Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Vemdalen

Fastighetsbyrån Vemdalen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Byvägen 4, Vemdalen/ Björnrike, Härjedalens kommun
 • Sön 26 maj kl 10:30

Byvägen 4

Fritidshus
Vemdalen/ Björnrike, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
1 600 000 kr
130 + 50 m²
7 rum
1 040 m² tomt

Välkommen till Byvägen 4 och den gamla konsumbutiken i Vemhån. Här bor ni med en fantastisk utsikt ner mot sjön och utöver fjällen. På sommaren finns mängder med cykelvägar att utforska eller ta en kort promenad ner till den fina badplatsen. Under vintern är det kanske alpint som lockar och då ligger Björnrike endast tio minuter bort med bilen. Vemhån stoltserar även med egen hockeyrink och på vintern brukar det dras skidspår på sjön. Här finns gott om plats för både familj och vänner.

 • Plus
 • Balkong
Kövra 320, Oviken, Bergs kommun

Kövra 320

Gård/Skog
Oviken, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
2 750 000 kr
140 m²
7 rum
38,5 ha tomt

Välkommen till denna charmiga gård på 38 ha med helt magisk utsikt utöver böljande ängsmarker och det glittrande vattnet från Storsjön. Här bor ni med egen strandlinje på närmare 90 meter och 4 hektar öppen täkt kring bostadshuset. På gården finns ett fullt fungerande stall med 8 boxar och tillhörande lösdrift, här finns också ett rejält verkstadsgarage och flera ekonomibyggnader. Gården har även två skogsskiften. Kom och låt er förföras av lugnet och det fantastiska läget.

 • Uteplats
Storhogna Torg 12D, Klövsjö/ Storhogna, Bergs kommun

Storhogna Torg 12D

Fritidshus
Klövsjö/ Storhogna, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
2 950 000 kr
75 m²
5 rum
3 535 kr/mån

Nu finns chansen att förvärva en fin hörnlägenhet i marknivå med två uteplatser i den omtyckta föreningen Storhogna living. Med 4 sovrum och stort sällskapsrum och kök i öppen plan finns här gott om plats för hela familjen. Vintertid sätter ni på er både längd och slalomutrustningen direkt utanför dörren för att sedan under sommarmånaderna antingen ta vandringsskorna eller cykeln mot nya äventyr. Kom och låt er förföras av naturen och läget på denna fina lägenhet.

 • Plus
Mosippevägen 6A, Vemdalen/ Björnrike, Härjedalens kommun

Mosippevägen 6A

Fritidshus
Vemdalen/ Björnrike, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
3 290 000 kr
73 m²
3 rum
3 719 kr/mån

Här bor du endast en liten bit ifrån Björnrikes svindlande pister och med en fantastisk utsikt över Sonfjället och fjällvärlden. Stugan är i toppskick och nuvarande ägare har på ett synnerligen smakfullt sätt lyckats få till gott om dold förvaring och skapat hela 8 sängplatser. Det här är en stuga att trivas och umgås i efter en heldag på fjället. Kaminen sprakar i allrummet och föreningens vedeldade bastu ligger bara några steg bort från altandörren.

 • Plus
Björnrike Aspstigen 1A, Vemdalen/ Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Aspstigen 1A

Tomt
Vemdalen/ Björnrike, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
1 850 000 kr
1 035 m² tomt

Varmt välkomna till denna byggklara tomt på solhöjden högst upp i skidparadiset Björnrike. Asptigen hittar ni högst upp i området ovan Björnrikecentrat endast ett hundratal meter från nedfarten Solsvängen och preparerade längdspår som tar dig upp på kalfjället. Tomtens höga läge i en sydvästsluttning ger inte bara en härlig eftermiddags sol utan också en magisk utsikt med Sonfjället i fond. El och V/A anslutning är betald för ett boende och finns vid tomtgräns.

 • Plus
Inger Grannes väg 5, Hede, Härjedalens kommun

Inger Grannes väg 5

Villa
Hede, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
1 675 000 kr
236 + 25 m²
8 rum
2 127 m² tomt

Ta chansen att bli ägare till det gamla Gästgiveriet i Hede som idag är består av två lägenheter samt ett mindre bostadshus på gården. Här finns goda intäktsmöjligheter för den som vill ha hyresgäster i en eller flera av bostäderna. Huset har under tid renoverats och uppdaterats till den dolda pärla det är idag. I Hede har du friluftsliv och skoteråkning runt knuten och utförsåkning i Vemdalsfjällen har du 30 min bort med bil. Kom och låt er överraskas för det här hemmet bör upplevas på plats!

 • Plus
Messlingen Skogsvägen 29, Messlingen, Härjedalens kommun

Messlingen Skogsvägen 29

Fritidshus
Messlingen, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
1 675 000 kr
45 m²
3 rum
115 m² tomt

Charmig timmerstuga mitt i Messlingens skoter och friluftsmecka. Välkommen till en fint renoverad stuga där öppna spisen sprakar i hörnet av allrummet efter en heldag ute på fjället. Här bor du med skid- och skoterleder direkt utanför dörren och inom närområdet finns hela sex stycken alpinanläggningar som alla har samma liftkort. Under sommarmånaderna bjuder området fantastisk vandring och många spännande utflyktsmål. Messlingen ligger endast 30 min med bil från Funäsdalen.

 • Plus
Vemdalsskalet Myrbärsstigen 41A och B, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Vemdalsskalet Myrbärsstigen 41A och B, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Myrbärsstigen 41A och B, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Myrbärsstigen 41A och B

Radhus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
6 950 000 kr
172 + 15 m²
8 rum
1 551 m² tomt

Välkommen till ett modernt parhus i populära Vemdalsporten. Här finner ni två moderna lägenheter med tre väl tilltagna sovrum i vardera bostaden. Välj om du vill hyra ut det ena huset för att bekosta ert eget eller kanske är ni två familjer som söker ett gemensamt fjällboende och här få möjligheten att vara närmsta grannar. Möjligheterna är många och det här fina huset ligger med nära anslutning till både längd och skoterspår. Vemdalsskalet finns endas några minuter bort med bil.

 • Premium
Hovlinstråket 55 & 57, Ljungdalsfjällen, Bergs kommun

Hovlinstråket 55 & 57

Tomt
Ljungdalsfjällen, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
695 000 kr
1 001 m² tomt

Nu finns två byggklara tomter med samfällt vatten, avlopp och el vid tomtgräns till försäljning. Här kan ni bygga ert drömboende i sydsluttning med vildmarken som närmsta granne. Tomterna ligger 800m över havet och härifrån kan du utforska fjällvärlden via vandring, skidor eller skoter direkt från tomten. Här finns möjlighet till fiske i kristallklart fjällvatten eller ripjakt i världsklass.

Stafsvallen, Nysätern, Hede, Härjedalens kommun
 • Budgivning pågår

Stafsvallen, Nysätern

Fritidshus
Hede, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
1 700 000 kr
80 m²
7 441 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att skapa din alldeles egna dröm invid foten av Sonfjället. Här bor du bara 1 km från naturreservatsgränsen och endast 3 km från vår vackra Nationalpark. Direkt från huset finns möjlighet att ta på turskidorna eller sätta dig på skotern och utforska mil av ledsystem. Själva Nysätern är idag en levande fäbod med frigående djur och gårdsbageri mm. Huset är under uppförande så här finns möjligheten att utforma ett hus helt efter dina egna behov och önskningar.

 • Plus
Vemdalsskalet Äventyrsstigen 20 B, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Äventyrsstigen 20 B

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
4 495 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/2
2 974 kr/mån
56 188 kr/m²

Ett bättre ski in ski out läge kan man knappast hitta. Nu finns chansen att förvärva denna mycket fina bostadsrätt med altan rakt ut i pisten. Kaminen i vardagsrummet förstärker den varma och mysiga känslan som genomsyrar hela lägenheten. Den direkta accessen till backen gör det lätt för hela familjen att trivas. Längdspår, affärer och restauranger finns på promenadavstånd. Lägenheten säljs möblerad så här är det bara att lägga skidorna i takboxen och flytta in.

Vemdalsskalet Hovdedalsvägen 47, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Hovdedalsvägen 47

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
14 750 000 kr
198,4 + 4,3 m²
10 rum
1 120 m² tomt

Nu finns en unik chans att förvärva detta exceptionellt fina hus i Hovdedalen. Längdspår och skoterled finns alldeles bakom knuten och pisten når man på skidor ner genom området. Huset består av två plan där en del är avskild som gästlägenhet vilket ger möjlighet till goda intäkter om man så önskar men det går även att ha gästdelen öppen mot det övriga huset för att fira helg med den stora familjen. Kom och låt dig förföras.

 • Plus
Kolbacksvägen 6, Åsarna, Bergs kommun

Kolbacksvägen 6

Övrigt
Åsarna, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
1 350 000 kr
147 m²
4 rum
2 695 m² tomt

Kolbackens stugby är en mycket populärövernattning med många återvändande gäster. På fastigheten finns ett rymligt bostadshus och fyra separata stugor i lite varierande storlekar men med 3-4 sovplatser per stuga. Alla stugorna är utrustade med kök/ trinettkök och egna badrum. Från Kolbacken är det bara ett par minuter till skidstadion. Åsarna är känt för att vara lite av ett längdskidsmecka men lockar utförsåkning ligger Vemdalens skidanläggningar endast 20 minuter bort med bil.

 • Plus
Östansjö 187, null, Härjedalens kommun

Östansjö 187

Villa
Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
450 000 kr
65 + 64 m²
4 rum
1 820 m² tomt

På en stor härlig trädgårdstomt omgärdad av en gärdsgård ligger denna enplansvilla med hel källare. Här finns närhet till milsvida skoterleder och elljusspår för den längdintresserade. Ute på Kyrkviken finns både möjlighet till skridskoåkning och längdåkning på vintern och härliga bad under sommarmånaderna. Ytterhogdal är ju inte minst känt för att det är Sveriges mittpunkt. Så för den som väljer att bosätta sig här finns chansen till nya äventyr oavsett åt vilket håll man vänder blicken.

 • Plus
Sölvbacken 542, Oviken, Bergs kommun

Sölvbacken 542

Villa
Oviken, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
2 750 000 kr
156 m²
7 rum
2 509 m² tomt

Här bor ni på ett fantastiskt läge med utsikt över Storsjön och böljande hästhagar. På en stor tomt ligger detta fina Älvsbyhus med renoverade badrum & kök samt 5 sovrum. På vintern kan ni ta skotern direkt från tomten och på sommaren är det bara att ta på badrocken för ett dopp i Storsjön. I myrviken mindre än 10 min med bil finns förskola, skola, välsorterad mataffär, café samt aktivitetshall. Ni bor på pendlingsavstånd in till Östersund och fjällen med skidåkning är en timmes bilfärd bort.

 • Plus
 • Uteplats
Österåsen 650, Oviken, Bergs kommun

Österåsen 650

Villa
Oviken, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
1 300 000 kr
100 m²
4 rum
2 276 m² tomt

På ett lantligt läge strax utanför Myrvikens centrum finns denna fastighet med två bostadshus. I dagsläget är det äldre huset uthyrt vilket är ett bra sätt för att hålla nere sina egna driftskostnader. Runt Österåsen och Myrviken finns massor med fin natur att utforska både till fots och på cykel eller under vinterhalvåret på skoter direkt ut ifrån tomten. Här bor du med fjällvärlden in på knuten men har samtidigt Östersund med dess flygplats och tågstation inte mer än 40 minuter bort.

 • Plus
 • Uteplats
Slåttnäset 351, Åsarna, Bergs kommun
Slåttnäset 351, Åsarna, Bergs kommun, bild 2
Slåttnäset 351, Åsarna, Bergs kommun, bild 3

Slåttnäset 351

Fritidshus
Åsarna, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
875 000 kr
65 + 20 m²
2 rum
1 691 m² tomt

Här i Slåttnäset finner ni ett litet paradis för den med gröna fingrar. Odlingslådorna svämmar över av blommor och ätbara grödor. Närheten till naturen gör det lätt att fylla korgen med bär och svamp. Bostadshusets stora altan bjuder till härliga fikastunder och långa kvällar framför den murade öppna spisen. Följ den lilla stigen ner till vattnet för sommarbad och fiske. Under vinterhalvåret finns här fina skoterleder och Klövsjös liftar ligger endast dryga halvtimmen bort. Huset säljs möblerat.

 • Premium
 • Uteplats
Lunnäset Särvsjövägen 328, Hede, Härjedalens kommun

Lunnäset Särvsjövägen 328

Tomt
Hede, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
375 000 kr
1 559 m² tomt

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva en tomt i vackra Lunnäset. Här är skoteråkarens paradis med milsvida leder över kallfjället. Men här finns så mycket mer, fantastisk fjällnatur, hjortron direkt utanför dörren och mängder av leder och natur att utforska både till fots, på cykeln eller kanske till häst. På tio minuter med bil når ni Restaurangen Orren som är ett populärt vattenhål för många. Tomten är lättillgänglig och tydligt utmärkt så det är möjligt att åka och titta på egen hand

 • Plus
Ljungvägen 25, Lofsdalen, Härjedalens kommun

Ljungvägen 25

Tomt
Lofsdalen, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
1 550 000 kr
1 527 m² tomt

Fantastisk hörntomt med direkt access till både längdspår och skoterled. Här är alla anslutningsavgifter redan betalda och det finns färdigt bygglov. Även fiber är grävt in på tomten och alla markarbeten fram till grundsättning är klara. Tomten medger en byggrätt om 150 kvm + 50 kvm och idag finns ritningar och bygglov för ett fritidshus i två plan med 8 sängplatser, dubbla badrum, bastu och kamin. Tomten är lättillgänglig och tydligt utmärkt så det är möjligt att åka och titta på egen hand.

 • Plus

Visar alla 19