Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Joakim Ivansson

Joakim Ivansson

Om mig

Jag är en mäklare som tycker det är viktigt att mina säljare och köpare ska känna förtroende för mig. I mitt yrke tycker jag att just kontakten med mina kunder är oerhört viktig och framförallt rolig. Jag är född, uppvuxen och bor i just det område som jag verkar i.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandvik 17, Linneryd, Tingsryds kommun
  • Tis 9 jul kl 15:30

Sandvik 17

Villa
Linneryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 995 000 kr
45 + 24 m²
3 rum
1 398 m² tomt

Här väntar en unik möjlighet att förvärva en charmig röd stuga med sjötomt och egen brygga i vackra Sandvik. Med solnedgångar över skärgården och närhet till naturen erbjuds en fridfull tillflyktsort. Den tillhörande gäststugan ger gott om plats för vänner och familj att njuta av den idylliska miljön tillsammans. Denna charmiga stuga med unik karaktär är en dröm för den som söker en avskild plats att koppla av och njuta av allt vad naturen har att erbjuda. Med sin sjötomt, egen brygga och gäststuga blir detta en plats att skapa minnen för livet. Utöver stugans 45 kvm boarea kan vi erbjuda en inglasad altan på 24,5 kvm, gäststuga precis vid sjökanten på 13 kvm och ett uteförråd på 19 kvm. Området präglas av lugn och ro, perfekt för avkoppling och rekreation. Den vackra sjön bjuder in till fiske, båtturer och andra vattennära aktiviteter. Nära till naturen finns möjlighet till skogspromenader och utflykter i det vackra landskapet. Fastigheten har lämpat sig väl till uthyrning, då åtminstone 6 bäddar kan erbjudas.

  • Plus
  • Uteplats
Dackegatan 32, Tingsryd - Centralt, Tingsryds kommun

Dackegatan 32

Villa
Tingsryd - Centralt, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
550 000 kr
91 m²
788 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad med äldre detaljer och möjlighet till renovering i centrala Tingsryd. Här finner du ett rött hus med vita knutar som bjuder in till att skapa ditt drömhem. Nära samhällstjänster och bekvämligheter, detta är platsen där du kan skapa din egen oas mitt i samhällspulsen. Fastigheten använder sig av fjärrvärme vilket ger både bekvämlighet och hållbarhet. Med en källare har du gott om förvaringsmöjligheter och utrymme för att anpassa bostaden efter dina behov. Området är lugnt och trivsamt med närhet till allt du behöver. Utforska Tingsryds vackra omgivningar och njut av den avslappnade atmosfären. Här finns möjligheter till aktiviteter utomhus och en mysig stadskärna att utforska. Ta chansen att förvärva denna unika bostad och skapa ditt drömboende i hjärtat av Tingsryd. Välkommen hem!

Åkerby 33, Skruv, Lessebo kommun

Åkerby 33

Villa
Skruv, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
295 000 kr
2 rum
2 027 m² tomt

Välkommen till detta charmiga röda torp med vita knutar i det historiska och naturnära området i Åkerby. Stugan är nyligen målad och väl omhändertagen. Här kan du njuta av lugnet och fridfullheten som ett lantligt läge medför. Den mysiga stugan omges av en stor tomt på 2027 kvm, perfekt för trivsamma stunder utomhus. Torpets historia ger en genuin känsla av hemtrevnad och värme. Den äkta eldstaden skapar en inbjudande atmosfär och ger extra mysiga kvällar. Området präglas av vacker natur och fridfull miljö, perfekt för långa promenader eller avkopplande stunder. Lessebo erbjuder också närhet till service och bekvämligheter för en harmonisk vardag. Det här är chansen att förvärva en fantastisk möjlighet att bo i en idyllisk miljö, långt bort från stadens stress och larm. El finns. Vatten och avlopp finns ej indraget. Dock finns möjlighet att ansluta sig i närheten. Oinredd vind finns, med möjlighet att renoveras till just dina behov. Varmt välkommen till ditt framtida drömboende på landet!

Växjövägen 17, Linneryd, Tingsryds kommun

Växjövägen 17

Villa
Linneryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
875 000 kr
200 m²
1 528 m² tomt

Här kommer läget för dig som vill förvärva en bostad med fantastiska möjligheter. Vill du driva ett vägcafé, loppis, hobbyverkstad, galleri, sportpub eller kanske du vill ha ett eget hemmagym eller en mäktig bioslaong i ditt egna hem. Här kommer läget för dig att giva denna fastighet en del kärlek och omsorg och påbörja vägen mot dina drömmar. Lokalen används idag som uppfinnarverkstad och ligger belägen precis intill väg 122, där ett rikt flöde med bilar passerar varje dag vilket skulle vara en fördel för den som vill driva försäljning. Bergvärme installerades 2017.

Häradsvägen 1, null, Växjö kommun

Häradsvägen 1

Villa
Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 195 000 kr
111 + 21 m²
4 rum
2 412 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 30-talsvilla med en mysig eldstad som centrum för hemtrevnad. Här finns gott om potential för den som söker en unik bostad med karaktär. Med en boyta på 111 kvadratmeter och en generös tomt på 2412 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme att utforska och skapa sitt drömhem. Belägen i Furuby, utanför Växjö, en levande stad med vacker natur och goda kommunikationer, får du både stadsliv och lugn natur inom räckhåll. Passa på att utforska stadens kulturutbud, shoppingmöjligheter och restauranger, eller ge dig ut på härliga skogspromenader i det grönskande närområdet. Ett dopp i egen uppvärmd pool eller föredrar du ett dopp i Årydsjön som är belägen ca 500m från din tomt? Badplatsen erbjuder sandstrand, brygga, lekplats, omklädningsrum och fina grillplatser. Låt hunden följa med och doppa sig vid hundbadet. En stor trygghet att veta är att taket nyligen är tvättat och behandlat. Fönster byttes för ca 10 år sedan. Besiktning är utförd och mer info kommer i början av vecka 17. Här kan du njuta av lugnet och friden i din trädgård eller bege dig till någon av de närliggande sjöarna för avkopplande stunder vid vattnet. En plats att trivas på, med möjligheter att skapa ditt drömhem och njuta av livet. Välkommen att upptäcka potentialen tillsammans!

  • Balkong
  • Uteplats
Tingsmålavägen 5, null, Tingsryds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tingsmålavägen 5

Villa
Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 250 000 kr
128 + 70 m²
4 rum
834 m² tomt

Här kommer läge för dig att bli ägare till ett hus som invändigt till stor del är nyrenoverat. Ett centralt läge med närhet till alla samhällets bekvämligheter. Nybyggd förskola och skolor endast ett stenkast bort. Takpannor som är bytta 2019, då sattes även in nya fönster, vilket är en starkt bidragande orsak tillsammans med bergvärmepumpen att huset är energisnålt. I stort sett alla ytskikt såsom golv och väggar har förnyats eller målats om under de senaste åren.

  • Uteplats
Doktorsvägen 6, null, Lessebo kommun

Doktorsvägen 6

Villa
Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 200 000 kr
121 + 118 m²
6 rum
873 m² tomt

Vill du bo i villa med närhet till massor av samhällets bekvämligheter. Du bor i stort sett granne med livsmedelsaffärer, vårdcentral, systembolag, busshållplats med bra förbindelser till Växjö, pizzeria och konditori. Ytterligare något stenkast bort finner vi högstadieskolan Bikupan och på andra hållet, nedför stationsbacken, hittar vi tågstationen. Trots detta centrala läge ligger huset på en lugn återvändsgata där det brukar vara lugnt med trafik. Huset har på senare år genomgått renoveringar invändigt, bl.a nytt kök och badrum. Bergvärme bidrar med ett tryggt och energisnålt uppvärmningssystem. Öppen spis i vardagsrummet bidrar med en mysig och värmande detalj. I källaren finns ett stort, inrett sällskapsrum/sovrum med en mysig öppen spis och även genomgång till garaget och bra förvaringsutrymmen.

Visar alla 7