Fastighetsbyrån Vemdalen

Fastighetsbyrån Vemdalen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sörgårdsgatan 14, Sveg, Härjedalens kommun

Sörgårdsgatan 14

Villa
Sveg, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen

720 000 kr

106 m²

4 rum

889 m² tomt

Nu har vi återigen nöjet att förmedla ett fint enplanshus i omtyckta Ulvkälla. Med sitt perfekta läge med direkt närhet till Skidstadions längdspår, fina skoterleder och samtidigt promenadavstånd in till centrum är detta ett perfekt område att bo i.

Böle 143, Klövsjö/ Storhogna, Bergs kommun

Böle 143

Villa
Klövsjö/ Storhogna, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen

1 590 000 kr

52 m²

2 rum

1,1 ha tomt

Välkommen till denna fastighet högt belägen med en otrolig utsikt. Klara vinterkvällar syns de upplysta skidbackarna både i Klövsjö och Vemdalsskalet. Härifrån är det endast 15 minuter till fjällvärlden och 7 minuter till Röjans tågstation. Här får ni ett sött enplanshus med uppdaterade ytskikt, fristående garage med gjuten platta, flera mindre härbren och två stora förrådshus. Genomgående en otroligt charmig fastighet

  • Plus
  • Uteplats
Hovlinstråket 55 & 57, Ljungdalsfjällen, Bergs kommun

Hovlinstråket 55 & 57

Tomt
Ljungdalsfjällen, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen

695 000 kr

1 001 m² tomt

Nu finns två tomter med samfällt vatten och avlopp vid tomtgräns till försäljning. Här kan ni bygga ert drömboende i sydsluttning med vildmarken som närmsta granne. Tomterna ligger 800m över havet och härifrån kan du utforska fjällvärlden via vandring, skidor eller skoter direkt från tomten. Här finns möjlighet till fiske i kristallklart fjällvatten eller ripjakt i världsklass.

Visar alla 3