Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Växjö

Fastighetsbyrån Växjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Paradvägen 15, Hovshaga, Växjö kommun
 • Sön 26 maj kl 11:30
Paradvägen 15, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Paradvägen 15, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Paradvägen 15

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 395 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
3 492 kr/mån
21 462 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade marklägenhet i populära Brf Kungsgården på lugna Hovshaga! Här är ett praktiskt och fräscht boende med härliga ytor. Här bor man på markplan med en trevlig uteplats. Bostaden har ett fint kök med en rymlig matplatsdel, stort sovrum, praktiskt vardagsrum samt ett renoverat badrum. På hovshaga bor man i ett bra område med närhet till både skola, natur och mataffär. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Anna Koskulls gata 3J, Teleborg, Växjö kommun
 • Sön 26 maj kl 14:00
Anna Koskulls gata 3J, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Anna Koskulls gata 3J, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Anna Koskulls gata 3J

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 550 000 kr
42 m²
2 rum
vån 5/6
3 140 kr/mån
36 905 kr/m²

Varmt välkommen till din nya lägenhet på Anna Koskulls gata 3J i Växjö! Denna 2:a på 42 kvm är perfekt för dig som söker ett fräscht och modernt boende med närhet till universitetet. Bostaden är belägen på 5:e våningen. Lägenheten har en stor härlig delvis inglasad balkong med sjöutsikt. Inuti lägenheten finns ett modernt kök med alla bekvämligheter som man behöver. Vardagsrummet är ljust, luftigt och öppet mot köket. Här med gott om plats för en soffa och TV. Sovrummet är mysigt och praktiskt, med gott om förvaringsutrymme för dina kläder och personliga tillhörigheter. Trevligt och rymligt badrum i anslutning till entrén. Lägenheten ligger i ett lugnt och trevligt område, med närhet till universitetet och allt annat du behöver. Här kan du njuta av en trivsam och avkopplande livsstil, samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Paradvägen 17, Hovshaga, Växjö kommun
 • Sön 26 maj kl 11:00
Paradvägen 17, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Paradvägen 17, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Paradvägen 17

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 325 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/3
3 690 kr/mån
20 076 kr/m²

Varmt välkomna till Paradvägen 17! Här är tillfället att förvärva en mycket trevlig tvåa på hela 66 kvm. Lägenheten ligger högst upp, 3:e vån i ett charmigt terrass byggt hus, tillhörande den välskötta HSB föreningen Brf Kungsgården. Byggnadsstilen/planritningen gör att du delvis inte har några grannar sidan om dig eller ovanpå. Lägenheten har dessutom en stor inglasad balkong på hela ca 6,90 m lång, och som vetter åt söder. Underbart att tillbringa tid här under varma och sköna dagar. Alla utrymmen i lägenheten är mycket välplanerade och rymliga. Bostaden nås smidigt från markplan med en stor hiss. För den fritidsintresserade finns Hovshaga naturreservat endast 700 meter bort och i den vackra naturen finns åtskilliga gång och cykelvägar samt inte minst Helgasjön. Från bostaden till Hovshaga centrum har du knappt en km. Buss till centrum går ofta och ligger ca 200 m från bostaden. Boendet i huset är mycket lugnt, och så även föreningen HSB Kungsgården. Ett tryggt och välskött boende! Förråd ingår och garage går att hyra. För el bilar finnes också laddningsmöjligheter. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lugnets väg 7A, Östra Lugnet, Växjö kommun
 • Sön 26 maj kl 13:00
Lugnets väg 7A, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Lugnets väg 7A, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Lugnets väg 7A

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 295 000 kr
105 m²
5 rum
5 825 kr/mån
21 857 kr/m²

Varmt välkomna till en fantastisk bostad på Lugnets väg 7A! Nu finns möjligheten att förvärva en modern bostadsrätt på Lugnet. Bostaden är fördelad på två plan med en generös uteplats på framsidan och en stor balkong på baksidan ut mot skogen. På framsidan finns även ett förråd samt en parkeringsplats som ingår vid sidan av bostaden. Bostaden är ljus och fräsch. På första plan finns kök, vardagsrum och badrum. På andra plan finns hela fyra sovrum samt ett badrum. Lugnet är ett barnvänligt och lugnt område med naturen runt hörnet. I närområdet finns även skola- och barnomsorg och med cykel når man Evedals badplats. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Drottninggatan 2B, Centrum, Växjö kommun
 • Tis 28 maj kl 18:00
Drottninggatan 2B, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Drottninggatan 2B, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Drottninggatan 2B

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 695 000 kr
65,3 m²
2 rum
vån 1/9
4 643 kr/mån
25 957 kr/m²

Välkomna till denna centrala lägenhet en halvtrappa upp med egen uteplats mot innegården! Gynnsamt läge mellan pulsen i city och lugnet på söder. Bostaden erbjuder en öppen planlösning med ett stort sovrum, fullutrustat och modernt kök med bra arbetsyta samt ett badrum med all dess bekvämligheter. Som medlem i HSB Brf Stinsen får man tillgång till en trevlig innegård samt en kvarterslokal med övernattningsmöjlighet. Varmt välkommen på visning och upplev denna lägenhet på plats!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Ekesåsvägen 89, Långarör, Växjö kommun
 • Fre 24 maj kl 16:30
Ekesåsvägen 89, Långarör, Växjö kommun, bild 2
Ekesåsvägen 89, Långarör, Växjö kommun, bild 3

Ekesåsvägen 89

Lägenhet
Långarör, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 395 000 kr
108 m²
4 rum
5 571 kr/mån
22 176 kr/m²

Varmt välkomna till Ekesåsvägen 89 och detta fantastiska boende i två plan. Här bor man på ett härligt läge på attraktiva Långarör. Ett perfekt boende för dig som söker en fräsch och modern bostad. På framsidan finns både parkering och uteförråd. På baksidan finns en härlig uteplats där man kan njuta av solen. På första plan finner man både en hall, kök, badrum och vardagsrum. På andra våningen är den mer privata sfären med tre sovrum och ett badrum. Långarör erbjuder både vacker natur och närhet till sjöar. Här bor du även med närhet till Norremarks handelsområde med mataffärer, systembolag och apotek. I Sandsbro finns både förskola och skola. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Olsbergsvägen 4D, Hovshaga, Växjö kommun
 • Sön 26 maj kl 10:30
Olsbergsvägen 4D, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Olsbergsvägen 4D, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Olsbergsvägen 4D

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 100 000 kr
69,3 m²
3 rum
vån 2/2
5 713 kr/mån
15 873 kr/m²

Välkommen till denna fina och mysiga 3:a på andra våningen på Olsbergsvägen 4D! En trevlig bostadsrätt med närhet till naturen och lugnet. En välplanerad bostad med en öppen planlösning. Här finns det två sovrum i bra storlek och mitten hittar vi det stora vardagsrummet. I anslutning till detta ligger även köket med plats för matgrupp. Med en boyta på 69.3 kvadratmeter får du gott om plats att inreda och skapa ditt drömboende. Med två sovrum, perfekt för den lilla familjen eller för dig som behöver extra utrymme. Området erbjuder vackra promenadstråk och grönområden, vilket gör det till en fridfull plats att bo på. Den strategiska placeringen gör att du har nära till allt du behöver, som skolor, mataffärer och kommunikationer. Gör din vardag enklare och mer bekväm med denna bostad! Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Kungsgatan 40, Centrum, Växjö kommun
 • Ons 29 maj kl 16:30
Kungsgatan 40, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Kungsgatan 40, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Kungsgatan 40

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 475 000 kr
67 m²
3 rum
vån 7/19
4 595 kr/mån
36 940 kr/m²

Varmt välkomna till Kungsgatan 40 och populära Brf Vattentornet! Nu har vi äran att presentera en bostad på 7:e våningen med en enastående utsikt! Lägenheten är en 3:a på 67 kvm. Bostaden är ljus, fräsch och i väldigt bra skick. När man kliver in i bostaden möts man av en rymlig entré. Rakt fram ligger ett stort badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Till höger kommer man vidare till bostadens första sovrum. Härifrån finns även en utgång till den generösa balkongen. Vidare in i bostaden ligger köket som är öppet mot vardagsrummet. Här finns också ytterligare en utgång till balkongen. Från vardagsrummet når man även det mindre sovrummet. Stora fönster som ger bostaden ett fint ljus. I Brf Vattentornet finns både gym, spabad, bastu. Samt en takterrass på 20 våningen. På Kungsgatan bor man med gångavstånd ner till Centrum. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Fågelvägen 7, Öjaby, Växjö kommun
 • Lör 25 maj kl 10:30
Fågelvägen 7, Öjaby, Växjö kommun, bild 2
Fågelvägen 7, Öjaby, Växjö kommun, bild 3

Fågelvägen 7

Villa
Öjaby, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
3 695 000 kr
130 + 130 m²
5 rum
1 322 m² tomt

Varmt välkommen till denna charmiga bostad belägen på Fågelvägen 7 i Öjaby. Här erbjuds du nu ett rymligt hus med en boyta på 130 kvm, perfekt för dig som söker mycket utrymme att leva och trivas i. I huset finns två bra sovrum, ett arbetsrum (går att använda som sovrum), ett stort allrum, ett extra vardagsrum som är öppet mot matplatsdelen och ett trevligt kök. En stor och härlig trädgård som går att njuta av. En bonus är det inglasade uterummet samt trädäcket i söderläge, perfekt för härliga stunder. Denna bostad har även två stycken garage vilket ger gott om plats för förvaring eller parkering. Dessutom finns en källare som ger extra utrymme för diverse behov. Öjaby är ett populärt och lugnt område med närhet till både natur och stadsliv. Med bekvämt avstånd till Växjö centrum har du alla bekvämligheter inom räckhåll. Passa på att skapa ditt drömboende och upptäck potentialen i detta fina hus på fågelvägen 7. Enligt Wexnets hemsida är det just nu en kampanj för Wexnets fibernät, kostnad 16 500 kr för anslutning. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Vegbyvägen 21, Moheda, Alvesta kommun
 • Lör 25 maj kl 12:40

Vegbyvägen 21

Villa
Moheda, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö
3 700 000 kr
169 + 47 m²
6 rum
6,1 ha tomt

Gården omfattar sex hektar främst ängs- och betesmark samt äldre tallskog i direkt anslutning till samhället vid hembygdsparken. Byggnaderna består av gediget bostadshus, gäststuga, ladugård/stall, carport och redskapsskjul. Bostaden på 169 kvadratmeter består av sex rum varav 3-4 sovrum samt ett stort öppet kök med öppen eldstad och antik vedspis. Kommunalt vatten och avlopp samt egen bergvärme. Ladugården har stallplatser för hästar och utrymmen för t.ex. får i direkt anslutning till beteshagarna. I gäststugan - delvis nyrenoverad - finns bl.a. vedeldad bastu. En del av fastigheten är belägen inom detaljplanerat område och gränsar till allmän väg – Vegbyvägen. Goda möjligheter att t.ex. utöka byggnadsbeståndet på attraktiv mark om så skulle önskas! Nybyggd förskola finns inom gångavstånd liksom centrala Moheda med modern ICA-butik. Sammanfattningsvis: En idyllisk pärla - både nära till allt men ändå naturnära, enskilt, lugnt och vackert! En dröm för en aktiv familj som älskar naturen! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
Skogslyckevägen 69, Hov, Växjö kommun
 • Sön 2 jun kl 14:00
Skogslyckevägen 69, Hov, Växjö kommun, bild 2
Skogslyckevägen 69, Hov, Växjö kommun, bild 3

Skogslyckevägen 69

Villa
Hov, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 695 000 kr
121 + 44 m²
5 rum
626 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad på Hov, Växjö. Här erbjuds en friköpt bostad i en äldre fastighet från 1966 med en rymlig boyta på 121 kvadratmeter och en tillhörande trädgård med gräsmatta och uteplats. I detta hem finns en eldstad och garage vilket ger extra bekvämlighet och möjlighet till mysiga stunder. Området i Hov präglas av lugn och grönska, perfekt för dig som söker en fridfull tillvaro. Nära till naturen och med bekvämt avstånd till service och kommunikationer, denna plats erbjuder en skön kombination av lugn och närhet till stadens puls. Här kan du njuta av vacker grönska och lugn omgivning utan att behöva kompromissa med tillgänglighet till stadens bekvämligheter. Med närhet till garage kommer parkering aldrig vara ett problem och den tillhörande trädgården med gräsmatta och uteplats erbjuder möjligheter till avkoppling eller trevliga stunder med vänner och familj. En plats att trivas på och känna sig hemma i. Välkommen att upptäcka detta hem på Hov. Kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
Fermens väg 4, Teleborg, Växjö kommun
Fermens väg 4, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Fermens väg 4, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Fermens väg 4

Villa
Teleborg, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 895 000 kr
110 m²
255 m² tomt

Välkommen till Fermens Väg 4 och detta 2-plansradhus beläget på Teleborg. Bostadens 110 kvadratmeter har på entréplan ett trivsamt kök, ett vardagsrum med tilltalande sällskapsytor, ett sovrum, badrum. På det övre planet finns två sovrum samt ett badrum med badkar. Till bostaden hör en uteplats, inglasat uterum och en lättskött stenlagd trädgård på baksidan samt ett rymligt garage på framsidan. På Teleborg bor man med närhet till all tänkbar samhällsservice och med ett bekvämt avstånd till stadskärnan. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer info!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Norregårdsvägen 7A, Hov, Växjö kommun
 • Tis 28 maj kl 17:15
Norregårdsvägen 7A, Hov, Växjö kommun, bild 2
Norregårdsvägen 7A, Hov, Växjö kommun, bild 3

Norregårdsvägen 7A

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
995 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 567 kr/mån
22 874 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade enrummare på Norregårdsvägen 7A! Bostaden erbjuder ett stambytt och renoverat badrum från 2015 i modern färgsättning, rum med bra möbleringsmöjlighet samt ett smakfullt kök. Här bor man i en förening där både uppvärming, el samt vatten ingår i avgfiten. Det här är ett perfekt förstaboende för den som söker en praktisk etta i en trivsam miljö. Välkommen att upptäcka fördelarna med att bo på Norregårdsvägen!

 • Premium
Hovsgatan 8B, Centrum, Växjö kommun

Hovsgatan 8B

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 795 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/4
3 322 kr/mån
29 426 kr/m²

Varmt välkomna till Hovsgatan 8B! Nu finns möjligheten för dig som vill bo centralt. Här finns en modern 2:a på markplan med en härlig inglasad del. Bostaden består av ett stort sovrum, ett rymligt badrum samt ett vardagsrum med öppet mot köket. Brf Hovsberg är en välskött förening med stadens puls utanför dörren! Här bor man med närhet till både centrum med flertalet butiker, skola, Växjösjön och domkyrkan. Välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Vintervägen 5A, Centrum, Växjö kommun
 • Ons 29 maj kl 15:30
Vintervägen 5A, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Vintervägen 5A, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Vintervägen 5A

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 650 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
3 209 kr/mån
23 913 kr/m²

Varmt välkomna till Vintervägen 5A! Nu finns här en välrenoverad 3:a nära centrum till salu. Bostaden är i fint skick och det går att flytta rakt in. Lägenheten är på 69 kvm och belägen på 3:e våningen. Här finns två bra sovrum, rymligt vardagsrum och ett fint renoverat kök från 2021. Från vardagsrummet når man även den inglasade balkongen i söderläge. Under 2021 har lägenheten renoverats med nya parkettgolv samt målning av alla rum. HSB Brf Munin är en stabil förening med god ekonomi. På vintervägen bor man med närhet till centrum, mataffärer och skolor. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Drottninggatan 1D, Centrum, Växjö kommun
 • Sön 26 maj kl 10:00
Drottninggatan 1D, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Drottninggatan 1D, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Drottninggatan 1D

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 200 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/6
3 882 kr/mån
28 758 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en fantastisk lägenhet på centralt läge! Varmt välkomna till Drottninggatan 1D. Nu saluförs en modern och fräsch 3:a på 3 våningen i Riksbyggen BRF Lokstallet i Växjö. Bostaden har två bra sovrum, ett vardagsrum med öppen planlösning mot den moderna köket. Från köket når man även den inglasade balkongen. Via hallen når man det rymliga badrummet. På Drottninggatan bor man med optimalt läge med närhet till Centrum, Växjö Station, Strandbjörket och Centrallasarettet. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Borggårdsvägen 41, null, Växjö kommun
 • Mån 20 maj kl 12:30
Borggårdsvägen 41, null, Växjö kommun, bild 2
Borggårdsvägen 41, null, Växjö kommun, bild 3

Borggårdsvägen 41

Lägenhet
Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 995 000 kr
99 m²
4 rum
5 249 kr/mån
20 152 kr/m²

Varmt välkomna till Borggårdsvägen 41! En rymlig och stor bostadsrätt i två plan på hela 99 kvm. Perfekt boende för familjen som söker en rymlig och praktisk bostad. I avgiften ingår en garageplats, vilket gör det enkelt och bekvämt att parkera bilen. Härlig baksida med täppa i söderläge. I Hovshaga bor man i lugnt och tryggt område. Här är det nära till både skolor och natur. Snart till försäljning, för mer information kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson.

 • Premium
 • Uteplats
Borgmästaregatan 2, Väster, Växjö kommun
 • Tis 21 maj kl 17:15

Borgmästaregatan 2

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 500 000 kr
56,4 m²
2 rum
vån 3/3
3 469 kr/mån
26 596 kr/m²

Mysig och unik vindslägenhet om två rum och kök på populära Väster. Här finner du en rymlig och välplanerad bostad med bra förvaringslösningar. Lägenhet bjuder även på en fin utsikt över takåsarna och närområden. Här erbjuds gångavstånd till centrum, busshållplats samt trevliga grönområden. Tillgång till en stor gemensam uteplats och tomt, båda passar perfekt för både avkoppling och sociala sammankomster. Kontakta ansvarig mäklare Mattias Stenby för mer information. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Skolgatan 8, Hovmantorp, Lessebo kommun

Skolgatan 8

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 295 000 kr
170 + 23 m²
1 180 m² tomt

Välkommen till Skolgatan 8, en charmig bostad med modern komfort och traditionell atmosfär. Med generösa 170 kvadratmeter erbjuder den gott om plats för familjen. Nedervåningen har ett ljust vardagsrum med öppen spis, modernt kök, kontor och allrum. På övervåningen finns tre sovrum, varav ena sovrummet har en balkong & ett annat öppen spis. Altan med utsikt över Hembygdsparken, trädgård med diverse frukträd och odlingsmöjligheter. Denna bostad är perfekt för både avkoppling och social samvaro. Upptäck allt Skolgatan 8 har att erbjuda och låt dig förtrollas av dess charm! Kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för visning!

Gösta Edströms Väg 5A, Teleborg, Växjö kommun
 • Ons 22 maj kl 16:30
Gösta Edströms Väg 5A, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Gösta Edströms Väg 5A, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Gösta Edströms Väg 5A

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 950 000 kr
81 m²
3 rum
vån 6/6
5 443 kr/mån
24 074 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen på Gösta Edströms väg i populära Teleborg. Med ett läge på sjätte våningen erbjuder denna bostad en fantastisk utsikt och en härlig balkong att njuta av. En bonus är det extra rummet som finns en trappa upp. Med sina tre rum över två plan finns här gott om plats för både umgänge och avkoppling. Här bor du bekvämt i en HSB-förening, med tillgång till hiss för enkel åtkomst. Området erbjuder härliga promenadstråk och grönområden för avkoppling. Nära till service och bekvämligheter, samt goda kommunikationer. Denna bostadsrätt är perfekt för dig som söker en smakfull och praktisk boendelösning i en trivsam miljö. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Orrvägen 37, Rottne, Växjö kommun

Orrvägen 37

Villa
Rottne, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 995 000 kr
143 m²
792 m² tomt

Snart till salu! Varmt välkommen till denna välplanerade villa belägen i ett familjevänligt område i Rottne! Här bor man i ett hus som är 143 kvadratmeter stort och en tomt med praktiskt storlek på 792 kvadratmeter. Huset ligger på en återvändsgata och tomten gränsar mot en liten allmän skogsdunge som ger ett gott insynsskydd. Huset är byggt 2008 och har ett rejält garage byggt 2016. Bostaden har fem stycken sovrum, två badrum varav det ena med en bastu, kök och vardagsrum formar detta det perfekta familjehemmet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer information!

Vildgåsvägen 36, Högstorp, Växjö kommun
 • Tis 21 maj kl 12:30
Vildgåsvägen 36, Högstorp, Växjö kommun, bild 2
Vildgåsvägen 36, Högstorp, Växjö kommun, bild 3

Vildgåsvägen 36

Villa
Högstorp, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
5 650 000 kr
175 m²
6 rum
907 m² tomt

Välkommen till denna exeptionellt charmiga och unika bostad med en historia som sträcker sig tillbaka ända till 1780-talet. Huset är beläget på det populära området Högstorp i Växjö. Med sex rum, varav fyra sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas och skapa minnen tillsammans. Det som är pricken över i;et och en stor del i att detta hus är så unikt är de många och härliga terrasserna som omger bostaden. De är perfekta för att njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar utomhus. Dessutom finns en uppvärmd pool där du kan svalka dig under varma sommardagar och en pergola för avkoppling i skuggan. För de små i familjen finns också en nedsänkt studsmatta där de kan leka och ha roligt utan risk att någon springer under studsmattan. På baksidan av huset finns en insynsskyddad trädgård där du kan njuta av lugn och ro, perfekt för att läsa en bok eller bjuda in till grillkvällar med vänner och familj. Perfekta förutsättningar för samvaro med familj och vänner. Ett extra plus är att huset är utrustat med en eldstad och solpaneler, vilket ger och bidrar till både mysig stämning och hållbara energilösningar. Med carport och uteplats finns det även gott om plats för förvaring och möjligheter att njuta av både ute- och inomhuslivet. Området Högstorp erbjuder vacker natur med närhet till grönområden och skogspromenader, samtidigt som det är bekvämt beläget med goda kommunikationer och närhet till all tänkbar service. En dröm för den som vill ha lugn och ro utan att behöva kompromissa med stadens bekvämligheter. Välkommen hem till en oas där du kan njuta av livets alla sidor tillsammans med dina nära och kära. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Flisvägen 17, Lenhovda, Uppvidinge kommun
 • Sön 26 maj kl 10:45

Flisvägen 17

Villa
Lenhovda, Uppvidinge kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 595 000 kr
190 + 8 m²
9 rum
3 930 m² tomt

Välkomna till Flisvägen 17, Björkebo och den småländska idyllen! Här har vi ett fint hus från 1936 med mycket av dess ursprungliga charm bevarad. Denna vackra trävilla ligger i ett område med närhet till naturen där man kan slå sig ner på verandan och njuta av fågelkvitter. Villan har gott om rum med högt till tak, ett vackert renoverat badrum från 2017 samt charmiga eldstäder. Här finns även en fantastisk tomt om 3 930 kvm, med oändliga möjligheter. Kanske drömmer du om att odla egna grödor samt ha höns? Välkomna att boka in er på visning!

 • Plus
Fägrevägen 28, Furuby, Växjö kommun
 • Tor 23 maj kl 16:45

Fägrevägen 28

Villa
Furuby, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 695 000 kr
162 m²
4 rum
815 m² tomt

Just nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga villa i Furuby! Stor och välplanerad 1-plansvilla på 162 kvm fördelat på 4 rum och kök varav 3 st sovrum. Stort kök med underbar vedspis som både ger värme och är en mysfaktor. Vardagsrummet har plats för både matbord och soffgrupp om så önskas. Från vardagsrummet finns utgång till underbar altan med härligt spabad utanför. Här bor man i ett lugnt område med skog och natur på nära avstånd. Välkomna att boka in er på visning!

 • Plus
Södra järnvägsgatan 34B, Söder, Växjö kommun
 • Mån 20 maj kl 19:00
Södra järnvägsgatan 34B, Söder, Växjö kommun, bild 2
Södra järnvägsgatan 34B, Söder, Växjö kommun, bild 3

Södra järnvägsgatan 34B

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 095 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/4
4 823 kr/mån
28 699 kr/m²

Välkommen till Södra järnvägsgatan 34B och denna bostadsrättslägenhet om 73 kvm fördelat på 3 rum och kök med ett fantastiskt läge på söder och närhet till all tänkbar samhällsservice. Två rymliga sovrum med skjutdörrsgarderober, ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket med plats för stort matbord. Helkaklat badrum med tvättmöjligheter och en väl tilltagen balkong. Här bor du endast en kort promenad från Växjö centrum och buss och tågstation. Kontakta ansvarig mäklare Mattias Stenby för mer information Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 145