Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anton Nylander

Anton Nylander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hallengrensvägen 7, Nättraby, Karlskrona kommun

Hallengrensvägen 7

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 995 000 kr
92 + 50 m²
4 rum
368 m² tomt

Välkommen till detta praktiskt planerade kedjehus i centrala Nättraby med gångavstånd till all vardaglig service! Välunderhållet hus med nyare tak, fönster, kök och fräscha ytskikt. Vattenburen golvvärme på båda planen för skön komfort. Garage, uterum samt en trevlig och insynsskyddad baksida. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Axel W Anderssons väg 6C, Lyckeby, Karlskrona kommun

Axel W Anderssons väg 6C

Lägenhet
Lyckeby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
895 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 609 kr/mån
15 431 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma tvårumslägenheten på Axel W Anderssons väg 6 C! Här bor man i ett lugnt område med närhet till Lyckeby centrum och Amiralen köpcentrum. Fräsch och välvårdad interiör, stor inglasad balkong mot söder och ett rymligt vardagsrum! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Östergatan 5 C, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Östergatan 5 C

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
995 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
2 638 kr/mån
23 690 kr/m²

Trevligt planerad och fräsch etta med stor inglasad balkong. Balkongen blir som ett extra rum under en stor del av året. Stort fint kök med modern interiör. Lugnt och bra läge mitt på Pantarholmen med närhet till matbutik, restauranger, kommunikationer och Campus Gräsvik för den studerande. Välskött och stabil förening med god ekonomi. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Annebovägen 11, Annebo, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Annebovägen 11

Lägenhet
Annebo, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
550 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
5 498 kr/mån
8 871 kr/m²

Välkommen till denna fräscha tvåa på första våningen! Här bor man på 62 välplanerade kvadratmeter med kök, sovrum, badrum med tvättmaskin och vardagsrum med balkong. Lugnt och bekvämt läge med närhet till resecentrum på Bergåsa och lasarettet. Kök renoverat 2013, målat vardagsrum och kök 2022. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för vidare information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Mörtövägen 2, Rödeby, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Mörtövägen 2, Rödeby, Karlskrona kommun, bild 2
Mörtövägen 2, Rödeby, Karlskrona kommun, bild 3

Mörtövägen 2

Villa
Rödeby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 995 000 kr
175 + 96 m²
7 rum
8 662 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna unika fastighet i Rödeby! Här finns möjligheten för den som vill ha en mindre hästgård i ett samhälle. I ladan finns det tre stora stall-boxar, en liten stall-box samt en sadelkammare. Bostadshuset är en mangårdsbyggnad i två plan och inredd vind med en boarea på 175 kvadratmeter samt en biarea på 96 kvadratmeter. På husets baksida pool med tillhörande altan. Tomten är totalt 8 662 kvadratmeter stor. I en av småstugorna finns en uthyrningsbar lägenhet och i en annan finns det tre stycken carport med en elbils-laddare. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Rosenholmsvägen 19 B, Backabo, Karlskrona kommun

Rosenholmsvägen 19 B

Lägenhet
Backabo, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
425 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/2
5 905 kr/mån
6 250 kr/m²

Välkommen till denna fina bostadsrätt i populära Backabo, Karlskrona! Här bor du på första våningen av två i en trivsam förening med närhet till det mesta. Med en boyta på 68 kvadratmeter får du gott om plats att trivas på. Den generösa balkongen bjuder in till härliga stunder i solen eller middagar under bar himmel. Området kring Backabo och Rosenholm bjuder på vacker natur och fina promenadsträckor. Denna bostad passar perfekt för dig som värdesätter en enkel och bekväm livsstil. Med möjligheten att skapa ditt drömboende på denna fina plats har du alla förutsättningar att trivas länge. Välkommen att upptäcka möjligheterna på plats – vi ses snart!

  • Balkong
Lösen 3:42, 3:43, 3:44, Knipehall, Karlskrona kommun
Lösen 3:42, 3:43, 3:44, Knipehall, Karlskrona kommun, bild 2

Bild saknas

Lösen 3:42, 3:43, 3:44

Tomt
Knipehall, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
750 000 kr

Fin chans att förvärva tomt eller tomter på attraktiva Knipehall! Totalt säljs tre tomter om drygt 1 000 kvadratmeter styck. Lugnt och trevligt område omgivet med vacker natur och havsnära läge. I anslutning till tomterna finns en padelbana. Gångavstånd till badplats och kort bilväg in till Amiralen köpcentrum och Lyckeby centrum. Kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomtgränser. Anslutningsavgift betalas av köpare. Ej detaljplanerat område. Karta över tomtindelning och ledningar finns att tillhandahålla på begäran. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse!

  • Premium
Skepparegatan 18A, Trossö, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 2 maj kl 17:00

Skepparegatan 18A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 795 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3
3 401 kr/mån
29 426 kr/m²

Välkomna till denna stiliga och rymlig tvåa med inglasad balkong i västerläge och hiss från markplan. Välplanerad lägenhet i genomgående gott skick med renoverat badrum och kök. Välskött och stabil förening med en mysig innergård med plats för umgänge, parkeringsgarage, övernattningsrum och gym m.m. Låg avgift för ett billigt och bekvämt boende i lugn och rofylld del av Trossö. Bara att flytta in och bo. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Östra Stationsvägen 19, Jämjö, Karlskrona kommun

Östra Stationsvägen 19

Villa
Jämjö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 595 000 kr
84 + 84 m²
4 rum
997 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna praktiskt planerade enplansvillan med källare med bekvämt läge i Jämjö! Här bor man på 84 kvadratmeter boarea på entréplan, disponerat på tre sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Badrummet renoverades 2023. Garage i källarplan. Närhet till Jämjö centrum där man finner all tänkbar service och kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Landsvägsgatan 4 B, Pantarholmen, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Landsvägsgatan 4 B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
995 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 3/4
2 955 kr/mån
26 184 kr/m²

Här har vi en utmärkt första- eller studentlägenhet med fräsch interiör och högt läge med utsikt mot havet från både köket och balkongen. Genomgående planlösning och högt till tak bidrar till ljus och rymd. Ljust vardagsrum, rymlig sovalkov (plats för 1,40 m säng) med skjutdörr, fint kök med plats för matbord och fräscht duschrum. Lugnt och bra läge på Pantarholmen som ligger mitt emellan centrum och högskolan. Välskött, stabil förening i fastighet med hiss. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Blåportshöjden 4D, Blå Port, Karlskrona kommun
  • Fre 26 apr kl 16:00

Blåportshöjden 4D

Lägenhet
Blå Port, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1
5 284 kr/mån
27 708 kr/m²

Varmt välkomna till denna praktiska och fräscha marklägenheten med egen ingång. Perfekt för barnfamiljen eller det äldre paret som värdesätter att slippa hiss och trappor. Modern och öppen bostadsrätt med radhuskänsla i ett lugnt och fridfullt område med närhet till både matbutik och förskola. Cykelavstånd till Karlskrona centrum och badstränder. Stor balkong i direkt västerläge. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlade för att förenkla vardagen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Arklimästaregatan 14, Trossö, Karlskrona kommun

Arklimästaregatan 14

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 295 000 kr
51,2 m²
2 rum
vån 1/4
3 224 kr/mån
25 293 kr/m²

Trevligt planerad 2:a med goda förvaringsmöjligheter. Bekvämt med hiss från markplan samt garanterad garageplats i huset. Egen ingång samt fint stensatt innergård med plats för utemöbler och grill. Här bor man lugnt samtidigt som man har nära till stadskärnan med service- och nöjesutbud att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Stensborg 116, 118 & 120, Kristianopel, Karlskrona kommun

Stensborg 116, 118 & 120

Tomt
Kristianopel, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
500 000 kr

Nu finns chansen att förvärva en, två eller tre stycken tomter på cirka 2 000 kvadratmeter styck. Tomterna är belägna längs med vägen igenom Stensborg och tomterna gränsar mot varandra. Närområdet är Kristianopel som är ett litet pittoreskt samhälle vid kusten med en spännande historia. Genom hela byn finns vackra små stugor och på kvällarna har man möjlighet att ta promenader längs trädgårdar och havet. Välkommen på visning!

Arkitektgatan 8, Långö & Lilla Pantarholmen, Karlskrona kommun

Arkitektgatan 8

Lägenhet
Långö & Lilla Pantarholmen, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
995 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 7/7
2 221 kr/mån
37 547 kr/m²

Ta hissen från markplan utan trappor upp till våning 7 av 7. Kliv in i denna renoverade lägenhet och njut av den fantastiska utsikten över Karlskrona. Perfekt som studentlägenhet eller till sjukvårdspersonal då högskola och sjukhus är inom nära avstånd. Vardagsrummet och köket som är i öppen planlösning badar i ljus från flertalet fönster och en fransk balkong. Vardagsrummet har en platsbyggd uppfällbar säng som man kan fälla upp mot väggen för att skapa dagligt utrymme. Vardagsrummet har stor yta för soffgrupp vid tv-hörnan. Helkaklat badrum med golvvärme och en större dusch. Här på Långö bor du nära BTH-högskola, Långö badstrand, Willys-mataffär, Karlskrona centrum.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 14