Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Michelle Andersson

Michelle Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rundelsvägen 26D, null, Vetlanda kommun
  • Idag kl 15:30

Rundelsvägen 26D

Villa
Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
750 000 kr
100 + 20 m²
274 m² tomt

Välkommen till detta välvårdade och hemtrevliga boende i Landsbro. Här möts du av ett lugnt och naturnära område där det är enkelt att trivas. Fastigheten från 1978 erbjuder en rymlig boyta på 100 kvadratmeter, perfekt för den lilla familjen. Detta hem är både barnvänligt och lättskött och perfekt för dig som uppskattar en bekväm vardag. Tomtytan på 274 kvadratmeter ger gott om plats för lek och rekreation. Känn lugnet infinna sig när du tar dig ut i trädgården och njuter av det gröna. Området erbjuder närhet till skola, förskola, affär, vårdcentral, busshållsplats och grönområden, vilket gör det till en trivsam plats att bo på. Här kan barnen leka fritt och utforska naturen utan att du behöver oroa dig. En harmonisk tillvaro väntar er här, med allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Välkommen hem till ett familjevänligt och harmoniskt boende!

  • Plus
Lunnagård 5, Alseda, Vetlanda kommun
  • Idag kl 13:00

Lunnagård 5

Fritidshus
Alseda, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
450 000 kr
40 m²
2 rum
1 958 m² tomt

Välkommen till denna högt belägna bostad med fritt läge i pittoreska Alseda. Här hittar du en charmig bostad med stor potential och unika kvaliteter. Den nyinstallerade 3-kammarbrunnen bidrar till bekvämt boende och ger ett extra mervärde. Fastigheten erbjuder en stor tomt där möjligheterna är oändliga för den trädgårdsintresserade. På kvällarna kan du njuta av värmen från den mysiga kaminen. Alseda är känt för sin vackra natur och lugna omgivningar. Låt dig inspireras av naturen och det fridfulla läget som denna bostad har att erbjuda. Missa inte chansen att förvärva denna unika pärla med högt läge och stor potential. Vi ser fram emot att tillsammans utforska möjligheterna som detta charmiga hem har att erbjuda!

  • Plus
Trädgårdsgatan 9, Centrum, Vetlanda kommun

Trädgårdsgatan 9

Villa
Centrum, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
2 675 000 kr
225 + 58 m²
7 rum
1 225 m² tomt

Välkommen till denna gedigna och pampiga bostad centralt belägen i barnvänliga Vetlanda Centrum. Med sina generösa sju rum och fyra till fem sovrum erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Bevarade detaljer från byggåret 1946 ger karaktär åt varje hörn av detta charmiga hus. Området runt bostaden erbjuder allt en familj kan önska sig med närhet till skolor, affärer och grönområden. Den stora tomten är perfekt för lek och umgänge utomhus under varma sommardagar. Uteplatsen mot baksidan inbjuder till härliga grillkvällar med vänner och familj. Det centrala läget gör vardagen smidig och bekväm med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Denna bostad är verkligen ett unikt tillfälle att förvärva ett exklusivt och rymligt hem med gott om charm och karaktär. Välkommen att sätta din prägel på detta pampiga boende tillsammans med oss på Fastighetsbyrån.

Paulis väg 9A, null, Vetlanda kommun

Paulis väg 9A

Lägenhet
Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
120 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/2
3 178 kr/mån
1 791 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2-rumslägenhet i populära Brf Pauli i Pauliström. Med en boyta på 67 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en balkong med vacker utsikt över det lantliga området. Belägen på andra våningen av två, och med närhet till grönområden och promenadstråk, är detta en perfekt plats för dig som uppskattar lugnet och naturen. Välkommen på visning!

Knutstorp 10, Bäckaby, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Knutstorp 10

Villa
Bäckaby, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
850 000 kr
97 + 20 m²
2 197 m² tomt
  • Plus
Kanalgatan 7A, Centrum, Vetlanda kommun

Kanalgatan 7A

Lägenhet
Centrum, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
950 000 kr
96 m²
3 rum
vån 3/3
9 632 kr/mån
9 896 kr/m²

Välkommen till denna fräscha och moderna bostadsrätt mitt i centrum av Vetlanda med utsikt över vetlandabäcken. Med en social planlösning och generösa 96 kvadratmeter finns gott om utrymme för umgänge och avkoppling. Här kan du njuta av ett trivsamt boende på det tredje och sista våningsplanet i BRF Juvelen. Din nya bostad bjuder på en mysig eldstad perfekt för kalla kvällar och skapar en trivsam atmosfär i det generösa vardagsrummet som bjuder in till gemenskap. Hissen tar dig smidigt upp till lägenheten och gör vardagen enkel och bekväm. Välkommen till din nya centrala pärla i BRF Juvelen!

  • Hiss
Hagagatan 6, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Hagagatan 6

Villa
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
1 495 000 kr
122 m²
5 rum
1 220 m² tomt

Fräsch villa med ett mycket bra läge i centrala Ekenässjön! Interiören är total renoverad 2022 med läckert kök med öppning till matrum. Matrummet har öppen planlösning till vardagsrum med öppen spis. På övre plan finns nytt exklusivt badrum med både bubbelbadkar och duschplats. Fastigheten har nya 2-glas fönster samt ny panel 2022 och målad tegelfasad 2023. Ett hus att bara flytta in och trivas i direkt!

Sjöholmens stugområde 19, Sjöholmen/hultaby, Vetlanda kommun
  • Tis 7 maj kl 16:00

Sjöholmens stugområde 19

Villa
Sjöholmen/hultaby, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
995 000 kr
52 m²
3 rum
575 m² tomt

Mysig stuga med ett fint läge med närhet till skogen och gångavstånd till sjön Grumlan. Allrum med trägolv och charmig öppen spis. Kök med utgång till altan under tak på baksidan. Tillbyggt badrum 2000 med WC och duschplats.

  • Plus
Nyhemsgatan 20, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Nyhemsgatan 20

Villa
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
1 095 000 kr
93 + 93 m²
4 rum
998 m² tomt

1-plansvilla med källare i Ekenässjön. Delvis renoverat kök med öppen planlösning till matrum och vardagsrum med braskamin. Läckert helkaklat badrum renoverat 2023 med duschplats. badrum. Nyinstallerad bergvärmepump 2020 och huset har nyare fasadpanel och nyare yttertak.

Järnbruksvägen 2B, Pauliström, Vetlanda kommun

Järnbruksvägen 2B

Lägenhet
Pauliström, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
145 000 kr
90 m²
3 rum
vån 1/2
2 140 kr/mån
1 611 kr/m²

Fräsch hörnlägenhet med ett lugnt läge! Interiören delvis renoverad 2018 med ljusa färger och vardagsrum med parkettgolv. Rymligt kök med ingång till vardagsrum och utgång till balkong. 2 bra sovrum samt 2 badrum varav ett renoverat 2018 med duschplats.

Hästhagsvägen 8, Nye, Vetlanda kommun

Hästhagsvägen 8

Villa
Nye, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
595 000 kr
102 + 100 m²
6 rum
885 m² tomt

Välvårdat hus med ett lugnt läge och fri baksida. Huset har bra planlösning med rymlig kök och ljust vardagsrum samt 3 bra sovrum på övre plan. I källarplan finns mysig gillestuga med öppen spis samt allrum/hobbyrum. Ett tillfälle!

Järnbruksvägen 12, Pauliström, Vetlanda kommun

Järnbruksvägen 12

Villa
Pauliström, Vetlanda kommun
Fastighetsbyrån Vetlanda
350 000 kr
7 rum
2 251 m² tomt

Fastighet som tidigare var folkets hus innehåller stor sal med stavparkett och stor scen. Allrum och 2 toaletter samt pentry. På övre plan finns ett allrum med trägolv och rum med filmaggregat. I tillbyggnaden finns 3 rum som kan användas som samlingslokaler. I källarplan finns duschrum och bastu samt 2 toaletter. Fastigheten har delvis renoveringsbehov.

Visar alla 12