Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sara Göransson

Sara Göransson

Om mig

En bostadsaffär är ofta synonymt med en av livets största affärer. Min högsta prioritering är därför att bistå med tillgänglighet, engagemang och trygghet i varje livsförändrande bostadsaffär. Förutom att jag är utbildad mäklare är jag även rustad med en kandidatexamen inom Fastighetsvetenskap, samt med en god lokalkännedom som uppvuxen i närområdet. Mitt huvudsakliga mål är att göra livets största affärer - till livets bästa affärer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Kustvägen 861, Kåseberga, Ystads kommun
  • Imorgon kl 10:00
Östra Kustvägen 861, Kåseberga, Ystads kommun, bild 2
Östra Kustvägen 861, Kåseberga, Ystads kommun, bild 3

Östra Kustvägen 861

Villa
Kåseberga, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
6 250 000 kr
140 + 125 m²
9 rum
4 543 m² tomt

Fastighet på havsnära läge med stora möjligheter i hjärtat av Österlen. Tvålängad gård där hela södra längan är en generös och vältalig enfamiljsbostad. I den västra längan bedrivs idag en bed and breakfast-verksamhet med tre uthyrningsrum samt en lägenhet. Perfekt lämpat för dig som vill driva verksamhet i egen regi eller har egna tankar och visioner. Nu möjliggörs ett ypperlig tillfälle att låta dina drömmar realiseras. Välkommen till hjärtat av Österlen och en framtid med nya utsikter!

  • Premium
  • Uteplats
Västergatan 6, Tomelilla, Tomelilla kommun

Västergatan 6

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
1 875 000 kr
124 + 96 m²
4 rum
382 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 30-talshus i Tomelilla, där du finner en perfekt kombination av klassisk design och modern bekvämlighet. Med fiskbensparkett och rum i fil erbjuder detta hem en tidlös elegans och en känsla av genuin hemtrevnad. Trädgården är insynsskyddad och perfekt för avkoppling och privatliv. Här kan du njuta av lugna stunder eller bjuda in vänner och familj för trevliga grillkvällar. Med en bostadsyta på 124 kvm och biyta på 96 kvm finns det gott om plats för behov och önskemål. Området i Tomelilla bjuder på vacker natur och ett lugnt tempo, samtidigt som du har bekvämt avstånd till allt du behöver. Med närhet till skolor, affärer och kommunikation är detta ett perfekt läge för både den lilla familjen eller paret som söker en fridfull tillvaro. Välkomna hem!

Hyllegatan 3C, Hälsobacken, Ystads kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30

Hyllegatan 3C

Lägenhet
Hälsobacken, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 695 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 169 kr/mån
21 592 kr/m²

På översta plan, med rikligt ljusinsläpp och på ostört läge, finner vi denna nyrenoverade bostadsrätt på populära Hälsobacken. Lägenhetens väldisponerade 78,5 kvm fördelar sig på tre rum och kök, samt ett nyrenoverat badrum med utfört stambyte. Utöver detta medföljer en stor inglasad balkong i västerläge, förråd samt god möjlighet till parkeringsplats. Detta är en bostad i ett lugnt, bilfritt och grönskande område med gångavstånd till skolor, centrum och mataffärer. Välkomna in!

  • Plus
Södra Rödjevägen 1, Kivik, Simrishamns kommun
Södra Rödjevägen 1, Kivik, Simrishamns kommun, bild 2
Södra Rödjevägen 1, Kivik, Simrishamns kommun, bild 3

Södra Rödjevägen 1

Villa
Kivik, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
5 750 000 kr
527 + 100 m²
11 rum
1 304 m² tomt

Fastighet på havsnära läge med stora möjligheter i hjärtat av Österlen. Totalt sett ca 527 kvm där hela ovanvåningen är en generös och modern lägenhet på ca 180 kvm. På entréplan finner vi ca 347 kvm som idag är lokaler - uthyrningslägenheter, lokaler eller bostäder? Allt är ledigt och används idag som enbart en bostadsfastighet/second home av nuvarande ägare och fritt för en ny ägare att utveckla eller förädla. För visning och mer information vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Banmästaregatan 31, Tomelilla, Tomelilla kommun
  • Fre 3 maj kl 16:00
Banmästaregatan 31, Tomelilla, Tomelilla kommun, bild 2
Banmästaregatan 31, Tomelilla, Tomelilla kommun, bild 3

Banmästaregatan 31

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
3 295 000 kr
172 + 174 m²
7 rum
1 310 m² tomt

På Banmästaregatan 31 ligger en av Tomelillas allra ståtligaste villor. Huset som byggdes redan 1925 har allt man kan tänka sig, stora sociala ytor, uterum som förenar innemiljö med utemiljö, lusthus, garage och stor fin trädgård. Bostaden har renoverats med fingertoppskänsla samt utrustats med allt för att skapa en praktisk vardag med guldkant. Här finns solpaneler på taket, vattenburet uppvärmningssystem med ny självgående pelletspanna och kamin. Huset är belägen på en lugn återvändsgata, med absolut närhet till centrum, skolor och förskolor. En komplett villa med plats för hela familjen. Välkomna att anmäla intresse redan nu!

  • Premium
Skansgatan 24, Centrala Ystad, Ystads kommun

Skansgatan 24

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
3 095 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/3
6 637 kr/mån
36 412 kr/m²

Med teatern, småbåtshamnen och Ystads stadskärna som allra närmsta grannar ligger den gamla Södra skolan som nu går under namnet Villa Ingrid. Skolbyggnaden byggdes redan 1874 och här pågick undervisning fram till 2003. Vid den tidpunkten utlysta stadsbyggnadskontoret en tävling om skolans framtid, vilken resulterade i att man 2006 totalrenoverade byggnaden och byggde om den till 9 lägenheter, samt gjorde 3 gatuhus vilka också tillhör bostadsrättsföreningen. I det nordvästra hörnet av skolbyggnaden, på första våningen ligger lägenhet nummer 1 som nu väntar på en ny ägare. Lägenheten är ståtlig som få med sina 3,25 meter till tak. Förutom ett vackert boende på en av våra allra bästa adresser får man också en innergård som knappt går att jämföra med någon annan. Den gamla skolgården gjordes om till en ljuvlig trädgård med härlig växtlighet och flera sittplatser för medlemmarna att njuta av, och för den som önskar - pyssla med. Bostadsrättsföreningen Villa Ingrid till vilken lägenheten tillhör är en förening utöver det vanliga, här finns ett sällskapsrum/bibliotek för föreningens medlemmar att utnyttja. Det finns också en välutrustad gästlägenhet med två rum och kök. Föreningen har 9 parkeringsplatser, kösystem tillämpas. Bilen klarar man sig dock oftast utan då det centrala läget gör att man har närhet till allt man kan tänkas behöva, inklusive tågstationen som ligger bara ett stenkast bort.

  • Balkong
  • Hiss
Björkvägen 2, Nybrostrand, Ystads kommun

Björkvägen 2

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
3 295 000 kr
100 + 57 m²
4 rum
874 m² tomt

På lugn villagata i Nybrostrand väntar nu detta enplanshus på en ny ägare. Bostaden har allt man behöver för en praktisk vardag i ett plan. Här finns stora sällskapsytor, ett härligt uterum som förenar inne och ute samt garage och en ljuvlig trädgård. Nybrostrand kallas porten till Österlen och är ett av Ystads mest populära bostadsområden. Kanske är det tack vare närheten till havet med sin makalösa sandstrand, Ystads golfbana, fritidsbad, gym och skogsområde som ger möjlighet till en aktiv fritid. Kanske är det för att hemester på Österlen erbjuder bad, kultur, shopping och en unik naturmiljö. Här finns något för alla. I Nybrostrand finns också förskola samt mindre matbutik. Med bil eller buss till Ystads centrum tar det mindre än 10 minuter och det finns dessutom cykelväg hela sträckan.

Per Leanders gata 78, Trädgårdsstaden, Ystads kommun
Per Leanders gata 78, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 2
Per Leanders gata 78, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 3

Per Leanders gata 78

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
3 995 000 kr
116 m²
4 rum
vån 3/3
7 985 kr/mån
34 440 kr/m²

Visas på förfrågan - vänligen kontakta mäklaren för att boka din visningstid. I vårt växande bostadskvarter Trädgårdsstaden, stoltserar en pampig takvåning där modern komfort står i fokus. Lägenheten nås bekvämt via hiss och har en välplanerad planlösning. Med stora fönsterpartier, voluminös takhöjd och gedigna materialval blir resultatet en bostad med hög standard. Balkong finner vi i både söder och väst, båda anslutna till bostadens sociala ytor. Härifrån kan vi förnimma den plantskola som en gång stod i blom, genom den lummiga parkmiljö och grönskande vegetation som varsamt har bevarats. Där gräsytor och äppelträd i blom skänker ett energigivande lugn samtidigt som stadens närliggande puls vittnar om att världen utanför aldrig är långt borta. Föreningen, som är belägen på ett lugnt läge längst ner på en återvändsgata, erbjuder gemensamma ytor såsom trivsam grillplats, orangeri och balkong. En boendemiljö att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rosengången 40, Östra Sommarstaden, Ystads kommun

Rosengången 40

Fritidshus
Östra Sommarstaden, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
795 000 kr
40 m²
3 rum
390 m² tomt

Välkomna till det idylliska koloniområdet Östra sommarstaden i Ystad. Här kan vi som är skrivna i Ystads kommun förvärva en trevlig kolonistuga med adress Rosengången 40. Originalstugan byggdes troligtvis på mitten av 60-talet och erbjuder idag ett gemytligt vardagsrum, sovrum, kök med matplats samt ett badrum med varmvatten, dusch och toppmatad tvättmaskin. Trädgårdstomten erbjuder en trivsam terrass, goda odlingsmöjligheter och gott om yta för att avnjuta solens alla timmar. Perfekt för att samla familj och vänner för att umgås och avnjuta en måltid under bar himmel. Idag finns här bland annat pallkragar, varierande kålsorter, rabarber och gräsmatta. Det är bara till att sätta spaden i jorden och skapa ditt eget lilla smultronställe. Välkomna att trivas!

  • Uteplats
Regementsgatan 5A, Centrala Ystad, Ystads kommun

Regementsgatan 5A

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
995 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/4
3 824 kr/mån
26 892 kr/m²

Varmt välkommen till en ljus, modern och välplanerad etta på andra plan. Ett kvadratsmart hem med en ombonad sovalkov och platsbyggda lösningar. Här erbjuds fräscha ytskikt, genomgående parkettgolv och härliga ljusinsläpp. Det stilrena köket erbjuder gott om arbetsyta för härliga matlagningsstunder. Lägenheten, med dess burspråk i söderläge, vetter ut mot den nyrenoverade och trivsamma Regementsgatan. Här bor du på ett centralt läge med närhet till stan, matbutiker, gym och kommunikation.

Kyrkogårdsgatan 25B, Centrala Ystad, Ystads kommun

Kyrkogårdsgatan 25B

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 180 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/3
5 129 kr/mån
17 353 kr/m²

Med stadskärnan som närmsta granne och ett stenkast från samtliga förnödenheter ligger denna väldisponerade trerummare. Lägenheten är belägen på våning två med balkong med utsikt över innergården. Här finns lugnet, med grönskande Norra Promenaden som närmsta granne. samtidigt som stadskärnan befinner sig en kort promenad bort. Sammanfattningsvis ett suveränt läge med närhet till livsmedelsbutiker, Ystads centrala delar och skolor. Välkomna att trivas!

  • Balkong
Götgången 56, Gjuteriet, Ystads kommun
  • Imorgon kl 12:00

Götgången 56

Radhus
Gjuteriet, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 900 000 kr
166 m²
5 rum
7 777 kr/mån
17 470 kr/m²

På ett lugnt läge, endast ett stenkast från havslinjen och stranden, ligger denna trivsamma bostad. Här erbjuds ett bekvämt boende med välplanerad planlösning och stora sociala ytor i anslutning till en härlig uteplats i bästa västerläge. På gångavstånd ligger centrala Ystad med tågförbindelser till bl.a. Malmö och Köpenhamn.

  • Plus
  • Uteplats
Mjärdesvägen 49, Nybrostrand, Ystads kommun

Mjärdesvägen 49

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
4 475 000 kr
150 m²
7 rum
349 m² tomt

På mysigt läge i lugna och havsnära Nybrostrand ligger de fina så kallade Pastellhusen. En länga med 20 arkitektritade stenhus på Mjärdesvägen där nummer 49 stoltserar på ena gaveln. Huset bjuder förutom på sina 150 kvm boarea också på en lättskött trädgård samt carport, uppfart och förråd. På både fram och baksida har man trädgård med plats för möblemang efter önskemål, här kan man följa solens resa över dagen och på baksidan kan man njuta av en helt ljuvlig utsikt över fälten i nordost. Nybrostrand kallas porten till Österlen och är ett av Ystads mest populära bostadsområden. Kanske är det tack vare närheten till havet med sin makalösa sandstrand, Ystads golfbana och padel- och tennisbanorna som ger möjlighet till en aktiv fritid. Kanske är det för närheten till Österlen som erbjuder bad, kultur, shopping och en unik naturmiljö. Här finns något för alla. I Nybrostrand finns också förskola samt ett mindre livs med restaurant och pizzeria. Med bil eller buss till Ystads centrum tar det mindre än 10 minuter och det finns dessutom cykelväg hela sträckan.

  • Energieffektiv

Visar alla 13