Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tim Olofsson

Tim Olofsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fermens väg 4, Teleborg, Växjö kommun
 • Tis 18 jun kl 17:00
Fermens väg 4, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Fermens väg 4, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Fermens väg 4

Villa
Teleborg, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 895 000 kr
110 m²
255 m² tomt

Välkommen till Fermens Väg 4 och detta 2-plansradhus beläget på Teleborg. Bostadens 110 kvadratmeter har på entréplan ett trivsamt kök, ett vardagsrum med tilltalande sällskapsytor, ett sovrum, badrum. På det övre planet finns två sovrum samt ett badrum med badkar. Till bostaden hör en uteplats, inglasat uterum och en lättskött stenlagd trädgård på baksidan samt ett rymligt garage på framsidan. På Teleborg bor man med närhet till all tänkbar samhällsservice och med ett bekvämt avstånd till stadskärnan. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer info!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Lugnets väg 7 D, Östra Lugnet, Växjö kommun
 • Imorgon kl 12:30
Lugnets väg 7 D, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Lugnets väg 7 D, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Lugnets väg 7 D

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 295 000 kr
105 m²
5 rum
5 900 kr/mån
21 857 kr/m²

Nu finns detta moderna bostadsrättsparhus i två plan på Lugnets väg 7D till salu. Bostaden är fördelad på två plan med en generös uteplats på framsidan och en stor balkong på baksidan ut mot skogen. På framsidan finns även ett förråd samt en parkeringsplats som ingår vid sidan av bostaden. Bostaden är ljus och fräsch. På första plan finns kök, vardagsrum och badrum. På andra plan finns hela fyra sovrum samt ett badrum. Lugnet är ett barnvänligt och lugnt område med naturen runt hörnet. I närområdet finns även skola- och barnomsorg och med cykel når man Evedals badplats. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för en visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Nygatan 1A, Centrum, Växjö kommun
Nygatan 1A, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Nygatan 1A, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Nygatan 1A

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 695 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
3 130 kr/mån
22 013 kr/m²

Med ett centralt läge med 350 meter till Stortorget på attraktiva Nygatan 1A återfinns denna trivsamma bostadsrättslägenhet om 3 rok. Bostaden om 77 kvm disponerar ett stort och trivsamt kök med bra arbetsytor och plats för matbord, två sovrum med bra möbleringsmöjligheter, ett ljust och rymligt vardagsrum, badrum med dusch och tvättmaskin samt en inglasad balkong. De stora fönsterpartierna tillför lägenheten ett fint ljusinsläpp. Här erbjuds ett centralt boende i en stabil förening med god ekonomi och med närhet till allt i Växjö City och all tänkbar samhällsservice. Till lägenheten kan också en förmånlig garageplats i huset erbjudas för 340kr/mån samt rymligt förråd på källarplan. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Glasbruksgatan 18 D, Hovmantorp, Lessebo kommun

Glasbruksgatan 18 D

Lägenhet
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 050 000 kr
56 m²
vån 2/2
4 446 kr/mån
18 750 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad belägen på Glasbruksgatan 18 D i Hovmantorp. Med sin underbara sjöutsikt och eleganta inredning erbjuder denna lägenhet en unik och trivsam boendemiljö. Med två rum, kök och badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare, finns alla bekvämligheter för en bekväm livsstil. Stor balkong som vetter mot sjön Rottnen, förråd och parkering ingår.

 • Balkong
Bäckgatan 21, Centrum, Växjö kommun
Bäckgatan 21, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Bäckgatan 21, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Bäckgatan 21

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 350 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 190 kr/mån
31 395 kr/m²

I centrala Växjö finns nu denna fantastiska bostadsrätt högst upp i huset på Bäckgatan. Med härligt ljusinsläpp och närhet till allt som centrum erbjuder. Här finns mycket väldisponerad planlösning med sovalkov. Trivsamt vardagsrum med goda sällskapsytor, praktiskt och modernt kök med stilfulla materialval och arbetsytor. Snedtak med fönsterpartier ger bostaden ett trivsamt intryck. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för visning på begäran!

 • Premium
Hagadalsvägen 16, Väster, Växjö kommun
 • Idag kl 12:00
Hagadalsvägen 16, Väster, Växjö kommun, bild 2
Hagadalsvägen 16, Väster, Växjö kommun, bild 3

Hagadalsvägen 16

Villa
Väster, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
4 495 000 kr
151 + 84 m²
787 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med en boyta på 151 kvm och en biyta på 84 kvm, fördelat på två våningsplan. Här får du allt du kan önska dig för ett bekvämt och modernt boende. Övervåningen bjuder på tre rymliga sovrum som alla erbjuder gott om utrymme och ljusinsläpp. Köket, som renoverades 2016, är modernt utrustat och har plats för både matlagning och social samvaro. Vardagsrummet är inbjudande och perfekt för både vardagsliv och festligheter. Denna våning är dessutom utrustad med golvvärme för extra komfort under de kalla månaderna. Från matsalsdelen når du ett inglasat uterum, vilket gör att du kan njuta av trädgården och utsikten året runt, oavsett väder. Perfekt för middagar eller en lugn stund med en bok. På nedervåningen finner du ett praktiskt garage med plats för bilen och gott om förvaringsutrymme. Här finns också ett hobbyrum, tvättrum, pannrum och en matkällare – allt för att underlätta vardagens sysslor och ge utrymme för fritidsintressen. Villan är uppvärmd med fjärrvärme och har en elbilladdare installerad, vilket gör det enkelt och smidigt för dig som kör elbil. Trädgården är en dröm för den trädgårdsintresserade, med magiska ytor och planteringsmöjligheter. På altanen kan du njuta av varma sommardagar och ljumma kvällar med familj och vänner. Denna villa erbjuder ett fantastiskt boende med moderna bekvämligheter och utrymmen för hela familjen. Välkommen att boka en visning och upplev denna pärla på plats!

 • Premium
 • Uteplats
Kungsgårdsvägen 77, Östra Lugnet, Växjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Imorgon kl 11:00
Kungsgårdsvägen 77, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Kungsgårdsvägen 77, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Kungsgårdsvägen 77

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 695 000 kr
110 m²
3 rum
vån 1/1
6 511 kr/mån
24 500 kr/m²

Välkommen till populära Östa Lugnet och denna trivsamma bostadsrätt med villakänsla! Bostaden om 110 välplanerade kvadratmeter kombinerar öppna sällskapsytor, genomgående ljusinsläpp och funktionella lösningar. Genomgående golvvärme i hela bostaden, AC, vardagsrum med braskamin och utgång till inglasat uterum (byggt 2022), ett modernt Marbodalkök med stilfull köksinredning, 2 väl tilltagna sovrum, tvättstuga, badrum och gästbadrum. Garageuppfart med carport i direktanslutning till bostaden. Rymligt förråd samt cykelförråd. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer info!

 • Premium
Kvistvägen 7, Hovmantorp, Lessebo kommun
Kvistvägen 7, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 2
Kvistvägen 7, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 3

Kvistvägen 7

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 895 000 kr
159 + 39 m²
900 m² tomt

Välkommen till denna 1 ½-plansvillan i Hovmantorp! Här bor man i ett lugnt och trivsamt område med närhet till både Hovmantorps kärna och skog och natur. Huset är 159 kvadratmeter stort och tomten har en total yta på 900 kvadratmeter, automatisk ytterbelysning. Garage, laddstolpe elbil, jordkällare & inglasad altan i västerläge. Inredd övervåning vilket gör det till en perfekt familjevilla med goda ytor! 400 meter till badplats samt sjövatten till bevattning (500kr/år). Heltäckande brand och inbrottslarm med detektorer i alla rum inklusive garage och förråd. Larmet stänger av inkommande vatten vid frånvaro. Fiber finns. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer information!

 • Premium
 • Energieffektiv
Kung Magnus väg 24, Kampen, Växjö kommun
Kung Magnus väg 24, Kampen, Växjö kommun, bild 2
Kung Magnus väg 24, Kampen, Växjö kommun, bild 3

Kung Magnus väg 24

Lägenhet
Kampen, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 950 000 kr
109 m²
4 rum
vån 1/1
7 435 kr/mån
27 064 kr/m²

Nu finns det äntligen möjlighet att förvärva en bostadsrätt på sjönära Kampen med Växjösjön som granne och på behagligt avstånd till Centrum samt gångavstånd till badplats! Här erbjuds man en välplanerad lägenhet i två plan och utöver en tilltagen inglasat uterum i västerläge med sjöutsikt. Parkeringsplats med laddstation till el-bil följer med bostaden. Bra planlösning med 3 sovrum, ett gediget vardagsrum, nyrenoverat badrum nere (2022) samt badrum uppe (2014), kök med halvvägg ut mot vardagsrum skapar en luftig öppen yta. Välskött HSB förening med bra ekonomi, miljöhus, verktygsbod och gemensamhets aktiviteter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer information!

 • Premium
Uranusvägen 2M, Östra Lugnet, Växjö kommun
 • Idag kl 10:30
Uranusvägen 2M, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Uranusvägen 2M, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Uranusvägen 2M

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 695 000 kr
67,9 m²
3 rum
vån 2/2
4 426 kr/mån
24 963 kr/m²

Varmt välkomna till Uranusvägen 2M! En modern, ljus och trevlig 3:a på andra våningen. I bostaden finns ett stort och rymligt kök som är öppet mot vardagsrummet. Här ryms ett stort matbord samt soffgrupp. Till vänster från entrén kommer man till badrummet som har kakel och klinkers. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin, torktumlare, wc och dusch. Från köket kommer man ut till balkongen där man kan njuta av eftermiddagssolen. Från vardagsrummet finns också en fransk balkong. I bostaden finns två sovrum i bra storlek. Det större sovrummet har en klädkammare med skjutdörrar. En stor bonus är att en parkeringsplats tillhör bostaden. På Östra lugnet bor du med närhet till naturen, Evedal, Norremarksområdet samt skolor. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer information!

 • Premium
Skogslyckevägen 69, Hov, Växjö kommun
 • Budgivning pågår
Skogslyckevägen 69, Hov, Växjö kommun, bild 2
Skogslyckevägen 69, Hov, Växjö kommun, bild 3

Skogslyckevägen 69

Villa
Hov, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 695 000 kr
121 + 44 m²
5 rum
626 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad på Hov, Växjö. Här erbjuds en friköpt bostad i en äldre fastighet från 1966 med en rymlig boyta på 121 kvadratmeter och en tillhörande trädgård med gräsmatta och uteplats. I detta hem finns en eldstad och garage vilket ger extra bekvämlighet och möjlighet till mysiga stunder. Området i Hov präglas av lugn och grönska, perfekt för dig som söker en fridfull tillvaro. Nära till naturen och med bekvämt avstånd till service och kommunikationer, denna plats erbjuder en skön kombination av lugn och närhet till stadens puls. Här kan du njuta av vacker grönska och lugn omgivning utan att behöva kompromissa med tillgänglighet till stadens bekvämligheter. Med närhet till garage kommer parkering aldrig vara ett problem och den tillhörande trädgården med gräsmatta och uteplats erbjuder möjligheter till avkoppling eller trevliga stunder med vänner och familj. En plats att trivas på och känna sig hemma i. Välkommen att upptäcka detta hem på Hov. Kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
Borggårdsvägen 41, null, Växjö kommun
Borggårdsvägen 41, null, Växjö kommun, bild 2
Borggårdsvägen 41, null, Växjö kommun, bild 3

Borggårdsvägen 41

Lägenhet
Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 995 000 kr
99 m²
4 rum
5 249 kr/mån
20 152 kr/m²

Varmt välkomna till Borggårdsvägen 41! En rymlig och stor bostadsrätt i två plan på hela 99 kvm. Perfekt boende för familjen som söker en rymlig och praktisk bostad. I avgiften ingår en garageplats, vilket gör det enkelt och bekvämt att parkera bilen. Härlig baksida med täppa i söderläge. I Hovshaga bor man i lugnt och tryggt område. Här är det nära till både skolor och natur. Snart till försäljning, för mer information kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson.

 • Premium
 • Uteplats
Orrvägen 37, Rottne, Växjö kommun

Orrvägen 37

Villa
Rottne, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 995 000 kr
143 m²
792 m² tomt

Snart till salu! Varmt välkommen till denna välplanerade villa belägen i ett familjevänligt område i Rottne! Här bor man i ett hus som är 143 kvadratmeter stort och en tomt med praktiskt storlek på 792 kvadratmeter. Huset ligger på en återvändsgata och tomten gränsar mot en liten allmän skogsdunge som ger ett gott insynsskydd. Huset är byggt 2008 och har ett rejält garage byggt 2016. Bostaden har fem stycken sovrum, två badrum varav det ena med en bastu, kök och vardagsrum formar detta det perfekta familjehemmet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för mer information!

Triangelvägen 2, Hovmantorp, Lessebo kommun

Triangelvägen 2

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
3 595 000 kr
165 m²
939 m² tomt

Nu finns en unik chans att förvärva denna nybyggda villa i Hovmantorp på 165kvm! Modernt kök med öppen planlösning, två helkaklade badrum, 4 vältaliga sovrum stor balkong samt garage med egen ingång utformar den perfekta familjevillan. Fastigheten är belägen centralt i Hovmantorp med närhet till skola, tåg idrottsverksamhet etc. Tomtstorleken är 939 kvadratmeter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för vidare information!

Skiftesvägen 141, null, Växjö kommun

Skiftesvägen 141

Lägenhet
Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 295 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/2
5 621 kr/mån
13 925 kr/m²

Välkommen till trivsamma Skiftesvägen och denna välplanerade bostadsrätt! Med ett lugnt och skyddat läge och en härlig balkong, återfinns denna renoverade lägenhet om tre rum och kök. Bostadsrätten, som har en egen entré, erbjuder väl tilltagna sociala umgängesytor och sovrum, goda förvaringsmöjligheter, genomgående fina ytskikt, ett fräscht badrum med badkar samt kök från IKEA. Ett idealiskt tillfälle för den som vill bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till fina strövområden i vacker natur, vardagsservice, kommunikationer och universitet. Garage med fjärrstyrd port samt egen laddstation för elbil ingår i avgiften! Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Birkagatan 29a, Öster, Växjö kommun

Birkagatan 29a

Lägenhet
Öster, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 695 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
5 235 kr/mån
24 214 kr/m²

Varmt välkomna till Birkagatan 29A! Nu finns möjligheten att förvärva en ljus och modern bostad på Öster. Lägenheten är hela 70 kvm och karakteriseras av moderna och ljusa färgval. Här finns ett fräscht kök med goda förvaringsmöjligheter. Ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matgrupp, två sovrum i bra storlek där det ryms dubbelsäng samt en inbyggd garderob som ger bra förvaring. WC renoverat 2018 genom föreningen. På Öster bor man med närhet till både natur och centrum. Samt även med närhet till Linneuniversitetet. Lägenhetens placering är ett stenkast till vårdcentral. Snart till försäljning, för mer information kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson.

Västergatan 10, Hovmantorp, Lessebo kommun

Västergatan 10

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
950 000 kr
112 + 75 m²
5 rum
818 m² tomt

NYTT SÄNKT PRIS! Välkomna till denna 1-plansvilla med källare i Hovmantorp! Här bor man på 112 + 75 kvm centralt i Hovmantorp med närhet till skola, affär, sjön Rottnen och all tänkbar service. Här finns goda buss-och tågförbindelser till Växjö. Praktiskt och energieffektivt hus med låga driftkostnader! Ca 1 års förbrukning med ved samt vedklyv ingår. Varmt välkommen på visning!

 • Energieffektiv
Triangelvägen 23, Hovmantorp, Lessebo kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Triangelvägen 23

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
4 295 000 kr
152 + 27 m²
6 rum
1 075 m² tomt

Nybyggd premiumvilla i Hovmantorp! Ljus och rymlig enplansvilla med genomtänkt planlösning och skyddad baksida. Beläget i nybyggt bostadsområde nära service och skolor. Varmt välkommen på visning!

Anteliigatan 7E, Söder, Växjö kommun

Anteliigatan 7E

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 350 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/3
3 198 kr/mån
37 500 kr/m²

Välkommen till Anteliigatan 7E i Växjö! Denna charmiga lägenhet erbjuder en bekväm och modern boendemiljö på 36 kvadratmeter. Lägenheten består av ett rymligt rum, ett välutrustat kök och ett fräscht badrum. Rummet är ljust och välplanerat med gott om plats för både sov- och vardagsrumsmöbler. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en öppen och luftig känsla. Här finns utrymme för att skapa en mysig sovdel och samtidigt ha en bekväm sittgrupp. Köket är modernt och stilrent med allt du behöver för att tillaga dina favoriträtter. Det finns gott om förvaringsutrymmen för köksredskap och livsmedel. Den integrerade spisen, ugnen och kylskåpet gör matlagningen till en fröjd. Vid köksbordet finns utrymme för att njuta av måltider i trevligt sällskap. I badrum finns tvättmaskin och torktumlare installerade likaså väggskåp med generöst förvaringsutrymme. Föreningen har en gemensam utomhuspool som alla boende får nyttja, perfekt den varma sommardagen! Anteliigatan 7E är belägen på det populära Söder i Växjö med närhet till bekvämligheter såsom butiker, restauranger och kollektivtrafik. Det finns även vackra grönområden och promenadstråk i närheten för den som uppskattar natur och friluftsliv. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson för visning!

 • Hiss
Triangelvägen 8, Hovmantorp, Lessebo kommun

Triangelvägen 8

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
3 595 000 kr
150 m²
7 rum
1 024 m² tomt

NYTT LÄGRE PRIS!! Välkommen till denna moderna och stilfulla villa belägen på Triangelvägen 8 i Hovmantorp. Byggd år 2022 strålar denna tvåvåningsvilla av nyhetens glans och erbjuder en perfekt kombination av komfort och elegans. Med sina 150 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för en familj att trivas och växa i. Huset är byggt med tilläggsisolering i golv & väggar, smygspottar i alla fönster samt utrustat med smarta dimmbara lampor kopplade till Plejd som kan styras av mobilen. När du kliver in genom entrén möts du av en ljus och rymlig hall som genast ger en känsla av välkomnande. Härifrån leder en vacker trappa upp till övervåningen och de privata sovrummen. På bottenvåningen finner du det imponerande HTH-köket, som är utrustat med toppmoderna Siemens vitvaror. Detta kök är verkligen hjärtat i hemmet och erbjuder både stil och funktionalitet för matlagning och umgänge. Det generösa vardagsrummet är perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en underbar utsikt över den omgivande trädgården. Trädgården är välplanerad och erbjuder möjligheter till avkoppling och lek för hela familjen. På övervåningen finner du fyra ljusa och luftiga sovrum plus walk in closet. Badrummet på övervåningen är modernt och stilrent, utrustat med bekvämligheter som gör din vardag enklare. Villan på Triangelvägen 8 erbjuder också bekvämligheter som golvvärme, energieffektiv uppvärmning och välisolerade väggar för att säkerställa en behaglig inomhusmiljö året runt. Parkeringsmöjligheter finns på den egna uppfarten där det även är förberett till garage. Läget är utmärkt med närhet till både grönområden och bekvämligheter. 3 minuters gång till förskola och ca 10 minuters gång till Kvarndammskolan. Hovmantorps centrala delar ligger inom bekvämt avstånd och erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och serviceinrättningar. Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter med närhet till busshållplatser och vägförbindelser.

Lillgatan 3, Hovmantorp, Lessebo kommun

Lillgatan 3

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 350 000 kr
324 m²
2 782 m² tomt

NYTT PRIS!!! Varmt välkomna till Lillgatan 3 i Hovmantorp! Nu finns en unik chans för dig som söker något extra. Här erbjuds nu en hyresfastighet. Fastigheten har idag en affärslokal, dubbla garage och en lägenhet. På första planet finns det som idag har varit en blomsterhandel. Här är stora och bra lokaler för att kunna bedriva en egen verksamhet. Hyresintäkterna för affärslokalen, lägenhet samt uthyrning för garage låg år 2023 på 17 350 kr/mån (208 200 året.) Det finns två två stora garage på fastigheten som även går att nyttja som förvaring samt till uthyrning. På övervåningen finns idag en renoverad, modern och fräsch 3:a på cirka 80 kvm. Även lägenheten hyrs ut idag. Uppvärmningen är fjärrvärme. Fiber finns. Fastigheten kommer inte att besiktas utan den kommer att säljas genom en friskrivningsklausul. Hovmantorp ligger belägen i Lessebo kommun. Härifrån tar det cirka 25 minuter in till Växjö. Värderingsenhet Hyreshusbyggnad för lokal: 324 kvm Värderingsenhet Hyreshusbyggnad för bostäder: 90 kvm För anmälan till visning eller mer information kontakta ansvarig mäklare Tim Olofsson.

 • Balkong

Visar alla 21