Mäklare Emil Petersson

Emil Petersson

Om mig

"Min målsättning är att vara en engagerad, närvarande, aktiv och positiv fastighetsmäklare för både säljare och köpare. Mitt namn är Emil och jag utgår från Växjö, jag brinner för mäklaryrket och ger allt vid varje försäljning. Det är med mycket energi, stort driv och noggrannhet som jag vill hjälpa mina kunder. Jag vill vara den trygga och ödmjuka personen som får möjligheten att hjälpa dig i din viktigaste affär. Ring mig gärna om du eller någon du känner önskar hjälp med din försäljning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Segerstadsvägen 161B, Hovshaga, Växjö kommun

Segerstadsvägen 161B

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 395 000 kr

59,5 m²

2 rum

4 052 kr/mån

23 445 kr/m²

Varmt välkomna till Segerstadsvägen 161B! Nu finns chansen för dig som redan till sommaren önskar bo på markplan med ett ca 25 kvm stort trädäck och tillgång till trädgård. Bostaden med radhuskänsla är en ljus och trevlig 3:a som i dagsläget är omgjord till en tvåa. Belägen i markplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns även utgången till den stora uteplatsen i söderläge. Det finns även ett stort sovrum, en praktisk klädkammare samt ett badrum. Till bostaden finns även ett utomhusförråd. Bo lugnt och skönt med närhet till natur och badplats samt service och kollektivtrafik. Det finns också odlingsmöjligheter för den intresserade. Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse Välkomna på visning!

 • Uteplats
Trummenvägen 26, Teleborg, Växjö kommun

Trummenvägen 26

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 495 000 kr

99,1 m²

4 rum

5 457 kr/mån

25 177 kr/m²

Varmt välkomna till Trummenvägen 26! Söker du en modern nybyggd 4:a på Teleborg så har du hittat rätt. Bostaden ligger på första våningen och är på hela 99 kvm. I bostaden finns hela tre sovrum, ett öppet rum mellan vardagsrum och kök som är bostadens hjärta samt två toaletter. På baksidan ligger även en härligt uteplats som går att nyttja. På Teleborg bor man närhet till både mataffärer, apotek, Linnéuniversitet samt härlig natur. Välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Norrgatan 5, Centrum, Växjö kommun

Norrgatan 5

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 695 000 kr

48 m²

2 rum

2 030 kr/mån

35 313 kr/m²

Varmt välkommen till Norrgatan 5 centralt belägen i Växjö! Bostaden är fördelad på 48 kvm och erbjuder en social planlösning där vardagsrummet och köket är i ett. Lägenheten är modernt renoverad mellan åren 2020 till 2022 med trevliga val av både färger och material. Här bor du högst upp i huset med fint ljusinsläpp och charmiga detaljer som stuckaturer. Här bor du i en modern bostad ett stenkast bort ifrån Växjös stadskärna med fik, restauranger och butiker samt närhet till Växjösjön. Tillträde: Slutet av juni - 23. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Gösta Edströms väg 5C, Teleborg, Växjö kommun

Gösta Edströms väg 5C

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 295 000 kr

98 m²

4 rum

5 886 kr/mån

23 418 kr/m²

Nu har vi den äran att presentera en fantastisk lägenhet på hela 98 kvm belägen på Gösta Edströms väg 5C! Bostaden ligger på våning sex och är fördelad på två plan. Bostaden är ljus, fräsch, modern och karakteriseras av fina materialval. På första planet finns en stort och rymligt badrum, två bra sovrum med tillhörande klädkammare till det ena. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet kommer man även ut till den stora balkongen som går att njuta länge av på dagarna. På andra våningen finns ett allrum som även går att nyttja som kontor eller sovrum. Här finns ett stort fönster med utsikt över husen på Teleborg. På Teleborg bor man med närhet till mataffärer, natur och Linnéuniversitetet. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Norrtullsgatan 10, Centrum, Växjö kommun

Norrtullsgatan 10

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 295 000 kr

76 m²

3 rum

5 036 kr/mån

30 197 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på femte våningen! Här bor du i en modern och ljus 3:a på 77 kvm med närhet till allt som centrum har att erbjuda. Här finner du en stilren bostad som har flera fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. En stor bonus är den stora balkongen som man kan gå ut och njuta av. Bostadens hjärta består av vardagsrummet som är öppet mot köket. Här finns också två bra sovrum samt ett trevligt badrum. Lägenheten ligger i i lugnt område ett stenkast från citykärnan. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Lyckestigen 21, Skogslyckan, Växjö kommun
 • Tor 8 jun kl 17:00
Lyckestigen 21, Skogslyckan, Växjö kommun, bild 2
Lyckestigen 21, Skogslyckan, Växjö kommun, bild 3

Lyckestigen 21

Lägenhet
Skogslyckan, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 495 000 kr

94,5 m²

3 rum

5 329 kr/mån

26 402 kr/m²

Varmt välkomna till Lyckestigen 21! Söker du en bostad i ett plan? Då är detta bostaden för dig! På området skogslyckan finner du nu denna fina 3:a på 94,5 kvm. En hemtrevlig bostad med härligt ljusinsläpp ger en fantastisk känsla. Bostaden har två bra sovrum, ett härligt vardagsrum, modernt badrum, fint kök samt med en tillhörande praktiskt matsalsdel. På baksidan av bostaden finns en härlig trädgård. På skogslyckan bor man med närhet till flertalet skolor, centrum och natur. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Södra Järnvägsgatan 4s, Centrum, Växjö kommun

Södra Järnvägsgatan 4s

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 945 000 kr

63,5 m²

3 rum

3 753 kr/mån

30 630 kr/m²

Varmt välkommen till denna moderna och ljusa lägenhet på Södra Järnvägsgatan 4s! Denna 3:a på 63,5 kvm är perfekt för dig som söker ett centralt, bekvämt och trivsamt boende. Lägenheten har en modern och stilren design. Vitt och ljust kök som är utrustat med det man behöver. Vardagsrummet är öppet mot köket och är ljust och luftigt med gott om plats för soffa. I bostaden finns det två sovrum varav det stora sovrummet är rymligt och med gott om förvaringsutrymme. Det andra sovrummet passar bra som hemmakontor eller barnrum. Rymligt och fräscht badrum som har både kakel och klinkers. På Södra Järnvägsgatan bor man närhet till Centrum, Växjö Järnvägsstation samt Växjösjön. Välkomna på visning!

 • Hiss
Liedbergsgatan 33B, Centrum, Växjö kommun

Liedbergsgatan 33B

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 095 000 kr

53,5 m²

2 rum

1 504 kr/mån

39 159 kr/m²

Välkommen till centralt belägna Liedbergsgatan 33B och denna bostadsrättslägenhet om 53,5 kvadratmeter. Är du intresserad av en ljus och modern 2:a så finns nu lägenheten för dig! Här finner man en renoverad en bostad med härliga sällskapsytor, goda och funktionella förvaringslösningar samt stora fönsterpartier för genomgående fina ljusinsläpp. Lägenheten har ett trivsamt nytt och fräscht kök, vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter och ett sovrum av god storlek. Här finns även ett modernt nyrenoverat badrum. Till lägenheten hör en inglasad balkong med vy över den lugna innergården. Här bor man i en välskött föreningen med god ekonomi, mycket låg månadsavgift och med direkt närhet till Växjö centrum. Välkomna på visning!

 • Balkong
Axel Ohlssons gata 15E, null, Växjö kommun

Axel Ohlssons gata 15E

Lägenhet
Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 545 000 kr

72 m²

3 rum

4 656 kr/mån

21 458 kr/m²

Varmt välkomna till Axel Ohlssons gata 15E! Nu har du möjlighet att förvärva en superfin 3:a på Telestadshöjden. Bostaden ligger på andra våningen och är på 72 kvm. När man kommer in möts man av den öppna entrén. Vidare finner man det stora, rymliga och moderna badrummet. Bostaden har sedan en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet där man även kommer ut till bostadens balkong. I bostaden finns två bra sovrum. På Telestadshöjden bor man i ett av Växjö nyaste bostadsområden. Här bor man med närhet till både naturen samt den nybyggda Engelska skolan. Välkomna på visning!

Bollklubbsvägen 17, Teleborg, Växjö kommun

Bollklubbsvägen 17

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

3 100 000 kr

132 m²

5 rum

5 933 kr/mån

23 485 kr/m²

Varmt välkomna till Bollklubbsvägen 17! Här bor man i ett modernt, vackert och karaktärsfullt radhus på hela 132 kvm. Bostaden har högstandard och moderna materialval. På första planet finns det fantastiska sociala ytor. Det finns ett stort vardagsrum, ett rymligt kök med gott om plats för matgrupp. Härifrån kommer även ut till den trevliga baksidan men ett härligt trädäck. På första plan finns också ett badrum i bra storlek. På övervåningen finns hela fyra sovrum samt ett badrum. På Torpaängen bor man med närhet till både natur och Södra Bergundasjön. Du bor även med närhet till både Växjö Centrum, Linnéuniversitetet samt mataffärer. Framför bostaden finns en parkeringsplats som tillhör. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Pilgatan 5B, Väster, Växjö kommun

Pilgatan 5B

Radhus
Väster, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

4 995 000 kr

140 m²

6 rum

325 m² tomt

Varmt välkomna till Pilgatan 5B! Söker du efter en fantastisk bostad som ligger centralt beläget i Växjö så har du hittat rätt. Här på Pilgatan finns det gott om utrymme för hela familjen. Ett parhus i lite engelsk townhousestil. Bostaden är fördelad på tre plan med två balkonger och en härlig altan för avkoppling eller grillning. En representativ och välbyggd bostad med härlig liten trädgård med bär och fruktträd. En grön och lättskött oas på attraktiva Väster, nära centrum med cykelavstånd till det mesta en stad kan erbjuda. Närhet till tåg och flyg när så behövs. Några minuters promenadavstånd till centrum och närhet till stadens hela utbud, men med det egna husets alla fördelar. Området är lugnt, trevligt och tyst, med ett rikt fågelliv i den lilla trädgården som är inhägnad och lättskött och som har hyst både hund och katt. Grönskande trädgård på baksidan med fruktträd, bärbuskar och litet grönsaksland, tyst och lugnt, samt en vacker omgivning med äldre hus och uppvuxna trädgårdar. Det specialritade husets rymlighet och läge har olika etage med privat sfär och socialt umgänge. Perfekt för barnfamiljer och/eller egen verksamhet. Besiktningsprotokoll finns. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Lillgatan 3, Hovmantorp, Lessebo kommun

Lillgatan 3

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 650 000 kr

324 m²

2 782 m² tomt

Varmt välkomna till Lillgatan 3 i Hovmantorp! Nu finns en unik chans för dig som söker något extra. Här erbjuds nu en hyresfastighet. Fastigheten har idag en affärslokal, dubbla garage och en lägenhet. På första planet finns det som idag har varit en blomsterhandel. Här är stora och bra lokaler för att kunna bedriva en egen verksamhet. Här finns idag ett hyreskontrakt fram till sommaren 2024. Hyresintäkterna för affärslokalen, lägenhet samt uthryning för garage ligger idag på 17 350 kr mån (208 200 året.) Det finns två två stora garage på fastigheten som även går att nyttja som förvaring samt till uthyrning. På övervåningen finns idag en renonverad, modern och fräsch 3:a på cirka 80 kvm. Även lägenheten hyrs ut idag. Uppvärmningen är fjärrvärme. Fiber finns. Fastigheten kommer inte att besiktas utan den kommer att säljas genom en friskrivningsklausul. Hovmantorp ligger belägen i Lessebo kommun. Härifrån tar det cirka 25 minuter in till Växjö. Värderingsenhet Hyreshusbyggnad för lokal: 324 kvm Värderingsenhet Hyreshusbyggnad för bostäder: 90 kvm För anmälan till visning eller mer information kontakta ansvarig mäklare Emil Petersson.

 • Balkong
Olsbergsvägen 4D, Hovshaga, Växjö kommun
 • Tis 13 jun kl 17:00

Olsbergsvägen 4D

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 295 000 kr

69,3 m²

3 rum

5 340 kr/mån

18 687 kr/m²

Varmt välkomna till Olsbergsvägen 4D! Här finner vi en välplanerad bostad med en öppen planlösning. Här finns det två sovrum i bra storlek och mitten hittar vi det stora vardagsrummet. I anslutning till detta ligger även köket med plats för matgrupp. Bostaden ligger belägen på andra våningen en trappa upp. Det finns gott om förvaring i form av klädkammare och garderober. Till lägenheten hör en parkeringsplats. Här bor du med närhet till vardagsservice, skolor, naturen och bra kommunikationer! Välkomna på visning!

 • Plus
Östregårdsgatan 32a, Öster, Växjö kommun

Östregårdsgatan 32a

Lägenhet
Öster, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 295 000 kr

41 m²

1 rum

2 886 kr/mån

31 585 kr/m²

Nytt pris! Sänkt - 55 000 kr. Varmt välkomna till Östregårdsgatan 32a! En välplanerad etta på 41 kvm belägen på populära Öster. Här finns en rymlig entré, praktiskt badrum, fräscht kök och ett stort vardagsrum. Boendet passar för såväl den studerande som den som är förstagångsköpare. Till bostaden finns även ett förråd. På öster bor man i en lugn stadsdel med närhet till både centrum, unversitetet samt natur. Välkomna på visning!

Skatelövsvägen 33, Grimslöv, Alvesta kommun

Skatelövsvägen 33

Villa
Grimslöv, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 995 000 kr

161 m²

7 rum

1 844 m² tomt

Varmt välkomna till Skatelövsvägen 33! Nu finns en unik möjlighet för dig som söker något extra. Här finns möjligheten att förvärva ett stort hus som idag avänds som både permanentbostad samt pizzeria. Huset är fördelat på bottenplan, övervåning samt källare. I huset bedrivs idag en mycket omtyckt Pizzeria i Grimslöv. För den som tar över bostaden finns möjligheten att fortsätta bedriva verksamheten i egen regi. I Grimslöv bor man i en tätort i Alvesta kommun. Härifrån tar man sig smidigt till både Älmhult, Växjö och Alvesta. Besiktningsprotokoll och energideklaration finns. Förväntad försäljning: 2023 För mer information kontakta ansvarig mäklare. För visning kontakta ansvarig mäklare. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Sjövallavägen 6, Vallen, Växjö kommun

Sjövallavägen 6

Lägenhet
Vallen, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 350 000 kr

78 m²

3 rum

4 802 kr/mån

30 128 kr/m²

Varmt välkomna till Sjövallavägen 6! Magiskt boende mellan sjöarna! Här erbjuds nu en modern, ljus och fräsch bostad på 2:a våningen. Bostaden är fördelad med ett stort badrum, två sovrum, ett öppet vardagsrum med köket. En stor fördel är även den rymliga balkongen med sjöutsikt. På vallen bor du med närhet till natur, Växjö Centrum och Linneuniversitetet. Om visning önskas tidigare än utsatt datum så kontakta ansvarig mäklare. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Södrabogränd 5, Välludden, Växjö kommun

Södrabogränd 5

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 150 000 kr

37,9 m²

1 rum

2 519 kr/mån

30 343 kr/m²

Varmt välkomna till Södrabogränd 5. Nu finns möjlighet att förvärva denna etta högst upp på fjärdevåningen. Här bor man i ett lugnt och trivsamt område som bjuder in till fina promenad- och cykelstråk samt har alla bekvämligheter på nära avstånd. Bostaden om 37,9 kvm har en välplanerad planlösning och fransk balkong. Välskött förening med en stabil ekonomi. Vackra Växjösjön som närmsta granne samt ett bekvämt avstånd till Centrum och Linnéuniversitetet. Välkomna på visning!

 • Hiss
Hovsgatan 8B, Centrum, Växjö kommun

Hovsgatan 8B

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 995 000 kr

61 m²

2 rum

3 090 kr/mån

32 705 kr/m²

Varmt välkomna till Hovsgatan 8B! Nu finns möjligheten för dig som vill bo centralt. Här finns en modern 2:a på markplan med en härlig uteplats samt en inglasad altan. Bostaden består av ett stort sovrum, ett rymligt badrum samt ett vardagsrum med öppet kök. Brf Hovsberg är en välskött förening med stadens puls utanför dörren! Här bor man med närhet till både centrum med flertalet butiker, skola, växjösjön och domkyrkan. Välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Gullregnsvägen 4, Öjaby, Växjö kommun

Gullregnsvägen 4

Villa
Öjaby, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

5 995 000 kr

220 m²

743 m² tomt

Varmt välkomna till Gullregnsvägen 4! Har du länge drömt om ett hus i Öjaby med sjöutsikt? Då har du nu chansen att förverkliga detta! Huset är på ca 220 m2 och har både sjöutsikt och en tillhörande båtplats. Bostaden har en härlig planlösning med stora rymliga umgängesytor och vackra eldstäder. Här finns hela fem sovrum där ett av de större sovrummen redan är förberett med två dörrar och enbart kräver en skiljevägg för att ge ett sjätte sovrum. På bottenvåningen finns även ett stort vardagsrum, extra allrum samt ett rymligt och praktiskt marbodalkök i massiv ek med granitskivor och köksö. På det övre plan möts man av ett härligt sällskapsrum med vacker utsikt över Helgasjön. Sällskapsrummet har utgång till en större terrass med sjöutsikt med Jacuzzi och har både söder och västerläge för mesta möjliga utnyttjande av härliga sommardagar och kvällar. Bostaden drivs med bergvärme. Installerad golvvärme i hall, kök och kontor på entréplan samt kompletterande värme (och kyla) kan också erbjudas via luftvärmepump på övre plan samt från de bägge eldstäderna vilken den ena har en effektiv braskamin och den andra en rymlig öppen plats för att elda. Öjaby är en populär stadsdel i Växjö. Här bor man med närhet till både Grand sammarkand, badplatser, Växjö flygplats samt naturområden. Här kommer man även smidigt upp på både rv 25 och 30 för att köra in både till Växjö, Alvesta och mot Ör. Besiktningsprotokoll finns. Endast privatvisning. För visning krävs lånelöfte. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkomna på visning!

Spåningslanda 3, Alvesta, Alvesta kommun

Spåningslanda 3

Villa
Alvesta, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 895 000 kr

135 m²

6 rum

1 088 m² tomt

Varmt välkomna till Spåningslanda 3 i Alvesta! Nu finns möjligheten för dig som söker en bostad på landet. Huset är ett 1 och ½ plan med delvis källare. Fastigheten ligger på Spåningslandaområdet med närhet till både Alvesta och Växjö. Här bor man med ridhuset som närmsta granne samt närhet till spånens badplats och natur. På fastigheten har det installerats bergvärme. Taket är bytt 2016. Vägen fram till fastigheten sköts av kommunen och är upplyst. Digital visning finns. Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av denna. Välkomna på visning!

Graffmans väg 39F, Vikaholm, Växjö kommun

Graffmans väg 39F

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 395 000 kr

107,7 m²

5 rum

4 930 kr/mån

22 238 kr/m²

Varmt välkomna till Graffmans väg 39F. Nu finns möjligheten att förvärva ett modernt bostadsrättsparhus i två plan. Bostaden har en lättskött trädgård och ligger på naturnära Vikaholm . Boendet har genomgående stilrena färgval och många bekvämligheter. Entréplanet erbjuder trevliga sällskapsytor med uteplats medan övre plan är bostadens privata sfär med hela fyra sovrum. Till bostaden finns en carport. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Österleden 64D, Norr/fagrabäck, Växjö kommun

Österleden 64D

Lägenhet
Norr/fagrabäck, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 145 000 kr

34 m²

1 rum

1 831 kr/mån

33 676 kr/m²

Varmt välkommen till Österleden 64D och denna välplanerade etta på första våningen. Bostaden är ljus och har en härlig insynsskyddad uteplats med morgonsol. Genomgående stilrena materialval gör bostaden stilfull och harmonisk. Här bor du med bra avstånd till både Linneuniversitetet och centrum. Och för den naturintresserade finns skog och rekreationsområde på promenadavstånd. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Österleden 64D, Norr/fagrabäck, Växjö kommun

Österleden 64D

Lägenhet
Norr/fagrabäck, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 100 000 kr

34 m²

1 rum

1 921 kr/mån

32 353 kr/m²

Varmt välkomna till Österleden 64D till denna välplanerade och trevliga etta på markplan. Här finns det praktiska möbleringsmöjligheter och egen uteplats i skyddat läge. Stilfullt kök med fina materialval med plats för ett mindre matbord. Badrum med duschmöjlighet och tvättmaskin. Till lägenheten finns även ett förråd. Här bor man med närhet till både universitetet och stadskärnan. Kontakta ansvarig mäklare om du önskar visning! Välkomna på visning.

Visar alla 23