Mäklare Maria Tell

Maria Tell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lunnäset Särvsjövägen 328, Hede, Härjedalens kommun

Lunnäset Särvsjövägen 328

Tomt
Hede, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
375 000 kr
1 559 m² tomt

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva en tomt i vackra Lunnäset. Här är skoteråkarens paradis med milsvida leder över kallfjället. Men här finns så mycket mer, fantastisk fjällnatur, hjortron direkt utanför dörren och mängder av leder och natur att utforska både till fots, på cykeln eller kanske till häst. På tio minuter med bil når ni Restaurangen Orren som är ett populärt vattenhål för många. Tomten är lättillgänglig och tydligt utmärkt så det är möjligt att åka och titta på egen hand

  • Plus
Vallarvägen 3, Vemdalen, Härjedalens kommun

Vallarvägen 3

Villa
Vemdalen, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
1 500 000 kr
117 + 135 m²
4 rum
5 525 m² tomt

Stationshuset i Vemhån är inrett med två separata lägenheter. Perfekt att nyttja som fritidshus i generationsform eller som den nuvarande ägaren gjort, bo i den ena lägenheten permanent och hyra ut den andra. Nuvarande ägare hyr ut via Air bnb och har haft mycket hög beläggning på sina gästnätter. Här bor du med tio minuter till Björnrikes alpina område och både skoter och längdspår finns direkt utanför dörren. I Vemhån finns en jättefin hockeyrink och de brukar lägga skridskospår på sjön.

Linsell 166, Sveg, Härjedalens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Linsell 166

Gård/Skog
Sveg, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
2 950 000 kr
290 + 30 m²
7 rum
4,4 ha tomt

Högt uppe på höjden i Linsell välkomnas ni till denna stora och väl omhändertagna gård med gott om plats för både familj och tillresta vänner. Här bor ni endast 30 minuter från Lofsdalen och 40 minuter från Vemdalens skidanläggningar. Med en fantastisk utsikt mot Sonfjället och närheten till Ljusnan blir detta ett litet paradis på bekvämt pendlingsavstånd till Sveg. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Ljungvägen 25, Lofsdalen, Härjedalens kommun

Ljungvägen 25

Tomt
Lofsdalen, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
1 550 000 kr
1 527 m² tomt

Fantastisk hörntomt med direkt access till både längdspår och skoterled. Här är alla anslutningsavgifter redan betalda och det finns färdigt bygglov. Även fiber är grävt in på tomten och alla markarbeten fram till grundsättning är klara. Tomten medger en byggrätt om 150 kvm + 50 kvm och idag finns ritningar och bygglov för ett fritidshus i två plan med 8 sängplatser, dubbla badrum, bastu och kamin. Tomten är lättillgänglig och tydligt utmärkt så det är möjligt att åka och titta på egen hand.

  • Plus

Visar alla 4