
Örtgatan (Tomt 3), Ekhagen, Västerviks kommun

Örtgatan (Tomt 3)

Tomt
Ekhagen, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
2 000 000 kr
1 000 m² tomt

Skärgårdsnära tomter på natursköna Ekhagen med ett underbart läge mot Gudingen. Vi kan nu erbjuda 9 fantastiska tomter där du i samarbete med Lindén Villan kan rita ditt eget drömhus. Tomterna har bästa läget med sjöutsikt från de flesta. Natursköna omgivningar och närhet till förskola, skolor, båtliv, golfbana och endast ca 2 km till centrum med stort utbud av restauranger, nöjen och shopping. Anslutningsavgift för VA, el, grovplanerad tomt och nybyggnadskarta ingår i priset! Välkommen att hitta din drömtomt! Kontakta Johan Hammarstedt på Lindén Villan för reservation av tomt, processinformation och allmänna frågor. Johan Hammarstedt 070- 551 68 50 [email protected] Ytterligare information om Lindén Villan, referensobjekt & ritningar hittar du på lindenvillan.com

 • Nyproduktion
Örtgatan (Tomt 1), Ekhagen, Västerviks kommun

Örtgatan (Tomt 1)

Tomt
Ekhagen, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 250 000 kr
675 m² tomt

Skärgårdsnära tomter på natursköna Ekhagen med ett underbart läge mot Gudingen. Vi kan nu erbjuda 9 fantastiska tomter där du i samarbete med Lindén Villan kan rita ditt eget drömhus. Tomterna har bästa läget med sjöutsikt från de flesta. Natursköna omgivningar och närhet till förskola, skolor, båtliv, golfbana och endast ca 2 km till centrum med stort utbud av restauranger, nöjen och shopping. Anslutningsavgift för VA, el, grovplanerad tomt och nybyggnadskarta ingår i priset! Välkommen att hitta din drömtomt! Se bifogade dokument för exempelhus & ritningar. Kontakta Johan Hammarstedt på Lindén Villan för reservation av tomt, processinformation och allmänna frågor. Johan Hammarstedt 070- 551 68 50 [email protected] Ytterligare information om Lindén Villan, referensobjekt & ritningar hittar du på lindenvillan.com

 • Nyproduktion
Örtgatan (Tomt 2), Ekhagen, Västerviks kommun

Örtgatan (Tomt 2)

Tomt
Ekhagen, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
950 000 kr
555 m² tomt

Skärgårdsnära tomter på natursköna Ekhagen med ett underbart läge mot Gudingen. Vi kan nu erbjuda 9 fantastiska tomter där du i samarbete med Lindén Villan kan rita ditt eget drömhus. Tomterna har bästa läget med sjöutsikt från de flesta. Natursköna omgivningar och närhet till förskola, skolor, båtliv, golfbana och endast ca 2 km till centrum med stort utbud av restauranger, nöjen och shopping. Anslutningsavgift för VA, el, grovplanerad tomt och nybyggnadskarta ingår i priset! Välkommen att hitta din drömtomt! Se bifogade dokument för exempelhus & ritningar. Kontakta Johan Hammarstedt på Lindén Villan för reservation av tomt, processinformation och allmänna frågor. Johan Hammarstedt 070- 551 68 50 [email protected] Ytterligare information om Lindén Villan, referensobjekt & ritningar hittar du på lindenvillan.com

 • Nyproduktion
Örtgatan, Ekhagen, Ekhagen, Västerviks kommun

Örtgatan, Ekhagen

Tomt
Ekhagen, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
fr. 950 000 kr
1 000 m² tomt

Skärgårdsnära tomter på natursköna Ekhagen med ett underbart läge mot Gudingen. Vi kan nu erbjuda 6 fantastiska tomter där du i samarbete med Lindén Villan kan rita ditt eget drömhus*. Tomterna har bästa läget med sjöutsikt från de flesta. Natursköna omgivningar och närhet till förskola, skolor, båtliv, golfbana och endast ca 2 km till centrum med stort utbud av restauranger, nöjen och shopping. Anslutningsavgift för VA, el, grovplanerad tomt och nybyggnadskarta ingår i priset! Välkommen att hitta din drömtomt! Ytterligare information om Lindén Villan, referensobjekt & ritningar hittar du på lindenvillan.com *Det går även att endast köpa tomt vid önskemål. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. För att se alla lediga tomter besök fastighetsbyran.com/vastervik

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 17