Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Markus Englund

Markus Englund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Björnrike Aspstigen 1A, Vemdalen/ Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Aspstigen 1A

Tomt
Vemdalen/ Björnrike, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
1 850 000 kr
1 035 m² tomt

Varmt välkomna till denna byggklara tomt på solhöjden högst upp i skidparadiset Björnrike. Asptigen hittar ni högst upp i området ovan Björnrikecentrat endast ett hundratal meter från nedfarten Solsvängen och preparerade längdspår som tar dig upp på kalfjället. Tomtens höga läge i en sydvästsluttning ger inte bara en härlig eftermiddags sol utan också en magisk utsikt med Sonfjället i fond. El och V/A anslutning är betald för ett boende och finns vid tomtgräns.

 • Plus
Vemdalsskalet Myrbärsstigen 41A och B, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Vemdalsskalet Myrbärsstigen 41A och B, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Myrbärsstigen 41A och B, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Myrbärsstigen 41A och B

Radhus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
6 950 000 kr
172 + 15 m²
8 rum
1 551 m² tomt

Välkommen till ett modernt parhus i populära Vemdalsporten. Här finner ni två moderna lägenheter med tre väl tilltagna sovrum i vardera bostaden. Välj om du vill hyra ut det ena huset för att bekosta ert eget eller kanske är ni två familjer som söker ett gemensamt fjällboende och här få möjligheten att vara närmsta grannar. Möjligheterna är många och det här fina huset ligger med nära anslutning till både längd och skoterspår. Vemdalsskalet finns endas några minuter bort med bil.

 • Premium
Hovlinstråket 55 & 57, Ljungdalsfjällen, Bergs kommun

Hovlinstråket 55 & 57

Tomt
Ljungdalsfjällen, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
695 000 kr
1 001 m² tomt

Nu finns två byggklara tomter med samfällt vatten, avlopp och el vid tomtgräns till försäljning. Här kan ni bygga ert drömboende i sydsluttning med vildmarken som närmsta granne. Tomterna ligger 800m över havet och härifrån kan du utforska fjällvärlden via vandring, skidor eller skoter direkt från tomten. Här finns möjlighet till fiske i kristallklart fjällvatten eller ripjakt i världsklass.

Kolbacksvägen 3 & 5, Åsarna, Bergs kommun

Kolbacksvägen 3 & 5

Villa
Åsarna, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
1 275 000 kr
176 + 26 m²
7 rum
5 120 m² tomt

Varmt välkomna till denna sutterängvilla med bostadsdel på entréplan. Här erbjuds nu möjligheten att få driva Kolbackens camping. En välskött camping helt nära Åsarna Skicenter och dess smått legendariska längdskidsmecka. Här finns ställplatser för upp till 15st husbilar eller husvagnar samt två gästlägenheter vilket ger möjlighet till god avkastning.

Långå 258, Hede, Härjedalens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Långå 258

Villa
Hede, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
1 595 000 kr
125 + 63 m²
6 rum
5 397 m² tomt

Välkommen till Långå och detta charmiga hus med vackra trägolv, vedspis och stilfullt badrum. Här finns plats för hela familjen och en stor trevlig tomt med bärbuskar och fin utsikt. På gården finns gott om utrymmen för förvaring eller att driva företag. Ni bor 10 minuter från Hede och 35 min från skidorterna Funäsdalen & Vemdalen. I Långå finns ett stort fiskevårdsområde och sportfiske i friska vatten, fjäll och fjällnära natur. Här får du livs- & naturkvalité i harmonisk balans. Välkommen in!

Kolbacksvägen 6, Åsarna, Bergs kommun

Kolbacksvägen 6

Övrigt
Åsarna, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
1 350 000 kr
147 m²
4 rum
2 695 m² tomt

Kolbackens stugby är en mycket populärövernattning med många återvändande gäster. På fastigheten finns ett rymligt bostadshus och fyra separata stugor i lite varierande storlekar men med 3-4 sovplatser per stuga. Alla stugorna är utrustade med kök/ trinettkök och egna badrum. Från Kolbacken är det bara ett par minuter till skidstadion. Åsarna är känt för att vara lite av ett längdskidsmecka men lockar utförsåkning ligger Vemdalens skidanläggningar endast 20 minuter bort med bil.

 • Plus
Östansjö 187, null, Härjedalens kommun

Östansjö 187

Villa
Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
450 000 kr
65 + 64 m²
4 rum
1 820 m² tomt

På en stor härlig trädgårdstomt omgärdad av en gärdsgård ligger denna enplansvilla med hel källare. Här finns närhet till milsvida skoterleder och elljusspår för den längdintresserade. Ute på Kyrkviken finns både möjlighet till skridskoåkning och längdåkning på vintern och härliga bad under sommarmånaderna. Ytterhogdal är ju inte minst känt för att det är Sveriges mittpunkt. Så för den som väljer att bosätta sig här finns chansen till nya äventyr oavsett åt vilket håll man vänder blicken.

 • Plus
Sölvbacken 542, Oviken, Bergs kommun

Sölvbacken 542

Villa
Oviken, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
2 750 000 kr
156 m²
7 rum
2 509 m² tomt

Här bor ni på ett fantastiskt läge med utsikt över Storsjön och böljande hästhagar. På en stor tomt ligger detta fina Älvsbyhus med renoverade badrum & kök samt 5 sovrum. På vintern kan ni ta skotern direkt från tomten och på sommaren är det bara att ta på badrocken för ett dopp i Storsjön. I myrviken mindre än 10 min med bil finns förskola, skola, välsorterad mataffär, café samt aktivitetshall. Ni bor på pendlingsavstånd in till Östersund och fjällen med skidåkning är en timmes bilfärd bort.

 • Plus
 • Uteplats
Kesuvallen 658, Ljungdalsfjällen, Bergs kommun

Kesuvallen 658

Fritidshus
Ljungdalsfjällen, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
2 500 000 kr
58 + 2 m²
2 rum
2 310 m² tomt

Kan det bli bättre än att bo med Helags som utsikt från både köks och vardagsrumsfönstret. Här kan du sitta i timmar och bara njuta av naturens skiftningar. På sommaren finns spännande vandring att utforska, hösten bjuder alla färger och skogens guld i överflöd. Under vintern lockar turskidorna och kanske även skotern. Här får naturen sätta tonen för dagen. Redan när ni lämnar bilen och går den lilla promenaden genom böljande fjällandskap till stugan känns det hur storstadens stress rinner av.

 • Plus
 • Uteplats
Österåsen 650, Oviken, Bergs kommun

Österåsen 650

Villa
Oviken, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
1 300 000 kr
100 m²
4 rum
2 276 m² tomt

På ett lantligt läge strax utanför Myrvikens centrum finns denna fastighet med två bostadshus. I dagsläget är det äldre huset uthyrt vilket är ett bra sätt för att hålla nere sina egna driftskostnader. Runt Österåsen och Myrviken finns massor med fin natur att utforska både till fots och på cykel eller under vinterhalvåret på skoter direkt ut ifrån tomten. Här bor du med fjällvärlden in på knuten men har samtidigt Östersund med dess flygplats och tågstation inte mer än 40 minuter bort.

 • Plus
 • Uteplats
Slåttnäset 351, Åsarna, Bergs kommun
Slåttnäset 351, Åsarna, Bergs kommun, bild 2
Slåttnäset 351, Åsarna, Bergs kommun, bild 3

Slåttnäset 351

Fritidshus
Åsarna, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
875 000 kr
65 + 20 m²
2 rum
1 691 m² tomt

Här i Slåttnäset finner ni ett litet paradis för den med gröna fingrar. Odlingslådorna svämmar över av blommor och ätbara grödor. Närheten till naturen gör det lätt att fylla korgen med bär och svamp. Bostadshusets stora altan bjuder till härliga fikastunder och långa kvällar framför den murade öppna spisen. Följ den lilla stigen ner till vattnet för sommarbad och fiske. Under vinterhalvåret finns här fina skoterleder och Klövsjös liftar ligger endast dryga halvtimmen bort. Huset säljs möblerat.

 • Premium
 • Uteplats

Visar alla 11