Fastighetsbyrån Växjö

Fastighetsbyrån Växjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Eriksgatan 7, Hovmantorp, Lessebo kommun
 • Ons 14 jun kl 17:00
Eriksgatan 7, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 2
Eriksgatan 7, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 3

Eriksgatan 7

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 695 000 kr

120 m²

6 rum

1 209 m² tomt

Välkomna till denna familjevänliga 1,5-plansvilla i Hovmantorp! Här bor man på ca 120 kvm fördelat på ett och ett halvt plan. Huset har även en källare på 50 kvm med bland annat ett ljust och fint garage med verkstadsdel. Köket är renoverat 2019 och huset är utrustat med bergvärme (2020) vilket innebär låga uppvärmningskostnader. Huset har även en härlig stor altan i söderläge. Stor och inbjudande trädgård med fruktträd i form av äpple och bigarråer. Baksidan erbjuder även möjligheter för odling i form av ett mindre växthus. Fastigheten är beläget i centrala Hovmantorp med närhet till buss-och tågstation, mataffär, sporthall, Kvarndammskolan (F-6), samt flera förskolor.

 • Premium
Blomstervägen 1, Skogslyckan, Växjö kommun

Blomstervägen 1

Övrigt
Skogslyckan, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

3 895 000 kr

182 m²

875 m² tomt

Välkommen till Blomstervägen 1 och denna stora villa belägen i ett lugnt, centralt och attraktivt villaområde. Här bor man med promenadavstånd till Växjö centrum - med affärer, restauranger och bra tåg och bussförbindelser. I dagsläget är huset uppdelat på tre lägenheter samt ett källarplan och fastigheten är taxerad som hyreshusenhet, men huset passar också perfekt för den stora familjen. Kontakta ansvarig mäklare Mattias Stenby för mer information Varmt välkommen på visning! ______________________

Tofta Sjögård, Tofta, Växjö kommun

Tofta Sjögård

Tomt
Tofta, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

4 500 000 kr

1 000 m² tomt

Unik tomt med vacker utsikt, belägen bara 130 m från Toftasjön som via Sandsbro-kanalen är sammankopplad med Helgasjön. 10min från Växjö centrum och 5min från Norremarks handelsområde. Tomten är cirka 1000 kvm och på platsen står idag en jordkällare och ett litet förfallet brygghus. Förhandsbesked för nytt större hus finns klart vilket även innebär att el, vatten och avlopp är möjligt. Ny väg fram till tomten anläggs av säljarna som en fortsättning på den väg som idag svänger av och slutar vid ladorna. Tofta Sjögård har länge varit glömt och förvuxet men har nu fått nya ägare med ambitionen att göra omgivningarna öppna och vackra. Med många ekar, stora alléträd, ängar och en glittrande sjö är förutsättningarna goda. Brygga och badplats planeras att återskapas längs den långa sandbotten som bjuder in till bra badmöjligheter rakt nedanför denna drömtomt. Flera stora träd är idag sparade runt tomten men det finns goda förutsättningar att vara med och bestämma vilka av dessa som ska vara kvar och vilka som är i vägen för era planer.

Bäckgatan 23A, Centrum, Växjö kommun
 • Mån 12 jun kl 17:30

Bäckgatan 23A

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 350 000 kr

85,6 m²

4 rum

5 028 kr/mån

27 453 kr/m²

Nu finns denna välplanerade och omsorgsfullt renoverade lägenhet om 4 rum och kök belägen på attraktiva Bäckgatan 23A till salu! Lägenheten karaktäriseras av stilrena och tidlösa materialval med genomgående bra standard. En unik bostad med ytor skapta för socialt umgänge. Här finns ett smakfullt badrum, modernt kök, tre sovrum av bra storlek samt gott om förvaring. Central lägenhet med närhet till allt! Varmt välkommen att boka er på visning!

 • Plus
 • Balkong
Östergatan 9, Vislanda, Alvesta kommun
 • Mån 5 jun kl 15:45
Östergatan 9, Vislanda, Alvesta kommun, bild 2
Östergatan 9, Vislanda, Alvesta kommun, bild 3

Östergatan 9

Villa
Vislanda, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö

990 000 kr

148 m²

5 rum

1 086 m² tomt

Välkommen till denna trevliga 1-1/2 plansvilla med källare i Vislanda. En gedigen tegelvilla med stor potential! Här bor man med närhet till både lekplats, mataffär och skola. Varmt välkomen att kontakta ansvarig mäklare Jens Frisk för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
Vintervägen 1, Dädesjö, Växjö kommun

Vintervägen 1

Villa
Dädesjö, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 200 000 kr

122 m²

5 rum

1 671 m² tomt

På Vintervägen 1 i Dädesjö finner vi denna 1 ½-plansvilla med källare och dubbelgarage. Huset är byggt 1959 och är 122 kvadratmeter stort med 80 kvadratmeter biyta. Bostadshuset värms upp av en bergvärmepump som installerades 2009. Totalt finns det tre sovrum i huset, två stycken på entréplan och ett på övre plan. Varmt välkommen att kontakta Anton Nylander för vidare information!

Segerstadsvägen 161B, Hovshaga, Växjö kommun

Segerstadsvägen 161B

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 395 000 kr

59,5 m²

2 rum

4 052 kr/mån

23 445 kr/m²

Varmt välkomna till Segerstadsvägen 161B! Nu finns chansen för dig som redan till sommaren önskar bo på markplan med ett ca 25 kvm stort trädäck och tillgång till trädgård. Bostaden med radhuskänsla är en ljus och trevlig 3:a som i dagsläget är omgjord till en tvåa. Belägen i markplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns även utgången till den stora uteplatsen i söderläge. Det finns även ett stort sovrum, en praktisk klädkammare samt ett badrum. Till bostaden finns även ett utomhusförråd. Bo lugnt och skönt med närhet till natur och badplats samt service och kollektivtrafik. Det finns också odlingsmöjligheter för den intresserade. Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse Välkomna på visning!

 • Uteplats
Gavottvägen 9, null, Växjö kommun

Gavottvägen 9

Villa
Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 950 000 kr

85 m²

5 rum

411 m² tomt

På familjevänliga Hov så finner vi denna enplansvillan med källare och garage. Här bor man på 85 kvm oå entrévåningen och 90 kvadratmeter i källaren. Flertal renoveringar är gjord 2019, bla kök, badrum, golv, badrum & bastu i källaren. Villan har samma år dragit ny el, målat om fasaden samt satt in nya fönster. Närhet till både Växjö centrum och handelsområdet Norremark. Behagligt avstånd till trevliga naturområden samt närhet till flertalet skolor. Digital visning finns. Varmt välkommen på visning!

Violvägen 12, Rottne, Växjö kommun
 • Tor 8 jun kl 16:15

Violvägen 12

Villa
Rottne, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 995 000 kr

150 m²

6 rum

971 m² tomt

Trevlig 1½-plans familjevilla i Rottne på 150 kvm med 4 sovrum, badrum med WC, duschrum med WC och extra WC på entrévåningen samt isolerat garage i anslutning till huset. Insynsskyddad trädgård med skogen som närmsta granne. Lugnt område med nära till motionsspår och badplatsen med båtbrygga. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Högövägen 14E, Bredvik, Växjö kommun

Högövägen 14E

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 095 000 kr

46 m²

1 rum

3 378 kr/mån

23 804 kr/m²

Välkommen till Högövägen 14E och denna rymliga enrummare om 46 kvm med stort kök och badrum med tvättmöjligheter. Här bor du i den lugna och familjära stadsdelen Bredvik med närhet till natur och sjö men också med närhet till affärer i form av affärsområdet Grand Samarkand. Bra bussförbindelser och cykelavstånd till Växjö Centrum. Kontakta ansvarig mäklare Mattias Stenby för mer information Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Orrvägen 2, Rottne, Växjö kommun

Orrvägen 2

Villa
Rottne, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 200 000 kr

140 m²

1 294 m² tomt

Välkomna till denna välplanerade 1-plansvilla i Rottne! Här bor man i ett lättskött hus utan trappor samt med en stor och härlig hörntomt om 1 294 kvm. Fastigheten är försedd med två garage: ett mindre garage intill huset samt ett stort friliggande garage med infart från Skogsvägen. Det stora garaget är även utrustat med en billyft. Här finns även närhet till förskola, grundskola, mataffär, vårdcentral samt goda bussförbindelser. Välkommen på visning!

Allévägen 11, Väster, Växjö kommun
Allévägen 11, Väster, Växjö kommun, bild 2
Allévägen 11, Väster, Växjö kommun, bild 3

Allévägen 11

Villa
Väster, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

5 995 000 kr

155 m²

7 rum

1 044 m² tomt

Enastående familjevilla i suterräng med uthyrningsmöjligheter. Magisk utemiljö med ett insynsskyddat och lummigt poolområde, stenläggningar och en stor uteplats. Fräscha ytskikt, ljust kök, helkaklat badrum, fiskbensparkettgolv, öppen spis och bevarade originaldetaljer. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Norregårdsvägen 13B, Hov, Växjö kommun

Norregårdsvägen 13B

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 395 000 kr

80 m²

3 rum

4 983 kr/mån

17 438 kr/m²

Varmt välkommen till en trevlig 3:a på Norregårdsvägen 13B på omtyckta Hov! Här bor du i en lägenhet på andra våningen med stor och härlig inglasad balkong och två rymliga sovrum. Bostaden går i ljusa toner, med ett kök i gråa nyanser och ett badrum med vitt kakel på väggarna & grått golv samt ett stort ljust vardagsrum. På Hov bor du i ett lugnt område med närhet till skola, förskola, Växjös stadskärna och livsmedelsbutiker i Norremark. Bostadsrättsföreningen är välskött med god ekonomi. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson!

Katrinelundsvägen 13, Öjaby, Växjö kommun

Katrinelundsvägen 13

Villa
Öjaby, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 495 000 kr

85 m²

1 263 m² tomt

Välkommen till Katrinelundsvägen 13. Tomt och hus med stor potential. Fastigheten på över 1200 kvm ligger med ett bra läge i Öjaby. På tomten finns ett charmigt hus med stora möjligheter (byggrätten ger möjligt till ytterligare ca 160 kvm). Kontakta ansvarig mäklare Mattias Stenby för mer information Varmt välkommen på visning!

Benestad Ekenäs 1, Alvesta, Alvesta kommun

Benestad Ekenäs 1

Villa
Alvesta, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö

5 995 000 kr

154 m²

6 rum

1,1 ha tomt

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska fastighet med sjötomt i Benestad. Fastigheten har nyligen byggts ut med stort vardagsrum och gym vilket skapar generösa ytor som bjuder in till socialt umgänge med familj och vänner. Den vackra utsikten blir fastighetens absoluta blickfång. Den lilla bron över till ön gör dessutom denna fastighet helt unik. Detta boende har allt för den som vill bo nära naturen, med sjöns lugnande inverkan och nära Alvesta centrum med samhällsservice. Fastigheten har dessutom ett gästhus, dubbelgarage och solceller. Besiktning och bilder är på gång! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Balkong
 • Uteplats
Östregårdsgatan 32A, Öster, Växjö kommun

Östregårdsgatan 32A

Lägenhet
Öster, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 550 000 kr

60 m²

2 rum

3 741 kr/mån

25 833 kr/m²

Nu finns det möjlighet att förvärva en trivsam lägenhet i BRF Skidan om 2 rok med egen ingång. Lägenheten har en praktisk hall med bra förvaringsmöjligheter i form av garderober samt avhängningsyta, ett modernt kök med nytt kakel och golv samt luckor (2022), vardagsrum med en fransk balkong samt ett fräscht badrum med dusch (2018). Trivsam uteplats med bra möbleringsmöjligheter mot den insynsskyddade innergården. Till bostaden finns även ett förråd. Detta är ett kanonläge på fina Öster med ett par minuters promenad till centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Hiss
Viljans väg 7, Rottne/Brittatorp, Växjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Viljans väg 7

Villa
Rottne/Brittatorp, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 500 000 kr

170 m²

7 rum

1 482 m² tomt

Välkomna till denna charmiga villa i Brittatorp byggd år 1930. Här bor man på 170 kvm fördelat på två plan med närhet till naturen samt sjön Innaren. Huset har en tidlös och klassisk stil med röd träfasad, tre kakelugnar samt spröjsade fönster som skapar en ljus och luftig känsla. Huset har löpande genomgått renoveringar såsom badrumsrenovering, köksrenovering samt de flesta av bostadens ytskikt. På fastigheten finns även ett garage. Välkommen på visning!

Agnaryd Gummesgård 3, Moheda, Alvesta kommun

Agnaryd Gummesgård 3

Villa
Moheda, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö

500 000 kr

103 m²

4 rum

2 073 m² tomt

Nu säljer vi denna fastighet i Agnaryd där man har chans att sätta sin egen prägel från start. Fastigheten har en vacker tomt, perfekt för mindre djurhållning. Här bor man i en lantlig miljö med närhet till Agnasjön med badplats med 7 km till Rydaholm och 13 km till Moheda. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna på visning!

Alsterfors 6, Alstermo, Uppvidinge kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Alsterfors 6

Villa
Alstermo, Uppvidinge kommun
Fastighetsbyrån Växjö

400 000 kr

101 m²

1 220 m² tomt

I Alsterfors finner vi denna enplansvillan med källare byggd 1946! Här bor man med närhet in till Alstermo samhälle där man finner livsmedelsbutiker, skola, vård, omsorg etc. Taket på huset lades om 2017. Fiber finns installerat. Eget vatten och eget avlopp. På den 1 220 kvadratmeter stora tomten ligger även ett garage som sitter ihop med huset och ett friliggande garage! Besiktningsprotokoll finns tillgängligt! Varmt välkomna!

 • Plus
Linnéavägen 3, Teleborg, Växjö kommun

Linnéavägen 3

Villa
Teleborg, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

3 800 000 kr

156 m²

7 rum

552 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa på Linneavägen 3, som är belägen i Växjö på det trevliga området Teleborg. Här finns gott om utrymme för hela familjen och man tas emot av en hemtrevlig känsla så fort man kliver in genom dörren. Sammanfattningsvis är detta en fantastisk villa med ett utmärkt läge. Detta är ett perfekt hus för en familj som vill ha plats och en trivsam tillvaro på Teleborg, med närhet till både natur och stad. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jens Frisk för mer information!

 • Uteplats
Trummenvägen 26, Teleborg, Växjö kommun

Trummenvägen 26

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 495 000 kr

99,1 m²

4 rum

5 457 kr/mån

25 177 kr/m²

Varmt välkomna till Trummenvägen 26! Söker du en modern nybyggd 4:a på Teleborg så har du hittat rätt. Bostaden ligger på första våningen och är på hela 99 kvm. I bostaden finns hela tre sovrum, ett öppet rum mellan vardagsrum och kök som är bostadens hjärta samt två toaletter. På baksidan ligger även en härligt uteplats som går att nyttja. På Teleborg bor man närhet till både mataffärer, apotek, Linnéuniversitet samt härlig natur. Välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Norrgatan 5, Centrum, Växjö kommun

Norrgatan 5

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 695 000 kr

48 m²

2 rum

2 030 kr/mån

35 313 kr/m²

Varmt välkommen till Norrgatan 5 centralt belägen i Växjö! Bostaden är fördelad på 48 kvm och erbjuder en social planlösning där vardagsrummet och köket är i ett. Lägenheten är modernt renoverad mellan åren 2020 till 2022 med trevliga val av både färger och material. Här bor du högst upp i huset med fint ljusinsläpp och charmiga detaljer som stuckaturer. Här bor du i en modern bostad ett stenkast bort ifrån Växjös stadskärna med fik, restauranger och butiker samt närhet till Växjösjön. Tillträde: Slutet av juni - 23. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Gösta Edströms väg 5C, Teleborg, Växjö kommun

Gösta Edströms väg 5C

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 295 000 kr

98 m²

4 rum

5 886 kr/mån

23 418 kr/m²

Nu har vi den äran att presentera en fantastisk lägenhet på hela 98 kvm belägen på Gösta Edströms väg 5C! Bostaden ligger på våning sex och är fördelad på två plan. Bostaden är ljus, fräsch, modern och karakteriseras av fina materialval. På första planet finns en stort och rymligt badrum, två bra sovrum med tillhörande klädkammare till det ena. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet kommer man även ut till den stora balkongen som går att njuta länge av på dagarna. På andra våningen finns ett allrum som även går att nyttja som kontor eller sovrum. Här finns ett stort fönster med utsikt över husen på Teleborg. På Teleborg bor man med närhet till mataffärer, natur och Linnéuniversitetet. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Norrtullsgatan 10, Centrum, Växjö kommun

Norrtullsgatan 10

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 295 000 kr

76 m²

3 rum

5 036 kr/mån

30 197 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på femte våningen! Här bor du i en modern och ljus 3:a på 77 kvm med närhet till allt som centrum har att erbjuda. Här finner du en stilren bostad som har flera fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. En stor bonus är den stora balkongen som man kan gå ut och njuta av. Bostadens hjärta består av vardagsrummet som är öppet mot köket. Här finns också två bra sovrum samt ett trevligt badrum. Lägenheten ligger i i lugnt område ett stenkast från citykärnan. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Skruvby Sälledal , Skruv, Lessebo kommun

Skruvby Sälledal

Villa
Skruv, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö

560 000 kr

59 m²

3 040 m² tomt

Välkomna till detta charmiga fritidshus i Skruvby! Här har man en boyta om ca 59 kvm och en väl tilltagen tomt om 3 040 kvm. Här erbjuds man ett lantligt läge med natursköna omgivningar. Huset är utrustat med enklare kök, badrum, vardagsrum samt ett loft med flera sovplatser. På tomten finns även ett uthus med bland annat garage, dass samt förrådsdelar. Skruvby är en liten by med en lugn och avslappnad atmosfär, men ändå nära nog till bekvämligheter och aktiviteter. I Skruv (4 km bort) finns bland annat en livsmedelsbutik, idrottsplats samt campingområde med fina sjöar. Välkommen på visning!

Högabergsvägen 2, Grimslöv, Alvesta kommun

Högabergsvägen 2

Villa
Grimslöv, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 650 000 kr

125 m²

5 rum

1 398 m² tomt

Nu säljer vi denna fina fastighet precis i utkanten av Grimslöv med närhet till landet. Denna familjevilla nyrenoverat kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Tack vare tillbyggnaden över garaget så har fastigheten en unik planlösning med flera sovrum och ett extra vardagsrum. I källaren finns matkällare, stora förrådsutrymmen, hobbyrum, pannrum och stor tvättstuga. Fastigheten är belägen på en hörntomt med stor och vacker trädgård med diverse planteringar, träd och buskar. På tomten finns också en förrådsbod. Varmt välkomna på visning!

Klavérvägen 8, Hov, Växjö kommun

Klavérvägen 8

Villa
Hov, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 595 000 kr

112 m²

835 m² tomt

Varmt välkommen till Klavérvägen 8! Nu finns chansen att förvärva denna trevliga enplansvilla belägen på familjevänliga Hov. Huset är byggt 1963 och tillbyggt 2008. Här bor du i ett lugnt område samtidigt som du har närhet till både Växjö centrum och trevliga naturområden. Kontakta ansvarig mäklare Mattias Stenby för mer information. Varmt välkommen på visning!

Lyckestigen 21, Skogslyckan, Växjö kommun
 • Tor 8 jun kl 17:00
Lyckestigen 21, Skogslyckan, Växjö kommun, bild 2
Lyckestigen 21, Skogslyckan, Växjö kommun, bild 3

Lyckestigen 21

Lägenhet
Skogslyckan, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 495 000 kr

94,5 m²

3 rum

5 329 kr/mån

26 402 kr/m²

Varmt välkomna till Lyckestigen 21! Söker du en bostad i ett plan? Då är detta bostaden för dig! På området skogslyckan finner du nu denna fina 3:a på 94,5 kvm. En hemtrevlig bostad med härligt ljusinsläpp ger en fantastisk känsla. Bostaden har två bra sovrum, ett härligt vardagsrum, modernt badrum, fint kök samt med en tillhörande praktiskt matsalsdel. På baksidan av bostaden finns en härlig trädgård. På skogslyckan bor man med närhet till flertalet skolor, centrum och natur. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Långstorp Granbacka 1, Växjö Landsort, Växjö kommun

Långstorp Granbacka 1

Fritidshus
Växjö Landsort, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

850 000 kr

45 m²

2 rum

500 m² tomt

Välkommen till detta 45 kvadratmeter stora fritidshus med naturskönt läge 10 minuter ifrån Växjö! Stugan är totalt renoverad sedan 2014. Vatten och avlopp finns. Här kan man nyttja en tomt på ungefär 500 kvadratmeter och tomten gränsar mot sjön där fiske och brygga finns att tillgå. Altanen mot baksidan har riktning mot öster med sol stora delar av dagen! Varmt välkomna!

 • Plus
Södra Järnvägsgatan 4s, Centrum, Växjö kommun

Södra Järnvägsgatan 4s

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 945 000 kr

63,5 m²

3 rum

3 753 kr/mån

30 630 kr/m²

Varmt välkommen till denna moderna och ljusa lägenhet på Södra Järnvägsgatan 4s! Denna 3:a på 63,5 kvm är perfekt för dig som söker ett centralt, bekvämt och trivsamt boende. Lägenheten har en modern och stilren design. Vitt och ljust kök som är utrustat med det man behöver. Vardagsrummet är öppet mot köket och är ljust och luftigt med gott om plats för soffa. I bostaden finns det två sovrum varav det stora sovrummet är rymligt och med gott om förvaringsutrymme. Det andra sovrummet passar bra som hemmakontor eller barnrum. Rymligt och fräscht badrum som har både kakel och klinkers. På Södra Järnvägsgatan bor man närhet till Centrum, Växjö Järnvägsstation samt Växjösjön. Välkomna på visning!

 • Hiss
Trädgårdsgatan 3, Söder, Växjö kommun

Trädgårdsgatan 3

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 995 000 kr

105 m²

3 rum

6 780 kr/mån

28 524 kr/m²

Varmt välkomna till Trädgårdsgatan 3 och denna vackra sekelskiftsdröm från 1929. Denna trea med sina 105,3 kvm på fjärde våningen med gott ljusinsläpp, hög takhöjd & pardörrar var rektorns bostad på den tid byggnaden användes som en skola. I det maffiga vardagsrummet finner vi en öppen spis i fullt fungerande skick (besiktning krävs) och en utsikt över Söders takåsar. Badrum med WC, dusch, torktumlare och tvättmaskin renoverades sent 2021. Brf Vita Slottet i Växjö är en mycket välskött bostadsförening som ombildades 2015 till bostadsförening. I föreningen finns övernattningslägenhet, festlokal samt bastu att tillgå. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för en förhandsvisning!

 • Hiss
Taltrastvägen 3, Högstorp, Växjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Taltrastvägen 3

Villa
Högstorp, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

3 950 000 kr

131 m²

5 rum

358 m² tomt

Välplanerat Myresjöhus i 2-plan med tillhörande stort garage på ca 35 kvm och insynsskyddad trädgård på baksidan. Mycket bra läge på Högstorp med lugnt läge och närhet till skola. Varmt välkommen på vising!

 • Uteplats
Valhallagatan 10, Söder, Växjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Valhallagatan 10

Villa
Söder, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

4 995 000 kr

198 m²

7 rum

638 m² tomt

På eftertraktade söder finns nu denna magnifika 20-talsvilla att förvärva med en totalyta om 198 kvm boyta i två plan samt en källare på 91 kvm. Villan är byggd 1923 och är ritad av arkitekten Paul Boberg. Här finns väl tilltagen plats för familjen med sina sju rum och kök. Den jugendinspirerade villan har många vackra detaljer som har bevarats såsom spegeldörrar, en serveringsgång och fantastiskt fina träspröjsade fönster. På framsidan i söderläge finns den karaktäristiska loggian/balkongen som ramar in huset med en fantastisk utsikt över Söders villakvarter och Bäckaslövskolan. Huset har genomgående generös takhöjd och fönster i flera väderstreck i varje rum. Rymliga sällskapsytor med vackert ljusinsläpp utan insyn. Den stämningsfulla öppna spisen med kamin fungerar och ger huset sin charm. Detta är ett mycket trevligt hus med stor potential. Det är en lummig och insynsskyddad trädgård på 638 kvm med flertalet uteplatser. Närhet till skola och affär samt gångavstånd till centrum. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
 • Uteplats
Rullstensvägen 6, null, Lessebo kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Rullstensvägen 6

Villa
Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö

895 000 kr

142 m²

1 007 m² tomt

Välkomna till denna välplanerade 1,5-plansvilla i Lessebo. Här bor man i ett lugnt område med naturen in på knuten. Husets 142 kvm boarea + 6 kvm biarea är fördelade på 1,5 plan samt en stor och lättskött tomt om 1007 kvm. Varmt välkomna på visning!

Åkervägen 13D, Sandsbro, Växjö kommun
 • Ons 7 jun kl 17:00

Åkervägen 13D

Lägenhet
Sandsbro, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 295 000 kr

64 m²

2 rum

4 049 kr/mån

20 234 kr/m²

På Åkervägen 13D finns nu denna ljusa tvårummare om 64 kvadrat i totalrenoverat skick. Här möts man av goda möbleringsalernativ, luftigt nyrenoverat kök med trevlig matplats och balkong för de varmare dagarna, helkaklat badrum från 2020 med tvättmaskin och torktumlare och genomgående ljusa golv. Trivsamt område med närhet till både natur och vardaglig service. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Liedbergsgatan 37 B, Centrum, Växjö kommun

Liedbergsgatan 37 B

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 945 000 kr

54,5 m²

2 rum

1 498 kr/mån

35 688 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa med låg avgift på populära Liedbergsgatan. Här erbjuds en ljus och ombonad bostad med inglasad balkong. Dessutom finns ett stort kök med mycket plats för förvaring samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin Kontakta ansvarig mäklare Mattias Stenby för mer information Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Torsåsby Stom 7, Lönashult, Alvesta kommun
 • Tor 8 jun kl 18:00
Torsåsby Stom 7, Lönashult, Alvesta kommun, bild 2
Torsåsby Stom 7, Lönashult, Alvesta kommun, bild 3

Torsåsby Stom 7

Villa
Lönashult, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö

895 000 kr

85 m²

3 rum

2 034 m² tomt

Nu har du chansen att köpa detta fina hus i Torsåsby med otroligt vackra omgivningar. Bostaden har ett bra kök med separat matsalsplats. Vardagsrum, ett sovrum, badrum och tvättstuga finner man också entréplan. På övre plan finns en inredd övervåning för boyta. Till fastigheten hör också ett uthus med utedass och flertalet bra och stora förrådsutrymmen. Nyligen installerad bergvärme. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Rundquists väg 6, Vikaholm, Växjö kommun

Rundquists väg 6

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 695 000 kr

83 m²

3 rum

3 960 kr/mån

20 422 kr/m²

Varmt välkomna till Rundquists väg 6! Nu finns denna fantastiska 3:a på naturnära Vikaholm till salu. Bostaden är ljus, rymlig och har en öppen planlösning. Ekparkett genomsyrar hela lägenheten. I bostaden finns två sovrum, ett modernt kök med vitvaror från Siemens som är öppet mot vardagsrummet samt ett rymligt badrum som totalrenoverades 2021. Bostaden är belägen på markplan och har en härlig terrass att njuta av under soliga dagar. Även på framsidan finns en härlig uteplats. Till bostaden ingår en parkeringsplats och ett förråd. Här bor du med närhet till natur och fina promenadstråk samt skola och förskola. I nära anslutning finns det även goda bussförbindelser. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för visning!

Östergatan 10, Vislanda, Alvesta kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Östergatan 10

Villa
Vislanda, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 750 000 kr

139 m²

4 rum

1 167 m² tomt

Nu säljer vi detta fina en-planshus med källare i Vislanda. På entréplan finns ett helt fantastiskt kök från Epok, stor köksö och öppen planlösning mot vardagsrum. Vardagsrummet har en vacker eldstad och utgång till en altan med tralldel. Tre sovrum och badrum finns på entréplan. I källaren finns matkällare, flertalet förrådsrum, gillestuga, tvättstuga och bastu med dusch. Här bor man med närhet till både lekplats, mataffär och skola. Varmt välkomna på visning!

Liedbergsgatan 33B, Centrum, Växjö kommun

Liedbergsgatan 33B

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 095 000 kr

53,5 m²

2 rum

1 504 kr/mån

39 159 kr/m²

Välkommen till centralt belägna Liedbergsgatan 33B och denna bostadsrättslägenhet om 53,5 kvadratmeter. Är du intresserad av en ljus och modern 2:a så finns nu lägenheten för dig! Här finner man en renoverad en bostad med härliga sällskapsytor, goda och funktionella förvaringslösningar samt stora fönsterpartier för genomgående fina ljusinsläpp. Lägenheten har ett trivsamt nytt och fräscht kök, vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter och ett sovrum av god storlek. Här finns även ett modernt nyrenoverat badrum. Till lägenheten hör en inglasad balkong med vy över den lugna innergården. Här bor man i en välskött föreningen med god ekonomi, mycket låg månadsavgift och med direkt närhet till Växjö centrum. Välkomna på visning!

 • Balkong
Södra Järnvägsgatan 4S , Söder, Växjö kommun

Södra Järnvägsgatan 4S

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 450 000 kr

36,5 m²

1 rum

2 539 kr/mån

39 726 kr/m²

Nu har vi nöjet att förmedla denna välplanerade och trevliga bostadsrättslägenhet på ett attraktivt läge nära centrala stationsområdet, ett stenkast från stadskärnan och med cykelavstånd till universitetet. Modernt, ljust och smakfullt boende på 1 rum och kök på andra våningen. Varmt välkomna på visning!

 • Hiss
Engagatan 9, Alvesta - Öster, Alvesta kommun

Engagatan 9

Villa
Alvesta - Öster, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö

3 250 000 kr

160 m²

5 rum

908 m² tomt

PRISSÄNKT med 600.000:-. Nu finns möjligheten att förvärva denna vackra Lindénvilla med sjöutsikt på Engagatan i Alvesta. Villan har genomgående hög standard med kök från Marbodal och kakel/klinker i kök och badrum. Trädgården har fina stensättningar med uteplats både på fram- och baksida. Från köket når man uteplatsen på framsidan med fantastisk utsikt. Till fastigheten hör också ett dubbelgarage. Här bor man i ett lugnt villaområde på Öster, bara ett stenkast från en promenad i sjöparken och man har gångavstånd till affärer, samhällsservice och resecentrum. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Sjöbolsvägen 18, Ingelstad, Växjö kommun
 • Tis 20 jun kl 16:00

Sjöbolsvägen 18

Villa
Ingelstad, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 995 000 kr

152 m²

7 rum

591 m² tomt

Snart finns chans att förvärva denna stilrena villa på Sjöbolsvägen 18! Huset är totalrenoverat från grund till tak, med nya syllar, nytt nivellgolv system, nytt tak på både hus och garage, ny garageport, nya ytterdörrar, ny panel och ny fasadbelysning. Invändigt är det också genomgående renoverat med nytt kök, nytt badrum och nya ytskikt i hela huset. Bra planerat hus med stora sociala ytor både på entréplan och ovanplan, gott om sovrum och 2 st bra badrum varav det ena är renoverat så sent som 2021. Här bor man nära förskola, skola, lekplats och matbutik. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Plus
Österleden 52G, Norr/fagrabäck, Växjö kommun
 • Ons 14 jun kl 17:00
Österleden 52G, Norr/fagrabäck, Växjö kommun, bild 2
Österleden 52G, Norr/fagrabäck, Växjö kommun, bild 3

Österleden 52G

Lägenhet
Norr/fagrabäck, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

995 000 kr

43 m²

1 rum

2 241 kr/mån

23 140 kr/m²

Välkommen till Österleden 52G och denna rymliga och välplanerade enrummare med ett högt och fritt läge på översta våningen med hiss! Här bor man i en stabil förening och ett välskött område med trevlig utemiljö och med enbart cykelavstånd till centrum, närhet till fina strövområden och Linnéuniversitetet. Kontakta ansvarig mäklare Mattias Stenby för mer information. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Lilla vägen 58, Alvesta - Öster, Alvesta kommun

Lilla vägen 58

Villa
Alvesta - Öster, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 000 000 kr

147 m²

4 rum

828 m² tomt

I ett lugnt villaområde på östra delen av Alvesta ligger detta praktiska enplanshus med gott om plats för hela familjen. Villan har nyligen målats om utvändigt, renoverat badrum och kök samt nya element och ny luftvärmepump. Köket har en öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet och utgång till altanen i västerläge. Härifrån kan man njuta av den vackra trädgården och utsikten från en höjd. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Aringsåsvägen 64 B, Alvesta - Öster, Alvesta kommun
 • Budgivning pågår

Aringsåsvägen 64 B

Lägenhet
Alvesta - Öster, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö

800 000 kr

72,5 m²

2 rum

3 516 kr/mån

11 034 kr/m²

Varmt välkomna till Aringsåsvägen 64B! Nu finns möjligheten att förvärva en välplanerad tvåa på Aringsberg i Alvesta. Entréhall i bottenplan och en trappa upp hittar man själva bostadsplanet. Rymliga rum och plats för kontor i hallen, kök från 2019! Lägenheten har en trevlig balkong med utsikt mot väster. I anslutning till balkongen finns också ett förråd. Populär och välskött förening. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jens Frisk för visning.

 • Plus
 • Balkong
Schwerinvägen 56 C, Sandsbro, Växjö kommun

Schwerinvägen 56 C

Lägenhet
Sandsbro, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 700 000 kr

71,5 m²

3 rum

5 322 kr/mån

23 776 kr/m²

Välkommen till Schwerinvägen 56 C! Nu finns chansen att förvärva denna fräscha och välplanerade trerums-lägenhet på plan 2 med en väl tilltagen balkong. Lägenheten har genomgående parkettgolv och stilsäkra materialval. Bostaden har stora möbleringsalternativ utifrån behov. Bostaden färdigställdes 2005 och bjuder på en boarea om 71,5 kvadratmeter. Här bor man i ett lugnt och trevligt område i natursköna Sandsbro med närhet till både Sandsbro skola och Norremarks handelsområde med mataffärer, apotek och padelbanor. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Axel Ohlssons gata 15E, null, Växjö kommun

Axel Ohlssons gata 15E

Lägenhet
Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

1 545 000 kr

72 m²

3 rum

4 656 kr/mån

21 458 kr/m²

Varmt välkomna till Axel Ohlssons gata 15E! Nu har du möjlighet att förvärva en superfin 3:a på Telestadshöjden. Bostaden ligger på andra våningen och är på 72 kvm. När man kommer in möts man av den öppna entrén. Vidare finner man det stora, rymliga och moderna badrummet. Bostaden har sedan en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet där man även kommer ut till bostadens balkong. I bostaden finns två bra sovrum. På Telestadshöjden bor man i ett av Växjö nyaste bostadsområden. Här bor man med närhet till både naturen samt den nybyggda Engelska skolan. Välkomna på visning!

Bollklubbsvägen 17, Teleborg, Växjö kommun

Bollklubbsvägen 17

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

3 100 000 kr

132 m²

5 rum

5 933 kr/mån

23 485 kr/m²

Varmt välkomna till Bollklubbsvägen 17! Här bor man i ett modernt, vackert och karaktärsfullt radhus på hela 132 kvm. Bostaden har högstandard och moderna materialval. På första planet finns det fantastiska sociala ytor. Det finns ett stort vardagsrum, ett rymligt kök med gott om plats för matgrupp. Härifrån kommer även ut till den trevliga baksidan men ett härligt trädäck. På första plan finns också ett badrum i bra storlek. På övervåningen finns hela fyra sovrum samt ett badrum. På Torpaängen bor man med närhet till både natur och Södra Bergundasjön. Du bor även med närhet till både Växjö Centrum, Linnéuniversitetet samt mataffärer. Framför bostaden finns en parkeringsplats som tillhör. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Sjöbågen 4B, Välle Broar/sjöbågen, Växjö kommun

Sjöbågen 4B

Lägenhet
Välle Broar/sjöbågen, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö

2 495 000 kr

82 m²

3 rum

4 625 kr/mån

30 427 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade bostad vid strandkanten till Trummen! Här erbjuds ett praktiskt boende om 3 rok med två härliga balkonger. Öppen planlösning, härligt ljusinsläpp samt stilfulla färg- och materialval genomlöper hela bostaden. Bostaden är belägen på femte våningen vilket bjuder in till fantastiska vyer över sjön Trummen. Tillgång till gemensamhetsanläggning med bastu och festlokal belägen direkt vid strandkanten. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 50 av 98