Fastighetsmäklare Hettinger AB

Fastighetsmäklare Hettinger AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nybyvägen 31, "Guldkusten", Höörs kommun

Nybyvägen 31

Villa
"Guldkusten", Höörs kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
8 000 000 kr
190 + 137 m²
6 rum
1 926 m² tomt

Unik fastighet i perfekt solläge med utsikt ut över Ringsjön. Gedigen 50-talsvilla med fiskbensparkett, vacker originaltrappa, vinterbonat uterum, stor altan med simspa, glaserade takpannor, gjutna bjälklag med mera. Privat läge med elstyrd infartsgrind. Stort fribyggt garage från 2008 med plats för tre bilar samt ytterligare ett garage i husets källare. Rätt till bad- och båtplats samt gångväg ner till sjön. Ett boende som måste upplevas!

 • Plus
Höjeågatan 165, Lomma Centrum, Lomma kommun

Höjeågatan 165

Lägenhet
Lomma Centrum, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
3 495 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/2
5 030 kr/mån
37 581 kr/m²

Välkommen till Höjeågatan 165! Här presenteras nu en av de stora treorna på plan 2 med egen entré och härlig balkong i söderläge! Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum med kök i öppen planlösning, två bra sovrum med möjlighet till ett tredje sovrum om allrummet skärmas av, badrum och separat tvättrum. Den härliga balkongen i söderläge sätter guldkant på bostaden och man har även tillgång till uteplats vid entrén som delas med grannen. Eget förråd i anslutning till entrén ger bra förvaring och det trivsamma närområdet är både grönskande och havsnära. Bostadsrättsföreningen är väletablerad och erbjuder sina medlemmar ett bekvämt boende med tillgång till gröna och fina allmänna ytor, parkering och gemensamhetslokal. Närheten till centrum ger flera alternativ på matbutik, caféer, restauranger, apotek och kollektivtrafik. För den som pendlar med tåg eller buss är hållplats och station bara ett stenkast bort. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Skotgränd 4, Lomma Strandstad, Lomma kommun

Skotgränd 4

Lägenhet
Lomma Strandstad, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
5 200 000 kr
126 m²
5 rum
vån 1/2
8 049 kr/mån
41 270 kr/m²

Välkommen till Skotgränd 4! Detta gathus i två plan ligger i en av de mest eftertraktade stadsdelarna i Lomma, bara ett stenkast från strand och hav. Med en rymlig boyta på 126 kvadratmeter är detta en perfekt bostad för familjen som värdesätter bekvämlighet och stil. Med byggåret 2022 medföljer många fördelar såsom en genomtänkt planlösning, modernt kök, stora sociala ytor och två badrum. Tvättmöjligheter i den egna bostaden och närhet till både hav och stadskärna är ytterligare positiva egenskaper. Den privata entrén ökar "villakänslan" och gör bostaden insynsfri från gatusidan. Vidare på baksidan av huset finns en rejäl uteplats med stensättning. En lugn och trivsam plats med utrymme för både lek och långa middagar. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum på entréplan ger trevliga och generösa sällskapsytor. Vidare på plan 2 presenteras tre sovrum, ett allrum samt ett generöst badrum. Här finns även bra förvaring. Genomgående i bostaden har tidlösa och smakfulla val gjorts i form av ekparkett, vitmålade väggar, fönsterbänkar i sten och kök i en avslappnat grå/beige nyans. Förråd tillhör lägenheten. Gemensamt garage finns under huset. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Fladängsgatan 13, Lomma Centrum, Lomma kommun
 • Tor 27 jun kl 16:30

Fladängsgatan 13

Radhus
Lomma Centrum, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
6 450 000 kr
148 m²
5 rum
6 059 kr/mån
43 581 kr/m²

Låt oss presentera detta barnvänliga gathus om 148 kvm fördelat på tre plan. Här bor man med egen insynsskyddad uteplats och trädgård med en ombonad kvarterskänsla. Ett mycket välplanerat och välskött boende där första våningen erbjuder stora sällskapsytor i öppen planlösning. Kök med köksö, ett lättmöblerat vardagsrum, tvättstuga med separat utgång samt helkaklad wc/dusch. På plan två har man tre sovrum, ett stort badrum samt en stor klädkammare. Plan tre erbjuder ett mycket generöst allrum med öppet upp i nock och trevligt ljusinsläpp från de stora takfönsterna. Önskar man fler sovrum kan allrummet på plan tre delas av eller nyttjas som ett stort master bedroom. Här bor man på perfekt läge med närhet till både förskolor, och skolor. Även Lomma centrum, havet och stationen ligger några minuters promenad ifrån huset. Förråd finns på tomten. Parkeringsmöjligheter finns att hyra via föreningen. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Durkgatan 1, Borstahusen, Landskrona kommun

Durkgatan 1

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
3 495 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/5
5 631 kr/mån
41 607 kr/m²

Avgiftsfritt 12 månader samt prissänkt 505.000 kr!!! På havsnära läge i Borstahusen presenterar vi nu denna nyproducerade 3:a om 84 kvm i bekvämt 55+ boende. Här kan man sitta och njuta av solen på den generösa balkongen i söder mot gemensam innergård. Bostaden har fint naturligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck och ljusa materialval. Genomgående för bostaden är den höga standarden, med praktisk klinker i hall till smart garderobsinredning från Elfa. Kök i vinkel från Vedum och vardagsrum i öppen planlösning skapar stora sociala ytor. Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gästwc. I föreningen finns gemensamma utrymmen i form av gemensamhetslokal, övernattningsrum, gemensamt växthus på innergården och takterrass med utsikt mot Ven. Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1206, Vipeholm, Lunds kommun
Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1206, Vipeholm, Lunds kommun, bild 2
Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1206, Vipeholm, Lunds kommun, bild 3

Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1206

Lägenhet
Vipeholm, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
3 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/4
57 071 kr/m²

Helt ny ägarlägenhet på natursköna Vipeholm om 70 kvm med en samfällighetsavgift om endast 2.042 kr/mån. Kvadratsmart trea med balkong och fönster i två väderstreck. Huset är granne med Hardebergaspåret som snabbt tar dig till Lunds centrum. Möjligheten att äga sin egen lägenhet i ett flerbostadshus - som ett radhus på höjden. • Boendeform som innebär att man äger sin lägenhet fullt ut jämfört med en bostadsrätt där du äger rätten att bo där. • Varje ägarlägenhet räknas som en egen fastighet och betraktas därför som fast egendom precis som ett hus. • Ger dig en stor personlig frihet samt låga fasta kostnader. • Garanterad möjlighet att hyra ut din lägenhet. • Möjlighet för juridisk person att köpa ägarlägenhet. • Finns möjlighet att pantsätta, belåna och överlåta sin fastighet. Huset med ägarlägenheter är utvecklat och uppfört av Fler Bostäder, läs gärna mer på www.flerbostader.nu

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Äganderätt
Krotonvägen 5, Burlövs egnahem, Burlövs kommun

Krotonvägen 5

Villa
Burlövs egnahem, Burlövs kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
4 300 000 kr
170 m²
6 rum
592 m² tomt

Välkommen till Krotonvägen 5! I utkanten av Burlövs egnahem finner vi denna trivsamma familjevilla med 4 sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett härligt allrum på plan 2 som är öppet upp i nock, två fullt utrustade badrum och tvättstuga. Utöver detta finns ett stort uterum som nås från kök/vardagsrum vilket bidrar med ytterligare en social yta. Trädgården löper runt hela huset med flera fina uteplatser, planteringar, fruktträd, gräsmatta och fin inramning av tomten med häck. I anslutning till uppfarten finns ett garage med förråd. Huset har varit i samma familjs ägo sedan byggåret 1979. Här har barnen vuxit upp och nu är det dags för nästa familj att ta över och skapa nya minnen i detta hem. Området är barnvänligt med flera alternativ på förskola och skola. Kommunikationen in till Malmö är smidig och man når även flera andra orter på behändigt pendlingsavstånd. Österut är öppna åkrar med härliga vyer så man får det bästa av två världar! Varmt välkommen på visning!

Skogskattsvägen 9, Veberöd, Lunds kommun

Skogskattsvägen 9

Villa
Veberöd, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
5 450 000 kr
140 + 14 m²
4 rum
849 m² tomt

Välkommen till Skogskattsvägen 9! Här presenteras nu denna välplanerade och moderna familjevilla till försäljning. Med närhet till naturen, på lugn gata, är denna bostad perfekt för familjen som önskar ett välplanerat hem med alla funktioner man behöver i vardagen. Den generösa tomten om 849 kvm ger en bra trädgård med plats för lek och umgänge. Här finnes två uteplatser, stor gräsmatta, plats för odling och från uppfarten nås en carport med tillhörande förråd. Huset rymmer 3 sovrum, där master bedroom har eget badrum med både dusch och badkar, generöst kök och vardagsrum, gästtoalett med dusch och groventré/tvättstuga. Materialvalen är genomtänkta och harmonierar fint genom hela bostaden. Klassiska kombinationer med modern touch. Byggåret 2019 innebär att huset är fullt utrustat med moderna vitvaror, centraldammsugare, generös förvaring och bra nyttjande av alla kvadratmetrar. Mycket i hemmet kan styras med mobiltelefonen då det finns ett Smarta Hem koncept. Energiklass C är mycket bra och innebär att bostaden är energieffektiv vilket genererar förmånliga driftkostnader. Via dubbeldörrar mot uteplatsen sammanknyts utemiljö med innemiljö på ett mycket fint sätt. Uteplatsen invid huset har markis som skyddar under varma dagar. Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. Här finns flera alternativ på förskola/grundskola och all närservice man kan önska i form av livsmedelsaffär, butiker, caféer, gym mm. Enkel kommunikation med både Malmö och Lund i form av regionbuss. Veberöd är populärt bland barnfamiljer som vill komma bort från stadens brus men samtidigt önskar närheten till arbetsmarknaden i Öresundsregionen. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Albatrossvägen 6, Järavallen, Kävlinge kommun

Albatrossvägen 6

Villa
Järavallen, Kävlinge kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
6 800 000 kr
205 + 34 m²
6 rum
820 m² tomt

Med havet och Järavallens naturreservat som närmsta grannar är detta en plats där man finner lugnet. Runt hörnet finnes även den anrika mästerskapsbanan Barsebäck Resort som erbjuder golf i världsklass. Albatrossvägen är en lugn liten gata med smakfulla 1,5-plans villor i klassisk stil med putsade fasader som harmonierar med den Skånska slätten. Huset erbjuder alla bekvämligheter som man önskar i form av ett modernt, välutrustat kök, två badrum och grovkök, biluppställningsplats för 2 bilar plus garage. Här finns även laddare för elbil och huset drivs delvis av solenergi från egna solpaneler. På entréplan möts man av en ljus och luftig hall med plats för avhängning och klädkammare under trappen. Här ligger ett praktiskt klinkergolv som övergår till ett påkostat ekgolv. Vidare finnes kök i halvöppen planlösning mot vardagsrummet, generös matplats och bra med utrymme för hela familjen. Entréplanet har även ett stort sovrum med klädkammare i anslutning. Från vardagsrummet och sovrummet nås den stenlagda terrassen och trädgården som med sitt söderläge bjuder på härligt solljus i stort sett hela dagen. Vidare på plan 2 nås ett ljust allrum med fönster i två väderstreck. Tack vare kupor på bägge sidor får man full takhöjd här med fönstersättningar som blickar ut mot både trädgården och gatan. På de båda gavlarna ligger tre sovrum här finns även ett stort badrum och klädkammare. Känslan i bostaden är klassisk och gedigen. Här har man investerat i högklassiga material, tänkt till gällande planlösningen och verkligen skapat en bostad som är lätt att älska. Området tillhör Kävlinge kommun som har flertalet alternativ för skola och förskola. Vi är endast 10 minuter från shoppingcentret Center Syd med butiker, restauranger och livsmedelsaffärer. Kävlinge kommun har många fördelar med sitt centrala läge där man når flera orter på bekvämt pendlingsavstånd. Den låga kommunalskatten (29,69%) är ytterligare en fördel. Vänligen kontakta mäklare för att boka visning.

 • Plus
 • Energieffektiv
Strandvägen 146, Lomma, Lomma kommun

Strandvägen 146

Villa
Lomma, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
16 500 000 kr
320 + 40 m²
9 rum
1 328 m² tomt

Välkommen till denna villa skapad av arkitekten Klas Wengert på Strandvägens "rätta" sida, ut mot havet. Förutom att huset är ett av dom största, med sina ca 320+40 kvm, längs havssidan så finns här även dubbelgarage och inomhuspool. Denna exklusiva bostad erbjuder inte bara ett förstklassigt läge med en hisnande utsikt över havet, utan också en rad bekvämligheter som gör detta hem till en dröm för köparen. Huset har stora, ljusa sällskapsytor som skapats för att maximera både komfort och stil. Villan som är arkitektritad har en genomtänkt design som smälter harmoniskt in i den fantastiska tomten. Här finns gott om utrymme för både avkoppling och sociala tillställningar. Hemmet har inomhuspool, perfekt för avkoppling året runt. För den bilintresserade erbjuder fastigheten ett rymligt dubbelgarage med gott om plats för både fordon och förvaring. Tomten är en grönskande oas med välskötta ytor och flera uteplatser där du kan njuta av solen och den friska havsluften. Läget ger dig dessutom direkt närhet till stranden och natursköna promenadstråk, samtidigt som Lommas centrum med sina butiker och restauranger ligger inom bekvämt avstånd. Kontakta oss för visning och upplev denna pärla på plats!

Durkgatan 3, Borstahusen, Landskrona kommun

Durkgatan 3

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
2 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/5
5 584 kr/mån
36 084 kr/m²

Avgiftsfritt 12 månader samt prissänkt 505.000kr! Låt oss presentera denna nyproducerade bostad i natursköna Borstahusen, bara ett stenkast från havet. I bekvämt 55+ boende står denna välplanerade 3:a om 83 kvm nu klar för inflyttning. Lägenheten har en uteplats i västerläge med skyddande tak. Bostaden har naturligt ljusinsläpp från två väderstreck tack vare läget på hörnan av byggnaden. Generöst kök och vardagsrum i öppen planlösning. De ljusa materialvalen bidrar till en moderna och tidlös känsla. Bostaden har generöst med förvaring i garderober med inredning från Elfa och det finns ett tillhörande källarförråd. Smakfulla inredningsval med fullt utrustat kök från Vedum och helkaklad wc/dusch med inredning från Svedbergs. Bostaden har både badrum och gästtoalett. I föreningen finns gemensamma utrymmen i form av gemensamhetslokal, övernattningsrum, gemensamt växthus på innergården och takterrass med utsikt mot Ven. Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Rudeboksvägen 66, Gunnesbo, Lund, Lunds kommun

Rudeboksvägen 66

Lägenhet
Gunnesbo, Lund, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
2 595 000 kr
92 m²
5 rum
vån 4/4
7 219 kr/mån
28 207 kr/m²

Högst upp i huset med vacker utsikt över rapsfälten presenterar vi nu denna ljusa bostad om 5 rok. Bostaden disponeras idag som 4 rok men nuvarande ägare erbjuder* att återställa bostaden till sitt ursprung för den som önskar! Bostaden präglas av ljusa materialval som lyfts av generöst ljusinsläpp tack vare bostadens gavelläge. Kök och vardagsrum i öppen planlösning har plats för matplats för det stora sällskapet och skapar ett rum för sociala umgängen. Från vardagsrummet nås bostadens balkong belägen i sydväst. Köket i vinkel är fullt utrustat och kakel är enhetligt med kaklet i badrummet. I badrummet finner man även tvättmaskin och torktumlaren finner man i den generösa klädkammaren. Brf Fornfyndet i Lund är beläget på Gunnesbo och har närhet till shoppingcentret Nova Lund, mataffärer och med god kommunikation in till centrala Lund. * Till en kostnad om 15.000 kr.

 • Hiss
Kompassgatan 3, Borstahusen, Landskrona kommun

Kompassgatan 3

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
4 295 000 kr
94 m²
4 rum
vån 3/3
6 184 kr/mån
45 691 kr/m²

Avgiftsfritt 12 månader samt prissänkt 605.000kr! Låt oss presentera denna nyproducerade bostad i natursköna Borstahusen, bara ett stenkast från havet. I bekvämt 55+ boende står denna välplanerade 4:a om 94 kvm nu klar för inflyttning. Lägenheten har en stor balkong om 18 kvm i västerläge med skyddande tak över större delen. Bostaden har naturligt ljusinsläpp från tre väderstreck tack vare läget på gaveln av byggnaden. Generöst kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns möjlighet att skapa ett tredje sovrum om så önskas. Idag disponeras nämligen lägenheten som en 3:a men den är angiven som en 4:a enligt ekonomisk plan eftersom möjligheten finns. De ljusa materialvalen bidrar till en moderna och tidlös känsla. Bostaden har generöst med förvaring i garderober med inredning från Elfa och det finns ett tillhörande källarförråd. Smakfulla inredningsval med fullt utrustat kök från Vedum och helkaklad wc/dusch med inredning från Svedbergs. Bostaden har både badrum och gästtoalett. I föreningen finns gemensamma utrymmen i form av gemensamhetslokal, övernattningsrum, gemensamt växthus på innergården och takterrass med utsikt mot Ven. Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Mastgatan 2, Borstahusen, Landskrona kommun

Mastgatan 2

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
4 495 000 kr
112 m²
4 rum
vån 1/5
7 013 kr/mån
40 134 kr/m²

Avgiftsfritt 12 månader samt prissänkt 1.205.000 kr!!! Låt oss presentera denna nyproducerade bostad i Borstahusen, bara ett stenkast från havet. I bekvämt 55+ boende står denna 4:a om 112 kvm nu klar för inflytt. Lägenheten har två stora uteplatser en i soligt västerläge och en in mot den lugna innergården. Bostaden har naturligt ljusinsläpp från tre väderstreck och ljusa materialval som bidrar till den moderna känslan man får i bostaden. Bostaden disponeras i nuläget som 3 rok då man valt bort ett sovrum för att få ett större vardagsrum, men är enligt föreningens register 4 rok. Här finner man separat tvättstuga vilket gör lägenheten unik i hela föreningen och generöst med förvaring både i garderober och klädkammare med inredning från Elfa. Smakfulla inredningsval med fullt utrustat kök från Vedum, helkaklad wc/dusch med inredning från Svedbergs. I föreningen finns gemensamma utrymmen i form av gemensamhetslokal, övernattningsrum, gemensamt växthus på innergården och takterrass med utsikt mot Ven. Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Kompassgatan 3, Borstahusen, Landskrona kommun

Kompassgatan 3

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
2 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
5 445 kr/mån
37 438 kr/m²

Avgiftsfritt 12 månader samt prissänkt 905.000 kr !!! På havsnära läge i Borstahusen finns nu denna välplanerade 3:a i markplan med egen stenlagds uteplats i soligt västerläge. Bostaden är om 80 kvm med generösa sällskapsytor i ett bekvämt 55+ boende. Här bor man på lugnt läge mot den gemensamma innergården. Lägenheten erbjuder öppen planlösning, stor matplats, två bra sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, gästwc samt bra förvaringsmöjligheter i stora skjutdörrsgarderober. Modernt kök i vinkel med köksinredning i vitt och med stilren bänkskiva i grått. Neutrala materialval skapar en tidlös känsla. Bostaden är inredd med stilfull vitlaserad ekparkett samt praktisk klinkers i hallen. Flexibelt tillträde. Gemensamt garage finns under huset med möjlighet att hyra plats. Förråd i källaren tillhör lägenheten. Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information. Välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Tåggränd 1, Lomma Strandstad, Lomma kommun

Tåggränd 1

Lägenhet
Lomma Strandstad, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
2 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
6 044 kr/mån
39 408 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 3:a om 76 kvm på hörnläge vid Hamnallén. Bostaden har en extra takhöjd på 2,7 m vilket gör att lägenheten känns både luftigare och rymligare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning som ger trevliga sällskapsytor och här får man ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Bostaden erbjuder två bra sovrum varav masterbedroom har en klädkammare i direkt anslutning och det andra har en stor skjutdörrsgarderob. Rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Föreningen har en trevlig innergård med lekplats, sittgrupper och gräsmatta. Förråd i källaren tillhör lägenheten. Gemensamt garage finns. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Vipeholms allé 54, Vipeholm, Lund, Lunds kommun

Vipeholms allé 54

Lägenhet
Vipeholm, Lund, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
2 950 000 kr
63 m²
2.5 rum
vån 5/5
4 027 kr/mån
46 825 kr/m²

Låt oss presentera denna välplanerade 2,5:a med öppen planlösning och stor balkong på ljust och luftigt läge i bostadsområdet. Lägenheten var inflyttningsklar 2021 och har vårdats väl av nuvarande ägare så allt är i mycket fint skick. 63 kvm är smart fördelade över hall, sovrum, badrum och kök/vardagsrum i öppen planlösning. Utöver det har lägenheten en generös balkong med härlig eftermiddagssol. Materialvalen som gjorts är tidlösa och kvalitativa vilket skapar en harmonisk miljö. Som en extra bonus har lägenheten en klädkammare i anslutning till sovrummet. Ytan kan nyttjas till förvaring men fungerar även som ett hemmakontor då det finns ett fönster som släpper in dagsljus. Om du önskar ett enkelt och modernt boende på lugnt läge så är detta något för dig. Med buss eller cykel nås Lund centrum på ca 15 minuter och i närområdet finns mataffär, gym och närservice. Brf Picknick erbjuder sina medlemmar ett bekvämt boende i trivsam miljö med förmånliga avtal för el, bredband mm. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Borgmästarevägen 11, Löddesnäs, Lomma kommun

Borgmästarevägen 11

Villa
Löddesnäs, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
5 995 000 kr
144 + 15 m²
6 rum
512 m² tomt

Den perfekta familjevillan i ett plan om 144 kvm på Löddesnäs i Bjärred med närhet till förskola, skola, hav och grönområde. Solcellerna på taket ger mycket låga driftskostnader. Allt renoverat i modern stil och tidlösa val. Möjlighet med upp till sex sovrum, se den alternativa planlösningen. Solig trädgård i perfekt syd- och västerläge. Junkers skeppsgolv i vardagsrum, matplats och kök. Välkommen på visning!

STORA UPPÅKRA 8:11, Hjärup - Stora Uppåkra, Staffanstorps kommun

STORA UPPÅKRA 8:11

Tomt
Hjärup - Stora Uppåkra, Staffanstorps kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
2 500 000 kr
1 415 m² tomt

Unik tomt om 1.415 kvm, omgiven av stora träd som ger en parkliknande känsla! Möjlighet att skapa din boendedröm i lantlig miljö några få minuter från Lund. Stora Uppåkra med närhet till skola, förskola och gångavstånd till mataffär (Coop) och handelsområde i Hjärup. Perfekt att kombinera landet, byns och stadens alla fördelar. Då tomten är stor så går det att anpassa placeringen av huset för att optimera och att skapa en ombonad trädgård. Möjlighet att rita och bygga sitt drömhus eller så kanske ni gillar förslaget med huset "Villa Vellinge", ett modernt stenhus i klassisk stil från Nordiska Villor, som vi tror skulle passa väldigt bra på tomten. Se bild och planlösning för förslag på hus från Nordiska Villor. Pris enligt standard på Villa Vellinge (175 kvm) ca 7.696.750 kr för tomt, hus, anslutning VA, anslutning el, bygglov, besiktning och el/vatten under byggtiden. För frågor om huset vänligen kontakta Nordiska Villor, Victor Eriksson, [email protected], 076-946 71 64. Säljarna har fått ett förhandsbesked av kommunen. Husförslaget är ett exempel och det är ej sökt bygglov för just detta hus eller placering. Beroende på markförutsättningar kan kostnad tillkomma.

Astrakanvägen 5B, Gamla Bjärred, Lomma kommun

Astrakanvägen 5B

Villa
Gamla Bjärred, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
11 897 000 kr
131 + 43 m²
5 rum

Arkitektritat stenhus i ett plan från Dast på avskild och diskret återvändsgata i Gamla Bjärred. Boarea i ett plan om ca 131 kvm. Exklusivt boende med bland annat sluttande takhöjd upp till ca 3,13 meter, 1-stavs parkett från Kährs, snickerikök från Wood Studio, bänkskiva från Technistone, induktionshäll med inbyggd fläkt, kommoder från Wood Studio för att nämna några av kvalitéerna, se mer i bifogad pdf-fil (Byggbeskrivning). I vardagsrummet finns till exempel murad sittbänk samt Dast stenhus karaktäristiska "runda hörn". Vidbyggt äldre garage om ca 43 kvm med ovanvåning som målades 2023. Huset kommer att uppföras efter avtal med köpare, så möjlighet att påverka val och inredning. Tomten måste upplevas då den efter byggnation av nytt hus kommer att skapa en mycket privat och insynsskyddad trädgård utan några passerande bilar. "Trädgårdsdelen" är ca 6-700 kvm, medan den totala tomtytan inklusive "skaftvägen" är 1.001 kvm, vilket är positivt för byggrätten. I priset ingår byggherrekostnader där det ingår bland annat anslutningsavgift för vatten/avlopp, el, bygglovskostnad m.m. Det äldre huset som ligger söder om tomten kommer att rivas samt att ett nytt enplanshus (där fönstersättningen är anpassad mot denna tomt) kommer att byggas enligt godkänt bygglov. Kontakta fastighetsmäklare Dan Eliasson för mer info, [email protected].

Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1205, Vipeholm, Lunds kommun

Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1205

Lägenhet
Vipeholm, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
2 095 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/4
65 469 kr/m²

Helt ny ägarlägenhet på natursköna Vipeholm om 32 kvm med en samfällighetsavgift om endast 933 kr/mån. Kvadratsmart etta med balkong. Huset är granne med Hardebergaspåret som snabbt tar dig till Lunds centrum. Möjligheten att äga sin egen lägenhet i ett flerbostadshus - som ett radhus på höjden. • Boendeform som innebär att man äger sin lägenhet fullt ut jämfört med en bostadsrätt där du äger rätten att bo där. • Varje ägarlägenhet räknas som en egen fastighet och betraktas därför som fast egendom precis som ett hus. • Ger dig en stor personlig frihet samt låga fasta kostnader. • Garanterad möjlighet att hyra ut din lägenhet. • Möjlighet för juridisk person att köpa ägarlägenhet. • Finns möjlighet att pantsätta, belåna och överlåta sin fastighet. Huset med ägarlägenheter är utvecklat och uppfört av Fler Bostäder, läs gärna mer på www.flerbostader.nu

 • Hiss
 • Äganderätt
Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1209, Vipeholm, Lunds kommun

Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1209

Lägenhet
Vipeholm, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
2 895 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/4
62 935 kr/m²

Helt ny ägarlägenhet på natursköna Vipeholm om 46 kvm med en samfällighetsavgift om endast 1.342 kr/mån. Kvadratsmart tvåa med balkong i väster. Huset är granne med Hardebergaspåret som snabbt tar dig till Lunds centrum. Möjligheten att äga sin egen lägenhet i ett flerbostadshus - som ett radhus på höjden. • Boendeform som innebär att man äger sin lägenhet fullt ut jämfört med en bostadsrätt där du äger rätten att bo där. • Varje ägarlägenhet räknas som en egen fastighet och betraktas därför som fast egendom precis som ett hus. • Ger dig en stor personlig frihet samt låga fasta kostnader. • Garanterad möjlighet att hyra ut din lägenhet. • Möjlighet för juridisk person att köpa ägarlägenhet. • Finns möjlighet att pantsätta, belåna och överlåta sin fastighet. Huset med ägarlägenheter är utvecklat och uppfört av Fler Bostäder, läs gärna mer på www.flerbostader.nu

 • Hiss
 • Äganderätt
Mastgatan 2, Borstahusen, Landskrona kommun

Mastgatan 2

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
5 600 000 kr
97 m²
4 rum
vån 4/5
6 322 kr/mån
57 732 kr/m²

Låt oss presentera denna nybyggda gavellägenhet om 97 kvm med dubbla balkonger, en i västerläge mot Erikstorpsvägen och en i öster mot gården. Här bor man högt upp i huset på våning 4 av 5 med utsikt mot Öresund. Ett bekvämt 55+ boende med gemensam takterrass, gemensamhetslokal, övernattningsrum och växthus. Enligt föreningens register är lägenheten 4 rum och kök. Nuvarande ägare har valt bort ett sovrum för att få större vardagsrum och disponerar den därför som 3 rum och kök. Lägenheten har kök med köksö i öppet samband med vardagsrum vilket ger generösa sällskapsytor. Trevligt burspråk med plats för matbord. Badrum med tvätt- och torkutrustning samt extra wc/dusch. Lägenheten har bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information. Gemensamt garage finns under huset med möjlighet att hyra plats. Förråd i källaren tillhör lägenheten. För mer information kontakta Anna Eriksson, 0732-39 99 00!

 • Balkong
 • Hiss
Astrakanvägen 5B - Tomt, Gamla Bjärred, Lomma kommun

Astrakanvägen 5B - Tomt

Tomt
Gamla Bjärred, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
6 850 000 kr

Unik tomt med garage om ca 43 kvm i hjärtat av Gamla Bjärred på avskilt och privat länge in på den lilla och diskreta återvändsgatan, Astrakanvägen. Skapa din husdröm, bygg ditt hus efter egna tankar och smak. Tomten måste upplevas då den efter byggnation av nytt hus kommer att skapa en mycket privat och insynsskyddad trädgård utan några passerande bilar. "Trädgårdsdelen" är ca 6-700 kvm, medan den totala tomtytan inklusive "skaftvägen" är 1.001 kvm, vilket är positivt för byggrätten. Endast ca 350 meter från havet med gångavstånd till strandpromenaden och Långa Bryggan Bjerreds Saltsjöbad med Kallbadhus & Restaurang. Kastrups flygplats nås på ca 40 minuter. Det finns olika förslag på lämpliga stenhus från DAST som passar på tomten, kontakta Dan Eliasson på [email protected] för mer information.

Plåtslagarvägen 3 - Borgeby - Bjärred, Borgeby, Lomma kommun

Plåtslagarvägen 3 - Borgeby - Bjärred

Villa
Borgeby, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
10 800 000 kr
282 + 465 m²
9 rum
4 184 m² tomt

Unik fastighet med oändliga möjligheter i lantlig miljö något stenkast ifrån Bjärred och Borgeby. Drömmen att kunna på "på landet" och samtidigt någon minuts gång till "byn". I dag bedrivs professionell fågeluppfödning i lokalerna som annars har flexibla möjligheter då man kan skapa en stor och öppen lokal utan innerväggar. Lokalen om ca 280 kvm, borde passa perfekt till hunddagis/pensionat. Boningshus om ca 200 kvm med inredd källare om ca 115 kvm. Lägenhet som är ihopbyggd med lokalen är ca 82 kvm. Flera förråd/garage. Nu finns det bilder inne ifrån lokalen, se längre ner. Endast privata bokade visningar, kontakta fastighetsmäklare Den Eliasson, [email protected], 0708-181200.

Visar 1 - 25 av 27