Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Joakim Ivansson

Joakim Ivansson

Om mig

Jag är en mäklare som tycker det är viktigt att mina säljare och köpare ska känna förtroende för mig. I mitt yrke tycker jag att just kontakten med mina kunder är oerhört viktig och framförallt rolig. Jag är född, uppvuxen och bor i just det område som jag verkar i.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 4A Ryd, Ryd, Tingsryds kommun

Storgatan 4A Ryd

Villa
Ryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 995 000 kr
1 764 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet med stora möjligheter i Ryd! Här har du chansen att förverkliga dina hotell-planer med flera rum med badrum och en stor restaurang som redan är mysigt inredd och komplett med restaurangkök. Tidigare har fastigheten använts som skola med matsal vilket ger en charmig touch till stället. Närområdet pryds av vacker natur och möjligheter till utomhusaktiviteter såsom promenader, cykling och fiske. Om du drömmer om att skapa en unik och trivsam miljö för både boende och besökare, då är detta den perfekta fastigheten för dig! Tillsammans kan vi undersöka alla möjligheter som denna potentialfyllda fastighet har att erbjuda. Välkommen att utforska ditt drömprojekt här! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Joakim Ivansson för mer information.

Storgatan 4B Ryd , Ryd, Tingsryds kommun

Storgatan 4B Ryd

Villa
Ryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 495 000 kr
1 869 m² tomt

Välkommen till dessa unika byggnader med spännande möjligheter i Ryd! Här finns flera stora skolsalar som öppnar upp för kreativa idéer - kanske ett framtida konferenscenter eller varför inte en härlig ateljé? Den charmiga stenkällaren erbjuder pub-potential för mysiga kvällar med nära och kära. Tomten rymmer flera byggnader, inklusive en pittoresk banvaktarstuga som adderar karaktär. För den som uppskattar historiska detaljer finns möjligheten att sätta sin personliga prägel på detta unika hem. Eldstaden skapar en varm och inbjudande atmosfär. Närområdet erbjuder vacker natur med en tomt på hela 1869 kvadratmeter, perfekt för den som söker lugn och ro. Här finns även goda möjligheter till friluftsliv och promenader. En unik möjlighet att förvärva ett hem med stor potential och möjligheter att skapa något alldeles speciellt - varmt välkommen! Kontakta ansvarig mäklare Joakim Ivansson för mer information.

Järnvägsgatan 13, Ryd, Tingsryds kommun

Järnvägsgatan 13

Villa
Ryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 195 000 kr
130 + 65 m²
6 rum
1 447 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus med fjärrvärme beläget i ett lugnt område i Ryd. Med en boyta på 130 kvm och tre till fyra sovrum finns gott om plats för en familj att trivas och växa. Huset, som byggdes år 1932, har bevarat sin karaktär samtidigt som det har moderna bekvämligheter som fiberanslutning. Njut av närheten till naturen med bara ungefär en kilometer till närmaste badplats och alldeles intill huset ett grönområde med fotbollsplan. För hundälskaren finns en hundrastgård i närheten där ens fyrbenta vän kan springa fritt. Här finns även en stor förrådsbyggnad på tomten för extra förvaring samt en insynsskyddad trädgård med badtunna. Taket är målat och flera fönster är bytta de senaste åren. Många fina renoveringar har gjorts löpande genom åren. En stor, asfalterad uppfart och med gott om förvaringsutrymme, både utvändigt och invändigt, och bekvämligheter som bidrar till en avkopplande livsstil är detta hus det perfekta hemmet för den som söker lugn och harmoni. Upptäck möjligheterna som detta hem och närområde har att erbjuda och ta steget in i ett bekvämt och avslappnat boende. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Gripsbergsvägen 10, Lessebo, Lessebo kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gripsbergsvägen 10

Villa
Lessebo, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
650 000 kr
93 + 93 m²
4 rum
1 100 m² tomt

Välkommen till detta välskötta hus, till stora delar i originalskick, beläget i ett familjevänligt område i Lessebo. Med närhet till busshållplats mot Växjö och en cykelväg till skolorna, blir vardagen både bekväm och smidig för hela familjen. Detta friköpta bostadshus från 1967 erbjuder en boyta på 93 kvadratmeter och en stor källare i gott skick för extra utrymme. Dess baksida gränsar mot en vacker skogsdunge, vilket ger en härlig naturkontakt och lugn atmosfär. I närområdet finns fina promenad- och cykelvägar, perfekta för avkopplande turer i naturen. Med bergvärme som uppvärmningskälla, och möjlighet finns även att komplettera befintligt värmesystem med vedpannan som fortfarande finns kvar, kan du njuta av både bekvämlighet och energieffektivitet året om. Missa inte chansen att få bo i detta charmiga hus med utmärkta förutsättningar för ett trivsamt familjeliv.

Formaregatan 8, Lessebo, Lessebo kommun

Formaregatan 8

Villa
Lessebo, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 595 000 kr
120 m²
4 rum
1 557 m² tomt

Välkommen till denna fastighet som innefattar en butikslokal och rymlig lägenhet centralt i Lessebo.. Byggår 1940 och en generös tomtyta på 1557 kvadratmeter ger gott om utrymme och potential. Här finns möjligheten att förverkliga dina affärsdrömmar med den stora butikslokalen, samtidigt som den rymliga lägenheten erbjuder bekvämt boende. Det centrala läget gör det enkelt att nå allt du behöver, med bekvämt gångavstånd till affärer, skolor, idrottsplats och service. Bergvärme ger en energieffektiv uppvärmning för lägre kostnader och en mer hållbar boendemiljö. Fiber finns installerat, fönster byttes 2008 och taket tvättades 2019. Närområdet erbjuder vacker natur och möjligheter till avkoppling, samtidigt som det finns goda kommunikationer både lokalt och regionalt. Med en stor källare finns det även gott om förvaringsutrymme för dina tillhörigheter. Ta chansen att investera i en fastighet med stor potential och mångsidiga möjligheter i Lessebo! Mer information kommer, ta gärna kontakt med ansvarig mäklare idag och anmäl ditt intresse.

Björkvägen 7, Ryd, Tingsryds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Ons 14 aug kl 16:15

Björkvägen 7

Villa
Ryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
795 000 kr
105 + 105 m²
5 rum
821 m² tomt

I ett charmigt och barnvänligt område i Ryd finner du detta hemtrevliga bostadshus från 1964. Med en boyta på 105 kvadratmeter plus en inredd källare med bland annat gillestuga, sovrum och bastu, erbjuder denna bostad gott om plats för en familj att trivas i. Här finns fem rum, varav 2-3 sovrum, perfekt för den lilla familjen eller det växande hushållet. Här har vi en mysig trädgård med gräsmatta, perfekt för lek och sommarfester. Här kan du njuta av långa dagar utomhus och koppla av i din egen oas. Dessutom finns en behaglig bastu där du kan varva ner efter en lång dag. När du bor här har du nära till allt du behöver - matbutiker, skolor, och natur finns inom bekvämt avstånd. Området präglas av lugn och ro, perfekt för barnfamiljer som vill ha det tryggt och trivsamt. Med fjärrvärme som uppvärmningskälla kan du känna dig trygg och bekväm året om. Dubbla garage tillhör fastigheten, alltså gott om plats både för bil och för eventuellt mekande. Välkommen att höra av dig till mäklaren!

  • Plus
  • Uteplats
Dångebo Sandsjövägen 2, Konga, Tingsryds kommun

Dångebo Sandsjövägen 2

Villa
Konga, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
995 000 kr
95 + 55 m²
4 rum
909 m² tomt

Fantastisk möjlighet att förvärva en charmig bostad utanför Konga, Tingsryd. Denna bostad har många fördelar, inklusive fiber och bergvärme som ger dig en energieffektiv och bekväm uppvärmning året runt. Boende här innebär också närhet till en badplats vid sjön, perfekt för avkopplande dagar vid vattnet. Området är också känt för sin natursköna skönhet. Huset är byggt år 1909 och har en boyta på 95 kvadratmeter, vilket ger gott om plats att leva och trivas på. Tomtytan på 909 kvadratmeter ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet och skapa din drömgård. Upptäck fördelarna med att bo nära naturen samtidigt som du har bekvämligheten och grannar runt dig. Missa inte chansen att bli ägare till denna härliga bostad med en underbar närhet till sjön och naturen i Dångebo. Välkommen hem! Mer bilder och visningstider kommer!

  • Plus
  • Uteplats
Dångebo Sjöslätt , Tingsryd, Tingsryds kommun

Dångebo Sjöslätt

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 895 000 kr
110 + 110 m²
5 rum
6 330 m² tomt

Välkommen till detta charmiga bostadshus från 1912 med moderna och vackra detaljer, beläget vid en sjötomt med en egen brygga. Här erbjuds en generös boyta på 110 kvadratmeter, med fem rum varav fyra till fem mysiga sovrum och flera underbara kakelugnar. Stig in i en historisk atmosfär kombinerat med bekvämlighet med ett trädäck där du kan koppla av och njuta av den rogivande sjöutsikten. Det natursköna läget ger dig möjligheten att uppleva lugnet och skönheten i området med närhet till den vackra naturen. Omgivningen bjuder på härliga promenadstråk, perfekt för naturälskare och fiskeentusiaster. Huset ligger praktiskt utmed vägen med sällskapytor på baksidan av huset mot sjön. Nya fönster ut mot vägen vilket medfört att ljudet från vägen definitivt reducerats. Ett perfekt hem för dig som drömmer om ett lugnt och avslappnat liv vid vattnet, där du kan skapa minnen och njuta av naturens skiftningar vid din egen sjöstrand. Välkommen hem till en harmonisk tillvaro vid sjön! Mer bilder kommer. Hör gärna av dig till ansvarig mäklare redan idag.

  • Plus
  • Uteplats
Sandvik 17, Linneryd, Tingsryds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sandvik 17

Villa
Linneryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 995 000 kr
45 + 24 m²
3 rum
1 398 m² tomt

Här väntar en unik möjlighet att förvärva en charmig röd stuga med sjötomt och egen brygga i vackra Sandvik. Med solnedgångar över skärgården och närhet till naturen erbjuds en fridfull tillflyktsort. Den tillhörande gäststugan ger gott om plats för vänner och familj att njuta av den idylliska miljön tillsammans. Denna charmiga stuga med unik karaktär är en dröm för den som söker en avskild plats att koppla av och njuta av allt vad naturen har att erbjuda. Med sin sjötomt, egen brygga och gäststuga blir detta en plats att skapa minnen för livet. Utöver stugans 45 kvm boarea kan vi erbjuda en inglasad altan på 24,5 kvm, gäststuga precis vid sjökanten på 13 kvm och ett uteförråd på 19 kvm. Området präglas av lugn och ro, perfekt för avkoppling och rekreation. Den vackra sjön bjuder in till fiske, båtturer och andra vattennära aktiviteter. Nära till naturen finns möjlighet till skogspromenader och utflykter i det vackra landskapet. Fastigheten har lämpat sig väl till uthyrning, då åtminstone 6 bäddar kan erbjudas.

  • Plus
  • Uteplats
Dackegatan 32, Tingsryd - Centralt, Tingsryds kommun
  • Budgivning pågår

Dackegatan 32

Villa
Tingsryd - Centralt, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
550 000 kr
91 m²
788 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad med äldre detaljer och möjlighet till renovering i centrala Tingsryd. Här finner du ett rött hus med vita knutar som bjuder in till att skapa ditt drömhem. Nära samhällstjänster och bekvämligheter, detta är platsen där du kan skapa din egen oas mitt i samhällspulsen. Fastigheten använder sig av fjärrvärme vilket ger både bekvämlighet och hållbarhet. Med en källare har du gott om förvaringsmöjligheter och utrymme för att anpassa bostaden efter dina behov. Området är lugnt och trivsamt med närhet till allt du behöver. Utforska Tingsryds vackra omgivningar och njut av den avslappnade atmosfären. Här finns möjligheter till aktiviteter utomhus och en mysig stadskärna att utforska. Ta chansen att förvärva denna unika bostad och skapa ditt drömboende i hjärtat av Tingsryd. Välkommen hem!

Åkerby 33, Skruv, Lessebo kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Åkerby 33

Villa
Skruv, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
295 000 kr
2 rum
2 027 m² tomt

Välkommen till detta charmiga röda torp med vita knutar i det historiska och naturnära området i Åkerby. Stugan är nyligen målad och väl omhändertagen. Här kan du njuta av lugnet och fridfullheten som ett lantligt läge medför. Den mysiga stugan omges av en stor tomt på 2027 kvm, perfekt för trivsamma stunder utomhus. Torpets historia ger en genuin känsla av hemtrevnad och värme. Den äkta eldstaden skapar en inbjudande atmosfär och ger extra mysiga kvällar. Området präglas av vacker natur och fridfull miljö, perfekt för långa promenader eller avkopplande stunder. Lessebo erbjuder också närhet till service och bekvämligheter för en harmonisk vardag. Det här är chansen att förvärva en fantastisk möjlighet att bo i en idyllisk miljö, långt bort från stadens stress och larm. El finns. Vatten och avlopp finns ej indraget. Dock finns möjlighet att ansluta sig i närheten. Oinredd vind finns, med möjlighet att renoveras till just dina behov. Varmt välkommen till ditt framtida drömboende på landet!

Växjövägen 17, Linneryd, Tingsryds kommun

Växjövägen 17

Villa
Linneryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
875 000 kr
200 m²
1 528 m² tomt

Här kommer läget för dig som vill förvärva en bostad med fantastiska möjligheter. Vill du driva ett vägcafé, loppis, hobbyverkstad, galleri, sportpub eller kanske du vill ha ett eget hemmagym eller en mäktig bioslaong i ditt egna hem. Här kommer läget för dig att giva denna fastighet en del kärlek och omsorg och påbörja vägen mot dina drömmar. Lokalen används idag som uppfinnarverkstad och ligger belägen precis intill väg 122, där ett rikt flöde med bilar passerar varje dag vilket skulle vara en fördel för den som vill driva försäljning. Bergvärme installerades 2017.

Häradsvägen 1, null, Växjö kommun

Häradsvägen 1

Villa
Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 195 000 kr
111 + 21 m²
4 rum
2 412 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 30-talsvilla med en mysig eldstad som centrum för hemtrevnad. Här finns gott om potential för den som söker en unik bostad med karaktär. Med en boyta på 111 kvadratmeter och en generös tomt på 2412 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme att utforska och skapa sitt drömhem. Belägen i Furuby, utanför Växjö, en levande stad med vacker natur och goda kommunikationer, får du både stadsliv och lugn natur inom räckhåll. Passa på att utforska stadens kulturutbud, shoppingmöjligheter och restauranger, eller ge dig ut på härliga skogspromenader i det grönskande närområdet. Ett dopp i egen uppvärmd pool eller föredrar du ett dopp i Årydsjön som är belägen ca 500m från din tomt? Badplatsen erbjuder sandstrand, brygga, lekplats, omklädningsrum och fina grillplatser. Låt hunden följa med och doppa sig vid hundbadet. En stor trygghet att veta är att taket nyligen är tvättat och behandlat. Fönster byttes för ca 10 år sedan. Besiktning är utförd och mer info kommer i början av vecka 17. Här kan du njuta av lugnet och friden i din trädgård eller bege dig till någon av de närliggande sjöarna för avkopplande stunder vid vattnet. En plats att trivas på, med möjligheter att skapa ditt drömhem och njuta av livet. Välkommen att upptäcka potentialen tillsammans!

  • Balkong
  • Uteplats
Tingsmålavägen 5, null, Tingsryds kommun

Tingsmålavägen 5

Villa
Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 250 000 kr
128 + 70 m²
4 rum
834 m² tomt

Här kommer läge för dig att bli ägare till ett hus som invändigt till stor del är nyrenoverat. Ett centralt läge med närhet till alla samhällets bekvämligheter. Nybyggd förskola och skolor endast ett stenkast bort. Takpannor som är bytta 2019, då sattes även in nya fönster, vilket är en starkt bidragande orsak tillsammans med bergvärmepumpen att huset är energisnålt. I stort sett alla ytskikt såsom golv och väggar har förnyats eller målats om under de senaste åren.

  • Uteplats
Doktorsvägen 6, null, Lessebo kommun

Doktorsvägen 6

Villa
Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 200 000 kr
121 + 118 m²
6 rum
873 m² tomt

Vill du bo i villa med närhet till massor av samhällets bekvämligheter. Du bor i stort sett granne med livsmedelsaffärer, vårdcentral, systembolag, busshållplats med bra förbindelser till Växjö, pizzeria och konditori. Ytterligare något stenkast bort finner vi högstadieskolan Bikupan och på andra hållet, nedför stationsbacken, hittar vi tågstationen. Trots detta centrala läge ligger huset på en lugn återvändsgata där det brukar vara lugnt med trafik. Huset har på senare år genomgått renoveringar invändigt, bl.a nytt kök och badrum. Bergvärme bidrar med ett tryggt och energisnålt uppvärmningssystem. Öppen spis i vardagsrummet bidrar med en mysig och värmande detalj. I källaren finns ett stort, inrett sällskapsrum/sovrum med en mysig öppen spis och även genomgång till garaget och bra förvaringsutrymmen.

Visar alla 15