Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Joakim Ivansson

Joakim Ivansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hensmåla Smedjelyckan , Tingsryd, Tingsryds kommun
  • Lör 11 maj kl 09:00
Hensmåla Smedjelyckan , Tingsryd, Tingsryds kommun, bild 2
Hensmåla Smedjelyckan , Tingsryd, Tingsryds kommun, bild 3

Hensmåla Smedjelyckan

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
2 650 000 kr
190 m²
4 429 m² tomt

Med ett fantastiskt läge, bara ett stenkast från Hensjön, och ett par km in till Tingsryd kan vi nu erbjuda er denna fastighet. En vacker tomt på 4429 kvm och en härlig boarea på 190 kvm. En vacker mangårdsbyggnad med en historia som sträcker sig över 200 år tillbaka i tiden. Vackra, medvetna renoveringar utförts löpande under senare år. Stor garagebyggnad, med solceller på taket, 2 eldrivna garageportar plus stor yta för verkstad och förråd. Trädgårdsförråd och vedförråd finns även på tomten. Ett energisnålt hus tack vare bergvärme, eldstäder och solcellsanläggningen på garagetaket. Tak på samtliga byggnader rengjordes och behandlades 2020. Fiber finns och även kommunalt vatten och avlopp. En härlig gångstig slingrar sig över grannfastighetens beteshagar och vidare till badbryggan nere vid sjön. Bryggan ligger på annan markägares mark och överenskommelse om eventuellt övertagande av bryggan måste ske i samråd med markägaren. Boka gärna in er på visning och hör av er till mäklaren vid intresse.

  • Premium
  • Uteplats
Häradsvägen 1, null, Växjö kommun

Häradsvägen 1

Villa
Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 300 000 kr
111 + 21 m²
2 412 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 30-talsvilla med en mysig eldstad som centrum för hemtrevnad. Här finns gott om potential för den som söker en unik bostad med karaktär. Med en boyta på 111 kvadratmeter och en generös tomt på 2412 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme att utforska och skapa sitt drömhem. Belägen i Furuby, utanför Växjö, en levande stad med vacker natur och goda kommunikationer, får du både stadsliv och lugn natur inom räckhåll. Passa på att utforska stadens kulturutbud, shoppingmöjligheter och restauranger, eller ge dig ut på härliga skogspromenader i det grönskande närområdet. Ett dopp i egen uppvärmd pool eller föredrar du ett dopp i Årydsjön som är belägen ca 500m från din tomt? Badplatsen erbjuder sandstrand, brygga, lekplats, omklädningsrum och fina grillplatser. Låt hunden följa med och doppa sig vid hundbadet. En stor trygghet att veta är att taket nyligen är tvättat och behandlat. Fönster byttes för ca 10 år sedan. Besiktning är utförd och mer info kommer i början av vecka 17. Här kan du njuta av lugnet och friden i din trädgård eller bege dig till någon av de närliggande sjöarna för avkopplande stunder vid vattnet. En plats att trivas på, med möjligheter att skapa ditt drömhem och njuta av livet. Välkommen att upptäcka potentialen tillsammans!

  • Balkong
  • Uteplats
Tingsmålavägen 5, null, Tingsryds kommun

Tingsmålavägen 5

Villa
Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 250 000 kr
128 + 70 m²
4 rum
834 m² tomt

Här kommer läge för dig att bli ägare till ett hus som invändigt till stor del är nyrenoverat. Ett centralt läge med närhet till alla samhällets bekvämligheter. Nybyggd förskola och skolor endast ett stenkast bort. Takpannor som är bytta 2019, då sattes även in nya fönster, vilket är en starkt bidragande orsak tillsammans med bergvärmepumpen att huset är energisnålt. I stort sett alla ytskikt såsom golv och väggar har förnyats eller målats om under de senaste åren.

  • Uteplats
Strandvägen 17, null, Lessebo kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Strandvägen 17

Villa
Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 300 000 kr
135 m²
5 rum
2 790 m² tomt

Nu kommer chansen att bosätta sig på ett oerhört härligt läge i Lessebo. Du kan nu bli granne med sjön Läen. På en stor tomt med fina möjligheter till odling eller för avkoppling samtidigt kunna njuta av de vackra vyerna över sjön. På tomtens baksida, finns en praktiskt gäststuga som gränsar till den historiska och kulturella "Grisagatan", fullt utrustat med kök, badrum och ett stort sovrum. Egen vattenbrunn till trädgårdsbevattning finns på tomten. Vackra promenadstråk som går längs med sjön vidare mot badplatsen eller på andra hållet mot skolor. Är du intresserad av visning? Ta kontakt med ansvarig mäklare för att avtala tid.

  • Plus
Doktorsvägen 6, null, Lessebo kommun

Doktorsvägen 6

Villa
Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 200 000 kr
121 + 118 m²
6 rum
873 m² tomt

Vill du bo i villa med närhet till massor av samhällets bekvämligheter. Du bor i stort sett granne med livsmedelsaffärer, vårdcentral, systembolag, busshållplats med bra förbindelser till Växjö, pizzeria och konditori. Ytterligare något stenkast bort finner vi högstadieskolan Bikupan och på andra hållet, nedför stationsbacken, hittar vi tågstationen. Trots detta centrala läge ligger huset på en lugn återvändsgata där det brukar vara lugnt med trafik. Huset har på senare år genomgått renoveringar invändigt, bl.a nytt kök och badrum. Bergvärme bidrar med ett tryggt och energisnålt uppvärmningssystem. Öppen spis i vardagsrummet bidrar med en mysig och värmande detalj. I källaren finns ett stort, inrett sällskapsrum/sovrum med en mysig öppen spis och även genomgång till garaget och bra förvaringsutrymmen.

Visar alla 5