Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tim Olofsson

Tim Olofsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kung Magnus väg 24, Kampen, Växjö kommun
Kung Magnus väg 24, Kampen, Växjö kommun, bild 2
Kung Magnus väg 24, Kampen, Växjö kommun, bild 3

Kung Magnus väg 24

Lägenhet
Kampen, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 950 000 kr
109 m²
4 rum
vån 1/1
7 435 kr/mån
27 064 kr/m²

Nu finns det äntligen möjlighet att förvärva en bostadsrätt på sjönära Kampen med Växjösjön som granne och på behagligt avstånd till Centrum samt gångavstånd till badplats! Här erbjuds man en välplanerad lägenhet i två plan och utöver en tilltagen inglasat uterum i västerläge med sjöutsikt. Parkeringsplats med laddstation till el-bil följer med bostaden. Bra planlösning med 3 sovrum, ett gediget vardagsrum, nyrenoverat badrum nere (2022) samt badrum uppe (2014), kök med halvvägg ut mot vardagsrum skapar en luftig öppen yta. Välskött HSB förening med bra ekonomi, miljöhus, verktygsbod och gemensamhets aktiviteter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer information!

  • Premium
Flybogatan 6, Hovmantorp, Lessebo kommun
  • Sön 14 apr kl 15:30
Flybogatan 6, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 2
Flybogatan 6, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 3

Flybogatan 6

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 195 000 kr
91 + 112 m²
996 m² tomt

Välkommen till denna familjevilla medhörntomt på Flybogatan 6 i Hovmantorp. Med en boyta på 91 kvm och en källare på 112 kvm erbjuder detta hem generösa utrymmen och bekvämligheter. Entreplan: Tre mysiga sovrum för god nattsömn. Stilrent kök med moderna detaljer. Utgång till en härlig inglasad altan. Badrum med våtrumsmatta och badkar för avkopplande stunder. Vardagsrum med en inbjudande braskamin för extra atmosfär. Källarplan: Tvättstuga för praktisk hantering av hushållssysslor. Gillestuga för sociala sammanhang. Gäst-WC för extra bekvämlighet. Förrådsutrymme för smart förvaring. Övriga fördelar: Fjärrvärme för effektiv uppvärmning. Fiberanslutning för snabb och pålitlig internetuppkoppling. Garage i källaren för säker förvaring av fordon och extra utrymme. Denna hemtrevliga fastighet kombinerar praktiska faciliteter med en hemtrevlig atmosfär och erbjuder en idealisk plats för både vardag och avkoppling. Missa inte chansen att kalla detta hus för ditt hem. Kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson.

  • Premium
Bäckgatan 21, Centrum, Växjö kommun
Bäckgatan 21, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Bäckgatan 21, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Bäckgatan 21

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 350 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 190 kr/mån
31 395 kr/m²

I centrala Växjö finns nu denna fantastiska bostadsrätt högst upp i huset på Bäckgatan. Med härligt ljusinsläpp och närhet till allt som centrum erbjuder. Här finns mycket väldisponerad planlösning med sovalkov. Trivsamt vardagsrum med goda sällskapsytor, praktiskt och modernt kök med stilfulla materialval och arbetsytor. Snedtak med fönsterpartier ger bostaden ett trivsamt intryck. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för visning på begäran!

  • Premium
Uranusvägen 2M, null, Växjö kommun
Uranusvägen 2M, null, Växjö kommun, bild 2
Uranusvägen 2M, null, Växjö kommun, bild 3

Uranusvägen 2M

Lägenhet
Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 695 000 kr
67,9 m²
3 rum
vån 2/2
4 426 kr/mån
24 963 kr/m²

Varmt välkomna till Uranusvägen 2M! En modern, ljus och trevlig 3:a på andra våningen. I bostaden finns ett stort och rymligt kök som är öppet mot vardagsrummet. Här ryms ett stort matbord samt soffgrupp. Till vänster från entrén kommer man till badrummet som har kakel och klinkers. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin, torktumlare, wc och dusch. Från köket kommer man ut till balkongen där man kan njuta av eftermiddagssolen. Från vardagsrummet finns också en fransk balkong. I bostaden finns två sovrum i bra storlek. Det större sovrummet har en klädkammare med skjutdörrar. En stor bonus är att en parkeringsplats tillhör bostaden. På Östra lugnet bor du med närhet till naturen, Evedal, Norremarksområdet samt skolor. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer information!

  • Premium
Jupitervägen 4G, Östra Lugnet, Växjö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Jupitervägen 4G, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Jupitervägen 4G, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Jupitervägen 4G

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 795 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
5 041 kr/mån
22 160 kr/m²

Välkommen till Jupitervägen 4G och denna välplanerade trea på 80,6 kvadrat. Här bor du på populära Östra Lugnet som med naturen och härliga Evedal runt knuten. Boendet är väl insynsskyddat och har en bra planlösning, stilrena materialval och en mysig balkong i härligt läge. Via föreningen har man även tillgång till gemensamt gym. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Triangelvägen 2, Hovmantorp, Lessebo kommun

Triangelvägen 2

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
3 595 000 kr
165 m²
939 m² tomt

Nu finns en unik chans att förvärva denna nybyggda villa i Hovmantorp på 165kvm! Modernt kök med öppen planlösning, två helkaklade badrum, 4 vältaliga sovrum stor balkong samt garage med egen ingång utformar den perfekta familjevillan. Fastigheten är belägen centralt i Hovmantorp med närhet till skola, tåg idrottsverksamhet etc. Tomtstorleken är 939 kvadratmeter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för vidare information!

Skiftesvägen 141, null, Växjö kommun

Skiftesvägen 141

Lägenhet
Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 295 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/2
5 621 kr/mån
13 925 kr/m²

Välkommen till trivsamma Skiftesvägen och denna välplanerade bostadsrätt! Med ett lugnt och skyddat läge och en härlig balkong, återfinns denna renoverade lägenhet om tre rum och kök. Bostadsrätten, som har en egen entré, erbjuder väl tilltagna sociala umgängesytor och sovrum, goda förvaringsmöjligheter, genomgående fina ytskikt, ett fräscht badrum med badkar samt kök från IKEA. Ett idealiskt tillfälle för den som vill bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till fina strövområden i vacker natur, vardagsservice, kommunikationer och universitet. Garage med fjärrstyrd port samt egen laddstation för elbil ingår i avgiften! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Birkagatan 29a, Öster, Växjö kommun

Birkagatan 29a

Lägenhet
Öster, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 695 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
5 235 kr/mån
24 214 kr/m²

Varmt välkomna till Birkagatan 29A! Nu finns möjligheten att förvärva en ljus och modern bostad på Öster. Lägenheten är hela 70 kvm och karakteriseras av moderna och ljusa färgval. Här finns ett fräscht kök med goda förvaringsmöjligheter. Ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matgrupp, två sovrum i bra storlek där det ryms dubbelsäng samt en inbyggd garderob som ger bra förvaring. WC renoverat 2018 genom föreningen. På Öster bor man med närhet till både natur och centrum. Samt även med närhet till Linneuniversitetet. Lägenhetens placering är ett stenkast till vårdcentral. Snart till försäljning, för mer information kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson.

Tvillingarnas gränd 8, Hovmantorp, Lessebo kommun

Tvillingarnas gränd 8

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 850 000 kr
152 m²
5 rum
512 m² tomt

Varmt välkommen till denna välplanerade villa belägen i ett familjevänligt område i Hovmantorp! Här bor man i ett hus som är 152 kvadratmeter stort och en tomt med praktiskt storlek på 512 kvadratmeter. Huset ligger på en återvändsgata och baksidan av tomten gränsar mot en liten allmän skogsdunge som ger ett gott insynsskydd. Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Västergatan 10, Hovmantorp, Lessebo kommun

Västergatan 10

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 050 000 kr
112 + 75 m²
5 rum
818 m² tomt

NYTT SÄNKT PRIS! Välkomna till denna 1-plansvilla med källare i Hovmantorp! Här bor man på 112 + 75 kvm centralt i Hovmantorp med närhet till skola, affär, sjön Rottnen och all tänkbar service. Här finns goda buss-och tågförbindelser till Växjö. Praktiskt och energieffektivt hus med låga driftkostnader! Ca 1 års förbrukning med ved samt vedklyv ingår. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Lugnets väg 7 D, Östra Lugnet, Växjö kommun

Lugnets väg 7 D

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 395 000 kr
105 m²
5 rum
5 296 kr/mån
22 810 kr/m²

Nu finns detta moderna bostadsrättsparhus i två plan på Lugnets väg 7D till salu. Bostaden är fördelad på två plan med en generös uteplats på framsidan och en stor balkong på baksidan ut mot skogen. På framsidan finns även ett förråd samt en parkeringsplats som ingår vid sidan av bostaden. Bostaden är ljus och fräsch. På första plan finns kök, vardagsrum och badrum. På andra plan finns hela fyra sovrum samt ett badrum. Lugnet är ett barnvänligt och lugnt område med naturen runt hörnet. I närområdet finns även skola- och barnomsorg och med cykel når man Evedals badplats. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för en visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Triangelvägen 23, Hovmantorp, Lessebo kommun

Triangelvägen 23

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
4 295 000 kr
152 + 27 m²
6 rum
1 075 m² tomt

Nybyggd premiumvilla i Hovmantorp! Ljus och rymlig enplansvilla med genomtänkt planlösning och skyddad baksida. Beläget i nybyggt bostadsområde nära service och skolor. Varmt välkommen på visning!

Anteliigatan 7E, Söder, Växjö kommun

Anteliigatan 7E

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 350 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/3
3 198 kr/mån
37 500 kr/m²

Välkommen till Anteliigatan 7E i Växjö! Denna charmiga lägenhet erbjuder en bekväm och modern boendemiljö på 36 kvadratmeter. Lägenheten består av ett rymligt rum, ett välutrustat kök och ett fräscht badrum. Rummet är ljust och välplanerat med gott om plats för både sov- och vardagsrumsmöbler. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en öppen och luftig känsla. Här finns utrymme för att skapa en mysig sovdel och samtidigt ha en bekväm sittgrupp. Köket är modernt och stilrent med allt du behöver för att tillaga dina favoriträtter. Det finns gott om förvaringsutrymmen för köksredskap och livsmedel. Den integrerade spisen, ugnen och kylskåpet gör matlagningen till en fröjd. Vid köksbordet finns utrymme för att njuta av måltider i trevligt sällskap. I badrum finns tvättmaskin och torktumlare installerade likaså väggskåp med generöst förvaringsutrymme. Föreningen har en gemensam utomhuspool som alla boende får nyttja, perfekt den varma sommardagen! Anteliigatan 7E är belägen på det populära Söder i Växjö med närhet till bekvämligheter såsom butiker, restauranger och kollektivtrafik. Det finns även vackra grönområden och promenadstråk i närheten för den som uppskattar natur och friluftsliv. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för visning!

  • Hiss
Triangelvägen 8, Hovmantorp, Lessebo kommun

Triangelvägen 8

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
3 850 000 kr
150 m²
7 rum
1 024 m² tomt

Välkommen till denna moderna och stilfulla villa belägen på Triangelvägen 8 i Hovmantorp. Byggd år 2022 strålar denna tvåvåningsvilla av nyhetens glans och erbjuder en perfekt kombination av komfort och elegans. Med sina 150 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för en familj att trivas och växa i. Huset är byggt med tilläggsisolering i golv & väggar, smygspottar i alla fönster samt utrustat med smarta dimmbara lampor kopplade till Plejd som kan styras av mobilen. När du kliver in genom entrén möts du av en ljus och rymlig hall som genast ger en känsla av välkomnande. Härifrån leder en vacker trappa upp till övervåningen och de privata sovrummen. På bottenvåningen finner du det imponerande HTH-köket, som är utrustat med toppmoderna Siemens vitvaror. Detta kök är verkligen hjärtat i hemmet och erbjuder både stil och funktionalitet för matlagning och umgänge. Det generösa vardagsrummet är perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en underbar utsikt över den omgivande trädgården. Trädgården är välplanerad och erbjuder möjligheter till avkoppling och lek för hela familjen. På övervåningen finner du fyra ljusa och luftiga sovrum plus walk in closet. Badrummet på övervåningen är modernt och stilrent, utrustat med bekvämligheter som gör din vardag enklare. Villan på Triangelvägen 8 erbjuder också bekvämligheter som golvvärme, energieffektiv uppvärmning och välisolerade väggar för att säkerställa en behaglig inomhusmiljö året runt. Parkeringsmöjligheter finns på den egna uppfarten där det även är förberett till garage. Läget är utmärkt med närhet till både grönområden och bekvämligheter. 3 minuters gång till förskola och ca 10 minuters gång till Kvarndammskolan. Hovmantorps centrala delar ligger inom bekvämt avstånd och erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och serviceinrättningar. Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter med närhet till busshållplatser och vägförbindelser.

Lillgatan 3, Hovmantorp, Lessebo kommun

Lillgatan 3

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 650 000 kr
324 m²
2 782 m² tomt

Varmt välkomna till Lillgatan 3 i Hovmantorp! Nu finns en unik chans för dig som söker något extra. Här erbjuds nu en hyresfastighet. Fastigheten har idag en affärslokal, dubbla garage och en lägenhet. På första planet finns det som idag har varit en blomsterhandel. Här är stora och bra lokaler för att kunna bedriva en egen verksamhet. Här finns idag ett hyreskontrakt fram till sommaren 2024. Hyresintäkterna för affärslokalen, lägenhet samt uthyrning för garage ligger idag på 17 350 kr mån (208 200 året.) Det finns två två stora garage på fastigheten som även går att nyttja som förvaring samt till uthyrning. På övervåningen finns idag en renoverad, modern och fräsch 3:a på cirka 80 kvm. Även lägenheten hyrs ut idag. Uppvärmningen är fjärrvärme. Fiber finns. Fastigheten kommer inte att besiktas utan den kommer att säljas genom en friskrivningsklausul. Hovmantorp ligger belägen i Lessebo kommun. Härifrån tar det cirka 25 minuter in till Växjö. Värderingsenhet Hyreshusbyggnad för lokal: 324 kvm Värderingsenhet Hyreshusbyggnad för bostäder: 90 kvm För anmälan till visning eller mer information kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson.

  • Balkong

Visar alla 15