Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sara Göransson

Sara Göransson

Om mig

En bostadsaffär är ofta synonymt med en av livets största affärer. Min högsta prioritering är därför att bistå med tillgänglighet, engagemang och trygghet i varje livsförändrande bostadsaffär. Förutom att jag är utbildad mäklare är jag även rustad med en kandidatexamen inom Fastighetsvetenskap, samt med en god lokalkännedom som uppvuxen i närområdet. Mitt huvudsakliga mål är att göra livets största affärer - till livets bästa affärer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Segelsömmaregatan 16, Edvinshem, Ystads kommun

Segelsömmaregatan 16

Villa
Edvinshem, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
3 995 000 kr
115 + 57 m²
4 rum
769 m² tomt

Mellan centrum och grönska, närmare bestämt i den populära stadsdelen Edvinshem, finnes detta gemytliga hem. En bostad som präglas av komfort, med allt i ett plan. Utöver boningshus medföljer en charmerande trädgård, ett praktiskt garage, uterum och poolhus. En kort promenad bort når du havet i söder, grönska runt hörnet och stadskärnan i öst med dess kulturella utbud, småbåtshamn och kollektivtrafik. Här finns allt att önska av ett boende i Ystad - välkomna att trivas!

Malmövägen 9G, Centrala Ystad, Ystads kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00
Malmövägen 9G, Centrala Ystad, Ystads kommun, bild 2
Malmövägen 9G, Centrala Ystad, Ystads kommun, bild 3

Malmövägen 9G

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/7
6 204 kr/mån
33 261 kr/m²

På Malmövägen 9 G väntar snart en fin trerummare med en stor härlig inglasad balkong och en egen uteplats i bästa västerläge. Lägenheten är praktiskt belägen på markplan och har därför fått en egen ingång. Bredvid denna har man som en egen liten uteplats där man kan sitta och njuta av kvällssolen. Huset som lägenheten tillhör byggdes 2018 och bostaden är därför mycket fräsch och helt inflyttningsklar. En promenad åt sydöst genom norra promenaden nås Ystads stadskärna med allt som tillhör. För buss- eller tågpendlaren är det också här man har stationen. Bilpendlaren tar sig snabbt ut på e65an.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Björkvägen 2, Nybrostrand, Ystads kommun
  • Borttagen före visning
Björkvägen 2, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 2
Björkvägen 2, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 3

Björkvägen 2

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 995 000 kr
100 + 57 m²
4 rum
874 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Stenstrykaregatan 7, Bellevue, Ystads kommun

Stenstrykaregatan 7

Lägenhet
Bellevue, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 095 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4/4
2 540 kr/mån
19 211 kr/m²

Välkomna till Stenstrykaregatan 7. Med närhet till Ystads stadskärna, kommunikation, mataffär och skolor, finner vi denna trivsamma lägenhet med låg månadsavgift. Tidlösa ytskikt och välplanerade kvadratmeter är utmärkande egenskaper i denna bostad. Lägenhetens 57 kvadratmeter är fördelade på ett generöst vardagsrum, kök, sovrum, badrum och klädkammare. Här finns lugnet samtidigt som stadskärnan befinner sig en kort promenad bort. Välkomna!

Slåttervägen 12, Glemmingebro, Ystads kommun

Slåttervägen 12

Villa
Glemmingebro, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
3 500 000 kr
186 + 166 m²
5 rum
1 554 m² tomt

I Glemmingebro, jämte milsvida vyer, ligger denna mycket välskötta byggmästarvilla att njuta av året runt. Nuvarande ägare har under flera års tid skött om sin fastighet med noggrann hand. Grönskande skönt läge på generös tomt invid öppna fält. Boningshuset inrymmer tre sovrum och generösa sociala ytor anslutande till trivsamma uteplatser. I övrigt finns garage och gästlägenhet med goda möjligheter till passiv inkomst. Nuvarande ägare bedriver uthyrningsverksamhet via airbnb men lokalen lämpas sig även för det egna företaget. Välkomna till möjligheterna!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Banmästaregatan 31, Tomelilla, Tomelilla kommun
Banmästaregatan 31, Tomelilla, Tomelilla kommun, bild 2
Banmästaregatan 31, Tomelilla, Tomelilla kommun, bild 3

Banmästaregatan 31

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
3 295 000 kr
172 + 174 m²
7 rum
1 310 m² tomt

På Banmästaregatan 31 ligger en av Tomelillas allra ståtligaste villor. Huset som byggdes redan 1925 har allt man kan tänka sig, stora sociala ytor, uterum som förenar innemiljö med utemiljö, lusthus, garage och stor fin trädgård. Bostaden har renoverats med fingertoppskänsla samt utrustats med allt för att skapa en praktisk vardag med guldkant. Här finns solpaneler på taket, vattenburet uppvärmningssystem med ny självgående pelletspanna och kamin. Huset är belägen på en lugn återvändsgata, med absolut närhet till centrum, skolor och förskolor. En komplett villa med plats för hela familjen. Välkomna att anmäla intresse redan nu!

  • Premium
Gyllerupsvägen 112, Löderup, Ystads kommun
  • Sön 11 aug kl 10:00
Gyllerupsvägen 112, Löderup, Ystads kommun, bild 2
Gyllerupsvägen 112, Löderup, Ystads kommun, bild 3

Gyllerupsvägen 112

Villa
Löderup, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
5 595 000 kr
280 m²
9 rum
4 919 m² tomt

På jakt efter en skånegård utöver det vanliga? Det här stället bockar av allt du drömt om. Här har du en klassisk vitmålad skånelänga som stått i nästan 100 år men som med varsam hand och fin känsla renoverats till det fina skick den har idag. Under åren har fastigheten både utvecklats och förädlats med ändamål att optimera samtliga utrymmen. Idag har huset stora öppna sällskapsytor och hela sju sovrum. Här finns plats för hela familjen! För den som har andra planer så finns det goda möjligheter för ett litet bed and breakfast eller dylikt. Förutom de stora boytorna har man också en ljuvlig trädgård om nästan 5000 kvm med utsikt över den skånska slätten. Löderup är en levande liten by. Här finns bl.a. skola från förskoleklass upp till åk 6, idrottshall, bibliotek, byggvaruhandel och mataffär. En bit bort huserar Karl Fredrik på Eklaholm med sin fina butik och blomsterhandel. Inte långt bort ligger fantastiska Örum 119 med ett boutiquehotell inrett av Norrgavel och en trädgård där det serveras pizza och glass. Granngården till 119 är Örums Nygård med spahotell och restaurang. Förutom alla gårdshotell och härliga restauranger i området får vi inte glömma havet. Cirka 8 km rakt söderut ligger Löderups strandbad och vår vackra strandremsa. På samma avstånd nås ljuvliga Kåseberga och ikoniska Hammars backar.

  • Premium
  • Uteplats
Gustafsgatan 3B, Bellevue, Ystads kommun

Gustafsgatan 3B

Lägenhet
Bellevue, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 225 000 kr
58,4 m²
2 rum
vån 2/3
5 958 kr/mån
20 976 kr/m²

På ett eftertraktat läge, nära stan men med Bellevues lugn, ligger denna fräscha och väldisponerade bostad. En ljus tvårumslägenhet på andra våningen med renoverat kök och inglasad balkong i sydväst som bjuder på eftermiddagssol samt en rogivande utsikt över takåsar och trädtoppar. Ett optimalt läge med närhet till livsmedelsbutiker, Ystads centrala delar och kommunikationer. Välkomna att trivas!

  • Balkong
Hyllegatan 3C, Hälsobacken, Ystads kommun

Hyllegatan 3C

Lägenhet
Hälsobacken, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 695 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 169 kr/mån
21 592 kr/m²

På översta plan, med rikligt ljusinsläpp och på ostört läge, finner vi denna nyrenoverade bostadsrätt på populära Hälsobacken. Lägenhetens väldisponerade 78,5 kvm fördelar sig på tre rum och kök, samt ett nyrenoverat badrum med utfört stambyte. Utöver detta medföljer en stor inglasad balkong i västerläge, förråd samt god möjlighet till parkeringsplats. Detta är en bostad i ett lugnt, bilfritt och grönskande område med gångavstånd till skolor, centrum och mataffärer. Välkomna in!

  • Plus
Mjärdesvägen 49, Nybrostrand, Ystads kommun

Mjärdesvägen 49

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
4 475 000 kr
150 m²
7 rum
349 m² tomt

På mysigt läge i lugna och havsnära Nybrostrand ligger de fina så kallade Pastellhusen. En länga med 20 arkitektritade stenhus på Mjärdesvägen där nummer 49 stoltserar på ena gaveln. Huset bjuder förutom på sina 150 kvm boarea också på en lättskött trädgård samt carport, uppfart och förråd. På både fram och baksida har man trädgård med plats för möblemang efter önskemål, här kan man följa solens resa över dagen och på baksidan kan man njuta av en helt ljuvlig utsikt över fälten i nordost. Nybrostrand kallas porten till Österlen och är ett av Ystads mest populära bostadsområden. Kanske är det tack vare närheten till havet med sin makalösa sandstrand, Ystads golfbana och padel- och tennisbanorna som ger möjlighet till en aktiv fritid. Kanske är det för närheten till Österlen som erbjuder bad, kultur, shopping och en unik naturmiljö. Här finns något för alla. I Nybrostrand finns också förskola samt ett mindre livs med restaurant och pizzeria. Med bil eller buss till Ystads centrum tar det mindre än 10 minuter och det finns dessutom cykelväg hela sträckan.

  • Energieffektiv

Visar alla 10