Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tim Olofsson

Tim Olofsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Uranusvägen 2M, Östra Lugnet, Växjö kommun
Uranusvägen 2M, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Uranusvägen 2M, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Uranusvägen 2M

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 695 000 kr
67,9 m²
3 rum
vån 2/2
4 426 kr/mån
24 963 kr/m²

Varmt välkomna till Uranusvägen 2M! En modern, ljus och trevlig 3:a på andra våningen. I bostaden finns ett stort och rymligt kök som är öppet mot vardagsrummet. Här ryms ett stort matbord samt soffgrupp. Till vänster från entrén kommer man till badrummet som har kakel och klinkers. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin, torktumlare, wc och dusch. Från köket kommer man ut till balkongen där man kan njuta av eftermiddagssolen. Från vardagsrummet finns också en fransk balkong. I bostaden finns två sovrum i bra storlek. Det större sovrummet har en klädkammare med skjutdörrar. En stor bonus är att en parkeringsplats tillhör bostaden. På Östra lugnet bor du med närhet till naturen, Evedal, Norremarksområdet samt skolor. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer information!

  • Premium
Dalbovägen 7C, Dalbo, Växjö kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Dalbovägen 7C, Dalbo, Växjö kommun, bild 2
Dalbovägen 7C, Dalbo, Växjö kommun, bild 3

Dalbovägen 7C

Lägenhet
Dalbo, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 195 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 577 kr/mån
15 419 kr/m²

Välkommen till en rymlig och välplanerad bostadsrättslägenhet om 3 rok. På en bostadsyta om 77,5 välplanerade kvadratmeter finns här ett ljust och öppet vardagsrum, ett trivsamt kök med vit köksinredning, ett badrum samt två sovrum varav ett med utgång till den inglasade balkongen i härligt läge. Fin utsikt ut från både vardagsrummet och balkongen. Här bor man i en stabil förening med närhet till centrum och tänkbara serviceinrättningar. Goda bussförbindelser både till och från Hovshaga, Östra Lugnet & Centrum. Kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson

  • Premium
Fermens väg 4, Teleborg, Växjö kommun
Fermens väg 4, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Fermens väg 4, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Fermens väg 4

Villa
Teleborg, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 895 000 kr
110 m²
255 m² tomt

Välkommen till Fermens Väg 4 och detta 2-plansradhus beläget på Teleborg. Bostadens 110 kvadratmeter har på entréplan ett trivsamt kök, ett vardagsrum med tilltalande sällskapsytor, ett sovrum, badrum. På det övre planet finns två sovrum samt ett badrum med badkar. Till bostaden hör en uteplats, inglasat uterum och en lättskött stenlagd trädgård på baksidan samt ett rymligt garage på framsidan. På Teleborg bor man med närhet till all tänkbar samhällsservice och med ett bekvämt avstånd till stadskärnan. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer info!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Norrgårda Sivertsborg 1, Växjö Landsort, Växjö kommun

Norrgårda Sivertsborg 1

Villa
Växjö Landsort, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 595 000 kr
64 + 60 m²
2 808 m² tomt

Välkommen till detta charmiga enplanshus med källare, beläget i en naturskön och lantlig miljö med en skogsdunge direkt bakom huset. Huset erbjuder en boyta på 64 kvadratmeter och en biyta på 60 kvadratmeter. På Entréplan finns ett rymligt vardagsrum med en täljstenskamin installerad 2012, som skapar en mysig atmosfär. Köket är funktionellt och utrustat med en diskmaskin och ett kylskåp, gäst-wc och två sovrum. Källarplan har en groventré, tvättstuga kombinerat badrum, förvaring samt ett praktiskt kontor. Utomhus finns en stor altan byggd 2013, idealisk för utomhusmiddagar och avkoppling, samt en grillplats för sommarens grillfester. En nyinstallerad bubbelpool från 2023 som är nersänkt i altanen och ett glasrum från 2024 ger lyxiga möjligheter att njuta av trädgården året runt. För husdjur finns två isolerade hundgårdar och hela tomten är inhägnad för hundar att springa fritt. Fastigheten inkluderar ett nybyggt Mellby garage från 2021 med dubbelgarage, carport, solpaneler tillhörande batteri, automatisk port samt både varmt och kallt vatten framdraget. Fiber är indraget till både garage och hus för snabb internetuppkoppling. Det gamla garaget har flyttats och ger extra förvaringsutrymme eller en verkstad, det finns också en friggebod för ytterligare förvaring. Energisystemet är effektivt med bergvärme installerat 2017 och dränering genomförd 2021. En trekammarbrunn hanterar avloppet effektivt och en hydrofor med vattenfilter. Vattenprov taget för cirka tre år sedan, vilket säkerställer rent och friskt vatten. Det finns även ved tillgänglig för användning i kaminen och stigar runt tomten för härliga promenader. Detta är den perfekta fastigheten för dig som söker ett bekvämt och modernt boende med alla bekvämligheter, samtidigt som du njuter av lugnet på landet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer info!

  • Uteplats
Trummenvägen 26, Teleborg, Växjö kommun
Trummenvägen 26, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Trummenvägen 26, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Trummenvägen 26

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 595 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 2/5
2 873 kr/mån
34 301 kr/m²

Varmt välkommen till denna moderna 2:a belägen i Brf Agronomen 2 i Växjö. Denna lägenhet passar perfekt för dig som ska studera eller för den som ska arbeta på universitetet, med närheten till skolan som är ett stort plus. Bostaden passar även för dig som önskar en ljus och fräsch bostad i bra storlek. Området erbjuder närhet till bekvämligheter som mataffärer, restauranger och natur. Den här bostaden har en fantastisk balkong, social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett rymligt sovrum och ett stilrent badrum. Belägen på andra våningen så är detta lättillgängligt och bekvämt för alla. Hiss finns. Med en boyta på 46,5 kvadratmeter har du gott om plats för dina möbler och personliga prylar. Dessutom ger den öppna planlösningen möjlighet till olika möbleringsmöjligheter. Välkommen att anmäla dig till visning! För mer information ta kontakt med ansvarig mäklare Emil Petersson.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Välluddevägen 7B, Teleborg, Växjö kommun
Välluddevägen 7B, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Välluddevägen 7B, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Välluddevägen 7B

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 420 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/7
3 965 kr/mån
28 400 kr/m²

Varmt välkomna till Välluddevägen 7B och denna ljusa och moderna bostad. Lägenheten är en tvåa belägen på 2:a våningen. Bostaden är ljus och fräsch och genomsyras av fina materialval. Här finns ett sovrum, stort badrum, inglasad balkong samt en öppen planlösning mellan det fina köket och vardagsrummet. Till lägenheten finns även ett förråd. På Teleborg bor man med närhet till både mataffärer, Linnéuniversitet, Trummen och Växjösjön. Här bor man även med närhet till både skola och förskola. Bostaden passar väldigt bra för den som ska studera till hösten och önskar bo med nära avstånd till universitetet. Energiklass C. Välkommen på visning! För mer information ta kontakt med ansvarig mäklare Emil Petersson.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nygatan 1A, Centrum, Växjö kommun
  • Idag kl 12:00
Nygatan 1A, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Nygatan 1A, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Nygatan 1A

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 695 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
3 130 kr/mån
22 013 kr/m²

Med ett centralt läge med 350 meter till Stortorget på attraktiva Nygatan 1A återfinns denna trivsamma bostadsrättslägenhet om 3 rok. Bostaden om 77 kvm disponerar ett stort och trivsamt kök med bra arbetsytor och plats för matbord, två sovrum med bra möbleringsmöjligheter, ett ljust och rymligt vardagsrum, badrum med dusch och tvättmaskin samt en inglasad balkong. De stora fönsterpartierna tillför lägenheten ett fint ljusinsläpp. Här erbjuds ett centralt boende i en stabil förening med god ekonomi och med närhet till allt i Växjö City och all tänkbar samhällsservice. Till lägenheten kan också en förmånlig garageplats i huset erbjudas för 340kr/mån samt rymligt förråd på källarplan. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
MJÖLNARVÄGEN 3 D, null, Växjö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
MJÖLNARVÄGEN 3 D, null, Växjö kommun, bild 2
MJÖLNARVÄGEN 3 D, null, Växjö kommun, bild 3

MJÖLNARVÄGEN 3 D

Lägenhet
Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 995 000 kr
88 m²
4 rum
vån 2/2
5 410 kr/mån
22 670 kr/m²

Välkommen till Mjölnarvägen 3D, en fyrarumslägenhet med ett attraktivt hörnläge. Denna bostad kombinerar rymliga sällskapsytor, genomgående fint ljusinsläpp och funktionella lösningar, vilket skapar en harmonisk och bekväm boendemiljö i ett naturnära område. Här bor ni i samklang med naturen och kan njuta av rogivande och fridfulla omgivningar. Lägenheten, belägen på andra våningen, erbjuder eleganta ytskikt, generösa utrymmen och materialval av hög kvalitet. Den sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum gör hemmet perfekt för umgänge. Köket är välutrustat med rostfri inredning, och den öppna övergången till vardagsrummet skapar fina sociala flöden. Från vardagsrummet når ni en inglasad balkong som förlänger de redan rymliga och trivsamma ytorna. Lägenheten har tre rymliga sovrum, alla med bra förvaringslösningar. Det helkaklade badrummet är stilrent och utrustat med en tvättavdelning för praktisk klädvård. Bostaden nås via en loftgång som kan möbleras med en sittgrupp. Till lägenheten hör även en parkeringsplats i carport som ingår i månadsavgiften. Carporten är utrustad med en laddbox och anslutande förråd. Kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer info!

  • Premium
  • Balkong
Storgatan 16, Hovmantorp, Lessebo kommun
Storgatan 16, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 2
Storgatan 16, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 3

Storgatan 16

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 095 000 kr
140 + 70 m²
1 402 m² tomt

Denna charmiga tvåplansvilla från 1947 erbjuder möjligheten att sätta sin egen prägel och skapa sitt drömboende. Med en boyta på 140 kvm och en biyta på 70 kvm ger detta hem gott om plats för hela familjen att trivas. Hovmantorp är ett trevligt samhälle med vacker natur och närhet till både skog och sjöar. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha bekvämt avstånd till service och kommunikationer. Tomtytan på 1402 kvm ger utrymme för trädgårdsarbete och lek, perfekt för den som uppskattar utomhusaktiviteter. Med möjlighet att skapa en trivsam uteplats eller plantera grönsaker och blommor finns här gott om potential för den gröna tummen. Denna bostad med möjlighet att renovera och anpassa efter egna önskemål har alla förutsättningar att bli ett fantastiskt hem. Välkommen att upptäcka möjligheterna som detta boende har att erbjuda! * Bostaden kommer att förmedlas med friskrivningsklausul * Kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer information!

  • Premium
Bäckgatan 21, Centrum, Växjö kommun
Bäckgatan 21, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Bäckgatan 21, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Bäckgatan 21

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 350 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 190 kr/mån
31 395 kr/m²

I centrala Växjö finns nu denna fantastiska bostadsrätt högst upp i huset på Bäckgatan. Med härligt ljusinsläpp och närhet till allt som centrum erbjuder. Här finns mycket väldisponerad planlösning med sovalkov. Trivsamt vardagsrum med goda sällskapsytor, praktiskt och modernt kök med stilfulla materialval och arbetsytor. Snedtak med fönsterpartier ger bostaden ett trivsamt intryck. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för visning på begäran!

  • Premium
Kvistvägen 7, Hovmantorp, Lessebo kommun
Kvistvägen 7, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 2
Kvistvägen 7, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 3

Kvistvägen 7

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 895 000 kr
159 + 39 m²
900 m² tomt

Välkommen till denna 1 ½-plansvillan i Hovmantorp! Här bor man i ett lugnt och trivsamt område med närhet till både Hovmantorps kärna och skog och natur. Huset är 159 kvadratmeter stort och tomten har en total yta på 900 kvadratmeter, automatisk ytterbelysning. Garage, laddstolpe elbil, jordkällare & inglasad altan i västerläge. Inredd övervåning vilket gör det till en perfekt familjevilla med goda ytor! 400 meter till badplats samt sjövatten till bevattning (500kr/år). Heltäckande brand och inbrottslarm med detektorer i alla rum inklusive garage och förråd. Larmet stänger av inkommande vatten vid frånvaro. Fiber finns. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer information!

  • Premium
  • Energieffektiv
Kung Magnus väg 24, Kampen, Växjö kommun
Kung Magnus väg 24, Kampen, Växjö kommun, bild 2
Kung Magnus väg 24, Kampen, Växjö kommun, bild 3

Kung Magnus väg 24

Lägenhet
Kampen, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 950 000 kr
109 m²
4 rum
vån 1/1
7 435 kr/mån
27 064 kr/m²

Nu finns det äntligen möjlighet att förvärva en bostadsrätt på sjönära Kampen med Växjösjön som granne och på behagligt avstånd till Centrum samt gångavstånd till badplats! Här erbjuds man en välplanerad lägenhet i två plan och utöver en tilltagen inglasat uterum i västerläge med sjöutsikt. Parkeringsplats med laddstation till el-bil följer med bostaden. Bra planlösning med 3 sovrum, ett gediget vardagsrum, nyrenoverat badrum nere (2022) samt badrum uppe (2014), kök med halvvägg ut mot vardagsrum skapar en luftig öppen yta. Välskött HSB förening med bra ekonomi, miljöhus, verktygsbod och gemensamhets aktiviteter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer information!

  • Premium
Norregårdsvägen 7A, Hov, Växjö kommun

Norregårdsvägen 7A

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 395 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 873 kr/mån
21 969 kr/m²

Varmt välkomna till denna 2a på Norregårdsvägen 7A. Snart finns möjligheten att förvärva denna ljusa tvåa på Hov. Bostaden är belägen på markplan och har en stor och härlig inglasad balkong. Hsb Brf Norregård är en stabil och välskött förening. I avgiften ingår både Värme, VA och el. Eget förråd tillhör lägenheten. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer information samt en förhandsvisning!

Sofiebergsvägen 31, null, Växjö kommun
  • Idag kl 13:00
Sofiebergsvägen 31, null, Växjö kommun, bild 2
Sofiebergsvägen 31, null, Växjö kommun, bild 3

Sofiebergsvägen 31

Lägenhet
Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 795 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 876 kr/mån
23 464 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trerummare om 76,5 kvadrat på populära Norr. Bostaden är optimalt planerad med en stor och rymlig hall där du får plats med både ytterkläder och förvaring. Vidare in i bostaden finns 2 sovrum, badrum med dusch och tvättmaskin, fräscht kök och ett ljust och trevligt vardagsrum med en härlig balkong som badar i solsken på eftermiddagen och kvällen. Som om inte detta vore bra nog så ingår det i hyran en carport med laddstolpe samt två förråd. Denna bostad ligger beläget med bara 5 min promenad till centrum med dess breda utbud av restauranger och butiker. Föreningen har en gemensamhetsbyggnad med samlingslokal som man utnyttja för kalas m.m. Föreningen är även mån om att man trivs så de anordnar periodiskt gemensamma aktiviteter som exempelvis pubkväll och grillning vid den gemensamma grillplatsen mm. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Lugnets väg 7 D, Östra Lugnet, Växjö kommun
Lugnets väg 7 D, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Lugnets väg 7 D, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Lugnets väg 7 D

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 295 000 kr
105 m²
5 rum
5 900 kr/mån
21 857 kr/m²

Nu finns detta moderna bostadsrättsparhus i två plan på Lugnets väg 7D till salu. Bostaden är fördelad på två plan med en generös uteplats på framsidan och en stor balkong på baksidan ut mot skogen. På framsidan finns även ett förråd samt en parkeringsplats som ingår vid sidan av bostaden. Bostaden är ljus och fräsch. På första plan finns kök, vardagsrum och badrum. På andra plan finns hela fyra sovrum samt ett badrum. Lugnet är ett barnvänligt och lugnt område med naturen runt hörnet. I närområdet finns även skola- och barnomsorg och med cykel når man Evedals badplats. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Glasbruksgatan 18 D, Hovmantorp, Lessebo kommun

Glasbruksgatan 18 D

Lägenhet
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 050 000 kr
56 m²
vån 2/2
4 446 kr/mån
18 750 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad belägen på Glasbruksgatan 18 D i Hovmantorp. Med sin underbara sjöutsikt och eleganta inredning erbjuder denna lägenhet en unik och trivsam boendemiljö. Med två rum, kök och badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare, finns alla bekvämligheter för en bekväm livsstil. Stor balkong som vetter mot sjön Rottnen, förråd och parkering ingår.

  • Balkong
Borggårdsvägen 41, Hovshaga, Växjö kommun
Borggårdsvägen 41, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Borggårdsvägen 41, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Borggårdsvägen 41

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 995 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/1
5 249 kr/mån
20 152 kr/m²

Varmt välkomna till Borggårdsvägen 41! En rymlig och stor bostadsrätt i två plan på hela 99 kvm. Perfekt boende för familjen som söker en rymlig och praktisk bostad. I avgiften ingår en garageplats, vilket gör det enkelt och bekvämt att parkera bilen. Härlig baksida med täppa i söderläge. I Hovshaga bor man i lugnt och tryggt område. Här är det nära till både skolor och natur. För visning kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson.

  • Premium
  • Uteplats
Orrvägen 37, Rottne, Växjö kommun

Orrvägen 37

Villa
Rottne, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 995 000 kr
143 m²
792 m² tomt

Snart till salu! Varmt välkommen till denna välplanerade villa belägen i ett familjevänligt område i Rottne! Här bor man i ett hus som är 143 kvadratmeter stort och en tomt med praktiskt storlek på 792 kvadratmeter. Huset ligger på en återvändsgata och tomten gränsar mot en liten allmän skogsdunge som ger ett gott insynsskydd. Huset är byggt 2008 och har ett rejält garage byggt 2016. Bostaden har fem stycken sovrum, två badrum varav det ena med en bastu, kök och vardagsrum formar detta det perfekta familjehemmet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer information!

Triangelvägen 2, Hovmantorp, Lessebo kommun

Triangelvägen 2

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
3 595 000 kr
165 m²
939 m² tomt

Nu finns en unik chans att förvärva denna nybyggda villa i Hovmantorp på 165kvm! Modernt kök med öppen planlösning, två helkaklade badrum, 4 vältaliga sovrum stor balkong samt garage med egen ingång utformar den perfekta familjevillan. Fastigheten är belägen centralt i Hovmantorp med närhet till skola, tåg idrottsverksamhet etc. Tomtstorleken är 939 kvadratmeter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för vidare information!

Skiftesvägen 141, null, Växjö kommun
  • Tor 8 aug kl 17:00

Skiftesvägen 141

Lägenhet
Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 295 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/2
5 902 kr/mån
13 925 kr/m²

Välkommen till trivsamma Skiftesvägen och denna välplanerade bostadsrätt! Med ett lugnt och skyddat läge och en härlig balkong, återfinns denna renoverade lägenhet om tre rum och kök. Bostadsrätten, som har en egen entré, erbjuder väl tilltagna sociala umgängesytor och sovrum, goda förvaringsmöjligheter, genomgående fina ytskikt, ett fräscht badrum med badkar samt kök från IKEA. Ett idealiskt tillfälle för den som vill bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till fina strövområden i vacker natur, vardagsservice, kommunikationer och universitet. Garage med fjärrstyrd port samt egen laddstation för elbil ingår i avgiften! Visning på begäran!

  • Plus
  • Balkong
Birkagatan 29a, Öster, Växjö kommun

Birkagatan 29a

Lägenhet
Öster, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 595 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
5 235 kr/mån
22 786 kr/m²

Varmt välkomna till Birkagatan 29A! Nu finns möjligheten att förvärva en ljus och modern bostad på Öster. Lägenheten är hela 70 kvm och karakteriseras av moderna och ljusa färgval. Här finns ett fräscht kök med goda förvaringsmöjligheter. Ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matgrupp, två sovrum i bra storlek där det ryms dubbelsäng samt en inbyggd garderob som ger bra förvaring. WC renoverat 2018 genom föreningen. På Öster bor man med närhet till både natur och centrum. Samt även med närhet till Linneuniversitetet. Lägenhetens placering är ett stenkast till vårdcentral. Snart till försäljning, för mer information kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson.

Västergatan 10, Hovmantorp, Lessebo kommun

Västergatan 10

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
950 000 kr
112 + 75 m²
5 rum
818 m² tomt

NYTT SÄNKT PRIS! Välkomna till denna 1-plansvilla med källare i Hovmantorp! Här bor man på 112 + 75 kvm centralt i Hovmantorp med närhet till skola, affär, sjön Rottnen och all tänkbar service. Här finns goda buss-och tågförbindelser till Växjö. Praktiskt och energieffektivt hus med låga driftkostnader! Ca 1 års förbrukning med ved samt vedklyv ingår. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Triangelvägen 23, Hovmantorp, Lessebo kommun

Triangelvägen 23

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
4 295 000 kr
152 + 27 m²
6 rum
1 075 m² tomt

Nybyggd premiumvilla i Hovmantorp! Ljus och rymlig enplansvilla med genomtänkt planlösning och skyddad baksida. Beläget i nybyggt bostadsområde nära service och skolor. Varmt välkommen på visning!

Anteliigatan 7E, Söder, Växjö kommun

Anteliigatan 7E

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 350 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/3
3 198 kr/mån
37 500 kr/m²

Välkommen till Anteliigatan 7E i Växjö! Denna charmiga lägenhet erbjuder en bekväm och modern boendemiljö på 36 kvadratmeter. Lägenheten består av ett rymligt rum, ett välutrustat kök och ett fräscht badrum. Rummet är ljust och välplanerat med gott om plats för både sov- och vardagsrumsmöbler. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en öppen och luftig känsla. Här finns utrymme för att skapa en mysig sovdel och samtidigt ha en bekväm sittgrupp. Köket är modernt och stilrent med allt du behöver för att tillaga dina favoriträtter. Det finns gott om förvaringsutrymmen för köksredskap och livsmedel. Den integrerade spisen, ugnen och kylskåpet gör matlagningen till en fröjd. Vid köksbordet finns utrymme för att njuta av måltider i trevligt sällskap. I badrum finns tvättmaskin och torktumlare installerade likaså väggskåp med generöst förvaringsutrymme. Föreningen har en gemensam utomhuspool som alla boende får nyttja, perfekt den varma sommardagen! Anteliigatan 7E är belägen på det populära Söder i Växjö med närhet till bekvämligheter såsom butiker, restauranger och kollektivtrafik. Det finns även vackra grönområden och promenadstråk i närheten för den som uppskattar natur och friluftsliv. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för visning!

  • Hiss
Triangelvägen 8, Hovmantorp, Lessebo kommun

Triangelvägen 8

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
3 595 000 kr
150 m²
7 rum
1 024 m² tomt

NYTT LÄGRE PRIS!! Välkommen till denna moderna och stilfulla villa belägen på Triangelvägen 8 i Hovmantorp. Byggd år 2022 strålar denna tvåvåningsvilla av nyhetens glans och erbjuder en perfekt kombination av komfort och elegans. Med sina 150 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för en familj att trivas och växa i. Huset är byggt med tilläggsisolering i golv & väggar, smygspottar i alla fönster samt utrustat med smarta dimmbara lampor kopplade till Plejd som kan styras av mobilen. När du kliver in genom entrén möts du av en ljus och rymlig hall som genast ger en känsla av välkomnande. Härifrån leder en vacker trappa upp till övervåningen och de privata sovrummen. På bottenvåningen finner du det imponerande HTH-köket, som är utrustat med toppmoderna Siemens vitvaror. Detta kök är verkligen hjärtat i hemmet och erbjuder både stil och funktionalitet för matlagning och umgänge. Det generösa vardagsrummet är perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en underbar utsikt över den omgivande trädgården. Trädgården är välplanerad och erbjuder möjligheter till avkoppling och lek för hela familjen. På övervåningen finner du fyra ljusa och luftiga sovrum plus walk in closet. Badrummet på övervåningen är modernt och stilrent, utrustat med bekvämligheter som gör din vardag enklare. Villan på Triangelvägen 8 erbjuder också bekvämligheter som golvvärme, energieffektiv uppvärmning och välisolerade väggar för att säkerställa en behaglig inomhusmiljö året runt. Parkeringsmöjligheter finns på den egna uppfarten där det även är förberett till garage. Läget är utmärkt med närhet till både grönområden och bekvämligheter. 3 minuters gång till förskola och ca 10 minuters gång till Kvarndammskolan. Hovmantorps centrala delar ligger inom bekvämt avstånd och erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och serviceinrättningar. Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter med närhet till busshållplatser och vägförbindelser.

Visar 1 - 25 av 26