Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lovisa Blomström

Lovisa Blomström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Allbotorget 3 A, Alvesta - Centralt, Alvesta kommun

Allbotorget 3 A

Lägenhet
Alvesta - Centralt, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö
795 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 200 kr/mån
14 860 kr/m²

Nu säljer vi denna centrala tvårumslägenhet på första plan. Ett perfekt boende för den som söker en praktisk och billig bostad. Lägenheten är nyrenoverad under 2020/2021 och har rymligt vardagsrum och sovrum. Här bor man mycket centralt med gratis parkering på Allbotorget precis utanför. Föreningen erbjuder bra tvättmöjligheter i källaren, gym samt lokal att låna för festligare tillfällen om man behöver mer plats. Även en uteplats med grillplats finns att tillgå. Varmt välkomna på visning!

Droskvägen 2, Alvesta - Väster, Alvesta kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Droskvägen 2

Villa
Alvesta - Väster, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 900 000 kr
103 + 94 m²
4 rum
883 m² tomt

Här på Droskvägen 2 erbjuds nu denna enplansvilla med källare, trevligt läge på hörntomt med en skyddad baksida. Huset har en väl genomtänkt planlösning som öppnar upp för olika konstellationer med sovrum och sällskapsrummen om önskas. Husets lite äldre ytskikt bjuder in till den som önskar renovera och själv anpassa sitt boende utifrån bästa förmåga. Fjärrvärme ger en bekymmersfri uppvärmning till en rimlig summa. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Uteplats
Gitarrvägen 46 C, Alvesta - Väster, Alvesta kommun

Gitarrvägen 46 C

Lägenhet
Alvesta - Väster, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö
950 000 kr
104 m²
4 rum
6 643 kr/mån
9 135 kr/m²

En mycket välplanerad marklägenhet i två plan finns nu till försäljning. På det nedre planet finns sällskapsutrymmena i form av kök, vardagsrum och en inglasad altan med soldäck utanför. På det övre plan har man en mer privat sfär med tre sovrum och ett badrum. Ett fristående förråd finns till varje lägenhet. Fritt och trivsamt läge och här bor du med närhet till Alvesta centrum. Varmt välkomna på visning!

Källebrovägen 26, Gemla, Växjö kommun

Källebrovägen 26

Villa
Gemla, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 600 000 kr
130 + 166 m²
5 rum
1 644 m² tomt

Välkommen till denna trevliga familjevilla i Gemla. Bostaden erbjuder fina ytor för familj och vänner att trivas på både på entréplan som källarplan. Bostaden har en rymlig hall, stort vardagsrum, stort badrum, en wc, kök samt fyra sovrum med bra förvaringsmöjligheter med garderober. En våning ned i källarplanet når man först en rymlig gillestuga. Källaren har även ett sovrum, dusch med bastu, tvättstuga, matkällare, större hobbyrum, pannrum och flertalet förrådsrum. Härifrån når man också bostadens garage. Huset värms upp med bergvärme från 2005, nytt tak lades 2022, nya fönster sattes in 2015, badrummet gjordes om 2012. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Odens väg 3, Alvesta, Alvesta kommun

Odens väg 3

Villa
Alvesta, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 795 000 kr
91 + 143 m²
6 rum
897 m² tomt

Välkomna till denna hemtrevliga villa med källare i Alvesta. Villan har ett nyrenoverat kök, inglasad altan i söderläge och bra förvaringsmöjligheter och tvättstuga i källaren. Här bor man med närhet till skolor, butiker, kollektivtrafik och friluftsliv så allt du behöver finns inom bekvämt avstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Värendsgatan 8C, Alvesta - Centralt, Alvesta kommun

Värendsgatan 8C

Lägenhet
Alvesta - Centralt, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö
695 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 421 kr/mån
11 681 kr/m²

Här finns nu en mycket centralt belägen tvåa till salu i Alvesta. Här har man all service strax utanför dörren och till stationen med många avgångar till bla Växjö är det endast ett hundratal meter. Ljus och trivsam lägenhet med bra planlösning. Innergård med grillplats. Årsredovisning och stadgar finns att ta del av digitalt. Varmt välkomna på visning!

GRÖNA GATAN 26, Alvesta, Alvesta kommun
  • Budgivning med BankID pågår

GRÖNA GATAN 26

Lägenhet
Alvesta, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö
880 000 kr
75 m²
3 rum
5 207 kr/mån
11 733 kr/m²

Här erbjuds en möjlighet att köpa ditt nästa hem i form av en arkitektritad och unik bostadsrätt med generös takhöjd upp till nock, fint ljusinsläpp och öppen spis. Detta boende i två plan erbjuder dessutom två uteplatser och ett stort förråd. Här bor man centralt med närhet till affär, samhällsservice och skola. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Agnaryd Gummesgård 3, Moheda, Alvesta kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Agnaryd Gummesgård 3

Villa
Moheda, Alvesta kommun
Fastighetsbyrån Växjö
385 000 kr
103 + 7 m²
4 rum
2 073 m² tomt

Nu säljer vi denna fastighet i Agnaryd där man har chans att sätta sin egen prägel från start. Fastigheten har en vacker tomt, perfekt för mindre djurhållning. Här bor man i en lantlig miljö med närhet till Agnasjön med badplats med 7 km till Rydaholm och 13 km till Moheda. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 8