Fastighetsmäklare Hettinger AB

Fastighetsmäklare Hettinger AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hamntorget 2G, Lomma, Lomma kommun

Hamntorget 2G

Radhus
Lomma, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

5 750 000 kr

105 m²

4 rum

3 022 kr/mån
54 762 kr/m²

På upphöjd och avskild innergård finns detta välskötta och stilsäkra brf-radhus med extremt låg avgift, endast 3.022 kr/mån! Uteplats i perfekt solläge, vardagsrum och kök i öppen planlösning. På bottenvåningen finns även ett modernt och helkaklat badrum samt stort sovrum som är delbart till två. På ovanvåningen finns ytterligare ett badrum samt två stora och rymliga sovrum. Perfekt boende på lugnt läge med "allt" någon minut bort såsom stranden, hamnen, skola, förskola, centrum och stationen. Välkommen på visning!

 • Hiss
Lerbråkavägen 88, Oxie, Malmö kommun

Lerbråkavägen 88

Radhus
Oxie, Malmö kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

2 100 000 kr

115 m²

5 rum

210 m² tomt

På barnvänligt område finns detta perfekta familjeboende med fyra sovrum. Privat avdelning på bottenvåningen med kök och vardagsrum samt sovrum, gästtoalett och tvättstuga. På ovanvåningen finns tre sovrum, badrum och klädkammare. Visst renoveringsbehov föreligger. Bostaden kommer att säljas via offentlig auktion av advokat Carl Öberg, Advokatbyrån Öberg & Gustafsson, den16 juni 2023 kl. 11:30 i Advokatbyrån Öberg & Gustafssons lokaler på Stortorget 29 i Malmö. Läs mer under rubriken "Övrigt" nedan.

Rådmansvägen 10, Löddesnäs, Lomma kommun
 • Budgivning pågår

Rådmansvägen 10

Villa
Löddesnäs, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

4 200 000 kr

111 m²

5 rum

665 m² tomt

Nu är denna 1-plansvilla i vinkel på barnvänliga Löddesnäs till salu. Renoveringsbehov med möjlighet att skapa ert drömboende. Möjlighet till fyra sovrum men idag finns det tre sovrum samt större vardagsrum. Flera liknande hus har inrett delar eller hela förrådet/garaget för att få mer bostadsyta och fler rum. På tomten finns ett växthus som används som ett uterum. Stor och härlig uppväxt hörnträdgård med både syrener och frukträd. Snabbt tillträde är möjligt. Välkommen på visning!

Råbygatan 11 A, Lund City, Lunds kommun
 • Budgivning pågår

Råbygatan 11 A

Lägenhet
Lund City, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

3 200 000 kr

82,5 m²

3 rum

4 431 kr/mån
38 788 kr/m²

Nu är denna fina och välplanerade 3:a om 82,5 kvm med balkong till salu i centrala Lund. Läget är utmärkt med Mårtenstorget runt knuten och hela Lunds City nära till hands. Vardagsrum med generösa sällskapsytor, stort burspråk och ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten har ett välutrustat kök med stor matplats. Matplatsen har ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Rymlig wc/dusch, två sovrum samt bra förvaringsmöjligheter i den möblerbara hallen samt i klädkammare. I huset finns hiss som går ner till källaren där både förråd och tvättstuga finns. Ett bekvämt boende mitt i city. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hamnallén 7, Lomma Strandstad, Lomma kommun

Hamnallén 7

Lägenhet
Lomma Strandstad, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

5 600 000 kr

100 m²

4 rum

7 993 kr/mån
56 000 kr/m²

Rymlig trea eller välplanerad fyra om 100 kvm med dubbla balkonger i två väderstreck. En balkong med utsikt mot innergården och en med utsikt mot Tackelgränd. Bra förvaring i skjutdörrsgarderober och klädkammare. Badrum med tvättutrustning och extra wc med dusch. Bostaden är inredd med kök från Vedum. Vita stilrena luckor med grå bänkskiva och stänkskydd i kompositsten samt vitvaror från Siemens i rostfritt. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll och integrerad diskmaskin samt ugn och mikrovågsugn. Brf Kaptenen är under uppförande med påbörjad inflyttning 27 juni 2023. Angiven månadsavgift är tagen från föreningens Ekonomiska plan. Under 2023 kommer dock månadsavgiften vara reducerad och ligga på 7.471 kr ink bredband. När föreningen går i egen regi vid årsskiftet 2023/2024 tas nytt beslut gällande månadsavgifterna. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Dösvägen 35, Löddeköpinge, Kävlinge kommun

Dösvägen 35

Villa
Löddeköpinge, Kävlinge kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

3 750 000 kr

145 m²

7 rum

595 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna 1 ½-plans familjevilla på stor och härligt uppväxt hörntomt i trevligt och lugnt villakvarter för att sätta sin egen prägel på huset, då visst renoveringsbehov föreligger. Huset erbjuder hela fem sovrum, två badrum, vardagsrum, allrum och kök. Här finns även en vidbyggd carport med förråd. Huset ligger på centralt läge med bra pendlingsmöjligheter med buss och närhet till motorvägspåfarter som tar dig enkelt med bil till Lund, Malmö och Helsingborg. Löddeköpinge har närhet till hav med ett flertal trevliga badplatser samt Lödde Sandskog och Järavallens strövområde, som erbjuder friluftsliv året runt. Även närhet till flera förskolor, skolor, service, och inte minst shoppingcentret Center Syd som ligger runt hörnan samt Lödde Center. Löddeköpinge är mycket barnvänligt och det finns gott om både gång- och cykelvägar genom byn. För barnen erbjuds en rad aktiviteter såsom fotboll och handboll m.m. Löddeköpinge som karaktäriseras med frasen "nära till allt". Välkommen på visning!

Hamnallén 7, Lomma Strandstad, Lomma kommun

Hamnallén 7

Lägenhet
Lomma Strandstad, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

4 600 000 kr

55 m²

2 rum

5 080 kr/mån
83 636 kr/m²

Välkommen till denna unika takvåning på havsnära läge med fantastisk takterrass om hela 68 kvm. En exklusiv bostad med fina materialval, genomtänkt planlösning och alla praktiska fördelar som följer med nyproduktion. Bostaden är under uppförande och kommer vara klar för inflyttning den 22 augusti 2023. Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger en härlig rymd som förstärks av den generösa takhöjden om 2,7 m. Sovrum med bra förvaring. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är inredd med kök från Vedum samt vitvaror från Siemens. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll och integrerad diskmaskin samt ugn och mikrovågsugn. Bostaden är utrustad med Intelligenta hem. Det innebär att hemmet är utrustat med smarta funktioner som styrning av hemmet och hushållsapparater via mobilen eller rösten, digitala lösningar för minskad energianvändning i fastigheten och andra smarta installationer. Brf Kaptenen erbjuder sina medlemmar ett bekvämt boende med gemensam innergård, övernattningslägenhet, garage under huset och gemensamma avtal för el, bredband mm. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Notplatsen 7, Lomma Strandstad, Lomma kommun
 • Mån 12 jun kl 17:00

Notplatsen 7

Lägenhet
Lomma Strandstad, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

6 395 000 kr

120 m²

5 rum

5 959 kr/mån
53 292 kr/m²

Välkommen till ditt hem vid stranden! Detta gathus i två plan ligger i en av de mest eftertraktade stadsdelarna, bara några steg från sand och hav. Med en rymlig boyta på 120 kvadratmeter är detta en perfekt bostad för familjen som värdesätter komfort och stil. Med byggåret 2020 medföljer många fördelar såsom en genomtänkt planlösning, fullt utrustat kök och två badrum med dusch. Tvättmöjligheter i den egna bostaden och närhet till både hav och stadskärna är ytterligare positiva egenskaper. På entréplan finnes ett stort vardagsrum med anslutning till kök och bostadens uteplats. Vi finner även ett fullt utrustat badrum med tvättmöjligheter. Den privata entrén ökar "villakänslan" och gör bostaden insynsfri från gatusidan. Vidare på baksidan är en rejäl uteplats med tillhörande gräsmatta. En lugn och trivsam plats med utrymme för både lek och långa middagar. Vidare på plan 2 presenteras fyra bra sovrum och ett generöst badrum. Här finns även bra förvaring i klädkammare. Genomgående i bostaden har tidlösa val gjorts i form av ekparkett och vitmålade väggar. Bostadsrättsföreningen Ankarspelet i Lomma erbjuder sina medlemmar ett bekvämt boende med kollektiva avtal som medför mer fördelaktiga driftskostnader. De moderna byggnaderna har Energiklass B vilket innebär att det är ett energieffektivt boende. Oavsett om du letar efter en mysig tillflyktsort för att komma bort från stadens brus och rörelse eller ett familjehem som ger dig allt du behöver för att njuta av det bästa av kustlivet, är detta gathus det ideala valet. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Brunnshögsgatan 40, Brunnshög, Lunds kommun

Brunnshögsgatan 40

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

1 850 000 kr

34 m²

2 rum

2 630 kr/mån
54 412 kr/m²

En helt ny och kvadratsmart tvåa med generös balkong på attraktivt läge i populära Brunnshög! Bostaden erbjuder vardagsrum och kök i öppen planlösning, ett stort helkaklat badrum och ett sovrum med plats för dubbelsäng samt skrivbordshörna och praktisk skjutdörrsgarderob till förvaring. Gemensamma uppehållsutrymmen i entréplan med pentry och sociala ytor för trevlig gemenskap i hubben. I anslutning till den sociala hubben finns gemensamt tvättutrymme med bokningsbara maskiner samt verkstad för att exempelvis serva din cykel eller låna verktyg. Gård med grönska innehållande bl.a växthus och odlingsmöjligheter, pergola med cykelparkering samt sittytor. Då Brf Life vill verka för ett grönt och bilfritt boende, ingår ett medlemskap i digital bilpoolstjänst i månadsavgiften, läs mer i föreningens stadgar. Här bor du en kort cykeltur från centrum och till flera av stadens stora arbetsplatser. I området finns det goda förbindelser med såväl spårvagn som buss, som smidigt tar dig till centrum och vidare till Malmö. Nobelparken, Gryningsparken och Kunskapsparken är närliggande grönområden för både promenader eller varför inte en löprunda. I närområdet finns redan nu matbutik, café, restaurang, gym och mer därtill planeras! Här finns också Lunds enda Skybar med häpnadsväckande utsikt över det Skånska landskapet. Möjlighet till snabbt tillträde. Varmt välkomna på visning!

 • Hiss
Fyrgränd 2, Lomma Hamn, Lomma kommun
 • Sön 11 jun kl 10:00

Fyrgränd 2

Lägenhet
Lomma Hamn, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

4 095 000 kr

71 m²

3 rum

4 658 kr/mån
57 676 kr/m²

Låt oss presentera denna 3:a om 71 kvm med härlig söderbalkong. Här bor man på lugnt läge högt upp i huset med en njutbar utsikt med vattnet och båtarna i bakgrunden. Lägenheten är i mycket fint skick med en öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats vilket ger användbara och trevliga sällskapsytor. Fönsterna i söder ger ett fint ljusinsläpp och även härifrån kan man njuta av den trivsamma utsikten. Modernt kök i vinkel från Vedum med bra arbetsytor och förvaring. Matplatsen ligger i anslutning till köket och ger utrymme för ett större matbord med plats för det stora sällskapet. Badrummet är generöst med tvättmaskin och torktumlare. Två sovrum varav det stora har egen klädkammare. Hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Hiss, förråd, garage och gästlägenhet finns i huset. En bostad på perfekt läge som måste upplevas. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Utsättaregränden 109, Norra Fäladen, Lund, Lunds kommun

Utsättaregränden 109

Lägenhet
Norra Fäladen, Lund, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

2 795 000 kr

67 m²

3 rum

4 129 kr/mån
41 716 kr/m²

Välkommen till Utsättaregränden 109! Här presenteras nu denna välplanerade trea med uteplats i härligt västerläge. Lägenheten har kunnat byggas om från en stor tvåa till en kvadratsmart trea tack vare att man har läge på gaveln med ljusinsläpp från tre väderstreck. På Utsättaregränden får man både de trygga fördelarna av att bo i bostadsrätt men även den trivsamma radhuskänslan med egen entré och uteplats med liten trädgård. Lägenheten har alla praktiska fördelar som behövs för att göra vardagen enklare. Tvättmaskin och torktumlare i badrummet, kök med diskmaskin och det tredje rummet som skapats ger en perfekt plats för barnrum eller ett hemmakontor. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Södervärnsgatan 9B, Möllevången, Malmö kommun

Södervärnsgatan 9B

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

1 495 000 kr

42 m²

2 rum

3 048 kr/mån
35 595 kr/m²

Välkommen till Södervärnsgatan 9B. Här presenteras nu denna trevliga bostad med mycket charm och fina originaldetaljer. Planlösningen är genomgående med fönster både mot innergård och mot gata. Lägenheten har byggts om från en etta till en tvåa genom att köket har flyttats till hallen och därmed gett plats för ett separat sovrum. En både snygg och praktisk lösning som gör bostaden mer social då kök och vardagsrum nu ligger i anslutning till varandra. Renoveringen har utförts under vintern 2023 så allt är nu i toppskick. I samband med flytt av kök så har även badrummet renoverats så att det nu är helkaklat med duschhörna. Alla val har gjorts med omsorg för att skapa en enhetlig och harmonisk bostad. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Skotgränd 20, Lomma Strandstad, Lomma kommun
 • Sön 11 jun

Skotgränd 20

Radhus
Lomma Strandstad, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

5 900 000 kr

120 m²

5 rum

7 496 kr/mån
49 167 kr/m²

Välkommen till Skotgränd 20 och detta moderna gathus om 120 kvm med stor uteplats mot föreningens innergård. Brf Fören hade inflyttning under 2022 med avslutning i november då detta gathus stod klart. På entréplan har huset ett trevligt vinkelkök från Vedum med bra arbetsytor. Den öppna planlösningen mellan matplatsen och vardagsrummet ger härliga och ljusa sällskapsytor. Vardagsrummet har stora fönster mot uteplatsen vilket ger ett generöst ljusinsläpp. Ett mycket välplanerat boende med alla bekvämligheter den moderna familjen behöver. På entréplan finns ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt extra förvaring i förråd under trappan. Vidare på plan 2 finns allrum och tre sovrum där två av dem har förvaring i skjutdörrsgarderober. Allrummet kan nyttjas som ett fjärde sovrum om man önskar. På plan två finns även ett generöst badrum. Föreningen har en trevlig innergård med lekplats, sittgrupper och gräsmatta. Samtliga bostadsrätter i föreningen har tillgång till förråd i källaren i flerbostadshusen och gathusen har även ett mindre förråd intill sin uteplats. Garage finns under byggnaderna med möjlighet att hyra en plats. Som köpare av en nyproducerad Svanenmärkt bostad kan man få förmånliga lånevillkor med Gröna Bolån och i vissa fall även amorteringsfritt. Välkomna på visningen.

 • Plus
 • Uteplats
Idrottsvägen 2a, Bjärred, Centralt, Lomma kommun

Idrottsvägen 2a

Lägenhet
Bjärred, Centralt, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

2 995 000 kr

80 m²

3 rum

5 958 kr/mån
37 438 kr/m²

I populära och havsnära Bjärred presenteras nu denna nybyggda bostadsrättslägenhet i markplan med uterum och trädgård. Lägenheten är nybyggd i en av föreningens före detta lokaler, nyligen färdigställd och redo för sin första ägare! Som köpare av denna lägenhet får man en välplanerad bostad med stort kök/vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum, stor klädkammare/förråd i lägenheten och ett generöst badrum med genomtänkta designval. Via entrén har man en mindre uteplats med österläge vilket gör den perfekt för en morgonkaffe i solen. Vidare in i bostaden så möts man av en ljus och genomgående hall med praktiskt klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns plats för avhängning och skohylla. Från hallen nås de två sovrummen som ligger på vardera sida med lugn utsikt mot föreningens innergård. Hallen löper genom bostaden med badrum och förråd/klädkammare och mynnar ut i ett stort och luftigt kök/vardagsrum. Den öppna planlösningen gör ytan social och trevlig. Köksön delar av mellan kök och vardagsrum på ett elegant sätt, utan att skärma av och blockera ljusflödet. Som en extra bonus finns ett trevligt uterum i anslutning till trädgården. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Hamnallén 5, Lomma Strandstad, Lomma kommun

Hamnallén 5

Lägenhet
Lomma Strandstad, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

2 295 000 kr

34 m²

1 rum

3 769 kr/mån
67 500 kr/m²

Välkommen till denna härlig etta som kommer vara klar för inflyttning i juni 2023. Lägenheten har 34 välplanerade kvm med extra takhöjd på 2,7 m. Här finns ett fullt utrustat kök samt helkaklat badrum med kombimaskin. I hallen finns det bra förvaring i skjutdörrsgarderob och inne i allrummet finns ytterligare garderobsförvaring. Bostaden är inredd med kök från Vedum i snygg grå ton med marmormönstrat kakel samt vitvarorna från Siemens i rostfritt. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll och integrerad diskmaskin samt ugn och mikrovågsugn. Lägenheterna håller hög standard med JM originalinredning. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar är tidlösa val som håller i längden. Bostadsrättsföreningen ligger på nära avstånd till både Lomma centrum och havet. Ett trevligt läge som även har tillgång till bra kommunikationer både med bil, tåg och buss.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Hamnallén 7, null, Lomma kommun

Hamnallén 7

Lägenhet
Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

3 000 000 kr

61 m²

2 rum

5 537 kr/mån
49 180 kr/m²

Låt oss presentera denna nyproducerad 2:a om 61 kvm med balkong mot Hamnallén. Här bor man på tredje våningen i en välplanerad lägenhet med generösa sällskapsytor. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med trevligt ljusinsläpp. Sovrummet är rymligt med bra förvaring i stor klädkammare. Generöst badrum med tvättmaskin och torktumlare samt hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Lägenheten är under byggnation och kommer står klar för inflyttning 2 augusti 2023. Ring mäklaren för mer information samt för visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bojgränd 5, null, Lomma kommun

Bojgränd 5

Lägenhet
Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

2 600 000 kr

54 m²

2 rum

3 758 kr/mån
48 148 kr/m²

Nu är denna väldisponerade 2:a om 54 kvm med balkong till salu. Ett boende med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger trevliga sällskapsytor. Modernt vinkelkök från Vedum, helkaklad wc/dusch med kombimaskin och bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober. Ett bekvämt boende med badstranden och småbåtshamnen precis runt hörnet. Här bor man på perfekt läge i Lomma hamn. Hiss, förråd, garage och gästlägenhet finns i huset. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Tellusgatan 2, Lund, Lunds kommun

Tellusgatan 2

Lägenhet
Lund, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

4 300 000 kr

86 m²

4 rum

5 888 kr/mån
50 000 kr/m²

Unik fyra med dubbla uteplatser där gammalt möter nytt. Arkitektoniskt mästerverk där byggnaden i början av 50-talet ritades av legendariska Hans Westman. Slottsarkitekten Mattias Andréasson har med varsam hand och med stor respekt förädlat butikslokaler till modernt boende om fyra rum och kök. Privata uteplatser i både söder och norr. Sluttande takhöjd med betongbalkar i original ger rymd och karaktär åt bostaden. Dom synliga ventilationsrören förstärker känslan ifrån när byggnaden användes som butik. Arkitekten har bland annat valt samma klinkers, "Grynna" ifrån Höganäs, som tidigare fanns i butikslokalerna. Specialbeställda fönsterpartier i ek anpassade till den ursprungliga fönstersättningen ger rummen ett imponerande ljus. I bostaden njuter ni även av kolmårdsmarmor i entréhallen, oljad enstavig ekparkett, putsade innerväggar målade med linoljefärg, påkostade innerdörrar i ek, tidsenliga dörrhandtag/knoppar ifrån Byggfabriken, Smedstorpskök, designradiatorer med mera. För den som är funkisfantast så är Hans Westman ett välbekant namn. Hans unika syn på funktionalismen skapade en säregen prägel i de byggnader han skapade under sina år som arkitekt i Lund från 1940-talet och framåt. Oavsett om han ritade bostadshus eller offentliga byggnader var bildspråket sig likt och hans signum lyser igenom. Fastigheten på Tellusgatan är inte ett undantag. Här bor du med villakänsla i en helt ny arkitektritad bostad av högsta kvalitét. Välkommen och njut av denna bostad!

 • Uteplats
Durkgatan 3, Borstahusen, Landskrona kommun

Durkgatan 3

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

3 700 000 kr

88 m²

3 rum

6 757 kr/mån
42 045 kr/m²

Välkommen till denna rymliga trea om 88 kvm med genomgående planlösning och dubbla balkonger. Ytan är smart fördelad över ett generöst kök/vardagsrum, två rymliga sovrum, hall, badrum och gästtoalett. De två balkongerna sätter extra guldkant på bostaden. En balkong vetter i västlig riktning mot havet och den andra ligger på lugnt syd/öst läge mot innergården. balkongerna är väl tilltagna om 11 kvm vardera. Bostaden är tidlöst inredd med klassiska materialval, moderna vitvaror och kaklade badrum. I det stora badrummet har man tvättmaskin och torktumlare vilket gör vardagen enklare. Vid Erikstorpsvägen i den norra delen av Borstahusen har sex hål på Landskrona golfbana fått maka på sig för ett nytt havsnära bostadsområde i vackra omgivningar. Här bygger Seniorgården ett bostadskvarter i 3–5 våningar med 47 lägenheter i storlekar om 1–5 rum och kök. Det blir moderna, väldisponerade bostäder med inredning och material i hög kvalitet och funktionella attribut som indragna balkonger, välutrustade kök och badrum med tvättavdelning. I Regalskeppet Borstahusen 55+ boende öppnar du dörren till en nystart i en inspirerande och harmonisk miljö, både inne och ute. Här väntar ett aktivt liv året runt med härliga promenader vid strandkanten, restauranger och golfbanor som granne och livsmedelsbutik på bekvämt gångavstånd.

 • Plus
 • Hiss
Slättharvsgången 4K, Lomma, Lomma kommun

Slättharvsgången 4K

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

2 500 000 kr

87 m²

3 rum

4 988 kr/mån
28 736 kr/m²

Med egen entré och bostad i två plan får man radhuskänsla! Entré med hall och förråd till förvaring under trappan, för att sen via trappan nå övervåningen. Stort och ljust vardagsrum med plats för både soffdel och matplats. Kök i vinkel med med fönster i två väderstreck ger ett fint ljusinsläpp. Bostaden har två bra sovrum med möjlighet att göra en arbetshörna i anslutning till ett av rummen. Stor klädkammare till förvaring. Den inglasade balkongen som har utsikt över stort härligt grönområde njuter man gärna utav. Här har man bra kommunikationer med buss och den nya tågstationen ligger inom gångavstånd. Lomma Centrum som erbjuder butiker, restauranger vårdcentral och Lomma Hamn är en promenad bort. Mycket lågt belånad bostadsrättsförening. Välkomna på visning!

Prins Augusts gata 22, Centrum, Lund, Lunds kommun

Prins Augusts gata 22

Lägenhet
Centrum, Lund, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

2 250 000 kr

35,3 m²

1 rum

2 765 kr/mån
63 739 kr/m²

Varmt välkommen till denna nyproducerade etta med sovalkov i populära Aromalund. Föreningen godkänner juridisk person som köpare. Lägenheten har spännande arkitektur med delvis sluttande takhöjd, med en höjd upp till ca 3,3 meter. Utsikt över det grönskande koloniområdet. Rymligt och stilsäkert kvalitetskök från Vedum med bland annat bänkskiva i komposit. Exklusiv enstavigt parkettgolv samt praktisk klinkers innanför dörren. Självklart så finns här helkaklat badrum med kombimaskin (tvätt/tork). Planlösningen är smart utformad med sovalkov som gör det enkelt att möblera. Den perfekta bostaden för den som söker ett bekvämt boende med stilrena materialval på bra läge i Lund med närhet både till centrum och till grönskande omgivningar.

 • Hiss
Brunnshögsgatan 25, A21, Lund - Brunnshög, Lunds kommun

Brunnshögsgatan 25, A21

Lägenhet
Lund - Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

3 500 000 kr

86 m²

3 rum

Vill du ha en unik lägenhet som du kan anpassa efter dina önskemål och smak? Vill du ha mer lägenhet för pengarna? Läs vidare och upptäck hur du kan få en bättre och billigare lägenhet, anpassad efter dina önskemål och med bättre grannar på köpet! Huset har utvecklats av dina blivande grannar och präglas av kvalitet, höga hållbarhetsambitioner och lyxiga detaljer som t.ex.: - Våningshöjd 2,7m - Fönster från golv till tak - Ett gemensamt utrymme med stor terrass på våning 5 med fantastisk utsikt - Du får bestämma materialval helt själv! - Hållplats precis utanför huset Prislappen är också unik. Genom vårt arbetssätt sparar du jämfört med marknadsvärdet för lägenheten. De framtida boende äger och driver projektet själv utifrån sina egna idéer kring hur man önskar bo. Detta kallas för byggemenskap. I Sverige är begreppet relativt nytt, men det kan liknas med 1900-talets bostadsrätter som formades som ett konsumentkooperativ. I andra länder är byggemenskaper mera vanligt. Dagens höga kostnader för nybyggda bostadsrätter och det enformiga utbudet gör att det blir dags att introducera byggemenskaper på den Svenska marknaden.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Brunnshögsgatan 25, B31, Brunnshög, Lunds kommun

Brunnshögsgatan 25, B31

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

2 000 000 kr

41 m²

1 rum

Vill du ha en unik lägenhet som du kan anpassa efter dina önskemål och smak? Vill du ha mer lägenhet för pengarna? Läs vidare och upptäck hur du kan få en bättre och billigare lägenhet, anpassad efter dina önskemål och med bättre grannar på köpet! Huset har utvecklats av dina blivande grannar och präglas av kvalitet, höga hållbarhetsambitioner och lyxiga detaljer som t.ex.: - Våningshöjd 2,7m - Fönster från golv till tak - Ett gemensamt utrymme med stor terrass på våning 5 med fantastisk utsikt - Du får bestämma materialval helt själv! - Hållplats precis utanför huset Prislappen är också unik. Genom vårt arbetssätt sparar du jämfört med marknadsvärdet för lägenheten. De framtida boende äger och driver projektet själv utifrån sina egna idéer kring hur man önskar bo. Detta kallas för byggemenskap. I Sverige är begreppet relativt nytt, men det kan liknas med 1900-talets bostadsrätter som formades som ett konsumentkooperativ. I andra länder är byggemenskaper mera vanligt. Dagens höga kostnader för nybyggda bostadsrätter och det enformiga utbudet gör att det blir dags att introducera byggemenskaper på den Svenska marknaden.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Ringtonsgränden 2 - lgh 61, Lund - Brunnshög, Lunds kommun

Ringtonsgränden 2 - lgh 61

Lägenhet
Lund - Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

2 600 000 kr

46 m²

2 rum

3 350 kr/mån
56 522 kr/m²

Välkommen till Ringtornsgränden 2 och denna häftiga tvåa med fantastisk utsikt. Detta unika projekt, signerat Cord Siegel, påbörjade inflyttning under hösten 2022. Cord Siegels signum är bland annat råa betongväggar och stora fönster partier. Bostaden erbjuder ett snyggt designkök från Puustelli, stor balkong i västerläge och fina sociala ytor. Andra kvalitéer är innerdörrar i ask, parkett och golvlister i ask, fönsterbänkar i betong och spotlights i badrum. I föreningen har man tillgång till naturpool, bastu, balkong med utespa på våning 9 (från innergården), gästlägenhet och cykelverkstad. Vatten i olika former är "Det Goda Vattnets" utgångspunkt, både i strävan efter hållbarhet och det goda livet. Projektet "Det Goda Vattnet" är en del av området Södra Brunnshög i norra Lund som växer upp kring forskningsanläggningarna ESS och Max IV. Det ligger granne med Gryningsparken och är ett stenkast från den nybyggda spårvägen. Huset har närhet till snabbuss, E22 och cykelvägar till både Malmö och Lund. Lund C är bara 15 minuter bort på cykel! Missa inte chansen att förvärva denna arkitektritade dröm-tvåa! Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Ringtonsgränd 2 - LGH 52, Lund - Brunnshög, Lunds kommun

Ringtonsgränd 2 - LGH 52

Lägenhet
Lund - Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

1 950 000 kr

36 m²

1 rum

2 689 kr/mån
54 167 kr/m²

Etta med sovalkov och västerbalkong på våning sex, ritad av den flerfallet prisade arkitekten Cord Siegel. Stort fönsterparti där fönster och balkongdörren går hela vägen upp till taket vilket går ett fantastiskt ljus. Drömmen för den arkitektur och inredningsintresserade. Cord Siegels signum är bland annat synliga råa betongväggar samt fönster hela vägen upp till taket som ger fantastiskt ljus och kontakt med himlen. Designkök från Puustelli med 6mm tunn keramisk bänkskiva. Andra kvalitéer i bostaden är innerdörrar i ask, parkett och golvlister i ask, fönsterbänkskivor i betong, spotlights i badrum med mera. I föreningen har man tillgång till naturpool, bastu, balkong med utespa på våning 9, gästlägenhet och cykelverkstad. Vatten i olika former är "Det Goda Vattnets" utgångspunkt, både i strävan efter hållbarhet och det goda livet. Projektet Det Goda Vattnet är en del av området Södra Brunnshög i norra Lund som växer upp kring forskningsanläggningarna ESS och Max IV. Det ligger granne med Gryningsparken och ett stenkast från den nybyggda spårvägen med närhet till snabbuss, E22 och cykelvägar till både Malmö och Lund. Lund C är bara 15 minuter bort på cykel!

Östra Varvsgatan 16A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Östra Varvsgatan 16A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

2 250 000 kr

47 m²

2 rum

3 208 kr/mån
47 872 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och fräscha tvåa med genomgående planlösning. Lägenheten har sin entré via loftgång som vetter mot föreningens innergård vilket innebär att man får en uteplats vid sin ytterdörr. Här skiner solen under eftermiddagen och utsikten över föreningens inbjudande och grönskande innergård är väldigt trevlig. En grön oas året om med buskar, träd och blommor. Den genomgående planlösningen gör lägenheten ljus och luftig. Läget på våning 3 är dessutom en bit upp vilket ger minimal påverkan av trafik och insyn. Med byggår 2015 får man ett modernt boende som är anpassat efter dagens behov. Bra förvaring, tvättmöjligheter i lägenheten och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är bara några exempel. Här bor du i en välskött förening som erbjuder både övernattningslägenhet och parkering/garage i huset. Byggnaden är dessutom Svanenmärkt vilket innebär att man som köpare kan få förmånliga lånevillkor med Gröna bolån. Västra Hamnen är perfekt för den som trivs med närheten till Malmös puls och storstadsliv men samtidigt vill ha bra närservice och ett havsnära läge! En levande stadsdel med några av Malmös mest imponerande byggnader. Här finns fina promenadstråk samt bra bussförbindelser. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Garngränd 2, Lomma Hamn, Lomma kommun

Garngränd 2

Radhus
Lomma Hamn, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

6 300 000 kr

120 m²

5 rum

5 959 kr/mån
52 500 kr/m²

Låt oss presentera detta bostadsrättsradhus om 120 kvm med gaveltomt och stor uteplats i soligt söderläge. Detta är ett mycket välplanerat och välskött boende med alla bekvämligheter som familjen kan önska sig. Huset har modernt vinkelkök från Vedum med bra arbetsytor och stort fönster med utblick mot gränden. Den öppna planlösningen mellan den stora matplatsen och vardagsrummet ger härliga ytor med plats för det stora sällskapet. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck samt stora fönsterpartier i söder vilket ger ett generöst ljusinsläpp. På entréplan finnes även ett rymligt badrum med tvättmöjligheter och extra förvaring i klädkammare under trappen. På plan två har man idag allrum och tre sovrum samt ytterligare ett badrum. Allrummet kan nyttjas som ett fjärde sovrum om behov finns. Förråd i källaren och intill uteplatsen tillhör lägenheten. Garage finns under huset. Här bor man på perfekt läge i Lomma Hamn med närhet till både Lommas vackra strand och centrum med all service. Välkomna på visning.

 • Uteplats
Pricktorget, Lomma Hamn, Lomma kommun

Pricktorget

Tomt
Lomma Hamn, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

7 500 000 kr

178 m² tomt

Helt unik tomt med möjlighet att uppföra drömvillan vid kajkanten i Lomma strandstad. Bygglov finns för villa med "extra allt", såsom takterrass om 55 kvm, två balkonger, fem till sex sovrum, fyra badrum, två vardagsrum, dubbel takhöjd vid matplatsen, bastu på terrassvåningen med mera. Två parkeringsplatser ingår. Denna möjlighet att bygga själv i Lomma hamn kommer aldrig att komma tillbaka!

Visar alla 28