Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Vetlanda

Fastighetsbyrån Vetlanda

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Garvargränd 43, Mellangården, Vetlanda kommun

Garvargränd 43

Villa
Mellangården, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
1 795 000 kr
99 + 99 m²
7 rum
417 m² tomt

Välkommen till denna rymliga bostad belägen i Mellangården. Med stora öppna sällskapsytor och 4 bra sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Vardagsrum och allrum som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Badrum med badkar och dubbla handfat. Källarplan med gillestuga, badrum, sovrum/gästrum, tvättstuga, hobbyrum, och förråd. Varmt välkommen till ditt nya hem!

Skånegatan 11, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Skånegatan 11

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
650 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 311 kr/mån
11 017 kr/m²

Välkommen till denna fina bostadsrätt i populära Tomaslunden i Vetlanda. Här erbjuds ett hem med ett sprillans nytt kök som står redo att ackompanjera smakfullt renoverade ytor i toppskick. Med två rum på andra våningen av tre i BRF Tordyveln I Vetlanda har du möjlighet att ta del av din alldeles egna balkong för härliga stunder utomhus. I närområdet finner du vackra grönområden och promenadstråk perfekta för avkopplande kvällspromenader. På bekvämt gångavstånd hittar du också ett brett utbud av service och bekvämligheter såsom affärer, restauranger och kommunikationsmöjligheter. Denna bostadsrätt är ett perfekt val för dig som uppskattar ett modernt, personligt hem med nya köksdetaljer och stilrena ytor. Tillsammans tar vi nästa steg mot ditt drömboende i Tomaslunden - varmt välkommen på visning!

Kettilsgatan 11, Pukaregården, Vetlanda kommun

Kettilsgatan 11

Villa
Pukaregården, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
3 900 000 kr
161 + 203 m²
8 rum
1 050 m² tomt

Välkommen till en rymlig villa med hela åtta rum och potential för både fyra till fem sovrum. Det gedigna huset från 1967, som genomgått en stor renovering 2016-2017 erbjuder en boyta på 161 kvm och en biyta på 203 kvm, perfekt för den stora familjen eller för den som älskar utrymme. Beläget i det populära området Pukaregården i Vetlanda kommun, har denna bostad ett fantastiskt läge. Närhet till naturen, skolor och service såsom affärer och restauranger. Området är lugnt och fridfullt vilket gör det till en perfekt plats att kalla hemma. För den som värdesätter utrymme och en gedigen byggnad är detta en unik möjlighet. Med en generös tomtyta på 1050 kvm finns det gott om plats för trädgårdsfix, lek och umgänge utomhus. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem tillsammans med oss. Kontakta oss för en visning och låt oss utforska potentialen tillsammans. Välkommen till ett bra läge och en gedigen bostad!

Stenberga-Boda 6, Stenberga, Vetlanda kommun

Stenberga-Boda 6

Villa
Stenberga, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
400 000 kr
79 m²
2 200 m² tomt

Välkommen till denna idylliska bostad med stor potential och mycket historia, belägen i ett naturnära och mysigt område med lantligt läge i Stenberga. Området bjuder på en fridfull atmosfär och vackra omgivningar med många grönområden att utforska. Med en tomtyta på 2200 kvm finns gott om utrymme för trädgårdsprojekt och utomhusaktiviteter. Här kan du njuta av lugnet och friden samtidigt som du har naturen som din närmaste granne. Närområdet bjuder på vacker natur och mångfaldiga vandringsleder samt möjligheter till fiske och andra utomhusaktiviteter. Den historiska atmosfären ger känslan av att bo mitt i naturens famn. Denna bostad passar perfekt för dig som vill bo i harmoni med naturen och uppskattar lugnet och skönheten i omgivningarna. Ta chansen att förvandla detta unika paradis till ditt drömhem och skapa din alldeles egna fristad. Välkommen till en plats där historien möter naturen på bästa möjliga sätt!

Småhusvägen 20, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Småhusvägen 20

Villa
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
1 575 000 kr
104 + 104 m²
5 rum
1 021 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla med källare belägen i Ekenässjön. Här erbjuds en rymlig bostad med fem rum och tre sovrum fördelat på en boyta om 104 kvadratmeter. Med en generös tomtyta om 1021 kvadratmeter finns gott om plats att njuta av utelivet och skapa minnen tillsammans med familj och vänner. Detta hem präglas av en genomtänkt planlösning som ger en inbjudande atmosfär. Den härliga uteplatsen bjuder in till avkoppling och sociala sammanhang under varma dagar. Med närhet till grönområden och skogspartier ges möjligheten till härliga promenader. Ta chansen att förvärva denna charmiga bostad och skapa ditt eget lilla paradis. Välkommen till ditt nya hem!

Ringvägen 29, Myresjö, Vetlanda kommun
 • Tis 28 maj kl 15:40

Ringvägen 29

Villa
Myresjö, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
795 000 kr
102 + 73 m²
5 rum
957 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad med en härlig trädgård. Här erbjuds en rymlig bostad för dig som önskar gott om utrymme. Med tre till fyra sovrum finns det gott om plats för hela familjen. En härlig trädgården med gräsmatta ger möjlighet till trivsamma grillkvällar och lek med barnen. Välj om du vill ställa bilen i carporten eller i garaget. På Ringvägen 29 finner ni ett boende som erbjuder härlig kombination av bekvämlighet och utrymme. Välkommen att utforska denna pärla och se möjligheterna som väntar dig här!

 • Plus
Lädergränd 21, Mellangården, Vetlanda kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lädergränd 21

Villa
Mellangården, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
2 350 000 kr
130 + 173 m²
7 rum
930 m² tomt

Gedigen villa med ett kanon läge i populära mellangården. Ni möts av en luftig hall med öppning till kök och stor vardagsrum i vinkeln med utgång till altan på baksidan. På entréplan finns totalt 4 sovrum och helkaklat badrum. Härligt allrum i vinkel i med mysig braskamin samt hobbyrum i källarplan. Ett tillfälle!

Ekorrvägen 6, null, Vetlanda kommun

Ekorrvägen 6

Villa
Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
1 700 000 kr
93 + 60 m²
840 m² tomt

Välkommen till denna välskötta bostad med barnvänligt läge i Vetlanda. Här erbjuds en rymlig bostad med gott om plats för hela familjen. Boytan på 93 kvadratmeter och den generösa tomtytan om 840 kvadratmeter ger gott om utrymme för lek och gemensamma stunder. Bostaden är byggd år 1947 och bjuder på en trivsam atmosfär. Med trevliga grannar och närhet till skolor, förskolor och lekplatser är detta det perfekta hemmet för den aktiva familjen. På den härliga balkongen kan du njuta av soliga dagar och vacker utsikt. Du har även tillgång till ett garage för bekväm parkering och förvaring. Detta är en dröm för den som söker ett familjevänligt hem i en lugn och trevlig miljö. Ta chansen att skapa nya minnen tillsammans här – välkommen till ditt nya hem!

Stenbergavägen 4, Farstorp, Vetlanda kommun

Stenbergavägen 4

Villa
Farstorp, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
595 000 kr
220 + 110 m²
9 rum
3 320 m² tomt

Välkommen till detta stora tvåfamiljshus som idag består av två lägenheter med möjlighet att omvandlas till ett enskilt familjehem. Beläget på två tomter i lantliga Farstorp, erbjuder detta naturnära boende gott om utrymme med 9 rum och 5-6 sovrum. Med 220 kvm boyta och 110 kvm biyta finns det gott om plats för hela familjen. Närområdet lockar med frisk luft och lugn miljö perfekt för naturelskare. En unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en idyllisk omgivning. Välkommen att utforska potentialen i denna villa!

 • Plus
Björnstorp 2, Skirö, Vetlanda kommun

Björnstorp 2

Villa
Skirö, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
750 000 kr
100 + 90 m²
5 rum
1 700 m² tomt

Välkommen till denna välskötta bostad belägen i det lantliga och charmiga området Skirö i Vetlanda kommun. En rymlig bostad med en boyta på 100 kvadratmeter och 5 rum, perfekt för den som önskar lite extra utrymme för familjen eller hobbies. Här finns 2-3 sovrum för god nattsömn och gott om plats för umgänge i det generösa vardagsrummet och allrummet. Området Skirö bjuder på en fridfull miljö med vacker natur omkring - perfekt för promenader och utflykter. Med en stor tomt på 1700 kvadratmeter finns här även gott om utrymme och möjligheter för trädgårdsintresserade. Passa på att förvärva detta trevliga boende och flytta in i en oas av lugn och ro, tillsammans med möjligheten att njuta av det lantliga livet i vackra Skirö. Välkommen hem!

Allégatan 5C, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Allégatan 5C

Övrigt
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
2 000 000 kr
280 m²
1 133 m² tomt
Skånegatan 13, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Skånegatan 13

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
580 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 311 kr/mån
9 831 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välskötta bostadsrätt belägen i populära Tomaslunden, i BRF Tordyveln i Vetlanda. Med en boyta på 59 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet 2 rum på andra våningen av tre. Här finns en härlig balkong där du kan njuta av din morgonkaffe eller varför inte en skön sommarkväll. Området runt Tomaslunden präglas av lugn och grönska, perfekt för dig som vill ha nära till naturen samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens puls. I närheten hittar du fina promenadstråk och grönområden, perfekt för avkoppling och frisk luft. Lägenheten är i bra skick, vilket gör den till en perfekt start för den som vill skapa sitt drömboende. Med ett bra läge och ljusinsläpp är detta en bostad som passar såväl singeln som paret eller den lilla familjen. Varmt välkommen till ditt nya hem i Tomaslunden!

 • Plus
Skånegatan 3, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Skånegatan 3

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
375 000 kr
46,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 378 kr/mån
8 065 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 1:a i BRF Tordyveln. Här erbjuds ett perfekt förstahandsboende för dig som söker ett bekvämt och praktiskt boende. Denna ljusa och välplanerade bostad på bottenplan erbjuder en rymlig planlösning som skapar en hemtrevlig atmosfär. Nyrenoverat kök och med gott om förvaringsutrymmen. För den som uppskattar närhet till stadslivet samtidigt som man vill bo i en lugn och trygg miljö är detta boendet perfekt. Varmt välkommen på visning!

Skråstigen 35, Karlslund, Vetlanda kommun

Skråstigen 35

Villa
Karlslund, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
1 595 000 kr
105 + 85 m²
6 rum
711 m² tomt

Välkommen till Skråstigen 35 och denna trevliga villa om 105 kvadratmeter plus källare. Här erbjuds ett bra boende med fräscha ytskikt, öppen spis och sociala ytor. Perfekt för en barnfamilj!

Hagmarksvägen 50, Mellangården, Vetlanda kommun

Hagmarksvägen 50

Lägenhet
Mellangården, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
595 000 kr
71,5 m²
2 rum
vån 1/1
5 255 kr/mån
8 322 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt belägen i populära Mellangården, Vetlanda. Föreningen HSB Mellangården erbjuder en trevlig boendemiljö med närhet till det mesta. Denna marklägenhet imponerar med en bra planlösning som skapar en trivsam atmosfär. Här kan du inreda ditt hem precis som du vill. Med en fri baksida får du en egen liten oas där du kan njuta av lugnet och grönskan. Närområdet bjuder in till promenader och möjligheter till rekreation i naturen. Njut av frisk luft och vacker omgivning samtidigt som du har bekvämt avstånd till service och kommunikationer. Passa på att förvärva denna unika möjlighet att skapa ditt drömboende i en trivsam del av Vetlanda. Tillsammans kan vi hjälpa dig att förverkliga din vision. Välkommen att boka en visning!

Hagmarksvägen 16, Mellangården, Vetlanda kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hagmarksvägen 16

Lägenhet
Mellangården, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
850 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/1
5 972 kr/mån
10 241 kr/m²

Nu erbjuds denna fräscha bostadsrätt på markplan. På ett och samma plan har du alla bekvämligheter du kan tänka dig. Ett fint, ljust kök med plats för matbord och gott om arbetsyta. Stort vardagsrum med utgång till altan. Två rymliga sovrum. En stor klädkammare. Badrum med badkar. Tvättstuga med tvättmaskin. Dessutom finns ett stort förråd med utgång till uteplatsen på baksidan. Ommålning av fasaden kommer att utföras i sommar i en beige kulör Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Klev Klevsmåla 1, null, Vetlanda kommun
 • Ons 29 maj kl 14:00

Klev Klevsmåla 1

Fritidshus
Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
1 150 000 kr
59 + 7 m²
4 rum
2 044 m² tomt

Välkommen till detta fritidshus med ett fritt läge i den småländska idyllen. Här får du njuta av en lummig trädgård och med en kort promenad kommer du till Lillesjön. Gångavstånd även till Hörnebo Skiffergruva och Hörnebo Göl. Via den inglasade verandan välkomnas du in till husets hjärta- det lantliga köket med vedspis och bakugn. Vidare kommer du till allrummet med öppen spis med insats. Här finns det gott om plats för alla dina nära och kära. Via trappan upp kommer du till husets stora sovrum som leder dig vidare in till ett litet förrum med loft. Innanför detta rum finns husets andra sovrum med öppen spis. Huset är isolerat och går perfekt att använda året om. På trädgården kan du njuta av tre olika solaltaner. Två vid varje sida om den inglasade verandan. Den tredje på höjden med en grillplats. Utöver detta finns här även en damm som på sommaren blommar med fina näckrosor. För den som vill kan uthuset göras om till en gäststuga. Varmt välkommen att boka dig på visning!

 • Plus
Långgatan 9, Pukaregården, Vetlanda kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Långgatan 9

Villa
Pukaregården, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
3 675 000 kr
166 + 147 m²
6 rum
713 m² tomt

Välkommen till Långgatan 9 och denna villa i toppskick med genomgående hög standard på materialval. Villan har ett mycket trevligt, centralt läge med närhet till det mesta. Bra planlösning med stora sällskapsytor, fint kök med köksö och utgång till ett härligt uterum och stensatt altan på baksidan som är i sydväst-läge. På våning 2 finns 4 sovrum och ett rymligt badrum. Stort garage om ca 50 kvm samt carport med plats för 2 bilar. Välkommen på visning!

 • Energieffektiv
Vetlandavägen 4, Myresjö, Vetlanda kommun

Vetlandavägen 4

Villa
Myresjö, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
875 000 kr
120 + 72 m²
7 rum
1 284 m² tomt

Rymlig villa med bra tomt och stort dubbelgarage med tillhörande förråd. Välkommande hall med ingång till badrum. Matrum med öppning till kök samt vardagsrum, allrum och ett sovrum på entréplan. På övre plan finns möjligheten till 4 sovrum. Här finns även ett badrum.

Industrihallar Brunnsgård, Brunnsgård, Vetlanda kommun
 • 10 lediga bostäder

Industrihallar Brunnsgård

Radhus
Brunnsgård, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
fr. 995 000 kr
70 m²
1 rum

3 lokaler finns kvar att reservera i etapp 1 Nu har vi det stora nöjet att presentera nyproduktion av industriradhus med centralt läge på Hammargatan i Vetlanda. Hallarna byggs av Minlokal Sverige AB och passar perfekt för både privatperson och näringsidkare vare sig du söker garage, lager eller förråd. Samtliga enheter kommer säljas friköpta med äganderätt och priser inkl moms (momsen är avdragsgill för momspliktiga verksamheter) medan gemensamma ytor sköts via samfällighet. Varje hall har indragen el, vatten samt avlopp där du som köpare sedan väljer utformningen efter behov. För de som önskar ytterligare utrymme finns även möjlighet att välja till entresolplan som täcker del av lokalen. Projektet består av totalt 22 industrihallar i två etapper och storleken är 6x12 meter om ca 70 kvm för varje enhet. Varje fastighet förses med en 4-blads vik-port. Gavellokalerna kommer även ha fönster på gaveln. Underhållsfri fasad och samtliga fack kommer ha golvbrunn kopplad till gemensam oljeavskiljare. Passa på att reservera en lokal redan nu

 • Nybyggnadsprojekt
Rundelsvägen 26D, null, Vetlanda kommun

Rundelsvägen 26D

Villa
Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
750 000 kr
100 + 20 m²
274 m² tomt

Välkommen till detta välvårdade och hemtrevliga boende i Landsbro. Här möts du av ett lugnt och naturnära område där det är enkelt att trivas. Fastigheten från 1978 erbjuder en rymlig boyta på 100 kvadratmeter, perfekt för den lilla familjen. Detta hem är både barnvänligt och lättskött och perfekt för dig som uppskattar en bekväm vardag. Tomtytan på 274 kvadratmeter ger gott om plats för lek och rekreation. Känn lugnet infinna sig när du tar dig ut i trädgården och njuter av det gröna. Området erbjuder närhet till skola, förskola, affär, vårdcentral, busshållsplats och grönområden, vilket gör det till en trivsam plats att bo på. Här kan barnen leka fritt och utforska naturen utan att du behöver oroa dig. En harmonisk tillvaro väntar er här, med allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Välkommen hem till ett familjevänligt och harmoniskt boende!

 • Plus
Malmgatan 5, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Malmgatan 5

Övrigt
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
2 100 000 kr
256 m²
1 325 m² tomt
Malmgatan 3, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Malmgatan 3

Övrigt
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
2 100 000 kr
256 m²
1 125 m² tomt
Lunnagård 5, Alseda, Vetlanda kommun
 • Tor 30 maj kl 15:40

Lunnagård 5

Fritidshus
Alseda, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
450 000 kr
40 m²
2 rum
1 958 m² tomt

Välkommen till denna högt belägna bostad med fritt läge i pittoreska Alseda. Här hittar du en charmig bostad med stor potential och unika kvaliteter. Den nyinstallerade 3-kammarbrunnen bidrar till bekvämt boende och ger ett extra mervärde. Fastigheten erbjuder en stor tomt där möjligheterna är oändliga för den trädgårdsintresserade. På kvällarna kan du njuta av värmen från den mysiga kaminen. Alseda är känt för sin vackra natur och lugna omgivningar. Låt dig inspireras av naturen och det fridfulla läget som denna bostad har att erbjuda. Missa inte chansen att förvärva denna unika pärla med högt läge och stor potential. Vi ser fram emot att tillsammans utforska möjligheterna som detta charmiga hem har att erbjuda!

 • Plus
Trädgårdsgatan 9, Centrum, Vetlanda kommun

Trädgårdsgatan 9

Villa
Centrum, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
2 675 000 kr
225 + 58 m²
7 rum
1 225 m² tomt

Välkommen till denna gedigna och pampiga bostad centralt belägen i barnvänliga Vetlanda Centrum. Med sina generösa sju rum och fyra till fem sovrum erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Bevarade detaljer från byggåret 1946 ger karaktär åt varje hörn av detta charmiga hus. Området runt bostaden erbjuder allt en familj kan önska sig med närhet till skolor, affärer och grönområden. Den stora tomten är perfekt för lek och umgänge utomhus under varma sommardagar. Uteplatsen mot baksidan inbjuder till härliga grillkvällar med vänner och familj. Det centrala läget gör vardagen smidig och bekväm med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Denna bostad är verkligen ett unikt tillfälle att förvärva ett exklusivt och rymligt hem med gott om charm och karaktär. Välkommen att sätta din prägel på detta pampiga boende tillsammans med oss på Fastighetsbyrån.

Visar 1 - 25 av 56