Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jens Frisk

Jens Frisk

Om mig

Jag är verksam i Växjö och Alvesta med stark passion för mäklaryrket. Varje försäljning engagerar mig fullt ut, där mitt driv och noggrannhet är i fokus för att bäst stödja mina kunder. Jag strävar efter att vara den pålitliga och ödmjuka mäklaren som följer dig genom ditt viktigaste livsbeslut. Varmt välkommen att ta kontakt med mig för tips och råd inför en framtida försäljning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Österleden 68C, Norr/fagrabäck, Växjö kommun

Österleden 68C

Lägenhet
Norr/fagrabäck, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 150 000 kr
89 m²
3 rum
vån 5/5
4 785 kr/mån
12 921 kr/m²

Bostadsrätten belägen i populära HSB Brf Fagrabäck erbjuder en välplanerad 3-rumslägenhet på femte våningen. Med en boyta på 89 kvadratmeter och balkong som unikt säljargument, är detta det perfekta hemmet för dig som uppskattar livet utomhus. Njut av lugnet i Norr/fagrabäck och närheten till grönområden för avkopplande promenader. Med endast en kort promenad till närservice och goda kommunikationer är läget idealiskt för en bekväm vardag. Välkommen till ett ljust och trivsamt boende med härlig utsikt från din egen balkong!

 • Balkong
Engagatan 20, Alvesta - Öster, Alvesta kommun

Engagatan 20

Villa
Alvesta - Öster, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 295 000 kr
119 + 119 m²
4 rum
1 018 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad med fyra rum och tre sovrum i Alvesta - Öster. Byggd 1963 med en boyta på 119 kvm och en generös tomt på 1018 kvm. Här finns en härlig eldstad för mysiga kvällar och möjlighet till bilförvaring i garage. Nära till naturen för sköna promenader och en aktiv fritid. Ett perfekt boende för den som söker lugn och ro i en trivsam miljö. Kom och upptäck ditt nya hem tillsammans med oss!

Östra järnvägsgatan 14C, Moheda, Alvesta kommun

Östra järnvägsgatan 14C

Lägenhet
Moheda, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö
325 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 076 kr/mån
6 842 kr/m²

På tredje våningen hittar du denna mysiga etta. Köket är från 2020 och har en väl genomtänkt inredning med ljusa och praktiska skåp. Den maskinella utrustningen har allt man behöver och här finns även plats för ett matbord. Helkaklat badrum med dusch. Fiber finns. Här har du nära till stationen med bra kommunikationer till bland annat Växjö. Varmt välkommen på visning!

Ströby Åhem 1, Grimslöv, Alvesta kommun

Ströby Åhem 1

Villa
Grimslöv, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 300 000 kr
133 + 19 m²
5 rum
4 148 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen i det trevliga området Grimslöv i Alvesta kommun. Här erbjuds en bostad med en boyta på 133 kvadratmeter, fördelat över 5 rum och 2-4 sovrum. En mysig eldstad finns för sköna kvällar framför brasan. Tomten är på generösa 4148 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för att njuta av utomhuslivet. Närområdet bjuder på lugn och ro, perfekt för den som söker en fridfull tillvaro. Med närhet till naturen har du möjlighet att ta härliga promenader eller utforska omgivande grönområden. För den som gillar utomhusaktiviteter finns det gott om möjligheter till friluftsliv i närheten. Denna bostad är perfekt för den som önskar kombinera det lantliga livet med närheten till bekvämligheter. Ta chansen att skapa ditt drömhem i denna idylliska miljö! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jens Frisk för mer information!

Växthusgatan 6, Söder/biskopshagen/lilla Vallen, Växjö kommun
 • Sön 21 apr kl 13:40

Växthusgatan 6

Lägenhet
Söder/biskopshagen/lilla Vallen, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
3 495 000 kr
130 m²
5 rum
7 163 kr/mån
26 885 kr/m²

Välkomna till denna eleganta 3-våningslägenhet på Växthusgatan 6 med sina 130 kvm! Ett stilrent och modernt bostadsrättsradhus i tre plan på populära Biskopshagen. Lägenheten är belägen i ett trevligt söderläge med ett stort ljusinsläpp. Här finns en ateljé med härlig terrass på tredje plan samt en behaglig uteplats lämplig för umgänge och odling i ett skyddat och soligt läge på bostadens baksida. Till bostaden finns även en carport med laddare för elbil. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jens Frisk för mer information!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Axel Ohlssons Gata 1C, Telestadshöjden, Växjö kommun
Axel Ohlssons Gata 1C, Telestadshöjden, Växjö kommun, bild 2
Axel Ohlssons Gata 1C, Telestadshöjden, Växjö kommun, bild 3

Axel Ohlssons Gata 1C

Lägenhet
Telestadshöjden, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
4 888 kr/mån
23 542 kr/m²

Välkomna till Axel Ohlssons Gata 1C! Denna moderna bostad, färdigställd 2021, charmar från första ögonblicket. Den inbjudande och funktionella hallen leder direkt till det rymliga badrummet och ett praktiskt förråd. Kök och vardagsrum sammanfogas sömlöst genom den öppna planlösningen, skapandes en trivsam och social atmosfär. De två generösa sovrummen ger flexibilitet, där det ena lämpar sig utmärkt som gästrum eller kontor. På baksidan lockar en angenäm träterrass för avkoppling. Från träterassen når man även en gräsplätt vilket ger möjlighet för grillning odling eller lek. Telestadshöjden, ett av Växjös moderna bostadsområden, erbjuder närhet till naturen samt till den internationella engelska skolan och universitetet. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Aringsåsvägen 64C, Alvesta - Öster, Alvesta kommun
 • Tis 23 apr kl 17:00
Aringsåsvägen 64C, Alvesta - Öster, Alvesta kommun, bild 2
Aringsåsvägen 64C, Alvesta - Öster, Alvesta kommun, bild 3

Aringsåsvägen 64C

Lägenhet
Alvesta - Öster, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö
850 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/2
3 516 kr/mån
12 879 kr/m²

Varmt välkomna till Aringsåsvägen 64C! Nu finns möjligheten att förvärva en välplanerad tvåa på Aringsberg i Alvesta. Rymliga rum med ett kök från 2017 samt en nyligen installerad luftvärmepump. Lägenheten har en trevlig uteplats i västerläge. Populär och välskött förening. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jens Frisk för mer information och visning!

 • Premium
 • Uteplats
Hagavik 8, Hagavik, Växjö kommun

Hagavik 8

Villa
Hagavik, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
6 500 000 kr
110 + 110 m²
4 rum
1 082 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla med unikt sjönära läge vid vackra Helgasjön. Denna trevliga bostad, byggd år 2019, erbjuder inte bara en modern villa, utan också en bekväm livsstil som omfattar både utrymme och närhet till naturen. På tomten finner du även ett attefallshus och ett inrett garage som man med enkelhet kan använda som gästhus eller för uthyrning. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jens Frisk för mer information samt visningsbokning!

Lindås Västregård 6, Vislanda, Alvesta kommun

Lindås Västregård 6

Villa
Vislanda, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 300 000 kr
175 + 100 m²
6 rum
2 685 m² tomt

Nu saluförs denna rymliga enplansvilla med tilltagna sociala ytor och ett stort garage belägen i populära Lindås! Fastigheten är placerad i ett trevligt lantligt läge, men ändå med direkt närhet till Vislanda för barnomsorg och kommunikationer! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jens Frisk för mer information och visning!

Håldalavägen 5, Lönashult, Alvesta kommun

Håldalavägen 5

Villa
Lönashult, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 200 000 kr
141 + 67 m²
6 rum
1 412 m² tomt

Välkommen till denna trevliga tvåvåningsvilla i det fridfulla området Lönashult! Huset är uppdelat i två lägenheter, perfekt för familjer eller investerare. Båda lägenheterna har tre rum och kök. På källarplanet finns en praktisk klädvårdsyta. Huset är också utrustat med en modern luft-vatten värmepump. Missa inte chansen till denna fastighet med sin natursköna omgivning! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jens Frisk för mer information och visning!

Linnéavägen 3, Teleborg, Växjö kommun

Linnéavägen 3

Villa
Teleborg, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
3 600 000 kr
156 m²
7 rum
552 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa på Linneavägen 3, som är belägen i Växjö på det trevliga området Teleborg. Här finns gott om utrymme för hela familjen och man tas emot av en hemtrevlig känsla så fort man kliver in genom dörren. Sammanfattningsvis är detta en fantastisk villa med ett utmärkt läge. Detta är ett perfekt hus för en familj som vill ha plats och en trivsam tillvaro på Teleborg, med närhet till både natur och stad. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jens Frisk för mer information!

 • Uteplats
Norregårdsvägen 5A, Hov, Växjö kommun

Norregårdsvägen 5A

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 050 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 569 kr/mån
24 138 kr/m²

Varmt välkommen till en välplanerad enrummare på Norregårdsvägen 5A på stadsnära Hov. Lägenheten återfinns i en stabil och välskött förening. Här bor du i en trevlig 1:a fördelade på yteffektiva 43,5 kvm. I bostaden möter vi först hallen med stor förvaringsmöjlighet genom en hel garderobsvägg, på höger sidan återfinns bostadens helkaklade badrum med duschväggar. Vidare genom hallen finns bostadens kombinerade vardags- och sovrum. Köket är enskilt vilket ger en bra rymd i bostaden. Här bor du på ett trevligt läge med cykelavstånd till Växjös alla delar. Med närhet till livsmedelsbutiker på Norremark, stadskärnan och med bra kommunikation med såsom cykel som buss till Linnéuniversitet. Kontakta ansvarig mäklare Jens Frisk för mer information och för visning.

Visar alla 12