Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Växjö

Fastighetsbyrån Växjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tegnérgatan 4, Söder, Växjö kommun
 • Kommande
Tegnérgatan 4, Söder, Växjö kommun, bild 2
Tegnérgatan 4, Söder, Växjö kommun, bild 3

Tegnérgatan 4

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 195 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/4
4 426 kr/mån
29 463 kr/m²

Välkomna till omtyckta Söder och till denna trevliga trerummare om 74,5 kvadrat! Välplanerad bostadsrätt med gemytliga sällskapsytor och balkong i härligt västerläge. Kaklat badrum och två väl tilltagna sovrum. Bra bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Här bor man intill stadskärnan och närhet till både natur och fina promenadstråk. Snart till försäljning!

 • Premium
Aringsåsvägen 64C, Alvesta - Öster, Alvesta kommun
 • Kommande
Aringsåsvägen 64C, Alvesta - Öster, Alvesta kommun, bild 2
Aringsåsvägen 64C, Alvesta - Öster, Alvesta kommun, bild 3

Aringsåsvägen 64C

Lägenhet
Alvesta - Öster, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö
Pris saknas
66 m²
2 rum
vån 1/2
3 516 kr/mån

Varmt välkomna till Aringsåsvägen 64C! Nu finns möjligheten att förvärva en välplanerad tvåa på Aringsberg i Alvesta. Rymliga rum med ett kök från 2017 samt en nyligen installerad luftvärmepump. Lägenheten har en trevlig uteplats i västerläge. Populär och välskött förening. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jens Frisk för mer information och visning!

 • Premium
 • Uteplats
Norrgatan 5, Centrum, Växjö kommun
 • Kommande
Norrgatan 5, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Norrgatan 5, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Norrgatan 5

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 675 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/3
2 401 kr/mån
34 896 kr/m²

Varmt välkommen till Norrgatan 5 centralt belägen i Växjö! Bostaden är fördelad på 48 kvm och erbjuder en social planlösning där vardagsrummet och köket är i ett. Lägenheten är modernt renoverad med trevliga val av både färger och material. Här bor du högst upp i huset med fint ljusinsläpp och charmiga fönster. Här bor du i en modern bostad ett stenkast bort ifrån Stortorget och Växjös stadskärna. Vänligen kontakt ansvarig mäklare Alma Carlsson för mer information!

 • Premium
 • Hiss
Norrtullsgatan 12, Centrum, Växjö kommun
 • Kommande
Norrtullsgatan 12, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Norrtullsgatan 12, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Norrtullsgatan 12

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
Pris saknas
61 m²
2 rum
vån 2/8
3 879 kr/mån

Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Växjö, i trevliga Brf Norrtullsgatan Lågan. Denna moderna bostadsrätt på andra våningen erbjuder en bekväm och praktisk boendelösning med balkong för avkopplande stunder. Söker du en ljus, fräsch och modern bostad som det bara är att flytta rakt in i? Då har du hittat rätt. Med närhet till stadens alla bekvämligheter, shopping, restauranger och grönområden är läget optimalt. Promenera till närliggande caféer eller ta en joggingrunda i idylliska omgivningar - här finns något för alla. Bostaden består av två ljusa rum och är perfekt för den som söker bekvämt och modernt boende. Hissen tar dig enkelt upp till din egna oas med balkongen där du kan njuta av en kopp kaffe eller läsa en bok. Här bor du centralt, men ändå med en viss avskildhet. Centralt läge kombinerat med trevlig omgivning gör detta till ett eftertraktat boende för den som vill ha nära till allt. Tillsammans med grannar i en trivsam förening och med allt runt knuten är detta det perfekta valet för dig som vill ha bekväm stadslivsstil. Välkommen att upptäcka potentialen på Norrtullsgatan 12!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Norra Esplanaden 26, Centrum, Växjö kommun
 • Kommande

Norra Esplanaden 26

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 450 000 kr
46 m²
1 rum
vån 2/3
3 250 kr/mån
31 522 kr/m²

Varmt välkomna till en stilren 1:a på Norra Esplanaden 26 som ligger centralt. Här bor du i en vacker 1:a som är fördelad på 46 kvm. Bostaden har vackra detaljer med stora tilltalande fönster som ger ett fint ljusinsläpp och högt i tak som ger en fin rymd. Lägenheten har en bra planlösning med ett kök som går i gråa toner och ett kombinerat vardags- och sovrum. Här har du nära till stadens puls med bra bussförbindelser till både shoppingcentret Grand Samarkand och Linnéuniversitet. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Jens Frisk för mer information.

 • Hiss
Storgatan 82B, Väster, Växjö kommun
 • Kommande

Storgatan 82B

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 395 000 kr
84 m²
3 rum
vån 10/19
5 046 kr/mån
28 512 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och öppna bostadsrättslägenhet om 84 kvadratmeter. Bostaden är belägen i moderna ICON-huset på 10:e våningen med en härlig utsikt. Bostaden genomsyras av en mycket hög standard med genomgående moderna och väl utvalda materialval. Tack vare de stora, vackra fönsterna har bostaden ett mycket fint ljusinsläpp och den välplanerade planlösningen ger luftiga och lättmöblerade ytor. Här bor man med ett generöst serviceutbud med bland annat gemensam spaavdelning, gym och en storslagen takterrass. Upplev livet i en modern och exklusiv miljö med alla bekvämligheter du kan önska dig. Tillsammans tar vi nästa steg mot ditt drömboende i Växjö! Välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Torpsbruksvägen 17, Moheda, Alvesta kommun
 • Kommande

Torpsbruksvägen 17

Villa
Moheda, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 900 000 kr
123 + 54 m²
5 rum
1 101 m² tomt

Välkomna till ett trevligt sutteränghus i Moheda. Huset är bland annat utrustat med ett Marbodalkök och badrum med gott om plats. Här har man även en härlig altan på den rofyllda baksidan. Uppvärmning sker med hjälp av fjärrvärme. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jens Frisk för mer information!

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 7