Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emil Petersson

Emil Petersson

Om mig

"Min målsättning är att vara en engagerad, närvarande, aktiv och positiv fastighetsmäklare för både säljare och köpare. Mitt namn är Emil och jag utgår från Växjö, jag brinner för mäklaryrket och ger allt vid varje försäljning. Det är med mycket energi, stort driv och noggrannhet som jag vill hjälpa mina kunder. Jag vill vara den trygga och ödmjuka personen som får möjligheten att hjälpa dig i din viktigaste affär. Ring mig gärna om du eller någon du känner önskar hjälp med din försäljning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsgatan 40, Centrum, Växjö kommun
  • Ons 24 apr kl 17:15
Kungsgatan 40, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Kungsgatan 40, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Kungsgatan 40

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 475 000 kr
67 m²
3 rum
vån 7/19
4 595 kr/mån
36 940 kr/m²

Varmt välkomna till Kungsgatan 40 och populära Brf Vattentornet! Nu har vi äran att presentera en bostad på 7:e våningen med en enastående utsikt! Lägenheten är en 3:a på 67 kvm. Bostaden är ljus, fräsch och i väldigt bra skick. När man kliver in i bostaden möts man av en rymlig entré. Rakt fram ligger ett stort badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Till höger kommer man vidare till bostadens första sovrum. Härifrån finns även en utgång till den generösa balkongen. Vidare in i bostaden ligger köket som är öppet mot vardagsrummet. Här finns också ytterligare en utgång till balkongen. Från vardagsrummet når man även det mindre sovrummet. Stora fönster som ger bostaden ett fint ljus. I Brf Vattentornet finns både gym, spabad, bastu. Samt en takterrass på 20 våningen. På Kungsgatan bor man med gångavstånd ner till Centrum. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Anna Koskulls gata 3J, Teleborg, Växjö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Anna Koskulls gata 3J, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Anna Koskulls gata 3J, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Anna Koskulls gata 3J

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 550 000 kr
42 m²
2 rum
vån 5/6
3 140 kr/mån
36 905 kr/m²

Varmt välkommen till din nya lägenhet på Anna Koskulls gata 3J i Växjö! Denna 2:a på 42 kvm är perfekt för dig som söker ett fräscht och modernt boende med närhet till universitetet. Bostaden är belägen på 5:e våningen. Lägenheten har en stor härlig delvis inglasad balkong med sjöutsikt. Inuti lägenheten finns ett modernt kök med alla bekvämligheter som man behöver. Vardagsrummet är ljust, luftigt och öppet mot köket. Här med gott om plats för en soffa och TV. Sovrummet är mysigt och praktiskt, med gott om förvaringsutrymme för dina kläder och personliga tillhörigheter. Trevligt och rymligt badrum i anslutning till entrén. Lägenheten ligger i ett lugnt och trevligt område, med närhet till universitetet och allt annat du behöver. Här kan du njuta av en trivsam och avkopplande livsstil, samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lugnets väg 7A, Östra Lugnet, Växjö kommun
  • Imorgon kl 16:30
Lugnets väg 7A, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Lugnets väg 7A, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Lugnets väg 7A

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 295 000 kr
105 m²
5 rum
5 825 kr/mån
21 857 kr/m²

Varmt välkomna till en fantastisk bostad på Lugnets väg 7A! Nu finns möjligheten att förvärva en modern bostadsrätt på Lugnet. Bostaden är fördelad på två plan med en generös uteplats på framsidan och en stor balkong på baksidan ut mot skogen. På framsidan finns även ett förråd samt en parkeringsplats som ingår vid sidan av bostaden. Bostaden är ljus och fräsch. På första plan finns kök, vardagsrum och badrum. På andra plan finns hela fyra sovrum samt ett badrum. Lugnet är ett barnvänligt och lugnt område med naturen runt hörnet. I närområdet finns även skola- och barnomsorg och med cykel når man Evedals badplats. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Olsbergsvägen 4D, Hovshaga, Växjö kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Olsbergsvägen 4D, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Olsbergsvägen 4D, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Olsbergsvägen 4D

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 100 000 kr
69,3 m²
3 rum
vån 2/2
5 713 kr/mån
15 873 kr/m²

Välkommen till denna fina och mysiga 3:a på andra våningen på Olsbergsvägen 4D! En trevlig bostadsrätt med närhet till naturen och lugnet. En välplanerad bostad med en öppen planlösning. Här finns det två sovrum i bra storlek och mitten hittar vi det stora vardagsrummet. I anslutning till detta ligger även köket med plats för matgrupp. Med en boyta på 69.3 kvadratmeter får du gott om plats att inreda och skapa ditt drömboende. Med två sovrum, perfekt för den lilla familjen eller för dig som behöver extra utrymme. Området erbjuder vackra promenadstråk och grönområden, vilket gör det till en fridfull plats att bo på. Den strategiska placeringen gör att du har nära till allt du behöver, som skolor, mataffärer och kommunikationer. Gör din vardag enklare och mer bekväm med denna bostad! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Birkagatan 29B, Öster, Växjö kommun
  • Sön 21 apr kl 10:30
Birkagatan 29B, Öster, Växjö kommun, bild 2
Birkagatan 29B, Öster, Växjö kommun, bild 3

Birkagatan 29B

Lägenhet
Öster, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 495 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
5 235 kr/mån
21 357 kr/m²

Nytt pris! Sänkt med 100 000 kr. Varmt välkomna till Birkagatan 29B! Nu finns möjligheten att förvärva en ljus och modern bostadsrätt på attraktiva Öster. Lägenheten har en mycket bra planlösning med ljusinsläpp från två håll. Stort vardagsrum med utgång till härlig balkong med västerläge. Två stycken sovrum i bra storlek samt ett praktiskt och charmigt kök. Här bor du i ett lugnt och behagligt område med närhet både centrum och naturområden. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Paradvägen 15, Hovshaga, Växjö kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30
Paradvägen 15, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Paradvägen 15, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Paradvägen 15

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 395 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
3 325 kr/mån
21 462 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade marklägenhet i populära Brf Kungsgården på lugna Hovshaga! Här är ett praktiskt och fräscht boende med härliga ytor. Här bor man på markplan med en trevlig uteplats. Bostaden har ett fint kök med en rymlig matplatsdel, stort sovrum, praktiskt vardagsrum samt ett renoverat badrum. På hovshaga bor man i ett bra område med närhet till både skola, natur och mataffär. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Paradvägen 17, Hovshaga, Växjö kommun
  • Mån 22 apr kl 16:00
Paradvägen 17, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Paradvägen 17, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Paradvägen 17

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 325 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/3
3 690 kr/mån
20 076 kr/m²

Varmt välkomna till Paradvägen 17! Här är tillfället att förvärva en mycket trevlig tvåa på hela 66 kvm. Lägenheten ligger högst upp, 3:e vån i ett charmigt terrass byggt hus, tillhörande den välskötta HSB föreningen Brf Kungsgården. Byggnadsstilen/planritningen gör att du delvis inte har några grannar sidan om dig eller ovanpå. Lägenheten har dessutom en stor inglasad balkong på hela ca 6,90 m lång, och som vetter åt söder. Underbart att tillbringa tid här under varma och sköna dagar. Alla utrymmen i lägenheten är mycket välplanerade och rymliga. Bostaden nås smidigt från markplan med en stor hiss. För den fritidsintresserade finns Hovshaga naturreservat endast 700 meter bort och i den vackra naturen finns åtskilliga gång och cykelvägar samt inte minst Helgasjön. Från bostaden till Hovshaga centrum har du knappt en km. Buss till centrum går ofta och ligger ca 200 m från bostaden. Boendet i huset är mycket lugnt, och så även föreningen HSB Kungsgården. Ett tryggt och välskött boende! Förråd ingår och garage går att hyra. För el bilar finnes också laddningsmöjligheter. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Movägen 134, Braås, Växjö kommun

Movägen 134

Villa
Braås, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 995 000 kr
142 m²
5 rum
742 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen i Braås, Växjö kommun. En omfattande renovering har gjorts av huset. På sida 5 av besiktningsprotokollet framgår dem renoveringar som gjorts under 2023-2024. Här får du ett rymligt boende med fem rum och en generös boyta på 142 kvadratmeter. Byggår 1978 och en härlig eldstad att mysa framför på kyliga kvällar. Närområdet erbjuder vacker natur med närhet till skog och sjöar, perfekt för dig som älskar att vara utomhus och njuta av det svenska landskapet. Braås är en mysig och lugn ort med närhet till både skolor, affärer och annan service. Denna villa passar perfekt för den som önskar ett hem att förädla och göra personligt. Tillsammans kan vi skapa ditt drömboende i en trevlig och familjevänlig miljö. Här får du möjligheten att plantera din egen trädgård och skapa ditt alldeles egna paradis. Välkomna på visning!

Drottninggatan 1D, Centrum, Växjö kommun
  • Tor 18 apr kl 17:00
Drottninggatan 1D, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Drottninggatan 1D, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Drottninggatan 1D

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 200 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/6
3 882 kr/mån
28 758 kr/m²

Pris - 2 200 000 - Accepterat pris! Nu finns chansen att förvärva en fantastisk lägenhet på centralt läge! Varmt välkomna till Drottninggatan 1D. Nu saluförs en modern och fräsch 3:a på 3 våningen i Riksbyggen BRF Lokstallet i Växjö. Bostaden har två bra sovrum, ett vardagsrum med öppen planlösning mot den moderna köket. Från köket når man även den inglasade balkongen. Via hallen når man det rymliga badrummet. På Drottninggatan bor man med optimalt läge med närhet till Centrum, Växjö Station, Strandbjörket och Centrallasarettet. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vintervägen 5A, Centrum, Växjö kommun
Vintervägen 5A, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Vintervägen 5A, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Vintervägen 5A

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 650 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
3 209 kr/mån
23 913 kr/m²

Varmt välkomna till Vintervägen 5A! Nu finns här en välrenoverad 3:a nära centrum till salu. Bostaden är i fint skick och det går att flytta rakt in. Lägenheten är på 69 kvm och belägen på 3:e våningen. Här finns två bra sovrum, rymligt vardagsrum och ett fint renoverat kök från 2021. Från vardagsrummet når man även den inglasade balkongen i söderläge. Under 2021 har lägenheten renoverats med nya parkettgolv samt målning av alla rum. HSB Brf Munin är en stabil förening med god ekonomi. På vintervägen bor man med närhet till centrum, mataffärer och skolor. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Örsledsvägen 24C, Räppe, Växjö kommun
Örsledsvägen 24C, Räppe, Växjö kommun, bild 2
Örsledsvägen 24C, Räppe, Växjö kommun, bild 3

Örsledsvägen 24C

Lägenhet
Räppe, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 545 000 kr
71,4 m²
3 rum
vån 2/2
6 399 kr/mån
21 639 kr/m²

Varmt välkomna till Örsledsvägen 24C och Brf Snöflingan! Nu finns här en fantastisk lägenhet till ett bra pris! Bostaden byggdes så sent som 2022. Den ligger på andra våningen och är på 71,4 kvm. Här hittar du en modern och fräsch bostad med två bra sovrum, stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt ett badrum. En stor bonus är den rymliga balkongen. Till bostaden finns en parkeringsplats som ingår i avgiften. Här finns även ett stort och rymligt förråd. I Räppe bor man med närhet till både naturen och skolor. Finns möjlighet till snabbt tillträde eller enligt överenskommelse. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Sälls väg 7, Norrhult/klavreström, Uppvidinge kommun

Sälls väg 7

Villa
Norrhult/klavreström, Uppvidinge kommun
Fastighetsbyrån Växjö
665 000 kr
84 + 83 m²
3 rum
951 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa som ligger i Norrhult i Uppvidinge kommun. Med sitt byggår från 1961 har denna bostad en genuin känsla med en trädgård som bjuder in till rofyllda stunder utomhus. Här finns tre rum, varav två sovrum, perfekt för den lilla familjen eller dig som önskar lite extra utrymme. Den eldstad som finns i vardagsrumsdelen skapar en mysig atmosfär. Norrhult är ett lugnt samhälle med närhet till naturen. Samhället erbjuder förskola och skola åk 0-6. Det finns både restaurang och livsmedelsaffär. Med sin charm blir detta ett perfekt boende för dig som söker lugn och ro samtidigt som du är nära till bekvämligheter i samhället. Missa inte chansen att bosätta dig i denna idylliska villa! Välkomna på visning!

Gulli Petrinis väg 40D , Vikaholm, Växjö kommun
  • Tor 18 apr kl 17:00
Gulli Petrinis väg 40D , Vikaholm, Växjö kommun, bild 2
Gulli Petrinis väg 40D , Vikaholm, Växjö kommun, bild 3

Gulli Petrinis väg 40D

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 795 000 kr
88 m²
4 rum
vån 2/2
4 961 kr/mån
20 398 kr/m²

Varmt välkomna till Gulli Petrinis väg 40D! Nu har vi fått den äran att saluföra en av de fantastiska lägenheterna i Brf Lofthusen! En modern och välplanerad bostadsrätt om 88 kvm fördelat på 4 rum och kök belägen på familjära Vikaholm. Hörnläge med fönster i tre väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp till bostaden. Här finns också en stor balkong i soligt läge! Vill du bo med nykänsla i ett lugnt och trivsamt område med mycket bra kommunikationer till Växjö Centrum och naturen runt hörnet är detta perfekt för dig! En parkeringsplats för 300 kr/månaden ingår. Energideklaration B. För mer information eller intresseanmälan kontakta ansvarig mäklare Emil Petersson.

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Ekesåsvägen 89, Långarör, Växjö kommun
  • Imorgon kl 16:45
Ekesåsvägen 89, Långarör, Växjö kommun, bild 2
Ekesåsvägen 89, Långarör, Växjö kommun, bild 3

Ekesåsvägen 89

Lägenhet
Långarör, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 395 000 kr
108 m²
4 rum
5 571 kr/mån
22 176 kr/m²

Varmt välkomna till Ekesåsvägen 89 och detta fantastiska boende i två plan. Här bor man på ett härligt läge på attraktiva Långarör. Ett perfekt boende för dig som söker en fräsch och modern bostad. På framsidan finns både parkering och uteförråd. På baksidan finns en härlig uteplats där man kan njuta av solen. På första plan finner man både en hall, kök, badrum och vardagsrum. På andra våningen är den mer privata sfären med tre sovrum och ett badrum. Långarör erbjuder både vacker natur och närhet till sjöar. Här bor du även med närhet till Norremarks handelsområde med mataffärer, systembolag och apotek. I Sandsbro finns både förskola och skola. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Storgatan 82B, Väster, Växjö kommun
  • Tis 23 apr kl 16:00

Storgatan 82B

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 395 000 kr
84 m²
3 rum
vån 10/19
5 046 kr/mån
28 512 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och öppna bostadsrättslägenhet om 84 kvadratmeter. Bostaden är belägen i moderna ICON-huset på 10:e våningen med en härlig utsikt. Bostaden genomsyras av en mycket hög standard med genomgående moderna och väl utvalda materialval. Tack vare de stora, vackra fönsterna har bostaden ett mycket fint ljusinsläpp och den välplanerade planlösningen ger luftiga och lättmöblerade ytor. Här bor man med ett generöst serviceutbud med bland annat gemensam spaavdelning, gym och en storslagen takterrass. Upplev livet i en modern och exklusiv miljö med alla bekvämligheter du kan önska dig. Tillsammans tar vi nästa steg mot ditt drömboende i Växjö! Välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Vikaholmsallén 37K, Vikaholm, Växjö kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30
Vikaholmsallén 37K, Vikaholm, Växjö kommun, bild 2
Vikaholmsallén 37K, Vikaholm, Växjö kommun, bild 3

Vikaholmsallén 37K

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 495 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/4
6 170 kr/mån
18 232 kr/m²

Varmt välkomna till Vikaholmsallén 37K! Nu saluförs en ljus, fräsch och modern bostad på Vikaholm. Lägenheten är välplanerad 3:a belägen på 3:e våningen. Utanför entrén finns en loftgång med plats för att ha möbelgrupp. I bostaden finns två bra sovrum, öppet vardagsrum mot köket, ett rymligt badrum samt två bra klädkammare. På Vikaholm bor man i ett lugnt område med närhet till naturen. Härifrån bor man även med närhet till både mataffärer på teleborg, Linnéuniversitetet samt Södra Bergundasjön. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Olsbergsvägen 1D, Östra Lugnet, Växjö kommun
  • Tor 25 apr kl 16:00
Olsbergsvägen 1D, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Olsbergsvägen 1D, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Olsbergsvägen 1D

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 195 000 kr
69,3 m²
3 rum
vån 2/2
5 713 kr/mån
17 244 kr/m²

Varmt välkomna till Olsbergsvägen 1D! Nu finns möjligheten att förvärva en fin 3:a på Östra lugnet till ett trevligt pris. Lägenheten är ljus, fräsch och belägen på andra våningen. Bostaden står förnärvarande tom och kan därmed tillträdas snabbt eller enligt överenskommelse. Till bostaden finns en tillhörande parkering vilket gör det smidigt att ta sig till lägenheten. Nedanför bostaden finns också en gräsyta som man kan nyttja. På Östra lugnet bor man med närhet till både natur, skolor samt mataffärer. Välkomna på visning!

  • Premium
Ulla-Britt Söderlunds Väg 50, Vikaholm, Växjö kommun
  • Imorgon kl 10:30
Ulla-Britt Söderlunds Väg 50, Vikaholm, Växjö kommun, bild 2
Ulla-Britt Söderlunds Väg 50, Vikaholm, Växjö kommun, bild 3

Ulla-Britt Söderlunds Väg 50

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 375 000 kr
108 m²
4 rum
5 829 kr/mån
21 991 kr/m²

Varmt välkomna till Ulla-Britt Söderlunds väg 50! Söker du en modern bostad där du kan flytta rakt in i? Då har du hittat rätt! Nu finns möjligheten att förvärva ett modernt bostadsrättshus på Vikaholm. Bostaden är fördelad på två plan med ett härlig trädäck, på baksidan finns även en gräyta som går att nyttja. Ett stort plus är även att skogen ligger baktill. Till bostaden finns även en egen parkeringsplats vid sidan av bostaden. Här bor man i ett barnvänligt och tryggt område med närhet till både natur, Södra Bergundasjön och skola. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Emil Lindells väg 28, Teleborg, Växjö kommun
  • Ons 24 apr kl 16:30
Emil Lindells väg 28, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Emil Lindells väg 28, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Emil Lindells väg 28

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 390 000 kr
63,6 m²
2 rum
vån 1/8
4 012 kr/mån
21 855 kr/m²

Varmt välkomna till Emil Lindells väg 28! Nu finns bostaden här för dig som söker en fin och välplanerad tvåa på markplan. Bostaden är ljus, fräsch och har en härlig uteplats. Här finns ett rymligt sovrum, stort badrum, trevligt kök med öppen planlösning från matplatsen mot vardagsrummet samt en generös hall. På Emil Lindells väg bor man närhet till både Växjösjön, Trummen, Centrum, Linnéuniversitetet samt mataffärer. Energiklass A! Bostaden kan tillträdas omgående eller enligt överenskommelse. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Gösta Edströms väg 5C, Teleborg, Växjö kommun
Gösta Edströms väg 5C, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Gösta Edströms väg 5C, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Gösta Edströms väg 5C

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 245 000 kr
98 m²
4 rum
vån 6/6
6 475 kr/mån
22 908 kr/m²

Nu har vi den äran att presentera en fantastisk lägenhet på hela 98 kvm belägen på Gösta Edströms väg 5C! Bostaden ligger på våning sex och är fördelad på två plan. Bostaden är ljus, fräsch, modern och karakteriseras av fina materialval. På första planet finns en stort och rymligt badrum, två bra sovrum med tillhörande klädkammare till det ena. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet kommer man även ut till den stora balkongen som går att njuta länge av på dagarna. På andra våningen finns ett allrum som även går att nyttja som kontor eller sovrum. Här finns ett stort fönster med utsikt över husen på Teleborg. På Teleborg bor man med närhet till mataffärer, natur och Linnéuniversitetet. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lancastervägen 1D, Sandsbro, Växjö kommun
  • Tis 23 apr kl 16:00
Lancastervägen 1D, Sandsbro, Växjö kommun, bild 2
Lancastervägen 1D, Sandsbro, Växjö kommun, bild 3

Lancastervägen 1D

Lägenhet
Sandsbro, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 495 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 2/2
7 267 kr/mån
17 485 kr/m²

Varmt välkomna till Lancastervägen 1D! På andra våningen ligger denna 3:a på 85,5 kvm. Lägenheten är stor, rymlig och har goda sociala ytor. En bonus är den härliga balkongen som kommer ut till via köket. Bostaden och genomgående ljus och fräsch. Till bostaden finns både egen parkeringsplats samt förråd. Månadsavgiften är inklusive värme, vatten, parkeringsplats med en el-laddstolpe, internet, kabel-tv och bostadsrättstillägget. I Sandsbro bor man med närhet till både natur, golfbana, skola samt sjöar med badplats. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Anna Koskulls Gata 3K, Trummens Strand, Växjö kommun
Anna Koskulls Gata 3K, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 2
Anna Koskulls Gata 3K, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 3

Anna Koskulls Gata 3K

Lägenhet
Trummens Strand, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 295 000 kr
91 m²
4 rum
vån 4/6
6 802 kr/mån
25 220 kr/m²

Söker du en modern och fräsch 4:a som ligger nära sjön Trummen så har du hittat rätt. Varmt välkomna till Anna Koskulls gata 3K! Genom att ta hissen upp till 4:e våningen så kliver vi sedan in till denna trevliga bostad. Här finns hela tre sovrum varav en utgång till en balkong från största sovrummet, samt ett rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Ett ljust och praktiskt kök med plats för matbord. En garageplats tillhör bostaden för en kostnad av 800 kr/mån. Finns möjlighet att hyra ut garageplatsen. Med sitt attraktiva läge bor du med närhet till både Universitetet, mataffärer, skola samt sjön Trummen. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norrgatan 5, Centrum, Växjö kommun
Norrgatan 5, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Norrgatan 5, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Norrgatan 5

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 675 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/3
2 401 kr/mån
34 896 kr/m²

Varmt välkommen till Norrgatan 5 centralt belägen i Växjö! Bostaden är fördelad på 48 kvm och erbjuder en social planlösning där vardagsrummet och köket är i ett. Lägenheten är modernt renoverad mellan åren 2020 till 2022 med trevliga val av både färger och material. Här bor du högst upp i huset med fint ljusinsläpp och charmiga detaljer. Här bor du i en modern bostad ett stenkast bort ifrån Växjös stadskärna med fik, restauranger och butiker samt närhet till Växjösjön. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Anna koskulls gata 6C, Välle Broar, Växjö kommun
  • Tis 23 apr kl 16:00
Anna koskulls gata 6C, Välle Broar, Växjö kommun, bild 2
Anna koskulls gata 6C, Välle Broar, Växjö kommun, bild 3

Anna koskulls gata 6C

Lägenhet
Välle Broar, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 495 000 kr
35,4 m²
1 rum
vån 1/3
2 267 kr/mån
42 232 kr/m²

Varmt välkomna till Anna Koskulls Gata 6C precis intill Linnéuniversitet i Växjö! Här bor du i en välplanerad enrummare om 35,4 kvm med stor balkong/terrass med trätrall i västerläge. Den trevliga bostaden genomsyras av trevliga materialval med ett stilrent kök ifrån Ballingslöv samt ett modernt badrum med golvvärme. Bostaden ger möjlighet till möblering av både säng, soffplats och matbord samt stolar. Denna bostadsrätt passar perfekt för den som önskar en bekväm vardag med allt på ett plan. Här kan du skapa ditt eget lilla paradis och trivas med en smidig och praktisk boendelösning. Här bor du med närhet till både Linnéuniversitet och matbutiker. Med närhet till naturen som sjön Trummen och promenadstråk är detta det perfekta hemmet för den som söker lugn och ro samtidigt som stadens bekvämligheter finns inom räckhåll. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björnbärsvägen 74, Hovshaga, Växjö kommun

Björnbärsvägen 74

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 495 000 kr
60,1 m²
2 rum
vån 1/2
3 573 kr/mån
24 875 kr/m²

Prissänkt 100 000 kr. Välkommen till denna moderna och välskötta bostadsrätt i populära Hovshaga, Växjö. Här bor du nära allt du behöver med matbutiker inom bekvämt avstånd. Bostaden ligger i en trivsam förening, Brf Tåget, som byggdes år 2012. Med en boyta på 60.1 kvadratmeter erbjuds ett bekvämt boende med en härlig uteplats att njuta av under varma dagar. Det som verkligen sticker ut med denna bostad är det fina skicket samt uteplatsen. Men även dess parkeringsmöjligheter som gör vardagen smidigare för dig som bilägare då en plats ingår. Området präglas av lugn och trivsel, perfekt för den som söker en fridfull plats att kalla hemma. Hovshaga bjuder på trevlig miljö och grönområden samt närhet till skolor och förskolor för de yngre. Samt mataffär och apotek. En perfekt plats att bo för den som uppskattar en modern livsstil och närhet till det mesta. Föreningen har ett trevligt orangeri. Ta chansen att bli en del av detta härliga område! Välkomna på visning!

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 41