Mäklare Sara Göransson

Sara Göransson

Om mig

En bostadsaffär är ofta synonymt med en av livets största affärer. Min högsta prioritering är därför att bistå med tillgänglighet, engagemang och trygghet i varje livsförändrande bostadsaffär. Förutom att jag är utbildad mäklare är jag även rustad med en kandidatexamen inom Fastighetsvetenskap, samt med en god lokalkännedom som uppvuxen i närområdet. Mitt huvudsakliga mål är att göra livets största affärer - till livets bästa affärer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Regementsgatan 5A, Centrala Ystad, Ystads kommun

Regementsgatan 5A

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 095 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/4
3 824 kr/mån
29 595 kr/m²

Varmt välkommen till en ljus, modern och välplanerad etta på andra plan. Ett kvadratsmart hem med en ombonad sovalkov och platsbyggda lösningar. Här erbjuds fräscha ytskikt, genomgående parkettgolv och härliga ljusinsläpp. Det stilrena köket erbjuder gott om arbetsyta för härliga matlagningsstunder. Lägenheten, med dess burspråk i söderläge, vetter ut mot den nyrenoverade och trivsamma Regementsgatan. Här bor du på ett centralt läge med närhet till stan, matbutiker, gym och kommunikation.

Södra Rödjevägen 1, Kivik, Simrishamns kommun
Södra Rödjevägen 1, Kivik, Simrishamns kommun, bild 2
Södra Rödjevägen 1, Kivik, Simrishamns kommun, bild 3

Södra Rödjevägen 1

Villa
Kivik, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
5 750 000 kr
527 + 100 m²
11 rum
1 304 m² tomt

Fastighet på havsnära läge med stora möjligheter i hjärtat av Österlen. Totalt sett ca 527 kvm där hela ovanvåningen är en generös och modern lägenhet på ca 180 kvm. På entréplan finner vi ca 347 kvm som idag är lokaler - uthyrningslägenheter, lokaler eller bostäder? Allt är ledigt och används idag som enbart en bostadsfastighet/second home av nuvarande ägare och fritt för en ny ägare att utveckla eller förädla. För visning och mer information vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Borgmästaregatan 8B, Centrala Ystad, Ystads kommun

Borgmästaregatan 8B

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 650 000 kr
109 m²
4 rum
vån 3/4
5 582 kr/mån
15 138 kr/m²

I hjärtat av Ystad finner vi denna trivsamma bostadsrätt. Fyrarumslägenhet belägen på tredje våningen med två helkaklade badrum, 35 506 kr i inre reparationsfond att nyttja, belägen i välskött och obelånad bostadsrättsförening. Lägenheten är genomgående med härligt ljusinsläpp, därtill en trevlig balkong i söder. Trivsam, lummig innergård med platser för samvaro och lekplatser för barnen. Första parkett till stadskärnan med dess kulturella utbud, trivsam natur, småbåtshamn, därtill samtlig kollektivtrafik. Här finns allt ni kan önska er av ett lättskött boende i Ystad - välkomna att trivas!

Per Leanders gata 78, Trädgårdsstaden, Ystads kommun
Per Leanders gata 78, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 2
Per Leanders gata 78, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 3

Per Leanders gata 78

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
3 995 000 kr
116 m²
4 rum
vån 3/3
7 985 kr/mån
34 440 kr/m²

I vårt växande bostadskvarter Trädgårdsstaden, stoltserar en pampig takvåning där modern komfort står i fokus. Lägenheten nås bekvämt via hiss och har en välplanerad planlösning. Med stora fönsterpartier, voluminös takhöjd och gedigna materialval blir resultatet en bostad med hög standard. Balkong finner vi i både söder och väst, båda anslutna till bostadens sociala ytor. Härifrån kan vi förnimma den plantskola som en gång stod i blom, genom den lummiga parkmiljö och grönskande vegetation som varsamt har bevarats. Där gräsytor och äppelträd i blom skänker ett energigivande lugn samtidigt som stadens närliggande puls vittnar om att världen utanför aldrig är långt borta. Föreningen, som är belägen på ett lugnt läge längst ner på en återvändsgata, erbjuder gemensamma ytor såsom trivsam grillplats, orangeri och balkong. En boendemiljö att trivas i! Välkomna att anmäla ert intresse inför kommande försäljning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kyrkogårdsgatan 25B, Centrala Ystad, Ystads kommun

Kyrkogårdsgatan 25B

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 200 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/3
5 129 kr/mån
17 647 kr/m²

Med stadskärnan som närmsta granne och ett stenkast från samtliga förnödenheter ligger denna väldisponerade trerummare. Lägenheten är belägen på våning två med balkong med utsikt över innergården. Här finns lugnet, med grönskande Norra Promenaden som närmsta granne. samtidigt som stadskärnan befinner sig en kort promenad bort. Sammanfattningsvis ett suveränt läge med närhet till livsmedelsbutiker, Ystads centrala delar och skolor. Välkomna att trivas!

  • Balkong
Götgången 56, Gjuteriet, Ystads kommun
  • Lör 2 mar kl 12:00

Götgången 56

Radhus
Gjuteriet, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 900 000 kr
166 m²
5 rum
7 777 kr/mån
17 470 kr/m²

På ett lugnt läge, endast ett stenkast från havslinjen och stranden, ligger denna trivsamma bostad. Här erbjuds ett bekvämt boende med välplanerad planlösning och stora sociala ytor i anslutning till en härlig uteplats i bästa västerläge. På gångavstånd ligger centrala Ystad med tågförbindelser till bl.a. Malmö och Köpenhamn.

  • Plus
  • Uteplats
Mjärdesvägen 49, Nybrostrand, Ystads kommun

Mjärdesvägen 49

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
4 475 000 kr
150 m²
7 rum
349 m² tomt

På mysigt läge i lugna och havsnära Nybrostrand ligger de fina så kallade Pastellhusen. En länga med 20 arkitektritade stenhus på Mjärdesvägen där nummer 49 stoltserar på ena gaveln. Huset bjuder förutom på sina 150 kvm boarea också på en lättskött trädgård samt carport, uppfart och förråd. På både fram och baksida har man trädgård med plats för möblemang efter önskemål, här kan man följa solens resa över dagen och på baksidan kan man njuta av en helt ljuvlig utsikt över fälten i nordost. Nybrostrand kallas porten till Österlen och är ett av Ystads mest populära bostadsområden. Kanske är det tack vare närheten till havet med sin makalösa sandstrand, Ystads golfbana och padel- och tennisbanorna som ger möjlighet till en aktiv fritid. Kanske är det för närheten till Österlen som erbjuder bad, kultur, shopping och en unik naturmiljö. Här finns något för alla. I Nybrostrand finns också förskola samt ett mindre livs med restaurant och pizzeria. Med bil eller buss till Ystads centrum tar det mindre än 10 minuter och det finns dessutom cykelväg hela sträckan.

Källesjövägen 28 H, Källesjö Och Hedeskoga, Ystads kommun

Källesjövägen 28 H

Lägenhet
Källesjö Och Hedeskoga, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 845 000 kr
110 m²
4 rum
4 607 kr/mån
25 864 kr/m²

Bostadsrätt med villakänsla på populära Källesjö, perfekt för familjen som vill bo nära centrum. 2016 byggdes denna radhuslägenhet som är det perfekta alternativet till villan. Bostaden som är i två plan har egen uteplats, separat förråd och uppställningsplats för bilen i direkt anslutning till huset. Ett bekvämt och modernt boende på ett bra läge. Välkomna att trivas!

Visar alla 8