Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Markus Englund

Markus Englund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vigge 110, Svenstavik, Bergs kommun

Vigge 110

Villa
Svenstavik, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
800 000 kr
93 + 63 m²
5 rum
1 500 m² tomt

Välkommen till denna välskötta villa i Vigge med utsikt över ängar och Storsjön. Här är alla kostsamma renoveringar så som takbyte, byte av fönster och ny dränering redan utförda. Vigge ligger vackert beläget mittemellan Oviken och Svenstavik i en levande lantbruksbygd. Bydalen och Gräftåvallen ligger knappa timmen bort för den som önskar utmanande cykling under sommaren eller som lockas av alpin skidåkning under vintern.

Långå 258, Hede, Härjedalens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Långå 258

Villa
Hede, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
1 595 000 kr
125 + 63 m²
6 rum
5 397 m² tomt

Välkommen till Långå och detta charmiga hus med vackra trägolv, vedspis och stilfullt badrum. Här finns plats för hela familjen och en stor trevlig tomt med bärbuskar och fin utsikt. På gården finns gott om utrymmen för förvaring eller att driva företag. Ni bor 10 minuter från Hede och 35 min från skidorterna Funäsdalen & Vemdalen. I Långå finns ett stort fiskevårdsområde och sportfiske i friska vatten, fjäll och fjällnära natur. Här får du livs- & naturkvalité i harmonisk balans. Välkommen in!

Linsell 914, Sveg, Härjedalens kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Idag kl 15:30
Linsell 914, Sveg, Härjedalens kommun, bild 2
Linsell 914, Sveg, Härjedalens kommun, bild 3

Linsell 914

Fritidshus
Sveg, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
950 000 kr
75 m²
3 rum
1 932 m² tomt

Mitt emellan Lofsdalen och Vemdalen hittar du detta välskötta fritidshus i utkanten av Linsell. Här är en plats för avkoppling och rekreation och i närområdet finns fantastiskt fiske, mängder av naturstigar och under vintern startar många mil skoterled direkt utanför dörren. Närheten till fjällvärlden och inte minst Sonfjället och dess nationalpark lockar till många äventyr sommar som vinter och väl hemma i stugan igen finns en härlig relaxavdelning med bastu för återhämtning av trötta muskler.

  • Premium
  • Uteplats
Kövra 320, Oviken, Bergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kövra 320

Gård/Skog
Oviken, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
2 490 000 kr
140 m²
7 rum
38,5 ha tomt

Välkommen till denna charmiga gård på 38 ha med helt magisk utsikt utöver böljande ängsmarker och det glittrande vattnet från Storsjön. Här bor ni med egen strandlinje på närmare 90 meter och 4 hektar öppen täkt kring bostadshuset. På gården finns ett fullt fungerande stall med 8 boxar och tillhörande lösdrift, här finns också ett rejält verkstadsgarage och flera ekonomibyggnader. Gården har även två skogsskiften. Kom och låt er förföras av lugnet och det fantastiska läget.

  • Uteplats
Ringvägen 16, null, Bergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ringvägen 16

Villa
Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
650 000 kr
130 m²
5 rum
2 032 m² tomt

Varmt välkomna till denna enplansvilla med fristående garage i skidmetropolen Åsarna. Bostadshuset har renoverat kök, stort vardagsrum, två badrum och inglasad altan. Här bor ni avskilt i Åsarna med en härlig gräsmatta runt huset och skidspår i världsklass ett stenkast bakom huset. I närområdet finns det nybyggda Åsarna skicenter med restaurang och butik. I byn finns förskola, skola, livsmedelsbutik, gym och tågstation. En timmes bilresa norrut finns Östersund och 20 min söderut Vemdalsfjällen.

Galtängesviken 723, Svenstavik, Bergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Galtängesviken 723

Fritidshus
Svenstavik, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
575 000 kr
2 rum
2 980 m² tomt

I Galtängsviken endast 15 minuter ifrån Svenstavik finner ni denna oas med egen strandlinje till sjön Näkten. På fastigheten finns flera stugor som tillsammans skapar detta lilla paradis. I storstugan finns allrum med kamin och både plats för vardagsrumsdel och matplats. Den timrade gäststugan har gott om plats för dubbelsäng och stor vidbyggd altan. Övriga byggnader inrymmer köksdel, dass och flera förrådsutrymmen.

Svensåsen 245, Oviken, Bergs kommun
  • Tis 6 aug

Svensåsen 245

Fritidshus
Oviken, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
425 000 kr
43 m²
2 rum
1 480 m² tomt

Här finns möjligheten att skapa sig en riktig liten oas mitt i grönskan. Lite undanskymd i utkanten av Oviken ligger denna fritidsstuga som med små medel kommer att bli en riktig sommardröm. På tomten finns både flaggstång, mindre gäststuga och ett litet växthus. När lite mer äventyr lockar ligger både Bydalen och Gräftåvallen i närområdet med utmanande cykling under sommaren och alpin skidåkning under vintern. Oviksfjällen bjuder en storslagen natur men med all närservice inom räckhåll.

  • Plus
Olstavägen 22, Åsarna, Bergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 5 aug
Olstavägen 22, Åsarna, Bergs kommun, bild 2
Olstavägen 22, Åsarna, Bergs kommun, bild 3

Olstavägen 22

Villa
Åsarna, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
650 000 kr
143 + 47 m²
6 rum
2 100 m² tomt

Välkommen till Olstavägen 22 och denna rejäla familjevilla med gångavstånd till både skidstadion och nya Åsarna Skicenter, där det finns restaurang och butik. Utöver bostadshuset finns en tillbyggnad som är förberedd för att integreras med resten av huset. Bara fantasin sätter gränser kanske har ni drömt om en stor bastu och relax, eller plats för vallabod och ett hemmakontor, Då utbyggnaden har egen entré finns även möjlighet att göra den till separat gästlägenhet eller kanske tonårslya.

  • Premium
  • Uteplats
Fåssjö 305, Ytterhogdal, Härjedalens kommun
  • Ons 7 aug

Fåssjö 305

Villa
Ytterhogdal, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
400 000 kr
150 + 90 m²
6 rum
2 661 m² tomt

Varmt välkomna till denna delvis renoverade bostad med ett större garage med bussportar i vackra Fåssjö. Bostadshuset har kommunalt vatten och avlopp renoverat badrum samt kök med nya vitvaror. Här bor ni i en mindre by med naturen inpå knuten. I närområdet finns för soliga sommardagar härliga badsjöar med en bättre sandstrand på cykelavstånd och för snörika vintrar finns här många mil skoterled. En kvart bort med bil ligger tätorten Ytterhogdal med stor matvaruaffär, simhall och skola.

  • Plus
Slåttnäset 351, Åsarna, Bergs kommun
  • Imorgon
Slåttnäset 351, Åsarna, Bergs kommun, bild 2
Slåttnäset 351, Åsarna, Bergs kommun, bild 3

Slåttnäset 351

Fritidshus
Åsarna, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
750 000 kr
65 + 20 m²
2 rum
1 691 m² tomt

Här i Slåttnäset finner ni ett litet paradis för den med gröna fingrar. Odlingslådorna svämmar över av blommor och ätbara grödor. Närheten till naturen gör det lätt att fylla korgen med bär och svamp. Bostadshusets stora altan bjuder till härliga fikastunder och långa kvällar framför den murade öppna spisen. Följ den lilla stigen ner till vattnet för sommarbad och fiske. Under vinterhalvåret finns här fina skoterleder och Klövsjös liftar ligger endast dryga halvtimmen bort. Huset säljs möblerat.

  • Premium
  • Uteplats
Ängesvägen 52, Svenstavik, Bergs kommun
  • Tis 6 aug
Ängesvägen 52, Svenstavik, Bergs kommun, bild 2
Ängesvägen 52, Svenstavik, Bergs kommun, bild 3

Ängesvägen 52

Radhus
Svenstavik, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
785 000 kr
126 + 32 m²
5 rum
275 m² tomt

Välkommen till detta välrenoverade radhus i soutteräng med stor inglasad altan och balkong mot allmänning. Huset är försett med två luftvärmepumpar vilket medger låga driftskostnader. Promenadavstånd till skola/förskola och affärer, social service och sjukvård. Är man sugen på utförsåkning ligger Klövsjö och Vemdalen endast 30 minuter bort med bil.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Olle Pers väg 4, null, Bergs kommun
  • Mån 5 aug

Olle Pers väg 4

Villa
Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
725 000 kr
153 m²
5 rum
786 m² tomt

Varmt välkomna till denna stora villa mitt i Rätansbyn endast 100m från Rätanssjön. Bostadshuset tillhörde tidigare äldreboendet som ligger granne och var då boende för fyra gäster med varsitt sov- och badrum samt gemensamt vardagsrum och kök. Nuvarande ägare har och håller på att renovera bostaden. Här bor ni endast 30 min med bil från Storhogna och Klövsjö med skidåkning både på tvären och utför samt vandring och cykel på sommaren. Skoter och fiske i hög klass har ni i närområdet.

  • Plus
Bölåsen 437, Oviken, Bergs kommun
  • Fre 2 aug

Bölåsen 437

Fritidshus
Oviken, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
1 250 000 kr
120 m²
3 rum
1 819 m² tomt

Välkommen till detta charmiga timmerhus i två plan med utsikt över Oviksfjällen. På en plan trädgårdstomt högt upp på höjden hittar ni denna Fritidshusdröm med skoterleden i närheten. Här bor ni bara minuter ifrån Myrviken där all närservice finns men även med närheten till både Bydalen och Gräftåvallen för den som önskar utmanande cykling under sommaren eller som lockas av alpin skidåkning under vintern. Hela Oviksfjällen bjuder en slående natur och varje årstid har sin charm.

  • Plus
Hoverberg 233, Svenstavik, Bergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 5 aug

Hoverberg 233

Gård/Skog
Svenstavik, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
1 250 000 kr
92 + 62 m²
5 rum
8 328 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna charmiga lilla gård med tillhörande stall som rymmer tre boxar och uppbindningsyta. Här bor du på landet med fina rid- och promenadvägar direkt utanför dörren och utsikt ner mot Storsjön. Trots det lantliga läget är det mindre än tio minuter med bil till Svenstavik där all närservice finns inom räckhåll. Lockar utförsåkning finns Vemdalsfjällen dryga halvtimmen bort och missa inte Peråsen med sin kälkbacke i världsklass som bjuder skratt för stora som små.

  • Plus
Björnrike Aspstigen 1A, Vemdalen/ Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Aspstigen 1A

Tomt
Vemdalen/ Björnrike, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
1 850 000 kr
1 035 m² tomt

Varmt välkomna till denna byggklara tomt på solhöjden högst upp i skidparadiset Björnrike. Asptigen hittar ni högst upp i området ovan Björnrikecentrat endast ett hundratal meter från nedfarten Solsvängen och preparerade längdspår som tar dig upp på kalfjället. Tomtens höga läge i en sydvästsluttning ger inte bara en härlig eftermiddags sol utan också en magisk utsikt med Sonfjället i fond. El och V/A anslutning är betald för ett boende och finns vid tomtgräns.

  • Plus
Vemdalsskalet Myrbärsstigen 41A och B, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Vemdalsskalet Myrbärsstigen 41A och B, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Myrbärsstigen 41A och B, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Myrbärsstigen 41A och B

Radhus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
6 950 000 kr
172 + 15 m²
8 rum
1 551 m² tomt

Välkommen till ett modernt parhus i populära Vemdalsporten. Här finner ni två moderna lägenheter med tre väl tilltagna sovrum i vardera bostaden. Välj om du vill hyra ut det ena huset för att bekosta ert eget eller kanske är ni två familjer som söker ett gemensamt fjällboende och här få möjligheten att vara närmsta grannar. Möjligheterna är många och det här fina huset ligger med nära anslutning till både längd och skoterspår. Vemdalsskalet finns endas några minuter bort med bil.

  • Premium
Hovlinstråket 55 & 57, Ljungdalsfjällen, Bergs kommun

Hovlinstråket 55 & 57

Tomt
Ljungdalsfjällen, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
695 000 kr
1 001 m² tomt

Nu finns två byggklara tomter med samfällt vatten, avlopp och el vid tomtgräns till försäljning. Här kan ni bygga ert drömboende i sydsluttning med vildmarken som närmsta granne. Tomterna ligger 800m över havet och härifrån kan du utforska fjällvärlden via vandring, skidor eller skoter direkt från tomten. Här finns möjlighet till fiske i kristallklart fjällvatten eller ripjakt i världsklass.

Östansjö 187, null, Härjedalens kommun

Östansjö 187

Villa
Härjedalens kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
450 000 kr
65 + 64 m²
4 rum
1 820 m² tomt

På en stor härlig trädgårdstomt omgärdad av en gärdsgård ligger denna enplansvilla med hel källare. Här finns närhet till milsvida skoterleder och elljusspår för den längdintresserade. Ute på Kyrkviken finns både möjlighet till skridskoåkning och längdåkning på vintern och härliga bad under sommarmånaderna. Ytterhogdal är ju inte minst känt för att det är Sveriges mittpunkt. Så för den som väljer att bosätta sig här finns chansen till nya äventyr oavsett åt vilket håll man vänder blicken.

  • Plus
Sölvbacken 542, Oviken, Bergs kommun

Sölvbacken 542

Villa
Oviken, Bergs kommun
Fastighetsbyrån Vemdalen
2 490 000 kr
156 m²
7 rum
2 509 m² tomt

Här bor ni på ett fantastiskt läge med utsikt över Storsjön och böljande hästhagar. På en stor tomt ligger detta fina Älvsbyhus med renoverade badrum & kök samt 5 sovrum. På vintern kan ni ta skotern direkt från tomten och på sommaren är det bara att ta på badrocken för ett dopp i Storsjön. I myrviken mindre än 10 min med bil finns förskola, skola, välsorterad mataffär, café samt aktivitetshall. Ni bor på pendlingsavstånd in till Östersund och fjällen med skidåkning är en timmes bilfärd bort.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 19