Mäklare Marcus Svensson

Marcus Svensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Björnsholm Häggdala 1, Björnsholm, Västerviks kommun
Björnsholm Häggdala 1, Björnsholm, Västerviks kommun, bild 2
Björnsholm Häggdala 1, Björnsholm, Västerviks kommun, bild 3

Björnsholm Häggdala 1

Villa
Björnsholm, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
795 000 kr
74 m²
4 rum
4 655 m² tomt

Här bland härliga äppelodlingar, djupa skogar och sjöar i en fridfull idyll finner man detta trivsamma hus! Här bor man med ett härligt lantligt läge med en rejäl tomt om 4 655 kvm. Planlösningen bjuder på två plan med källare varav entréplan finns kök, allrum med matdel samt hall och toa. På övre plan finns två - tre sovrum, hall, förråd samt utgång till balkong. På den stora tomten finns även en gäststuga och ett stort trädäck delvis under tak. Huset har dränerats -14, avlopp -09, balkong -23 m.m Perfekt boende för den som söker ett rofyllt boende på landet! I närhet finns Gamleby samt Loftahammar. Välkommen på visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Östra kyrkogatan 9A, null, Västerviks kommun

Östra kyrkogatan 9A

Lägenhet
Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
675 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 980 kr/mån
15 882 kr/m²

I mysiga och centrala kvarter i Gamla Norr finner vi den här charmiga och rymliga ettan med balkong mot innergård. Här bor du bekvämt och centralt. Utsikt får du över den härliga lummiga innergården och närhet till den vackra kyrkan Sankta Gertrud. Föreningen är trygg och stabil och här bor du med låg månadsavgift, tillgång till nyrenoverad tvättstuga och till övernattningsrum. Välkommen på visning.

 • Balkong
Slånbärsstigen 6A, null, Västerviks kommun

Slånbärsstigen 6A

Lägenhet
Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
120 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 233 kr/mån
3 038 kr/m²

Trevlig och rymlig etta med balkong i söderläge på populära Slånbärsstigen. Här är samtliga golv utbytta (ej kök) samt har badrummet renoverats i somras. Stort och generöst allrum med utrymme för soffa samt säng och utgång till balkong. Kök med plats för ett mindre bord. Fräscht badrum med klinkers och kakel -23, dusch, handfat och toa. Öppen och ljus planlösning. Bra förening i ett omtyckt område. Nytt återvinningshus. Välkommen på visning.

 • Balkong
Hagahöjden 1C, null, Västerviks kommun

Hagahöjden 1C

Lägenhet
Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
349 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/4
2 860 kr/mån
5 629 kr/m²

Mycket fräsch tvåa med balkong samt nyrenoverat badrum med ett bra läge i Gamleby! Fin och rymlig tvåa med det mesta av ytskikten utbytt och målat. Här mots man av en rymlig hall, stort allrum med plats för soffgrupp och matgrupp samt med utgång till balkong. Vidare finns ett stort sovrum med stor garderob. Luftigt och ljust kök med plats för matbord. Tillhör gör ett förråd samt en matkällare. Härifrån är det nära till Centrum, skolor och bad. Välkomna på visning.

 • Plus
 • Balkong
Trastvägen 5, Ankarsrum, Västerviks kommun

Trastvägen 5

Villa
Ankarsrum, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 395 000 kr
136 + 68 m²
6 rum
1 092 m² tomt

Detta rymliga hus erbjuder inte bara gott om utrymme för hela familjen, utan också en unik möjlighet att skapa två separata lägenheter. Beläget i Ankarsrum av skogar och vackra sjöar är detta den perfekta platsen för dem som tycker om naturen och lugnet. Huset har renoverats successivt genom åren. På den rymliga tomten finns en snickarverkstad samt förråd. Inventarier medföljer i köpet. Härifrån är det nära till skola, mataffär, badstrand m.m Välkommen på visning.

 • Balkong
 • Uteplats
Storgatan 25, Centrala Västervik, Västerviks kommun
 • Budgivning pågår

Storgatan 25

Lägenhet
Centrala Västervik, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
3 400 000 kr
136 m²
4.5 rum
vån 2/4
2 840 kr/mån
25 000 kr/m²

Den här luftiga och pampiga paradvåningen ligger mitt i hjärtat av Västervik med utsikt över stadens takåsar. Lägenheten har en öppen planlösning med stora fönster som släpper in mycket ljus, samt högt i tak (3.5 m) och fin fiskbensparkettgolv som ger en känsla av rymd och elegans. Våningen har två till tre sovrum, badrum samt gästtoalett, fräscht kök, luftig matsal och salong med en imponerande kakelugn. Perfekt för den som vill bo ståndsmässigt mitt i stan för en mycket låg månadsavgift i en bra förening. Gå ut genom portdörren och man står mitt i stadens utbud av restauranger, affärer, nöjen samt givetvis skärgården. Välkommen på visning.

 • Hiss
Solstadström Bälö 1, Blankaholm, Västerviks kommun

Solstadström Bälö 1

Övrigt
Blankaholm, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
1 495 000 kr
96 m²
3 664 m² tomt

Nu ges möjlighet att köpa en vägkrog längs den trafikerade E22:an utanför Solstadström. Fastigheten ligger bra geografiskt placerad i förhållande till övriga vägkrogar längs E22:an. Bra parkeringsmöjligheter vid fastigheten. Ett bensinbolag arrenderar en bit av marken vilket genererar en intäkt. Närhet till både Tjust och Misterhult skärgård. Stor utvecklingspotential för rätt person/företag. Kontakta mäklare för mer information.

 • Uteplats
Fagersand 5, Ankarsrum, Västerviks kommun

Fagersand 5

Villa
Ankarsrum, Västerviks kommun
Fastighetsbyrån Västervik
2 750 000 kr
72 m²
5 rum
1 741 m² tomt

Välkomna till denna villa/fritidshus högt beläget med utsikt över Långsjön. Huset uppfördes under 2012 och har 2 sovrum, kök, tvättstuga, badrum, sovloft (ca 12 kvm) och ett stort allrum med en kamin. Allrummet är öppet till nock vilket skapar en fantastisk rymd och ljusinsläpp. Tillhör gör även ett dubbelgarage med förråd. Stor veranda med trevlig utsikt mot sjön. Härlig omgivning med ett stenkast till Långsjön och skogen runt knuten. Detta hus måste upplevas! Välkommen på visning.

Visar alla 8